Luckiest one


Ja, att jag inte kan undgå från att le när han kysser mig betyder ju bara att jag är världens lyckligaste flickvän. Och brudar...säg för fan ingenting, I'm the luckiest one ;)

Har ni någon gång känt för att mörda någon? Har ni fortfarande kvar den känslan? Skulle ni vilja göra det nu?

Då har ni kommit rätt! Jag söker någon som kan mörda en person, en person som jag känner. Väääldigt bra faktiskt, nästan utantill. Hon heter Josefine och har världens jävla huvudvärk och dessutom mensvärk. Hon skulle jättegärna vilja försvinna just nu, bortbort från livet med huvudvärk och mensvärk.

Så...det är just därför ingen vinnare kommer utses i "Dagens blogg" idag. Jag vill gå igenom alla som har anmält sig och inte bara plocka någon som alla andra bloggare gör. Med min huvudvärk fungerar inte det. Vi hörs imorgon, right?:)


LONDON BABY ♥

Tumblr_ln29mrblok1qcckwpo1_500_large

5096558624_712066fea4_z_large

Tumblr_lnk9inmw2x1qgvqxoo1_500_large
Från wehaertit.com..

Nu är allt bokat och klart till London. Hotell, flyg och pass är fixat. Mami och jag åker den 13 juni och kommer hem den 18 juni. Jag har Anton, jag har vännerna, jag har familjen och jag har dessutom 5 dagar i London. Livet kan fanimej inte bli bättre än såhär!

PUSS PÅ ER! ♥


ÅRETS FÖRSTA DOPP!



Hej på er!

Jag har precis kommit hem efter en otroligt smärtsam morgon. Vaknade vid 8 med världens mensvärk och var tvungen att gå upp från den mjuka och varma sängen. Resvägen var kokande, och det känns som att vädret kommer att bli varmare än igår. Just nu är jag bara hemma för att äta lunch och packa med mig lite extra kläder. Har fan levt i en och samma outfit i 2 dagar, not okey.

Nu är det ju sommar och väldigt, väldigt varmt. Då brukar det vara skönt att ta sig ett dopp i ett hav eller i en sjö. Precis så kände jag när Anton kom hem från jobbet igår så jag hoppade på honom med en klagande röst "Älskling, det är så jävla varmt!". Sagt och gjort. Jag fick låna ett par shorts av honom och till det hade jag bh+linne. Väl på stranden så var det huuuur mycket folk som helst, och självklart kändes det som om alla stirrade på mig. Omg, I'm famous! Det tog inte lång tid innan vi var vid vattnet och 10 minuter senare var jag i vattnet. Jag blev så förvånad när jag väl var i, det var grymt varmt. Varmare än det är här där jag bor. Anton bor i Tullinge och jag bor ute på Värmdö. Vi hade det mysigt i vattnet tills han blev uttråkad och ville leka med mig.

Anton - "Älskling, älskar du mig?"

Jag - "Ja, jag älskar dig"

Jag har precis kommit hem efter en otroligt smärtsam morgon. Vaknade

Anton - "Kommer du älska mig om 5 sekunder?"

Väl i vattnet mumlade jag fram "Nej, åååh....jag hatar dig!". Tänk att killar alltid ska hålla på sådär! x]


Är du med?



Jag tänkte vara snäll å' ge er en fin liten sommarpresent. Jag startar dagens blogg igen och ni kan vara med och få synas i min blogg. Den här gången lottar jag ut 3 vinnare, spännande?;)

Ni får kommentera hur mycket ni vill framtills imorgon, då jag går igenom alla bloggar. Jag väljer den som JAG tycker ser mest intressant ut. Lycka till! :)

RED ROSES


Rosorna jag fick av pojkvännen, fina va?:)

Min pojkvän borde verkligen på pris i "Den mest gulliga pojkvännen" eller varför inte "Den mest romatiska pojkvännen". Vad kan han ha gjort undrar ni...jo, HAN HAR GIVIT MIG ROSOR! En hel bukett fick jag faktiskt, när han mötte upp mig. Jag visste ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen, och jag hoppas för tusan att han inte såg mina röda kinder. Jag blev så himla glad, vilket dock inte gick att visa fullt ut vid just det tillfället. Så himla fin överraskning, ellerhur? Åh, jag älskar honom så himla mycket! :') ♥

Något jag är mindre glad över, eller nu kanske vi inte ska överdriva. Det kanske inte är så farligt att man vaknar vid halv 12 och sedan blir brutalt mobbad (nu överdriver jag igen!) av pojkvännens storebror. Jag gick i alla fall upp och hittade en tidning i köket som var grymt intressant så jag har ätit frukost i ca 1 timne. Mycket ovanligt, då det brukar ta högst 10 min?

Något jag är glad över är att min förkylning är så gott som över. Näsan är lite täppt men annars är det toppen. Jag tror att det var rosorna som fick mig att piggna till, haha. Nu tänkte jag dra ut och sola på deras lilla tomt (väldigt liten om man jämför med min). Vågar man göra det medan storebrorn är hemma? Åh, vilka problem jag har! Pojkvännen kommer i alla fall hem vid 4 tiden :)

Vad ska ni göra idag?

helt galen i dig

You know what? Jag ska få träffa min älskade pojkvän idag. Jag ska få sova med honom, jag ska få dela säng med honom. Det var gryyyyyyyyyyyyyymt länge sedan, senast i fredags. Jag saknar min bebi så himla mycket!
Åh, jag dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör. Huh, Am crazy? YOU crazy!

Jag är inte riktigt frisk, som ni vet. Vare sig det är mentalt eller fysisk. Åh, jag önskade jag hann skriva mer, men jag gör inte det. Skit inlägg!


APELSIN


Vakna? Det borde ni vara!
Själv har man varit vaken sedan 9 någongång. Mamma väckte mig helt panikslagen över att hennes alarm inte hade ringt. Hon bad mig att lämna Maximus på dagis för att hon hade väldigt bråttom till sitt jobb. Jag var grymt trött men jag gick självklart upp för att vara snäll. Min lillebror var så snäll, inget tajfs eller gnäll över att han inte ville gå till dagis. Jag fick till och med på honom solkräm, vilket han hatar mest i hela världen (typ). På vägen dit och på vägen hem var som helvetet för mig. Solen stekte konstant och jag är fortfarande lite småsjuk så jag gick där som en zombie.

När jag kom hem bestämde jag mig för att bli frisk. Tog två feta apelsiner, skar dom i klyftor och började äta. Om det var gott, det var så gott att jag såg ut dom Dudley i Harry Potter efteråt. Orange var jag om munnen också. Yesyes. Men nu ska jag ut i solen och få mig lite färg. Färgen börjar försvinna...


Vad tusan är det i min header?

Ja, kan ni se vad det är på bilden? Jag vet ju vad det är men för er kanske det inte är lika självklart. Det var några som beundrade den men frågade vad tusan det var för något? En av personerna gissade rätt, det är min handled. När jag tänker efter så ser det faktiskt ut som något annat, vad jag tänker på håller jag för mig själv, haha. Men nu vet ni det, det är min handled :)

Vad tycker ni om min nya header?


Dag 1 - En låt som lugnar ner dig



Jag hade för många tankar i huvudet alldeles nyss. Letade fram denna låt och helt plötsligt så försvann allt. Melodin och Stevens röst får mig att tänka "Allt blir bättre, ge det lite tid bara". Underbar låt och ett underbart band, kan inte bli mycket bättre. Lyssna, ni kommer inte ångra er.

För övrigt så ska jag snart gå och lägga mig. Och angående min nya header, om man inte ser den så ber jag er trycka på F5. Godnatt sötnosar!

Sushi-oskulden tagen!


Bild från sushibaren.se

Jajamen! Jag och min mor var nyss nere i Mölnvik för att ta en promenad och handla. På väg ner till Mölnvik bestämde vi oss för att äta sushi, något som jag aldrig har ätit förut. Jag vet inte om mamma hade ätit det innan men jag tror inte det. Iallafall, vi beställde bara något för vi visste ju inte vad som var gott (och personalen var ju så himla tråkig!). Maten fick vi direkt och det såg verkligen inte gott ut, allt förutom riset såg usch ut. Vi visste inte riktigt hur man skulle äta, om man skulle ta bort det där "skalet" som satt runt bitarna eller inte. Men vi åt, försökte vill säga. Det var verkligen inte gott och vi hade tur som inte tog en varsin tallrik. Det var absolut inte värt 70 kronor, som det kostade. Det enda vi åt var riset och lite av laxen. Nej, sushi är ingenting för mig!

