Vintertid

Förresten, vet ni att man ska vrida tillbaks klockan en timme idag? Idag börjar vintertiden med kyliga dagar och mörka eftermiddagar. Ta in utegrillen, studsmattan, gräsklipparen och förbered dig för vintern. Klockan är egentligen 12.50 och inte 13.50. Bara så ni vet:)♥


(Tidsinställt inlägg;))

Skriva gratulationskort från familjen

Att skriva gratulationskort från vår familjen är som att skriva en telefonkatalog. Vi 6 personer i familjen och alla har superlångt namn. Susanne, Fernando, Joakim, Vincent, Maximus och Josefine. Våra namn tar upp nästan hela gratulationskortet och därför måste man skriva dem smått. Mamma brukar skriva det kort, tex. "Familjen på Hästkroken" eller "Karlsson och Pires". Familjen bor på Hästkroken och alla förutom pappa, som heter Pires, heter Karlsson i efternamn. Men idag var det jag som fick skriva gratulationskortet och jag skrev med alla namn. Jobbigt var det men fan vad fint det blev med mitt namn som stod längst ner. Man kommer ju alltid ihåg det namnet som rabblas upp sist ;)

Hur är det för dig och din familj när ni skriver gratulationskort?;)



(Tidsinställt inlägg)


Barnkalas!

Nu sticker jag och min familj på barnkalas. Min syssling, Saga, fyller 2 år och det ska firas med tårta och mängder av roliga presenter. Hon kommer få lida med mina läppar på hennes tjocka små kinder. Jag ska fota henne så ska ni få se. Hon är sååå himla söt! :D


Räven raskar över isen(?)

Fotografering gick helt okej och vi fick några fina foton. Vi tog med oss Maximus som ville gå ut. Vi var där en stund men sedan började Maximus gnälla så vi gick hem. Efter det åkte Mattias hem eftersom jag ska fira min syssling idag. Just nu sitter jag och skriver det här inlägget. Jag och mamma ska snart ner till mölnvik och köpa en present till sysslingen. Jag tror att det blir en liten bok med många bilder, det kommer hon gilla!:)


Fotografering

Festen var helt okej. Släkten var samlad och alla hade roligt. Daniel var glad i hatten och fick massor av presenter. Tårtan, maten och allt det goda var helt enkelt as gott. Jag tror Daniel hade en superduper dag igår. Gårdagen för mig slutade med att jag mötte upp Mattias i mölnvik efter festen och vi gick hem till mig. Där käkade vi godis, myste och kollade på en film. Sedan gick vi och la oss och snackade en stund.

Idag ska jag på en fest till. Den här gången är det min syssling Saga som fyller 2 år och vi ska fira henne med tårta kl 15.00. Innan dess så ska jag och Mattias ut och fotografera lite till en uppgift jag har. Nu ska jag borsta tänderna lite och sen ska vi bege oss mot fotograferingsplatsen. Vi hörs senare!;)


Daniel, 32 år

Nu drar jag och firar min farbror. Tårta och middag bjuds det på!;) Vi hörs senare <3


Love this black thing!


Lunch - äggröra med gurkskivor

Så! Jag har äntligen fått röra lite på mig och dessutom tagit en skön dusch. Känner mig färsch som attan! Jag har lagat mig lite lunch och det blir äggröra mig gurkskivor. Det var perfekt, inte för mycket och inte för lite. Smarrigt var det! Jag funderar på att fixa till mig lite och sedan bara chilla. Vi ska vara hemma hos farmor och farfar kl 17.00 så det är rätt chill.


Promenad med hunden

Nu blir det en promenad med hunden och sen hoppar jag in i duschen. Det känns som om jag håller på att på sjuk. Det kliar i halsen, rinner från näsan och mina ögon är torra som russin. Hoppas jag inte är sjuk och smittar släkten senare :/ Vi hörs senare!:)


Sliten tjej!


Pappa på burk

Godmorgon sötnosar!:)

Nu är det höstlov och jag ska njuta för fullt. Igår startade jag höstlovet med en riktigt trevlig kväll med älsklingen. Vi hade bestämt oss för att gå på bio och äta ute. Vi åkte in till stan efter skolan och köpte biljetter till filmen Pappa på burk. Vi hade en timme på oss att äta så vi satte oss på en thairesturang åt gott. Sedan gick vi till biografen och satte oss och väntade. Jag hatar den där eviga reklamen som är innan filmen. Iallafall, hehe. Filmen var lite knasig men otroligt bra. Den handlar om en kille som är hemligt förälskad i sin bästa vän. Kompisen bestämmer sig helt plötsligt för att skaffa barn genom insemination.Killen får tag på donatorns sperma och byter ut den mot sin egen. Sedan får han leva med att det bara är han som känner till att han egentligen är pappa till hans bästa kompis son. Som sagt, lite knasig film men den är otroligt bra. Jag rekomenderar den faktiskt :) Efter det åkte vi hem till mig och kollade på en film. Och sen vart det godnatt, gud så trött jag var! ^^

SF Bio: Pappa på burk

Jag och Mattias vaknade för inte så länge sen och åt frukost. Just nu är han hemma och duschar och så. Senare idag ska släkten inkl. min familj om Mattias hem till farmor och farfar och fira min farbror. Han fyller något med 20 och det blir säkert middag och tårta som vanligt. Jag kan passa på att säga grattis till honom, grattis Daniel!:)



Outfit

Hej!

Har precis ätit upp min frukost och sitter och chillar. Har egentligen inte tid med det men jag orkar inte stressa idag. Idag hade jag sovmorgon eftersom idrottsläraren var sjuk, ganska så skönt såhär innan höstlovet. Jag kanske inte har berättat det men mitt lov börjar på måndag...eller idag kan man säga. Hehe, idag har jag bara matte och samhällskunskap och någonstans därimellan ska jag och Felicia fota lite snabbt till en uppgift vi har. Idag ska jag även låna hem ett objektiv från skolan om det nu finns inne. Det brukar alltid vara utlånat och därmed svårt att få tag på. Men vi får hoppas på att det är inne. Nu ska jag fixa mig lite och sen bege mig till skolan. Snart är det höstloooooov! :D


Godnatt!

 


Jag och filmer

Jag och älskling sitter och snackar om vilken film vi ska se på bio i helgen. Han sa att jag skulle få välja och sådär. Så jag klickar mig in på SF's hemsida och hittar en urgullig film om en sköldpadda. Jag skickar förslaget till Mattias och tänker inte på att det är en barnfilm. Förens han säger "Älskling, varför måste vi alltid kolla på barnfilmer?". Jag börjar asgarva för mig själv. Men jag är sån, iallafall ibland. Jag vill antingen se barnfilmer, komedier eller romantik. Skräckfilmer för mig är onödiga och är bara sjukt läskiga. Mattias vill tex. se Paranormal Activity 2 eller Resident Evil och nej, fyfan. Jag såg Paranormal Activity på bio med Mattias och alla andra som satt i biosalongen skrek på mig när jag skrek av rädsla. Haha, lite pinsamt vare faktiskt. Hehe, jag kan bara inte se sådant! Hur är ni med filmer? Vad kollar ni helst på?:)

Här är filmen jag ville se men som jag antagligen inte kommer få göra om jag ska ha med mig pojkvännen ^^


Höstlöv


När kvällen faller inpå

Var nyss ute och fotograferade lite med kameran. Jag tog en bild och gick in igen. Knasade lite med kontrasten och fick detta slutresultat. Vad tycks? Medan ni kommer med miljontals kommentarer om min älskade bild ska jag gå och göra te. Sedan kommer jag ladda upp fler bilder för att få reda på vad ni egentligen tycker om mina foton.

Jag vart lite desperat efter ett foto att redigera så jag bara tog en. Vad tycks?:]

- Sjäv tycker jag att den vart lite mörk men ändå fin på något sätt. Jag tycker den representerar denna fina kväll. Lovely!



Kyss i nacken!


Jobb, jobb, jobb och mera jobb!

Jag håller på och söker jobb för fullt och just nu är jag über glad. Jag har sökt 3 jobb tidigare men jag hittade ett jobb idag som passade mig perfekt. Dock är arbetsplatsen lite väll långt bort men det skiter jag i. Bara jag får något liksom. Jag behöver pengaaar och dessutom vill jag veta hur arbetslivet faktiskt är. Det där jobbet på Cafét kan ju ta sig, f*ck them! Jag hoppas jag får jobbet jag sökte, eller ska söka. Dom tar inte imot ansökningar via e-post så jag måste typ skriva ett brev och sen skicka det via posten. Krånligt? Om det är! Men aja, jag ska skriva ut brevet imorgon i skolan och posta det. Det blir awesome! ;)


Snart är det middag och det luktar pannkakor, mums!

Bananen fixar allt (hahah?)

Hej!

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och fan vad skönt det känns. Under hela skoldagen har jag vandrat runt som en sengångare. Jag har varit så himla trött och det är jag självklart fortfarande. Men jag tog nyss en banan och det ger energi så jag hoppas på att jag blir något piggare. Det börjar bli riktigt mycket nu på läxfronten och det oroar mig. Jag fick en läxa idag som jag snart är klar med så jag tänkte göra klart den så jag har det gjort. Sedan är det bara att vänta på mat och jag tror jag ska lägga mig i soffan och kolla på Förkväll som börjar kl 17.00. Sounds nice!


Den här läxan är ganska enkel så jag tror det går snabbt. Vi hörs!;)


Godmorgon!

