gabfrans

Gabriel Burger and Francisco Lachowski in Milan.
- Gabriel och Francisco...

still i'm glad


Suuuuuuuuussie...jag vet att du läser min blogg. Fint foto på dig va? :)

Hey!

Sitter hemma hos min älskling och dricker kaffe. För inte så länge sedan var vi iväg för att Anton skulle springa någon runda i en tävling. Han slog sitt rekord, bästbästbäst är han. I alla fall. Skolan var väll sisådär och jag var tvungen att gå en timma tidigare för att inte få ett utbrott. Fuck för tråkiga kurser med Edmund. Idag plockade jag även upp mina skor från ICA så dom väntar på mig där hemma. Dock ser dom lite stora ut på mig eftersom jag har så smala ben, buhu. Men jeans gör att det ser bättre ut, skulle dock vilja kunna ha strumpbyxor till dom men jaja. Felskapt är vad jag är.

Nu ska jag mysa med pojken som sitter på sängen och spelar Wordfued. Vi ska äta kokostoppar, mööööms!

MY DARLINGS




Haha, det allra nyaste från Vic's blogg. Så jävla synd att man inte är 18 år och fick uppleva giget på Close-Upbåten. Dom ska även spela på Debaser Medis men där är det 18 år och inte fan vill jag släpa med mig mamma. Och storebrorn säger att det räcker med att se dom en gång...WTF!? Jag har sett dom 5 gånger och inte fan har jag tröttnat än!

Lilla skitungen får inte gå på konsert, buhu. Jag hoppas innerligt att grabbarna spelar någon annanstans senare i år. Precis som Twisted Sister sjunger.... "I WANNA ROCK, I WANNA ROCK... I WANT TO ROCK"

REDHEAD

Såhär på kvällskvisten sitter jag nyduschad framför tvn med datorn i knät. Jag har hittat ett annat alternativ för wordfued som heter Scrabble. Bra för mig som inte har en android och gärna spelar det när jag inte har annat för mig. Tillexempel som nu, när jag inte kan sova över hos Anton och bara har True Talent att kolla på.

Idag har jag även funderat på att färga håret. Senaste gången jag färgade håret så färgade jag rött men det blev inte den röda jag ville ha. Jag har även färgat svart ett antal gånger och även haft svart hår med blå lugg, haha. Då var jag dock inne i en emoperiod men det är inte definitivt inte blå jag ska färga denna gång. Den här gången blir det rött igen fast den röd jag vill ha. Jag ska leta efter en mörkare röd, jag tror det passar bättre.

Like this ↓ Vad tycker ni? :)

20081221215754


KORNHAMNSTORG


Dom senaste timmarna har jag befunnit mig i skolan och på Kornhamntorg. Foto B - kursen innehåller ett arbete där vi ska göra ett repotage i grupp. Varje grupp har fått ett torg som man ska skriva ett repotage om. Min grupp (jag, Felicia & Andrea) har fått Kornhamntorg, vilket ligger i Slussen. Det torget må vara världens mest ointressanta torg nu såhär på höstkvisten men på sommaren är det party där, haha. Jag har aldrig tänkt på att det är ett torg men det är det tydligen. Ni som inte fattar vart det ligger; om jag vänder mig om med kameran kan jag se kajen där alla mysiga personer sitter och solar om somrarna. Det brukar vara överfullt och när man kollar ned från tunnelbanan så ser man folkmassan...

Just nu sitter jag och rå diggar till Harcore Superstars nya låt We Don't Need A Cure som nu finns på Spotify. Man kan inte annat än att älska den, Hardcore Superstar – We Don't Need A Cure - LYSSNA!
Annars har jag precis kommit hem och ska snart sätta igång med städning. Mitt rum ser inte så fräscht ut trots att jag aldrig är hemma, haha. Mamma kom nyss in här med ett glatt skrik och sa att hon hade vunnit 1000 kronor på Postkodlotteriet. Hahaha, grattis mamma! ;)

Peace, love & understanding sweeties! ♥


BALKH BOOTS


Ah! Vet ni vad jag gjorde alldeles nyss ? Inte för att jag är särskilt mode intresserade och gärna skriver om sådana saker men! Jag har faktiskt köpt ett par NELLY SHOES / BALKH BOOTS, och vet ni vad dom kostade? Ynka 199 kronor...på rea dårå men vafan. 199 kronor är grymt billigt och ett par äkta boots har inte min (mammas?) plånbok råd med just nu. Jag är så jävla nöjd och jag hoppas att dom kommer hem till mig i veckan och att 39:or passar mina fötter. Nu slipper jag köpa skorna jag hittade i stan!