Haha, där har ni min berättelse om första gången jag åt sushi. Jag var tvungen att äta lite lunch nu när jag kom hem eftersom sushin skulle vara min lunch. Jag har precis ätit färdigt och sitter och kollar på mina betyg som anlände idag. Jag fick 5 stycken G och 5 stycken VG, och jag är faktiskt nöjd. Det kunde ha gått värre då jag inte mått så bra den sista terminen.

Nog om det! Nu ska jag läsa Harry Potter och underhålla min otåliga lillebror. Hörs :)

Bloggriket - whatte fuck?

Många snackar mycket om något som heter Bloggriket. Det står på varenda blogg man kikar in på och det står antingen "Klicka här!" eller "Klicka här och du får många läsare". Jag har inte orkat bry mig om det förens idag, då jag gick in på sidan för att kolla på vad det var. Det första jag ser är en lista på en hel del olika bloggar, mestadels fotobloggar. En topplista där bloggar rankas efter hur mycket poäng dom har, som jag nu i efterhand har förstått är hur många gånger en annan bloggare har klickat på deras länk (som bloggaren har på sin blogg). Gud, haha...jag blir helt virrig och jag vet inte om jag skrev rätt där. Men iallafall. Jag blev medlem där och Bloggriket tyckte att jag skulle slänga upp en länk åt dom. Typ som gratis reklam, och vad gör jag om inte slänger upp en länk. Haha, jag är så jävla dum!

http://www.bloggriket.se/ - alla läsare kan väll ta och klicka där så att jag får lite poäng. Sneeeeeeeeeeeeela? (a)

The sun is here!


Bild från midsommar...

Godmorgon!

Idag vaknade jag ganska tidigt om man jämför med min uppstigning andra dagar. Den normala tiden för mig brukar vara vid 11/12 men idag gick jag upp vid 9. Tycker synd om min pojkvän som behöver gå upp vid 6, eller som vaknar automatiskt vid 9 när han är ledig, haha. Men! Idag när jag vaknade så kände jag mig frisk, min näsa snorade inte. Tragiskt nog började jag nysa när jag skulle äta frukost och då kände jag att jag kanske inte var frisk riktigt än. Nu sitter jag här med en pappersrulle, har precis börjat på min vänskap med apelsinerna (som jag skrev om igår) och lyssnar på musik.

Idag är det faktiskt sol, strålande sol och jag har hunnit sola en stund. Dock rådde mamma mig att inte vara för mycket i solen eftersom jag är sjuk. Det är så himla irriterande att man blir sjuk när solen äntligen är här igen. Men vad kan man göra åt det? Nada, nichts, nothing, ingenting...ja, välj vilket språk ni vill.

Nu ska jag fortsätta min kamp mot min förkylning! Vad ska ni göra idag?:)

Portugisiska versionen av Big Brother




Hey!

Idag har jag varit ganska aktiv trots att jag är sjuk. Man brukar helst vilja ligga i soffan och lata sig när man är sjuk men icke. Jag kände att jag ville göra något och inte bara ligga i soffan och dega.

Jag fräschade upp mig för att det skulle kännas som att jag var frisk och ställde mig sedan för att diska. Efter det kände jag för att fortsätta leka hemmafru, letade upp ett nytt recept på en kladdkaka och kämpade för att få margarinet att bli tillräckligt. När kladdkakan var i ugnen gick jag ut för att fotografera mina älskade blåbär som äntligen har kommit. Resultatet ser ni på bilderna ovan. Sedan gick jag in för att äta middag och efter det blev det fika med pappa och min lillebror. Detta skedde vid 21.00 tiden och vid 22.00 tiden bestämde vi oss för att hälsa på min farmor och farfar. Lite sent men bättre sent än aldrig, haha.

Dom blev jätteglada över att vi kom och vi fick smaka (trots att vi sa att vi precis hade ätit kladdkaka) på farmors apelsin sockerkaka. Den var jättegod faktiskt. Innan vi kom satt dom och kollade på TV, och inte vilket program som helst utan Big Brother. Den portugisiska versionen av Big Brother dessutom, och den versionen är fanimej värre än den svenska, tro mig. När vi varit där i cirkus en timme så åkte vi hem, gjorde te och snart ska jag gå och lägga mig. Jag är grymt trött och jag satsar på att bli frisk så fort som möjligt.

Jag fick råd av farmor att äta så många apelsiner jag kan. Imorgon ska jag bli bästa vän med dom 4 apelsinerna som finns kvar i fruktskålen. Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Hundar som tävlar om att vara fulast



När jag läste den här artikeln om hunden Yoda så tänkte jag "Har dom inget liv eller?".
Jag menar, vilken normal person startar en tävling som går ut på att man ska kora den fulaste hunden?
Det måste vara något allvarligt fel på både ägaren till tävling och personerna som faktiskt anmäler sidan hundar till tävlingen. Och hur kan man göra något sådant bara för att det är ett djur? Om vi hade en sådan tävling för människor så skulle det säkerligen bli en stor skandal. Men detta, detta är tydligen helt okej. Hunden kanske inte förstår att den är med i en sådan tävling men får man inte dåligt samvete om man anmäler sin hund till en sådan tävling? Jag skulle få det direkt!

Yoda är söt på sitt sätt. Att han är en blandning mellan en nakenhund och en chihuahua gör att han har för långa ben till sin lilla kropp. Det är bara uppfödarens fel och inte hans.

Vad tycker ni, om tävlingen och söta Yoda?:)


Bild från expressen.se..

Never say never



För bara några dagar sedan så pratade jag och Anton om att vara sjuk och hur ofta vi är det. Han sa att han inte blev sjuk så ofta och att när han väl är det så är han det storartat. Jag sa precis samma sak, "jag är inte sjuk så ofta, det var väldigt länge sen jag var sjuk". Och vad hände igår? Jo, jag blev sjuk! Just nu sitter jag här med ett linne och glasögon på mig (får inte använda linser när jag är sjuk) och tycker synd om mig själv. Jag trodde bara att det var något tillfälligt igår, men idag är det likadant. Rinnande näsa, värkar i ansiktet och svullna ögon, det är inte roligt. Jag trodde att jag skulle få åka till Anton idag men det går ju inte.

Så vad ska man göra idag? Jag har absolut ingenting att göra. Om jag inte ska ta med kameran ut på en sväng eller lägga mig ner och läsa en bok. Första alternativet går inte för till det behöver jag linser, så jag får väll lägga mig och läsa en bok, haha.

Vad ska ni göra idag?:)

Vic Zino tar över efter Silver



Det här är en video när Hardcore Superstar ber Vic Zino lämna sitt band (Crazy Lixx) för att gå med i deras. Anledningen till att dom bad honom göra det är för att Silver ville hoppa av. Dom var tvungna att hitta en snabb lösning och Vic Zino var den bästa (SÅKLART!!!). Spelningen på Tyrol i Stockholm finns med i denna video och jag var på den konserten (sista "videon" när dom spela wild boys).

Att jag hittade den här videon är kinda magic för mig. Jag älskar honom och att han och Silver bytte plats är bara bra. Och förresten, hur segt är det inte att vara sjuk? Jag har varit sjuk i några timmar och känner redan att jag lika gärna kan gå och dö!

Midsommar 2011





Denna midsommar var lika bra som förra årets midsommar, om inte bättre. Jag och Anton kom hem till oss vid 12.00 tiden och hälsade på min familj. Nervös var han men han klarade det galant. Efter ett tag (långa bilköer) så fick han även träffa en hel del släkt och vänner. Farbröder, kusiner, vänner till mamma och vänner/släkt till hennes vänner. Totalt var vi 30 pers och inledde festen med en silllunch och efter det blev det basket vid min förra skola igen. Alla killar + jag och Anton stack dit, för att antingen spela basket eller bara kolla på matchen. När alla var tillräckligt svettiga gick vi hem igen och började tända grillarna. Någonstans mitt i alltihop så kom min storebror och hans 6 kompisar som skulle vara med under kvällen. Tidigare hade dom åkt båt och varit ute på Sandhamn. Mötet mellan honom och Anton var en blick och sedan ett fasthandslag. Resten av kvällen fick jag höra "Jag visste att det var din bror innan du hann säga det. Du skulle ha sett hans blick!!!". Jocke var tydligen farlig men cool.