Hehe. Idag blev det verkligen jobbigt på morgonen. Vi hade ställt klockan och så för att komma upp i tid men vi somnade om. Dock var vi så trötta på morgonen och ville bara sova så vi fick lite bråttom. Vi vaknade upp en halvtimme innan vi skulle gå till bussen så vi fick äta frukost och fixa oss i rekordfart. Tur att jag hann i tid till skolan iallafall. Snart ska jag ha Arbetssätt och lärande och hade alldeles nyss matte. Jag tror den här dagen blir rätt chill om det inte visar sig att vi har SO sista lektionen. Jag skulle fan inte palla det. Nu ska jag gå till lektionen men vi ses senare! :)

Det såg ungefär ut såhär. Vi var as trötta! ;)




Mattias sover över

Idag gick jag i skolan till 16.30 och det var fan inte roligt. Jag var hur trött som helst och mitt humör var inte på topp. Men jag lyckades ändå jobba på bra på sista lektionen vilket underlättar för mig i skolan efter höstlovet. Efter skolan mötte Mattias upp mig i Mölnvik och vi gick sedan hem till mig. Jag har precis ätit och nu ska vi myspysa lite. Han ska sova över idag och det glädjer mig. Det ska bli så himla underbart!:)

Vi hade lite roligt framför webkameran ;)








Arbetssökandet får vara över för idag!

Ja, jag vet. Jag har inte varit särskilt bra på att uppdatera idag men jag bryr mig faktiskt inte. Vill ni veta vad jag har gjort sedan förra inlägget kan ni få veta det. Jag har i stort sett bara chillat och ätit en till bit kladdkaka. Men jag har faktiskt letat efter jobb och skrivit CV + personligt brev nu ikväll. Och jag har kommit fram till att det är otroligt jobbigt. Min kära pappa hjälpte mig och tyckte tillslut att det såg bra ut. Hehe, gulle papi. Jag har sökt ett jobb och hoppas jag får det. Nu är jag jättetrött på den här jävla datorn och tänkte faktiskt stänga av den och slappa framför tv:n en stund innan sängdags.

I morgon är det en ny dag, vi hörs då!:)




Everything happens for a reason


Duktig tjej här

Mamma skulle jobba idag och hennes jobb ligger 1, 7 km härifrån. Jag bestämde mig för att gå med henne dit eftersom jag ändå skulle ut. Det var trevligt och samtidigt otroligt skönt att få komma ut. Jag gick i en snabb takt och brydde mig inte om någonting annat än målet som jag ska nå.Sammanligt gick jag alltså 3.38 km på 21 minuter. Vem är det som är duktig? Jo, JAG! Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska jag skicka ett litet meddelade till min lärare. Efter det blir det nog chill och läsa bloggar. Vad har ni för er?:)

För att vara lika duktig som mig kan ni ju göra som mig. Haha, nej men jag tipsar er faktiskt om det. Det är inte ett dugg jobbigt utan väldigt skönt. Ni kommer känna er så duktiga när ni kommer hem ;)


Kladdkaka

Gårdagen slutade med att jag sov över hos Mattias. Vi köpte en marabou på vägen hem till honom och mumsade på den medan vi kollade på tv. Sedan låg vi och pratade i sängen i flera timmar, så himla underbart!

Vaknade kl 07.00 dödstrött, i Mattias famn. Jag ville fan inte gå upp men jag var tvungen efter ett tag eftersom jag började 08.50 idag. Idag hade jag bara en lektion eftersom vi skulle fota till vårt repotage på andra lektionen. Jag hade samhällskunskap på lektionen och jag vet inte hur många gånger jag höll på att somna. Men tillslut fick jag sluta och åt lunch med Felicia. Sedan följde hon med mig till bussen för att tiden skulle gå. Hon och jag är nämligen inte i samma grupp i Foto kursen så hon skulle ha en lektion till. Dom håller nu på med det analoga och vi med de dom höll på med förut. Förstår ni?;)

Mattias slutade en timme efter mig så han hoppade på bussen som jag kom med. Vi gick hem till mig och bakade en kladdkaka som blev väldigt god. Dock var han tvungen att gå alldeles nyss på grund av läxor. Nu ska jag som omväxling ut och springa lite. Det är jättefint väder så jag vill passa på :]


[ - E - ] - inget minneskort

Jag bestämde mig för inte så länge sedan att jag skulle gå ut och ta några foton till mitt repotage. Själva uppgiften heter "Min plats" och jag har bestämt mig för att fota nere vid sjön. Jag och Mattias brukar gå tid ibland och därför kände jag att det blir ett perfekt ställe. Det är ett sådant ställe man kan gå till om man vill rensa tankarna. Ett perfekt ställe att kalla "Min plats" för.

Min hjärna och vilja brydde sig inte om att det var askallt ute. Så jag gick där och försökte framkalla bilder på stället i mitt huvud. På vägen dit såg jag en jättefin nyponbuske och tänkte ta kort på själva nyponen. Jag försökte ta kort men det gick inte, det knäppte inte till. Det visade sig att jag hade glömt minneskortet hemma i datorn. Så jag fick glatt gå tillbaka hem i kylan. Irriterande ska ni veta, mycket irriterande!

Nu när jag är hemma i värmen igen orkar jag inte gå tillbaks snart. Nästan hela familjen har kommit hem och det är ett sånt jävla liv överallt. Jag väntar på maten som mamma står och lagar. Mattias kommer snart, hihi :)♥


Jag ska köpa mig ett par vingar



45 kronor på Eac Design, lovely♥


Havregrynsgröt

Vaknade upp för inte så länge sen och gjorde lite havregrysgröt till mig själv och det var gott. Det som är bra med havregrynsgröt är att det både mättar och har få kalorier. Love it. Jag vet faktiskt inte vad jag ska blogga om men jag kommer nog på något snart. Eller jag vet...ni kan ju komma på något? Vad vill ni att jag ska skriva om här i bloggen?:)


Hångel med leksak

Oops! Vem fan ligger jag och hånglar med i soffan? Ja, det vet inte jag heller för jag kommer inte ihåg namnet på figuren. Men det är inte normalt att lägga sig i soffan med kameran. Ta upp lillebrorsans leksak och börja hångla med leksaken bara för att få en rolig bild till bloggen. Där ser ni! Ibland gör jag allt för er. Heh, iallafall. Jag fick inte tag i mamma men jag stannar hemma ändå. Är så jävla trött att jag svimmar snart. Jag tror att jag ska ta mig en tupplur. Men först ska jag ut med hunden så att hon får tömma sin blåsa. Vi hörs senare när jag är lite piggare! ;)


Jag vägrar dra till skolan!

Idag har jag bara en lektion, det har jag alltid på måndagar. Som sagt så ska vi börja med en ny uppgift och idag ska läraren ha en genomgång. Men jag tycker det är så himla onödigt. Visst, genomgång skulle vara bra om vi inte visste någonting om uppgiften. Men själva uppgiften finns uppe på "tick tack" och jag förstår uppgiften. Vi ska ut och fota till ett repotage och blablabla. Eftersom jag redan förstår uppgiften så skulle jag hemskt gärna vilja stanna hemma. För att åka till skolan som tar 50 minuter är jävligt onödigt för att sitta i skolan i 5 minuter och sen åka hem. Jag bliiiiir så galen. Tror ni att man kan plugga gymnasiet på distans? Hehe. Jag har så fina tankar.

Nu ska jag försöka få tag i min mamma så att hon kan sjukanmäla mig för jag vägrar dra till skolan;)



Fan vad störande!

Vaknade av att telefonen ringde som en jävla dåre. Jag väntade och väntade på att mamma skulle svara för att få tyst på helvetet. Men det var ingen som svarade så jag springer upp snabbt och upptäcker i förbi farten att det är jävligt kallt. Jag tar tag i luren och när jag säger "Hej, det är Josefine" med min sömndruckna röst så lägger människan på. Riktigt irriterande ska ni veta! Har ni också varit med om det?;)

Iallafall. Idag är det måndag och ny vecka. Först och främst ska jag till skolan och vara med på en genomgång. Vi ska få reda på den nya uppgiften. Det analoga är över nu, hehe. Jag tror inte den tar så lång tid och jag hoppas vi får sluta tidigare. Efter det ska jag hem och prov-fota lite till den nya uppgiften. Det är inte så att jag är helt väck om den nya uppgiften. Lite vet man ju om den. Senare under dagen kommer nog Mattias förbi och pussar lite på mig.



No makeup...omg!

I LOVE BECK!


Mitt nya schema

Nu har jag fått en nytt schema. Vissa dagar gillar jag och vissa inte. Det här schemat börjar gilla imorgon.


You love it pink? Look at this!



Gina Tricot 129 kronor


Inte rättvist!

Jag sa att jag skulle tvinga pappa att följa med och köpa en träningscykel åt mig. Men lyckades jag?...Nej. Pappa är nästintill omöjlig och han orkade inte idag. Han som har värsta fetfeta lönen har köpt en gymkort som han inte ens använder. Och jag med som sparar pengar för att kunde spendera dom senare i livet måste kämpa för att få kunna träna. Det jag vill säga är att jag har motivationen men inte han. Dumma papi!

Aja, jag bevisade iallafall att jag ville träna och gav mig ut på en runda för att protestera. Jag vill ha en träningscykel, så är det bara! Hehe. Jag har precis duschat och gjort mig fräsch. Kände mig som en gås innan duschen. Söndagar är så himla sega. Nu ska jag vänta på middagen som mamma står och lagar just nu.


Just nu: Tacos!

Just nu sitter jag och käkar tacos. Det fanns inte så många grönsaker när jag kom dit men det är gott ändå. Nu ska jag käka vidare och läsa bloggar. Kram!


Sliten?...Ja!


Regning söndag

Idag är det söndag. Den mest tråkiga dagen på hela veckan. Den dagen då man inte gör ett piss eller allting man nåste göra. Tillexempel ligger i soffan och pillar i naveln eller göra alla dom hundra läxorna man har. Jag hade tänkt göra någonting roligt av söndagen men kommer inte på någonting att göra. Mattias sov ju över och han har precis stuckit hem i regnet (mohahaha). För bara några dagar sedan snackade jag och pappa om att åka och kolla på en träningscykel i helgen. Nu är det helg och tror ni att han vill göra det? Nej. Han tycker bara att jag är jobbig och säger att han måste jobba. Men jag ska tvinga honom ;)



Just nu står han och lagar lunch så det är väll bara att tjata när vi sitter och äter. Så länge ska jag läsa några bloggar och lyssna på musik.

Tycker ni också att söndagar är tråkigt tråkiga?