Annars har jag precis gymmat. Kändes skit skönt men jag har som mål att vara slutkörd efter en träning och det är jag inte. Katastrof vettni! Jag slutade vid 11 någon gång så jag drog direkt till gymmet och nu sitter jag här påklädd och väntar på klockan. Klockan 18.00 gäller det och det är då jag får reda på om jag får klara mig på studiebidraget eller inte. Jag får göra mitt bästa...

Peace, love & understanding sweeties! ♥

YOU HATE ME?


Fina flickor innan fin konsert...

Helgen har varit helt okej. Shoppingen med mamma gick inte så bra, jag hittade bara en stickad tröja som jag lämnade tillbaka för att den var så stickig, haha. Prisutdelning vart det senare på kvällen och min älskling vann ytterligare tre medaljer till sin enorma medaljsamling. Jag har en medalj och jag tycker att det räcker gott och väl. Det var roligt att se så glada människor (det var främst småbarn där) men jag hade nog inte klarat det utan bullarna och kaffet. Långtråkigt. Igår var jag och älsklingen ute på jakt efter en mobil till honom. Vi fann en Galaxy någonting och jag kan inte sluta reta honom för hans tjocka fingrar. Han kan inte skriva på en touchmobil, mohaha. Det jag älskar med honom är att han kämpar...han försöker trots sina tjocka fingrar. Söte♥

Idag ska vi äntligen sova hos Anton. Alla verkar hata mig här hemma, lite tråkigt faktiskt. Jag hade inget imot att vara hemma förut men nu är det som om alla är imot mig. Men det ska vi inte gråta över. Det fixar sig.

Nu undrar säkert klassen vart jag är. Jag börjar om 2 minuter. Dags att rusa eller?


Mami

Cutoffs%2cdenim-132b4e04416a575c6c8a8f98de44ce22_h_large
Bild från weheartit.com. Det är ju inte riktigt shorts jag ska inhandla men jag skulle hellre vilja köpa det än en stickad tröja. Jag vill ha sommar!!!

Godmorgon!

Efter en dusch och frukost ska jag snart bege mig mot staden. Där ska jag möta upp mamma för shopping och lunch. Lite mamma och dotter tid ni vet. Vi ska försöka hitta något som vi kan spenderna pappas pengar på också, haha. Nu ska jag bara dutta på lite smink och sedan flyga (öhm?) ner mot pendeltåget.

Vad ska ni ha för er idag då? :)

Dejting?

Jag har nog aldrig dejtat i hela mitt liv, eller jag har inte kallat det dejting. Jag har mer tänkt att jag ska träffa en kille som jag gillar. Att det är så beror nog på att jag aldrig har dejtat på det sättet som jag ser andra dejta på. Andra brukar oftast gå på bio, äta ute eller göra något annat med killen dom dejtar. Jag själv brukar bara träffa killen på en plats, prata lite och se vem fan det är. Precis så var det med min nuvarande pojkvän, hehe.

Att dejta på nätet känns lite udda men jag måste erkänna att det var där jag hittade min nuvarande pojkvän. Vi bestämde att vi skulle träffas och efter bara någon dag blev vi tillsammans. Att träffa någon bekant är pinsamt men när killen kommer från nätet så känns det annorlunda. Man har aldrig träffat killen, man vet bara att han är sjukt snygg och grymt snäll...spännande liksom.

Jag har aldrig dejtat på någon datingsida men det finns ju en hel del sidor. Bland annat Spraydate som verkar rätt bra. Jag skulle nog inte kunna använda mig utav en sådan tjänst eftersom ALLA är ute efter en partner där. Det är inget konstigt med det men det känns som om jag kommer få en kille som har dejtat hur många tejer som helst då, och det vill jag inte. Dock tycker jag att svenska dejtingsajter är bra för sådana som verkligen behöver en person att vara med.

Om ni inte har någon partner men verkligen vill ha en så tycker jag att ni ska slå till. Klicka på bilden och bli medlem på spraydate.se helt gratis. 


