Jordgubbar

Först vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft ork eller kunnat. Jag kan egentligen inte uppdatera nu heller men jag kan ju inte bara strunta i er. Ni måste jag få läsa om mitt tråkiga liv, inte sant?;)

Idag är det torsdag och hela förmiddagen har jag varit orolig för en redovisning jag och min grupp skulle göra idag. En redovisning som gick förvånansvärt bra, trots att jag glömde säga en sak och blev röd som en tomat. Jag har alltid varit blyg och hatat att redovisa inför folk, speciellt i grundskolan. Det har blivit bättre med åren, kan man säga. Just nu sitter jag och skriver på en bokrapport som ska vara inlämnad imorgon. Jag är snart klar och då ska jag fixa lite och sedan slappa i soffan.

Förutom det så överraskade mamma familjen med jordgubbar och glass till efterrätt. Något som muntrar upp en när det regnar och snöar varannan dag ^^


Dreamer





"HEJ, DET ÄR PETER"

Omg. Jag fick just en hjärtattack!

Jag: "Hej, det är Josefine" *hoppas det är någon som vill ge mig jobb*

Man:
"Ja, hej! Det är Peter, din mattelärare"

Här fick jag världens hjärtattack. Och tankar från hur han kunde få tag i mitt nummer och varför han ringer far runt i mitt huvud.

Peter: "Jag vill bara veta vart du var på mattelektionen idag. Du är nämligen inte sjukanmäld..."

Jag: "Eheh, jag vaknade lite sent idag..."

Peter: "Jaha, okej. Jag har kommit på att jag ska ringa mina elever nästa gång dom är borta från lektionerna. Men om du tick tack:ar nästa gång något är på tok så är det grönt."

Peter: "Bara så du vet liksom, så att du inte blir förvånad nästa gång..."

Jag: "Ja, jag blev verkligen förvånad, haha"

Peter: "Haha, men nu vet du det och om du inte gör som jag säger så ringer jag hem istället"

Efter det tog det typ 100 år innan han kunde säga hejdå och lägga på. Det jag undrar nu är om jag verkligen kommer våga möta hans blick igen. Haha, kommer jag ens våga gå på mattelektionerna? Ingen annan lärare ringer hem när någon är borta från lektionen så varför ska han göra det?:o


You used to be my hero


Du ska aldrig mer få förstöra för mig, fucking heartbreaker!


Godmorgon kära bloggvärld!


Ännu en morgon ska jag behöva skriva att jag precis har druckit kaffe och ätit frukost. Att jag snart ska dra till skolan och att jag kanske är något försenad. Ännu en gång ska jag behöva visa upp mitt fula morgonface och behöva utsatta andra för hjärtattacker.


Vaknade vid 10.00 någonting att insåg att jag skulle bli väldigt sen till skolan om jag inte gick upp. Jag sket dock i det och somnade om. 10 minuter senare bankar mamma på dörren och säger att jag ska upp. Upp går jag, trött som en jävla jag-vet-inte-vad, och tar bort gårdagens smink. Rör mig som en sengångare mot köket och sätter på kaffe, brer två mackor (äntligen kan jag äta igen!) och går till mitt rum för att sätta på datorn. Hämtar mitt kaffe och mina mackor, sätter mig ner och äter. Funderar på vad jag ska skriva till er och försöker få ner det i ord.

Idag blir det skola som vanligt. Har två lektioner idag, den första missar jag men den andra ska jag gå på. Vi har Idrott och hälsa på schemat igen men den här gången är det teori. Anteckna, anteckna, anteckna. Slutar 14.35 och nu ska jag slutar vara så jävla nere. Han kan gå och ta sig, ellerhur?:)


Dom senaste köpen

Hej!

Jag har precis kommit hem från gymmet och duschat. Just nu sitter jag och äter en efterlängtad middag, really good food. Kommer ni ihåg vad jag skrev i förra inlägget? Jag har köpt lite grejer den senaste veckan, grejer som jag inte har visat upp. Och det var inte fören en läsare bad mig visa dom sakerna jag köpt, som jag kom på att jag skulle göra det. Så nu har jag tagit kort på allt, inga bra kort men dom duger. Haha, här har ni :)

En stycke väska från Kappahl. Jag råkade springa förbi den i lördags men lyckligtvis såg mamma den så den blev min för 250 kronor. Jag har inte använt den än, men snart så! :)



Sidan på väskan, så grymt snygg!



Mamma och jag var inne på Lindex igår och jag fann denna. REA (99 kr) och snygg, älskar den kombinationen. Jag hann även fixa ett klubbkort så om någon vecka får jag det. Funderar på att göra det i flera butiker också :)

I lördags fann jag även en kortärmad tröja (139 kr) inne på JC med denna rygga. Tänk er i sommar, OMG!


Yes, det var mina köpa. Vad tycker ni? Kanske lite onödigt att köpa två väskor men den lilla ska jag använda när jag inte behöver ha så mycket med mig ^^


Nytt träningsplagg!


Hallå i stugan!


Jag har precis kommit hem efter en dag i skolan och på stan. Det var rätt så skönt i skolan, jag hade svenska och mediekunskap och slutade vid 13.00. Tisdagar med det nya schemat är grymt sköna, jag börjar sent och slutar tidigt, like that. Men fredagar ska vi inte snacka om, jag kommer dö. Efter skolan åkte jag med Felicia till stan, jag skulle vänta på min mamma och jag frågade snällt om hon ville vänta med mig. Vi gick in på H&M och jag provade ett 10-tal bh:ar, haha. Men sedan kom mamma och vi gick in på Åhléns och tog en fika. Vi gick även förbi Stadium och där fick jag med mig ett par träningstights (bild!!!). Men nu är vi som sagt hemma och jag har tagit på mig träningstightsen för snart ska jag iväg och träna. Det blir med storebror och hans polare igen, polaren har nämligen bil så det är skönt. Haha, jag ska träna men jag orkar inte ta mig till gymmet, snacka om lat!

Nu ska jag fota alla saker jag har köpt på senaste tiden och lägga upp bilderna här på bloggen. Det var nämligen en läsare som önskade det ^^


Brand New

Halleluja vilken dag!

Eller haha, egentlingen har det inte varit så mycket till halleluja. Vaknade upp, drack ett glas juice, fixade mig och sprang mot ett tåg, satt och glodde i en timme och fick sedan sällskap av fina Hanna. Vi tog bussen till skolan och sedan led jag igenom två timmars engelska med klassen. Vi har bytt schema så på måndagar har jag bara en lektion, fett skönt!

Efter skolan mötte jag upp mamma och Maximus på bussen och vi åkte vidare till Mölnvik. Där blev det en sväng förbi mataffären, Kicks, Lindex och sjävklart fiket. Fick i mig en latte och en vaniljbulle, dock har jag varit så himla konstig på senaste tiden. Jag äter typ aldrig längre, och när jag väl gör det så får jag bara i mig jättelite innan jag känner att jag är mätt. Så otroligt irriterande, har ni också varit med om det?:/

Vi har iallafall precis kommit hem och om en halvtimme ska jag iväg med storebror och gymma. Jag har inte gymmat på jättelänge så det ska bli grymt skönt! :)


Helg betyder ledighet


En bild på en trött Josefine från imorse...


Hej polers!


Har ni undrat vart jag har tagit vägen? Det behöver ni inte göra längre för nu är jag tillbaka igen. Det har jag varit helg och helg betyder ledighet, och jag har faktiskt inte haft tid till att sitta vid datorn. Jag kan ju berätta vad jag har gjort så att ni förstår. Igår var jag och mamma på stan hela dagen, vi shoppade och åt lunch. Jag hittade en ursnygg tröja inne på JC och en väska inne på Kappahl. Jag letade även efter skor men det hittade jag tyvärr inga av. Det var ju Earth Hour igår och jag och min familj klarade det hyffsat bra, vi släckte onödiga lampor och elektriska saker som var på. Jag la mig ganska tidigt igår eftersom jag var grymt trött så idag är jag pigg. Dock har shoppingen som jag och hela familjen var på idag i Sickla gjort mig riktigt sur. Min grymt irriterande lillebror skulle hitta ett par träningsskor men enligt honom så passade inga skor. Alla satt för löst och glappade trots att vi gick in i 4 olika butiker. Så det var det enda jag gjorde där, kollade på min lillebror när han provade skor och åt lunch. Inte ett dugg roligt faktiskt men nu har vi precis kommit hem så det känns skönt.

Jag har inte suttit vid datorn så mycket denna helg så jag tänkte uppdatera mig lite. Och svara på era kommentarer såklart ;)


Earth Hour 2011 - Är ni med?



Hej på er!


Jag snackade ju lite om Earth Hour i mitt första inlägg för denna dag. Och jag tänkte bara höra med er, är det inte mer än självklart att man är med på detta? Jag menar, man har fått höra så mycket om miljön och att jorden ska gå under. Och att det beror på att gör av med för mycket och att vi borde minska på det på något sätt. När vi nu har ett sätt, ett globalt sätt som hela jorden är med på så måste man ju bara vara med. Ellerhur?:D Det gäller ju ändå marken vi står på, tänk om den skulle försvinna helt plötsligt, scary?;)

Själv vill jag verkligen vara med och kunna påverka det här men frågan är om resten av familjen är det. Jag ska försöka tvinga dom men jag kommer säkert bara få ett garv i ansiktet. Det är alltså imorgon det äger rum, mellan 20.30 och 21.30, vilket alltså blir en timme.

