Eclipse idag! :D

Den här gången kanske jag ska be om förlåtelse. Men...jag har sommarlov och nu är det frihet som gäller, förstår ni?:) Dom senaste dagarna har jag legat på stranden, solat, badat, varit med mattias, shoppat och allt ni kan tänka er. But! Idag hände det något väldigt speciellt. Jag såg nämligen Eclipse för första gången. Den var underbart bra, absolut bättre än vad jag hade hoppats på. Den är verkligen 5/5 och ni borde se den, eller ni måste se den, okej?;)


Ni måste se den! ;)


Så vad händer dom kommande dagarna för Josefine/Konsertfjollan? :) Hm, det ni borde veta är att jag ska bo i Göteborg i 3 dagar. Jag åker på fredag och kommer hem på måndag. Jag, Mattias och hans pappa ska åka och hälsa på hos Mattias bror och även hans mamma. Vi ska även på Liseberg en dag och det ska bli jävligt roligt. Det ska även bli nervöst att träffa hans mamma. Det är nämligen lite speciellt...jag kan tyvärr inte berätta. Men jag har aldrig varit i Göteborg så det ska bli jätte roligt :)

Så, det blir inte så mycket på bloggen dom kommande dagarna. Men jag hoppas att ni läsare stannar kvar iallafall. Ni får ha överseende. Det är sommarlov för guds skull! ;) Ni får ha det så bra.
Vi hörs på måndag eller tisdag.


Mattias är snart här!

Mattias är snart är så det blir inget mer på bloggen idag. Ni får nöja er med förra inlägget. Vi hörs imorgon! :)

Namn på mina framtida barn

Jag vet inte hur många ungdomar som har tänkt på det än. Dock har jag redan kommit på namn till mina barn. Det är inte så att jag har bestämt att det kommer bli dom namnen. Man kanske kommer på något annat när barnet ligger där i famnen och skriker. Who knows? Hehe, men namnen jag har kommit på känns fina och udda. Jag hade tänkt mig att om jag får en dotter så blir det en Nova. Om det blir en pojke som får han heta Emanuel. Är dom inte gulliga? Hehe, vad tycker ni? :) Har ni tänkt på vad ni ska döpa er barn till?:)


Hehe, men det finns nog inget sötare barn än Maximus! :)<3


Mattias sover över - love it!

Äsch, det var bestämt att vi skulle sova i våra egna sängar idag. Dock kan vi inte slita oss ifrån varandra, eller jag kan inte slita mig ifrån honom. Så...Mattias är påväg hit. Jag funderar på att ta ett kvällsdopp senare men jag vet inte. Det kanske är jättekallt då, vi får se! :)


Inte ska kaninen behöva vara utan vatten!

Vet ni vad? Idag har jag gjort en god gärning. Faktiskt alldeles nyss. Min kanins vattenflaska gick sönder under kvällen på midsommar. Så för att vara snäll och maybe djurvänlig så gick jag ner och skulle köpa en vattenflaska + något gott till henne. Först gick jag till brisak, no vattenflask men godiset fanns. Efter det gick jag runt halva Mölnvik och letade efter en vattenflaska och tillslut hittade jag än. Tack och lov så hade Granngården vattenflaskor. Jag kunde ju inte komma hem tomhänt? Jag menar det är sommar och min kanin behöver vatten. Sedan fick jag lov att traska hem i solen i mina för stora flippflopps.
Nu älskar kaninen mig, som för övrigt heter Grodan. Fräscht namn på en kanin vah?;)



Vaaaaaaaaaaarmt!

Haha! Igår vart det ingen som helst uppdatering och jag vägrar be om förlåtelse. Det är sommar och inte fan ska man sitta inne. Men jag kan åtminstone blogga mer idag som komp. Iallafall. Det var ingen som ville gissa vart jag skulle igår så jag får väll svara på den fråga själv. Igår stack jag och familjen till beachen direkt efter frukost. Väl där nere mötte vi även upp Mattias. Jag skulle ta mitt första dopp och det gjorde jag, haha. Det tog inte så lång tid och för att slippa lida så kastade jag mig i. Det var faktiskt inte så kallt och jag låg i ett tag. Sen gick jag upp och la mig en stund och åt lunch. Efter det stack jag och Mattias till honom. Där åt vi, tog en lång promenad och mös i soffan med Marabou :) Sen somnade vi och vaknade vid 10.00 idag.


Jag vaknad upp med världens mensvärk och trodde att jag skulle dö. Haha, detaljerna vill ni inte veta men jag blev pigg efter det iallafall. Efter att vilat ett tag ick vi upp och åt frukost. Sedan bestämde jag att vi skulle in till Nacka och kolla på sommar rean. Det var ingenting speciellt men jag kom hem med en tjocktröja iallafall. Den kostade 99 kr och den satt perfekt. Men varför jag köpte en tjocktröja på sommaren har jag ingen aning om.
Efter det tog vi bussen, han åkte hem och jag åkte till stranden där jag trodde att min familj skulle vara. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle vara där men icke. Jag satt och väntade i värmen i 20 minuter och sen väntade jag 20 minuter extra på bussen. När jag kommer hem var det ingen hemma men nu är halva familjen hemma iallafall.
Haha, det är för varmt för att vara inne så jag ska ta något svalkande och gått ut och sätta mig. Vi hörs snart igen! :)<3



Cubus 99 kr, mysig som f*n! ;)


Vart tror ni att jag ska?;)

Har precis fixat klart och jag ska bara göra några sista grejer. Förlåt för att jag inte har uppdaterat något men snart ska jag dra ner till ********. Hm, vart tror ni att jag ska?;) Vi hörs senare(om Mattias tillåter) eller imorgon! :)

Vi hörs snyggingar! :)


Jag köper aldrig därifrån igen!

Jag och pappa var och handlade för en liten stund sen. Vi skulle bara köpa mjölk och thai mat. Tyvärr var inte vår älskade thai öppen så vi fick gå till något som heter Orkidé. Dom hade en fin lokal och så men när jag åt maten alldeles nyss så blev jag besviken. Det var inte som jag hade väntat mig. Aja, nu ska jag sluta klaga.

Min dag har i stort sett varit helt okej, jag har inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt. Imorgon får vi se vad som händer. Idag orkar jag inte göra något speciellt, men det gör väll inget? :) Nu ska jag lyssna på musik och fortsätta chilla. Jag har förresten en Marabou Apelsin Krokant som väntar på mig :D


Det här är en dag då man går runt i myskläder :)


Smått å' gott från den underbara gårdagen :)


Dagen började med mys i sängen och frukost :)


På med mattes mysiga tröja och ett par shorts, dags för städning! ;)


Puss-pauser fanns med på schemat under hela dagen, haha :)


Det blev finare och renare efter två timmars städning, snart kommer gästerna! :D


Efter städning hjälpte Mattias mig att baka en kladdkaka till festen :)


Mamma satte på sig solglasögonen och satte i hörlurarna för att slippa oss andra en liten stund ;)


Gästerna börjar trilla in, bland annat ett studernade par från Italien. Dom var über trevliga! :)


Fler utav gästerna under sillunchen :)


Annelie och Benny och deras son Tommie. Tommie är för övrigt grym på gitarr! :)


Grillandet började. Här står två av min farbröder och grillar. Grymt roliga Carlos och försiktiga Daniel! :D


Carlos och hans son David(min kusin). David kommer bli kock i framtiden, I know it! ;)


Mums! :)


Carlos hade med sig sin hund Zorro. Tyvärr löper Celi så dom kunde inte leka. Zorro kände hennes lukt och gnällde verkligen hela tiden. Haha, ingen rolig midsommar för Zorro.


