You need a little rest

Ja, som rubriken lyder. Ibland behöver man vila lite och det tänker jag göra nu. Dagen har varit rolig och skolan var inte så tråkig så den brukar vara. Roliga klasskamrater gör dagen vettni. Dessutom fick jag sällskap av min älskade pojkvän när jag skulle kolla på Idol och det var inte så dumt det heller. Han gick nyss och lovade mig att jag skulle få sova över hos honom imorgon. Men nu är denna dag slut och jag ska gå och lägga mig. Jag har matte första lektionen och då behöver man hjärnan med sig ;)



Vi hörs imorgon sötnosar! :]♥

Köp en dildo, vettja ;)

Alltid bra att ha när man känner sig ensam och inte riktigt vet vad man ska göra. När mannen är på jobbet och barnen på dagis. Istället för att städa så är det här ett bättre alternativ. Haha. Nej men jag förstår att det kan kännas pinsamt att beställa hem en dildo men jag lovar...det lättar när den väl är hemma. I tryggt förvar bland dina trosor och bh:ar i översta lådan. Dom är även billiga på denna sajt så passa på om ni är sugna. Jag tjänar pengar på det så köp snällasnälla en dildo!

DrLove.se

Klicka på bannern så slussas ni vidare :)


Älsklingen kommer hit!

Hehe. Jag har precis ätit och det var jättegott. Åt som en liten gris och lämnade inte kvar en enda bit. Fick nyss reda på att min pojkvän inte behövde plugga eftersom hans prov är uppflytat pga sjuk lärare. Jag vill tacka den läraren (men krya på dig snälla) för att du får min pojkvän att kunna komma hit nu, idag. Hehe, jag tror inte det räckte med den lilla stunden vi fick när jag mötte upp honom efter skolan. Så nu ska jag vänta på älsklingen min och kolla om kaffet är klart. Jag hade tänkt måla om naglarna idag men dom får vila i några dagar, snäll jag är va?;)



Vi hörs efter Idol då Mattias åker hem. Puss på er! :]♥

Veet Hair Removal - inget att rek. ;)

Joggingrunda gick super och jag klarar mer och mer utan att stanna. Jag har precis duschat och jag känner att det tog jätte lång tid. Hehe, jag skulle testa en kräm som tar bort hår på benen. Genom att applicera det på benen, vänta en liten stund och sen ta bort det med en svamp. Det tog dock jätte lång tid och jag ångrar att jag köpte den. Dessutom tog den inte bort allt så jag fick så och raka bort det överblivna efteråt. Aja, men nu är jag iallafall i mitt rum och jag har as ont i ryggen för jag stod böjd när jag skulle ta bort den där skitkrämen. Jag är ashungrig så det är tur att mamma är och köper thaimat.



Efter maten ska jag måla om mina naglar för jag har tagit bort det fula. Nu ska jag torka mitt hår för jag orkar inte ha det i handduk längre. Vi hörs! :)

Joggingrunda på G!

Kom precis hem från skolan. Vi hade en rolig men kort samhällskunskapslektion där på slutet. Satt och snackade bort i princip hela lektionen med ett par kompisar. Efter skolan gick jag till Nacka Forum där jag mötte upp min pojkvän. Han hade klippt sig och det var så himla snyggt. Vi skulle fika men jag började tänka "Hm, jag kan göra en kopp kaffe hemma hos mig helt gratis. Varför då betala kaffe för 40 kronor". Så vi sket i det och åkte hem istället. Dock gick vi skilda vägar vid Mölnvik eftersom han skulle hem och plugga.

Mamma och Maximus ligger och sover så dom är tråkiga. Jag har inga läxor eller sådant att tänka på. Därför tänkte jag sticka ut på en joggingrunda. Mest för att bränna lite kalorier och för att bli lite piggare. Jag har förberett med några glas vatten. När jag kommer in blir det en dusch och en kopp kaffe ;)


Tips om håruppsättningar?

Nu mina kära bloggläsare. Jag behöver eran hjälp så snälla hjälp mig. Det här kan tyckas vara ett ytligt problem men då får ni tycka det. det är inte så att jag gråter över det varje dag men det ätr tråkigt. Så, till problemet. Varje morgon går jag upp, kollar mig i spegeln och har 3 håruppsättningar att välja mellan. Antingen uppsatt, utsläppt eller i knut. Man ser mig i det varje dag och det är så himla tråkigt. Jag börjar tröttna att ha håret så varje dag. Så snälla. Om ni har något tips på någon enkel och fin håruppsättning man kan fixa lite snabbt på morgonen så säg till.


Jag tar imot alla förslag så det är bara att bomba mig! :]♥

Jay och Minnah kvar i Idol

Jag läste på Expressen alldeles nyss att Jay och Minnah gick vidare i Idol-kvalet igår. Det gjor dom med all rätt för dom var jättebra. Jay var den bästa av dom och för övrigt ser han faktiskt ut som min kompis pojkvän. Hehe, dom är så lika varandra. Förutom att min kompis pojkvän är 14 och Jay typ 30 någonting. Haha! :]

Vilka var era favoriter igår? Gick rätt personer vidare?:]




Lånad av tv4.se



Än så länge denna dag

Jag har precis ätit lunch. Vi slutade mycket tidigare än vad vi skulle så nu sitter jag här framför datorn en stund. Efter lunchrasten som lsutar 12.00 har vi mentorstid och där ska vi fika eftersom Sofia och någon till har fyllt år. Ganska nice och soft enligt mig. Efter det har vi bara Samhällskunskap så jag hoppas att vi får tillbaks våra prov då. Nu ska jag kika på Håkan Hellströms nya låt♥



Efter skolan ska jag hem och göra ingenting. Jag har inga läxor så jag ska nog bara softa ;)


Lovely moments

Har precis spenderat några timmar med min pöjk. Han stack nyss men innan hade vi det jävligt mysigt. Vi har bland annat gått en promenad till Mölnvik med min far och min väldigt långsamma lillebror. Vi skulle panta flaskor och pappa ville köpa fikabröd. På hem vägen tröttnade vi på min lillebrors långsamma gång så vi gick hem före dom. Dessutom var det vrål kallt. Vi missade dessutom 10 minuter av Idol, INTE okej. Haha. Efter Idol gick vi in på mitt rum och ja, blablabla. Hehehe :] ♥

Nu ska jag göra en läxa lite snabbt och sen ska jag gå och lägga mig. Förlåt för den kassa uppdateringen men imorgon kommer det nog mer in på bloggen ;) Godnatt mina vänner!


I love mandariner

Har precis kommit hem från skolan och sitter och äter en mycket god mandarin. Jag måste bara på berätta hur mycket jag älskar mandariner. Mandariner är så gott att jag skulle kunna äta hur många som helst per dag. Dom är så saftiga och lagom sura. Men en sak ska ni veta! Om dom är äckliga, mjuka och tråkiga i smaken så går dom fet bort. Iallafall. Skolan gick bra. Jag var dock jättetrött så mina kompisar klagade på att jag var för osocial. Men matteprovet gick bra, inte jättebra men bra. Det betyder alltså att jag kommer få ett G om jag har tur. Hihi.

Mattias sa precis att han var på väg hit så snart kommer min älskade pöjk och myser galet med mig. Jag förväntar mig en massa pussar och kramar. Jag hoppas han hörde mig där. Nu ska jag göra te och vänta på pojken min.


Jävla mardröm!

Jag vaknade någon gång kl 05.00 imorse av världens lävla mardröm. Jag drömde att jag blev jagad av en psykopat som försökte möra mig. Hon var äcklig, hade stripigt hår och gula tänder. Att hon hade en stor kniv i handen gjorde det inte bättre. Jag försökte springa men det gick inte för mina ben var som slime och jag var så himla rädd. Det var så jävla läskigt. Haha. Jag trodde att hon var i mitt rum när jag vaknade så jag vågade inte somna. Så jag gick ut för att hämta Celi så att hon kunde sova med mig (HAHAHA) men mamma ville ha henne för hon frös så mycket. Det var bara att gå och lägga sig igen och försöka somna om. Tillslut gjorde jag det men det bidrog till att jag är astrött just nu. Blää. Jag har iallafall ätit frukost nu så det är jag klar med. Jag ska bara fixa mig lite och sen bär det av till skolan. Tjulalula! ;)



Juste! Idag är det matteprov. Önska mig lycka till är ni snälla (a)

Nattinatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag pallar inte vänta på Idol-resultatet. Jag fick helt plötsligt världens huvudvärk och vill bara gå och lägga mig. Jag har borstat tänderna och fixat mig så det är bara att gå och lägga sig.

Vi hörs imorgon när jag mår bättre. Kyss!

Frossle.com

Gör som fler storbloggare! Bli medlem och tjäna pengar på din blogg...;)

Min nya myströja! ;) - Video

Jag berättade ju förut om min nya myströja. Den är helt underbar och varm. Den är inte som alla andras, stora som täcken Min sitter perfekt och är assnygg. Den kostar 229 kr och kommer från Vero Moda. Tänkte vara lite speciell, istället för att slänga upp en bild så slänger jag upp en video...;)



Idol-kval

Jag fick hjälp med matten och förstår lite bättre nu men ja. Haha, min hjärna är så jävla liten känns det som. Iallafall. Snart börjar 2:a idol-kvalet och jag ska se det. Först ska jag bara ta en dusch för jag vill inte lukta usch (heh, kom å' tänka på en låt). Under reklamen ska jag försöka lägga upp en video om det vill funka. Just u går det iallafall inte. Dumma video! ^^

Later aligator, darlings! ;)♥


Helvetes matte!

Jag har pluggat nu. Om det gick bra skulle jag vara överlycklig nu men så är inte fallet. Jag förstår lite men inte mycket. Jag kommer nog faila totalt på det här provet. Nu ska jag göra te och deppa. Jag hoppas att Joakim har tålamod nog att förklara allting för mig sen. Nu: TE!


Ont i öronen!

Var nyss ute och sprang och det var inte skönt kan jag säga. Det blåste och det var inte varmt om man säger så. Att det blåste + att det var kallt gjorde att jag fick jätteont i mina öron. Men det var skönt att få lite motion på köpet. Jag hade tänkt plugga till matteprovet nu men pappa är klar med maten. Jag får helt enkelt plugga efter maten. Nu ska jag fixa lite och sen ska jag sleva i mig mat.

Vad gör ni vid den här tiden då? :D


Get some energy!

Hörrni. Jag kom att tänka på en sak. Eftersom jag är så trött så kanske jag borde gå ut och springa en runda. Det kanske ger mer energi och då orkar man plugga. Man får även motion och kanske en något smalare mage ;) Låter det som en bra idé? Yes, så får det bli! :]

Den dagliga visan

Varje vardag skriver jag alltid om samma sak. Skolan, skolan, skolan. Det måste uttråka er något rejält att få höra om min enkla vardag. Så om det är någonting speciellt ni vill att jag ska skriva om så säg det. Det kan vara vad som helst. Jag lovar, jag ska försöka uppfylla er önskan.

Men nu kommer den dagliga visan. Jag kom precis hem från skolan och det blåser som in i helvete ute. Jag förstår inte. Det är nästan så att man flyger iväg. Dessutom är det kallt, brrr. Iallafall. Imorgon är det matteprov så jag tänkte sätta mig ner med en kopp te och plugga som en galning i en timme. Sedan får vi hoppas att någon av mina goa föräldrar har lagat mat för jag är svin hungrig redan nu!


~28 September 2010~

Mattias sov över hos mig tillslut och det var hur mysigt som helst. Morgonen var dock inte så mysig. Irritation och stres påverkade stämningen och jag fick ingen puss när vi sa hejdå. Jag åkte med pappa till skolan eftersom jag hade mycket att ta med till skolan. Idag redovisade jag tillexempel den där filmaffischen jag skrev om och det gick jättebra. Vi har precis haft lunch och nu ska vi ha Digitalt skapande. Vi ska redovisa och analysera bilderna vi tog i går. Bilderna får ni se här... ;)


Den här ska stå för en demostration för mänskliga rättigheter



Det här ska vra en reklambild för ett företag som säljer hus vid vattnet



Det här ska stå för en kampanj som samlar ihop pengar för att hjälpa Kenya att minska antalet analfabeter (folk som inte kan läsa eller skriva)



Nu ska jag fixa med mina bilder. Vi hörs senare :)



Mattias sover över

Vi har precis kollat klart på Idol och det var inge vidare. Idolerna var helt kassa, jag förstår inte hur juryn valde ut idolerna. Efter hur dåliga dom var eller efter hur bra dom var? Det är frågan! Mattias skulle egentligen åka hem efter det här men mamma försöker förhandla med pappa. Jag vill nämligen att Mattias ska sova över här. Vi får hoppas på att det går! ;)

Han har makten in tha house, you know ;)



Nu ska jag fråga mamma hur det går, jag skriver mer imorgon. Kyss! ♥

I found my myströja! :D

Efter skolan gick jag som sagt till Nacka Forum och shoppade lite. Jag hittade ett vitt linne och en skön myströja som jag har letat efter. Ni får se den lite senare för just nu har jag inte tid. Just nu är jag med Mattias och vi har precis ätit mat. Och jag hade tänkt vara med honom och så bloggar jag sen. Han sticker efter Idol som slutar 21.00.