En dag på stan

Idag har jag spenderat dagen på stan med mamma. Vi åkte in för att hämta hennes nya glasögon och sitter jättesnyggt på henne. Hon köpte ett par bågar när hon var i Egypten från Armani och bytte bara ut glasen. Vi skulle även kolla efter vinterjacka till mamma och vinterskor till oss båda. Mattias fyller även år om några dagar så jag försökte hitta en present. Jag kan inte riktigt säga avd eftersom han läser min blogg. Iallafall, mamma hittade sina kängor(som hon ville ha) i stan och sen åkte vi vidare till Nacka Forum. Där köpte jag Mattias present(en stor överraskning som han kommer bli glad över) och så hittade jag mina vinterskor. Dom är jättesnygga och det är mina första skor med klack. Okej, det kanske inte är världens största men jaja.

Vi har precis kommit hem och mötte Mattias på hemvägen. Han ska sova över här så det blir nog ingen mer uppdatering idag. Vi ska kolla på Mr.Bean klockan 21.00 på 5:an och efter det ska vi se på klart på Harry Potter. Vi somnade nämligen mitt i filmen igår, hehe.


Hur var er fredag och vad ska ni göra ikväll?;)


Harry Potter - kväll

Jag och Mattias har varit med varandra sedan jag slutade skolan. Han mötte upp mig i Mölnvik när jag slutade och sen gick vi och handlade med mamma. Vi skulle hjälpa henne och köpte även godis. Vi åt tacos till middag och vi såg även lite av Idol. Dock har det börjat bli jävligt segt och tråkigt så vi såg bara 20 minuter av spektaklet. Istället har vi en Harry Potter - kväll där vi kollar igenom alla Harry Potter filmerna. Dom är ju jäkligt bra så det gör ju inget att man redan har sett dom. Vi har haft en liten paus för att Mattias skulle pissa men nu ska vi se Flammande Bägaren.



Nu ska jag mysa med Mattias. Ha en underbar fredagskväll! :]♥


Förjävligt mår jag!

Dagen började med en katastrof. Först la jag inte märke till katastrofen eftersom jag var så trött och gick upp ur sängen med stängda ögon. Men efter att jag varit på toaletten så gick jag in i mitt rum och kollade ut genom fönstret. Gissa vad jag såg!? Jo, att det snöade. Verkligen s-n-ö-a-d-e oh det var alldeles vitt ute. Jag fick panik inombords men kroppen orkade inte bry sig. Istället åt jag frukost och fixade mig i lugn och ro. Men när jag skulle ut så började helvetet.

Jag gick med paraply ner till bussen men lyckades ändå få min kropp täckt av snö. How undrar jag då!? När jag väl satt på bussen i värmen och försökte värma mina blöta och kalla händer så stananr bussen. Den stannar inte men det är lastbil som har krockat framför oss så vi kommer typ inte förbi. Men tillslut försöker busschauförren åka förbi lastbilen. Den försöker och försöker och kommer tillslut i väg efter typ 30 minuter.

Det kanske inte låter så farligt men det var det. Och jag hatar snö!

Aja, jag är bajsa trött och mår illa. Men jag måste dra på svenska nu. Vi hörs!


Life's good!

Efter maten tog jag en runda och kände mig helt slut efter det. Jag satte mig för att fixa och dona lite och glömde bort att duscha. Men nu har jag gjort det och känner mig fräsch igen. Nu sitter jag här, lyssnar på musik och väntar in ett program som jag ska se kl 22.00. Det heter Veckans kanin och jag tror det är premiär för programmet idag. Programmet lät roligt när jag läste om det på tv.nu så vi får hoppas på det.

Efter programmet går jag och lägger mig och läser en bok. Orkar inte sitta vid datorn någe mer idag :]



Alex Schulman är programledare ^^


Poff sa det och så var bloggparen borta...

Yes. Allt vet det här men eftersom jag har uttryckt mig i saken tidigare så tänker jag att det passar att skriva om det igen. Paow erkände tillslut att hon hade sex med Nemo (vet inte ens vem grabben är) och Hugo är rent av förbannad. Även ledsen, sårad och besviken på Paow efter det hon gjorde. Så Hugo har gjort slut igen och blablabla. Rätt så synd eftersom dom var fina tillsammans. Men samtidigt tycker jag att det får vara nog nu. Hugo får ta och hitta sig en mogen flickvän. Paow har svikit honom för många gånger nu!

Blondinbella och Nils har även gjort slut. Efter 3 år så skiljs dom åt. Lite tråkigt faktiskt eftersom dom var så fina tillsammans. Dom såg så glada ut lyckades hålla ihop så länge. Dock tror jag att dom var ifrån varandra för ofta. Dom var ju typ aldrig med varandra som jag förstår det efter att ha läst hennes blogg några gånger.

Omg, jag måste bara få säga att det känns som om jag är en skvallertant. Men det är jag inte. Som jag skrev i min första rad. Jag har skrivit om det här förut och ville bara uppdatera.

Vad tycker ni om det plötsliga slutet mellan Blondinbella och Nils?


"Jag försöker hålla en lektion här"

Asså. Den här videon är så sjukt rolig. För om ni känner efter så får du känslan av att hon ritar i smyg. Eftersom läraren och dom andra eleverna pratar jätte högt coh vi typ småviskar. Och när Anna säger "Jag försöker hålla en lektion här" och helt plötsligt börjar dom snacka om hennes sambo. Hehe, min klass är rätt så wierd. Ni förstår nog bättre om ni kollar på den.

Videon hör ihop med det här inlägget: http://konsertfjolla.blogg.se/2010/october/snygg-kuk.html, så läs gärna det :)

Look at the video...;)


JÄVLAR VAD JAG ÄR BRA!

Jag kom hem för en timme sedan och satte på datorn. Och då visade det sig att jag inte hade något internet. Det händer ofta eftersom det är så många i min familj som vill ha internet och vi är 6 personer. Hehe, vi brukar därför bråka om internet och sådär. Iallafall, så jag satte mig och pluggade lite matte istället. Så nu är jag helt klar med det, puh. Jag har även fotat lite, mest mina fötter faktiskt. Haha, fotfetisch tänker ni då. Men så är inte fallet. Jag tycker bara att jag har fina strumpor på mig idag. Jag vet, jag är wierd!

Något jag har glömt berätta för er är att jag fick G+ på mitt första matteprov i gymnasiet. Huuuur grymt är inte det? Läraren sa att jag kunde ha fått VG eftersom jag hade tillräckligt många poäng. Dock hade jag inte gjort så många VG-uppgifter och därför fick jag bara ett G+. Men det är väll också bra, ellerhur?:D

Nu ska jag äta middag och det blir någon slags köttgryta. Det luktar gott, hehe. Men efteråt tänkte jag ladda upp den där videon jag lovade er i förra inlägget. Om man har dålig humor (som jag) så garvar man, hehe.


Mobbad i några minuter

Jag och min grupp på mentorlektionen har precis tagit några bilder till vår lialla video. Vi har i uppgift att göra en video som visar upp hur mobbning kan vara. Jag är en mobbad liten tjej som är utanför och jag har känt mig lite mobbad i några minuter. Hehe. Men vi har slutat nu och om 30 minuter har jag min sista lektion. Det är samhäll och vi ska kolla på en video med massa bilder som vi har tagit, hihi. Jag slutar 15.30 och jag längtar!

Vi tog ungefär en sånhär bild på mig ^^



P.s Jag kommer lägga upp en rolig video när jag kommer hem så kika in lite senare ;)

Om 11 minuter

Jag har duschat, ätit frukost, segat och lekt pajas. Idag är det skola som vanligt och jag har haft sovmorgon idag. Om 11 minuter ska jag bege mig mot bussen för att ta samma buss som Mattias. Måste få en morgonpuss. Jag ska vara i skoan 10.20 för att gå genom mitt matteprov med läraren i 10 minuter. Sedan har jag 1 och en halv timmes lunch som jag ska plugga matte på. Riktigt segt men jag får skylla mig själv.

Jag ska inte göra något speciellt idag men vi hörs under dagen. Hare bra!♥


Vitt linne, pappas gamla träningströja och svarta leggings.


Matte i all ära!

Mattias var här någon gång mellan 18-19 och pussade mig massor. Han var helt underbar och ja, Michael Jackson gjorde vår lilla stund otroligt underbar. Jag är så himla kär i Mattias, ska ni veta! (a)

Nog om kärleken. Jag blir bara deprimerad när jag var tvungen att skicka iväg Mattias för att kunna plugga matte. När Mattias stack så satte jag mig ner för att plugga matte som ett djur och det har jag gjort dom senaste två timmarna. Det har gått bra och jag ligger nu på sida 105. Dock ska jag ligga på 109 redan imorgon. Men jag får väll plugga mer i skolan imorgon. Har trots allt en lunch på 1 och en halv timme.

Nu ska jag göra några tal till och sedan ska jag göra en kopp varmchoklad och kolla på TV :)



Kolla så arg och söt jag ser ut! :D


Allting är så jävla grått!

Jag stör mig på vädret. Det blåser, det regnar, det snöar och det är ingen sol. Det är så himla grått att jag blir så jävla deprimerad. Inte nog med att man har mens. Nej, det där jävla vädret ska komma och förstöra också. Sen att jag ligger efter i matten några 100 sidor, det gör inget. Nej, jag kommer bara få ig i kursen. Jappjapp.

Annars då? Jo, jag har precis kommit hem. Är seg som bara den och känner för att slänga mig i sängen och däcka. Men tyvärr. Det är inte Mattias som väntar utan det är matematiken. Jag måste göra sisådär 100 sidor för att komma ikapp. Dock var det där en överdrift men det är för att jag är så sjukt irriterad att det känns som om en bomb ska sprängas snart.

Nu ska jag plugga matte. 100 sidor. Love it. Ses om

några dagar.


Mensvärk...inte skönt!