Vid 21.00 åkte vi hem till Anton igen, där jag fick krama på hans mamma (som jag hade saknat). Vitog med oss lite godis ner till honom, kollade på foton från när Anton var liten och hade det mysigt. Sedan soooooooomnade vi, trötta ungdomar!

Just nu sitter jag här och nördar medan Anton väntar på att jag ska bli klar. Idag ska vi grilla med hans vänner...jag har aldrig träffat dom förut. Men dom gillar mig redan...tydligen, haha.

"Jocke has a very sexy voice hehe"



Oh, baby...

Ny feleton

Hey!

Gårdagen var underbar hemma hos Anton. Jag fick träffa hans broder för första gången (han har varit i USA i 10 månader), och även hans brud. Men det var inte därför dagen var underbar, självklart var den underbar för att jag fick vara med Anton. Haha, vi kollade på halv åtta hos mig, vilket fick honom lite fundersam först, "Har jag verkligen skaffat rätt flickvän?". Men några minuter in i programmet så började han kommentera maten och deltagarna, vilket betyder att han faktiskt inte tyckte att programmet var så dumt. Vi blev tillsammans den 19:e och efter bara 4 dagar känns det så himla rätt. Jag hoppas vårt förhållande håller länge! ♥

Han steg upp tidigt idag igen för att åka till jobbet. Jag låg dock var en stund i sängen men stack därifrån vid 11.00 efter lite frukost. Just nu är jag hemma och har precis ätit lunch, tortellini. Det var planerat att jag skulle sova hos honom inatt också men jag vet inte längre. Imorgon är det midsommar och det är mycket att förbereda. Det är 30 gäster som kommer till oss imorgon, både släkt och vänner. Dock är jag såååå himla jävla kär att jag kommer åka dit ändå, haha.

Jag har förresten fått en ny mobil, min mammas gamla. Nu slipper jag ladda mitt batteri i en annan mobil (den svarta på bilden). Jag kommer sakna min mobil men samtidigt inte, haha. Någon som har en sådan röd? :)


läppar mot läppar

Gissa vem som får träffa sin pojkvän idag? Joooooooooooooooooosefine!

Hej på er! Mamma väckte mig vid 10.00 imrose och därefter blev det en snabb frulle och packa träningsväskan. Vid 11.00 någon gång åkte vi hemifrån och iväg till gymmet. Jag var sjukt trött men jag gjorde mitt bästa, och tillät mig själv gäspa mellan övningarna. Idag tränade jag mest ben och rumpa, lite rygg och bröst också. Jag har en känsla av att det kommer kännas rejält i benen imorgon, det känns redan nu. Vi hade tänkt bada också men mamma kom på att hon inte hann med det, för att hon skulle till jobbet efteråt. Istället åt vi lunch på Sibylla och sedan skildes vi åt. Jag har precis duschat och fixat klart mig. Vad gör ni för roligt?:)

I miss mah baby...alot!


Köra skiten ur benen

Hey!

Roligt att se så många nya läsare titta in, jag hoppas att ni är här för att stanna. Det är bara säga till om det är något som fattas i bloggen så ska jag försöka fixa det :]

Spellistan ser lovande ut, jag tror gästerna kommer trivas med den på midsommar. Den blev iallafall godkänd av min storebror, haha. Det har varit en ganska slö dag idag, om jag ska vara ärlig. Jag är väldigt trött eftersom jag gick upp otroligt tidigt idag, haha. Pojkvännen gjorde morgonen underbar iallafall, sen om jag var helt paj när han försvann ur siktet bryr vi oss inte om. Idag ska jag gå och lägga mig lite tidigare för att vara pigg till imorgon. Jag ska upp relativt tidigt imorgon också, för att gymma och bada med min kära mamma. Det var väldigt länge sedan jag gymmade, åh...jag vill inte ens tänka på det, haha. Ska köra skiten ur mina ben!

Innan sängen ska jag koka lite havssaltvatten till min piercing och småprata lite med mamma. Godnatt på er!
                                                               


Capture the rain


Idag regnar det verkligen otroligt mycket här där jag bor. Jag har sett solens strålar ett par gånger men det är regn och moln som dominerar idag. Det har dessutom varit en mycket tråkig dag, då jag inte haft något att göra. Jag skulle ha gått på konsert ikväll med Felicia, och sett Flogging Molly, men dom är inte tillräckligt tilltalande för att jag ska gå ut i det här vädret. Istället gjorde jag hallen lite sällskap, genom att lägga mig där med kameran. Öppnade dörren på glänt, kände hur regnet anföll mig och tog ett par snabba kort för att inte bli så blöt. Det var första gången jag försökte fånga fallade regn på bild. Det blev dock inte fallade regn, mer studsande regn, hehe.
Men vad tycker ni? Jag vet att skärpan inte är helt okej på första bilden men kom igen, det var första gången (A)

Jag fick nyss äran att fixa en spellista på Spotify till Midsommar, så det är det jag sitter och gör nu. Åh, jag längtar verkligen efter att få fira midsommar med dom bästa. Anton kommer hit då, och träffar min familj för första gången :)


Tattoo



Tumblr_li6dvqrmru1qzrkblo1_500_large
weheartit.com

En tatuering är något jag har velat ha sedan långt (oj vad gammal jag kände mig helt plötsligt) tillbaka. Förut har jag velat ha något jättestort, men nu är jag mer ute efter något litet. En stjärna vid handleden, noter bakom örat eller något budskap/en mening som betyder något för mig. Jag skulle vilja fylla kroppen, men inte alldeles för mycket, med tatueringar som har ett minne bakom sig. Noterna bakom örat (som jag defenitivt kommer göra) kommer stå för min kärlek till musiken, jag har alltid älskat musik. Utan musik skulle livet var tråkigt, haha. Enligt vissa förstör man kroppen om man tatuerar sig, jag respekter deras åsikt, men vad är det för snack? Suck! ;)

Jag är grymt avundsjuk på min storebror som ska tatuera in Poseidon på armen snart. Fy, jag vill också tatuera mig! :/ Vad tycker ni om tatueringar? Vill ni tatuera er, och isåfall vad?:)

Jag är precis hemkommen efter en fika och lite shopping med mamma och broder. Vi fick skjuts av pappa hem eftersom det regnade så jävligt. Dock är jag dyngblöt ändå! x]


hoppas någon vill ha mig



Hey!

Fy vilken tråkig dag! Det skulle sitta så fint att ligga i Antons famn istället för att sitta här och möggla. Men livet är inte alltid rättvist, tyvärr. Nu är det så att alla min kompisar har ett sommarjobb, och det har inte jag. Därför har jag absolut ingen att vara med, vilket leder till att jag sitter inne och mögglar. Smart som jag är så har jag tagit tag i det! Jag har sökt två sommarjobb, ett på McDonalds och ett på Burger King. För bara någon månad sedan sökte jag ett jobb till McDonalds och jag blev kallad till intervju men jag sumpade den chansen. Jag menar, man kan ju inte missa en plats längst fram på Bryan Adams för ett jobb på McDonalds? DAAAAAAAAAAH!
Vi får se vad som händer, jag hoppas någon vill ha mig, buhu. Annars får jag väll trösta mig med att jag slipper anstränga mig denna sommar, eller något. Dock behöver jag dom där pengarna som man får när man jobbar, niiii vet.

Snart bär det av mot Mölnvik (Värmdös köpcentrum) för att äta lunch med mami och lillebror. Vi får se om det blir någon konsert ikväll, hm...


Din flickvän är inte smart

"Hon går av en station tidigare för att hon är så trött, litar på en gammalgubbe som tycker att hon ser vilsen ut och är därför tvungen att gå mer än vad hon är kapabel till."

Godmorgon på er!

Jag antar att dom flesta har vaknat nu. Själv blev man väckt vid 06.00 av pojkvännen som skulle upp till jobbet. Jag hade tänkt sova vidare och dra hem senare, men jag bestämde mig sent igår kväll att jag hellre ville åka hem när han skulle dra till jobbet. Halvt död åt jag frukost tillsammans med den bästa, kelade lite med en av deras kaniner och klagade på att jag var så himla trött. Vid 07.00 gick vi mot bussen och sedan skildes vi åt efter en fet kyss.