Jag tänkte visa er en bild på hur det kan se ut när Earth Hour är igång, riktigt coolt är det! ;)



Ny header

Jag kände att jag var tvungen att göra någon ändring i bloggen. Det resulterade i att jag har centrerat bloggen och även fixat en ny header. Jag tycker att den nya header är mer jag och att den inte tar lika mycket plats som den förra. Vad tycker ni?:)

Jag slutade som sagt vid 14.35 efter grafisk kommunikation och tog bussen till Mölnvik. Där mötte jag upp min kära mor och vi handlade, bland annat gott till ikväll. Vi har precis kommit hem och nu sitter jag och småäter av godiset. Just nu ser det ut som så att pojkvännen kommer hit och myser, men vem vet ;)

Vi hörs när jag har mer att berätta, kram ♥


Earth Hour 2011



Foto: Josefine Karlsson

Kamera: Nikon D90 + NIKKOR 50mm 1.8


Fredag idag! Matematik har jag haft, lunch har jag ätit och nu väntar en 1 timmes lång håltimme och sedan har jag grafisk kommunikation. Vid 14.35 slutar jag och då äntligen är det helg igen, jag har verkligen längtat. Skulle vilja sova bort hela helgen men det är ju inte roligt, så en shopping är inplanerad. I want some new shoes!

Vädret är verkligen udda idag. Imorse var himlen blå och solen sken, nu skiner solen fortfarande med himlen är helt grå. Jag undrar vad som är på väg, snö eller regn? Eller kanske spricker himlen upp snart igen, det hoppas vi på! :)

Kommer ni vara med på Earth Hour 2011 imorgon? Jag tycker att så många som möjligt ska vara med för att bidra till en bättre värld. Själv ska man försöka tvinga familjen till att släcka ner allt ^^

Ain't gonna stop



Foto: Josefine Karlsson

Kamera: Nikon D90 + NIKKOR 50mm 1.8


Godkväll!

Jag gjorde dagens matteläxa, 4 tal för att öva inför nationella provet. Sedan kom skrutten hit och vi tog fram kameran och lekte lite. Jag kanske inte har berättat det men han är en bra fotograf, haha. Ovan är en bild på hans tröja, ganska vanlig bild om man säger så. Vi gjorde kaffe men det drack jag inte så mycket av och nu är det kallt. Dock fick jag nog i mig lite koffein ändå för just nu är jag grymt pigg, hehe. Nu sitter vi och lyssnar på musik och ska snart gå och lägga oss...antar jag. Imorgon är det fredag! :D

Hoppas ni har haft en bra dag, ha det så bra! ♥


Fotoinspiration - H&M's katalog

Felicia gav mig ett underbart tips när vi var ute på stan i lördags. Vi var inne på H&M och jag skulle leta efter underkläder, och då sa hon att hon tyckte att jag skulle plocka med mig en katalog som stod i ett ställ. Jag förstod först inte men hon sa "fotoinspiration", och jag bläddrade i tidningen. Jag förstår inte hur man kan ta så fina bilder!




Utelåst!


Tagen och redigerad av mig...

I'm back!


Jag fick för mig att jag skulle starta en ny blogg, dock gick det åt skogen. Jag kunde inte hitta något nytt bloggnamn, alla designer såg skit fula ut och jag saknade min blogg. Så jag är tillbaka på den här bloggen igen och kommer börja skriva som vanligt på den igen, just så you know ;)

Idag har det som vanligt varit skola och det var otroligt tråkigt. Svenska, redovisning av ett kenyaprojekt och matematik. Efter skolan skulle jag bara hem och hämta träningskläder och sedan iväg och gymma igen. Dock var det ingen hemma när jag kom och jag hade ju självklart inte med mig nycklarna, vilket ledde till att jag fick vänta på min lillebror i 30 minuter. Not fun! Och när jag väl kom till gymmet så var jag inte ett dugg taggad, men jag tränade punkt slut. Jag har precis duschat och ätit mat och nu ska jag kasta mig över min matteläxa, vår nya mattelärare ger oss läxor hela tiden. Jag har inget i mot det men till skillnad från vår förra mattelärare så gör han oss till pluggisar.

Vad har ni gjort idag?:)


Bloggnamn

Jag funderar på www.doisanjos.blogg.se för att hedra min älskade farmor. Hon heter Doisanjos i efternamn, vad tycker ni?:)

Jag kommer dra hemifrån nu och ut på äventyr. Vi hörs imorgon! :)


Nu har jag bestämt mig!

Jag har bestämt mig för att göra en helt ny blogg, med nya design och allt. Jag kommer srkiva på den här bloggen tills den andra är fixad. När den andra bloggen är fixad hoppas jag att ni hänger med mig :)

För övrigt sitter jag just nu och arbetar med den nya bloggen och dricker kaffe. Skolan tog verkligen kål på mig och jag dog nästan under sista lektionen. Det är varmt idag men fan vad det blåser, det gillar vi inte.
Jag behöver hjälp med en sak, en sak som jag tror att ni andra bloggare också hade det svårt med, nämligen bloggnamn. Vad ska min blogg heta, tycker ni?^^

Kram på er!


Ny blogg?

Funderar på att skaffa en ny blogg...starta om på nytt. Vad tror ni? Skulle någon hänga med till den andra bloggen?

Hon är glad, jag är glad



Modell: Andrea Lindh Johansson
Fotograf: Josefine Karlsson
Kamera: Nikon D90 + AF Nikkor 50mm 1.8


Haha, den där bilden kommer jag ihåg. Det var dagen efter att jag hade lånat 50 mm objektivet och sprang runt och skulle fotografera allt. Jag och Andrea hade tråkigt under en lunchrast och jag bestämde mig för att hon skulle få modella åt mig. Hon skulle sitta i ett fönster, stå på knä, le, skratta, gråta, se ledsen ut, sitta stilla och ja, allt ni kan tänka er. Just den här bilden sa jag åt henne att verkligen garva och hon har lätt för skratt, den damen. Hon skrattade och hon skrattade och tillslut fick jag säga åt henne att skratta men stilla sittandes. Hon hoppade på stolen av skratt så jag kunde inte få en riktigt bra bild. Men det här är då resultatet :)

Jag tycker bilden är vacker, jag gillar leenden. Jag gillar när människor är glada, då är jag glad.

Vad är en jumpsuit?

En läsare kom med frågan; "Vad är en jumpsuit?" och jag kan inte riktigt förklara vad det är. Är det någon som kan göra det? ^^

Jag tänkte att jag kan visa en bild på en jumpsuit iallafall, den jumpsuiten jag vill ha och tänker prova någon dag. Samtidigt kan ni ju säga vad ni tycker om den ^^



Tävling - Vem kan göra roligaste minnen?

Hej på er!

Jag har suttit och försökt plugga matte men det går bara inte. Jag förstår inte så jag måste fråga min mattelärare imorgon. Men jag ska försöka en gång till efter matten, hehe. Jag skrev ju att jag skulle ha en tävling här i bloggen, ellerhur? Den kommer nu! :)


Jag vet att det är många som är rädda för att göra bort sig, men varför ska man vara det? Istället för att vara stel och rädd för att göra minsta lilla misstag så lev livet. Den här tävlingen går ut på att ni ska göra världens roligaste min, du får alltså göra dig hur ful som helst. Den som skickar in den roligaste minen vinner ett helt inlägg med din bild och en länk till din blogg.

Regler:

1. Ta kort på vad du tror är den roligaste minen

2. Skicka in bilden + din bloggadress till  
[email protected]

3. För att få större chans att vinna skriver ni om tävlingen på er blogg

Så, skicka in en bild och du är med och tävlar. Tävlinge avslutas nästa onsdag! :)




Kan Miley, kan du ;)


Brother

 

Modell: Vincent Karlsson (lillebror)
Fotograf: Josefine Karlsson (jag)
Kamera: Nikon D90 + AF Nikkor 50mm 1.8

Hej!


Vad har jag gjort framtills nu? Varit i skolan och kollat på en dokumentär om en krigsfotograf. Och efter det besökt mörkerrummet i skolan med ett par vänner. Dom ska framkalla en film, så himla spännande!

Vad gör jag nu? Jag har precis varit i köket och fixat lite mellis, haha. Och ber om att få tystnad igen...familjen är hemkommen, suck.

Vad ska jag göra efter att jag har skrivit det här inlägget? Hm. Jag behöver nog ta itu med alla läxor jag har fått, speciellt matten. Jag hatar area, omkrets och volym, det är väldigt onödigt för mig att kunna. Men det är en läxa och läxor måste göras.


Jag orkar inte skriva en text så det blev frågor istället. Men det är väll bra, då kan ni läsa det ni vill läsa, haha.
Vi hörs när jag är klar med matten, då kommer det upp en tävling...I think ;)


Jag älskar dig, lillebror!♥


Inspiration



Gud vad jag älskar den här bilden, den ger så mycket inspiration. Ljuset är perfekt!