Just nu sitter jag i skolan och har lunchrast. Har precis ätit en sallad och sitter och tråkar just nu. Jag hade ingen mensvärk imorse men den kom typ när jag kom hit till skolan. Det är otroligt störande för det gör jätteont. Att jag ska sitta och ha ont under 2 timmars engelska och 1 timmes matte är fan inte okej. Men livet är tydligen inte rättvist så jag måste stanna här. Grejen är den att jag ligger efter i matetn rejält så det är inge bra att jag går hem. Men jag skulle vilja!


Elvis Presley på morgonen

Haha. Just nu sitter jag och lyssnar på Elvis Presley och det känns otroligt komiskt. Visst, han var en otroligt bra sångare men han låter så roligt. Speciellt på morgonen när man är trött. Hehe, okej...så trött är jag inte. Jag har precis proppat i mig en "lyxig" frukost och nu är magen glad igen. Idag börjar jag 10.15 med arbetssätt och lärande. En väldigt tråkig och onödig lektion enligt mig. Men gymnasiet är ett måste, enligt mig, så därför måste jag gå på den pissiga lektion ändå.

Senare idag ska jag vara med min underbara pojkvän. Vi ska pussas, pussas, pussas, pussas och kramas lite. Jag behöver inte dra än eftersom klockan bara är halv nio. För att fördriva tiden, tänkte jag läsa lite bloggar och fixa mig.






Godnatt på er!

Nu tänkte jag slö-leta lite efter ett jobb. Jag skickade ju en ansökan till ett jobb förut men det skadar inte att skicka till flera. Efter det, säkert efter att jag inte har hittat något, så tänkte jag hoppa i säng och läsa en bok. Jag hade en enorm huvudvärk förut men den har gått över nu, tack och lov. Så nu kan jag sova gott.

Tack för alla fina kommentarer jag har fått idag. Godnatt!♥


Godnatt på er!

Nu tänkte jag slö-leta lite efter ett jobb. Jag skickade ju en ansökan till ett jobb förut men det skadar inte att skicka till flera. Efter det, säkert efter att jag inte har hittat något, så tänkte jag hoppa i säng och läsa en bok. Jag hade en enorm huvudvärk förut men den har gått över nu, tack och lov. Så nu kan jag sova gott.

Tack för alla fina kommentarer jag har fått idag. Godnatt!♥


Gratisbio - mycket nytt!

Jag har inte varit inne på www.gratisbio.se på jättelänge. Så när jag loggade in idag så var det första jag såg att jag hade 2290 poäng eller något sånt. Jag tänkte att det kan ju inte stämma eftersom jag bara hade 70 poäng senast jag var inne. Men sen förstod jag, dom har gjort om jättemycket. Dom har en helt ny sida med fetaste layouten. Den är ascool till skillnad från den dom hade förut. Om ni blir medlem nu kan ni se den och även börja tjäna poäng. Och om ni tjänar poäng så kan ni även lösa in det mot biobiljetter, presentkort och annat roligt.

Bli medlem nu, få en rolig upplevelse och tjäna även på det. Det är så mycket roligare än vad ni tror! ;)

Gratisbio.se

Klicka på bannern så slussas ni vidare!:)

Love you dadi ♥

Efter lite smörande och faktiskt intresse från pappa så sa pappa "Vi kan ju åka och prova träningscyklar någon dag". Gud så glad jag blir. Nu kanske jag kommer kunna få min motivation till att träna. Dessutom kommer jag inte behöva lägga pengar på ett gymkort. Och heller inte behöva strunta i träningen i vinter.

Jag är så glad! Tränar ni på något sett, isåfall vilket?;)


Jag vill ha en träningscykel!

Asså, bästa sätt för att få mig att bli motiverad till att träna är ju om träningen är hemma hos mig. Tex i mitt rum eller någonstans i huset. Om jag då har en träningscykel så blir ju det perfekt. Dock tror pappa att cykeln bara kommer stå och damma. Jag vet inte om den kommer att göra det men jag ska försöka att träna så mycket som möjligt. Jag vill nämligen bli lite nyttigare och skaffa mig någon slags träningsaktivitet om dagarna.

Motionscykel 20670


Kanske ska man ta å' fixa ögonbrynen?

Här har ni en kille som verkar kunna det där med ögonbryn och allt där till. Kolla liksom!



Lånad från 3tjejer.se

Brrr!

Inte nog med att det är svinkallt ute så är det svinkallt i mitt rum. Jag sov hemma hos pojkvännen igår och då tyckte pappa att han kunde stänga av mitt element. "Det är ju ingen där, så varför ska man ha på elementet? - jag förstår absolut hur han tänker och beundrar honom för att han tänker på miljön. Men att det är kallt i mitt rum bidrar bara till tankarna att dra sig mot badkaret och lägga sig i och njuta. Och att bada och använda vatten är inte heller bra för miljön. Med det här sagt vill jag säga att jag fryser häcken av mig och tänker dra mig mot ett varmare rum. Och...om inte Jocke duschar så ska jag ta mig en varmdusch. Min kropp är helt blå, lite scary sådär :S

Och vet ni vad, det regnar fortfarande! ;)




När jag ser denna bild vill jag bara säga "Hejdå Sverige!" Jag måste utomlands innan jag tar livet av mig!


A question...


När ska det sluta?

Det har regnat och blåst i stort sett hela dagen och det är inte nice. Jag har visserligen varit inne hela dagen eftersom jag har varit i skolan men när jag skulle gå hem så fick jag också känna på dagens dumma väder. Mitt paraply låg dessutom i en annan väska, hemma i mitt rum. Men det är inte mycket man kan göra. Det ryktas, eller nyheterna säger, att det ska bara snöa efter regnet. Hellre låter jag regnet ösa ner än att snön kommer.

Aja, nog om vädret. Skolan gick bra men jag fick sjävmordstankar lite då och då. Humöret var inte på topp, vill säga. Jag fick lära mig att rita i enpunktsperspektiv och hitta på en bildtext. Inte värst roligt och väldigt svårt. Efter lite spring i regnet till bussen, ett tjena till papsen, 20 minuter på bussen och lite spring i regnet hem så är jag äntligen hemma. Och det känns väldigt skönt ska ni veta. Det har aldrig känts så skönt att komma hem!

Nu täntke jag läsa lite bloggar, svara på kommentarer och vänta på mat. Kyss i nacken! ♥


Birch Std

Sitter på Digitalt skapande och har otroligt tråkigt. Är as trött och är på dåligt humör. Allt går åt helvete.

Nu ska jag hämta en sak som jag har skrivit ut, innan någon annan tar den. Vi ses!


Jag brukar inte tycka om mode

Jag brukar inte tycka om mode men den här outfiten var grymt snygg. Den skulle jag kunna tänka mig gå runt i och känna mig snygg. Jag hittade den på fashionmagazine.com och där har jag även lånat bilden med outfiten på.

Vad tycker ni om denna outfit?

    


Varför måste man vara så fin?

Idag slutar vi tidigare från vår enda lektion och därefter har vi skolfoto. Yes, idag är det skolfoto och då måste man vara fin. Fula kläder, en ful grimas eller hår som står åt alla håll kan förstöra precis allting. Skolfotot måste bli perfekt annars blir man mobbad. Men varför måste det vara så för? Jag orkar faktiskt inte klä ut mig till clown så fort jag ska ställa mig framför kameran. Bara för att man ställer sig framför en kamera behöver man ju inte ändra på sitt utseende. Aja. Jag har inte gjort ett skit åt mitt utseende. Ett par vanliga svarta jeans, en lite finare blus, mascara och lite rouge. Det sistnämnda vet jag inte varför jag la på. Det bara blev så. Det blev ingenting speciellt.

Vad tycker ni om skolfotot? Do you like it or not?;)



Frukost är det bästa som finns!

Frukost har kommit att bli det bästa som finns. Iallafall för mig. När jag var yngre så var frukost det värsta jag visste. Jag skippade den nästan alltid eller så åt jag en macka. Det ledde även till att jag var ashungrig innan lunch och åt lunch i mängder. Men nu jävlar. Nu äter jag frukost som om jag vore kungen. Eller ja, åtminstone så känner jag mig som kungen. Fast han äter nog en mycket lyxigare frukost...eller? Vad fan babblar jag om? Aja. Jag sitter iallafall och äter frukost just nu, eller jag har precis ätit upp den. Den bestod av två mackor med ost och gurka på. Till det så drack jag te. Så min frukost var helt underbar! ;)

Man ska inte skippa frukosten och det hoppas jag inte att ni har gjort. Så därför frågar jag er, vad har ni ätit till frukost idag?;)



Riktigt såhär lyxig ut såg inte min frukost ut men ni förstår vad jag vill komma fram till med denna bild. Det är viktigt att äta frukost! :)

Ingen lust bara, okej?

Jag har precis ätit middag som bestod av rester från igår. Sedan senaste inlägget så har jag tagit en promenad på 6 km och en till lite långsammare promenad på 1 km. Den första för träning och den andra för mysighetensskull. Sedan har jag faktiskt inte gjort något mer. Jag har bara latat mig och jag har inte känt för att blogga så mycket. Jag har ingen lust bara. Men vi får hoppas att det blir bättre imorgon. Imorgon är det för övrigt skolfoto och jag undrar verkligen vad fan man ska ha på sig. Men det är ett annat problem. Nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan chilla framför tvn.


Snygg kuk! ;)

När läraren inte ser, sker saker som hon inte förväntar sig av sina elever. Eller så förväntar hon sig det eftersom vi är den mest störda klassen i världen. Istället för att plugga så håller Nelly på med något annat än vad hon egentligen ska. Vad kan det vara?;) Usch Nelly!

Anna går igenom om talspråk medan...



Nelly den snuskhummern ritar saker som hon är för ung för...;)


Those days

Har precis sagt hejdå till min pojkvän och sitter nu och dricker powerking. Dagen har än så länge varit innehållsrik och mysig. Den startade med en puss på pannan och frukost. Efter det gick jag och pojkvännen på en pormenad med hunden. När vi kom hem kollade vi på Harry Potter - De Vises Sten. Och som sagt, han stack precis.

Jag tänkte berätta lite om vad som hänt dom senaste dagarna. Jag har ju inte bloggat och det beror på att jag har varit upptagen. För ovanlighetens skull...