HUVUDVÄRK


Det är allt jag behöver. Två tycks inte räcka men inte fan vill man bli knarkare...

Hellu babes!

Denna dag har spenderats i skolan med klasskamrater som talat ivrigt om resan till Barnens Ö. Om jag ska erkänna så lät resan inte så rolig men vissa delar kan nog ha varit roliga. Jag ångrar i alla fall inte att jag inte hängde med, vilket vissa påstod att jag skulle göra. Idag har jag i alla fall klarat av en idrottslektion och en naturvetenskapslektion. Sista lektionen gick åt till att skriva klart uppsatsen jag satt och skrek på i onsdag. Den blev klar och inskickad innan lektionen slutade så det är skönt. Jag slipper sitta hemma under hela helgen som fler av mina klasskamrater måste göra, haha. Så går det när man har Facebook ;)

Jag har precis käkat middag här hemma och ska snart bege mig hem till Anton. Som sällskap har jag lite kläder, godis och en energidryck. Och även världens fetaste huvudvärk. Skjut mig sneeeela!

Vad ska ni göra ikväll då? ;)


LET ME IN

Dagen har varit väldigt, väldigt chill och det enda krävande jag har gjort idag var promenaden jag och Anton gick. Annars har jag duschat, kollat på en film (skriver om den snart) och rullat havrebollar. Jag hade tänkt plugga lite idag men det har inte blivit av, haha. Jag och Anton ska snart se en till film, vilken det blir vet jag inte riktigt men efter det ska vi i alla fall gå och lägga oss.


Bild från google.se

Jag har både sett och läst Låt den rätte komma in men jag har inte sett den engelska versionen. Den fick jag se idag när Anton tog fram en film som heter Let me in. Jag visste direkt att det var den engelska versionen men tänkte att det kunde vara roligt att se den också. För att se skillnaderna menar jag. Dom flesta menar att den engelska versionen är bättre och det håller jag verkligen med om såhär efteråt. Den svenska versionen är verkligen grymt fjantig och jag avskyr pojkens beteende i den svenska filmen. Trots att pojken i den engelska versionen beter sig lika så är han snäppet mognare. Ni som har sett filmen förstår vad jag menar, haha. Det var inte så stora skillnader mellan filmerna förutom det där med pojken. Jag har aldrig tyckt att filmen är bra men efter den engelska versionen så blev den helt okej. Inte för att trycka ner svensk film men så är det faktiskt, hehe.

Ni som har sett båda versionerna borde ha en åsikt. Hit med dem! Så länge säger jag godnatt, sov så gott :)

Troy Davis


Protestanter, källa: www.google.se

Inte vet jag vem det är och inte har jag haft en aning om att det har pågått. Denna man har tydligen varit anklagad för mord på en polisman sedan 20 år tillbaka och 3 gånger fått dödsdomar över sig. Det var inte förens inatt som han, trots protester världen över från bland annat kändisar och privatpersoner, avrättades. Protestanter anser att han är oskyldig och vittnen sägs blivit pressade till att peka ut Troy Davis som gärningsman. Mer går att läsa i vilken tidning du än finner ute i världen idag.

Jag hoppas verkligen att den här människan är skyldig, annars blir jag förbannad. Det vore förjävligt om det visade sig att han är oskyldig , så himla hemskt. Mörda en oskyldig människa. Dock ska man inte vara helt säker på att han är oskyldig. Han kan lika gärna vara skyldig och då är det han som är äcklet. Man måste ju se det från båda sidorna, inte sant?

Anton stack till skolan för inte så länge sedan för att idrotta. Jag är inte helt säker på att jag är själv här hemma för jag hör att det rör sig på övervåningen. Spooky? Antar att det är någon av familjemedlemmarna. Jag funderar starkt på att duscha och borsta tänderna... hur blir er dag idag? :)

- liksomtypvadah?


Bild från London-trippen med mamma i somras. Underbara 5 dagar i underbara London...♥

Antar att dom flesta har slutat skolan eller gått hem från jobbet för dagen. Själv har man suttit hemma och pluggat hela dagen, och jag vet fortfarande inte svaret på min fråga. Finns det annat liv i universum, liksomtypvadah? Leta på andra galaxer för fan, Vintergatan är redan utforskad! Yes, jag har redan blivit förstörd. Jag ska väll ändå inte sitta och hitta ett svar till en fråga som inte ens forskare kan svara på. Men annars då! Jag har även varit ute med hunden, käkat lunch och snackat allmänt med morsan. Bryan räddar mig för tillfället...