Middagen var mysig och vi hade sjukt roligt. Hon som sitter mittemot mig(jag har en grå stickad tröja) är sjukt rolig. Hon har verkligen varit med om mycket och hon berättade om en hel del saker. Love her!


Det här är killen som kommer från Italien och bara är här för att studera. Jag kommer inte riktigt ihåg vad han heter men han var jätte snäll. Hans tjej kan ni se på några bilder längre upp. Hon sticker ut och ser inte ut som en svensk :)



Hehe, det var min midsommar i bilder. Självklart fanns det fler stunder jag kunde ha tagit kort på men jag hade inte kameran i handen hela tiden. Nu kommer det gäster från igår som ska hämta saker som dom har lämnat kvar här. Jag ska även äta korv med bröd till lunch. Vi hörs senare! :)


Journey To The Center Of The Earth



Nu sätter jag igång denna film och sedan får ni bilder från igår, vi hörs om någon timme! :)


Midsommar!

Igår var det midsommar och först vill jag bara önska er en glad midsommar i efterskott. Haha, jag hade verkligen inte tillgång till en dator igår. Jag var upptagen med att fixa med festen här hemma. Men! Festen blev otroligt bra och det kom jätte mycket folk. Det var släkt och annat folk här och allt var toppen. Vi 13.00 tiden åt vi sillunch som var jätte gott. Jag har lärt mig att äta sill nu, hehe. Vid 16.00 tiden spelade Portugal mot Brasilien så alla portugiser satt i vardagsrummet och kollade på matchen. Matchen slutade tråkigt nog 0-0 men portugiserna var nöjda med att Portugal inte hade släppt in några mål. Efter det satte männen igång grillen och sedan var det full gång. Det var fint väder, allt var jätte trevligt och otroligt roligt. Jag somnade belåten och likaså Mattias. Dock vet jag inte hur den där filmen slutade...haha!

Hur var eran midsommar?:) Snälla, berätta!



Idag är det regn och jag sitter här i mitt mörka rum. Jag har absolut ingenting att göra eftersom mina vänner antingen är bakfulla eller inte orkar göra någonting. Men, skit i det. Det regnar ju så det är ändå inge bra väder att vara ute i. Jag får väll sätta igång där filmen som jag och Mattias åg 10 minuter av. Mattias har förresten åkt hem för länge sen för han skulle få hem gäster. Hm, den här dagen får bli en slapp dag. Imorgon börjar allt igen, och vi hoppas på sol och inte regn.

Hur mår ni idag? Några av er kanske drack för mycket? Eller fortsätter ni idag?;)


Han är en sån som ska fira allt...

Jag vet inte hur jag orkade, kanske för att jag skulle få en godispåse som belöning. Men jag gick ner till affären igen, med pappa denna gång, för att handla bullar. Han fick nämligen ett ja från ett företag han ville börja jobba på så han ville fira det. Haha, han är en sån som ska fira allt. Han är ju opererat sig nyligen så promenaden dit och tillbaks gick långsamt och jag var hur trött som helst. Men men, skit i det nu. Jag har precis tagit en dusch och smörjt in mig i en lotion för att min hud är torr som in i helvete. Nu ska jag fika med familjen och sedan vänta på Mattias som kommer och sover över. Myspys! :)



Så här såg jag ut tidigare idag, nu blire myskläder :)


400 spänn rikare!

Jag kom hem för inte så länge sen och när jag var där nere träffade jag på min gudmor. Hon var en av dom som hellre ville se det kungliga bröllopet än att gå på min födelsedag. Därför ringde hon mig och vill ge mig min födelsedagspresent. Jag kan bara tacka för dom 400 kronorna hon gav mig. Dom ska spenderas på någonting roligt framöver! :) Aja, sedan dess har jag försökt fixa lite med bloggen men det går bara åt helvete. Jag hatar alla dessa koder. Men nu ska jag äta middag så vi hörs efter maten! :)



Thanks! ;)


Hemma en sväng...

Jag är hemma en liten stund, mamma ska ta en cigg och jag ska dricka vatten. Vi har precis varit nere och handlat och det kryllar av stockholmare som ska till landet imorgon. Midsommar är nog den jobbigaste högtiden ever! Vi har inte handlat allt så vi måste ner igen med cyklarna. Jag är as trött just nu, stod och gäspade i affären till publik. Det är sjukt varmt och man blir nästan yr. Illamåendet har iallafall gått över så vi tackar för det. Fyfan vad jag vill ner till beachen just nu, sola och ta första doppet. Mohaha, fick nyss money som brorsan var skyldig mig, 75 kr...inte mycket men det är väll några glassar ;)



Mamma har rökt sin cancerpinne och jag har druckit mitt välbehövliga vatten.
Nu bär det av till affären igen, cya! ;)

 


Helt plötsligt...

så mår jag otroligt illa och det känns som om jag ska spy vilken sekund som helst. Det känns som om hela mag innehållet kommer upp snart. Äsch, jag måste försöka hindra det. Det är så jävla äckligt att spy, jag vägrar göra det. Hm, det kanske blir bättre om jag hänger med till affären med mamma och får lite frisk luft. Det konstiga är att jag precis har varit ute på en promenad med min lillebror. Aja, skit samma! Jag måste iallafall från datorn för den gör mig spyfärdig, vi hörs när jag mår bättre! :)


Mot Willys! ;)


Alltid 10.00 ;)

Jag vaknade för en halvtimme sedan, det vill säga vid 10.00. Jag är inte ett dugg trött och det är nog för att jag har en vana vid att gå upp vid 10.00 nu. Innan sommarlovet bestämde jag mig för att alltid gå upp tidigt så att jag inte missade hela dagarna. Man kan säga att det går riktigt bra, mohahaha. Jag har inte gjort som mycket hitills, ätit frukost och chillat på altanen i en solstol. Idag kan man kalla för igår, för idag kommer jag ha lika tråkigt som igår. Men vi får se, det kanske blir roligt...Mattias kommer nämligen hit och sover över! ;)
Shulululu :D


Det får bli en bild på min gröna bror. Ja, det är sant. Han är grön och likaså hans polare. Dom är medlemmar i en maffia och gjorde inte som ledaren sa och vips...hulken? 0.0


NY HEADER BABES! ;)

Nu har jag suttit i sisådär 1 timma och fixat en header. Jag har försökt mig på Photoshop men fick total damp så jag klickade bort det programmet. Jag har använt mig av en enda bild och mixtrat med den istället. Så, det är inte världens finaste header men jag blev nöjd iallafall :) Nu ska jag fixa te och gå in på nästa projekt, haha :)



Vad tycks?;)


Jag vill sova bort mitt liv...

i din säng. Vet du varför? Jo, för i din säng händer det saker som aldrig har hänt i min säng. Så mycket mer spännande!


Det är sådant man glömmer bort...

När jag ändå har så himal tråkigt kan jag lägga upp en bild på linnet jag köpte igår. Ni får även en bild på ett linne jag köpte för inte så länge sedan som jag har glömt bort. Jag vill att kommentarerna ska hagla in, okay? ;)

Monki, 25 kr



Den är kortare än ett vanligt linne, vet inte riktigt vad det kallas. Den satt jätte bra på mig iallafall!:)



As we want it, right?;)


Cubus, 149 kr typ





Jag gillar detaljerna och den är säkert jätte söt till en brun hud! :)


Hot or not?


Rym med mig?