Men nu ska jag njuta av some kisses and hugs. Vi hörs snart igen! :)

Här är en bild jag tog under lektionen. Ni får veta sen vad det var vi skulle fota...;)




Diskuterar olika bilder

Hej! Jag sitter just nu i skolan. Vi har en liten rast men annars sitter vi och diskuterar olika bilder och hur dom är tagna. När vi är klara med det ska vi ut och fota bilder. En ska tillexempel vara i scensatt. Det ska bli roligt! :]

Nu är rasten slut och Edmund tjatar på att jag ska logga ut. Vi hörs sen! :]

MONDAY

Idag är det måndag och ny vecka. Mina måndagar, nu när jag har börjat gymnasiet, är rätt så bekväma. Jag har en lektion på 3 timmar och det är Foto A. Jag älskar att fota så det är världens bästa måndag, helt enkelt. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra man vi ska väll gå igenom någonting roligt. Hehe. Just nu sitter jag och dricker kaffe och känner mig något stressad även fast bussen går 11.10. Och det tar ca 10 minuter ner till bussen, så jag överdriver nog lite.

Efter skolan ska jag förbi Nacka Forum (10 minuters gångavstånd från min skola) och kolla efter något varmt. Alltså, typ en stickad tröja. Om ni vill hjälpa mig kan ni kommentera ut förslag på vilka affärer ni tycker jag ska gå in och kolla i. Det skulle vara otroligt snällt för jag är en sån som går in i en affär och missar allt det fina. Men nu hörrni, måste jag tyvärr resa mig upp och göra mig i ordning. Skolan väntar och jag orkar inte komma försent. Fan vad jag överdriver helt tiden...

Vi hörs sen! :]♥

Every night

Nu är min dag över. Jag tänker inte spendera en enda minut till framför datorn. Mamma har precis gjort te till mig och jag tänkte sätta mig någonstans och mysa. Imorgon börjar jag sent, skönt med sovmorgon.

Godnatt min älskade vänner, ni är bäst!♥


HJÄLP

Det är reklam och jag behöver hjälp med att hitta ett par jeans. Jeansen är blå/gråa och har dragkedjor längst ner på yttersidan av benen. Om någon vet vart jag kan hitta såna jeans, dom behöver inte vara blå/gråa, så säg gärna till mig. Dom är så förbannat snygga! ;)


Ensam mamma söker

Nu har jag precis ätit middag och det var otroligt gott. Thank God for feeding me. Heh. Nej, nu ska vi inte vara allt för seriösa. Jag är inte sån. Ikväll hade jag tänkt kolla på Ensam mamma söker. Det vill säga, ett program för mammor med barn som söker ny kille. Jag har inte följt programmet sedan den nya premiären men jag har slötittat lite. En av tjejerna är rätt så cool och kör på Rockabilly-stylen. Förutom det tycker jag att programmet är rätt så larvigt, fast det är ju bättre en Bonde söker fru. Det programmet är ju...ja, jag har inga ord. Förutom det ska jag proppa i mig en kexchoklad och dricka kaffe. Jag har inte druckit kaffe sen min och mammas fika här om dagen. Gud så gott det var. Heh, nu ska vi inte drömma.


Känns ganska lätt

Jag har pluggat lite till matteprovet nu och det känns faktiskt ganska lätt. Innan jag började på gymnasiet var matte grymt svårt. Men jag har fått en ny lärare och hon är grymt bra till skillnad från dom jag hade förut. Inget ont om mina förra, dem var störtsköna! Nu ska jag äta middag och senare blir det TV tittande och bloggande.

Och...till min älskade pojkvän, JAG ÄLSKAR DIG!



Gratisbio.se

Sötisarna

När vi var och handlade idag så fick jag med mig ett par trosor. De är likadana som jag köpte förut fast i gröna, dom andra var blå. Dom sitter perfekt så jag tvingade mamma, hehe ;)

39.50♥


Dresses

         



Vad tycker ni? Lite för lång enligt mig. Den finns i vitt också men den var ful.

299 kr H&M


Handlisch

Nu ska jag iväg och handla med mamma...bara för att ha något att göra. Jag behöver dessutom en rejäl promenad, har ätit så jävla mycket godis. När jag kommer tillbaka så...heh, ska jag dö :] Nej, men jag måste väll sätta igång och plugga. Ska föra en logg om hur det var i fotostudion och jag har även matteprov på onsdag.

Livet är så himla underbart! :D

Gratisbio.se

Sjukt seg dag!

Idag är det den segaste dagen jag har varit med om. Jag och Mattias vaknade vid 09.00 och låg kvar i sängen en liten stund och hade det sjukt mysigt. När vi väl gick upp så åt vi frukost och satte oss i soffan och kollade på TV. Vi satt där jättelänge och sen fick jag nog och åkte hem. Ute var det jättekallt och jag gick som en zombie. Hela min kropp är typ som en klump. Jag förstår inte vad det är med mig! Varför är jag så trött hela tiden? Gah, jag längtar efter att vara pigg och glad. Jag vet inte vad som händer idag men jag tror inte det kommer bli något speciellt. Kanske orkar jag ta mig till soffan...vi får se xD

Nu ska jag gå och se om jag kan hitta något snask och sätta mig i soffan med det. Sjukt gott! ;)


Happy moment

Nu ska jag hem till Mattias. Hoppa upp i hans famn, låta honom krama mig och känna värmen sprida. Nu ska jag bli lycklig.


No news

Kom nyss hem från Nacka Forum och sitter och äter Start! Naturell med yoghurt till middag. Jag orkar inte vänta på mina föräldrar ska börja laga mat. Jag hittade ingenting i Nacka Forum, eller jag gjorde ju det men jag orkade inte tjafsa. Jag får åka och shoppa med Mattias någon dag istället. Ikväll ska jag till Mattias och sova över och vi har lägenheten för oss själva. Hoppas det kommer något roligt på TV ikväll. Brukar inte Dansfeber gå på lördagar? Aja, nu ska jag äta upp och fixa lite grejer.



Ha en trevlig lördag så ses vi imorgon! :)

Shopping med familjen

Jag har sovit med en sjuk pojkvän men det verkar som om jag inte har blivit sjuk. Tur det. Vi vaknade alldeles nyss och har ätit frukost. Idag ska jag åka och shoppa med familjen i Nacka Forum. Jag ska försöka hitta något varmt och snyggt. Vi får hoppas på att det blir en trevlig dag och att Vincent inte springer runt och frågar "När ska vi åka hem?".

Vad ska ni göra idag då?




Nu ska jag fixa mig och vänta på ett sms, vi hörs efter shoppingen! :]

Omogna "män"

Jag satt precis runt matbordet med min familj och åt en god middag. Det var trevligt och så tills vi började diskutera om valet och andra saker. Pappa och mamma började prata om ledigheten när man har skaffat ett barn. Pappa säger "Haha, det finns inga pappor som vill vara hemma med sin barn". Tack tänkte jag då men orkade inte säga någonting. Men mamma sa "Jo, det finns visst pappor som vill vara hemma med sin barn.". Och det är faktiskt sant. Det finns pappagrupper när männen träffas med sina barn precis som mammagrupper. Jocke tyckte förstås det var jätteroligt och skulle skojade med. Jag hatar omogna "män" som hela tiden ska ha rätt, skojar om saker som inte ska skojas om och så. Dom vill man bara plocka bollarna på och se hur dom känner efteråt.

Hehe. Ops. Jag var tvungen att skriva av mig och då blir det sådär. Tur att jag lyckades slita mig ifrån. Nu ska jag fixa mig och packa. Jag åker till Mattias och sover över sen. Imorgon ska jag och familjen ut på en shoppingtur. Det blir säkert nice! ;)

Ikväll blir det Idol ;)


No internet

Förlåt för att jag inte uppdaterade efter att jag hade kommit hem efter promenaden men jag hade inget internet. Men nu har jag internet så nu ska jag skriva några inlägg för er skull.

Promenaden var iallafall jättemysig och vi fikade och handlade på köpet. Jag köpte även jättesöta trosor som sitter perfekt och är sköna. När vi kom hem så fortsatte vi vara ute fast på tomten. Vi ska till tippen och kasta massa saker nästan lördag så vi städade på tomten och hittade saker som skulle slängas. Sen började mamma laga mat och då tänkte jag "Hm, kanske skulle man ut och springa lite...". Så jag drog på mig "joggingkläderna", t-shirt och mjukisbyxor, och drog iväg. Jag känner mig så himla duktig och det är faktiskt nu ni ska skriva att jag är duktig. Om jag får sådana kommentarer så kommer jag nog fortsätta. Hehe. Jag har precis tagit en dusch och satt på mig kläder. Nu ska jag äta middag och efter det ska jag fixa mig. Ikväll ska jag till Mattias och mysa...även fast han är sjuk, så det så! ;)

Vi köpte en boll till Celi för 10 kronor inne på Willys och hon älskade den. Vi tvekade på att köpa den så det var väll tur att vi köpte den. Eller vad säger ni ;)




Promenad i höstsolen



Nu ska vi ut på en promenad i höstsolen, myspys :]♥


FREDAG

Vaknade för en timme sedan och bara strövat omkring i huset. Idag är solen uppe och då är det extra mysigt på morgonen. Jag valde att stanna hemma från skolan idag för att jag kände att jag inte orkade. Jag skulle gå runt som en zombie, inte kul. Jag har försökt göra mannagrynsgröt till mig i en halvtimme nu men det går inte. Gröten blir som en soppa och det ser inte särskilt gott ut. Jag förstår inte varför det blir så för det gick ju förut. Konstigt. Aja, jag fick göra mig två mackor istället och dricka lite vatten. Det gick ner de också. Nu tänkte jag klä på mig och så för att vara beredd på dagens alla händelser. Jag vet inte riktigt än men jag tror att jag, mamma och Maximus ska gå ut på en promenad snart. Vi får se hur det blir senare! ;)




Ps. Jag har världens träningsvärk från igår. Känner mig helt död!


Pojkvännen är sjuk

Min pojkvän har varit sjuk sen i tisdags och jag har inte kunnat vara med honom sedan dess. Det känns som himla tomt för han brukar vara med mig varje kväll och kolla på Idol. Just nu ligger han med feber och snorar. Jag vill bara hem till honom, göra te och pussa honom på pannan. Men det går ju inte. Jag hoppas på att han blir bättre tills imorgon så att jag kan sova över hos honom.

Annars? - Jag har precis kollat klart på Idol och såg att det var många som gjorde bort sig. Dom så kallade "favoriterna" gjorde dåligt ifrån sig och Idol-juryn skämdes. Jättetråkigt avsnitt om ni frågar mig. Jag tycker det är dåligt att favoriterna får så många chanser på sig. Dom borde åka ut direkt? Men aja. Jag har även ätit en tallrik med yoghurt och müsli. Det var länge sedan. Pappa hade köpt müsli med russin och jag hatar russin så jag plockade bort alla russin. Josefine i ett nötskal. Men nu ska jag försöka få tillträde till badrummet. Jag behöver en dusch. Efter det ska jag gå och lägga mig för jag anser att jag inte har någonting mer att göra idag.



Imorgon är det ingen vanlig skoldag utan vi ska göra en "utflykt" eller vad man säger. Vi ska kolla på två filmer på Sickla bio och massa annat. Jag funderar på att be föräldrarna sjukanmäla mig för jag är så jävla trött. Om jag ska gå på det där så slutar jag dessutom vid 17.00 och det låter jävligt jobbigt. Vi får se hur det blir imorgon ;)


Bilder från Arlanda


Vi påväg in för att vänta in Maximus och mamma som tog lite extra tid på sig.

Jag vågade inte ta några bilder medans vi väntade i salen men när dom kom så tog jag några. Dock blev jag helt fast frusen när dom kom ut så det blev inte så många. Haha :]


Mamma, trött efter en del sittandes på flyget, skrattar och är förvånad över att vi var så många
som hämtade dom. Hon förväntade sig bara pappa ;)


Jag hann inte springa fram till Maximus och krama honom för Vincent tog honom :/


Maximus var glad, jag var jätteglad och han var så himla gullig med sitt leende.


Innan vi kom till Arlanda så skojade vi att Maximus inte skulle känna igen oss. Men när Maximus kom in i salen och vi ropade "Maximus" så blev han jätteblyg men jätteglad. Han höll mamma i handen och fick världens leende på läpparna. Vincent tog upp honom och jag försökte fota så mycket jag kunde. Sedan var jag bara tvungen att lägga ifrån mig kameran och krama om honom. Dock ville han ner snabbt och springa. Heh, han älskar att springa runt och skrika.

JAG HAR VÄRLDENS GULLIGASTE LILLEBROR! :')♥


Det värker i vaderna!

Jag kände för att få lite motion. Visst, kylan fick mig att motstå att vilja göra det men jag gjorde det ändå. Jag tänkte på mitt överflödiga fett och det avgjorde saken. Så jag har precis sprungit en runda och det känns skönt. Dock har jag värk i vaderna och andra delar av kroppen. Nu får vi hoppas på att det här inte var en engångsgrej ;)


Snart är det middag och det luktar Korvstroganoff. Mums! :)



Shocked as hell!

Eheh. Jag kom hem för en timme sedan och har bara strövat omkring i huset. Jag har inte haft någonting på grund av att jag inte haft något internet. Jag somnade nästan för att jag var så jävla trött men mamma kom in i mitt rum och sa att jag inte fick sova. Och då kollar man ju självklart på sin 21 åriga bror som ligger och sover i soffan och tänker "Tänk om jag också kunde få vara 21 och bestämma över mig själv".  Men aja. Jag måste berätta en sak som hände när jag och klassen var påväg till Riksdagen.