Ikväll, efter middagen, åker jag hem till Anton och sover över där. Imorgon är jag ledig eftersom min klass är på Barnens Ö så imorgon ska jag spendera hela dagen hemma hos Anton. Han slutar vid 11.00 så jag blir inte själv länge, men något inlägg kommer nog upp. Nu ska jag äta och packa resväskan...mot Tullinge!


Jag som trodde att jag var större än så...



Ni som tror att ni är riktigt tuffa och stora borde kolla in den här videon. Du kommer känna dig väldigt liten och om du inte gör det så är det fan något fel på dig. Haha, hur liten är inte ett sandkorn om jag är lika liten som ett sandkorn i jämförelse med dessa planeter och stjärnor!? Blev ganska deprimerad helt plötsligt...


Och ja, jag pluggar...naturvetenskap. Finns det annat liv i universum?


PLUGGA... VAD FAN ÄR DET?


Bild från länge sedan...

Godmorgon på er!

Kom nyss hem från pojkvännen. Åkte dit rätt sent igår kväll och ångrar det lite, men bara lite. Istället för att gå upp vid 08.00 och åka kollektivtrafiken i onödan kunde jag ha vaknat för att timme sedan och tagit det lugnt här hemma. Men Anton gör allt jobbigt till något bra så även fast jag behövde trängas med en hel drös andra trötta människor så har min morgon varit bra.

Idag åker fotoklasserna på min skola till Barnens Ö och plaskar i regnet med kameror. Jag valde att inte åka med på grund av en rad olika anledningar. Istället ska jag sitta här hemma och plugga vilket verkligen behövs. En uppsats på minst 2 A4 ska lämnas in på fredag och jag har knappt börjat. Vadå!? Jag spenderar hellre tid med min älskling. Så det är vad jag ska göra idag. Plugga, dricka kaffe, läsa bloggar och förhoppningsvis få i mig lite lunch.


Vet ni vad?
Jag tränade igår! Hej och hå för en sexig kropp. Anton...vi ses i sängen!♥


TRE MÅNADER


Våra skuggor i en nedförsbacke på Kolmården. Jag var himla tvungen att ta en bild när vi höll i hand, hih ♥

Igår, den 19:e September, var det min och Antons tremånaders-dag. Vi firade det med en puss när vi gick av bussen i mina hemtrakter. Det var ju inte särskilt romantiskt men det räcker verkligen för mig. Att komma på "Idag för tre månader sedan så blev vi tillsammans" gör mig lycklig bara det. Jag hoppas verkligen att jag får komma på det nästa månad också. Och nästa och nästa. Föralltid. Åh ♥

Jag är absolut inte den romantiska drömtjejen. Jag har försökt vara romantisk några gånger men jag tycker det är så himla pinsamt. Jag tror Anton har märkt det så han vet att jag inte är romantisk alla gånger det är lägligt att vara det. När man är tillsammans med mig får man räkna med det. Jag är dock en person som ger kärlek hela tiden, tror jag, därför behövs inte min romantiska sida. Att komma på dikter och fina meningar till den jag älskar är jag en nolla på. När Anton går över till sin romantiska sida så skiner jag upp. Att jag blir röd som en tomat är heller ingen hemlighet och det slutar oftast med att jag säger "Tyyyst älskliiing, jag vet!" och fnittrar som en liten skolflicka. Romantiskt är ändå så himla mysigt. Jag älskar verkligen att få höra hur mycket Anton älskar mig. För jag älskar honom så himla mycket. Att veta att mina känslorna är besvarade är det bästa jag vet.

Är du romantisk eller är du precis som mig? ^^ 


KOLMÅRDEN







Hm. En liten snabbis här då. Livet suger ***** just nu. Anton är inte här och jag tror att den förjävliga perioden snart är kommen. Spotify spottar ut reklam och jag har bråttom. Staden om 1 ½ timme, hinner jag det? Hah!