Så lite kort om dagarna. Pappa och jag åkte hem i fredags efter extra tid på kontoret. Vi mötte upp Mattias i Mölnvik med bilen där vi även stannade för att köpa godis och öl+vin. När vi kom hem så käkade jag middag och resten av dagen spenderade vi framför datorn. Konstigt nog skippade vi hela idol, hehe. Mattias sov iallafall över hos mig, supermysigt.
Jag och Felicia bestämde även att vi skulle åka och shoppa dagen efter. Så i lördags åkte jag in till stan och mötte upp Felicia. Hon skulle köpa en tröja som hon kunde ha på skolfotot (måndag). Vi gick runt och letade/provade kläder i säkert 2 timmar. Sedan var hon tvungen att åka hem så jag mötte upp mamma(hon var också i stan) och shoppade med henne istället. Vi gick runt i affärer och letade efter vinterskor och vinterjacka. Tillslut, typ 5 minuter innan stängning hittade jag en jacka. Den är jätteskön och snygg ;)
Sen åkte vi hem och köpte godis i Mölnvik. Vi mötte även upp Mattias och gick sedan hem för att äta middag. Sedan spenderades hela dagen framför tvn och vi såg bland annat finalen av Dansfeber.

Och ja, nu tänkte jag fylla på dagens händelser med lite fler. Inga stora men en liten tripp till mataffären med pappa och Maximus kan nog gå att ordna.


Snyggare får man nog leta efter xD


På pappas kontor

Sitter just nu på pappas kontor och stör mig på att vi inte har åkt hem än. Han slutade för 10 minuter sen och jag har väldigt tråkigt. Men det har hänt något med ett projekt så att måste snacka lite extra med sina kollegor. Förresten, skolan gick jättebra och det blev väldigt mycket flum. Vi hade 2 timmars håltimme innan svenskan(sista lektionen) så jag och Felicia satt och snackade om musik och konserter.

Jag ringde även hem till mamma och bad henne köpa biljetter till Oskar Linnros som spelar på Berns väldigt snart. Hon tyckte det lät som en rolig grej men hon ville prata om det först. Hoppas hon köper biljetter tillslut för han är ju jävligt bra. Ellerhur?;)

Nu ska vi äntligen dra så kyss!

GODMORGON HERR ÄLG!

Ibland kan jag också vara trött på morgonen men jag brukar försöka liva upp mig med roliga saker. Här har jag till er, en väldigt rolig video(enligt mig), som kan liva upp er trötta människor. Godmorgon kära läsare!


Sleeptime

Nu ska jag gå och lägga mig för att läsa en bok. Vill egentligen bara att den här dagen ska ta slut för just nu har jag väldigt tråkigt. Jag är tillbaka imorgon. Puss♥



Kingolotto.se - iPack

I love you my beautiful

En sak som är säker och det är att jag ska ha den här klänningen. 399 kr för denna skönhet är jag beredd att betala. Den kommer att sitta så jävla snyggt och den kommer passa perfekt på sommaren. Omg! :')

Men som vanligt kommer det sluta med att den är slut när jag ska köpa den....




FLAVOUR

Övrigt om dagen som flöt den på som vanligt efter föreläsning. Hade mentorstid och samhällskunskap och på samhällskunskapen så tittade vi på en film som var rätt chill. Efter skolan åkte jag hem men på vägen kom jag ihåg att Mattias skulle till tandläkaren så jag överraskade honom med att stå och vänta utanför. Han blev superglad och var allmänt gullig, åh ♥ Efter det tog vi samma buss hem men jag gick av vid min busshållplats. Han lovade iallafall att komma ikväll och pussa på mig, hihi. Håkan Hellströms signering...jag vill gå på den men orkar inte. Dessutom är det nog lite försent nu. Just nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Jag har precis skickat in mina läxor och jag tror det är mat snart. Men...kyss!♥

 


Brevet vi fick

Jag måste bara skriva av brevet så att ni förstår exakt vad jag snackar om. Hehe, jag är känd för att inte kunna förklara och vara otydlig. Så här kommer brevet!

Till dig

som precis har lyssnat på föreläsningen "Från utanförskap till entreprenörs på 80 min"

Tack för att vi fick låna din tid!

Vi vill börja med att säga att vi egentligen heter Robert och Ellen och är skådespelare på Orionteatern i Stockholm. Det ni just har sett var en inrepeterad föreställning, men den bygger på riktiga personer. Vapenmässan finns och vi har varit där. Inbrottet på Bofors har ägt rum. Men de som utförde det sitter just nu i fängelse och det är delvis därför vi istället berättar deras historia. Vi gör detta för vi tycker att de här frågorna är både svåra och viktiga och vi tror att vi behöver prata om dom även om vi inte har nägra rätta svar.

Så fortsätt debatten. Ni får gärna bli arga. På varandra, på oss eller på samhället.

Med vänlig hälsning

Ellen och Robert


Lurade som fan!

Haha. Jag måste berätta en sak, sjukt roligt! Jag snackade tidigare idag om att jag och klassen (+ dom andra ettorna) skulle på en föreläsning. Det var två personer som skulle föreläsa, en tjej och en kille. Killen föreläste om entreprenörskap och att han hans företag höll på å' lanserade vapen. Tjejen föreläste om att hon var i fredsaktivist och hade blivit dömd för "cilvil olydnad". Hon och ett gäng hade smugit sig in i en vapen anläggning för att första alla vapen som fanns där. Det roliga är att killen höll på att lansera vapen och att tjejen var imot vapen. Efter att dom hade föreläst och så, så fick alla ställa frågor. Och tillslut så blev det en het debatt mellan alla elever, henne och honom. Föreläsarna blev sura på varandra och sa dumma saker till varandra. Hon sa bland annat "Alla som tycker att "Daniel" är dum i huvudet ställer dig upp". Det värsta var att dom fick med oss i det hela och en del blev jättearga. I slutet blev killen som himla arg att han inte visste vart han skulle ta vägen.

När föreläsningen var slut och alla skulle gå så fick vi ett brev från föreläsarna. Jag hade inte hunnit läsa brevet än men dom första som gått ut hade läst brevet och man hörde hur alla suckade och skrattade. Nuuuuuu kommer det allra roligaste, hahahaha.

Dom hade lurat oss totalt. Dom var så jävla bra på teater och hur dom pratade så vi trodde ju på alltihop. Dock var det där bara en föreställning som dom hade övat in. Vi var dom första eleverna dom skulle testa det på och det funkade tydligen. Haha! ;)

Håkan signerar!?:o

Fick nyss reda på att Håkan Hellström signerar sin nya skiva på Bengans idag. Jag blev lite smått chockad och försökte snabbt bestämma mig för om jag skulle dit eller inte. Men jag vet inte. Jag vet inte om jag pallar men samtidigt vill jag så himla mycket. Det är säkert as mycket folk där redan. Vi får se om jag hinner och orkar, den börjar 16.40. Håkan Hellström är ju trots allt ett geni.

Ska ni på signeringen?



Föreläsning

Vaknade för en timma sen. Åt frukost i ultrafart, borstade tänderna, mascarade mig och sate på mig kläder. Därefter sprang jag till bilen där familjen väntade på mig. Det regnar nämligen idag och jag vägrade till bussen så jag fick skjuts. Dock är jag väldigt tidig i skolan men vad gör det. Jag sitter ju här vid datorn och nördar. Dessutom hinner jag skriva ett inlägg till er som jag gör just nu.

Om 40 minuter ska jag coh klassen på en föreläsning så vi slipper matten. Jag tror föreläsningen skulle handla om samhället. Jag fattade inte riktigt men det är tydligt viktigt att jag inte kommer försent. Men det kommer jag ju inte göra eftersom jag reda är i skolan, hihi.

Jag är bajsa trött så jag undrar om jag kommer kunna hålla mig vaken under föreläsningen. Vi får hoppas på att den är kort. Nu ska jag läsa lite bloggar och chilla :)♥


Lånad från google.se


Född på nytt

Nu ska jag hoppa (ajajaj, jag kommer halka) in i duschen och göra mig superduper ren. Det ska fan i mig kännas som om jag föds på nytt. Efter det ska jag borsta tänderna extra länge, för om man känner efter så är det skönt att borsta tänderna. Känn efter när du går och lägger dig ikväll! Sedan ska jag hoppa ner i sängen och läsa en bok alternativt prata med älsklingen.

Godnatt, vi hörs imorgon! ;)


Hot or not?

Länge sen sist...men här ni en ny att klura på. Hot or not?;)

Adam Brody


~

Nu har jag äntligen gjort klart mina läxor och är redo för att sätta mig vid tv:n. Det händer nämligen ingenting roligt här vid datorn. Jag har ingenting roligt att säga er eftersom jag har haft skit tråkigt dom senaste timmarna.



Artikel? Hjälp!

Är det någon som har ett tips på hur man skriver en artikel? Om ni har så är det bara att bomba mig!
Nu ska jag äta mat och det blir min favoriträtt...spaghetti och köttfärssås, mums ;)

DrLove.se 
Köp dig en trevlig manick! ;)

Nya kjolen!

Jag mår lite bättre nu och mår bara lite illa. Har skrivit ett personligt brev det senaste 20 minutrarna nu och skickat det till ett ställe. Jag behöver ett extrajobb att tjäna pengar på. Jobbet på Belmondo försvann totalt, don't know why. Men iallafall. Nu ska jag börja med mina läxor och göra klart dom. En ska bara inne imorgon och en på fredag.

Kommer ni ihåg kjolen jag snackade om igår? Den jag så gärna velat ha och hittade den på rean igår. Den är assnygg och gick på 100 kr, innan kostade den 249 kr. Jag är riktigt nöjd med köpet faktiskt! ;)

Hiss eller diss?


Kall mat

Hej!