Idag vaknade vi vid 10.00 som vanligt och jag stack hem efter 1 timma. När jag kom hem så stack jag, mamma och Maximus och handla. Dessutom så lämnade vi tillbaks mina fula solglasögon som jag köpte för inte så länge sen. Tack och lov! Nu sitter jag här och väntar på att något ska hända och lyssnar på musik. Nu tycker jag att någon ska vara med mig! :)


Rym med mig? Som om någon skulle bry sig!

 


Hemma hos Mattias :)

Just nu sitter jag hemma hos Mattias och vi har precis ätit middag. Jag skulle inte få sitta här om det inte var för att Mattias och hans pappa spelar pingis någonstans. Jag passar på att skriva nu när jag kan för jag vet inte riktigt när det kommer hända nästa gång.

Aja! Dagen har iallafall spenderats i stan. Först åkte jag och Mattias in, han snaggade sig i en "drop in"-butik så nu är han über snygg. Efter det gick vi in på Monki som låg brevid och upptäckte att dom hade världens rea. Till en början hittade jag sisådär 5 plagg men det var bara 1 av dom som passade, ett linne. Vi ringde mamma som var i stan med Maximus. Hon kom dit och köpte linnet som kostade 25 kr i slutändan ;) Efter det gick vi in och ut i varje butik som alla hade rea. Det var helt sjukt, 50 % överallt men jag hittade dock inget i dom andra.

Aja, nu kommer guysen tillbaks så nu ska jag dra. Ni får ha det så bra. Vi hörs! :)

Det vart inte som tänkt...

Kvällen igår vart inte som tänkt. Det var meningen att vi bara skulle kolla på New Moon. Dock var vi för mysiga så vi gick ner och satte oss på en brygga. Dock kunde jag inte låta bli att fota, så jag har en jävla massa bilder. Men, kvällen slutade iallafall så att vi kollade på New Moon och mamma tyckte att det var usel. Vi somnade någon gång efter 12.00 efter att vi spelat spel och druckit te. Myspys som sagt! :)

Idag vaknade vi vid 10.00 efter lite myspys i sängen. Vi gick upp och åt frukost och sedan satte vi oss på altanen. Idag är det mänligen strålande solsken och gissa om jag är happy! Jag och Mattias ska snart åka in till stan och ha det lite trevligt. Han har även planerat att raka av allt hår på skallen eftersom han tycker att håret är jobbigt. Nu ska jag dra, vi hörs senare eller imorgon! ;)






Twilight, New Moon och sedan Eclipse! :)

Nu ska jag äta min favoriträtt, spaghetti och köttfärssås, och sedan ska jag vänta på Mattias. Han kommer nog när som helst ska ni se. Vi ska se på fotboll och lite senare ska vi se New Moon. Mamma och Mattias är inte så inne i dom där filmerna och vi som ska se Eclipse den 30/6...ajaj. Jag har förbättrat på deras minne med att visa Twilight och nu är det bara New Moon kvar, sedan är dom redo för Eclipse. Det här inlägget blir nog det sista för idag, så vi hörs imorgon! ;)

För att roa er så länge så kastar jag in en underbar låt som jag hittade på min fars mobil, hihi ;)


Hur dum får man vara?


Läste nyss i tidningen...ibland undrar man vad folk har där uppe!


7 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! :D

Hehe, ni som såg matchen alldeles nyss vet att Portugal vann mot Nordkorea med 7-0! I första halvlek gjorde dom 1 mål och i andra halvlek så gjorde dom 3 mål på 7 minuter och sedan gjorde om 3 mål till. Helt otroligt. Jag vill tacka Ronaldo som sköt upp bollen hela tiden. Jag vill även gratulera honom för hans enda mål i matchen, han blev så glad. Hehe, just nu skriver jag rörigt men det är för att jag är så himla glad. Dom ägde ut Nordkorea och dom förtjänade att vinna matchen. Ingenting kunde stoppa dom från att göra mål! ;)


Cristiano Ronaldo


Hur tråkigt kan man ha egentligen?

Man kan inte ha tråkigare än vad jag har just nu. Man kan inte ha tråkigare än vad jag hit intills haft idag. Jag har spenderat hela min dag i soffan med laptopen i knät. Det enda jag har gjort är att duscha. Just nu kollar jag även på en fotbolls match mellan Portugal och Nordkorea. Det står 1-0 till Portugal och jag är någolunda glad. Annars är jag bara deppig pga vädret och seg. Vi får hoppas att det händer rolgare saker när Mattias kommer och sover över sen! :) 


Känner mig seg, trött och värdelös...likt denna skapelse -.-'


Jag förstår mig inte på sådana sporter!


Mulen, tråkig, deprimerande dag!

Vaknade någon gång vid 10.00 och kollade ut, såg världens tråkigaste väder och somnade om i 10 minuter. När jag vaknade satte jag på datorn och lät musiken spridas i huset. Jag har inte gjort så mycket, bara varit ute med Celi. Nu ska jag äta frukost och kolla på TV. Vi får väll se vad som händer den här dagen...:)


Vad händer nu?

Jo, nu är jag för trött för att ens hålla ögonen uppe. Nu ska jag borsta tänderna och fixa mig för sängen. Imorgon är det en ny dag (förhoppningsvis rolig) och då måste jag vara pigg. Jag hoppas även att vädret och humöret är på min sida. Nu stänger jag av det här åbäket och går och lägger mig. Vi hörs imorgon sötnosar! :)


Change The World | Make That Change!

Två timmar. Två timmar med bara MJ. Två timmar av magi och kärlek. Två timmar av underbar musik och koregrafi. Två timmar av skratt och grått. Två timmar av rysningar och pip. Två timmar av sjungade och klappande. Två timmar av Michael Jackson och hans underbar musik.
Jag älskar dig, Michael Jackson!



|Du är så fin, jag förstår inte varför alla vill dig ont!|


This Is It

Hehe, ja...det blev inte så lyckat kan man säga. Jag läste i sisådär 10 minuter och åt upp en patron sedan somnade jag. Men som tur är hann jag sätta alarm och så jag vaknade 30 minuter senare. Sen dess har jag letat jobb, gungat med Maximus och gått runt som en vilsen höna. Jag har haft så himla tråkigt. Snart börjar iallafall This Is It på 3:an så det ska jag se. Det roliga med den dokumentären är att när dom gjorde reklam för den så sa dom att den bara skulle gå på bio en viss tid. Den skulle absolut inte visas på TV eller säljas. Men nu? Jo, den går på TV och den säljs överallt. Haha, riktigt misslyckat det där! ;)

Aja, nu ska jag kolla på fotboll med pappa och sedan byter vi kanal till 3:an. Vi får hoppas att dokumentären är bra annars blir jag emo! :)



Har ni sett dokumentären?;)


Mys i sängen med patroner och en bok

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min patronpåse och en smaskig bok. Medans ska jag fundera på vilken polare jag kan ringa, för just nu kan jag inte komma på någon som kan/vill vara med mig. Pojkvännen svarar dessutom inte. Datorn och TV:n är tråkig så sängen blir en perfekt plats för chill i en timma. Vi får hoppas på att jag inte somnar! ;)


Nya string! :D

När jag var och handlade med mamma alldeles nyss fick jag med mig ett par nya string. Det passade perfekt eftersom jag tog sönder mitt enda par när jag klippte gräset i förrigår. Så jävla fina! :) Jag fick även med mig en hel påse salt patroner (godis) och en kexchoklad :)


Mina string! :)


Perfekt fest!