I ett par dagar har jag nu sett reklamen för H&M's nya kollektion. Idag såg jag en grymt snygg jumpsuit som reklam, man dör lite när man ser den, haha. Det bästa är att den är grymt billig också, den kostar bara 149 kronor, om inte det är billigt så vet jag inte vad som är billigt. Jag gick in på hemsidan för att kolla lite mer på kollektionen och det var fler plagg jag fastnade för. Hm, jag måste nog ta en titt på kollektionen någon dag, och framför allt prova jumpsuiten ;)

För övrigt så har jag precis ätit middag efter ett hårt träningspass. Jag sa att jag var trött men när man väl kommer in på gymmet så fylls man med energi. Man tänker inte på att man är trött helt enkelt. Jag är stolt över dagens prestation! Jag tänkte bara fråga, hur många av mina läsare är det som tränar?:)

Och glöm för guds skull inte att rösta på mig i tävlingen jag är med i här;
http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/march/fototavling-2011-3-borja-rosta.html  ;)


Running

Äntligen är jag hemma igen!

Jag klarade skolan oväntat bra faktiskt, dock hjälpte inte min powerking så bra. Jag var jättetrött resten av soldagen men kämpade så gott jag kunde. Och jag är grymt glad över att min grupp har kommit igång med en sak i svenskan, hade panik där en stund. Efter skolan handlade jag med mamma och söta Maximus, och snart ska jag iväg till gymmet med min storebror och hans polare. Skönt att få skjuts men jag förstår inte hur jag ska palla att träna idag. Jag är ju så himla trött?:S

Ännu en gång vill jag be er att rösta på min bild i tävlingen jag är med i, i denna blogg; http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/march/fototavling-2011-3-borja-rosta.html . Det är bild nummer 1 ni ska rösta på :)


Hell




Måndag igen då...

Har inte sovit ett piss inatt, och då menar jag ingenting. Mina ögon är svullna, mina ögon stängs när dom får tillfälle och kroppen är som en klump. Jag får verkligen inte bra idag och jag vill tacka Amanda som köpte en powerking åt mig. Tack gode gud för annars hade inte jag orkat sista lektionen idag.¨

Vill ni göra mig gladare? :) Jag är med i en fototävling och jag ber er att rösta på min bild. Rösta på min bild (första bilden) på den här bloggen; http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/march/fototavling-2011-3-borja-rosta.html !

Nu ska jag dricka upp min powerking, tagga (haha) för lektion och sedan skynda mig hem och sova. Hörs!

Crashat privatliv



Godkväll!


Jag hade hellre uppdaterat lite mer idag men som alla andra dagar så har mitt privatliv fallit samman. Men det börjar bli bättre nu och jag har precis städat mitt stökiga rum. Det har legat kläder och damråttor överallt, äckligt värre. Jag ska även försöka göra ett par mattetal innan min underbara pojkvän kommer hit och sover över.

Imorgon börjar skolan igen, inte så roligt om ni frågar mig. Jag hatar verkligen schemat, alla lektioner och alla uppgifter vi har. Jag är så himla skoltrött att jag spyr snart. Jag vill att allt ska gå snabbt så att jag kan börja leva livet istället. Skolan är inget liv!

Nu ska jag sluta klaga på skolan och plugga lite istället. Jag hoppas att ni har haft en bra söndag, godnatt på er!:)

Feelings

Tjena!


Jag och Felicia hade det roligt igår, eller det var iallafall vad jag tyckte. Vi shoppade, snackade, delade på en pizza till lunch och gick på en fotoutställning. Jag fick med mig 3-pack string från H&M (så himla sköna!) och en mascara, då min är slut. Jag hittade dock inte märket jag brukade använda så jag fick ta en annan "Maybelline - The Colossal", någon som använder den och vet om den är bra? Jag fick även uppleva den underbara solen som stekte och en intressant fotoutställning. Fotografen hette Greogry Crewdson, enormt duktig fotograf.

Efter shoppingen med Felicia åkte jag hem och mötte upp Mattias i Mölnvik. Vi köpte lite godis och gick sedan hem, och hemma fick jag lax till middag. Underbart gott var det, dock var jag inte så hungrig. Efter middagen tog jag en dusch och sedan kollade vi på Körslaget, så himla tråkigt så vi bestämde oss får att kolla på en film istället. Step Brothers vart det och sedan bestämde vi oss för att sova...

för att orka upp till gymmet idag. Vi vaknade vid 10.00, åt frukost och borstade tänderna och tog sedan bussen till gymmet. Det var grymt skönt att gymma då jag inte gymmat sedan torsdags. Och jag är stolt över att jag har skaffat den konditionen att jag kan springa i 20 minuter utan att bli trött (a) Jag har precis ätit havregrynsgröt till lunch och nu ska jag plugga lite matte. Två tal om dagen är alltid bra för hjärnan ;)


Ett av dom foton som Crewdson ställde ut igår. Det ser ut som en målning men det är det inte ^^

Livet


Felicia under första engelska lektionen på Mediagymnasiet^^

Denna morgon har inte varit så bra för mig, jag förstår inte varför all skit ska hända mig. Men det är bara gå vidare och se glad ut, inte sant? Jag hade planerat vad jag skulle göra idag igår men det skiter sig. Istället ska jag nog åka till stan med Felicia, hon pratar om någon fotoutställning och shopping. Sounds fun!

Jag ska försöka glömma allt som hänt med Felicia vid min sida. Jag vet inte om jag kommer skriva så mycket idag men det får vi se. Nu ska jag ringa henne och höra med henne när vi ska dra, kram!:)♥

Vacker himmel

Kollade ut för en liten stund sedan och fick syn på denna underbar himmel. Det var bara att ta tag i kameran, släpa sig ut och fotografera. Objektivet som jag har lånat [läs mer om det här] av skolan är jättebra på att ta bilder i mökret, därför blev bilden bra. Med mitt andra objektiv skulle bilden bli ganska mörk. Jag har inte redigerat denna bild så mycket, bara ökat kontrasten lite så att den ser ut som himlen verkligen gör.

Himlen har en väldigt fin färg ikväll, eller vad tycker ni?:)


Dag 4 - Mina drömmar

Oj. Jag lovar att jag ska försöka få det här kort...^^


Jag kan ju inleda med att jag har många drömmar, vissa är stora och vissa är små.

Mina drömmar just nu är att gå klart gymnasiet och kanske, men bara kanske plugga vidare. Jag känner dock inte till någon kurs jag skulle vilja gå så vi får se hur det blir med det. Efter allt pluggande ska jag se till att flytta hemifrån för det vill jag faktiskt redan nu. Jag vill inte bo här hemma, jag vill ha eget och jag vet vad ni kommer tänka nu. "Det är jobbigare än vad du tror, blabla" - dock är inte jag en sån person som diskar när berget har nått toppen. Jag får tillexempel panik och börjar diska när det är för mycket disk här hemma. Jag är den ordningsamme och jag tror inte jag skulle få det särskilt svårt. Någonstans där i mellan plugget och lägenhet så måste jag skaffa mig ett jobb, antagligen innan jag köper lägenheten eftersom jag behöver pengar till den. Min största dröm är att bli fotograf, en känd fotograf, och kunna leva på det. I framtiden vill jag även åka utomlands och upptäcka världen så ofta jag kan. Jag vill även skaffa barn med min älskade man. Det här låter faktiskt som en dröm, en dröm som omöjligen kan bli till verklighet.

Vad har ni för drömmar? Det skulle vara otroligt intressant att få höra! :)


Kom hit



Foto: Josefine Karlsson
Kamera: Nikon D90

Fan vad mycket klockan blev då, haha. Jag har precis försökt äta lite middag men det går inte, jag kan inte. Jag har ingen matlust och mår riktigt illa. Jag skulle vilja göra något ikväll men det går ju inte, haha. Får helt enkelt gilla läget och sitta här i mörkret helt själv.

Jag ska försöka mig på att skriva en dag av "30 dagar", jag har ju ändå ingenting annat att göra. Hörs snart! :)

Fan!



Någon mer än jag som är förbannad på snön?

Jag har precis kommit hem från skolan. För att slippa gå hem från bussen med endast jeansjacka blev jag lyckligtvis upphämtad av pappa. Jag har riktigt ont i magen så jag funderar på att vila en liten stund. Jag vet inte riktigt vad det är men hela magen är orolig, typ som fjärilar men i en annan variant, haha.

LOOKBOOK - HJÄLP!

Distressed Leather Jacket From Hongkong, Paradigm Shift Shredded Scarf, Paradigm Shift Shredded Shirt, Oxygen Skinny Trousers

Jag säger bara...kolla skorna och vad fan är det för trasa han har till tröja? Lookbook brukar ha fina outfits men denna? No way! Han såg sig säkert i spegeln, därav handen vid munnen. Jag skulle också bli chockad om jag såg honom, haha.

Vacker kvinna!


Cher, hon är så hima vacker. Bild från google.se...

Tja!