I Slussen hoppade vi på en buss som gick till Karolinska Sjukhuset. Vi skrattade och hade jätteroligt. Jag och Felicia satt och skrattade åt Isak som satt och pratade med två gamla personer. "Han och hans nya homies" sa vi. Helt plötsligt så skakar bussen till och tvärnitar, alla flyger åt alla möjliga håll och alla skriker. Jag ramlar ner på golvet med Felicia över mig och jag ser en stackars tant ligga på golvet. Jag och Felicia tar oss upp och jag ser att många har ramlat men det är ändå många som är oskadda. Det är en tjej längst fram som ligger och blöder från huvudet. Först trodde jag att hon var död för att hon låg helt stilla men sedan rörde hon på sig. Jag hör hur någon skriker "Herregud, Mikaela blöder!" men inte vart, "det är fan min klasskamrat" tänker jag då. En annan tjej skriker på busschauffören att ringa ambulans men gör det istället själv för att hon inte orkar vänta. Många gråter och är ledsna men jag bara skakar. Jag är inte så känslig (hatar att inte vara det). Tänk er när alla gråter förutom du, man känner sig så jävla ensam. Iallafall. Tillslut kommer 2 ambulsanser, 2 brandbilar, en polisbil. Till och med en pressfotograf var där så snabbt (förstår inte hur han fick reda på det så snabbt). Efter det kommer 2 ambulanser till för att det var många skadade. Vi som inte var skadade ställde oss på ett viss ställe för att ambulansen lätt skulle komma åt dom skadade.

Vår lärare förklarar för en elev (Iris, den superglada tjejen) att hon måste leda klassen till Riksdagen. Så hon gör det och alla hänger med. Alla är chockade och pratar högljutt om händelsen. Iris förklarar händelsen för guiden som vi ska ha i Riksdagen och hon förstår. Några klasskamrater kunde inte hänga med in på grund av chocken. Klassen blir tillslut lite lugnare och vi hade en rolig dag på Riksdagen. Jag vet dock inte hur det gick för min klasskamrat som blödde. Heh, jag tror att händelsen finns på i Expressen eller Aftonbladet. Om det gör det lägger jag upp texten här på bloggen.

Bara så ni vet. Efter den här händelsen tänker jag aldrig gå på en buss som är full och tvingas stå upp. Jag såg vad som hände med dom som stod upp. Tjejen som blödde från huvudet stod upp.


Besök på Riksdagen

Just nu sitter jag i skolan med Felicia vid min sida. Vi har lunch och snart har vi mentorstid. Jag är as trött och har typ ingen kraft alls. Men allt fungerar som sagt med Felicia. Efter mentorstiden ska vi till Riksdagen på Samhällskunskapen. Jag var där i 9:an så jag vet redan hur det är där men det blir chill ändå. Vi slutar förhoppningsvis tidigare. Efter skolan får vi se om mamma möter upp mig i stan (jag ska fråga henne) och shoppar lite. Jag måste ha någonting varmt för tusan, man fryser ju ihjäl i den här kylan.



Nu ska jag umgås med mina homies. Vi hörs när jag kommer hem ! :]


En sväng till Arlanda

Jag har precis duschat, det blev inget bad eftersom jag inte orkade. Jag måste ändå duscha efteråt för att få ur alla shampoo ur håret. Nu sitter jag här med en turban i håret och ska snart sätta mig och kolla på Superstars med Jocke. Efter Superstars ska jag och pappa åka till Arlanda. Idag kommer nämligen mamma och Maximus hem från Egypten. Dom landar någongång vid 22.00 så vi ska åka vid 21.00. Jag har saknat min lillebror så himla mycket. Det ska bli så himla roligt att få springa imot Maximus och krama inkl pussa (om jag får) ihjäl honom. Jag har saknat honom så himla mycket! Det har varit jättetomt utan honom ju. Ingen ska skriker och spelar skum musik. Så ja, det ska jag tillbringa resten av kvällen med.

Nu ska jag sätta mig och kolla på Superstars...eller nu hör jag någon som sjunger. Kanske kollar han på Idol? ;) Aja, vi hörs imorgon! :)


Filmaffischen är klar :D

Nu är filmaffischen klar och nu får ni säga vad ni tycker. Själv tycker jag att jag har misslyckat lite med själva ansiktet och håret. Dessutom med alla färger. Och det ser ut som en tjej, det ska vara en kille! :( Aja, vi får se vad Anna tycker. Nu ska jag bada, jag har ont i magen och är allmänt deppig...blä!



Vad tycker ni?


Pannkakor!

Jag är nästan klar med affischen men stötte på en del problem. Hehe, men nu ska jag äta middag och det blir pannkakor. Och hur gott är inte det? Mums! Efter maten ska jag fortsätta måla på filmaffischen :)


Cool filmaffisch

Jag har precis kommit hem från skolan och ska snart sätta mig och måla klart min coola filmaffisch. Jag kan berätta kort om att jag har i uppgift att måla ett porträtt som ska platsa någonstans. Jag har valt att gjort en filmaffisch till en vampyrfilm. Ni får snart se det jag har målat. Igår sov jag iallafall över hos Mattias om ni inte förstod det. Hehe, jag köpte med mig lite godis (ops!) och vi kollade på Idol. Sedan gick vi och la oss. Idag vakande vi vid 08.00 och gick upp å' åt frukost. Sedan tog vi bussen till skolan. I skolan var det rätt så segt och jag sov mest under lektionerna. Eller så klagade jag på mina klasskamrater eller lärare. Dom hatar mig just nu men jag hoppas dom har förståelse. Jag är så jävla trött även fast jag gick och la mig vid 21.00 igår kväll! O-m-g, ajajaj. Om någon vill veta så fick jag precis mensvärk. Helvete.

Men nu ska jag sluta klaga och börja måla klart min filmaffisch. Jag har tagit med mig vattenfärg och penslar hem, hehe. Kaffe på det blir super. Eller vad säger ni? Och du, ja..just DU! Hur har din dag varit?;)



Jag hoppas att den ser bättre ut i verkligheten för på den här bilden ser den inge vidare ut, hehe^^


Jag vill bara spy på er!

Kissie, Paow, Hugo, Amir, Rosanna, Peter, Izza...och alla andra som er med i erat jävla bråk. Vad fan er det med er? Ni är snart vuxna och håller fortfarande på såhär! Jag vill bara spy på er. Fyfan för att ni håller på såhär. Och att Hugo knullade med Kissie bara för att han "ville köra in den". Jag mår så jävla illa. Att ni beter er såhär övergår mitt förstånd. Förstår ni inte att ni lägger ut hela ert liv på en jävla blogg som läses av människor runt om i Sverige. Borde man inte då uppföra sig och sluta vara så jävla omogen? Nej, tydligen inte. Snälla, väx upp!

NI ÄR SÅ JÄVLA Ä-C-K-L-I-G-A!


Look like this!



Hejsan, det här är jag. Jag ser inte klok ut i mittbena men tänkte gå ut såhär bara för att jag kan. I don't care what other people say's. I'm the best, fuck the rest you know ;) Haha, ser ni inte självförtroendet i blicken?

Ey, fyfan...haha, vad tycker ni?

Fotat i studio

Hejsan svejsan! Jag har precis kommit hem från skolan och är igång med att värma lite mat från igår. Jag är verkligen as hungrig för att jag bara åt en McChickenJR till lunch. (Ops, mickron piper. Ska bara hämta maten) Men skolan var rolig ändå eftersom vi ficki studion sista lektionen. Vi skulle göra porträttbilder och det var två tjejer ur min grupp som hade sminkat och fixat sig som Marilyn Monroe. Bilderna blev jättefina tillslut efter lite flummande. Dock föredrar jag att fota utomhus :] Nu sitter jag och äter mat och efter det ska jag fixa mig och packa. Idag ska jag sova över hos Mattias så det blir nog inte så mycket uppdatering. Men om jag ber kanske jag får skriva ett inlägg eller två ;)



Nu ska jag äta klart, hörs! :] ♥

Gaaah...huvudvärk!

Mattias kom hem till mig vid 17.00 och då gick vi ut på en promenad. Med i promenaden hängde min underbara kamera med så jag fotade en hel del bilder. Speciellt en sak jag alltid velat fota, haha. När vi kom in efter promenaden var middagen klar så jag åt lite snabbt. Sedan la vi oss i sängen och råkade somna i några minuter. När vi vaknade låg vi och mös i någon timme. Efter det fick jag ett ryck, sprang fram till datorn och satte igång Tomas Ledin-låten. Sedan sprang jag tillbaka och hoppade upp på Mattias mage och började dansa. Efteråt sa han "Det känns som om jag har blivit magpumpad". Jag råkade dock höra fel och trodde att han sa analpumpad och garvade som aldrig förr. Sedan slutade det roliga och vi satte oss vid TV:n och såg på något ytligt program om svenska fruar som bor i New York.

Nu har han gått och jag har världens huvudvärk. Jag tänkte gå och lägga mig nu för att vara pigg tills imorgon. Imorgon ska jag fota i studion och jag och min grupp ska fota i Marilyn Monroe - style. Så jävla bra vi är!

Jag ville få lite uppmärksamhet så jag gick ut såhär, det var allt några som kollade på mig ;)



Den här har några söta barn satt upp. Dom bor bara här på somrarna :]

GODNATT SÖTNOSAR!


Tips - Frossle.com

Jag vill tipsa er om ett bra och enkelt sätt att tjäna pengar på eran blogg. Bli medlem på Frossle.com och registrera er som affiliate. När ni väl er medlemmar kommer ni märka att det är super enkelt och att pengarna rullar in. Om ni har några frågor om Frossle.com så är det bara att fråga :]

Frossle.com

Klicka på bannern och börja tjäna pengar på din blogg.

Om du blir medlem nu får du även 50 kr i bonus ;)


Han äger er!

Vaknade för inte så länge sedan och har lite ont i huvudet. Jag sov gott tills jag väcktes av min underbara storebror som tyckte att jag skulle vakna. Lite gulligt sådär, det fick han storebror-poäng för. Men jag hoppade upp ur sängen och gjorde mig en kopp kaffe. Det var såå jävla underbart. Nu har jag dock druckit upp den och jag har lovat mig själv att bara dricka 2 koppar/dagen, så nästa kopp får bli ikväll.

Nu ska jag lyssna på Tomas Ledin och leka tönt. Jag har nämligen blivit beroende av en av hans låtar. Jag som trodde att jag var något åt hårdrocks hållet. Nej, nu blir det Tomas Ledin - Det ligger i luften på högst volym. Jag ska tagga inför...någonting ;)

Haha, den här snubben äger er så hårt! ;)


Liten tupplur

Jag kom hem för ca en timma sen och har fotat lite. Skolan gick strålande jag fick sluta lite tidigare. Nu ska jag typ ringa min far och fråga när han kommer hem. Sedan ska jag sova lite, men det är en hemlighet, okej? Jag måste få sova. Jag är så jävla trött. Det får bli en 20 minutare för annars kommer jag må illa när jag vaknar. Vi får se om Mattias kommer hit sen. Kyss!


Det var länge sen men...Hot or not? ;)



Vad tycker ni om Wentworth Miller? ;)   Är han något

att lägga tassarna på?


Jag är bäst!

Vaknade, satte mig upp, kollade på klockan och märkte att den var 11.00. Jag fick panik och tänkte "Fan. Jag börjar om 50 minuter. Jag kommer aldrig hinna till skolan i tid. Jag sjukanmäler mig.". Men med lite eftertanke så kom jag på att jag först måste hitta på en sjukdom och sedan ringa och ljuga för min far. Så istället sprang jag upp, satte på mig första bästa plagg, rusade mot toaletten och sminkade mig samt borstade tänderna. Och i förbifarten tog jag emd mig ett äpple. Sedan var det bara på med skorna och rusa mot bussen. Tur som var så hann jag med sista bussen som gör så att jag kommer i tid till skolan. Nu sitter jag här och vi har haft genomgång om blixtrar. Halva gruppen är just nu i studion och testar och halva sitter i klassrummet vid datorerna.

Jag har precis köpt lite frukost till mig själv och det älskade min mage. Den hade inte fått någonting i sig förutom äpplet jag åt på bussen. Nu ska jag redigera bilder och kolla runt lite. Vi hörs my friends! :]


Snart händer det!

Snart avgörs det vilken regering vi har de kommande 4 åren. Jag ska strax sätta mig i soffan och vänta lika spänt som pappa och Jocke. Men först vill jag säga Godnatt och välkomna alla nya besökare. Jag hoppas ni stannar länge till för jag har mycket att erbjuda er, hehe ;) Ni är jävligt välkomna ska ni veta!

Nu ska jag dra mig mot soffan, vi hörs imorgon och då ger

jag er mina åsikter om kvällens händelser. Kyss! :)


Varmchoklad, Valvakan & Ensam mamma söker

Jag frös som en liten gris alldeles nyss så jag gjorde mig en varmchokad. Har nyss druckit upp den och jag brände som vanligt tungan. Dessutom kollar jag om vart annat på Valvakan och Ensam mamma söker.






Vilka tror ni vinner i valet ? :]


Foton







Bilderna får en sämre kvalité när man laddar upp dom här

på bloggen och det är otroligt störande. Men det här är

några av bilderna jag tog, säg gärna vad ni tycker :]


Jag älskar mitt fönster!

