Det blev för mycket för mig

Jag var hemma hos Mattias för typ en timme sedan och mådde jätte bra. Jag vet inte vad som hände men jag kände att jag ville hem. Jag kände mig inte hemma och jag hade för många tankar i huvudet på samma gång. Jag mår inte bra av att ha det så här så jag ska försöka fixa det här på något sätt. Jag vet bara inte hur jag vill ha det, det är det som är problemet. Det är så mycket som händer!

Nu när jag är hemma mår jag lite bättre iallafall. Jag är dock nervös för att jag ska bryta ihop. Nu när jag skriver det här så känner jag mig så himla patetisk. Suck. Gosh! Nu får jag panik igen.

HUR FAN SKA JAG GÖRA!?


Vem av pojkarna är snyggast?;)


Dyngblöta! ;)

Gårdagen vart helt okej. Mamma och jag shoppade som hönor och jag fick med mig 3 överdelar och ett par string. Mamma fick med sig hela Nacka Forum men det behöver vi inte snacka om. Vi åkte hem ganska sent och åt middag. Mattias åt även hos oss och när vi hade ätit klart gick vi ner och köpte lite godis. Därefter cyklade vi direkt till Kvarnsjön där ett par kompisar väntade på oss. Vi skulle fixaen mysig eld och bara prata men tändaren gav upp. Jag och Mattias cyklade hem när det började regna och somnade efter att vi sett på Snabba Cash. Väldigt bra film måste jag säga! :)

Vad har hänt idag? Idag har det inte hänt så mycket. Vi vaknade vid 11.00 och gick upp och åt frukost. Jag duschade och fixade mig medan jag tappert försökte leka med min lillebror. Ni ska bara veta hur gullig han är, han är så himla glad hela tiden. Sedan stack vi ut och då skulle det förstås börja regna. Förlåt...jag menar spöregna. Jag var verkligen dyngblöt från topp till tå. Mitt nyss nyfönade hår var lika blött som det varit när jag kommit ut från duschen. Vi gjorde ett ärende på en affär (kan tyvär inte berätta vad) och jag blev något deppig. Fan att allt ska vara så jävla svårt i den här världen! Jag får helt enkelt vänta tills 2 Augusti, hihi -.-' Idag skulle Mattias bror och hans flickvän komma hit(hem till Mattias) och äta middag. Dock har det hänt något och dom kunde tyvär inte komma. Jag åt iallafall en jättegod middag alldeles nyss, mums! :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Mattias ska diska klart och bada. Nu ska jag läsa lite bloggar och besöka några sidor till. Vi hörs senare! :)

Jävlar vad mycket klockan blev!

Vaknde för inte så länge sen och upptäckte att jag precis har sovit bort hela dagen. Det känns fan inte bra att vakna så sent. Men jag har sovit ut själv och i min egna säng vilket var länge sen. Iallafall, jag har precis gjort te till frukost. Det finns inget smör så kan inte göra en macka vilket jag skulle vilja. Jag förtjänar nog ingen frukost eftersom jag vaknade upp vid lunch, haha. Man tar det man har och håller käften helt enkelt. Jag hoppas jag får något riktigt smarrigt till middag istället. Mamma och Maximus har iallafall varit duktiga och gått upp tidigt. Dom hade tänkt åka till Nacka Forum for some shopping. Vem om inte jag hakar på? ;) Jag ska bara dricka upp mitt te och dom ska bara äta lunch sen drar vi! :) Vi hörs senare!


Inge vidare alls...

Kom nyss hem från konserten. Konserten var inte ett dugg bra och vi stack efter ca 3 låtar. Bandet stämde inte in på någt sätt. Haha, min kamera la av direkt när jag satte på den så jag fick inga bilder. Nu ska jag hitta något att äta och sen ska jag sova. Jocke är ju borta så jag har hela hans säng för mig själv. Awesome! ;)


Dom 3 bästa låtarna just nu!

 

Nasty Idols;  http://www.youtube.com/watch?v=b-Jspfc2As8&feature=related



Oskar Linnros; http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY



Lizzy Pistol; http://www.youtube.com/watch?v=Aqueir1dykY


Den första låten hittade jag tillbaks till igår så jag är jävligt glad för det. Den är så jävla bra så det är självklart att den hamnar på första plats. Den andra låten har ALLA hört och ja, den är bara bra. Dock inte så bra att den hamnar på första plats. Sedan har vi tredje låten och den låten hittade jag också tillbaks till igår. Den är så himla vacker och han gör det så jävla bra. Det var så fint när han sjöng den för Dave på Rest In Sleaze! <3

Bilder från konserten, Kristian Anttila :)








Hejdå Jocke!