Äntligen är det fredag! Så som jag har längtat, haha. Dagen började iallafall rätt chill, jag lämnade Maximus tillsammans med pappa och fick därefter skjuts till bussen. Och på något sätt kom jag inte försent till skolan, jag gör ju alltid det ni vet ;] Matten har passerat, just nu är det lunchrast och just nu sitter jag och väntar på sista lektionen. Jag har Felicia bredvid mig, Cher i lurarna och en powerking i handen. Livet kan inte bli mycket bättre!;]

Allt bra med er?:)

Vic Zino



Alltså sådär ser en riktig man ut...bara så ni vet ;)


Annars då? Just nu sitter jag och repetar en låt av Cher och sjunger med. Vi är ju ändå ganska lika, rött hår båda två.
Jag har förresten kommit fram till vad jag ska välja nu i min individuella val. Jag pratade lite med Felicia och hon gjorde det lättare att välja. Just nu ser det ut som så att jag kommer välja Svenska C, Engelska B och Historia A. Tror ni att det blir bra? Jag har ju ändå till den 23 att ångra mig om jag skulle vilja det :)

Nu ska jag fixa lite och sedan blir det sängen. Vi hörs imorgon!

Wondering



När det kommer till stunder då jag måste bestämma mig för något så brukar det oftast ta väldigt lång tid. Det kan tillexempel vara när jag ska köpa ett par skor, för mig är det inte bara att springa fram till kassan och köpa dom. Innan jag går fram till kassan brukar jag ställa mig själv massa frågor, typ som "Är jag värd dom här skorna? Är dom värda mina pengar? Kommer jag verkligen använda dom? Eller är dom verkligen så snygga?". Oftast slutar det med att jag ställer tillbaka skorna där dom stod och går ut ur affären. Det är därför jag oftast inte får med mig något från shoppingen när jag shoppar.

Just nu känner jag likadant och har hamnat i en situation som är mycket, mycket viktigare än ett par skor. Jag ska nämligen välja mina individuella val om en vecka och jag får panik bara jag tänker på det. Jag har valt 200 poäng än så länge och jag ska välja 100 poäng till. Just nu står det mellan Engelska B och Matematik B i mitt huvud, dom kurserna är viktigast för min framtid. Dom kurserna jag är säker på att jag ska välja är Historia A 50 poäng, Svenska C 100 poäng och Filosofi A 50 poäng. Den stora frågan är just nu, Engelska B eller Matematik B?
Jag har svårt för båda ämnena, jag hatar båda ämnena. Matematik är inte min grej och jag är för blyg för engelska, haha. Vad väljer man? Engelska är i och för sig bra för mig eftersom jag ska bli fotograf ^^

Vilken kurs skulle ni välja om ni var mig? :)

SYV - Individuella val


Jag vill till Italien, fan. Bild från google.se...

Tjena!


Torsdag idag, grymt skönt att det snart är helg så att man får koppla av lite. Än så länge har dagen bjudit på två timmar svenska och info om Individuella. Det sägs att man ska bli lite smartare med den informationen men blev jag det? Nej! Jag måste välja 100 poäng till för att ha valt 300 poäng. Vilken kurs ska jag välja? Svårt att veta!
Jag kommer prata lite mer om det när jag kommer hem :)

Snart blir det redovisningar av 3:ornas projektarbeten och sedan slutar vi. Efter det åker jag raka vägen till gymmet! :)

Grattis Jocke - Jag gillar dig trots allt!

Grattis på födelsedagen Jocke! Även fast du hela tiden ska kommentera när jag äter något gott så gillar jag dig ändå. Jag ger ju oftast någon elak kommentar tillbaka så, haha. Vi får hoppas att du har haft en bra dag!

Familjen åt tårta, bullar och kakor för inte så länge sedan. Jag mådde verkligen illa efter allt och just nu vill jag bara springa iväg till gymmet. Eller typ äta en gurka, haha. Så jävla random men det är det som känns rätt just nu. Dock skulle det så grymt konstigt ut så jag funderar på att dansa till Wild One istället. Eller dansa mig ner i sängen för jag är grymt trött. Det får nog bli så för jag ska ju trots allt upp till skolan imorgon :/

Vi får höras imorgon, right?;]


Är pojken längst fram snygg?


Dynazty, bild från google.se

Alla som läser detta måste välja. Jag och en kompis har nämlingen en liten tävling. Hon tycker att pojken längst fram är snygg och jag tycker att han är asful. Vi tävlar alltså om att få flest samtyckande! ;]

Bild tagen med det nya objektivet



En söt, trogen läsare ville att jag skulle visa upp en bild jag har tagit med det lånade objektivet. Bilden ovan är en sådan, en av dom 10 jag har tagit idag. Min kära vän, Felicia, sa att objektivet skulle vara bra vid porträttfotografering. Dock är det ingen i familjen som vill ställa upp och hund fan springer ju iväg så fort jag kommer med kameran. Men jag ska försöka när familjen sitter och äter tårta, storebrorn fyller nämligen 22 (inte helt säker!) år idag ;]

Men annars då? Med mig är det bra men hur är det med er egentligen? Har dagen varit bra?:)


NIKKOR AF / 50 mm / 1.8

 

Halloj!


Jag har precis kommit hem från mitt läkarbesök, det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Jag dog inte, jag svimmade inte, jag skämde inte ut mig utan jag skötte det där bra. Trots att det var min första gång att gå till läkaren heeeelt själv. Jag berättade om problemen jag har för läkaren och hon försäkrade om att det inte var någon större fara. Om jag ville kunde hon skriva ut allergimedicin, men det ville jag inte. Och en annan sak skulle gå över så fort det blev sommar och en annan sak skulle jag träna bort. "Det är nerven det är fel på"

Nu ska jag käka men något jag vill meddela er är att jag har lånat ett objektiv från skolan. Det är första gången jag lånar ett objektivet och det blev ett NIKKOR AF / 50 mm / 1.8. That's kinda cool, huh?;]


Pipande hund - vad gör man?

Godmorgon på er!

Min älskling har precis lämnat mig för att gå till skolan. Det var väldiga protester från min sida men jag lät honom gå ändå. Han ska inte behöva få frånvaro bara för att jag är så sällskapssjuk. Det är sjukt hur mycket jag älskar honom! :']



Vi har försökt att lugna ner min pipande hund hela morgonen men det går inte. Jag fick ringa min mamma tillslut (som jobbar) och fråga henne vad jag skulle göra. Hon sa att hon skulle komma hem på sin "friskvård någontingnågonting", och att jag skulle försöka att inte bry mig. Någon som vet vad problemet kan vara med min kära hund?

Idag är det skola
som gäller, från 10.00 till 15.25. Grafisk kommunikation -> Lunch -> Engelska -> Matematik, jävligt segt. Jag måste dock gå tidigare från matten eftersom jag har läkartid klockan 16.00. Hm, jag hoppas läraren tillåter det men det tror jag, han är schyst :) Nu ska jag lyssna vidare på mina nya älsklingar, The Playtones, och packa skolväskan. Fan för att matteboken väger bly!

Juste! Jag tänkte passa på att tipsa er om en sida, inte vilken sida som helst. Utan en sida som ger er mer besökare till er blogg. Och vem vill inte ha det? ;]  Gör din blogg stor! Klicka här


Forum Nacka - The Playtones, Danny & Swingfly

Jag och Mattias åkte ju till Nacka Forum i helgen för att se vissa deltagare i Melodifestivalen 2011 uppträda. Det var bland annat The Playtones, Danny och Swingfly som skulle uppträda och det var dom vi skulle se. Eller ja...Danny gick inte att undkomma eftersom hans uppträdande ägde rum mellan The Playtones och Dannys uppträdande. Men det var roligt ändå ;]




Två grabbar från The Playtones. Dom var rätt skämtsamma på scen och pratade och skrattade ganska mycket. De är ett skönt band faktiskt, inte så hårt och seriöst :]



"Hm, vilka ackord var det nu igen?"



Hans röst är så himla underbar. " All I wanna do is to play that rock 'n' roll..." ♥


Efter detta uppträdande var det skivsignering med bandet. Tråkigt nog fick man inte nalla autograferna på papper :/ Efter någon timme kom Danny upp på scen med skrik som välkomnande.




"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, DANNY!" - ungefär så lät det...



Här är "the moment" innan han börjar sjunga refrängerna ;]



"Omgomgomgomg, jag fick en kram, jag fick en kram. JAAAG DÖÖÖÖR!" - Hahaha, typ så lät det i hela Forum Nacka ;]

Efter en timmes skivsignering med Danny så kommer björnen upp på scen och uppträder :D




Dom satte först på fel bakgrundsmusik, alltså fel låt. Men han lät dom fixa det och beatboxade(?) så länge inför oss. Tillslut fick dom fram rätt låt och han började sjunga. Underbart!♥

"Come on! Sing with me!" Det var fart på sötnosen och han fick faktiskt med hela publiken.


När alla hade uppträtt klart så gick vi mot bussarna. Lagom svettiga på grund av dålig luft, ni ska bara veta hur varmt det var!

 


Tankarna flyger runt som pingisbollar

 


Tjo!

Hur är det med er?
Själv tog jag en tupplur på 30 minuter och har precis vaknat. Känner en smygande huvudvärk men det skiter vi i. Den går över på väg till gymmet för nu måste jag verkligen gymma. Jag måste göra NÅGONTING, jag är helt rastlös och just nu flyger mina tankar runt som pingisbollar i huvudet.