Jag har precis suttit i fönstret, som jag otroligt nog får plats i, och fotat allt möjligt. Det är verkligen underbart att sitta där och det är rätt ofta jag gör det faktiskt. Man får så bra bilder där uppifrån. Jag ska bara fixa lite med bilderna och sedan kommer dom upp på bloggen. Och då vill jag faktiskt att ni ska ge mig kritik, både bra och dålig. Jag fotar alla bilder med min Nikon D90, bara så ni vet. Snart blir det mat och sedan ska jag nog kolla lite TV. Idag är det ju val och idag utses den nya regeringen. Spännande, spännande :]



ESafe.se

Nostalgi till 1000 <3



Gud så jag var kär i dom här pojkarna...


Lunch + dusch

Den här dagen är så himla seg känner jag. Vädret är piss, man har ingenting att göra och allt är så jävla tråkigt. Pappa ska olja huset, Vincent sitter och nördar spel, Jocke röstar i valet och ska gymma, mamma och Maximus är i Egypten. Och jag då? Jo, jag sitter vid datorn och bläddrar från sida till sida. Hur roligt är det på en skala från 1-10? - 0! Så vad ska man göra idag då? Läsa en bok, kolla på TV, blogga, fota, sova...hm!

Vi får se hur det blir. Än så länge har jag ätit lunch och duschat. Innan jag gör något annat ska jag torka mitt hår som just nu ligger i en turban på huvudet. Just nu är jag en aning ledsen och arg på duschen. Den har skalat av mitt nagellack :(



Thaimat till lunch :]

Frossle.com

Volbeat - Hovet - 9 Okt

Volbeat spelar på Hovet den 9 Okt. Jag funderar på att gå men jag lyssnar inte på dom så mycket. Kanske onödigt att slänga ut pengar då? Äsch, jag vet inte. Tur att jag har tid att tänka iallafall.


Är det någon som ska gå? ;)


Min första konsert - fortsättning...

Vi väntade och väntade, pratade och pratade. Turbonegro spelade en stund och det var inge vidare. Jag hade bestämt träff med en kompis som heter Frank så vi sprang runt och försökte hitta varandra i stora Hovet. Tillslut hittade vi varandra, pratade lite och taggade varandra inför konserten. Marcus förstod ingenting för jag sa ingenting när jag stack så han var ganska förvirrad när jag kom tillbaks till våra platser. Han var dock inte förvirrad länge till eftersom Marilyn Manson kom ut på scen och hela Hovet skrek i fulla muggar.

Det bästa jag vet är när folk skriker som fan på konserter. Man får rysningar och skriker av lycka. Mr.Manson kommer iallafall in och jag ser han som en Gud i svart hår, röda läppar och platådojjer. Jag var helt förlamad i några sekunder men Marcus bröt förtrollningen med en liten knuff. Jag står där i några sekunder med huvudet i händerna och tänker "Det här kan inte vara verklighet". Men det var det ju självklart och han börjar konserten med If I was your vampire. Allt är magiskt och efter det börjar han på Disposable Teens och Mobscene. Disposable Teens var min favoritlåt på den tiden så jag var väldigt glad att han spelade den låten. Jag var så jävla osäker under den konserten för jag visste inte riktigt hur man rockade loss. Det gick dessutom inte så bra eftersom jag hade sittplats. Men jag tittade runt och försökte göra som alla andra. Jag och Marcus orkar inte stå upp hela tiden eftersom man känner sig som mongon då, så vi sätter oss ner då och då.

Jag kommer inte ihåg allt av konserten eftersom det var 3 år sen men jag kom ihåg att det var sjukt roligt. Men jag var så jävla osäker. Några saker jag kommer ihåg är den stora stolen som han satt på, talarstolen som han står i och bränner sönder en bibel, robotliknande kopian av hans flickvän Evan Rachel Wood och typ när han skär sig i magen. Han var min förebild på den tiden så allt han gjorde var så jävla coolt enligt mig. Och alla onda saker folk sa om honom stred jag imot. När konserten var slut och han precis hade avslutat The Beautiful people så blev jag as ledsen. Jag minns att jag tänkte "Var det här allt?" för jag ville ju självklart se mer av honom. Marcus fick dra mig mot utgången eftersom jag inte ville gå ut själv. Jag var jätteledsen och utanför stod det ett stånd som sålde massa grejer och för att trösta mig köpte Marcus en affisch åt mig. Men sedan gick vi mot tunnelbanan och den var självklart proppfull av människor som hade varit på konserten. Dock gillade jag bara läget och sjöng låtar med annat folk på tunnelbanan.

Efter det kommer jag bara ihåg att jag och Marcus åkte hem. Han frågade om han skulle gå med mig hem (SÅ JÄVLA GULLIGT) men jag tackade nej och han hoppade av vid sin hållplats. När jag kommer hem pratar jag hej vilt om konserten även fast halva familjen sov. Mamma försökte lyssna på mitt babbel medan jag visade bilder och en ljudlös video.











När han står på stolen, den stooora stolen, hehe :]



När han står i talarstolen och pratar ...

Det var en fin konsert det, en konsert jag aldrig kommer

glömma helt. Underbara Marilyn Manson<3


Eyyyy!

Jag och älskling vaknade upp för någon timma sedan. Vi har ätit frukost, varit ute med hunden och myst i den varma sängen. Han stack alldeles nyss för att han ska jobba snart. Jag är fri denna heta söndag och jag har absolut inga planer. Så alla förslag på vad man kan göra är mycket välkomna. Först och främst tänkte jag ta en dusch för jag känner mig jätte äcklig. Det var pinsamt när farmor och farfar kom hit imorse och såg mitt fettiga hår. Om ni vill veta så kom dom hit för att hämta pappa, dom ska åka ner till Biblan och rösta i valet.

Ta inte illa upp...jag vill bara visa upp mitt fina nagellack :]


Rain in my ass!

Regn, Regn, Regn och mera regn. Jag förstår inte. När ska helvetet sluta? Det har regnat sedan 13.00 idag. Det går ju inte att gå ut på grund av det här pissregnet. Man blir "härligt" blöt efter bara några sekunder där ute. Jag har redan blivit "härligt blöt" så jag tänker knappast bli det igen. Om jag ändå hade varit i Thailand, där är det mysigt när det regnar eftersom det är varmt vatten och det varar bara i någon minut.

Jag kommer ihåg en gång när jag var i Thailand (jag har varit där 4 gånger). Jag var kanske 12 år och jätteknubbig. Jag och min familj skulle ut och shoppa samt äta middag. Vi gick och gick och shoppade och shoppade, värmen var äcklig. Helt plötsligt från ingenstans börjar det spöregna, alltså SPÖREGNA. Spöregnet där är värre än i Sverige. Just där vi gick fanns det inget man kunde ställa sig under och skydda sig från regnet. Men vi struntade i det för mitt i allt kände vi hur skönt och varmt det var. Så jag och min lillebror stod där ute och bara "YES!" för att det var så svalkande. Det tråkiga sen var att vi var tvugna att gå runt sådär och jag hade bara ett linne på mig. Det linnet var genomskinligt så alla kollade ju självklart. Jag kände mig uttittad så jag tjatade på att vi skulle hem och byta kläder vilket vi ändå var tvugna att göra eftersom man inte fick sitta i resturangen helt blöt. Den dagen var hääärlig! :D Åh, nu vill jag tillbaka till Thailand!


12 kr i pant, hah!

Jag har precis städat klart mitt rum och nu ser det mycket trevligare ut, haha. Själva rummet ser okej ut, jag har plockat undan och dammsugit men hehe, mitt skrivbord ska vi inte tala om. När jag städade så såg jag att jag hade staplat massa petflaskor i ett hörn. Jag räknade ihop hur mycket det skulle bli i pant och det blev hela 12 kr. Heh, man kanske ska bli pantare. Rätt så nice med pengar. Men aja, vad ska man göra nu då? Det regnar ute så att gå ut utesluter jag direkt. Mattias kommer iallafall hit och sover över senare. Jag får väll sitta här och följa med pappa till affärn sen för att köpa något gott. Det är något iallafall. Tråkiga lördag! :(

Mina ynka 12 kr...;)



Nystädat rum...


Så, vad har ni för er denna lördag?:]




En aning bättre

Idag känner jag mig en aning bättre. Jag var hos Mattias tidigt idag för att prata ut. Ingen kommer någonsin förstå sig på vårat förhållande. Tillsammans, inte tillsammans, tillsammans...jag vet inte hur många gånger vi har gjort slut. Men vi får väll hoppas att det blir bättre den här gången. Jag kan bara inte släppa honom. Jag får panik utan honom. Han är min första och enda pojkvän. Det skulle nog blir svårt för mig att gå vidare om han gjorde slut.

Men nog om det nu. Nu ska jag försöka vara gladare. För övrigt har jag precis ätit på äggmackor och om det var gott. Nu sitter jag och lyssnar på all möjlig musik och sjunger med så gott jag kan. Jag ska försöka städa mitt rum så det ser något finare ut för jag pallar inte ha värsta röran här.

Vi hörs om någon timme! :)


Bilder från konserten

Joey Tempest i all ära...





Dom spelade säkert Rock The Night, The Final Countdown & Carrie bara för min skull. Hehe (a)


Awesome concert.

Kom hem från konserten för kanske en timma sedan. Sitter här, gnuggar mig i mina rödsprängda ögon och snackar med en människa från Mars. Har egentligen ingentign att säga. För er som vill veta, konserten var awesome förutom att Joey betedde sig som en tönt på scen. Efter konserten hände det en sak och jag tappade Mattias. Träffade istället Frank och han var snäll och följde med mig till Plattan.

Det blir nog fler sånna här patetiska inlägg lite då och då. Är svag just nu. Orkar ingenting. Bilder från konserten kommer imorgon. Nu ska jag sitta uppe hela natten och chatta med människan från Mars.

Outift

Jag är hemma nu och skolan var superduper. Jag var dock över flummig så alla trodde att jag hade rökt på. Det var inte första gången någon trodde det men ändå, fett taskigt haha. Jag är hemma för att kolla läget med er mina söta läsare. Hur mår ni och hur har eran dag varit än så länge? Vavava, I wanna know! ;) Jag ska bara vara hemma en stund till men sen måste jag sticka igen. Innan jag och Mattias sticker till konserten måste vi nämligen äta middag hos farmor och farfar. Vi får hoppas att hela släkten kommer och inte bara min familj. Men lugn, nu tänker ni säkert "Men då kommer ju hon få en dålig plats på Grönalund". Men nej! Jag har mina söta vän Felicia som håller en plats åt mig. Hon är redan där och åkte dit efter skolan och just nu babblar hon om att Europe har ett soundcheck. Snacka om fubbigt! Vi ska vara hemma hos farmor och farfar kl 18.00 så jag ska ta och fixa mig nu. Det konstiga är att hela familjen kommer dit olika tider för pappa är inte ens hemma och åker dit från jobbet. It feels kinda wierd you know. Men jag klarar det.

Nu ska jag fixa mig, här har ni min outfit för idag. Lite classy sådär ;)


Europe idag

Godmorgon!


Sitter just nu i pojkvännens soffa och kollar på nyheterna. Inte så värst roligt men det är bara det man orkar göra på mornarna. Idag börjar jag 09.30-40 och därför måste jag sticka snart. Pojken ska hänga med mig till skolan för han börjar senare. I skolan ska vi köra en debatt typ hela dagen och det känns som om det kommer gå åt helvete för jag är så jävla trött. Hm, Felicia kan nog pigga upp mig på ett eller annat vis. Och efter skolan blir det belöning efter gårdagens prov. Europe spelar på Grönalund och jag kommer självklart vara där med mina fina vänner och pojkvännen.

Nu ska jag borsta gaddarna och fixa till mig lite. Hoppas det inte är lika kallt som igår för jag frös ihjäl. Vi hörs efter skolan boys 'n' girls ;)

Röda naglar ♥

Man hinner mycket innan pojkvännen kommer och hämtar än. Har precis målat min avbitna( jag vet, usch) naglar och nu ser dom mycket finare ut. Just nu sitter jag bara och kollar runt + lyssnar på Europe. Jag hoppas Mattias kommer snart för jag börjar bli trött. Imorgon ska vi på Europe och det kommer rocka fett!

ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!


Min första konsert - Marilyn Manson, Hovet, år 2007

Jag hade länge gått och längtat efter att få se världens mest underbara man och äntligen skulle jag få göra det. Min kära vän Sofia sa en dag "Du. Ska du gå på Marilyn Manson den 15 December?". Jag hann inte tänka utan sa bara "Va. Jag visste inte att han skulle spela. Är biljetterna slut eller?". Hon sa att det fanns biljetter kvar. Samma dag sprang jag hem till mamma och bad henne beställa biljetter till konserten. Mamma ville dock inte släppa iväg mig helt ensam så jag var tvungen att hitta någon som var sugen att gå på konsert. Jag letade som en galning och fann tillslut min urgulliga kusin, Marcus. Det var heller inte sista gången han gick på konsert med mig, han gick med mig när KISS spelade 2008. Men tillbaks till ämnet. Mamma beställde då biljetter till oss och när dagen kom så åkte vi dit med Sofia och hennes syster. Vi fikade och så innan konserten. När det väl vara läge att gå mot Hovet så började det pirra i magen. Marcus retade mig på vägen dit och så men han var ändå så himla snäll. Vi löste in våra biljetter och gick mot våra platser (vi hade sittplatser som jag nu ångrar att jag hade) och när jag såg ut över Hovet så gick ett lyckorus genom kroppen. Allt var för underbart för att kunna tro att det var sant. Det var en timme kvar tills konserten skulle börja och Manson var självklart försenad också.