I helgen åkte jag, tre familjemedlemmar och Anton till Norrköping för att gå på Kolmården. Vi åkte i fredags och kom hem i söndags. Bodde på Hotel President gjorde vi och dom croissanterna vi fick till frukost kommer jag aldrig glömma. Kolmården var grymt mysigt och trevligt. Ibland hade vi sällskap med en annan familj och ibland inte, den nedersta bilden föreställer den yngsta. Julia, min nyfunna lillasyster. Anledningen till att vi åkte till Kolmården var för att Maximus fick en erbjudan från en förening som heter Rörelsehindrade barn och ungdomar. Det var över 1700-medlemmar som var där och efter 17.00 på lördagen hade vi hela Kolmården för oss själva. Buffé och uppträdande erbjöds och det var så avslappnat, grymt skönt. Jag har aldrig sett så många rörelsehindrade på ett och samma ställe. Grymt coolt! Mer bilder kommer...


Nuuuu måste jag göra mig klar och springa till bussen för att möta upp ett par vänner. Vi hörs när vi hörs!


GRATTIS PATRIK!



Får jag förklara min kärlek till morognsex innan jag börjar skriva om vad jag ska göra idag/ gjorde igår?:') Haha, jag skoja. Ni slipper det!

Idag är det 10 år sedan attentaten i USA, ni vet 11 September och det där hemska men ändå överdrivna. Det står överallt om den händelsen och jag pallar verkligen inte. Jag menar...det är väll fan inte värre än att barn i Afrika svälter? Hah! Men idag är det även min kusins födelsedag och ska ska självklart firas. Jag ska vara hemma vid 14.00 och vid 15.00 sticker vi vidare till honom. Cheesecake och kaffe liksom, mums! Pojken fyller 15 år och jag skulle gäääärna vilja köpa honom kondomer för att retas med honom ;)

Igår var vi som sagt på Jysk och där beställde vi en ny säng till mig och Anton. Anton skulle även ha en ny kontorsstol som han satt och monterade upp i flera timmar när vi kom hem från affären. Jag åkte dock hem lite senare när han och hans vänner skulle iväg och bowla. Självklart kom jag tillbaka igen vid 22.00. På bilden kan ni se vad vi gjorde. Prat, spel, serious talk.

Just nu lyssnar jag på The Ark och glor på min halvnakna pojkvän (önsketänk). Jag tänkte dra mig mot tåget och födelsedagsfirandet snart. Grattis Patrik!

"Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din..."




Lite klantigt var det nog att åka in vid 18 och komma dit vid 20. Vi hamnade långt, långt bak bredvid ett härligt gäng. Fick hjälp av den långa med kameran. Ett under att jag litade på en helt random. Efter några låtar gick vi dock och ställde oss på en annan plats. Där såg vi bättre och jag fick dessa två bilder (ovan) och några till. Jag fick höra min favoritlåt Nu kan du få mig så lätt. Jag orkade dock inte vara där så länge, jag har ju trots allt sett honom 2 gånger tidigare. Jag hade nog stannat kvar om jag stod lite längre fram men nu gjorde jag ju inte det, haha. Men det var bra, mycket bra. Man kan aldrig få för mycket av Håkan Hellström. Hehe ♥

Idag ska vi iväg till Jysk och köpa en ny säng till mig och Anton. Just nu har vi två sängar och det är inte så skönt att hamna i springan mellan sängarna. Hans mamma och Anders är så himla snälla som gör detta för oss. Jag väntar bara på att få flytta in (a)

Var det någon som också var på Gröna lund igår. Dela med er av en recension?:)

HÅKAN HELLSTRÖM @ GRÖNA LUND


Denna jävel såg man även innan Rockbjörnen...ballt!

Godmorgon på er!

Klockan är egentligen för lite för att jag ska kunna gå upp ur den varma sängen. Klockan ringde vid 07.00 och efter upptäckandet av halsont botade Anton det med *********. Yes, lista ut det ni. Skönt var det i alla fall, haha. Anton stack till skolan var för länge sedan och jag själv ska vara nere vid Tullinge station om 30 minuter. Första lektionen är idrott men jag vet inte om det är så bra att jag är med på den. Halsen är ju fucked up.