Har precis kommit hem från skolan. Jag var tvungen att åka hem för att jag mår jätte dåligt. Jag hade tagit med mig matlåda idag och den här gången stod det en surkärring i caféterian och hon vägrade värma min mat i mikron. Jag har fått värma förut men inte den här gången. Iallafall. Jag åt min kalla mat och nu mår jag dåligt. Ska lägga mig i sängen och läsa en stund. Sen måste jag ta tag i lite läxor. Vi hörs senare!♥


Varför våldtar män kvinnor?



Ja. Jag har suttit och skrivit klart en läxa den senaste timmen. Jag känner mig klar för idag men jag ska kolla på den imorgon också för att förfina den lite. Just nu orkar jag inte tänka mer på just det jag skriver om. Det blir bara så onödigt jobbigt för mig då. Nu ska jag skölja lite vindruvor och sätta mig i soffan med familjen och kolla på fotboll. Det står mellan Sverige och Holland, vi får hoppas att Sverige vinner ;)

En arg pappa...läskigt!

Gosh! Klockan är redan 18.00 och jag är hemma nu, helt sjukt. Iallafall. Skolan gick strålande och jag hade två lektioner. Båda två var roliga men jag var otroligt trött idag så det blev en aning segt.

Efter skolan gick jag över till Nacka Forum för att träffa Tess. Vi skulle leta efter en tröja som hon kunde ha under skolfotot. Vi hittade några stycken men ingen hon ville ha. Hon var dock tvungen att dra efter 20 minuter typ, vet inte varför...diss?

Aja. Jag strövade runt i Nacka Forum en stund till och kollade lite på rean som fanns inne på H&M. Först fanns det bara massa tantigt men sen! Sen hittade jag min kjol, som jag alltid har velat ha och nu var den dessutom på rean. Innan jag hittade kjolen så hade jag ringt pappa och sagt att jag skulle springa till honom för att hänga med honom hem med bilen. Men jag springer in i en provhytt för att kolla om en 36:a passade mig och sen rusade jag till kassan. Där var det dock världens kö så jag fick vänta en då. När jag hade betalat så sprang jag till pappas jobb som en galning (rädd för att pappa skulle bli arg på mig). Men när jag kom till pappa så var han inte så arg som jag trodde att han skulle vara. Han stod där glatt och väntade. Gulle papi.

Nu är jag hemma igen efter en lång dag ute i vida världen. Skönt! Jag och pappa var och handlade innan vi kom hem så han står och lagar mat nu. Hoppas det går snabbt för jag är mega hungrig. Kyss!♥


Stackars kille!

Vi kollade nyss klart på Biggest loser Sverige. Det var jättebra faktiskt. Dock tycker jag synd om Mattias som kämpade så mycket efter att han fick en chans till. Att han åkte ut knäckte honom säkert men vi får hoppas att han kämpar vidare :]


Mattias, bild från google.se

Nu ska jag och Mattias chilla lite och sen blir det sängen. Skola för båda två imorgon ju! ;)

Godnatt♥


TV + mys = TVmys

Ikväll kommer jag och Mattias sitta bänkade framför tv:n från kl 19.30 till senare. Första programmet vi ska kolla på heter Halv åtta hos mig (4 par lagar mat och fjantar sig). Det är ingenting speciellt men eftersom båda älskar att äta mat så är det ett perfekt program. Dock blir man så hungrig av det programmet. Inte bra, hehe. Sedan ska vi se Biggest loser Sverige. Jag vet inte varför men det är nog bara för att ha något att kolla på.

TV4:

Halv åtta hos mig; 19.30 - 20.00

Biggest loser Sverige: 20.00 - 21.00 

Nu ska vi ta en promenad "runt Hästkroken" för att få lite luft. Kallt men det blir nog mysigt med handen i Mattias hand. Vi hörs! :)


Kärleken är här

Skolan gick jättebra och vi hade jätteroligt på lektionen idag. Vi framkallade våra negativ idag och dom blev jättefina! Just nu är jag med Mattias och dricker te i fulla mängder. Snart är det mat och ikväll kommer vi mysa gal1. Nu ska vi forsätta ha det 3vligt med vårat te. Vi hörs imorgon! :]

Jag måste erkänna, vi två är så himla söta tillsammans! :]♥


Next: School!

Nu ska jag dra till skolan, vädret är blått och härligt. Gud så underbart! :']

Hejdå, vi hörs när jag har slutat!


Är det varmt ute?

Ja, det är frågan! Det är soligt och himmlen är otroligt blå. Det kunde ha känts som sommar om jag inte satt och huttrade just nu. Hm, det blir svårt att välja om jag ska ha jeansjackan eller vinterjackan. Min vinterjacka är ful men otroligt skön och varm. Min jeansjacka är så jävla snygg men otroligt tunn. Jag får nog ta och bestämma mig senare. Nu ska jag fixa mig inför skolan (ska man ha smink? dagens i-landsproblem!) och vänta i det tysta.

Har ni börjat med vinterjacka, eller är jag ensam om det?


Lovely monday

Idag kommer det inte hända så mycket för min del. Först och främst ska jag tillbringa 3 timmar av min dag i skolan. Rätt så segt men jag har Foto så det gör inget. Efter det åker jag väll hem...kanske svänger förbi Nacka Forum och hittar något fint. Hemma kommer jag nog försöka göra mina läxor jag har. Ja, bara för det kommer jag inte ihåg vad jag har för läxor. Aja. Jag ska även försöka fixa klart mitt rum och sådär. På eftermiddagen kommer Mattias hit och inatt sover han över hos mig. Hm, som ni ser så blir det rätt så chill idag.


Godmorgon♥

Mamma tycker att jag är uppe för tidigt men..det tycker inte jag? Jag brukar gå upp vid den här tiden. Visserligen är det 2 timmar tills skolan börjar men själva vägen till skolan tar lång tid. Nog om det!

Vaknade upp i min feta, sköna och splitter nya säng och myste galet innan jag gick upp. Man kan tycka att den är lite för stor för rulla runt kan man(om man är själv). Mattias kunde tyvärr inte sova över inatt och inviga sängen men han sover över idag istället. Eftersom jag har så mycket tid på mig idag så tänkte jag fota mitt "nya rum". Det är inte speciellt nytt men jag har fått nya saker och då ser det ut som ett helt nytt rum. Tyvärr har jag ingen "före" bild men jag bjuder på en "efter". Det är lite stökigt...men bryr er inte om det ;)

Min nya säng och min nya byrå ♥

 


Aldrig mer igen!

Puh! Efter att ha städat och snickrat ihop min byrå (som tog hur lång tid som helst!) så är jag astrött. Jag har verkligen hållt på hela dagen och jag känner hur det har tagit på hela kroppen. Men det blev otroligt fint och jag är jättenöjd med mitt nytt rum! :] Nu ska jag ta det lite lugnt och sen ska jag gå och lägga mig. Men först... TOALETTEN (kissnödig som fan!) !

Ni får en bild på hur mitt nya rum ser ut imorgon. Vi hörs imorgon, godnatt. Kyss!♥

Mina saker har kommit

Jag har precis kommit hem från Mattias och mina saker som vi beställde igår har kommit. Jag trodde att dom skulle komma 14.00 men dom kom vid 12.00 någon gång. Men men, så nu ska jag fixa med rummet. Vi hörs! :)


Är dom tillsammans igen?

Nu blir jag faktiskt väldigt förvirrad. Jag läste Paow's blogg alldeles nyss och nu är det massa bilder på Paow och Hugo tillsammans. Jag blir förvirrad. Är dom tillsammans igen eller? Isåfall blir jag asglad för dom är så himla söta tillsammans! :]

Någon som vet om dom är tillsammans igen?:]


Nu ska jag åka hem till Mattias. Han möter mig nere i centrum och sen tar vi bussen hem till honom. Väl hemma hos honom blir det myspys! ;)Vi hörs imorgon sötnosar! ♥

Ny säng och byrå!

Idag var jag på IKEA med familjen och köpte upp hela varuhuset. Eller ja...iallafall vad det kändes som. Jag hittade iallafall min älskade säng och en byrå som jag ska ha istället för min fula garderob. Sängen som vi har köpt är 120 cm bred och den jag har nu är bara 90 cm bred. Så nu kommer både jag och Mattias få plats när han sover över. Byrån som vi har köpt är as fin, har 6 lådar, är svartbrun och är avlång. På den ska även min feta tv stå. Så jääävla nice!

Hehe. Vi var klara efter 5 timmar typ, betalade och beställde en hemleverans på min säng, byrå och en massa andra saker. Hemleveransen kommer imorgon, iiiih. Nu är vi hemma och mamma har varit och köpt thaimat till familjen. Vi hörs när jag har ätit klart, kyss!♥


Såhär ser min byrå ut. Fiiin va?:D


IKEA imorgon

Nu blir det film och sängmys. Imorgon bär det av till IKEA för att köpa nya saker till mitt rum. Ska bli härligt att få ny säng och en byrå ;) Godnatt!


Go Sassa!

Först och främst. Förlåt för den super dåliga uppdateringen...men jag har varit kinda busy. Men det är ingenting jag kan göra åt nu.

Mattias sov ju över hos mig igår och idag började jag 09.40. Så när jag åkte till skolan så åkte han hem för han började vid 13.00 någongång (lyckost!). Första lektionen var matte och sen flöt dagen på med samhällskunskap, lunch och svenska. Idag hade jag med mig matlåda (vuxenpoäng tack!) för jag vägrade äta i matsalen. Man tröttnar så himla fort på det som finns där.

Men iallafall. Efter skolan orkade jag inte gå till bussen så jag gick till pappas kontor igen och väntade på honom. Medan gjorde jag klart en grej som egentligen skulle ha varit klar på sista lektionen idag. Efter några kladder (av text) så skulle vi helt plötsligt gå hem. Jag hade glömt bort tiden helt och hållet, hehe. Pappa och jag åkte därefter till Systembolaget för att köpa några bärs och sen åkte vi hem.

Jag har precis ätit och sitter nu och lyssnar på musik. Ikväll blir det myspys med älskling framför Idol. Jag får bara inte missa Sassa. Hon är magisk och ska vinna hela Idol :]

Så vad ska mina läsare göra ikväll? ;)


Underbar kväll tillsammans♥

Kvällen har varit underbar. Pussar och kramar i mängder. Läskigt filmtittande (vilket är ett skäl till att Mattias sover över idag) och lite gottigott på det. Nu ska vi fixa lite och sen gå och lägga oss.