Påväg hem trodde jag att jag klev vid rätt station med pendeltåget men det gjorde jag inte. Jag klev av vid Stockholm södra och jag är helt fucked up när det gäller Stockholm. "Vart fan ska jag nu?" tänkte jag och snurrade runt där jag stod. Helt plötsligt kommer det en man fram till mig med ett brett leende och frågar "Vet du vart du ska? Kan jag hjälpa dig?". Jag är inte van vid att Stockholmare är så trevliga så jag hann inte ens säga tack för hjälpen när han stack. Hans hjälp var inte heller till så stor nytta, han ledde mig till fel uppgång så jag fick gå ner igen och upp i andra uppgången. Jag var inte riktigt kapabel till det kan jag säga men jag klarade mig iallafall. På bussen till Värmdö sov jag som en stock!

Nu är jag hemma och åt frukost tillsammans med mor och min lillebror för en timma sen. Nu tänkte jag svara på lite kommentarer och lyssna på musik. Ikväll blir det konsert!:)


Ungjävel...sådär gör man fan inte!

45184_1582388883439_1347214788_1593588_391395_n_large
weheartit.com <3

Grodan. Hur kan man vara så taskig mot en sådan söt varelse? Jag menar, dom har ju inte gjort dig något. Det jag syftar på nu är dom där småpojkarna som tror att dom är coola. Småpojkarna som inte har förnuft och respekt tillräckligt för att låta dom små grodorna vara ifred. Sådana som faktiskt kan ta upp en sten, kasta den på grodan och skratta åt det. Jag förstår inte vad det är för fel på dem, för jag hoppas verkligen att dom förstår att grodan har känslor. Grodan har ju faktiskt ett liv, precis som pojken själv. Om grodan kan skita, pissa och äta så borde den ju förfan ha känslor också. Självklart gäller detta inte bara grodor, utan alla andra hjälplösa djur också. Något jag har lust med är att sätta dit en såndär puckad unge. Någon gång måste ju ungen få smaka på sin egna råa medicin och lära sig!

Jag skulle mer än gärna nita den fula ungen... med stenar! Är ni på eller? :D

Rösta på mitt bidrag



Hey!

Kommer ni ihåg tävlingen jag anmälde mig till? Jag fick nyss reda på att jag är en av vinnarna i tävlingen. Allt jag behöver nu är era röster, gå in på http://ofourblog.webblogg.se/2011/june/kom-du-med.html#comment och rösta på bidrag nummer 4, är ni snälla.

Alla som röstar får en länk, okej? Så det gäller att ni meddelar mig att ni har röstat. Kram :)

Snart är jag i din famn



Sådär Josefine! Nu har du ätit tillräckligt mycket, fy vad duktig du är. Du har gått upp 1 kg, och du borde vara så jävla stolt över det. Att det ska vara så svårt att gå upp i vikt nu för tiden!

Nu har jag duschat och ätit lunch (en väldigt sen lunch). Pojkvännen har precis slutat jobbet och är på väg hem, så snart kan jag åka till honom. Jag längtar verkligen! Som tidsfördriv tänkte jag skriva lite tidsinställda inlägg till er. En glad nyhet om min piercing är att jag nu kan rengöra den utan att få yrselfall. Den gör inte lika ont heller, och det är så grymt skönt!

Varför ska det vara sol i ena stunden och regnigt/molnigt i nästa!?

"It's the fiiinal countdooooown!"



Godmorgon!

Nu är jag vid liv igen, tack och lov. Det är inte okej att jag har sovit så här länge när det är sommarlov. Men visserligen, jag missade bara några tråkiga timmar som jag ändå inte hade kunnat göra något av.

Iallafall! Just nu sitter jag och kollar på livevideos från när alla möjliga band skapar magiska stunder. Det är så fint när banden och publiken blir ett, när alla sjunger tillsammans. Speciellt till legendariska låtar som alla kan utantill. Jag är en sådan som kan kolla på en video hundra gånger utan att tröttna på den, haha. Det är nu man inser att man faktiskt inte klarar sig utan musik. ÅÅÅÅÅH, nu vill jag på konsert. FELICIA!?
Det är tur att man ska på mängder av konserter i sommar och även iväg på en festival i slutet av sommaren. Det påminner även mig om att jag måste köpa en biljett!

Nu ska jag svara lite på kommentarer, lyssna vidare på musiken och sedan ska jag hoppa in i duschen. Idag ska jag vara med Anton, åh! :')<3

Vad ska ni göra idag?:)

"det är så jag känner iallafall"

I'm in heaven. Jag är så glad att det känns som att jag ska spricka vilken sekund som helst. Glädjetårarna har redan passerat och just nu sitter jag med en fånigt leende på läpparna. Inget ska få förstöra det här nu.


Fucking rain!



Hey!

Varför regnar det så himla mycket? Jag blir galen snart! Jag vill kunna vara ute utan att bli blöt på några sekunder. Jag vill att solen ska komma tillbaka med dess härliga och uppmuntrande strålar!

Jag ångrar att jag inte stannade kvar hos Anton, som han bad mig om. Det hade varit mycket roligare att vara med honom än sitta här och döda tid. Men imorgon åker jag dit igen, wiho. Jag menar, varför ska jag sitta hemma och slöa när jag likaväl kan vara med honom? Och det känns som om vår relation utvecklas, mer och mer för varje dag. Killen har fått mig att börja lyssna på band som Sabaton och Children Of Bodom, vilket jag aldrig skulle börja lyssna på om det inte vore för honom. Inte okej! ;)

Äsch, den här bloggen börjar bli jävligt tråkig! Vad tycker ni att jag ska skriva om? Hit med förslag!

"Välkommen till Tullinge dårhus"


Nu är jag tillbaka!

Gårdagen med Anton var rätt så underbar faktiskt. Han mötte upp mig i Tullinge och sedan gick vi hem till honom efter lite småköp inne på Coop. Väl utanför deras hus välkomnade han mig med orden "Välkommen till Tullinge dårhus". Vad han menade med dom orden fick jag aldrig riktigt veta, eftersom folket var grymt trevliga. Jag fick en rundvisning i huset och dessutom hälsa på deras urgulliga kaniner. Dom har sisådär 5 st, om jag inte minns fel. Jag fick grillat till middag och efter middagen satt vi och småsnackade om allt möjligt i uppåt 2 timmar. Hans mamma började prata om gamla goda tiden då man använde kassettband, och efter tjat från Anton tog hon fram sina kassettband som hon använde då, haha. Anton hittade ett kassettband med Freestyle och sprang iväg för att sätta på bandet. Det skulle man inte kunna tro om en hårdrockare va? ;) Tillslut stod han där och dansade och sjöng till "Fantasi", en hårdrockare...EN HÅRDROCKARE. Gah, jag älskar honom! xD Ja, det var iallafall underbart men sedan blev vi ensamma vid 22.00 någonting och då letade vi efter en film. Jag hade tänkt att vi skulle se en komedi men istället blev det en skräckis med namn Barnhemmet. Jag höll ärligt talat på att pissa på mig och kramade nästan sönder Antons hand. När filmen var slut och jag förstod innehållet tyckte jag dock att den var mer gullig, fast fortfarande lite creepy. Sedan blev det dock sängen och där slutar berättelsen :)

Idag stack jag från honom vid 15.00. Innan det så hann vi äta frukost, lyssna på mängder av musik och äta lunch med hans föräldrar. Han följde med mig hela vägen till Slussen och sedan skildes vi åt efter en kram. Jag kom hem för ca en timme sedan och jag har ätit jordgubbar med socker. Snart är det middag och innan det ska jag svara på era kommentarer.

Vad har ni haft för er? Kram :)


Tullinge

Tumblr_lmt58ioons1qjqdqvo1_500_large
Weheartit.com...

Kul att så många kommenterade "Träffa sina idoler" - inlägget, roligt att läsa! ;)

Idag åker jag iväg till Tullinge, min nyfunne vän Anton bor där. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det finns säkert något att hitta på. Eftersom det ligger ganska långt bort måste jag sova över för att vi ens ska kunna spendera någon tid tillsammans.  Haha, nu låter det som om vi är tillsammans men det är vi inte. Jag har precis gjort mig klar och ska bara mumsa på några jordgubbar. Vi köpte dom igår, för att JAG vill ha dom men jag glömde bort att äta dom igår, haha.