Efter skolan ska jag möta upp mamma för en fika. Trevligttrevligt, latte är ju så himla gott! Sedan åker jag hem till Anton och äter middag. Ikväll blir det Håkan Hellström på Gröna lund. Anton hatar den "tönten" men ändå så hänger han med, sött va?;)

IT'S ONLY ROCK 'N' ROLL



Haha. Fan vilken fucked up dag det blev igår. Jag och mina homies gick runt på stan och raggade upp folk som poserade lite halvt framför vår analoga kamera. Jag försökte med en situationstockholm- säljare men den underbart söta personen sa "Nej, tyvärr. Jag är inte så fin" med en ledsen min. Han var inte så fin...men det är ju faktiskt insidan som räknas, inte sant? ;)

Igår hann jag även med en sväng till gymmet och umgås lite med föräldrarna. Det är inte ofta jag är hemma och då måste man passa på. Inatt var jag ju även tvungen att sova ensam, det var inte roligt och jag hade dessutom växtvärk. Jag klarade det i alla fall!

Nu är det mediekommunikation och sedan bär det av till Antoooooooooooooooooooooooooon. Love u!

ZIGGY SAYS ; "Don't go to school"

Fick nyss reda på att vi verkligen ska till skolan idag. Att det regnar stoppar inte våran lärare. Vi ska fotografera inomhus istället, bra där Anna. Jag funderar på att vara en duktig flicka och faktiskt gå till skolan, trots vädret. Jag menar, jag ska ju ändå till gymmet efteråt och hur jag än gör så måste jag gå ut. Alla småbarn som läser denna blogg ska absolut inte ta efter mig. Att skolka är det värsta man kan göra, man missar väääldigt mycket. Så gör fan inte det!

Äsch. Jag får tagga till med lite Ziggy Marley och sedan bege mig ut med paraply i skit vädret. Grrr!


CRASH FUCKING DÏET


Dessa fina pojkar såg man innan Rockbjörnen vid ingången. Jag tror att jag slutade andas i några sekunder, vilket ledde till att jag började hyperventilera när jag förstod att det var dom. "CRASHDÏET ÄLSKLIIIIIIIIING!!!!!!!"


Jag lever fortfarande lyxliv med pojkvännen. Ingenting är ändrat på den fronten, och fan vad jag älskar det. Idag fick jag äran att vakna upp bredvid honom igen, idag hemma hos mig. Dock måste jag medge att visa saker inte blev särskilt lyckade, hahaha. Men vi glömmer det, okej? Han sprang härifrån, i regnet, för inte så länge sedan för att dra till skolan. Själv börjar man 11.50 och jag vet inte om jag har fel, men verkar inte det jävligt skönt? ;) Idag ska hela klassen spendera dagen med våra kameror på Södermalms gator och fotografera. Om det slutar regna så blir det nog jävligt chill men om detta väder ska fortsätta så kommer min dag förstöras. Idag kommer jag även sova helt själv, vilket jag inte har gjort på två månader. TVÅ FUCKING MÅNADER. Myes!

I helgen var vi på födelsedagsfest hemma hos Berit, Antons styvsysters farmor. Förutom Uffes konstanta retande så var det riktigt trevligt. Vi åt god mat, tårta och snackade för fullt. I present fick hon en ny tv, haha. I fredags tappade jag även bort mitt minneskort till kameran men jag har en väldigt snäll lärare. Anna fixade fram ett minneskort jag fick låna så nu kan jag fotografera igen. Wiho!

Jag har inte så mycket mer att berätta. Jag ska försöka blogga lite mer, det är ju trots allt riktigt roligt. Kram!



FREDDIE MERCURY



Alla borde veta vem Freddie Mercury är. En sanslöst bra grabb det där. Om det inte vore för hans död den 24 November 1991, skulle han ha fyllt 65 år idag. Det är så synd att man aldrig fick se honom, hans röst är så himla underbar. Freddie, Freddie, Freddie...<3

Handla kläder på nätet



Att jag gillar att shoppa vet nog alla som känner mig väl.  Jag menar, kläder är ju inte bara bra att ha utan det är ju faktiskt fint också. En snygg klänning, ett par snygga jeans, en snygg topp eller sexiga underkläder är alltid roligt införskaffa sig. Att studerar skoaffärernas utbud av snygga klackar är också rätt awesome.