Inatt vid 6-tiden tog Jocke och hans gäng planet till Grekland och dom är väll framme nu. Han ringde mamma förut och jag hoppas det gick bra på planet, haha. Ha så roligt...do your thing! ;) Hm, sedan kan jag även säga att Vincent också har åkt iväg. Han är på en dagskryssning med en kompis och kommer hem sen ikväll. Jag hade hoppats på att han skulle ha åkt över natten men aja. Nu är det bara jag och Maximus kvar i barnaskaran här hemma. Jag får en känsla av att mamma och pappa tycker det är jävligt skönt.

Haha, iallafall...jag vaknade för kanske en timme sedan. ******* har stuckit hem men kommer tillbaks snart igen. Just nu sitter jag och njuter av livet medan jag lyssnar på härlig musik. Min dag har inte startat riktigt ännu men snart så. Ikväll ska jag på konsert på Grönalund igen. Den här gången ska jag se H.E.A.T, om ni vet vilka det är. Egentligen är dom inte bra men vafan, det är GRATIS! :D

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från gårdagens konsert ;)


Kristian är kung

Jag har precis kommit hem från Grönalund och Kristians konsert. Kristian var inte som jag väntade mig. Han var faktiskt jätte bra. Det är ett sånt jävla drag i honom att man blir kär och glad. Efter konserten gick jag och köpte sockervadd och fick lyckligtvis kramas med gitarristen(?) :) Nu är jag hemma och dricker te med ingen förutom *******! ;) Sug på den ni!

Nu ska jag dricka te och lyssna på underbar musik, vi hörs imorgon snyggingar!


Hemma igen efter en sväng...

runt jorden. Jag har redan att planerat att jag ska ut som ni vet efter förra inlägget. Ikväll ska jag på Kristian Anttilla med Ida, Sofia och Mattias. Jag har aldrig lyssnat på Kristian och tycker egentligen inte att han är särskilt märkvärdig. Men jag vill ha något att göra så jag tvingar mig själv. Dom två senaste dagarna har varit toppen förresten, awesome. Men jag har gått ner 3 kg på bara några dagar, det är fan inte bra. Jag har fan blivit helt cp. Dessutom funtar jag på att stänga ner den här bloggen, vi får se. Det är fan ändå ingen som läser skiten. Men nu ska jag fixa mig inför ikväll, ska träffa dom andra om 50 minuter. Vi hörs! :)


Kristian Anttila ikväll på Grönalund


Dämpa ångesten med shopping?

För att inte hamna i en depression som snart är på väg (jag får bara inte!) så ska jag göra något. Jag vill bara inte vara ensam för det är då jag börjar tänka. Så länge jag inte tänker är jag glad. Det är dock ingen som vill åka och shoppa med mig så jag får åka själv med mina tankar. Jag ska bara köpa ett par shorts( sånna jag visade på bild igår) och sedan drar jag hem till farmor. Jag åker dit i förväg, hjälper farmor att laga mat och löser korsord med farfar. Såå jävla super!

Man blir äcklig och svart om man låter tankarna styra!


NU!

Nu måste jag glömma dig!


Det är mot lagen...

att väcka mig vid 10.00 när jag sover så bra. Dock älskar jag tjejen som väckte mig så hon slipper undan fängelsestraff. Men fan, jag sov så jävla bra för första gången och dessutom själv. Iallafall, gårdagen var über mysig! :) Jag åkte hem till Sofia där även Ida och Veornica väntade. Vi lyssnade på musik och åt röda vinbär(sååå jävla gott!). Efter ett tag drog vi in till stan, mötte upp två gosungar till och gick till en park och satte oss. Där gungade vi och snackade skit. Jag måste erkänna att jag har missat så jävla mycket. Jag måste börja vara med kompisar igen, ingen kan stoppa mig right now! ;) Sedan åkte vi hem och jag fick gå igenom den där jävla mörka skogen halvt springandes + rädd. Hihi! :)

Mamma ropade nyss och sa att vi hade fått tomater i våran odling..jippie. Mera fetaost sallad till mig! :) Aja, innan jag blir för hungrig så ska jag äta frukost. Jag hatar när man är så hungrig att det känns som om magen är borta. Idag ska jag på släktmiddag lite senare, jag ska äntligen få träffa farmor! :)


Sover över hos Sofia :)