Vi hörs imorgon. Kram!:)


Träffa sina idoler



Kolla på videon innan ni läser texten

Jag hittade den här videon på en blogg och tänkte att jag bara måste få skriva lite om den. Jag är inget fan till Justin Bieber, det är jag verkligen inte. Samtidigt har jag inget imot honom, han gav sig fan på att bli stjärna och vad blev han? En stjärna! Visst, jag kan ha sagt "Åh, nej...inte Justin Bieber" men det är för att jag inte gillar den typen av musik. Jag gillar mer hårdrock och vidare åt det hållet. Självklart har man varit i det träsket, när man lyssnade på Jimmy Jansson och hans ballader. Men det jag skulle säga om den här videon är att jag skulle reagera precis som den här tjejen om min/mina idol/idoler kom insmygande i mitt rum. Jag skulle flippa ur, ärligt talat, och ni som har sett mig stå framför mina idoler på skivsigneringar eller efter konserter vet hur jag beter mig. Jag har två olika beteende när det gäller det här, antingen står jag helt tyst och håller skriket inne eller så står jag och hyperventilerar samtidigt som jag pratar konstant.

En sak är säker. Man behöver inte vara fjortis eller överdriven när man håller på som tjejen i videon gör.

Jag kommer ihåg när Hardcore Superstar spelade på Grönalund 2009. Efter ha stått längst fram och dessutom fångat trummisens trumpinne så ser jag hur bandet samlar sig nedanför scenen för att skriva autografer. Självklart springer jag dit, och jag ser dom...dom är EN JÄVLA METER ifrån mig. Jag är med Frank, som hjälper mig att skaffa fram något att skriva autograf på. Jag använder min tröja (autografen från Vic har tvättas bort :(), även mina skor (som är trasiga) och något papper med bilder på olika glassar. Haha, så när jag kom fram med alla mina grejer så garvade dom åt mig men jag fick självklart mina autografer. Jag tog även tillfället i akt och kramade Vic, min älskade älskling, så mycket jag kunde. Han är som en björn, så himla mysig och snäll!

Något man inte ska göra, som jag gjorde av misstag, är att gå fram till sina idoler när deras familj är där. Sångaren i Hardcore Superstar stod en liten bit ifrån med sin flickvän och dotter, och jag gick dit för att få autograf och kram. Dom såg lite bekymrade ut och det förstår jag. Det är väldigt respektlöst att göra som jag gjorde. Visst, han är känd men det är inte hans flickvän och hans dotter!

Jag har träffat min idoler rätt många gånger men varje gång beter jag mig likadant. Och om jag träffade Hardcore Superstar idag så skulle det bli ännu värre. Min kärlek till dom har blivit ännu starkare, åh..så romantisk du är Josefine, och jag är eeeeeeeeeeeelskar Vic Zino, mihihihihihihihi.

Hur reagerar ni när ni träffar era idoler? Och vad skulle ni göra om era idoler stod och pratade med familjen? :)


Bortglömda

Godmorgon på er!

Vaknade vid 10.00 av mitt alarm, somnade sedan om för att vakna upp 20 minuter senare av ett gulligt sms. Jag har precis ätit frukost och nu ryktas det om att vi ska på släktträff idag. Min farmor ringde och frågade om vi skulle på en fest som min gudmor anordnar, dock vet vi ingenting om det. Det känns lite som att hon har glömt bjuda oss eller helt enkelt inte vill ha oss där, haha. Jag vet inte, vi får se.

Min piercing gjorde grymt ont igår, den bultade och hade sig. Den var svullen, som den aldrig har varit förut, och området runt den var helt rött. Jag tvättade den inatt och nu gör den inte ont längre, men det är fortfarande rött. Och så här ska det hålla på i några månader, men...om man vill vara fin så får man lida pin. Jag älskar iallafall min älskade piercing, haha.

På bilden kan ni se min lillebrors rygg, vars hud lossnar. Mami tycker tydligen att det är roligt att pillra bort det där. Det är lite äckligt eftersom det är död ut, men haha. Jag vill även berätta för er att alla bilder så kommer upp på den här bloggen, förutom när jag skriver att den/de är tagna av någon annan, är mina. Om ni vill låna dom så får ni fråga men ni får absolut inte bara ta dom sådär. Förstått?:)

Så, vad ska ni göra denna mulna dag? Här är det dock oklart på den fronten.


Ska jag chansa?

Dessa skor, från DNA, råkade jag snubbla förbi inne i Forum Nacka. Jag testade dom, blev förälskad men blev påmind av min kära mor att vi snart skulle åka till London. Där kommer det självklart ske en massa shopping, bland annat av skor. Och då tänkte jag, det kanske finns något snyggare och billigare där? Maybe baby!
Dock är jag väldigt rädd för att dom här ska vara slutsålda när jag kommer tillbaka, kanske utan skor? Jag vet därför inte hur jag ska göra. Ska jag chansa på att dom finns kvar när jag kommer hem om jag inte hittar någon annat i London? Vad tycker ni?:)

 


POLISEN



Idag har jag i stort sett spenderat hela dagen hos polisen i Nacka Strand. Haha, nu tror ni säkert att jag har gjort något eller råkat ut för något. Men nej, jag var bara där för att skaffa pass...dock samma dag som 70 andra personer också tänkte göra det. Det var många småbarnsföräldrar som skulle skaffa pass till deras ungar, och en familj tog säkert 30 minuter på sig. Dessutom var det personalbrist den dagen så det tog rejält lång tid. Vi kom dit någon gång vid 14.00 och blev klara någon gång vid 17.00. Jag hade bara ätit frukost vid 08.00, så jag var rejält hungrig i väntan på att få skaffa pass. När vi äntligen blev klara där inne, och jag fick till en hyfsat bra bild på mig själv till passet så ringde vi pappa. Pappa jobbar bara 100 m från polisen (och min skola), och sa att vi var på väg mot McDonalds. Han kom dit och vi åt middag där tillsammans. Efter det svängde vi in på ICA Supermarket och handlade lite och sedan åkte vi hem. Nu är jag äntligen hemma och nu tänker jag inte göra något annat än ta det lugnt!

Jag är smått död efter denna dag, trots att jag bara suttit ner och väntat. Jag hade tänkt att åka till en kompis efter att jag hade skaffat pass, men det blev försent tillslut. Tråkigt nog får jag därför spendera min fredagskväll här hemma. Vad ska ni göra ikväll?:)



BON JOVI



Bon Jovi är ute på turné just nu och imorgon spelar han i Finland. Något som Bon Jovi har glömt är att skriva upp Sverige på sitt tunréschema. Och det är jag och Felicia grymt ledsna över. Jag menar, hur kan han glömma oss!?

Så här löd en konversation mellan oss två

Felicia says;
  Imorgon spelar Bon Jovi i Finland. Jävla lyckostar :(

Josefine says;   nenenenene :(

Felicia says;  I know. Vill fan diiiit

Josefine says;  vi rymmer

Felicia says;
  har du pengar dude?;)

Josefine says;
  hm...nej
                         vi kan sälja oss
                         nej, fyfan vad hemsk jag är! xD

Felicia says;  ahhahahahahah xD ja, alltså. fyfan vad ovärt i längden.

Josefine says;  "Vi vill se Bon Jovi, men vi har inga pengar så vi ska sälja oss"
                          dumt, dumt, dumt

Felicia says;  berättar vi den historien för bandet, eller iaf att vi har planer på't, så kanske dom känner sig skyldiga och spelar i sverige =D
yeeaaaaaaaay!!!

Josefine says;  DET GÖR VI!
                           DET RÖSTAR JAG PÅ!
                           Har du numret eller?

Felicia says;  nej, men man kanske kan skriva nånstans på deras hemsida. hehehe.

Josefine says;  Gör det, du kan engelska :D

Felicia says;  alltså, jag börjar bli lite rädd för att du menar allvar här? XD
                      åh, jon var ju för jävla sexig. gaaaaaaaaah

 


A N T O N



Nu är jag hemma igen, hemma efter en lyckad dag på stan med Anton. Vi träffades på plattan (varför bestämmer man alltid träff där?) och gick vidare mot Kungsträdgården. Först var det lite stelt och jag var blyg men sedan började jag prata som en pratkvarn. När vi väll satte oss i en trappa vid Kungsträdgården så lättade allting och vi pratade konstant i 2 timmar. Han är så lätt att prata med, och om man säger fel eller pratar om något helt onormalt så bryr han sig inte. Och vet ni vad jäveln har gjort? Han har cyklat till Göteborg helt själv och han hade dessutom cyklat fel i 7 mil, haha. Det är då man inser att man är lat, jag skulle helt ärligt talat dö efter första milen. Denna vän ska jag se till att behålla förevigt!