Fortsättning följer.... ;)


Gott med mat

Åt nyss middag och det var så himla gott. Nu är jag proppmätt och känner mig fetare än vanligt. Funderar på att ta en promenad ner till Mölnvik med Celi :)


Slut i kroppen

Det blev ingen kopp kaffe och det blev ingen vila. När jag står där i köket och ska göra kaffe så ser jag världens jävla disk. Jag har precis fyllt på vattenkokaren men tänker att "Nej, fyfan för att det ska se ut såhär". Det såg verkligen ut som värsta soptippen. Så jag tänkte att jag skulle vara lite snäll mot pappa så att han slapp ta all disk så jag ställde mig och diskade. Nu har han kommit hem och ska jag göra mat så jag drog mig därifrån. Resten av disken får han ta, hah! Jag känner mig helt slut i kroppen efter skolan och allt. Nu ska jag lyssna på musik och fixa lite och sedan ska jag äta middag. Till middag blir det Tacos, muuums ;)


Första provet avklarat

Jaha, då var första provet avklarat och det känns bra. Jag kommer iallafall inte få ett IG eftersom jag var där, svarade på alla frågor och gjorde mitt bästa. Han tyckte att det såg bra ut när jag var klar och med lite tur kanske jag får ett VG. Heh. Jag har precis kommit hem och jag vill bara säga att det blåser som fan ute. Man blåser typ bort och det är så jävla kallt. Jag hatar det här vädret, det är verkligen inte roligt. Just nu är jag ganska trött och vill helst av allt sova men jag ska hålla mig vaken. Jag tror jag ska göra mig en kopp kaffe.

Hur har eran dag varit so far? ;)




Saknar Maximus så in i norden! :(

Redigerar bilder istället för pluggar

Sitter vid datorn i skolan å' redigerar bilder istället för att plugga till provet som är om någon timma. Det är inte smart me jag orkar inte plugga. Jag kommer ändå inte klara det så ja. Ni vet frågorna jag svarade på? Jag har typ svarat fel på en del av dom och det känns inte bra. Vi får hoppas att jag klarar provet, hehe. Nu ska jag fortsätta redigera bilder. Önska mig lycka till på provet.

Här är en bild jag redigerade alldeles nyss, vad tycker ni?:)




Mot skolan

Nu sticker jag till skolan. Där väntar roliga kompisar, en tråkig mattelektion och ett läskigt SO-prov. Med mig har jag anteckningar för att kunna plugga på lunchen och en brett smile. Here I come!

Funderar på att gå till skolan utan smink

Så här ser jag ut utan smink, hehe. Vad tycker ni? Förtjänar detta face att gå till skolan utan smink? :]


O-M-G!

Godmorgon

Vaknade för inte så länge sen och jag är verkligen as trött. Jag somnade jättesent igår eftersom jag inte kunde somna och istället låg och vred mig. Jag hade dessutom jätteont i foten och det gjorde inte saken bättre. Vi får se om kaffet som jag ska dricka snart hjälper lite. Idag är det skola som vanligt och vi har prov, som sagt. Prov i samhällskunskap och det är mitt första prov i gymnasiet. Hehe, O-M-G!!! Vi får hoppas på att det går bra. Planerna för idag är att jag ska sitta och nörda framför datorn efter skolan och sedan på kvällen kila över till Mattias och sova över hos honom.

Nu ska jag käka frulle!


Gratisbio.se

Sleepy girl

GODNATT


Nu ska Josefine gå och lägga sig. Hon har tröttnat på denna dag och vill att nästan ska komma. Men samtidigt är hon lite rädd för det kommande provet. Tänk om hon failar totalt. Dock tycker hon att det känns bra ändå och hoppas på att hennes hjärna kommer ihåg allt som hon ha präntat in. Tex Mandat är en plats i riksdagen. Hehe, dock tror Josefine att det där är en del som ingår i G-kriterierna. Och Josefine vill helst ha ett VG.

Nu är Josefine less på denna dag och lovar att skriva imorgon hur det gick på provet. Nu ska hon lyssna klart på en låt och sedan borsta gaddarna och gå till sängs.




Så blir det när man försöker ta seriösa bilder...

och samtidigt lyssnar på grym rock!





Tillslut fick jag till det, haha ;)




Alla som inte har hört Europe - Rock The Night, lyssnar på den nu! Man får rysningar, så bra är dom!

"Rock Now, Rock The Night..."


Chima

Jag såg inte Idol men min pojkvän såg det och han tyckte att en kille som heter Chima var jättebra. Mattias skickade ett klipp till mig med hans uppträdande och han var verkligen cool.

Vad tycker ni?:]


Parfym - Escada Ocean Lounge - Tips

Idag när jag och Mattias var inne på Kicks så hittade vi jätte många parfymer som luktade gott. Vi luktade på alla möjliga men dock bara på ett papper (om ni förstår vad jag menar). Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilken jag ville ha så jag frågade personalen. Dom sa att jag skulle testa det på min kropp istället för att se vilken som passade mig bäst. Det som förvånade mig var att det luktade olika på min kropp och på pappret. Så alla dom som jag tyckte luktade gott luktade helt plötsligt illa. Tillslut hittade jag en som luktade himmelskt på min kropp (det tyckte även Mattias) och det är en parfym som kommer från märket Escada. Den heter Ocean Lonuge och luktar verkligen underbart. Jag kan inte beskriva lukten men gud så gott den luktar. Mamma som är i Egypten ska få köpa den på tax freen på hem vägen :D



Nu ska jag ta ett bad (skippar Idol) och plugga på till provet. Myspys men ändå inte, hehe :)

Dataspel - WOW

När jag hör ordet spel tänker jag oftast på WOW, alltså World of Warcraft. Det är för att min lillebror spelar det dag ut och dag in. En stund innan skola, när han kommer hem från skolan och enda tills han ska gå och lägga sig. Han snackar om olika dräkter, vapen, poäng och hela tiden skriker han "Kan inte jag få lite guld av dig?" när han pratar med någon därifrån. Som storasyster blir jag nästan orolig för honom, hur ska det gå för honom i skolan? Kommer han verkligen klara av skolan så mycket som han sitter vid datorn och spelar? Just nu går han i 8:an och då är det viktigt att tänka på betyg. Men när jag frågar honom så är det enda han säger "Jag bryr mig inte, jag tar det som det kommer". Men om han tycker att det är så roligt så orkar jag faktiskt inte bry mig. Är det roligt så fine...jag är inte hans förälder. Jag antar att det är roligt att träffa nya människor.

Själv gillar jag inte alls dataspel och stör mig mest på dom som spelar. Jag väljer att inte spela för att jag tycker det är tråkigt och jag vill inte bli beroende.

Haha, vad tycker ni om dataspel? Spelar ni något spel och hur ofta? :)


Mysigt efter skolan

Skolan gick relativt snabbt, engelskan skrattade vi bort och likadant var det på matten. Men ändå fick vi saker gjort, toppen. Efter skolan mötte Mattias upp mig på samma buss som jag var på och vi spenderade en liten stund i Mölnvik. Där hängde han med mig in på Lindex och vi gick även in på Kicks för att testa olika parfymer. Jag hittade en som luktade jättegott, som jag kanske ska köpa. Sen gick vi hem och myste lite och tog även en promenad med Celi innan maten. Vi åt middag alldeles nyss och Mattias stack för några sekunder sen för att jag skulle kunna plugga. Jag kan verkligen inte plugga i hans närhet, hehe.

Nu ska jag intensiv plugga och någonstans därimellan ska jag försöka uppdatera. Hehe, jag kommer inte kunna hålla mig borta. Senare ska jag se Idol :]

Gratisbio.se

Sovmorgon till 12.35, how nice?

Vaknade nyss och nej, jag är inte sjuk och jag skolkar inte. Jag har bara sovmorgon till 13.35, hehe. Jag ska egentligen börja 10.15 och efter det så har vi lunch och den känns ju onödig att gå på. Så idag går jag bara på engelskan och matten. Känns awesome! Jag har precis ätit frukost och sitter nu och sörplar på mitt kaffe. Vi får hoppas att 2 timmars lektionen i engelska är rolig för annars kommer jag nog somna.
Vet ni vad som hände när jag ställde mig på vågen today?;) Jo, vågen visade det tal jag ville se. Hehe, så nu fan ska jag behålla det. Jag är glad över att jag inte åt den där förbannade glassen igår, mohahaha.

Såhär kommer jag se ut idag då, hehe ;)



Jag var tvungen att använda självutlösaren till en här bilden och Celi pep när kameran pep. Heh, när man ställer in kameran på självutlösare så piper kameran tills den tar kortet. Det vill säga i 10 sekunder^^

I like the way you move...

Haha, den här idol-auditionen var bara för skön. Ni som såg det kanske kommer ihåg killen i röd tröja som fick Bagge att dansa? Haha. Jag garvade som fan då, det var så jävla roligt för Bagge såg så jävla rolig ut. Hehe, men enligt mig hittade juryn inga stjärnor idag. Alla lät as konstigt men det är vad jag tycker. Vad tycker ni?:)

För att inte vara trött imorgon (som jag ändå kommer vara) så tänkte gå och lägga mig nu. Det blir väll att läsa lite bok innan man somnar för då blir man tröttare. Iallafall jag, haha. Inte för att det är tråkigt utan för att mina ögon inte orkar mer tillslut. Nog om det! Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.



Sköna Felicia som gör mina dagar på Mediagymnasiet! ;)

Godnatt och till alla mina nya läsare: Välkomna! :D


Klar med frågorna!

Nu har jag svarat klart på alla frågor och jag är lättad. Äntligen är dom frågorna ut mitt liv...tråkigt nog måste jag plugga på dom redan efter maten. Men det är en annan femma. Pappa har precis blivit klar med maten och det blir kyckling med pommes. Smarrigt va?:) Nu ska jag njuta av min måltid och sen blir det plugg igen. Kl 20.00 är det dock obligatoriskt idol-tittande. Som ett avbryt från pluggandet ni vet? :]

Min favorit från förra året är ju Calle som jag för övrigt har kramat, iiih. Vilken var eran favorit?





Storytel.se

Billigt och bra om man gillar ljudböcker! ;)

Vilka frågor han ställer!

Kolla bara vilka frågor mina lärare vill att jag ska svara på. Vad fan ska man svara? Allting blir ju bara wierd hur jag än svarar. Det är dock sista frågan så jag är någolunda glad iallafall, hehe.

10. Antag att ett nynazistiskt parti etablerar sig i Sverige.

A. Borde de tillåtas att framföra sina främlingsfientliga åsikter eller borde partiet förbjudas? Vad är demokratiskt riktigt, anser du?

B. Antag att det nazistiska partiet får en majoritet av rösterna i nästa val och att de därför får igenom nya lagar som förbjuder invandrare att rösta. Är dessa lagar demokratiska? Är det rättvisa?

Ps. Jag gillar ingenting som har med nazister att göra!


F*ck you Edmund! ;)


Almost done!

Jag är nästan klar med alla frågor till provet och har nu bara 3 frågor kvar. Dom som är kvar är då dom svåraste och det tar imot att börja svara på dom. Därför skriver jag det här inlägget. Jag har precis gjort min andra kopp kaffe och det känns inte bra. Det är väll inte bra att dricka kaffe har jag för mig. Jag vill inte bli beroende av något, hehe. En sak som stör mig otroligt nu är att Vincent för en liten stund sen var helt lugn och tyst inne i sitt rum och nu skriker han och pratar med någon jävel på WOW. Jag sitter i köket som är utanför hans rum så han stör mig enormt. Dessutom är det inge trevligt att höra på ord som hora, fitta, kuk, mammaknullare och ja, allt ni kan tänka er.

Jag får väll försöka fixa det här med lite kaffe. Back to work! ;)


I love this yellow, ugly thing!


Köpa Photoshop?

Hej. Nu är jag hemma igen och det är rätt så folktomt här hemma. Det är bara jag, Vincent och Celi hemma. Visst är det skönt men lite tomt är det faktiskt. Hehe, men det är bra för då kan jag plugga i lugn och ro sen. Måste ta mig igenom dom där himla Samhällskunskapsfrågor till provet. Don't like it. Men hörrni. Jag har tänkt på en sak som är ganska bra att ha när man är foto intresserad. Vi använder det rätt mycket i skolan och så när vi ska redigera bilder. Det är förstås Photoshop jag talar om och jag funderar faktiskt på att skaffa det. Jag vill gärna ha ett program som är bra och inte något annat tjafs. Visst, det är dyrt och plånbok kollapsar, ja jag vet. Men jag måste fan ha det. Kanske ska man fråga pappa? ;) Det kostar ju inga fjuttiga 500 kronor utan det är riktigt pengar vi pratar om. Det kanske blir en julklapp, who knows? ;)

"Paaaappa, kan jag snälla få Adobe Photoshop CS3?(a)"






Nu ska jag svara klart på dom där frågorna och sedan läsa på lite. Efter det hoppas jag att pappa har kommit hem och börjat laga mat. Jag lär vara hungrig som en björn då. Men jag antar att han kommer hem sent som vanligt. Vi får se :]

Nu börjar det

Nu ska vi se alla berättelser. Ganska pinsamt att visa upp, hehe. Vi hörs när jag kommer hem, kram! :)

SoChic.se 

Klicka dig in här och jag lovar att du hittar finfina grejer ;)

Sista lektionen...Vad tycker ni om bilden?