Gårdagen var helt klart bäst. Det kom mycket folk och det var jätte trevligt. Det brukar oftast vara så att vissa i släkten stör sig på varandra och det är så himla tråkigt. Jag har ju portugiser från pappas sida och svennar från mammas sida så det blir en liten krock där. Men "dom" var inte med på festen för dom ville hellre se på Victorias bröllop. Jag och dom som var hos mig igår såg istället bröllopet på TV och det var vackert. Presenter? Jo, jag fick presenter också. Jag fick 400 kr sammanlagt, en GB glass check(haha), ett SPA-set, en topp och "digitilfoto" - tidningar. När det var få gäster kvar så åkte jag och Mattias hem till honom och åt jordgubbarna som hade blivit över från festen. Runt 23.00 slocknade jag framför filmen Godzilla.

Idag vaknade vi vid 10.40 och gick upp och åt frukost. Sedan fixade jag mig och pussade lite på Mattias innan jag gick till bussen. Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Mamma frågade nyss om jag ville hänga med handla. Det får väll bli så för jag måste ut i det fina vädret! :) Ni behöver inte oroa er för ännu en dag av "no update". Idag ska jag inte vara med Mattias utan idag ska jag vara helt själv. Vi hörs senare! :)


Dom sista gästerna (tog bara foton innan jag skulle dra till Mattias)


Tog kort på TV:n för att åtminstone få en bild ^^


Äsch, nu ska jag handla med mamma och bara ta det lugnt. Vi hörs! :)


5 kladdkakor och en tårta!

Nu ska jag ner och handla tillräckligt med ingredienser så att jag kan göra kladdkakor och tårta. Imorgon kommer det 20 pers hem till oss och firar mig och Maximus. Därför måste jag ställa mig och göra 5 kladdkakor och även en tårta. Mattias möter mig och hjälper mig, sedan kommer jag stå och baka hela dagen. Jag skulle ha gått på Miss Li som spelar på Grönan idag men tyvärr hinner jag inte. Dessutom är vädret inte det bästa och jag å' Mattias orkar inte.

Nu ska jag möta Mattias och eftersom jag måste baka idag så blir det inget mer på bloggen idag, vi hörs! :)



Nu kunde man visst ladda upp bilder, suck!


Vaknade nyss och jag...

känner att hela dagen har passerat. Jag har bara hunnit vakna och ätit frukost. Men egentligen..det gör inget när vädret är såhär. Himmlen är grå och det regnar lite då och då, så jävla segt! Iallafall, Mattias sov över hos mig igår och han åkte och jobba tidigt imorse. Men han kommer hit senare :)

Jag har lovat mamma att hjälpa henne att städa huset inför festen imorgon så...vi hörs när det är klart! :)

Almost done!

Nu är vi nästan klar med allt och vi är jävligt stolta. Nu är vi (läs:jag) jätte trötta och har verkligen ingen ork till någonting. Dessutom gick min ena flippflopp sönder, buhu! Det enda jag vill göra nu är att slicka på en glass och steka i solen. Men! Jag och mamma har gjort oss förtjänta att äta ute så nu ska vi sticka ner till någon uteservering. Vi hörs! :)


P.S Jag har bilder men dom går inte att ladda upp eftersom "Webbsidan inte kan visas".

Idag ska jag...

hjälpa mamma på tomten och få fint på altanen inför festen på lördag. Den där festen på lördag är en liten fest för mig och Maximus tillsammans eftersom att vi har fyllt år. Iallafall, så idag ska jag klippa gräset och hjälpa mamma att plantera blommor. Just nu är hon och en jobbarkompis till henne och köper flera säckar jord och även blommor. Om jag tittar ut ur fönstret så kan jag se att det ser rätt gräsligt(hahaha, jag vette fan vad jag ska använda för ord annars) ute på tomten.

Nu ska jag lyssna lite på musik och vänta på mamma, sen är det bara att hugga tag i gräsklipparen! ;)



Bilder från igår i Grisslinge. Jag badade dock inte, det var så jävla kallt!


Solsken och blå himmel, we love it!

Idag vaknade jag väldigt tidigt för att vara mig. Jag har varit vaken i sisådär 2 timmar men orkade inte öppna laptopen. Solen skiner och himmlen är helt blå, så jävla underbart! Idag har jag bara hunnit äta frukost och prata med mamma lite. Älskling och jag har iallafall bestämt oss för att ligga på stranden hela dagen. Vi tar med oss lunch självklart :)

Nu ska jag raka benen inför beachen och sen ska jag vänta på Mattias. Vi hörs senare, hehe! :)


Lite bilder såhär på kvällskvisten, går väll bra? :)

Just nu sitter jag och filosoferar och känner mig ganska yr. Anledningen är nog för att datorn har gjort mig knäpp pga av att jag har suttit här för länge. Jag har iallafall gjort något nyttigt; gått en lång promenad med hunden, fotat, ätit en banan, pratat med Mattias och badat med Maximus. Haha. Jag vet inte om man kan kalla det nyttigt men sure. Nu slänger jag in lite bilder och sen får bloggen fyllas på imorgon igen :) Hare gött!



Du och jag i en körsbärsparad *tralalala, jag är dum i huvudet*


Biljetter till Eclipse :)

Nu har vi bokat biljetter till Eclipse den 30/6. Jag ska gå med mamma och Mattias och det ska bli jätte roligt. Vi får hoppas på att den är bra och inte lika dålig som dom andra två filmerna :) Haha, jag måste nog komma dit med no förhoppningar. Jag hoppas den är bra för annars är det 110 kr i sjön! ;)



Är det någon annan som ska se filmen?:)


Who will be the winner?

Just nu pågår en match mellan Portugal och Elfenbenskusten i Fotbolls VM. Halva min släkt är portugiser så det är självklart att man måste kolla. Mamma har precis blivit klar med maten så nu ska alla sätta sig framför Tv:n med maten.


Fan också!

Det blev inget bad. Ingen ville bada mig, verkligen ingen och jag ville inte gå ner själv så jag struntar i det. Jag vet inte vad jag ska göra istället. Jag får väll sitta här och ruttna. Jag hatar att inte ha någonting att göra på sommaren, det är värdelöst! Hm, jag får väll fråga mamma om vi kan ta en fika någonstans bara för att.

Jag är pissed off, det förstår ni väll? Haha!

Mot havet!

Idag är vädret strålande och jag ska fanimej bada idag. Det blir grisslinge som vanligt och jag ska fråga om brorsan vill hänga med. Det blir inte så mycket i bloggen idag. Jag har bara en anledning och det är att det är sommar. Jag tänker inte tillbringa min sommar framför datorn/bloggen. Speciellt inte när man inte får något för det. Jag vet att det är någgra som läser min blogg men itne fan får man några comments.

Nu ska jag packa och väcka min bror, sen drar jag till stranden. Vi hörs om någon dag!

Europe spelar Final Countdown!

Det kommer fler videos sen, även när KISS spelar. Nu ska jag åka till Nacka Forum med Mattias, vi hörs :)


Trodde att mitt portugisiska temprament skulle ta över!

Jag och Mattias bestämde för en timma att vi skulle åka till Nacka. Vi skulle bara duscha och fixa oss.

Jag: Jag hoppar in i duschen nu.

Mattias: Jo, jag med.


Efter en timma...

Jag: Jag har duschat klart nu. Är du klar?

Mattias: Jag hoppar in i duschen nu. Jag var tvungen att göra det, det, det och det.