Iallafall. När jag kommer hem så får jag reda på att jag äntligen fått tillbaka mina pengar som min storebror lånade förut. Nu är jag 700 kronor rikare, men dom försvinner igen tyvärr. Jag måste, så snart som möjligt, köpa min biljett till festivalen jag ska på. Fan vad härligt det ska bli!!!

"Nu känns det som om det bara är jag som pratar" - Vad har ni för er mina kära, underbara läsare?:)

HELIX


Hm, en lagom dålig bild...men jag hoppas ni ser den iallafall.

Ja, jag har ju som sagt lovat er en bild på min nya piercing. Jag fick ta en hel del bilder innan jag fick nöja mig med den här. skhdskfhdifguhds, fokusen ligger inte ens på piercingen och det här ska vara en fotoblogg. Uschablusha. Men den blåa pilen vägleder era ögon iallafall, haha. Det här är då min nya piercingen, tagen i öronkanten...helix som det så fint heter. Helix låter coolare än "öronkanten", och jag vill vara cool...kan jag få vara det? Nehe, skit it då!

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå en promenad med mamma till hennes jobb. Därifrån tar jag bussen till stan och möter upp Anton, funnybunny. Han är "emo", hur coolt är inte det? :o


han fick mig att vilja dricka kaffe



Bonjour!

Vaknade vid 11.00 av ett telefonsamtal från en telefonförsäljare och ett sms. Telefonförsäljaren verkade inte ha så mycket att säga då människan i andra änden var helt tyst. Jag antar att han/hon/hanhon bara ville höra min sexiga morgonröst. Men fanskapet väckte mig iallafall och han/hon/hanhon fick mig att vilja dricka kaffe. Något som jag sa för en månad sedan att jag skulle sluta med, hur fan bar sig människan åt? Jag har varit fri från kaffe i en månad men så ringer det en telefonförsäljare, som är helt tyst, som får mig att vilja ha en kopp kaffe. That's fucking scary!
Iallafall. Jag gjorde kaffe och två mackor. Satte mig här. Åt/drack upp allt. Satte på musik. Och nu? Jag har fått ett erbjudande. Av en vän. Antonpanton. You and me.

Så en sammanfattning av den här texten: Jag väcktes av en kåt telefonförsäljare som fick mig att vilja dricka kaffe. Och när jag hade druckit upp kaffet så fick jag ett erbjuande av en vän. Jag har något att göra idag, exciting? Myeah.

Något gick fel imorse

Star Tattoos Handrawn Ink, Black Rectangular Frames, Cluster Of Stars Necklace, Star Patterned Knit Cardigan With Gold Buttons, My Fave Voltron Reebok Rubber Shoes, Hong Kong Red And Dark Blue Striped Tee
Hur tänkte denna man när han klädde på sig den morgonen? Från Lookbook.nu

Godkväll!

Idag har det verkligen inte hänt ett piss. Jag har suttit vid datorn, kollat på tv (men gett upp när fjärrjäveln inte ville byta kanal), duschat, utnyttjat nötter för terapi och lyssnat på musik. I duschen hände det en mindre skojsig grej, rätt så obehagligt faktiskt. Jag duschade av min piercing lite, för att göra rent den. Smärtan kom och även yrseln, "Fuck!" tänkte jag (inte bokstavligt talat). Jag hann upp innan det blixtrade till framför ögon, drog åt mig en handduk och sprang för glatta livet mot mitt rum. När jag väl låg på min säng, i säkerhet från att kunna ramla och slå ihjäl mig, så kunde jag slappna av. Där låg jag i ca 10 minuter tills smärtan och yrseln hade försvunnit. Vid sånna tillfällen börjar man fan undra om det är något fel på mig.

Nåja, nog om mina bekymmer. Jag har faktiskt ingenting vettigt att erbjuda er idag, tråkigt nog. Jag återkommer imorgon, med något roligt förhoppningsvis. Vi hörs :)

Just a bad dream

You wake up. Realize that he's gone, your darling is gone. Not there, in your ugly heart. You trying to search for him, but he's gone. Gone, gone, gone...forever. He left you with a message that he couldn't, he couldn't be with you because you were too much. He thought that you were complicated. And you couldn't find out what he meant by that.

It wasn't a bad dream, it was reality. He's gone, and now you're alone.


Yrsel



Hej på er!

Jag har precis ätit frukost (jag vet, jättesent) och just nu sitter jag i soffan och kollar på TV. Det var varit väldigt svårt att sova inatt på grund av min piercing. Det gjorde ont så fort jag la mig på det örat som jag har piercingen i. Jag vaknade varje gång jag råkade lägga mig på det örat, så det var ett problem. Haha, jag hoppas det blir bättre med tiden för idag är jag väldigt trött.

Jag har även en fråga till er, ni kanske inte vet svaret, men ni kanske har en aning. Det är nämligen så att när jag ska göra rent min piercing så känner jag yrsel efter ett tag. Det är inget nytt för mig, då jag känner så ibland när jag håller på med mina örhängen. Men ändå, kan det var något fel? Jag kanske även bör tillägga att jag inte hade ätit något innan jag rengjorde piercingen, vilket gör att blodsockret sjunker och man har lätt för att svimma/känna yrsel då.

Så, om ni vet något...berätta gärna :) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt. Dock antar jag att det blir att sitta här, helt ensam, framför datorn. Jag har inte ork till att göra något annat. Haha, det känns som att det här kommer bli en deprimerande dag. Vad ska ni göra idag?:)

"JAG KOMMER DÖ!"

Ja, så lät det idag när jag äntligen fick pierca mig. Yes, idag åkte jag in med mamma till stan för att pierca mig. Vi åkte faktiskt in två gånger, för den första gången hade jag glömt leget hemma men vi åkte tillbaka lite senare efter middagen.

Jag var så himla nervös när jag gick in med mamma i butiken, gud så ont i magen jag hade. Jag vågade iallafall gå in, väl inne fick jag fylla i ett papper, säga vart jag ville pierca mig och betala för det. Jag fick med mig havssalt (att rengöra piercingen med) och ett papper med råd och skötsel. Efter det bad dom mig gå ner en trappa, ta av mig skorna och desinfektera(?) händerna. Killen som skulle pierca mig log mot mig och sa att det skulle gå så bra så, haha "Visst" tänkte jag medan magen protesterade ännu mer. Men sedan satte jag mig ner, med mamma vid min sida, beskrev vart jag ville ha den och sedan sa det poff och pang och piercingen var där. Det gjorde ont, men inte jätteont, jag trodde att det skulle göra ondare eftersom det är brosk vid öronkanten. Innan han tröck in nålen så upprepade jag "Jag kommer dö, jag kommer dö, ajajajajaj, jag kommer dö". Men det gjorde jag inte, haha. Jag undrar verkligen vad den där killen tror om mig just nu, haha.
Så nu är jag en piercing rikare och 350 kronor fattigare. Jag har precis kokat lite vatten med havssalt i och när det har svalnat ska jag rengöra min piercing. Jag är så glad att jag äntligen har gjort det och det är grymt snyggt. Jag funderar på att göra det igen, fast senare, lite högre upp bredvid den andra.
Nu ska jag kolla till vattnet, vi hörs imorgon och då få ni även se hur det blev, kram !

Kajen i Slussen



Jag och Felicia träffades någon gång vid 2-tiden och gick först in på H&M och sedan Lindex. Tanken var att hitta en fin bh till mig men icke sa nicke. Det finns inga fina bh:ar längre, vart har dom tagit vägen?
När vi gav upp tillslut så bestämde vi oss för att gå i Gamla stan. Det var jättemysigt och vi hann med en hel del snack, bland annat om festivalen vi ska på i sommar. Vi stannade även för att äta glass, jag hade tyvärr inga pengar med mig men hon lånade ut, snäll som hon är. Sedan gick vi och satte oss med glassarna på kajen i Slussen, ni vet där det är proppat med folk som somrarna. Vi satt där i ungefär en timme men sedan var jag tvungen att gå för att hinna hämta min lillebror.

Jag har varit hemma ganska länge nu, har dock inte orkat bloggat. Men jag har nyss ätit mat och nu ska jag redigera bilder, bilder som ni kommer få se sedan. Vad har ni gjort idag?:)

Spola tillbaka tiden

Det var underbart igår, väldigt underbart. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och få uppleva den stunden igen.