Jag har ingenting att göra här hemma så jag kan lika bra sticka ut och vara med some friends. Jag sticker hem till Sofia och är med henne och Ida. Om inte Ida sover över där så sover jag över där. Sofia är hippie(hahahahaha) så det är extra mysigt i hennes lägenhet. Jag har helt glömt bort att det är fredag men skit samma, haha. Nu drar jag snyggingar, puss! ;)


Lite stora i benen...

kanske dom var men jag är ändå nöjd. Min plånbok är även glad för att den slapp komma hem tomhänt. När jag klev av bussen påväg hem så träffade jag även på en gammal klasskamrat. Hon hade också varit inne i stan och köpt jeans. När hon fick reda på vad mina jeans kostade så blev hon röd som en tomat och sa att hon hade fått hostat upp 1400 :- för sina, haha! Jag har inte gjort så mycket sen senast inlägget, ätit mat och lyssnat på musik. Ett par vänner bjöd över mig alldeles nyss så jag får väll se om jag sticker dit. Dock vill jag inte vara inne eftersom det verkar så deppigt. Så vi får se. Jag kanske stannar här med er istället, hehe :) Nu måste jag iallafall kryssa i allt jag vill ha i H&M's höstkatalog, så att jag slipper gå naken. Haha, skämt åsido! ;)




Nothing wrong with that!

Jag var precis i staden för att shoppa lite. Det var tänkt att jag skulle komma hem med ett par mjukis shorts, alltså..typ korta om ni fattar. Tyvärr så hittade jag ingen butik som hade det så jag fick inte med mig det. Jag hittade istället ett par schnygga jeans på Weekday, 60 kronor är väll inte så mycket?;) Dom var mega snygga så det var ett jävla fynd. Nu ska jag ner till affären med mamma. Vi hörs! :)


Typ sånna, fast inte rosa kanske, uäk;)


Mysig kväll på stranden

Tjena snyggingar!

Jag har precis duschat och fixat mig lite. Två vänner har ringt och jag ska tydligen spendera kvällen på stranden med dom. Myspys, vettni. Jag ska bara köpa godis och något att dricka innan. Mattias sover över ikväll, vi få se hur det blir...Vi hörs imorgon friends! ;)


Så jävla underbart att komma bort!

Hej!

Jag kom hem för en stund sedan och har precis ätit en efterlängtade middag. Som ni kanske vet har jag varit borta i två dagar nu och det har varit härligt. Jag har varit hos en kompis bara för att få komma bort och rensa tankarna. Vi och ett gäng åkte ut till en ö och tältade och grillade. Det var jätte mysigt, speciellt på kvällen då vi tände en brasa. Vi hade musik och alla sjöng. Alla var så otroligt snälla och roliga, haha! Förutom att jag knappt fick i mig någon mat så var allt underbart. Jag behövde verkligen det där känner jag. Det är nästan så att jag vill tillbaka men nu får vi se vad som händer. Det är så jävla mycket som händer just nu, haha! :)


Nu drar jag till ingenstans.

Nu drar jag till ingenstans där en polare bor. Vi hörs när jag är hemma igen. Mår piss!

Shoppat lite under dagarna

Jag har faktiskt varit i stan 3 dagar i rad, lördag, söndag & måndag. Dels för att hitta ett par skor men även kolla på rean. Jag har inte hittat något på rean men jag har iallafall hittat något. Tänkte visa upp det för er som vill se. Två ynka plagg/assecoarier kan väll era ögon fokusera på? ;)






Vad tycker ni om det jag har köpt?:)


Nu ska jag äta lite mat och sen kanske jag drar ut med en kompis. Vi hörs! :)


Nelly kommer alltid med något nytt!

Nu kan du tydligen tävla om att bli Nellys nya skodesigner. Låter det roligt? Om du vinner så säljs din sko på Nelly.com; du får ett presentkort från Solresor värde 20.000 sek; du får även ett presentkort på Nelly.com värde 10.000 kr. Låter det lockande? Vill du vara med i tävlingen är det bara att designa din sko på Nelly.com! ;)


Darriga ben ||

Idag är egentligen ingen bra dag men jag försöker göra den till den bästa. Dagen började med att jag åt frukost och läste Twilight. Efter det läste jag 20 sidor till och sedan vart jag tvungen att sätta mig vid datorn för att ge er en berättlse om igår. Jag har även ätit upp min sista rallybil, buhu. Idag spelar Timo på Gröna Lund men jag vet inte om jag orkar. För det första så är mina ögon helt röda och jag kan inte ha linser. För det andra så kan jag inte gå utan mina ben ska darra. Det känns nästan som om jag ska fall ihop och typ dö. Jag är även varm som en ugn och känner inte för att gå någon stans idag. Jag kommer nog ligga i sängen hela dagen och läsa Twilight. Mattias kommer sen och pussar mig, min älskling. Jag är bäst, jag är bäst...ellerhur?(a)

 


Jag vill, jag vill, jag vill

Gissa vem som spelar på Gröna Lund idag? Jo, Timo Räisänen! Och vem vill gå bara för att? Jo, Josefine! Nu ska jag ringa runt och fråga dom få polarna jag har kvar ;)


Answer me babes! ;)


Födelsedagspartyt igår...