Jag berättar mer imorgon då jag har tid. Godnatt, vi hörs imorgon:)♥



Mandelskorpor och vindruvor är jättegott :]


1 år och 6 månader ♥

Idag firar jag och Mattias 1 år och 6 månader. Jag älskar honom så himla mycket. Jag behöver egentligen inte säga så mycket här. Jag ger honom kärlek direkt istället. Ikväll kommer han hem till mig och myspyser. Gulligt va?:)♥


Pigg? Som fan!

Godmorgon! För ovanlighetens skull så är jag faktiskt ganska pigg idag. Jag går inte runt som ett spöke men jag hoppar inte av glädje heller. Dock är jag orolig över hur det kommer gå i skolan. Om jag är pigg nu så kanske jag kommer svimma av trötthet i skolan. Skit samma! Idag är ännu en dag av skola och tråkiga lektioner. Jag börjar 09.30 med matte (hatahatahata), det ska bli otroligt roligt ska ni veta. Hihi. Men jag ligger inte efter längre tack vare att jag satt och pluggade på pappas kontor igår. Inte visste jag att det lönade sig att plugga, huhu.

Jag har precis druckit te och ätit två mackor. Det kändes bra för magen och jag hoppas att det räcker till lunchen. Omg, jag bara babblar på. Stackars er! Nu avslutar jag det här inlägget med att önska er en Gooodmorgon! ;)


Kör på no make-up idag.


Gratisbio.se

Bli medlem, samla poäng, få presentkort och köp något du vill ha...helt gratis! ;)

Känslorna svämmar över

Gjorde en läxa, någonting hände och mitt humör sjönk till botten, jag tog en promenad för att få bort alla jobbiga känslor. Nu är jag hemma och känslorna har inte försvunnit än. Dom kommer inte ha försvunnit imorgon heller. Allt känns hopplöst nu och egentligen borde jag inte skriva om min känslor och tankar här. Tycker ni inte bloggen blir för personlig då? Att jag blir jobbig med mina negativa inlägg i längden menar jag. Åh. Fuck kärlek!



Nu blir det duschen och sen hopp i säng. Vi hörs imorgon!

Lilla "J" listan!

Jag heter: Josefine
Jag vill: jävlas med någon
Jag har: jobbiga argument
Jag är rädd för: Jesus
Jag är inte: jobbig
Jag sjunger: jävligt bra
Jag är: jävligt bra i sängen
Ett djur som jag påminner om är: jaguar

Fan vad sexig man blev helt plötsligt då;)
Modersmål: japanska
Jag älskar: James Hetfield (sångare i Metallica)

Kopiera detta och svara på frågorna, men ord som börjar på första bokstaven i ditt namn!

"Du är så himla söt!"

 

Peace please. Istället för att kasta dumma kommentarer på folk så säg istället något snällt. Jag lovar dig att du säkert får någonting snällt tillbaks du också. Du tjänar ingenting på att vara elak. Du gör bara en annan person ledsen. Peace please.

Ni är så himla söta som läser min blogg. Kraaam!


Besök på pappas kontor

Tjenis! Morgonen var super. Vaknade upp brevid älsklingen som pussade på mig. Var dock tvungen att säga hejdå när jag skulle iväg till skolan sen. Skolan var seg som en deg. Hade arbetssätt och lärande, lunch, engelska och matte. Första lektionen var helt okej, andra lektionen usch och fy och tredje lektionen helt okej. Engelskan var bara så jävla tråkig. Jag förstod ingenting av det vi skulle göra så jag fick damp på läraren i smyg. När jag slutade så bestämde jag mig för att hälsa på pappa som jobbar 100 m från min skola. Jag gick dit, fick mig en kopp kaffe och satt och pluggade. Anledningen till att jag gick dit var att jag inte orkade åka buss hem så jag väntade på att pappa slutade och åkte bil istället.



Pappsen jobbar på Dustin AB, riktigt trevligt företag. Dom bjuder på kaffe iallafall, det är de inte alla som gör (a)

Nu är jag hemma och sitter och skakar av hunger. Jag är så himla hungrig och pannkakor med sylt och grädde är på väg. Nu ska jag skynda på matlagningen. Vi hörs när jag har slevat i mig alla (mohaha) pannkakorna. Kyss!♥

Mattias är här!

Han fick snabbt ställa sig för två foton. Han är så j***vla snygg! ;)♥





+ Soft Focus filter ~


Nu ska vi göra te och myspysa. Vi får hoppas att Mattias låter mig uppdatera någon gång senare idag. Annars får ni ha det super. Kyss!♥


Gör bara inte fel nu för då går allt åt helvete!

Haha. Att framkalla en film i mörkerrum var verkligen inte det lättaste. Jag orkar inte förklara hur man gör och hur det går till men det var verkligen jättesvårt. Inte just själva framkallningen för det kan man göra i ljus men att sätta på filmen ska man göra i en sorts rulle i mörker. Jag och Frida gjorde fel en gång i mörkerrummet och fick göra om. Men det gick bra tillslut och det var jätte roligt. Vi får se dom färdiga resultaten på måndag. Men vem orkar vänta? Man vill ju se nuuu!



Nu är jag hemma. Blev lite hungrig så tog en banan, mums. Nu ska jag göra lite te och vänta på Mattias. Jag ringde mamma efter skolan och hon lovade att Mattias fick sova över idag. Vi får se vad pappa säger :S


DrLove.se

Klicka på bannern! ;)

NEJ! NEJ! NEJ!

Hur blev det såhär? Nu är jag faktiskt sjukt ledsen. Jag förstår inte hur det kunde hända. Dom var ju sjukt fina tillsammas. Jag läste deras bloggar bara för att dom var tillsammans. Jag pratar om Paow och Hugo förstås. Fan!

Vad tycker ni om att dom har gjort slut?



Lånad från Paow.se


Stilleben

Har precis haft lunch och åt för första gången skolans pannkakor. Dom var väll helt okej men absolut inte lika goda som pappas. Innan lunchen hade jag Estetisk Verksamhet och där fick vi två timmar på oss att rita ett stilleben. Vi skulle ha med oss gosedjur och sedan skulle vi få ett tema till hela bilden. Min grupp fick temat "Familj" och det gick rätt så bra. Det där med skuggningar är inte min grej riktigt. Jag orkade inte bry mig på slutet så det blev väll lite halvtaskigt. Snart har vi sista lektion, Digitalt skapande och där ska i framkalla våra bilder som vi tog på Skansen igår. Just nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja.


Ett typiskt stilleben. Stilleben är när man ritar av saker...

Efte lektionen ska jag rusa hem och lägga mig i sängen. Jag känner mig sjuk och är jättetrött :/


Vackra flicka

Vackra, vackra flicka...godnatt


Ny kategori - Videos



Nu tänkte jag skapa en ny kategori som heter Videos. Där tänker jag slänga upp alla videos som jag laddar upp. Det gör det lättare för er så ni slipper bläddra efter inlägget där jag har lagt upp videon i. Smart va?:)


Jävla Word!

Yes. Nu är jag sur. Mitt Word-lincense har gått ut så jag kan inte jobba på min uppgift i samhällskunskap. Jag tyckte att jag skulle vara smart och duktig men det slutar med att jag inte kan göra något. Blä på Word. Nu ska jag dricka vatten i mängder. Fy satan vad gott det är med vatten! :D


Skansen i bilder

Nu kommer det lite bilder från idag. Efter det här ska jag faktiskt plugga Samhällskunskap, huh ;)


När vi kommer in i Skansen så går jag och Frida fram till en karta och letar upp "Nordiska djuren". Vi finner dom och upptäcker att dom ligger längst upp på tavlan, alltså en bit att gå. Vi började gå och kom först till vargarna.


Kera, kera varg. Du är så söt. När vi kom dit så bråkade två av dom och efter en stund började dom helt plötsligt slicka på varandra. Typ som "Förlåt". Hahaha ;)


Frida var lite ledsen över att hon inte kunde ta kort med den analoga kameran på vargarna. Dumma höjd som hindrade oss! ^^


Hm, ett läskigt viltsvin som trodde att jag var mat. Alltid gulligt när varelser tror sånt om mig 8] Vad tycker ni, var han/hon söt eller?;)


Soeta bjoerna som lekte med varandra.♥ Även dom var för långt ifrån oss och vår analoga kamera :/


Stooooor älg. Dom var väldigt nära oss när vi tog kort och även den analoga kameran fixade det ;) Jag spelade in när en älg hostade och det lät lite roligt. Någon som vill höra? Hojta till då! ;)


Var bara tvungen. Dom såg så fina och lugna ut. Är det någon mer än jag som tycker att dom är jättesöta när dom ligger ner men inte så söta när dom står upp? Mooonster! 0.0


Vi gick förbi sälarna när vi skulle tillbaka till entrén och dom var hur söta som helst. En av dom vinkade med "tassen" :D

Hehe. Det var min lilla runda inne i Skansen. Nu ska jag plugga samhällskunskap. Förresten! Jag har gått och tjatat på att det är kanelbullens dag idag. Det är väll ingen som har missat det?:o Mamma och jag köpte kanelbullar till familjen nere på affären idag så jag ska nog smyga mig till köket.
Te och kanelbulle blir supermys! ;)


Proppmätt

Dagen har varit super för mig. Fast väldigt kall. Jag och min grupp (klassen är indelade i 2 grupper i Foto eftersom vi är så många) åkte som sagt till Skansen idag. Vi åkte dit och var så jävla pepp på att få fota analogt. Vi delades in två och två och fick varsin kamera. Vi fick en rulle med 36 kort, alltså 18 kort var. Vi trodde att 36 kort skulle ta slut snabbt men vi var snåla som attan. Vanligtvis (med en digitalkamera) brukar man ta uppåt 100 bilder på bara några minuter eftersom man kan kolla på dom och radera dom man inte vill ha. Jag och Frida (hon jag tog kort med) hade bestämt oss för ett tema. Vi ville båda ta närbilder så vi bestämde oss för att hitta lugna djur. Vi gick till dom nordiska djuren. Björnarna, järvarna, vargarna, lodjuren, älgarna och hästarna. Dock var vissa av djuren svåra att fota. Ibland var det ett stort galler för eller så var vi för högt upp. Men jag gillade älgarna och hästarna eftersom dom gjorde det enkelt för mig genom att ställa sig vid mig. Hehe. Jag fick väldigt bra närbilder på hästarna, I like that! ;) Dock vet jag inte hur fina dom blir efter framkallningen imorgon. Spännande! ;)


Lilla Frida försöker fota vargarna som hade sitt hem lite långt ner ;)

På vägen hem mötte jag mamma och Maximus, vi gick och handlade och kollade lite i butiker. Sedan kom pappa och hämtade oss och vi åkte ner till pizzerian. Nu är jag proppmätt efter att ha tryckt i mig världens största pizza. Gott var det iallafall :) Nu ska jag ladda upp lite bilder från idag som jag tog med min systemkamera...så stick inte härifrån ;)


Taket flög av!