Haha, det där är ett bevis på att killar är värre än tjejer. Inget taskigt menat älskling men du är rolig du. Jag litar på hans "Jag lovar att skynda mig, jag står i duschen nu". Nu ska jag torka mitt hår och fixa mig lite. Sedan ska ni få er en liten titt på KISS konserten :)


"Bara för att"

Jag har precis duschat klart och ska snart fixa mig och klä på mig. Jag hoppas att Mattias gör likdant just nu för jag orkar inte vänta på honom i en timma(det är nog han som kommer vänta på dig Josefine!). Vi ska nämligen in till Nacka Forum och kika lite. Bara för att ha något att göra liksom, nice? Hm, jag hade hellre velat bada just nu men vädret är helskumt. Det växlar mellan molningt och soligt och man vet inte riktigt när det ska regna. Regnet kommer väll säkert när jag precis har tagit första steget ut ur huset. Jag har alltid sådan tur! :D


Bilden är taget från mitt fönster för någon sekund sen..


Ingen Mattias här

Gårdagen var rätt okej tills Mattias mådde illa och var tvungen att åka hem. Han skulle sova hos mig egentligen men han åkte hem ifall han hade blivit magsjuk. Han ville helt enkelt må illa hemma istället för hemma hos mig, jag förstår honom. Men jag somnade utan honom iallafall och äntligen fick jag hela sängen för mig själv. Det var riktigt skönt att få breda ut sig!

Idag skulle jag, mamma, pappa och Mattias åkt till stan men pappa har nyss opererat sig och har fortfarande ont. Han mår tydligen värre idag så han orkar inte. Jag vet inte om jag och mamma åker in till stan bara för att ha något att göra iallafall. Jag ska nog fråga henne snart :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Sedan får vi se hur det blir! ;)


Mina första solglasögon

Jag har precis varit och handlat mat med mamma och Maximus. Jag och mamma inhandlade även solglasögon till oss. Jag vet inte om dom passar på mig men bögen på Kicks sa att dom såg perfekt ut. Haha, jag tänkte "en modemedveten bög går väll att lita på" så jag valde dom istället för dom jag först hade tänkt köpa. Aja, jag ska bara skriva det här inlägget lite snabbt för maten är klar och jag är jätte hungrig. Mattias är även påväg hit så jag ska stänga av datorn nu. Vi kunde inte hålla oss ifrån varandra så han kommer hit ändå, hehe^^

Nu ska jag äta, ni får en bild på dom nya solglasögonen och sen blir det ingen mer bloggning för idag. Imorgon ska jag in till stan med mamma, pappa och Mattias så det blir ingen update förens sent. Vi hörs! :)


Vad tycks?;)


Bilder från konserten ♥
















SÅ JÄVLA AWESOME!


KISS 12 JUNI 2010, amazing!

Vi stod där vid ett galler vid framsidan och bara väntade på att någon skulle ge oss biljetter. Till slut kom det fram en vilsen man till paret brevid oss och sa "Här, ta den, ge den till någon annan". Paret skakade på huvudet och snabb som jag är så sa jag "Jag kan ta den!". Mannen gav mig den, skakade hand med mig och gick snabbt iväg. Tack, Peter Lundsten! Iallafall, jag trodde att jag hade fått två biljetter men det var bara en. Det var då det blev bråk och Mattias stack hem. Jag var dock för glad för att missa konserten så jag gick in. Jag pressade mig fram och stod tillslut brevid ett helt gäng grabbar.

Det var två förband, Mustach och Europe, och dom spelade i en timme var. Dom slötittade jag på förutom när Europe spelade "Final Countdown" som många nog har hört. Publiken var helt galen då. När Kiss började spela blev jag besviken för öppningen var inte lika cool som för gången. Konserten var ändå superbra fast inte lika bra som förra gången när jag darrade av lycka när konserten var slut. Dom spelade klassiker, gamlingar och även nya låtar från Sonic Boom. Jag och grabbarna, jag stod med, hade jätte kul. När slutet närmade sig så lyssnade jag på dom två sista låtarna när jag försökte trycka mig ut genom Stadion. Jag ville nämligen inte trängas med 30 000 andra på tunnelbanan sen. Smart som jag var gick jag tidigare men hörde ändå dom sista låtarna.


När jag skulle hem sen så var jag nästan död, men jag levde fortfarande. När jag kom hem till Mattias så blev det bråk och sedan kärlek igen. Jag var nästan tvungen att gå hem men det löste sig och jag sov över hos honom.




Ni får mer bilder senare! :)


You rock my world ;)

Godmorgon snyggingar! :) Jag och älskling vaknade vid 11.00 idag och jag har precis kommit hem. Morgonen var mysig och började med frukost och sen en härlig dusch. Sedan bestämde vi oss för att träffas imorgon och vila lite från varandra idag. Idag ska jag nog inte göra så mycket. Det ser ut att bli regn och åska när som helst så det blir väll till att stanna hemma. Gårdagen slutade både awesome och inte awesome. Men jag kom in på konserten! ;) Mer får ni höra i nästa inlägg :)


Slitna jag, hehe :)


Badet var mysigt...

med Mattias brevid mig. Om han inte hade varit med hade jag nog tröttnat efter någon timme. Han var rätt dock tråkig när han sa att rutchkanerna var läskiga, haha. Han vågade inte åka så vi satt i bubbelpoolen hela tiden. Men det var mysigt. Vi har precis kommit hem och ska snart äta. Hans pappa lagar något gott åt oss. Jag är vrålhungrig efter badet så jag hoppas han skyndar sig. Efter maten kommer vi åka raka vägen till Stadion och lyssna på KISS :)

Nu ska jag stänga ner här och vara med Mattias, vi hörs senare eller imorgon. Kram :)


ROCK 'N' ROLL ALL TONIGHT

Ikväll spelar Kiss på stadion och det är självklart jag måste se dom. Men nu ska vi snart åka och bada i simhallen och det kommer säkert bli roligt. Efter badet ska jag och Mattias åka och handla middag till oss, sen åker vi hem till honom och äter. Efter det åker vi in till Stadion och bosätter oss utanför för att höra dom spela. Vi har tyvärr inga biljetter men vi hoppas på att få gratis biljetter som har blivit över (jag har fått det en gång). Nu måste jag fortsätta packa och vara med min boyfriend. Vi hörs senare! :)


...and party every day! ;)


Bad i simhall på sommaren?

Är detta okej? Nej! Detta är inte okej. På sommaren ska man bada utomhus! Iallafall igår frågade mamma mig och Mattias om vi ville följa med henne och Maximus och bada i simhallen idag. Jag är badat där några gånger och tycker det är riktigt tråkigt, så jag sa kanske. Dessutom är priserna skyhöga! Jag hade hellre viljat bada ute idag men det är halv storm och solen tittar bara fram i bland. Vi får se hur det blir. Just nu ligger mamma och sover. Hehe, gårdagen var ingenting att prata om. Jag och Mattias låg och slappade hela tiden förutom när vi gick ner till affären två gånger. Första gången för att köpa middag och andra gången för att köpa några få ingredienser till kladdkaka. Vi kollade även på film och gåt godis. Det regnade igår så det är därför.

Hur har ni haft det dom två senaste dagarna och vad ska ni göra idag?:)


Liten del av simhallen :)


NU JÄVLAR ÄR DET SOMMARLOV! :D

Nu jävlar är det sommarlov och idag har jag inte riktigt tid för bloggen. Ikväll ska jag fira att det är sommarlov med min pojkvän och ett par vänner. Hoppas ni har haft en bra avslutning i skolan. I min skola grät alla och det var fan inte roligt att se. Jag kommer sakna alla i klassen och jag hoppas att vi ses någon gång i sommar. Vi hörs imorgon, bloggen! ;)

Sover hos Mattias :)

Mattias är här. Vi har ätit middag och tårta + kladdkaka för att fira Maximus födelsedag. Det var jätte trevligt förutom att födelsedags barnet stack till sin dator mitt i allt ;) Nu ska jag och Mattias hem till honom och jag sover över hos honom. Imorgon är det sista dagen i skolan och jag är så jävla glad! :D Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, kram.