Födelsedagspartyt igår var rätt så roligt. Det började med att vi åt grillspett, snackade och jag smutsade ner mina shorts med någon olja. Very funny, veeeery! -.-' Efter grillspetten så gick vi in för att äta tårta och öppna dom två presenterna hon fick. Av en killkompis fick hon en vit ros, mycket gullig..hehe. Av mig och Sofia fick hon en sak som sedan blev festens roliga. Vi hade köpt ett "kortspel" till henne som heter "Våghals 2". Det är som Sanning eller Konka och vi körde det spelet tills korten var slut. Alla hade jätte roligt och tillslut blev klockan för mycket och alla sprang hem ;) Jag fick tyvärr inga bra bilder på födelsedagsbarnet eftersom hon alltid ska kolla bort så.. :/



Spelat det någon gång? ;)


Orkar inte...

Har precis varit på ett födelsedagsparty och känner mig hur svettig som helst. Jag orkar inte lägga upp några jätte inlägg. Det får bli imorgon, nu ska jag duscha och sen sova. Godnatt! :)

Idag ska jag leta...

efter en present till min kära kompis som fyller 19 år idag..I think. Vi ska fira hennes imorgon, jag och ett par kompisar. Så jag sticker in till stan med Mattias och en kompis, Sofia. Det var länge sen ja träffade henne och hon har precis varit ute på en cykeltur i Sverige. Det ska bli roligt att träffa henne igen ;) Nu ska jag göra mig i ordning och sen sticker vi. Vi hörs ikväll! :)


Efter lite redigering.. :)

Efter lite redigering gav jag bilden som kommer lite mer färg. Den är inte lika grå och tråkig som innan. Ni ska få se skillnaden :)

Före



Efter




Jag tycker bilden blev mycket finare, vad tycker ni?:)


Nu ska jag gå och vara med min otroligt irriterade pojkvän. Han säger att jag är så otroligt tråkig för att jag sitter och bloggar. Vi ska käka choklad och kolla på film, vi hörs imorgon!


Halleluja!

När vi åt middag alldeles nyss så började det helt plötsligt spöa regna. Det bara vräkte ner och vi hörde lite brak här och där. Jag kan inte säga att jag är förvånad för det har varit molnigt och lite kallt hela dagen. Det regnar fortfarande och det är bara skönt. Vi slipper värmen för ett tag och hoppas (nästan) att den kommer tillbaks imorgon. Nu ska jag redigera lite bilder, och jag tror faktiskt att Mattias kommer snart. Han ska sova över i två nätter! :)


Liten stund för mig själv

Jag sov hos Mattias igår och allt gick bra förutom natten. Mattias snarkade på grund av sin allergi så han höll mig vaken. Idag har jag iallafall varit inne i staden och försökt hitta ett par sommar skor. Tyvärr är det inga skor som vill passa mig och min lilla prick. Ja, jag har ett fult födelsemärke på foten som är lika stor som en pennas omkrets och jag skulle ta bort den om jag fick. Jag kan inte ha ballerina skor på grund av att den syns. Det har alltid varit så när jag åkt in för att leta och jag har tillslut åkt hem helt galen. Jag får helt enkelt vänta till nästa sommar och se om det är någon designer som vill designa något fint som passar mig och mina lilla prick. Nu ska jag laga tacos med mamma, vi hörs senare! :)


Myskväll hemma hos Mattias

Jag har precis ätit grillad kyckling och potatissallad med familjen. Dom tuggorna jag fick i mig var goda och coca colan gjorde mig något gladare. Iallafall, jag och Mattias blev sams tillslut. Jag tänker inte berätta allt i detalj för det är privat. Allt är känsligt just nu men jag ska försöka göra kvällen så bra som möjligt. Jag sticker hem till Mattias med jordgubbar och två filmer. Sedan får vi se vad som händer. Jag sover nog över där om jag inte kommer hem sent. Nu ska jag göra mig i ordning och fixa lite, vi hörs senare eller imorgon. Kram! :)



Jordgubbaaaaar gör mig på bra humör :)


Tips till er som vill hålla ansiktet borta från finnar ;)