Sitetr på sista lektionen och vi har digitalt skapande.Vi har precis gjort en uppgift där vi skulle hitta bilder som handlade om upphosvärtt. Typ privat mark, offentlig mark, bild som behöver modellrealse innan publicering och sådana saker. Det var ganska lätt och det gick snabbt eftersom vi var 4 st. Jag har ganska trött även fast dagen har varit ganska lugn. Första lektionen (har bara två lektioner idag) så hade vi Estet och där skulle man rita av sig själv på en spegel. Det var sjutk roligt och man blir ful hela tiden, hehe. Den här dagen har gått ganska snabbt och jag slutar om ca 2 timmar, dvs vid 15.20. Jag tror vi ska kolla på varandras berättelser när alla är klara med pågående uppgift så det är ganska chill.

Nu står det på tavlan "Redovisning av JAG kl. 14", hehe ;)


Före:



Efter:



Redigerade bilden alldeles nyss, vad tycker ni? :]

Han överraskade mig!

I'm gonna tell you something. Jag satt och pluggade mate och var helt inne i ett tal. Samtidigt knackade det på dörren och jag trodde självklart att det var Jocke. Jag gick och öppnade dörren och gick sen in i mitt rum men innan hann jag se att det var Mattias som stod i hallen. Mattias stod där med ett brett smile och jag fattade ju ingenting. För innan han kom och knackade på att han skickat sms som "Jag tränar, jag pluggar och sådana saker" så jag trodde ju att han var hemma. Men han kom hit och överraskade mig den lilla skiten. Det är inte första gången han har gjort det så jag börjar bli van nu, hehe. Visst, jag gillade att han kom hit men jag var lite upptagen med matten och la honom åt sidan. Han försökte mysa med mig men jag hade näsan i matteboken. Haha, sjukt va!? Aja. Jag gjorde iallafall te åt honom och vi fick smaka Jockes "nybakade" hallonpaj som han självklart hade köpt på ICA. Vi pussilipussades i sängen och Mattias somnade dessutom i min säng men jag fick dra upp honom så att han kunde åka hem. Han fick tyvärr inte sova över hos mig och jag ville gärna sova. Det kändes som om jag kastade ut honom...hoppas han inte blev ledsen :/



Idag har jag gjort en bra sak men samtidigt glömt en sak. Jag har pluggat klart nästan hela kapitlet, that's the good thing. Saken jag har glömt är att jogga i 30 minuter som ska göra på måndagar. Det där med träningen tycks inte gå så bra, f*ck. Aja, jag är trött och färdig fixad för sängen så jag tänker inte ödsla mer tid åt datorn. Kyss! 

Godnatt & sov så gott!♥


Plugget kan fara åt helvetet...

Jag orkar verkligen, verkligen inte plugga men jag måste verkligen. Jag ligger efter i matten och måste plugga mig igenom ett halvt kapitel. Det är bara att sätta igång så att man blir klar idag och inte inatt. Wish me luck, babes! ;)

Hehe, pappa kom nyss in med en kopp kaffe så nu orkar jag säkert plugga. Pappa är bäst, ingen protest! ;)



Den här bilden finns med i min berättelse som första bild, hihi :]


SoChic.se

Jag lovar, det finns sjukt fina smycken på den där sidan. Jag har dock bara inte pallat att beställa^^

Tvungen att jobba över

Jag har precis kommit hem från skolan och jag är verkligen as trött...och hungrig. Jag börjar kl 11.50 och slutade egentligen 15.20 men jag var tvungen att jobba över eftersom jag inte vart klar. Jag trodde att det skulle vara lätt att sätta ihop den där berättelsen men det var det verkligen inte. Jag fick hålla på i 6 timmar så jag gick från skolan kl 18.00. Visst, det var roligt eftersom jag hade flera som inte vart klara bredvid mig. Men eftersom man inte fått någon mat i sig sen kl 07.00 så blev man irriterad och sur när saker inte gick som man ville. Haha, men nu är jag äntligen hemma och pappa har precis lagat klart maten. Next: Food!

Kommer ni ihåg Maximus förråd som han ska ställa sina hjälpmedel i? Jag har pratat om det ganska mycket iallafall. Nu har byggarbetarna byggt klart det och nu ska förrådet bara målas lika gult som huset. Vad tycker ni? ;)




Rain, rain, rain...it never stops!

Vaknade för en timme sedan och Mattias stack på praktik för inte så länge sen. Själv börjar jag skolan 11.50 och ska då göra klart min berättelse. Dock vet jag inte om jag vågar åka till skolan eftersom det ösregnar. Det har gjort det hela morgonen och det slutar aldrig. Några jag tycker synd om är byggarbetarna som står och bygger Maximus förråd där ute just nu. Snacka om blöt? Galet väder kan man säga. Jag är as trött och kunde egentligen ha legat och sovit nu men eftersom Mattias var tvungen att gå upp tidigare så vart det inget med det. Nu sitter jag istället och funderar på att försöka ta ett självportträtt. Heh, jag har nämligen inte gjort det än.


Godmorgon förresten, vi hörs efter skolan!


Vart ingen bio...

men attans va roligt jag hade ändå. Det var mitt fel att vi inte gick på bio eftersom jag inte sa till pappa att Mattias skulle med. Pappa hade förstås inte bokat biljett till Mattias eftersom jag inte sa något. Men aja, alla kan göra fel någon gång. Jag och pappa hämtade istället upp både Vincent och Mattias (han blev sur och gick hem, lång historia) i Mölnvik. Därefter åkte vi till Gustavsbergs centrum där vi köpte filmer på Filmkväll. När vi var klara där och bland annat köpt Remember Me så åkte vi vidare till ett pizza ställe som heter Felino. Det var jätte gott och jag orkade inte ens äta upp hela. När vi hade käkat klart åkte vi hem till oss och såg på Remember Me. Vi såg nyss klart den och det var ingenting speciellt. En ganska tråkig och sorglig film enligt mig. Robert är så himla konstig i alla filmer, hehe ;)

Men Mattias ska sova över idag så jag tänker inte sitta här hela kvällen utan säger godnatt nu. Förresten...jag är klar med alla foton förutom ett...det fotot på mig självklart. Det ska jag ta imorgon bitti, pigg och gla ;) Nu är min låt klar som jag ska ha till min berättelse. Nickelback - This Afternoon heter den, den blir perfekt ihop med bilderna. Nu ska jag myspysa med Mattias, godnatt! :)

 


Trollkarlens lärling

Nu sticker jag på bio med bror, pappa och Mattias. Vi ska se en film som heter Trollkarlens lärling, jag berättar sen hur den var. Hörs sen! ;)


Jag har fastnat

...men nu ska jag försöka mig på nästa fråga. Vad är Riksdagens fyra viktigaste funktioner? Någon som vet?


Pannkakor till lunch

Jag har precis tagit mig en paus fårn pluggandet och ätit lunch som bestod av tre pannkakor med äppelsylt på. Det var mumsigt och mättande så nu orkar jag plugga lite till. Jag har många frågor att svara på "som kan komma på provet" och alla handlar om politik. Vem fan orkar svara på såna frågor? Jag är inte insatt i det där så jag har svårt att svara på frågorna. Men! Jag ska kämpa så nu ska jag plugga vidare. Senare blir det bio med pappa och Vincent. Vi får hoppas att Mattias hänger med också, jag har ju ändå lovat att jag ska bjuda honom eftersom han är pank ;)



Ps. Bilderna jag ska ta (på mig själv och kameran) är omöjliga att ta själv. När jag ska ta bild på mig själv blir bilden för seriös och jag ser ut som ett smilefreak. Det är verkligen inte gulligt. Bilden på kameran måste jag ta imorgon eftersom jag inte kan ta kort på min egen, hehe.


Hjälp mig kära nån!

Nämn 5 saker som måste finnas i ett land för att de ska vara demokratisk. Öh?

Allmän och lika rösträtt? Val då och då i landet? Folket i landet ska ha makten genom direktdemokrati eller indirekt demokrati? Fri opinionsbildning, alltså man ska inte hindras från att säga sin mening? En befolkning som har uppnått en viss social och ekonomisk nivå? Kan man skriva det tror ni?

Somebody, HELP ME!


För min egen skull

Nu ska jag skriva upp (för min egen skull) vad jag har kvar att fota till min berättelse. Mina papper är så himla klottriga så jag förstår ingenting. Dessutom är några av bilderna jag ska ha i skolan. Gah, jag hatar att jag inte kan ha allt på en plats!

- Ta kort på dig själv!
- Ta kort på dig och Mattias!
- Ta kort på Nikon!

Eheh, såååå! Nu kan jag börja igen! :D

KLICK, KLICK, KLICK!


Today!

Idag måste jag:


Ta kort till min JAG-berättelse
 
 - Ta kort på mig själv (får fråga om pappa kan ta kort annars blir bilderna för seriösa, hehe)
 - Ta kort på mitt rum  skippar
 - Ta kort på två vänner
 - Ta kort på min Sony och min Nikon  (kan inte ta kort på min Nikon eftersom mamma tog med sig min Sony till Egypten)
 - Ladda ner en låt som jag ska ha till min berättelse (hur fan ska jag göra det? hm, pappa kanske vet)

När jag är färdig med det här måste jag plugga Samhällskunskap eftersom jag haar prov på torsdag.
Mattias kommer sen också och mitt rum ser ut som f*n. Kanske bör man städa innan han kommer?

Mannagrynsgröt for breakfast!

Godmorgon mina solstrålar. Just nu sitter jag och käkar mannagrynsgröt eftersom det varken finns havregrynsgröt eller något gott bröd. Men mannagrynsgröt går bra det också, men det smakar lite välling vilket jag ogillar. Alla ligger och sover förutom jag och Jocke. Pappa skjutsade mamma och Maximus till Arlanda inatt så nu slipper vi dom i 10 dagar. Jag är fan avundsjuk och jag förtjänar fan en resa mer än dom, huh! Aja, jag vet inte vad som händer idag men jag antar att jag måste plugga och fotografera till min berättelse.

Nu ska jag äta upp min mannagrynsgröt som för övrigt har blivit torr och läsa bloggar. Efter det ska jag börja dagen!


För att vakna lyssnar vi på underbar musik och sjunger med...


Chraa Chraa Indian

Äsch. Satte mig här ändå och jag kände att jag ville skriva ett inlägg. Inget allt för seriöst dock då jag inte har den orken. Men just nu sitter jag iallafall och lyssnar på Hoffmaestro vilket har blivit min favorit. Jag kommer böla när jag upptäcker att jag börjar tröttna på dom. Just nu lyssnar jag på Chraa Indian och jag kan inte sluta. Repeat is the shit. Hm, jag kom på att jag kan skriva lite om konserten igår. Vad tycker ni? Äsch, redo?;)

Jag och Mattias kommer till Grönalund vid 18.30 och redan då var det proppfullt. Vi ställer oss någonstans i mitten och finner tusentals som sitter ner. Själv får man stå upp och vänta. Efter 30 minuter så reser sig dom längst fram upp och skapar kaos. Alla som satt ner innan står helt plöstligt upp och springer som inihelvete. Visst, jag är van vid det och hatar när folk gör så. Jag är van vid att det brukar bli lungt efteråt men publiken står och gungar från vänster tilll höger och fram och bak. Man kan inte stå på benen och man får ständigt armbågar i ansiktet och i magen. Fan att folk inte kan bete sig normalt. Rockers är mycket bättre. Jävla fjortis helveten!

Jag, Mattias och en annan kille får tillslut nog och försöker trycka oss bakåt vilket inte är lätt. Jag håller krampaktigt tag i killens arm och tur som var så blev han inte arg. Han tyckte att det var helt okej. Han var min hjälte den dagen. När vi tillslut kom så långt bak att vi kunde andas frisk luft lämnade han oss med ett leende och jag fick fram ett tack. När vi stått där ett tag upptäcker vi att även där börjar det bli proppfullt så vi går ännu längre bak. Där är det helt okej men ändå fullt.

När konserten väl börjar får jag en chock och tänker "Vafan, har ett intro någonsin varsit så här bra, förutom första gången jag såg KISS? Nej! När dom börjar spela får jag en sån jävla kick och jag hoppar, sjunger och dansar. Dom spelar låtar som Young Dad, Seize the Day, Highway Man & I'm Not Leaving Now. Det bästa var väl ändå när jag stod i Mattias famn och han smekte mig på magen under "I'm Not Leaving Now". Såååå jävla romantiskt. Jag måste dock säga att hela framträdandet var underbart. Ni som inte var där eller inte fick komma in missade verkligen något. Det var fantastiskt, utmärkt, brilliant....UNDERBART!

När jag skriver konsert recensioner blir det helt kaos och det är pga att jag vill skriva ner allting jag känner. Allting. Tråkigt nog får jag aldrig med allting. Det är därför det är krångligt och jobbigt att läsa. Ni får ursäkta mig, hehe :]

Nu är jag för trött så jag säger

GODNATT FOLKS!


Saknar't

Kom hem för någon timme sen efter att ha varit med Tess. Först var vi på en marknad i Gustavsberg där det var karuseller fulla av barn, stånd fulla av allt möjligt och partierna stod som vanligt å' försökte locka till sig röster. Efter en stund där och en del pratande med olika partier så hade vi fickorna fulla av godis och en inbjudan till en konsert lite senare. Tess mamma och mormor var även där och dom hade med sin bil så vi åkte hem till Tess. Där fikade vi med hallonpaj och äppelpaj och saft. Tess mamma är en mästare i köket ska ni veta, haha.