Presenter från mig och mamma. Min är den största och jag kan avslöja att det är en
skottkärra :)


Den goda tårtan som mamma gjorde, hehe :)


Gott med MER ! :)


Min älskling :)<3


Nu ska vi öppna presenter och sedan drar vi. Vi hörs! :)


Grattis på födelsedagen Maximus! :)

Idag fyller min lillebror 4 år och jag vill bara säga att han är världens goaste lillskit! Jag hoppas att han läser det här senare i framtiden då han förhoppningsvis kan läsa. Wiho! :) Jag fick ett par söta (läs:jätte söta) bilder på honom alldeles nyss och här kommer dom.



Visst är han söt!?:)


För övrigt har jag precis kommit hem från skolan och ska snart gå ner och handla med mamma. Jag ska handla present till Maximus och sen ska vi även handla middag. Det blir väll även något gott eftersom det är Maximus födelsedag. Lite senare åker jag kanske till Mattias och sover över hos honom :)<3

Vi hörs!


Just nu

Ni kanske undrar vad jag gör just nu? Just nu gör jag absolut ingenting. Jag går runt i huset, små äter, funderar och sms:ar med min älskade pojkvän. Dock funderar jag på mig att ta en välbehövande dusch och sedan gå och lägga mig i min ny bäddade säng. Jag är verkligen jätte trött så det blir nog det.

Vi hörs imorgon då jag kanske är lite piggare förhoppningsvis :)


Midsommar 09


Nystädat rum :)

Efter maten, som för övrigt var jätte god, började jag städa rummet. Bytte lakan, örngott, täcke, tog undan tvätt och dammsög det väldigt skita golvet. Det tog inte så lång tid och det var inte ett dugg jobbigt. Nu kan jag sova gott i min ny bäddade säng och nu behöver jag inte skämmas för att mitt rum är så stökigt. Nu ska jag ta en kopp te och bara ta det lugnt :)


Fan vad stolt jag är över mig själv ;)


Miss Li 18/6 på Grönalund! :D

Nästa konsert jag går på blir Miss Li den 18/6 på Grönalund med min pojkvän. Ska bli mega roligt! :D


Hennes röst är ünderbar! :)


Som det ser ut nu...

så blir det ingen Londonresa för mig. Mattias har för lite pengar och det känns hemskt att lämna honom här i Sverige. Fast vi får se, det kanske blir en utlandsresa ändå. Sista minuten, you know, det som alla kända storbloggare åker på? Iallafall, vi har inte valt vilket land men vi funderar på Turkiet eller Cypern. Mamma säger att det är jätte vackert i Turkiet men jag kan inte se någon skillnad på länderna. Haha, vi får se, och jag hoppas att vi kommer iväg! :) Det skulle vara så skönt att komma bort från Sverige och även få åka utomlands med älsklingen :)<3

Turkiet eller...




Cypern?:)


Har ni varit i Cypern eller Turkiet någon gång? Några tips? Vart tycker ni att jag ska åka?:)


Så jävla glad men trött!

Två lektioner idag och sen gick jag hem. Klassen skulle bada sista lektionen och jag orkde verkligen inte så jag stack hem. Jag fick iallafall reda på att jag behåller mitt MVG i svenska, yesyesyes! Jag är superduper glad men jag är jätte trött och jag fattar inte varför. Det måste vara något fel på mig.

Nu ska jag prata lite med min ny opererade pappa som precis har kommit hem, vi hörs! :)


Världens sötaste Celi! :)


Friends from another world...

Just nu gör jag inte så mycket faktiskt. Jag sitter och chattar med en polare från Egypten och lyssnar på musik. Det är bra med mig nu förresten, jag fick i mig mat för någon timme sen och det gjorde mig pigg. Jag bjöd över Mattias men han ville hellre kolla på film med sin pappa. Man får inte alltid som man vill, det är något jag ska lära mina barn sen! ;)


What a smile, haha! :)


Hungrig som ***!

Den här känslan alltså. Att både var hungrig och trött på samma gång är inte kul. Först värker det i magen och sedan kan man inte hålla upp ögonen. Man kan inte sova för då vet man att man kommer må för dåligt för att kunna äta sen när det blir mat. Pappa sitter på bussen på vägen hem och ska på min begäran köpa thaimat. Jag orkar inte vänta på att han ska laga maten. JAG ÄR VRÅLHUNGRIG! :( På datorn finns det absolut ingenting att göra förutom att tvinga sig själv att blogga(precis det jag gör nu). Jag kan dessutom inte lägga mig och läsa en bok för då kommer jag somna med boken i famnen. Gah, förlåt för att jag klagar så himla mycket men det är en del av livet.


Fina bilder blir fula när dom laddas upp på bloggen!


Mötet gick strålande

Jag trodde aldrig att ett möte skulle gå så snabbt men jag är redan hemma. Mötet gick jätte bra och det var fler ungdomar än var jag där. Alla var jätte snälla och vi fick fylla i en lapp om dom vanliga frågorna när amn söker ett jobb. Dom pratade om företaget och det verkade nice men vi får se. Jag ska få reda på om jag fick jobbet den här veckan. Vi får hoppas på att jag får det för annars har jag i-n-g-e-n-t-i-n-g.

Aja, jag har precis kommit hem och jag är verkligen as trött. Jag vill egentligen bara gå och lägga mig men jag vet att jag kommer må dåligt när jag vaknar upp. Det blir till att försöka hålla mig vaken med musik eller en bok. Hm, jag hoppas pappa kommer hem från sin arbetesintervju snart och att han har med mig thaimat. Jag är så himla sugen på det!

Mamma ropade på mig och när jag kom ut fick jag syn på den här söta saken.
Han ville inte sova själv så han la sig med kudden bakom mammas rygg. Visst är han gullig!?:)


Fint till garderoben!



Gina Tricot 199 SEK, är skjortan värd det priset? ;)


Sov hos Mattias

Gårdagen slutade med att jag sova över hos Mattias. Det blev inget dopp i Grisslinge, vi orkade inte och dessutom hade solen försvunnit. Jag åt middag hos mig lite snabbt och sen stack vi hem till Mattias. Där pluggade jag till NO provet som jag hade idag (det gick jätte bra) och vi kollade på en film som heter Spy Next Door. Den var jätte grymt rolig och jag rekommenderar den.

Idag vaknade jag vid 07.00, steg upp och borstade tänderna och åt frukost. Sedan följde Mattias med mig till bussen och jag åkte till skolan. Jag gjorde bara NO provet och sen stack jag hem. Just nu sitter jag och mamma och äter glass och letar efter hotell i London. Det är jätte svårt att hitta ett rätt så billigt men även bra hotell. Vi behöver hjälp så om ni har några tips så är det bara att slänga in dom.

Nu ska jag fortsätta leta hotell och vid 14.00 ska jag på ett möte med det nya sommarjobbet. Hugs!


Gud så varmt!

Kalaset var någolunda roligt. Hon fick mamma presenter och vi åt tårta och blablabla. Vi satt iallafall ute och inte in, jag hade fan dött då! Det är så himla varmt idag att jag höll på att tuppa av. Jag hittade iallafall en present till henne tillslut. Jag köpte det jag inte vill köpa, smink!