När jag shoppar så blir det alltid i affären, så jag har aldrig shoppat via nätet. Jag tror att det beror på att jag är för ung, då man måste vara i en viss ålder för att kunna shoppa via nätet. Om jag kommer börja shoppa via nätet när jag blir äldre vet jag faktiskt inte. Jag är en sådan person som är snål med plånboken så jag köper inte saker bara sådär. Jag vill helst testa plaggen innan jag köper dom för att veta om det är något att ha. Om man shoppar via nätet har man inte den möjligheten. Om jag ska shoppa via nätet så kommer det bli något jag vet att jag kan ha (storlek) och sitter snyggt på mig.

Även fast jag aldrig shoppar över nätet så brukar jag kika efter kläder på nätet. Oftast blir det H&M’s nätbutik  eller Nelly.com, Nelly.com har mycket snyggt.


it's always better when we're together



"Better Together"


There is no combination of words I could put on the back of a postcard
No song that I could sing, but I can try for your heart
Our dreams, and they are made out of real things
Like a, shoebox of photographs
With sepiatone loving
Love is the answer,
At least for most of the questions in my heart
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy and
Sometimes life can be deceiving
I'll tell you one thing, it's always better when we're together

Mmm, it's always better when we're together
Yeah, we'll look at the stars when we're together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together

And all of these moments
Just might find their way into my dreams tonight
But I know that they'll be gone
When the morning light sings
And brings new things
For tomorrow night you see
That they'll be gone too
Too many things I have to do
But if all of these dreams might find their way
Into my day to day scene
I'd be under the impression
I was somewhere in between
With only two
Just me and you
Not so many things we got to do
Or places we got to be
We'll sit beneath the mango tree now

It's always better when we're together
Mmm, we're somewhere in between together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together

Mmm, mmm, mmm

I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep
Hey now, and when I wake up,
You look so pretty sleeping next to me
But there is not enough time,
And there is no, no song I could sing
And there is no, combination of words I could say
But I will still tell you one thing
We're better together.

ROCKBJÖRNEN + PATTI SMITH



Hey på er!

Det är lördag och jag har precis käkat lunch hemma hos Anton. Jag tänkte bara meddela att jag lever och berätta lite vad som hänt den senaste tiden. Kommer dock inte ihåg när jag skrev senast. Rockbjörnen i onsdags var så pinsamt att vi gick däirfrån efter ett tag. Jag fick i alla fall se en hel del kändisar och en hel del idoler. Två medlemmar ur Hammerfall, sångaren i In Flames, 3/4 av Crashdïet och självaste Dregen (som jag skrev om i senaste inlägget). Kändisskapet bestod av 99 % b-kändisar, mohahaha. Det enda bra med Rockbjörnen var att Dregen var med och ledde Rockbjörnen. Jag hade nog dragit ifrån mycket tidigare om det inte var för att han var där. Men man såg på honom att han ångrade att han hade tagit åt sig uppdraget. Man såg att han kände sig felplacerad, haha.

I torsdags hade vi friluftsdag och det gick ju som det gick. Haha, jag hoppas att mina klasskamrater njöt. Senare under dagen gjorde jag något mycket fantastiskt. Med Felicia, Sofia och några andra tjejer som sällskap var jag på Patti Smith's signering inne på NK. Väldigt strikt var det och jag hade tänkt få min autograf på en papperslapp. Vad fan tänkte jag? Det är ju Patti Smith! Med min fattiga plånbok halade jag upp 170 kronor för att kunna köpa en samlingsskiva. På den fick jag hennes fina autograf när jag stod där framför henne. Hon satt vid ett bord där hon hade te och mackor med leverpastej på bredvid sig. Innan jag fick tillbaka min signerade skiva skakade jag hand med henne. Magsikt, säger jag bara. Självaste Patti Smith, lllllllllllliksom. Mina ben var som gelé efter det ögonblicket. Jag trodde inte att jag skulle reagera så eftersom hon inte (innan) var så stor i min ögon. Nu är hon gudarnas gud, haha.

När jag och Felicia gick därifrån så kom jag på en sak, angående handskakningen med henne. Hon fick ju sin låt "Because the night" av Bruce Springsteen och då måste dom på något sätt ha träffats. Och då tänker jag såhär...när man träffar någon för första gången så brukar man ju alltid skaka hand med personen. Bruce Springsteen och Patti Smith måste alltså, någon gång bak i tiden, skakat hand med varandra. Och jag har skakat hand med Patti Smith vilket betyder att jag har skakat hand med Bruce Springsteen också. Hahahahahahaha, jag är så CP med min teorier...dream, dream, dream.