Mattias ska också gymma så vi ska gymma tillsammans. Jag har aldrig varit blyg med honom förut men idag kommer jag var det, 100 % säker på det. Det känns fel men det är inget jag kan göra åt. Men gud så jag älskar honom. Haha, här skriver jag på och ni fattar nada men jag tror det är det som är meningen. Alltså...att ni inte ska fatta något ;]

Nu måste jag dra, tjo!


Världens finaste


-

Jag lever inte på riktigt just nu om man säger så, mer som i en dröm...mardröm. Det hände en förjävlig sak imorse som har gnagt på och påverkat mig hela dagen. Hela fucking dagen har jag gått runt och tänkt på det här och det vill inte försvinna. Jag önskade att det där inte hade hänt imorse, att jag inte hade gjort så. Att jag hade skitit i att göra sådär. Jag sulle vilja göra vissa saker ogjorda, fan ta den här skiten!

Dock måste jag försöka strunta i allt det här, för det passar inte in just nu. Det passar inte in i mitt liv och jag ska försöka strunta i det. Nu är lagom glada Josefine tillbaka, hej!

Idag har jag varit i skolan som alla vardagar, lagom roligt med tanke på det som hänt. Tur som var hade jag bara en lektion och vi kollade bara klart på filmen som vi började på igår. Efter skolan åkte jag hem och nu är jag här. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker klara upp lite saker.

Vi hörs när jag har något att säga! ;]


Kapput

Nu dör jag.

Baby burn



För några timmar sedan så skulle jag redigera lite i min blogg och det slutade med att hela bloggen såg konstig ut. Ja...ni kan ju se. Min side är jättelångt ifrån min content och jag förstår inte hur jag ska fixa det. Jag blev iallafall helt tokig och mitt i allt så kom min pojkvän hit. Då blev det att koncentrera mig på honom istället ;]

Vi försökte koppla mitt playstation till min TV men vi upptäckte (när vi var klara) att en av kontrollerna inte fungerade. Man kan ju inte spela utan kontroller, hehe. Lite irriterande men vi hittade på något annat istället.

Vi har precis druckit kaffe och ätit knäckebröd, grymt gott! ;] Nu tänkte vi kolla på en film och sedan gå och lägga oss. Ni får ha det så bra, vi hörs...godnatt! :]♥


Friday - Saturday - Sunday

Jag har knåpat ihop lite tankar till en återberättade text om min helg. Jag uppdaterade ju inte så mycket, vilket bloggen led av. Den dog lite, haha.

Fredag

Under fredagen så var jag först i skolan och pluggade som en gris. Efteråt tog jag bussen till hemtrakterna och shoppade med mamma. Till mat fick jag äta underbar thaimat och efter maten åkte jag till Mattias. Hos Mattias kollade vi på en film och åt godis. Jag vet inte varför men vi somnade rätt så tidigt. Men jag antar att det kan vara bra ibland? ;]

Lördag

Efter frukosten så åkte jag och Mattias iväg och gymmade. Det var grymt skönt men jag hade för stora smärtor i foten för att kunna ta mig en tur på löpbandet. Det blev därför bara styrka och lite övningar. Efter gymmet åkte vi åt varsit håll och under några timmar blev jag sittandes vid datorn. Men när Mattias kom hit antar jag att vi hamnade någon annanstans, haha ;] På kvällen såg vi Melodifestivalen som alla andra svenskar. Eric Saade vann och vad har jag att säga om det? Hm, jag har inget i mot honom och han kommer säkert göra bra ifrån sig i Tyskland. Jag hade dock hellre sett att The Playtones vann, hur coola var inte dom? Erkänn! ;]

Söndag

Denna morgon blev det gymmet igen och självklart protesterade foten när jag steg upp på löpbandet. Det blev bara styrka igen, jag hoppas att smärtorna försvinner snart. Men hör på det här! Efter gymmet går vi in i en affär som heter Markör Livs (ägs av turkar/araber). Jag och Mattias skulle köpa frukt och choklad. När vi ska betala frågar jag om dom kan skölja av mitt äpple och en kille försvinner med äpplet längre bak i affären. När Mattias ska betala så säger han i kassan att vi får äpplet gratis. Mattias förstår inte varför men killen i kassan ger mig en liten blinkning. Haha, det kändes lite konstigt men varför protestera? Ibland är det bra att vara tjej (a)
Efter händelsen tar vi bussen till Forum Nacka för att se The Playtones, Danny och Swingfly uppträda. Lite jobbigt var det att stå bland alla fjortisar och småbarn (speciellt under Dannys uppträdande). Men vi klarade det och jag fick några bilder (visar sedan!). På kvällen kom Mattias hem till mig och vi såg Solsidan, vid 23.00-tiden åkte han hem.


Omg. Ni ska bara veta hur jobbigt det där var, speciellt när jag skulle försöka få söndagen kort ;]


You look like a monster, talk like a human...



"Hello people!"


Skoldagen var inte så jobbig som jag trodde att den skulle bli. Första lektionen ägnade vi oss åt att kolla på en film (vi blev inte klara så nästa lektion kommer vi också ägna oss åt det, jippi) vilket var rätt så chill. Filmen var dessutom bra så jag klagar inte. Nästa lektion var också soft, vi satt mest och diskuterade i grupper. Dock var det mest latande från min sida, hehe. Efter det fick vi sitta i filmstudion och lyssna på när lärarna informerade om dom olika ämnena som vi kommer få välja i dom individuella valen. Fick grymt ont i rumpan men det var det värt. Dock känner jag att jag kommer få det grymt svårt att välja, vilket suger grymt mycket då vi bara har 1 vecka på oss att tänka och välja. Valen ska vara inlämnade den 23 Mars :/ Någon som känner igen sig i det här? ^^

Nu ska jag skriva ett mail till en tidning och sedan ska jag funderar lite över vad jag har gjort i helgen och berätta det för er ;]

Måndag igen...

"Nu är det måndag igen" var min första tanke när jag vaknade. Jag ville somna om igen men jag måste sluta med det där nu. Jag kan inte skolka och försova mig hela tiden, det blir bara dåliga följder av det. Så istället gick jag upp och dog en dusch och fixade frukost. Nu sitter jag här med en turban på huvudet och äter frukost.

Idag har jag bara två lektioner och slutar hyffsat tidigt. Klockan 15.00 så ska alla 1:or på info om individuella val, jag ska ju välja det i åk 2 och åk 3. Jag är så himla lat så jag vet inte ens vad jag kan välja, men det får jag veta idag, haha.

Nu måste jag dock göra mig redo för skolan så vi får hörs när jag känner för det! ;]

- - -

Det har varit en upptagen helg, mycket upptagen. No update at all. Jag borde nog ta tag i det här imorgon, eller vad tycker ni?;]


You're my sweet redhead




Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...vad härligt det är med sol och underbart väder!

Yes, det är just det jag känner just nu. Jag har varit ute rätt så mycket och fått ta del av de underbara vädret. Tidigt imorse åkte jag och pojkvännen till gymmet och gymmade i en timma. Sedan skiljdes vi med hopp om att få åka till Forum Nacka och lyssna på Swingfly. Jag trodde nämligen att dom och några till skulle uppträda idag i Forum Nacka men icke. Det är imorgon! Så efter en snabbdusch hemma åkte jag med pappa och Maximus till farmor och affären. Där hämtade vi semlor (farmor) och handlade mat (affären). Och vet ni...idag kunde jag äntligen ta fram jeansjackan. Min älskade jeansjacka...ja, så fint väder är det! :D

Men nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Återkommer snart!♥


LOOKBOOK

Chiffon Striped Retro T Shirt From Http://Romwe.Com, Cut Off Shorts From Garage Sale Diy

För mig är det här en outfit som jag verkligen skulle kunna gå runt i i sommar. Jag älskar skjortan som man knyter vid midjan och shortsen med hödmidja. Och färgerna är ju bara så underbara!

Vad tycker ni? Skulle ni kunna gå runt i det här i sommar?:]


P.s dagens blogg är utsedd och vinnarna (Emina och Maria) kan ni hitta här ! :]

Someone is waiting


Foto: Josefine Karlsson (jag)
Kamera: Nikon D90

Hej!

Äntligen är jag hemma! Sista lektionen gick jättebra men jag fick tyvärr ont i huvudet under som sista minutrarna. Jag har det fortfarande och ska äntligen på ta en alvedon. Men! Efter skolan så åkte jag och mötte upp mamma i Mölnvik där vi handlade och drog ut på shoppingen väldigt länge. Innan vi gick hem svängde vi förbi thaien och köpte thaimat till middag. Jag har precis ätit upp och sitter nu och känner hur magen jäser. Även fast jag och mamma delade mat så är jag mätt som f*n.

Jag ska snart dra hem till min älskade pojkvän och tillbringa kvällen hos honom. Därför kommer det inte bli så mycket skrivet på bloggen idag men det hoppas jag ni har förståelse för. Det är ju ändå fredag...då kan man ju inte sitta vid datorn och nörda ;]

Vad ska ni göra denna fredagskväll...fest, hemmakväll? :]


Äntligen är härliga fredag här

Hejsan!