Jag kom hem för inte så länge sen och jag sitter och smuttar på en Mer. Mattias kommer hit snart och vi funderar på att åka till Grisslinge och bada. Eller ja, han är en badkruka så han vill inte bada. Vi får se hur det blir, jag ska iallafall gå ifrån datorn nu. Vi hörs :)

Nu sticker jag på...kalas(?)! ;)

Det är jätte svårt att få en bild på Emelie pga att hon inte vill vara med på bild. Därför kan jag inte erbjuda er någon. Men nu sticker jag på kalas, hehe. Vi hörs senare! :)


Tycker ni om choklad?



Isåfall, vilken sort ska det var?;) Jag älskar apelsin krokant!


Ever been in love this much!

Godmorgon söta människor! Idag vaknade jag upp kl 07.00 brevid världens sötaste pojkvän. Sedan somnade vi om och vaknade vid 08.00 igen. Mattias var tvungen att gå upp och jag följde självklart med. Just nu är han och jobbar och jag saknar honom som in i helvete. Jag lovar er, han är världens sötaste pojkvän, det finns ingen bättre. Jag älskar honom så himla mycket! Just nu sitter jag och lyssnar på Hoffmaestro och gnuggar mig i ögonen. Jag är jätte trött men jag orkar inte gå och lägga mig.

Idag ska jag hem till Emelie och fira henne, hon fyller nämligen 17 år. Jag blev bjuden igår på fika av hennes mamma nere vid pizzerian och det är självklart jag måste gå. Det är bara det att jag inte har någon present. Hennes mamma sa att jag kunde köpa smink men jag tycke det är så himla tråkigt! Äsch, vi får se...jag är ju bra på att äta tårta annars, haha ;)

PLUGG! Nästa vecka är sista veckan i 9:an, jag slutar på torsdag och det känns skönt. Dock har vi en No lärare som hatar oss, JAAAANNE! Han har lagt ett atom-fysik prov imorgon på morgonen och det känns jävligt segt. Varför ska jag kunna något om atomer? Snälla, det är en väldigt liten del av mig men och? Så, ja...jag måste plugga idag. Jag trodde det här skulle bli en pluggfri helg men icke. Nu ska jag försöka lugna ner mig med musik och kanske lite bus med Maximus. Han står här brevid mig just nu, hehe :)



Känner mig som trötter just nu!


Pizza till middag :)

Jag, Mattias och familjen har precis varit nere vid pizzerian och ätit pizza. Det var gott men inte lika gott som på Mariaplan(en annan pizzeria) ;) Vi gick även förbi Filmkedjan och köpte 4 filmer så ikväll blir det filmkväll! :) Just nu väntar jag på Mattias och lyssnar på skön musik. Sedan ska vi börja kolla på filmerna, vi hörs senare eller imorgon :)


Han är så jävla sexig när han blundar! xD

Skön musik!

Just nu är jag med Mattias och han ska sova över här. Vi funderar på att åka till Grönan och se Sommarkrysset sen men vi vet inte än. Vi får se, just nu lyssnar vi på skön musik och pussas! ;)


Upplockad av en golfbil! :D

Jag har precis kommit hem från Mattias och sitter här och väntar på lunch. Men gissa vad som hände när jag skulle gå hem från bussen! Haha, ni kommer aldrig tro det och jag har nog aldrig skratta så mycket. När jag gick där och tänkte på Mattias så kom det en man i 40 års åldern och hans lilla son i en golfbil och frågade "Vill du hänga med genom skogen?". Jag satte mig där bak och det var fan som Grönalund och han sa det "Äsch, du behöver inte åka till Grönalund, du kan åka med mig i min golfbil istället". Haha, om han inte var så rolig så skulle jag ha trott att han va en pedofil. Hans son var så gullig för han satt och skratta åt mitt garv och frågade hela tiden varför jag skrattade. Det var så himla pinsamt för jag skrattade verkligen hela tiden och jag kunde inte sluta. Shit, den där åkturen förlängde livet med 40 år! ;)





Crazy! Jag hoppas det händer fler roliga saker idag! :) Men nu ska jag äta lunch, vi hörs! :)


I'm Yours baby! <3

Nu har jag ätit middag och ska snart möta Mattias nere vid affären. Vi ska köpa nytt godis och linsvätska på apoteket :) Sedan åker vi direkt hem till honom och myser som fan. Det ska bli så himla underbart, jag saknar honom som fan!


Cool guy!

När jag kom till skolan idag så var det bara att vända igen för vi hade tydligen inga lektioner. Jag cyklade hem samma väg igen och när jag kom hem så la jag mig och solade på altanen i en timme. Sedan ringde mamma och frågade om jag ville handla med henne så jag stack ner till affären. Väl där nere möttes jag av mamma och Maximus i solbrillor. Eftersom Maximus är känslig mot solen så har han fått solglasögon med hans synskärpa i. Det var inget vi köpte utan vi fick det gratis :) Jag fick med mig godis och en läsk från affären till mig och Mattias ikväll! ;) Just nu sitter jag här och lyssnar på Ebba Grön - Ung & Kåt och dansar i stolen. Jag funderar på att dra ut och fota i det fina vädret snart. FAN vad jag älskar solen! ;)


Han ser så jävla cool ut, ellerhur?;)

 


Godmorgon alla söta och mindre söta! :)

Idag fick alla 9:or en liten sovmorgon och vi börjar om sisådär 30 min. Jag vet inte om det kommer bli så men jag tror att det bara är jag som kommer komma till skolan idag. Jag har inte festat, jag har inte sovit över hos Rebecka och jag somnade vid 22.00. Alltså, jag är inte äckligt bakfull, jag har inte sovit över hos någon och jag är faktiskt ganska pigg. Smart drag va? Igår kväll tänkte jag att jag skulle stanna hemma idag men det känns som himla tråkigt att sitta här hemma. Ingen är hemma och jag har absolut ingenting att göra. Dessutom har jag bara 2 lektioner idag så det ska jag klara, haha.

Just nu sitter jag och äter Special K och det är INTE för att jag vill gå ner i vikt. Utan vet ni hur goda dom här flingorna är? Ni borde testa! Till och med min lillebror äter dom, och det kan knappast vara för att han vill gå ner i vikt? Senare idag blir det nog myspys hemma hos Mattias med en film och lite godis. Vi kanske drar till någon kompis, vi får se! :)


Mattias ringde hem till mig och sa att han hade skickat sms och ringt mig flera gånger.
Problemet är att jag inte har hört någonting och min mobil har inte fått några sms. Vilket mysterium! xD


Men jag är glad ändå! :D


Ni kanske inte ser det på bilden men hon är jäääävligt kissnödig! xD


Boys and girls, inlägget leder mot sitt slut. Celi är kissnödig och jag måste gå ut med henne. Sedan åker jag raka vägen till skolan för jag börjar om 9 minuter. Fun? Hell no!


Fan vad roligt jag hade! :D

Balen var as rolig och jag ångrade verkligen inte att jag gick. Alla var jätte fina och jag tackar ännu en gång för alla fina komplimanger. Även fast det var lite stelt i början så blev det jätte bra på slutet. Ingenting kan sänka mitt självförtroende, inte ens DU med din kommentar ;)

Som sagt, jag hade jätte roligt och jag skulle jätte gärna ha hängt med till en klasskamrat som har en villa för sig själv idag. Dock har jag inget busskort och dessutom så gick sista bussen hem vid 23.30. Kul va?;)


Nu blir det bal!

Nu drar jag till balen, vi hörs imorgon! ;)


Äsch, så här söt ser jag ut ikväll, haha! ;)


Närbild :)


Skoltrött just nu!