Vet ni vad jag vaknade av i morse då? Jo, jag vaknade av att taket flög av. Elller åtminstone så lät det som det. Fy vad det blåser idag. Jag ska ju på Skansen idag och då vill man ha fint väder. Menmen. Jag och Mattias springer runt och leker i huset som två barnungar. Vi åt frukost för en timme sen. Han är ledig från sin praktik och jag ska snart iväg till skolan. Jag börjar 11.50 så jag ska börja göra mg i ordning nu. Vi hörs när jag kommer hem! ;)♥


Söndagskväll

Just nu sitter jag inne i ett litet rum vid pappas dator. Jag fick kämpa för att få sätta mig här så var glada nu. Iallafall. Middagen och efterrätten jag käkade hemma hos Mattias var jätte god. Dock kändes det som om vi satt där jätte länge och sällskapet var socialt men samtalsämnena var bu. Efter middagen stack jag hem och mötte pappa på vägen som hade varit och lämnat tillbaka en film. Väl hemma satte jag på datorn men fick dock inget nät (det är därför jag sitter vid den här datorn) så istället gjorde jag mig lite te. Sen kom jag på att ett bad skulle vara myspys såhär en söndagskväll så jag smög in där. Tappade upp ett badkar, drack mitt underbara te och läste en spännande bok. Boken heter Darling Jim och handlar om en moster och hennes två systerdöttrar. Mostern tros har torterat och mördat systerdöttrarna i hennes hus. En kille försöker reda ut myseriet och...damdamdam, jag har inte kommit längre. Det tråkiga är att jag inte kan läsa boken när jag ska lägga mig för den är för läskig. Så jag måste alltid vänta tills jag sitter på bussen på väg till skolan. Ett perfekt tillfälle att läsa en rysare.

Aja. Nu är jag iallafall uppe från badkaret efter lite störande av en lillebror. Men det är bra för Mattias kommer hit snart och sover över. Innan det ska jag göra mig en till kopp te och typ käka något. Nu ska jag torka mitt hår och sätta på vattenkokarn. Jag hoppas att ni har haft en underbar dag. Förlåt för att min uppdatering har varit usel men den blir bättre nu till nästa vecka. Imorgon ska jag och min klass iväg till skansen och fota analogt...så jävla coolt ;) Vi hörs imorgon och så länge säger jag godnatt! ♥


Besvikelse

Jag och Mattias gick upp. Åt frukost och kollade samtidigt på TV, som vanligt. Jag förstår inte varför men det är alltid nyhetsmorgon när vi sätter på TV:n. Sedan gjorde jag mig i ordning och messade med Tess. Jag och hon skulle iväg och shoppa i Nacka Forum. Vi skulle ta 12.00-bussen från centrum, jag satt på bussen som vi skulle åka med till Nacka Forum. Dock väntade inte min buss på hennes så jag fick hoppa av vid nästa busshållsplats och hoppa på nästa. Dock satt sig en tant bredvid henne så jag fick sätta mig längre bak. Väl i Nacka Forum så går vi först in i New Yorker och letar efter hennes jacka. Vi letar och letar och Tess börjar förlora hoppet. Hon är en sån som aldrig hittar saker som passar henne. Men den här jackan passade verkligen inte. Vi hittade en jacka i strl 36 men hon behövde 38. Så vi går fram till kassan och ber dom ringa runt till butikerna i Skärholmen och Kista. Där fanns bara strl 36 och 42. Besvikelsen sköljde över Tess och hon blev deppig.

Hehe, jag tycker så synd om henne. Hon sa "Hellre går jag utan vinterjacka en försöker hitta en ny". Hon tyckte att vi skulle åka hem så vi gjorde det. På bussen fick jag henne på lite bättre humör.

Just nu sitter ja hemma hos Mattias och är bjuden på middag. Hans pappas ex är här, även hennes dotter och hennes pojkvän. Nu ska jag pussa lite på Mattias. Vi hörs när jag kommer hem sen. Kyss!♥


Min snygga *hosthost* pojkvän...

Gårdagens slut

Jag gick ner och mötte upp Tess och vi gick till bussen. På bussen fick vi ett erbjudande om filmkväll hos någon polare men vi orkade inte. Vi åkte istället hem till henne och chillade. Vi spelade ett spel som heter "Tjejsnack" och det var asroligt. Jag fick tex ett uppdrag där jag skulle sminka mig så fult som möjligt och när jag var klar såg jag absolut inte fin ut. Jag hade blåa ränder på ögonlocken och under ögonen. Svarta ränder på kinderna, rosa läppstift och rosa rouge. Haha, ni skulle ha sett det. Det var asroligt. Tess var dock jättetrött så hon somnade i soffan lite senare. Jag skulle sova över hos henne men Mattias bad mig komma och sova över hos honom istället. Jag tyckte att det var lite pinsamt att sitta där med Tess lillasyster och mamma medan hon sov. Jag väckte Tess och hon tyckte det var okej att jag stack hem till Mattias istället. Men innan jag stack lovade jag att följa med henne till Nacka Forum idag och kolla på en jacka.



Hemma hos Mattias hade vi det lite myspys och sen somnade vi vid 12.00 :]

Vart inte som jag tänkt mig

Dagen vart inte som jag tänkt mig. Jag och Mattias åkte hem till mig och åt lunch. Därefter gick vi ner till Mölnvik och fikade. Sedan gick vi hem och hemma så mådde Mattias helt plötsligt dåligt så han har åkt hem. Jag trodde att jag skulle spendera kvällen med Mattias men så blev det inte. Men jag har precis ätit middag nu och snackar med Tess. Vi ska göra något och jag kanske sover över hos henne. Nu ska jag fixa lite och sen ska jag hämta henne i Mölnvik. Vi hörs senare eller imorgon! :)♥


Jag hann måla om naglarna idag. Jag gjorde det medan pappa var borta, han hatar nämligen lukten^^

Naveln eller tungan?

Jag har länge, väldigt länge, funderat på att pierca mig i tungan eller naveln. Jag har en så jävla beslutsångest. Det finns även problem i dom olika alternativen. För det första så babblar mamma om att min röst kan förändras om jag tar hål i tungan. Det vill man ju inte men dom jag har sett med hål i tungan pratar helt normalt. Och för det andra så hatar jag när jag eller någon annan pillrar i min navel. När jag var liten så skrek jag när någon kom nära min navel. Hehe, nu är jag dock inte likadan men så fort pojkvännen kommer nära naveln så drar jag bort hans hand. Han vet att jag hatar när folk pillrar eller rör vid min navel så han brukar reta mig. Dumt! ;)

Så vad tycker ni att jag ska göra? Jag tycker ju att båda alternativen är jättesnygga men jag vet bara inte vilket jag ska välja. Vilket alternativ tycker ni är snyggast på en tjej?:)


2 Okt

Vad händer idag? Idag vet jag inte vad som händer. Både jag och Mattias är som frågetecken till den frågan. Vi har ätit frukost iallafall. Det är en bra början. Vädet är toppen utomhus. Solen skiner och det är 10 grader. Kanske ska vi gå ut och göra någonting? Det blir nog så tillslut för jag är en sån som inte kan vara inne en hel dag.

Jag kanske sover över hos Mattias idag igen eftersom hans pappa ska sova bort men vi får se. Nu ska jag fixa mig ch se till så att det händer någonting. Vi hörs! :]♥

Jag funderar på...

att sticka till min kära pojkvän nu. Jag har ätit klart och ska bara packa med min några grejer och sen är jag klar. Ikväll blir det myspys i hög grad och gud vad jag längtar. Jag vet inte om det kommer upp fler inlägg idag men jag tror inte det. Jag ska nog spendera lite tid med Mattias. Nu ska jag se till att jag får med mig alla saker jag behöver och sen sticker jag.



Outiften idag bestod av svarta leggings [BikBok], Vitt linne [New Yorker] och en kofta [Vero Moda]

Vi hörs imorgon sötnosar! :]♥


Gamla vanliga inlägget

Jag och min otroligt underbara klass slutade 15.30. Alla var helt speedade sista "lektionen" så det var inte riktigt någon riktig lektion. Men läraren tyckte att vi var duktiga så vi får väll tro på henne. Dom andra lektionerna var också soft. Jag hade matte, samhällskunskap, lunch och svenska. Och om någon vill veta så delade jag foccacia med Felicia till lunch. Så jävla gott och så jävla länge sen.

Efter skolan mötte jag upp mamma i Mölnvik och vi gick och handlade. Jag fick med mig lite godis till ikväll som jag håller på att äta upp just nu. Inte bra. Jag som trodde att jag hade lärt mig att inte äta godis innan maten. Till mat blir det tacos, juvligt. Efter maten ska jag dra till Mattias och myspysa. Han har köpt en mycketmycket god sak som jag tyvärr inte kan skriva ut här i bloggen.



Hur blir eran fredagskväll då? Partyparty eller?;)