Jag vaknade inte för så länge sen av att Felicia ringer. När jag svarar låter jag som en död alkis och när hon frågar vad jag ska göra idag frågar jag vilken dag det är. Och när hon frågar om jag vill göra något så säger jag att jag ska ringa upp senare. Senare är nu, jag har duschat och ätit frukost. Jag ska bara borsta tänderna och sedan knappar jag in hennes nummer. Frågan är bara hur länge vi kommer kunna vara med varandra, då jag ska hämta min lillebror från dagis vid 17...

Äsch. Istället för att sitta här ska jag fixa så att jag blir klar så snabbt som möjligt. Vi hörs senare! :)


Vid berget, där jag brukar sitta och tänka

Jag har velat bada hela dagen, men jag har inte kunnat få med mig någon. Inte vill jag bada helt själv heller, det är ju inte roligt. Jag har velat ta första doppet länge nu, men jag har inte vågat. Och idag vågar jag men då ska det finnas hinder, dummadumma. Jag har även haft tråkigt hela dagen men snart så bär det av mot en promenad med en kompis. En kompis jag saknar otroligt mycket. Jag ska ta med mig kameran och fotografera lite. Ni får ha en underbar kväll. Kramar!

"Vi kan sätta oss på ett berg vid vattnet. Brukar sitta där när jag behöver tänka."


Something on your desk

Efter lite utbrott om att jag hade väldigt, väldigt tråkigt här hemma så fick jag äntligen gå ut. Jag, min mor och min lillebror tog en liten promenad ner till affären. Inte för att det var särskilt roligt, men jag lovar er att det var roligare på affären än här.

Jag var nyss inne på en blogg och kikade lite, tjejen som ägde bloggen hade en så kallad fototävling. Uppdraget är att fotografera ditt skrivbord eller något du har på skrivbordet, om jag förstod det rätt. Jag valde att vara med och jag valde att fotografera en liten text om Pete Doherty som jag har sparat. Var med ni också vettja, ta ett foto och anmäl er här

Nu ska jag lägga mig ute i solen och hänga upp mina älskade byxor så att dom blir torra någon gång. Dom har legat längst ner i tvättkorgen i någon månad, så det var jättelänge sedan jag använde dom :(


Strawberrys


Jag måste bara få uttrycka mina känslor för dessa tre underbara jordgubbar. Det var dom tre och tio jordgubbar till som inte fick plats på tårtan. Jag måste bara få tacka dom allihop, dom var så utsökta. Så saftiga, och något knapriga med de söta sockret ovanpå. Dock tyckte jag att dom tre ovan var värda en porträttering innan jag slukade dom. Så dom fick sig en photoshoot. Och som ni vet så ser vi alla olika ut, den första är längre än den andre och den andre är fetare än den tredje. Åt helvete med idealet!

Huga, Bert och Ros-Marie...ni var så underbara. Jag önskar att ni fanns kvar på denna jord, att jag hade kunna hindra min lust från att sluka er. Så röda, så fina, så goda...obeskrivliga (jag beskrev dom nyss?) var ni!


School's out


Innan Bryan Adams. Amelie och Felicia i full fart med att spela vänd tia i väntan på att få paxa dom bästa platserna längst fram.

Hej och hå, godmorgon!

Skönt är det att vakna upp en söndag och inse att man inte behöver gå till skolan dagen därpå. Det brukar ju vara så men eftersom jag började mitt 2 månaders långa sommarlov i torsdags så behöver inte jag det. Det är otroligt skönt att äntligen få slippa skolan och allt som hör till.

Idag fick jag dock inte sova så länge. Jag vaknade vid 10.00 av pappa insisterade på att låta hans actionfilm spränga högtalarna. Och jag lovar dig, det räcker inte att gräva ner ansiktet i sängen och pressa kudden över huvudet...det hörs ändå. Men det är praktiskt det där, speciellt om man vill att familjen ska vakna. Jag ska dock inte klaga, någon gång måste man ju ändå gå upp och man kan inte sova bort sommarlovsdagarna. Det tragiska är att jag inte har någon aning om vad jag ska göra idag. Bada går fet bort för vädret ser inte så fint ut idag.

Kanske ska jag, ännu en gång, sjunka in i Harry Potters värld? Det var länge sedan.


Underbar dag

Trots att jag somnade väldigt sent igår så har jag fixat denna dag. Enda sedan 11.00 har jag varit uppe och fixat och donat inför kalaset. Vid 14.00 kom alla gäster och trots att alla inte kunde komma så var vi rätt så många. Hälften av släkten var här och även en familj som är vän till mamma var här. Frugan i den familjen är nämligen gudmor till både min storebror och min yngsta lillebror.

Vi åt tårta, hade det allmänt trevligt och öppnade födelsedagspresenter. Lillebror fick en massa leksaker, leksaker som även tonåringarna (kusinerna) gillade att leka med. Själv fick jag bara pengar, vilket jag behöver otroligt mycket av denna sommar. Här nedan kan ni se min yngsta lillebror mumsa på en kaka^^



Efter tårtan och öppnandet av presenter så begav sig släkten hemmåt och kvar stannade mammas kompis och hennes familj. Dom stannade kvar för att fortsätta de trevliga och grilla med oss.



Vi flickor gick en promenad ner till affären medan killarna tog en sväng till min gamla skola och spelade basket. När alla kom tillbaka, nästan samtidigt, blev det hopp på studsmattan, grillning och trevliga samtal.



När mästerkockarna var klara vid grillen så åt jag en underbart god middag. Skrattade åt och pratade om allt möjligt med dom underbara personerna runt omkring mig. Mysigare stunder än med vänner och släkt får man leta efter.



Efter middagen bestämde mina två äldsta bröder och sonen till mammas kompis träff med en polare till min äldsta bror. Denna gång återigen vid basketplanen på min gamla skola. När dom kom tillbaka vid 22 tiden så hade dom inte med sig våran basketboll, utan 5 andra basketbollar som tillhörde skolan. Dom hade hissat upp min lillebror (han på bilden) på taket, där alla basketbollar låg, och tvingat honom att plocka ner dom. Ja, mina bröder är speciella...haha. Men jag ska inte säga att jag är bättre, hahahaha. Det var en underbar dag och jag vill tacka alla som var där för att fira mig :)

Familjen åkte hem för ett tag och nu sitter jag här och lyssnar på underbar musik. Jag tänkte lägga mig lite tidigare idag för att vara piggare imorgon, än vad jag har varit idag. Imorgon ryktas det om bad med mitt ex, kommer jag våga ta första dopet?;)


SMILE

CUpgvP on Make A Gif, Animated Gifs

Jag kände för att göra en animation för hur jag känner just nu. Jag är glad, för att jag äntligen har fått dela mark med den magiske och för att det äntligen är sommarlov nu. Det känns även som om livet är på väg till det bättre. Och snälla, låt det vara såhär nu. Jag vill så gärna att det ska bli bättre nu.

Imorgon är det kalasilas för mig och min lillebror, så idag har jag och mamma bakat. Stora släkten kommer för att fira oss, jag fyllde år i maj och min lillebror fyllde år igår. Vi har firats tillsammans i några år nu, en tradition kan man säga. Jag borde egentligen sova nu, för att vara pigg till morgondagens bravader men det är något som håller mig uppe. Något, något som gör mig glad. Jag kan helt enkelt inte slita mig härifrån. Bryan gör det ännu svårare.

Livet är fulländat, tack Bryan!


Amelie, Felicia och jag längst fram. Trots solsting på grund av den brinnande solen så var gårdagen världens bästa dag!

Kvällen igår var det bästa på väldigt, väldigt länge. Jag har egentligen inga ord för hur bra konserten var igår. Bryan Adams och hans band ägde på scenen och jag kan ingenting annat än tacka dom för en underbar kväll. Jag har ett ord, ett ord jag inte brukar använda så ofta men som jag lätt kan använda till den här konserten. Det var magiskt, men det räcker ändå inte. Det var mer än magiskt, sdöoifjhreoigterogi, BÄST var det!

Mitt liv är fulländat efter den där konserten. Jag skulle kunna dö idag utan att det skulle göra något. Jag har sett Bryan Adams och mer än så behöver jag inte. Trots kameraförbud och att jag och Felicia skildes åt av två ungar så var det perfekt. Jag stod längst fram, efter 8 timmars väntan, och jag var 1½ meter från Bryan Adams och när han log mot mig dog jag lite inombords. Bättre än så kan det fan inte bli!