När vi väl var klara blev vi nyfikna på den där konserten eftersom det stod att Svenska Akademin skulle komma. Vi tjatade på att dom skulle äta upp sin fika (gamlingar är ju alltid sega). Tillslut fick vi dom att resa sig från stolen och gå ut till bilen.

När vi väl var där konserten skulle vara så upptäckte vi att det stod en gammal gubbe och sjöng barnsånger. Efter han kom det ett band som hette Suzies Zoo...och ja, det var fan ingen höjdare. När Svenska Akademin väl började spela så drog vi på en gång för dom var heller ingen höjdare. All den väntan för ingenting. Men någonting var jag uppskattade var iallafall den gulliga lilla tjejen som stod och dansade hela tiden.

Efter det åkte vi åt varsit håll. När jag kom hem åt jag lite snabbt och satte mig sen här. Dock hade jag ingen internet som jag har nu. Nu sitter jag och lyssnar på underbar musik. Hoffmaestro in my heart. Men vet ni vad. Jag kom å' tänka på en sak och det är att jag saknar att vara med kompisar. Speciellt Tess för vi har så himla roligt och hon förstår mig. Gah. Jag saknar henne!

Nu ska jag dricka lite läsk och prata med min mamma som ska åka till Kairo, Egypten imorgon. Vi hörs imorgon!;)


Done? Not really...

Idag måste jag:


Ta kort till min JAG-berättelse
 
 - Ta kort på mig själv
 - Ta kort på mitt rum  skippar
 - Ta kort på två vänner
 - Ta kort på min Sony och min Nikon
 - Ladda ner en låt som jag ska ha till min berättelse



Ps. Om någon ville veta som rymde min busiga lillebror alldeles nyss. Han älskar att gå i skogen när vi ska handla så han vet vilken väg han ska ta...hehe. Den bus ungen! ;)

Passion for nature

Hehe, istället för att göra det jag skulle så gick jag ner med mamma och Maximus till Mölnvik. Där åt vi lunch på Donken och bestämde träff med Tess. Hon ska vara med i min berättelse som "en vän" och ni kan få se bilderna som vi tog på henne sen.



När hon kom till Mölnvik stod jag och mamma och provade kläder inne på Lindex som vanligt. Men efter det fotade vi och bilderna blev skojsigt bra. Efter det handlade vi middag och gottis till ikväll.



Tess var tyvärr tvungen att sticka efter det för hon skulle iväg och shoppa med sin pappa. Jag och mamma traskade vidare till affär efter affär och kollade. Inne på Lekit hade dom jubileum så där fick man kanelbullar och saft :)



Visst ser det gott ut?;)


Nu sitter jag här hemma och mamma har precis gjort kaffe till mig. Service or what!? Men iallafall. Jag ska snart bege mig ut igen och vara med Tess. Vi ska hem till henne för hennes mamma har bakat, hur tevligt låter inte det?;) Jag gillar hennes mamma för hon skrattar alltid åt mig...betyder det att jag är rolig? Vi får hoppas det, hehe :]


Lite upptagen kanske

Öh. Jag var på Hoffmaestro igår och jag tänkte bara säga att det var awesome. Och jag menar det. Ni som inte var där och ni som stod utanför och inte fick komma in...missade något. Jag kanske berättar mer om det senare, idag måste jag dock plugga lite. Hm, idag blir det en dag för mig själv eftersom Mattias har åkt bort. Han ska på kick off med sitt nya jobb och lära känna sina arbetskamrater. Men nu tänkte jag lägga upp en "to do"-lista och sedan börja göra det jag ska. Det är viktigt att allt blir klart idag...hm, jag hoppas mina goa polare kan ställa upp.


Idag måste jag:


Ta kort till min JAG-berättelse
 
 - Ta kort på mig själv
 - Ta kort på mitt rum
 - Ta kort på två vänner
 - Ta kort på min Sony och min Nikon
 - Ladda ner en låt som jag ska ha till min berättelse

Asså, ni som inte förstår vad JAG-berättelsen är kan ju läsa det jag ska skriva nu. JAG-berättelsen är en berättelse som jag har fått i uppgift att göra av min Foto A lärare. Jag ska göra en berättelse med 20 bilder som ska handla om mig. Till det ska jag antingen ha en låt som passar till eller min röst som berättar om bilderna. Jag ska dock ha en låt och en text som berättar om bilderna. Berättelsen ska vara klar på måndag och jag måste ha alla bilderna + låten med mig då. På måndag ska vi nämligen redigera alla bilder och sätta ihop bilderna till en berättelse. Det är jätte roligt men ganska stressigt. Nu ska jag börja fota, önska mig lycka till :)


AWESOME BOYFRIEND.<3

Jag är hemma igen pojkar och flickor. Efter en mycket lång och seg dag, förutom picknicken med Foto 2:an, så är jag äntligen hemma. Jag har suttit ganska länge och försökt välja ut bilderna till en uppgift vi gör i skolan. Det är en så kallad digital berättelse som ska heta JAG. Berättelsen handlar alltså om mig. Ni mayyybe får se den, om den blir bra vill säga, hehe. Jag är jätte hungrig och det verkar som om pappa kommer hem sent idag igen. Men det gör ju inget för Mattias kommer hit snart och då kan jag äta upp honom, hihi. Bara tanken på att han kommer hit gör mig pigg å' gla.

Nu ska jag fortsätta välja bilder och take som pics. Jag ska ha med mig alla bilder på måndag och sätta ihop berättelsen. När Mattias kommer hit sååå jävlar. Kyss! ;)

Ps. min dagliga motion går åt helvete. Jag ska ut och springa idag men när ska jag hinna med det? Heh, Mattias kanske hänger med på en runda?;) Han är ju så snäll så han säger säkert ja.


Hey

Just nu sitter jag med Felicia och Andréa och kollar niciga klipp från när KISS spelade på Stadion i somras. Hon stod fan längst fram. Ihhhhh. Vi ska på Europe tillsammans, feeeeett nice! När jag kommer hem ska jag, som jag lovade för tusen år sen, ladda upp videos från när KISS spelade. Kyss!

Ny header

Jag har skaffat mig en smoooking hot header. Vad tycker ni?;)

 


Alldeles, alldeles ensam

Jag kunde inte somna, jag kunde inte somna framför TV:n. Något måste vara fel, hehe. Istället ställde jag mig och lekte hemmafru. Tog ur ren, varm  & mysig tvätt ur torkskåpet, la in ny blöt, kall & ren tvätt, förberedde middagen precis som pappa ville. Hakade gurka och la upp majs i två skålar. Torkade av matbordet och dukade de. När allt var fint satte jag mig och målade naglarna röda som jag några sekunder senare tog bort. Anledning = för fult. När jag inte hade någonting att göra så ställde jag mig rakt upp och ner i vardagsrummet och frågade mig själv vad jag skulle göra. Det fanns absolut ingenting att göra. Maten skulle vara klar 18.40 och klockan var 18.20. Jag stod där en stund men sedan fick jag damp och började lekte med Celi. Vincent som sov i soffan (som sedan fick skäll av pappa när han kom hem) tyckte inte alls om det och skrek att jag var en fet fitta. Jag fick mer damp och gick loss med Celi, hon var med på noterna och började skälla som fan. Yes, tänkte jag! Men sedan slutade hon och han somnade om. När maten var klar kom pappa hem och sa att han hade ätit hos farmor (han var tvungen att hämta Maximus där först). Jag fick lite damp då också för jag hade fan dukat fint och gjort mat till 5 pers. Det är bara jag som har ätit den förbannade maten än så länge. Så jag fick äta helt ensam och tårarna brände bakom ögonlocken. Jag är sån, gråter för allting...minsta lilla. Förutom när hemska saker händer (stört som fan, jag vet!).

FÖRSTÅR NI VARFÖR JAG ÄR TRÖTT PÅ DET HÄR? JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MITT LIV! JAG VILL GÖRA NÅGONTING ÅT DET MEN FUUUUUUCK EVERYTHING! JOSEFINE ÄR ARG!

I'M GONNA MAKE A F*CKING CHANGE!


Så jävla trött!

Asså, den här dagen har bara varit ett helvete. Jag har haft tre lektioner, inte lärt mig ett piss och ty varit halvt medvetslös. Alla har tyckt att jag varit som zombie och ja, jag känner mig faktiskt som en sådan. Jag är verkligen jätte trött och jag kan inte förstå varför. Visst, Mattias som här igår men vi gick ju å' la oss tidigt eftersom båda skulle upp tidigt. Åh, jag orkar bara inte med den här dagen. Förresten, jag har ätit en klubba idag vilket innebär kalorier. Hur gick det där med att äta nyttigt varje dag? Fail!

Nu ska jag dricka te, sätta mig framför soffan och låtsas kolla på TV. Om pappa får nys om att jag sover så blir det pisk. Vi får inte sova efter skolan eftersom "då kommer vi inte kunna sova när vi väl ska sova". Blablabla.

Bye!

Blogstart.se
Bli medlem, en smart och enkel sida ;)

Hej folket

Hade bara en lektion idag som sagt och det var estiskverksamhet. Jag visade upp min bild och så pinsamt var det faktiskt inte. Efter skolan skulle jag hänga med Mattias på en jobbintervju. Vi irrade runt i Stockholm och försökte hitta stället men slutade med att jag åkte till Nacka Forum istället. Mamma var där så jag tänkte att jag kunde få med mig någonting hem men nej. Efter det mötte vi upp Mattias på bussen hem. På vägen hem åkte vi till Maximus dagis och hämtade honom och handlade middag. Idag ska Mattias äta hemma hos mig och senare blir det Idol. Han har lääääängtat efter det, hehe.

Nu ska jag vara med älsklingen och vänta på mat. Det blir tacos till middag, mums ;)


Hur många är det som ska se Idol idag?


Jag älskar att se när dom flesta gör bort sig. Jag älskar dessutom Bagge och hans sköna garv! ;)

I'm tired, I promise!

Nu är jag verkligen as trött. Jag har duschat, ätit min mini-sallad och tackat nej till pappas kakor (kändes inte bra). Jag har även borstat tänderna och det innebär att jag är redo för sängen. Det har varit en kort men ändå lång dag och jag känner att jag behöver gå till sängs tidigare än vanligt. Imorgon har jag bara en lektion och det är då jag ska visa upp den där hemska bilden jag visade er. Fatta pinsamt, iiih! Imorgon börjar även Idol och det ska jag nog se. Hehe, my boyfriends loves it. Anyway....godnatt!

Jag kanske inte ser så trött ut på bilden, men jag är verkligen det. Haha!




Varför sånt jävla tjat!?

Varför är det sånt jävla tjat om Justin Bieber? Säg mig det någon! Det kan ju inte vara för att han sjunger bra för det gör han ju inte. Han låter som en tjej och hans röst är pipigare än pipigast. Det kan ju inte heller vara för att han är snygg. Justin, snygg? No way! Hm, vad kan det då vara? I för sig, det kan ju bero på att jag gillar hårdrock som han inte intresserar mig. Men för alla andra tjejer är han het, HET? Christ!

Någon som gillar pojken? Tell me what's so special about him! ;)


Josefines träningsschema

Mitt träningsschema

Varje dag ska jag ta en promenad på 30 minuter.

Måndag

Jogga 30 minuter

Tisdag

Vila

Onsdag

Vila

Torsdag

Jogga 30 minuter

Fredag

Vila

Lördag

Vila

Söndag

Jogga 30 minuter

Om jag vill får jag även jogga under dom dagarna jag egentligen ska vila. Haha, till en början MÅSTE jag följa det här schemat!


Mini-sallad

Jag har precis kommit hem från mig lilla runda. Det vart både spring och gå pga att jag tyckte att det var pinsamt att springa bland folk. Alla stirrar ju fan på en. Har dom inget annat att kolla på än en tjej som försöker gå ner i vikt? Dumt folk! Men jag klarade det och även fast jag har ont i öronen pga kylan så är jag nöjd. Det känns att jag har sprungit och det är väll då det har skett magiska ting?;) Nu, mina damer och herrar, ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag ta och göra mig en mini-sallad. Fräscht och gott som bara den!

Klicka på annonsen, sötnosar! ↓

Gratisbio.se

Bränna fett ute på spåret!

Nu ska jag ut och bränna fett på spåret i 30 minuter. Jag ska bli smaaaal! ;)



Skulle kunna äta en hel ko

...så hungrig är jag. Min pappa kom nyss hem men han springer runt och pratar i telefon. Han bad Jocke (storebror) laga mat men jag tror inte han reagerade. Pappa sa någonting om falukorv så det blir antagligen falukorv och makaroner till middag. Blä? Äsch, det är ju mat och jag äter nästa vad som helst just nu. Hm, jag undrar vad som kan dämpa hungern. Lite mat kanske. Kanske skulle man själv ta intiativet och laga maten. Maaaaaaat!

Klicka på annonsen, snälla!

SoChic.se

Klicka på annonsen, snälla!

...jag lovar, du gör min dag om du klickar på annonsen. <3

Jag kan inte rita!

Jag kan inte rita! Jag kan inte rita! Jag kan inte rita! Jag förstår inte hur läraren tänkte när hon sa åt oss att rita en illustration. Jag kan ju knappt rita en streckgubbe. Jag har försökt nu jättelänge men jag kan knappt få ihop något bra. Jag har valt Vrede av dom sju dödssynderna och visst, det är bara rita någon som är riktigt arg. Men för mig är det inte så lätt. Speciellt inte med alla dessa detlajer, näsa, mun, ögon, öron, fingrar. Grrr!