Allt bra med mina söta läsare? Det tror jag säkert, det är ju fredag och helg snart. Det är även underbart väder så vem är inte glad då? :]

Just nu sitter jag och väntar på att sista lektionen för den här veckan ska börja. Det är rätt segt att det är en sån stor rast mellan lunchen och sista lektionen på fredagar. Vi skulle kunna börja nu och få gå hem tidigare om det inte var så. Men men, jag underhåller mig själv genom att chatta med min mamma och en kompis via hotmail.com. Hahaha, jag är ju en utav dom som vägrar skaffa facebook ;]

Nu får man veta att det ha varit en stor jordbävning och tsunamivåg i Japan, utanför Tokyo. Gud så hemskt, jag hoppas verkligen att det är många som har överlevt! ↓

 


Upptagna Josefine

Godkväll!

Det var verkligen inte roligt att ta sig till gymmet idag. Det blåste och snöade (JA! Snöade, buhu!)samtidigt så jag var helt blöt när jag kom fram till gymmet. Men när jag väl kom fram så var det varmt och skönt. Träningen var underbar och den var verkligen behövlig. Jag tränade som jag brukar, först 30 min kondition och sedan 1 timma styrketräning. Det är ett underbart program och jag börjar visa framsteg, jag kan nu mera göra 2 armhävningar och pojkvännen säger att musklerna börjar visa sig. Det ni! ;]

Efter gymmet mötte jag upp Mattias i Mölnvik och sedan gick vi hem till mig. Jag har varit med honom sedan dess och vi har myst hela tiden. Vi försökte se en film men den ville inte visa sig så vi låg och snackade istället. Otroligt mysigt. Ja, och det är på grund av det jag har gjort idag som jag inte har bloggat. Jag har inte haft tid, helt enkelt varit för upptagen men jag hoppas ni förstår. Man kan ju inte uppdatera sitt liv hela tiden ;]

Mattias har åkt hem och klockan är ganska mycket, för att orkar upp ska jag gå och lägga mig. Idag ska jag ställa klockan så att jag inte vaknar försent imorgon och inser att jag kommer missa en lektion. Haha, ni får ha det så bra så hörs vi mer imorgon. Godnatt på er! :)♥

P.s dagens blogg kommer utses imorgon, så passa på att anmäla er :)


Underbara torsdag



Visst var jag himla duktig som gick till skolan idag?(a)  Vädret är helt underbart och jag träffade min pojkvän på bussen till skolan. Just nu väntar jag bara på matten, som är sista lektionen, och sedan ska jag iväg och gymma. Det ska bli otroligt skönt och jag längtar verkligen, det var länge sen faktiskt. För att fördriva tiden (matten börja 13.30) sitter jag och redigerar bilder i Photoshop. Bland annat bilden i det här inlägget är redigerad idag :] Vad tycker ni om bilden?

Nu ska jag återgå till mitt redigerande, ni får ha det så bra :]

Odisciplinerade unge!

Fan! Varför är jag så dum? Jag brukar ju alltid ställa klockan innan jag går och lägger mig. Varför gjorde jag inte det igår? Idag började jag egentligen 08.40 och borde vara i skolan just nu men det är jag inte. Jag sitter hemma med mitt kalla kaffe och är smått förvirrad. Hur fan ska jag göra? Jag har så stort lust att bara skita i skolan idag och istället springa iväg och gymma med pojken right now. Åh, och pussas och kramas och fan. Nu drar jag till gymmet!

Åh, nej. Jag önskar att jag var mer disciplinerad än såhär!

Ändrade planer! Nu drar jag till skolan...duktigt va? :D


Sveriges Mästerkock


Haha, gud så heta dom är ;]


Godkväll polers!

Klockan är snart 20.00, vilket betyder Sveriges Mästerkock för mig på onsdagar. Jag ser alltid på det, och om jag missar något avsnitt så kollar jag på det på tv4play. Hur många är det som kollar på Sveriges Mästerkock? Hehe, jag blir alltid lika besviken när det slutar vid 21.00. Man vill ju att det ska komma tävlingar efter tävlingar.
Iallafall, ikväll kommer det inte hända så mycket mer förutom det. Jag är ganska seg i skallen och har gjort mig lite kaffe för att inte somna. Jag kan ju inte somna nu heller ;]

Nu ska jag pressa kaffet och sedan klaga lite på pappa som sitter och kollar på Spartacus. Om jag inte får tv:n så blir det tv-krig! :D

Och förresten, var med i "Dagens blogg" i ett inlägg lite längre ner ;]

Dagens blogg

Nu ska jag plugga lite, så medan jag gör det så slänger jag upp en tävling. Jag hoppas ni blir glada, kommentera och prata lite gott om denna tävling så kanske ni blir "Dagens blogg". Hare gött så länge! ;]


Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Jag kan ju börja med att berätta för er att jag hatar både vintern och hösten. Vädret är så himla fult under dom årstiderna, kyla, regn och snö. Det är inte direkt dom årstiderna jag längtar efter, om man säger så.

Nej, dom årstiderna jag föredrar är sommaren och våren. Då är det lite varmare, man slipper ha så mycket kläder på sig och man behöver inte bry sig om hur vädret kommer bete sig. Den årstiden jag föredrar mest av dom två måste nog vara våren. På sommaren kan det vara otroligt varmt, så varmt att man knappat kan gå ut. Så är det inte på våren men det är ändå varmt då. Det kan regna lite grann men när det väl är fint väder så är temperaturen ljummen, solen skiner och himlen är blå. Man kan ta en promenad och bara njuta, underbart.

Hur känner ni för årstiderna? Vilken tycker ni mest om?:)

What a day!



Efter grafisk kommunikation, lunch, engelska och matte så är jag äntligen hemma. På första lektionen så satt jag mest och försökte klura ut hur InDesign fungerar. Under lunchen fick jag äntligen svälja ner två alvedon för att mildra mensvärken. På engelskan satt jag och skrev ett brev till immigrationsverket om att jag inte ville att min älskade vän, Mohammed Ibrahim, skulle bli utvisad ur Sverige. Ja, man var ju tvungen att hitta på, haha. Och på matten satt jag och förklarade hur man skulle räka ut omkrets och area för varje geometrisk(symbol?).

Det har varit min dag än så länge och nu sitter jag och äter en banan. När jag kom hem fick jag ett underbart välkomnande av min hund som absolut inte kunde slita slicka på mig. Det är ett tecken på att någon gillar mig iallafall. Just nu är jag ensam hemma, vilket är väldigt skönt, men snart kommer alla dårar hem. Klockan är ju faktiskt ganska mycket, halv fem! :o

Nu ska jag läsa lite bloggar, svara på era fina kommentarer och äta upp min banan. Hare gött så länge! :]♥


Inte världens bästa morgon

Fy vilken stressig morgon!

Jag orkar inte börja inlägget med ett hej för det gör jag varenda jävla gång. Varför ska jag skriva hej, när ni inte hejjar tillbaka? ;] Morgonen har iallafall varit jättestressig för mig och det är bara mitt fel. Att ligga och dra sig istället för att gå upp när klockan har ringt är ingen bra idé. Jag fick trycka i mig frukosten, skita i att jag hade mensvärk och springa till bussen. Magen och foten protesterade när jag sprang som en idiot. Haha, det var så pinsamt för jag pratade med min onda fot medan jag sprang till bussen. Tanten som jag sprang förbi vid övergångstället kollade konstigt på mig. Försökte övertyga henne att jag inte var en idiot genom att ge henne ett brett leende.

Men just nu sitter jag på grafiska och ska börja följa undervisningen. Idag går vi igenom InDesign, jag fattar inte...alla dom här programmen är fan likadana!

 

Underbara besökare!

Alltså...får jag bara fråga en sak? Vart hittar ni min blogg? Vart kommer alla besökare ifrån? Det är jätteroligt men jag förstår inte. Please, tell me :]

Godkväll sötnosar!

Min pojkvän gick hem någongång vid 21.00 efter en hel del mys. Och jag trodde det aldrig men pappa åkte faktiskt och köpte semlor till familjen efter middagen. Så idag har även jag firat fettisdagen :]
Jag har alldeles nyss duschat och gjort te till mig och pappa, snart ska jag sova för att vara pigg imorgon. Dock faller jag för frestelsen att stanna hemma imorgon, jag har nämligen jätteont i foten igen. Idag i skolan gick jag runt och haltade, inte roligt och inte skönt. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen med Harry Potter och hans vänner i händerna. Godnatt! :]


Bild från google.se


Om jag inte visste det, så vet jag det nu

Tjo!

Jag misstänker att alla bloggare har kommit hem från skola och jobb nu. Och som jag har längtat, kommentarerna flödar ju vid den här tiden. Själv slutade jag jättetidigt idag så jag har varit hemma mestadels av dagen. Jag har fixat i Lightroom, tagit hand om den växande disken och fotograferat lite. Familjen har också börjat trillat in genom dörren och snart kommer även Mattias, min pojkvän. Klockan är 18.00 och det har börjat mörkna, solen skiner alltså inte längre. Det var underbart när den väll var uppe. På bussen hem satt jag med solen i ansiktet hela tiden, smått irriterande men ändå underbart. Pannkakslukten som sprider sig i huset får mig att misstänka att det blir pannkakor till middag, gott ibland men inte alltid. Just nu lyssnar jag på Bruce Springsteen och om jag inte tidigare visste att han är underbar, så vet jag det nu. Han är verkligen, inte Gud, men typ Jesus.
Alltså omg! Nu är han i skogen, alldeles strax här, med sin underbara läppar och ruffsigt hår. Snart plingar han på och omfamnar mig med sina underbara famn. Nu är han här! :']♥


Lightroom - riktigt coolt!