Något jag ångrar är att jag inte hoppade och skrek för att få komma upp och sjunga med Bryan. Nej, det var någon annan jävla brud som tog min plats. Hon fick krama Bryan och till och med gnida sin röv mot hans gitarr, gissa om jag är avundsjuk!

BRYAN DARLING, I MISS YOU SO FUCKING MUCH RIGHT NOW!

 


kan, får, vill

Jag vet inte vad jag ska skriva här längre. Jag vet inte vad jag kan, får eller vill skriva här. Jag vet inte om jag vågar skriva här. Jag har så himla mycket att skriva, men jag vet inte om jag vågar öppna upp mig för hela världen. Jag har så himla mycket att tänka på just nu att mitt huvud exploderar snart. Jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vill bara ha sommarlov. Jag ska försöka göra som han säger, men kommer jag verkligen klara av "singel resten utav livet" - saken? Kanske kommer jag göra det med underbara vänner och min underbara familj runt omkring mig. Just idag vet jag inte men som han sa igår "Kan jag, kan du", och jag får väll lita på honom. Gud vad jag älskar mina vänner, fan vad fina ni är!

"Varför sitter du där på marken? Vi ska ju gå en promenad"

Godkväll!

Jag har precis varit ute på en underbar promenad i solen med min kära mor och lillebror. Hunden fick även hänga med då hon behövde rastas. Jag gjorde dock ett dumt val som gick ut i shorts och linne, medan dom andra var lite mer påklädda. Inte för att det var kallt, för det var det verkligen inte. Det var så där perfekt varmt och det var så härligt när de varma solstrålarna smekte benen. Problemet var, jag hade helt glömt bort det, de tusentals blodtörstiga myggorna som promt skulle festa på min kropp med mitt blod. Nästan som en fjortisfest, fast värre. Det var först när jag upptäckte den feta myggan som satt på mitt bröst som jag vill hem så fort som möjligt. Men innan det så hade jag trevligt med min kamera, och jag fotade min otroligt söta lillebror. Dock förstod han inte varför jag satt mitt i vägen med kameran riktade mot honom, så om och om igen sprang han fram mot mig för att tappert dra upp mig på benen igen. Därav halvbra bilder, hehe. Men jag förstår honom, det var ju en promenad vi skulle gå, inte sitta på marken. Han är så himla gullig, älskar honom så himla mycket! :')

Om ca 50 minuter ska jag kolla på fotboll med min kära far. Igår spelade Sverige mot Moldavien och Sverige vann ganska stort om jag inte minns fel. Men idag spelar Portugal mot Norge, och vissa skulle självklart rösta på grannlandet. Dock är jag halvportugis så det är inte lika självklart för mig.

GO PORTUGAL!


Kanelbulle till frukost

Tjo på er!

Jag har precis kommit hem efter lite äventyr borta i Täby. Jag var med en underbar vän (eller jag kanske inte ska säga det än) och kollade på en fotbollsmatch, Blade och en Queen konsert. Det var så mysigt så, haha. På vägen hem köpte jag mitt värsta köp på väldigt länge. Jag hade inte ätit någon frukost och var så himla hungrig, och i Slussen är det ju alltid någon som står och säljer bullar och bröd. Haha, jag köpte en påse med 3 kanelbullar för 15 kronor. Jag gluffsade i mig två av dom på bussen och efteråt fick jag väldigt dåligt samvete. Kanelbulle till frukost? Fy fan vad vidrigt! xD

Idag hade jag tänkt åka till en annan kompis men jag kände att jag behövde åka hem. Så nu sitter jag och väntar på lunch och lyssnar på musik. Tänkte smita ut i solen en stund och få lite färg. Blev retad igår för att jag är så blek, inte schysst^^

Vad ska ni göra en underbar dag som denna?;)


Quit mah job?


En underbara sammafattning av Hardcore Superstars konsert på Cirkus.  Jag vill tillbaka! :(

Godmorgon, god dag, god eftermiddag, god kväll på er!

Imorse upptäckte jag hur underbart det verkligen var att sova. Jag vaknade först vid 9 av ett sms men vägrade svara och somnade om istället. Nästa gång vaknade jag vid 10 av den dumma men ändå så underbara solen. Rakt i ansiktet, irriterande men jag lyckades somna om och vaknade vid 11 igen av att min lillebror skrek. Då kunde jag absolut inte somna om så jag gick tillslut upp efter ett tags stirrande i taket. Jag gjorde frukost till mig själv och satte mig på altanen för att sola och äta. Men det hade varit underbart att få sova mer, gud så skönt det var.

Idag skulle jag ha jobbat men jag pallar verkligen inte. Jag skulle dö i solen, allvarligt talat. Och fan vad jag funderar på att skita i det där jobbet. Visst, det är pengar men ett trädgårdsjobb? Inte min grej riktigt. Så vad ska jag göra idag då? Jag vet inte riktigt. Min mamma snackade om att ta en promenad, och kanske ska man ta och hänga med? Det är ju grymt fint väder ute!:)

Vad ska ni göra idag?:)

 


Therese

Hej polers!

Jag har precis ätit middag och fikat med mina föräldrar. Haha, jag har nog aldrig varit så trött som jag är idag. Men innan det tog jag en promenad till min kära vän Therese som var minst lika trött som jag. Vi satt mest och pratade, spelade kort och i slutet tog vi en promenad. Jag skulle gå hem så hon hängde med mig en bra bit. Det var så härligt att få vara med henne, jag behövde det verkligen. Underbara vän ♥  Nu sitter jag och lyssnar på musik men ska snart dra ut på en promenad och möta upp en person.

Här är tre bilder från när Jay Smith och hans band spelade på Gröna lund. Det är min kära vän Felicia som har tagit dessa underbara bilder :]



 


Prickiga ben



Jag fick inte tag på min kära polare men det hindrar inte mig. Jag har precis klätt på mig för att dra iväg till stan för en dag full av shopping. Eller ja, om jag nu köper något. Jag ska iallafall köpa ett par skor men jag har två par att välja mellan, det är svårt!

Och vem har sagt att prickigt hör till Julafton. Nu sticker jag ut i mina prickiga strumpbyxor, ett par nyklippta shorts och en ful tröja. Hörs! ;)

Update; Felicia ringde nyss, hon ska bara duscha och sedan åker hon in till stan. Det blev som jag ville tillslut, nicenice. Och nu kommer solen! :)

Rainy day



Halloj!

Gissa vem som är ledig idag? Haha, det är så grymt skönt. Dom underbara treorna på min skola tar studenten idag, så det är därför. Jag lärde inte känna någon från treorna, tråkigt nog men jaja. Jag är ledig resten av veckan och även på måndag nästa vecka. Livet är rätt så underbart just nu. Allt jag ska göra i skolan är klart, det är snart sommarlov och snart ska jag ÄNTLIGEN få se Bryan Adams. Ni ska bara veta hur mycket jag har längtat!

En sak jag är lite nervös för inför konserten är att jag ska träffa en person. En person jag aldrig har träffat förut, som jag egentligen borde ha träffat för länge sedan. Mamma envisas med att hon har berättat om honom men jag kan inte minnas det. Jag har tydligen en kusin i 20 års åldern. Han och mamma ska med på Bryan Adams, och det är då jag börjar tänka "Ska han få se mig som ett galet fan första gången vi träffas?". Men även "Då kommer han få se mig när jag är som lyckligast". Haha, men självklart sak det bli roligt att få träffa honom. Det är på tiden att jag ska få träffa honom! ;)

Eller vad säger ni? Har ni någon släkting som ni aldrig har träffat? :)

Idag regnar det! Jag som hade tänkt dra med mig Felicia till stan och shoppa. Hm, vi får se hur det blir med det. Ska slå en pling och höra med henne. Vi hörs senare :)

Country?

Precis hemkommen från konserten! Och jag måste få säga att konserten var lite lame. Jag hade förväntat mig mer av Jay och inte country, utan hårdrock. Dock älskar jag fortfarande hans röst och skriken som han ger ifrån sig ibland. Jag har inte hört något från honom sedan idol och därför inte märkt att han släppt en skiva. Eller har han det? Men iallafall, det fanns några låtar som var helt okej. Dock skrev jag i inlägget nedan att jag behövde röja och det fick jag absolut inte idag. L-A-M-E! Fast fan kyss på att han är en grym sångare!

Jag skulle ha tagit med mig kameran, men jag glömde den på skrivbordet i mitt rum. Men bilder kommer när Felicia har redigerat sina, hon var smart och tog med sig sin ^^