Låt mig visa er min finfina *host* teckning. Det ser ut som om en 3 åring har ritat den ;)



Omg, det är nu man verkligen ser hur hemsk den är. Pinsamt!


Inga bilder i hamnen :/

Jag och mina klasskamrater fick sluta en timme tidigare vilket var skönt. Eller ja, alla som förstod hur man redigerade i RAW format. Det var meningen att jag och Tess skulle fota i hamnen men hon kände sig inte bra så vi ska träffas någon annan dag. Jag saknar verkligen att vara med henne. Så istället ska jag göra en läxa, jag ska göra en illustration av en av de sju dödssynderna. Roligt va? Nja...:S

Har någon av er plåtat i RAW-format någon gång? Vore roligt att veta.


Redigerar i formatet RAW

Just nu sitter hela klaassen och jobbar med att redigera bilder i formatet RAW. Det är faktiskt jävligt roligt när man kommer på hur man ska göra. Lite blått, grönt och rött hit och dit. Vi ska göra det hela dagen så det är rätt slappt. Men nu ska jag fortsätta med bilden jag håller på med just nu. Jag kan visa en bild jag har fixat till, när jag kommer hem kan jag visa en för-och-efter-bild. Roligt va?:)

Men efter skolan blir det inte rikigt. Efter skolan ska jag träffa Tess och vi ska fota lite i hamnen. Ni kan få se bilder från det också när jag kommer hem. Hehe, det är mycket bilder ni ska få se. Men så är det när man läser om en fotograf. Vi hörs när jag kommer hem! :)


Ändrade planer

Det var meningen att jag skulle åka och lämna tillbaks plagget innan skolan men känner att jag inte orkar. Jag lämnar tillbaks plagget när jag ska hem istället för då ska jag åt det hållet. Jag är jättetrött så det är därför. Sängen ser jävligt lockande ut men nejnejnej, jag ska till skolan där med basta! Efter skolan ska jag soooova och sen ska jag springa en runda för jag har blivit tjock., blä.

Fan vilket konstigt inlägg...men jag tror ni överlever ;)


Inte skönt!

Godmorgon mina vänner!

Förlåt att jag inte bloggat men jag har varit med min underbara pojkvän. Jag skulle ha jobbat i lördags och söndags men chefen sa tydligen att han skulle ringa mig när han ville att jag skulle jobba. Skum kille det där. Jag var istället med min underbara pojkvän. Jag var även med Tess igår och vi var och shoppade i Nacka. Jag fick med mig 2 saker, en ska jag behålla och en ska jag lämna tillbaks.

Jag ska strax åka till Nacka och lämna tillbaks plagget jag inte ville ha innan skolan börjar. Det är smart att plugga så nära att shoppingcenter, inte sant?;) Idag har jag bara Foto A så det är en ganska slapp dag på måndagar. Dock har jag fått en vagel på ögonlocket och det är inte skönt. Det gör pissont!

Nu ska jag försöka samla ihop mina saker och lyssna på musik. Sen drar jag till skolan, vi hörs när jag kommer hem! :)


Allt löste sig tillslut

Jag smsade Anna, hon hade tydligen ingenting imot att jag kontaktade henne på helgen. Hon hjälpte mig och kom med förslag på vart jag kunde köpa ett filter. Dock var hennes förslag jätte dyra och jag hade hittat ett billigt förslag. Mitt förslaf var 4 gånger billigare än hennes så hehe. Hon sa att det var okej att jag köpte det billiga alternativet, som är av märket Haida. Filtret jag ska köpa finns på tvspelsweb.se typ och kostar 89 kronor + frakt. Det är där jag köpte mina andra filter, om ni kommer ihåg. Dom kan jag tyvärr inte använda till min nya kamera. Aja, allt löste sig tillslut iallafall och det är jag glad för. Nu kan jag vara lugn, hehe :]

Jag har precis ätit en minilunch så att jag klarar mig under jobbet. Har precis fixat klart mig och ska snart gå mot bussen. Efter jobbet åker jag direkt till Mattias och där ska jag äta middag. Hans pappa har bjudigt mig på en "förlåt-middag" eftersom han var så konstig i torsdag. Jag sover även över där så vi får se om jag skriver någe mer idag. Mattias brukar inte låta mig göra det, han vill ju vara med mig ;)



SMART JOSEFINE! -.-'

Veeeeet ni vad som har hänt? Jag är så jävla ledsen och det är så jävla pinsamt. Jag vet inte hur jag ska berätta det för min lärare. Även fast hon sa "Jag kommer inte bli arg om det händer någonting, meddela mig så hjälper jag er istället". Jaha, tänkte jag då men det kommer aldrig hända iallafall. Men nu hände det. Igår ställde jag min kamera på mitt nattduksbord och så idag, tidigt på morgonen, så vaknade jag av ett dunk. Då hade jag (fyfan vad jag är osmart) puttat ner kameran från nattduksbordet i sömnen. Ja, fattar ni? Om jag tar sönder den där jävla kameran så måste jag betala 11.000 kronor och det är inte ingen hit för min plånbok. Jag kollade på kameran och såg en stor jävla spricka. TUR som var så var det bara UV-filtret som hade gått sönder och inte objektivet. Förstod ni hur tur jag hade eller!? Mitt hjärta slog i 150 och jag var så jävla rädd. Nästa steg är bara att VÅGA ringa Anna och fråga vart hon har köpt det där UV-filtret för jag måste köpa ett nytt. Men vågar man göra det på helgen? Gah, jag väntar nog i några timmar och sen gör jag det. Jag hatar mig själv just nu! :(

Aja, back to...life. Mattias var tvungen att stiga upp tidigt för att han ska sälja bullar utanför coopen. Han klass ska samla ihop pengar till en studentskiva det är därför. Jag kunde inte somna om efter att vi hade gått upp så nu sitter jag här. Idag ska jag jobba från 13-17 och sen åker jag hem och softar. Det är lördag och snart är det måndag igen. Tiden går så snabbt. Nu ska jag fortsätta surfa...vi hörs sen :)

R.I.P UV-FILTER :(


Blogstart.se - I didn't know about it!

Jag har varit med i två dagar nu och det är heeelt amazing. Man blir medlem och får besökare på några sekunder. I love it! ;)

Blogstart.se


5/5 stars!


3 September

Kära vänner! Gårdagen vart halvt kaos pga en otroligt dum pappa. Men jag sov med Mattias så det gjorde egentligen inte så mycket. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen, svenska, ska börja. Jag slutar 15.35 och åker hem direkt efter det. Jag kan meddela er att jag har as ont i magen och vill bara hem. Vi hörs när jag kommer hem, kram! :)

Mysigt slut på dagen

Maten han gjorde var helt okej, jag fick Pasta Carbonara och ni vet väll hur det smakar. Efter det tog jag en dusch och han gick ner till affären. Hem kom han med en godispåse och två filmer. Nu sitter vi här och kollar på TV vilket vi ska göra till kl 22.00. Sen ska vi kolla på filmerna han köpte och mysa. Imorgon är det skola så vi går och lägger oss efter filmerna. Man måste ju vara pigg tills imorgon. Jag hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs imorgon efter skolan! :]

Visst är vi söta tillsammans?:]


Home for a while

Nu är jag hemma igen. Skolan var rätt tråkig men med grymma klasskamrater blev skoldagen helt okej. Vi flummade som fan sista lektionen och vi skrattade bort dom 20 sista minutrarna. Yey. Efter skolan åkte jag raka vägen till dagis och hämtade Maximus. Därefter gick jag med honom genom hela skogen och det tog ca 30 minuter eftersom han går så sakta. Men nu är vi hemma och jag ska snart sticka igen. Jag ska nämligen sova över hemma hos Mattias inatt och jag ska även äta middag där. Vi är ensamma en liten stund eftersom hans pappa är iväg och det är Mattias som lagar maten. Han är mästerkocken nr 1! Jag ska bara dricka upp min varma choklad som Jocke så snällt gjorde åt mig. Haha, nej men han gjorde en kopp för mycket så han gav det till mig. Jag vågar dock inte dricka det nu för jag vill absolut inte bränna tungan. Det känns i flera dagar och det är fan inge roligt, haha :]

Nu ska jag dricka upp min choklad och packa, sen sticker jag och myser med Mattias!<3

        


Back to School

Som sagt, jag har blivit frisk så idag är det skola som gäller. Idag börjar jag 09.30 med matte och det känns sådär. Matte och samhällskunkskap är dom värsta ämnena och jag har dom idag. Sedan har jag även mentorstid och det är den enda roliga lektionen. Jag ska möta Sofia i centrum kl 09.00 coh därifrån tar vi bussen till Nacka tillsammans. Som vanligt. Efter skolan ska jag hämta min brorsa på dagis eftersom mina föräldrar inte kan pga jobb. Men det blir mysigt att gå hem med honom i skogen...om det inte regnar förstås, hehe.

Nu drar jag till skolan!


Lite tråkigt vart det!

Eheh, jag gick från TV:n lite tidigare än väntat och såg inte slutet av Fångarna på fortet. Men det blev lite tråkigt tillslut så jag orkade inte sitta kvar. Jag satte mig istället här och fixade lite med bloggen så nu är den "ren & fin" enligt mig. Innan jag städade den hade jag tankar om att lägga ner bloggen men jag ska nog fortsätta ett tag till. Eftersom jag känner mig friskare och piggare så ska jag dra till skolan imorgon. Jag har hamnat efter så jag måste verkligen dra dit. Därför tänker jag gå och lägga mig nu så att jag är någoluna pigg tills imorgon.

Godnatt! :*


Finalen av Fångarna på fortet

Mattias var tvungen att sticka innan Fångarna på fortet hade börjat. Han hade nämligen inte ätit innan han kom hit och han var jätte hungrig. Men det hindrar inte mig att kolla på det själv så nu ska jag sätta mig i soffan och kanske ta en bit kladdkaka som blev över från igår. Är sugen på någonting sött men det är jag väll alltid, hehe (A)


SMS

Ibland kan ett enda litet SMS göra mig så himla glad. Jag fick nyss ett SMS från Mattias som sa att han snart är här, hos mig. Det fick mina mungipor att dras upp till ett leende och alla tankar om annat sprang iväg. Att han kommer hit kommer göra min dag!

Läxan jag skulle göra idag för vänta tills senare när pappa kommer hem. Det blir nog bättre så. Pappa, jag och Mattias kommer ändå kolla på TV ikväll och då kan jag intervjua honom medan. Hm, jag kommer lägga upp hela intervjuen på bloggen sedan...om jag får för pappa vill säga. Ikväll är det finalen av Fångarna på fortet så det får vi inte missa. Innan det blir det mys med Mattias och kanske kollar vi på någon film om vi hittar någon bra :]

Nu ska jag chilla, lyssna på musik och vänta på Mattias, vi imorgon om inte senare! ;)

Ibland får man bjuda på sig själv...


Jag funderar på...

att göra lite lunch till mig själv. Jag har precis duschat och sitter och lyssnar på musik. Mamma har inte kommit hem än och visst är det skönt att ha huset för sig själv. Men jag har så himla tråkigt! För att ha något att göra så tänkte jag göra lite lunch till mig själv. Det finns Pan Pizzor i frysen men dom lockar mig inte så mycket. Jag har tänkt hela morgonen och förmiddagen att jag ska göra havregrynsgröt. Jag är ändå inte så hungrig så det passar perfekt. Musiken behöver ju inte slutas spela för att jag ska göra lunch. 

"Tittut, jag tänkte bara meddela att såhär ser jag ut idag. No makeup!"



Coffeé someone?

Jag har precis druckit upp världens godaste koppkaffe. Jag gör till och med godare kaffe en pappa även fast han har samma andel vatten och kaffe. Cooolt va? Någon som vill ha kaffe? Det kostar 5 kr eller så kan ni få det gratis. Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är förbannad på en person just nu. Bullshit!


GRRRRRRRRRRR, JAG ÄR ARG SOM KOM INTE NÄRA!


Jag ska dricka kaffe! :D

Hehe, jag har precis kommit hem från en promenad med hunden. Städningen gick jättebra och jag städade egentligen bara på mitt skrivbord för det såg ut som ett kaos. Nu är skrivbordet rent och fint igen, awesome. När jag kom hem efter promenaden så tänkte jag att nu ska jag göra kaffe. Jag är igång redan nu men jag fick ringa mamma och fråga hur man gjorde. Hehe, två koppar vatten och tre mått...vi får se om det blir kaffe eller något annat! ;)




Josefine is making coffeé! *uhuhu*


Godmorgon folket!

Jag har precis ätit frukost och sitter ju nu och lyssnar på musik. Det är bara jag hemma så det känns lite ensamt men mamma kommer hem kl 15, toppen. Innan det ska jag försöka bränna ner huset, hehe...nejdå. Men när hon kommer hem ska jag göra en läxa med henne. Man ska intervjua en förälder om deras skolgång, suck. Idag är jag inte lika förkyld längre och jag hoppas att det håller. Jag orkar nämligen inte vara sjuk längre för jag kommer efter i skolan och det är inte bra. Nu ska jag försöka piffa till mitt rum lite, det ligger verkligen saker överallt. Sedan ska jag ta en dusch och lyssna vidare på musik. Hm, vi får hoppas att Mattias kommer sen för jag saknar honom enormt! :/

Let's clean the f*cking room!