Idag slutade jag grymt tidigt eftersom jag är klar med uppgifterna vi har i just det ämnet. Grymt skönt faktiskt! Fick mig en liten titt på min arbetande klasskamrater och jag tyckte riktigt synd om dom ;]

Har ni provat på att redigera era bilder i Lightroom förut? Jag laddade ner en testversion för inte så länge sedan och det är inte fören nu jag testade den på riktigt. Först var det lite krångligt att komma igång men sedan blev det jätteroligt. Jag sitter just nu och fixar med lite bilder, och jag har en bild klara som jag tänkte visa er. Om ni kommenterar bilderna vill säga...så snälla gör det :]



Egentligen borde jag sätta ut mitt namn på mina bilder men på vissa glömmer jag bort att göra det ^^

I'm cool, because I school.



Godmorgon!

Idag är det skola som gäller för mig, nu är all ledighet slut. Det är lite synd men jag får helt enkelt räkna ner till nästa lov, Påsklovet. Det är väll ändå inte längt kvar till det, typ en månad eller så?:] Idag har jag dessutom bara en lektion så det är en bra start efter lovet. Dock har vi Mediekunskap och det är nog det tråkigaste ämnet som finns, bläfyblä.

Och juste, roligt att ni gillade min skräckfillm. Jag ska ta tag i era kommentarer så fort jag kommer till skolan. Nu har jag kinda bråttom så vi hörs senare! :]

Haha, har ni sett min skräckfilm?

 

Det är nog många som har sett den här videon men också många som inte har gjort det. Det här är en videon är en liten skräckfilm som jag gjorde som skoluppgift för inte så länge sedan. Min lärare garvade när hon såg den och jag vet inte riktigt vad det betyder men den fick iallafall ett väl godkänt i betyg. Kolla gärna och skriv vad ni tycker! :]

Nu ska jag gå och lägga mig, men innan jag somnar ska jag läsa lite i en bok som jag fick av min storebror i julklapp. Det är en bok om styrketräning, väldigt intressant faktiskt :]


Död

Hallå hallå i stugan!

Hoppas att allt är bra med er och att ni inte har halkat och slagit ihjäl er. Själv har jag precis fått i mig en portion köttfärssås med spaghetti efter en skön dusch och träning. Det var jäävligt gott kan jag säga er! Just nu är jag så gått som död och faller för frestelsen att inte göra ett skit timmarna framöver. Träningen tog verkligen dö på mig och jag ångrar lite att jag lovade min pojkvän att träna med honom imorgon. Får väll skippa att köra så hårt.

Iallafall. Nu ska jag svara på lite kommentarer och kommentera lite bloggar. Efter det ska jag göra en smoothie som jag har lovat mig själv sedan imorse. Kram! ♥


A young girl's feelings

 


This girl loves a boy very, very much. It's really hard to explain it to him, and she really wish she could. She can't find the words, even if she tries so hard. She knows that no one can stop her from loving him, her love is too strong. When he touch her, her heart beats so fast and she really loves thatwonderful feeling. She has never felt this feeling before, never. She knows that she never will love another, like she loves him. He is the best thing that has happened to her, and she will always love him.

She hopes that he read this and understand that she loves him very much. She hopes that he feels the same for her, and she hopes that they can live togheter for a long time.


Hur kunde jag vara så dum?



Någon mer än jag som glömde bort biljettsläppet till Metallica imorse? Eller ja. Jag glömde inte bort det men jag trodde tydligen att det skulle finnas kvar biljetter vid den här tiden. Hur fan kan man vara så dum att man tror det? Det är ju Metallica...inte Tomas Di Leva! Nu är jag rätt pissed off, jag kommer inte få se mina älsklingar i sommar. Men vet ni vad...jag slipper iallafall åka till Göteborg då och det är jag oerhört glad över!

Jag är ledig idag förresten. Fick ingen sovmorgon dock, dumma pappa. Varför är jag ledig? Jag har studiedag. That's pretty awesome! Nu ska jag gå ut på en promenad och sedan göra en smoothie ;]

Vad har ni för er idag? :]


Holix

Holix - Rymdpsy by Holix Darkpsy


Hey babes!

Vad har ni haft för er sedan sist? Jag har fått i mig god mat och välkomnat min underbara pojkvän. Just nu sitter vi och väntar på kladdkakan som ska ut om 6 minuter. Lagom till Solsidan och mys i soffan, perfect. Hur många ska se Solsidan? Jag tror inte att det är många som kommer missa det.

Ser ni låten högst upp? Det är inte mindre än min älskade pojkvän som har gjort den. Jag tycker ni ska lyssna på den, han är en grymt bra artist. Musiken kallas Darkpsy och pojkvännen har ett artistnamn, Holix. Det finns fler av hans låtar på Soundcloud.com, sök bara på Holix så får ni upp alla hans låtar. Han har även gjort en låt tillägnad mig, gulligt va? Den heter Love you baby, typiskt va? ;]

Fotjävel!



Innan jag och Mattias började gymma idag så gnällde jag lite över att jag hade ont i foten. Mattias sa att "Det är nog ingenting speciellt" så jag gymmade på som vanligt, kondition 30 minuter och resten styrka + övningar. Efter 1 timme och 45 minuters träning så går vi mot ombytesrummen. Då känner jag att det verkligen värker jättemycket i foten och att jag dessutom har väldigt svårt att gå. Påväg ner till bussen blev jag tvungen att ringa mamma för att hon skulle be pappa hämta mig med bilen. Tur som var så sa han ja och jag slapp gå hem. Det gör fortfarande ont i foten men det skönare att halta hemma. Men träningen var skön iallafall och jag ångrar det inte ett dugg :]

Förutom det så känner jag en viss hunger som kommer övergå i magont om jag inte får mat NU. Det är inte roligt så jag ska försöka skynda på pappa i sin matlagningsprocess ;]


Kurragömma

 
Jag är inte lika deppig längre så jag och pojkvännen tänkte dra till gymmet och köra lite. Det gör att jag slipper ha så dåligt samvete för att jag åt godis som en gris denna helg. Vi får se när vi kommer tillbaka igen, det kan ta en timma eller tre ;]

Ni får ha det så trevligt, och om jag var er så skulle jag gå ut i solen. Gud så underbart!


Recension av Winter's Bone



Winter's Bone är en film som handlar en 17-årig flicka som heter Ree. Hon bor tillsammans med sin sinnessjuka mamma och sina två småsyskon i ett, vad vi skulle kalla det, ruckel. Efter hennes mamma inte är kapabel till det måste hon ta hand om småsyskonen och rucklet själv. Det är fattiga och lever på mat och pengar som snällt folk skänker till dom.



När polisen kommer förbi och letar efter hennes brottsling till pappa så får hon ett uppdrag. Ett uppdrag som hon själv tar på sig, ett uppdrag som hon senare upptäckte var ganska omöjligt. Hon behövde hitta sin pappa om hon, hennes mamma och hennes småsyskon skulle få bo kvar. Trots all skit hon får fortsätter hon leta efter sin pappa.


Handlingen i denna film är ganska hemsk. Man kan tycka att en 17-årig tjej inte ska behöva uppleva det här men det gör Ree. Och det hemska är att det faktiskt finns tjejer (och killar) som har det här som en vardag, just nu. Jag kan inte förstå hur det kan vara lagligt. Att man kan lämna en tjej, i Ree's ålder, i ett sådant skick och låta henne ta hand om allt.  Det är synd, väldigt synd. Jag tyckte att den här filmen var bra på det sättet att man faktiskt får upp ögonen för att sånt här händer. Den är ganska seg genom hela filmen men om man bortser från det så var den bra.  Jag ger den 3 av 5 stjärnor, och jag rekommenderar er att se den :]

Handen på hjärtat



Godmorgon!

Nu är jag hemma igen och har äntligen tillgång till dator. Inte för att jag är beroende då men aja. Jag kom precis hem från Mattias och sitter här och är allmänt deppig. Det har hänt en hel del grejer men jag väljer att hålla dom privata.

Bion igår var helt okej. Vi kom lite försent men vi missade inte så mycket som tur var. Vi såg som sagt Winter's Bone och den var väll bra. Dock var den rätt seg och jag höll på att somna. Jag tror faktiskt att Gullivers roser hade varit mycket bättre. Men skit samma, biljetterna var ändå gratis ;] Jag tänker recensera filmen i ett eget inlägg så ni får läsa om filmen sen. Jag hade täntk gymma idag men jag är rätt så deppig så jag pallar inte. Dåligt av mig...jag vet!