Idag är det skola som vanligt och vi har än så länge städat hela klassrummet, haft redovisningar och hållt på i slöjden. Jag ska redovisa efter lunchen och jag är rätt så nervös. Jag är riktigt skoltrött just nu och vill bara åka hem. Jag vill bara bort från den här äckliga skolan. Jag vill ha sommarlov förfan! Det sköna är iallafall att vislutar vid 12 tiden så jag slutar typ efter min redovsisningen :D

Vi hörs efter skolan! :)


T-R-Ö-T-T

Sedan mamma kom hem så har vi försökt fixa en snygg "outfit" till imorgon. Innan hon kom hem hade jag bara en klänning och ett par skor. Nu har jag klänning, skor, smink och även smycken. Vi lyckades ganska bra faktiskt och jag är nöjd. Love her! Nu är jag redo för balen och det enda jag ser framimot är när Mattias kommer och hämtar mig efter balen. Haha, typiskt mig.
Men vet ni vad? Just nu skulle jag vilja sova, helst med min pojkvän men man får inte alltid i världen, så jag tänkte dra mig mot sängen. Gaddarna är borstade och jag ska bara ta ut linserna, sedan är jag redo för sängen. Hm, ett sista ord...JAG-ÄR-SÅ-JÄVLA-TRÖTT! (Tänk er att jag säger det snabbt) Hahaha, jag är så jävla dum i huvudet när jag är trött. Vi hörs imorgon, godnatt snyggingar! ;)


Fy vad jag saknar Mattias! *snyft*


Det är så här musik ska låta!


Jag har hittat ett par skor!

Jag följde med till Move&Walk för att se vad Maximus egentligen får göra när han är där. Det var faktiskt ganska intressant och jag deltog faktiskt mer än vad min kära pappa gjorde. Move&Walk är faktiskt jätte bra, man märker hur barnen utvecklas. Dock har jag bara varit där en gång men dom har anteckningsböcker där. I den antecknar dom vad dom har varit bra på just den dag och vad dom har utvecklats i. När Maximus började där kunde han inte gå och det kan han nu. Det är så roligt att se, jag älskar min lillebror precis som han är så det så! :)

Efter Move&Walk var jag jätte trött och hade ont i huvudet. Men det hindrade mig inte från att stanna kvar i stan och leta efter ett par skor till balen imorgon. Letandet gick rätt så bra och jag hittade ett par ballerina skor inne på DinSko. Dom kostade 299 kr och är helt okej. Jag provade dom alldeles nyss till min klänning och det ser helt okej ut. Men mamma ska få se när hon kommer hem från jobbet. Om dom inte passar enligt henne så måste jag in till stan imorgon en snabbis.

När jag kom hem så var jag jätte hungrig, hade världens huvudvärk och trött var bara förnamnet. Men nu har jag fått i mig lite flingor(pappas mat var ingen hit) och min huvudvärk har försvunnit. Nu ska jag göra en läxa som ska vara inlämnad på fredag och som jag inte hinner göra imorgon. Den går dock otroligt snabbt och sen har jag ingenting att göra. Det blir antagligen chill tills mamma kommer hem och då blir det show i klänning! :)

Min dag har varit händelserik, hur har eran dag varit? :)


Måste hitta ett par skor till balen!

Vaknde för inte så länge sen men har hunnit göra en hel del saker faktiskt. Jag har ätit frukost, solat, handlat med mamma, solat och lekt med Maximus! :)

Jag är ledig idag som sagt och har några saker jag måste göra. Imorgon är det bal och jag har inte hittat ett par skor än. Haha, kris! Nej, men jag tänkte åka in till stan om en liten stund och leta lite. Jag är dock ingen fantast på sådant men jag ska försöka. Min pappa ska också in till stan med Maximus och träna med honom. Det kallas Move&Walk och är ett center för barn som har svårt. Min bror är redan bäst så jag förstår inte varför han ska gå där?;)

Nu måste jag hoppa in i duschen en snabbis för jag ser inte klok ut. Vi hörs! :)


Det är världens finaste väder ute och dom kloka sitter ute och har det mysigt :)


Joseeefiiine!


Blivande rockstar? Haha, fyfan!

Kameran tål inte häftiga rörelser(slutet) och jag var tvungen att göra videon kort. Jag spelar bara ackorden x2. Men det räcker väll för att se att jag är en blivande stjärna? ;) Skit i att jag är lika långsam som en sengångare! :D

Är man bäst så är man!

Kladdkakan blev jätte bra och alla älskade den. Mamma som precis hade kommit hem från jobbet avgudade den, hehe. Jag och Mattias satt och kollade på Ugly Betty medans vi åt kladdkakan och myspyste. Prova att dricka mjölk till kladdkakan, det gjorde vi och det var jätte gott! :)

Vi har även kollat på en film som heter Youth In Revolt och det var någolunda bra. Det är en komedi och handlade självklart om en kille som är oskuld. Han drömmer om att få ha sex, blir dissad av massa sexiga tjejer och hittar en tjej som ja, ni fattar. Jag orkar inte förklara, hehe. Klockan är mycket och Mattias har precis stuckit. Jag tänkte dra mig mot sängen och läsa lite :)

Imorgon ska vi ha idrottsdag och jag orkar ärligt talat inte vara med på den och dessutom så har inte min mens försvunnit. Vi får hoppas på att pappa och mamma låter mig vara hemma imorgon för jag vet inte vart vi ska vara, ännu mindre när vi ska vara där. Det känns inte sådär jätte bra men jag ska nog fixa det där ska ni se, haha.





Mina bilder suger så hårt men ni får ta det som finns. Nu ska jag borsta tänderna, läsa och förhoppningsvis somna. Vi hörs imorgon! :)


Fan att det alltid ska fattas något när vi ska baka!

Vi har precis ätit pannkakor och har alldeles nyss börjat baka. Dock märkte vi att vi inte hade någon kakao så Mattias sitter på cykeln ner till affären just nu. Den killen är bäst!


Vi ska göra kladdkaka, mums! :D


Man kom inte så långt, hehe...


Till "Anonym" som vill att jag ska lägga upp en bild på min pojkvän får först säga vem hon/han är. Dessutom så finns det redan jätte många bilder på honom i bloggen så varför ännu en till? ;)

Redan Juni? :o

Tjena vad tiden går fort! Idag är det 1 Juni och jag har för mig att man brukar fira något då eller är det den 6 Juni eller 7 Juni? Äsch! Juni känns iallafall bra för idag har jag gjort strålande grejer. Jag har haft uppspel på musiken och jag har turen med mig och behåller mitt VG. Jag har även gjort ett SO prov som gick sisådär men vi får väll hoppas att jag håller betyget där också. Man vill ju inte sänka sig precis :/ Skolan gick som sagt strålande och jag är på toppen humör!

Efter skolan var det tänkt att jag skulle skynda mig hem och passa Maximus. Anledningen är för att mamma ska och jobba kl 15.00. Men min kära storebror är hemma så jag behövde inte skynda mig. Fast jag slapp idrotten så det var skönt, hehe :)

Min älskade Mattias slutar 15.00 och då åker han direkt hem till mig. Kuuuul va? :) Jag har bakläxa tills på fredag om ni kommer ihåg det, så vi ska ner till affären och köpa dom ingredienserna vi behöver. Han ska hjälpa mig, snällt va?:) Love this awesome day!


Jag tog typ 100 bilder med mammas brillor på mig igår kväll. Wanna se? ;) Ni har inget val! :D


Glad är bara förnamnet! ;)


Hm, kanske nästa Kissie? Nej, fyfan!


Två äpplen satt på ett träd och sedan ramla den andra ned. Kära smed! (Gosh, så dålig!)


Haha, dom andra vara ingenting att se. Too embarresing!