Winter's Bone



Lördag idag. Solen skiner och fåglarna kvittrar, det kan inte bli bättre. Och...jag och pojkvännen har haft planer att gå på bio rätt så länge nu. Idag ringde jag och bokade biljetter till Winter's Bone, vilket vart gratis för oss eftersom vi fick ersättningsbiljetter efter den senaste Harry Potter. Jävligt nice att inte behöva betala något. Vi hade först tänkt se Gulivers Resor men det kändes som att det var en film jag kunde somna till. Winter's Bone verkar mycket bättre!

Jag vet inte om jag kommer uppdatera så mycket idag eftersom att jag inte kommer ha tillgång till någon dator. Först ska vi på bio och vi måste vara där 1 timme innan. Bion slutar någon gång vid 17.00 och då åker jag och pojkvännen direkt hem till honom. Och hos honom kommer jag inte få låna datorn, han vill ju att jag ska vara med honom, så jag tror vi kommer höras imorgon tidigast. Men kanske, om pojkvännen är snäll...;]

Nu ska jag fixa mig och försöka få mitt röda hår att se snyggt ut. Det är en match bara det...

Lady In Red

Godkväll gott folk! ;]

Kvällen har varit helt okej än så länge. Jag har färgat mitt hår rött, myst med pojkvännen och ätit godis och druckit redbull. Just nu pågår Parlamentet men efter det ska vi se en film som pappa har fixat fram. Vet inte riktigt vad den heter men det går bra med vilken film som helst. Ni får ha det så bra ikväll, kram :]♥

Jag är inte sådär jättejätte nöjd med den nya hårfärgen men det blir väll bättre när de värsta har åkt ur. Min pojkvän tycker att det är snyggt och det är huvudsaken ;] Vad tycker ni?


Jag har alltid tänkt...

att jag ska göra det och nu händer det på riktigt. Nu blir håret rött, bort med den tråkiga bruna färgen! :]


Vågad tatuering, eller vadå?;]



Kollade lite på google.se efter fina tatueringar och mitt i allt fanns den här bilden. Jag blev ganska rädd men den var ju faktiskt rätt så cool. Eller vad tyclker ni? Skulle ni kunna tänka er att ha den här tatueringen? ^^

Instället inlägg, just so you know ;]

These words!

Nu drar jag ut med mamma och Maximus. Jag antar att det blir shopping någonstans.
Vi får ser hur det blir för just nu är jag verkligen inte på humör. Ni får ha det så bra, kram :]

 

 


Keso är gott



Godmorgon!

Har ni sovit gott eller har ni haft det som jag, legat vaken halva natten? ^^
Jag har iallafall precis ätit frukost med familjen, eller åtminstone ena halvan av den. Mamma undrade om vi skulle hitta på något idag och det låter väll helt okej. Mer än helt okej för jag vill absolut inte sitta och nörda här. Även fast jag är glad över att nya besökare och att rekordet har slagits. Jag är glad att ni har hittat hit :]

Jag har inte så mycket mer att säga just nu men jag återkommer senare. Kram! ♥

Human



Det är kväll. Första kvällen på 7 dagar som jag är utan Mattias. Jag har jätteont i huvudet, är kokhet och det känns som om jag ska bli sjuk. Denna kväll är ingen rolig kväll, om jag ska vara helt ärlig. Måste man vara med sin partner för att hålla sig frisk? Tydligen. Tur att jag ska vara med honom och dessutom sova över hos honom redan imorgon. Jag får väll försöka klara mig tills dess, och det gör jag nog. Gud så jag älskar min man! ♥

Nu ska jag ska sätta mig bekvämt i soffan med te och alvedon till hands. Hur många ska se den där dumma debatten på SVT ikväll? :]

LOOKBOOK

Am In Accessories, Undefined Sport Moda

Kinda love it.

Det var du som gav mig livet



Den här bilden är så himla fin på mamma! :]

Jag har precis varit nere vid Sasta och fikat med mamma. Det var jättemysigt och vi bara satt där och snackade om möjligt. Sasta är ett jättemysigt fik, en underbar lokal faktiskt med lugn musik och trevlig personal. Jag tror jag har glömt att säga det men idag fyller mamma årJag sa det till personalen och dom grattade henne, hehe. Om du läser det här mamma...grattis på födelsedagen! :]♥

Vi mötte min storebror på vägen hem och han undrade om jag skulle träna idag. Jag sa nej men nu börjar jag tänka att jag kanske ska göra det iallafall. Jag slåss mellan tanken att jag inte orkar och tanken av en fin kropp till i sommar. Dessutom är det skönt att gymma lite senare på dagen :]

Vad tycker ni, borde jag gymma? Kan det vara farligt att gymma två gånger om dagen? ^^


Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Det där är en väldigt svår fråga just nu. Jag skulle vilja träffa många personer men inte just nu. Jag orkar helt enkelt inte var social med någon, haha. Om jag måste välja en person så skulle det väll vara Mattias, haha. Även fast jag har varit med honom i 7 dagar i sträck nu. Han behöver man inte vara social med, bara han får en puss eller kram så blir han glad. Eller, ja...ni förstår ;] Men jag kan säga att någon jag verkligen vill träffa, men inte just nu, är nog en arbetsgivare som säger "Du får jobbet!". Haha, det låter cp men jag vill verkligen ha ett jobb!




Sportlife



Jag gymmar på Sportlife, vilket är ett underbart ställe. Man är oftast där ensam så det är skönt :]

Hejhej!

Hur mår ni allihop? Det blev inte så mycket uppdatering igår för jag hade fullt upp med träning, pojkvännen och annat. Igår fick jag min kära pojkvän att köpa gymkort och jag gick igenom hela gymmet med honom. Heh, jag är grymt stolt över att han var slut igår och att han har träningsvärk idag. Jag frågade om han ville gymma med mig idag igen, först sa han nej men tillslut gick han med på det. Så vi två har nyss varit och gymmat och nu ska jag äta lunch. Just nu väntar jag på min älskade ägg som ligger och kokar i kastrullen i köket. Efter lunchen ska jag nog ta det lite lugnt :]

Vad ska ni göra idag?:)

Varför förstöra det fina?

Vet ni vad som har hänt i våran skog påväg ner till köpcentrumet? Jag och min pojkvän gick ju dit lite tidigare idag för att få en promenad i de fina vädret. Det är ju sol och 4 + idag så jag är på världens bästa humör. Men lite ledsen blev jag när jag såg att dom har sågat ner jättemånga träd i skogen. Förut kunde man inte se in i våran skog från köpcentrumet men nu kan man det. Det är jätteöppet och det är verkligen fult. Jag förstår inte hur dom tänker. Dock fick jag reda på att det kanske ska bli en skola där någonstans bland dom nersågade träden. 

Vad tycker ni om sånt här? Det är ju inte fint och inte bra för miljön!








Godmorgon brur!



Just nu sitter jag och älsklingen i soffan och myser. Vi kollar på Efter tio och har precis ätit upp vår frukost. Jag har ingenting speciellt att berätta just nu. Vi ska snart ta en promenad ner till köpcentrumet och kolla lite. Jag var ju inte ute igår så det skulle bli skönt att äntligen få lite frisk luft.

Hoppas att ni har det bra :]

You'll never



"I will never love you like I loved him, but I love you very much."

Enligt min surrande mobil är min pojke påväg hit snart. Och jag kan inte riktigt förstå att klockan redan är 17.00. Men jag är även glad att en utav min polare inte vet vem Kissi är och att han, efter att jag visat några bilder, tycker att hon ser ut som en ful fjortis. "Ingen kille kommer aldrig vilja ha henne, man blir rädd för henne", var hans ord. Något jag inte är glad över är att jag inte har gjort ett piss idag, suttit här, lagat lunch och spelat Farmerama. Pinsamt!

Tror ni att jag vågar gå ner till affären och köpa en redbull? Jag vill ha, ha, ha.


Egypten

 

När jag ser dessa bilder vill jag bara ta första, bästa plan. Det ser så himla vackert ut...♥

Jag har varit i Egypten förut, jag kommer dock inte ihåg så mycket av det då jag var ganska ung. Det jag kommer ihåg mest var pyramiderna, havet och tårtan och bilen som Vincent fick när vi firade hans födelsedag. Jag kommer även ihåg att vi blev riktigt sjuka och att brandalarmet ringde kl 06.00 en morgon. Haha, jag hoppas att jag kan åka dit en gång till och få en trevligare upplevelse.

Nu har jag snackat klart om min längtan till Egypten. Men jag hoppa verkligen att jag kan åka dit med pojkvännen någon dag. Tänk så mysigt. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, allt känns jättetråkigt. Jag önskade att jag orkade ringa en kompis och be denne gör något med mig. Men nu önskar jag bara att få ligga i sängen med älskligen och kramas. Nu funderar jag på att göra lunch för att ha något att göra..suck!


Red nails



Tjosan alla underbara!

Det har varit en underbar morgon med många pussar och kramar. Ägaren till att pussar och kramar fick dock för sig att gå hem alldeles nyss så nu sitter jag här helt ensam. Funderar på vad jag ska göra denna lediga dag. Igår målade jag mina naglar röda och det är så himla fint. Jag älskar verkligen rött. För övrigt så lyssnar jag på musik och ska snart tjata på mamma att köpa min biljett till HCSS. Felicia har nämligen gjort det redan, avundsjuk.

Vad gör ni denna dag då? Måste jag påminna er om att det är tisdag, haha? ;]