Enda sen sommaren började så har jag tvättat ansiktet med kallt vatten några gånger om dagen. Det har blivit så automatiskt eftersom det är så varmt. Men jag har märkt att min hy har blivit mycket bättre på grund av det. Jag har inte haft en endaste finne sedan jag började tvätta ansiktet. Det är ingenting man lider av eller tycker är jobbigt för det är härligt att tvättat ansiktet. Det kostar heller ingenting, man behöver inga produkter som kostar pengar. Bara lite vatten! :)

Jag är jätte glad över att mina finnar håller sig borta, jag mår så bra av det. Finnar är ingenting roligt, dom gör bara ont och man lider av det. Min metod funkar för mig, men om det funkar för just dig vet jag inte. Men du kan ju testa, ellerhur? Man ska inte behöva lida! :)


Ja eller nej?



När han kommer med en sån här gråtandes och ber om förlåtelse. Är det då man ska glömma bort vad som hänt och göra allt som vanligt igen? Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vet ingenting längre!


Jag är så jävla tjock...

men ändå sitter jag och tröst äter choklad. Nu ska jag äta lite mer choklad, tänka på det fina och vänta på bättre tider. Snart kommer Mattias och hämtar upp mig, vi får väll se om vi återförenas. Nu ska jag ta en dusch för jag är äckligast i världen!



Han gick och nu är han tillbaks. Undrar hur länge det här ska pågå...


Äckliga fredag!

Jag kan säga att gårdagen inte var någonting speciellt. På dagen badade jag med Mattias i Kvarnsjön och på kvällen så var jag och Mattias med ett par kompisar på stranden.

Idag har jag hunnit med en massa. Jag har badat med Mattias vilket inte blev någon bra bad stund. Jag cyklade hem utan honom och ja..dagen har inte varit så bra. Det är varmt, jag mår dåligt och jag skulle bara vilja sova bort dagen. Ni ska egentligen inte få höra på mitt gnällande. Men jag bestämde, när jag skaffade den här bloggen, att det ska vara som en dagbok. Jag ska skriva vad som händer i mitt liv och inte massa annat tjafs om vilka kläder jag skulle vilja ha och skit. Jag tror inte ni bryr er om vilka kläder jag vill ha egentligen. Och...nu är han borta. Hörrni, vi får höras någon dag när jag mår bättre! :)

Filmkväll med papi och älskling :)

Nu har jag ätit middag, vi hade köpt så att vi skulle göra pasta med skinksås men när vi kom hem orkade dom inte laga mat. Pappa gick istället ner till thaien och köpte thaimat. Under middagen berättade pappa om två intressanta filmer pappa hade lånat tidigare idag. Båda två handlar om vampyrer och det passar ju bra nu nör Eclipse har kommit ut. Så ikväll kommer jag spendera tiden framför TV:n med papi och älsklingen. Nu ska jag pussa på min pojkvän som kommer om nano sekunder. Vi hörs imorgon! :)


Hemma utan bikini, grr!

Jag har precis kommit hem efter ett par timmars shopping med mamma. Vi gick in i varenda affär och provade och så. Jag fick syn på en söt klänning men jag tyckte inte den satt bra på mig efter att jag hade kollat mig i spegeln i ca 10 min. Jag skulle leta efter en bikini och det gjorde jag men jag hittade ju ingen. Alla sitter så fult och är fula och jag vill ha en med överdel med bygel. Dock hittade mina kära mamma en hel del plagg. Men jag är glad även fast jag inte hittade någonting och får helt enkelt vänta till nästa sommar med att skaffa en ny bikini. Nu tänkte jag ta en svalkande dusch, dricka lite saft och vänta på min älskade pojkvän. Sedan blir det mat, vi får se om det kommer ett inlägg till, kram! :)



Denna klänning vare jag stirrade mig blind på i provrummet. Den är über söt och om jag ångrar mig och helt plötsligt vill ha den igen så kan jag beställa hem den :) Den var faktiskt jätte skön och kostar bara 149 :- !


Shoppa med mami

Jag hade tänkt att jag skulle hitta en bh vid internet och beställa en därifrån men jag hittar ingen. Det hade varit lättare att bara beställa någon snygg. Anledningen till att jag vill ha en ny är för att den jag har nu är för stor och åker av. Det är inte så roligt att showa brösten för hela stranden så fort man kommer upp ur vattnet. Så...mamma behöver ett par nya shorts och jag behhöver en ny bikini. Därför tänkte vi åka förbi Nacka Forum en sväng och shoppa lite. See you later! ;)


Letar efter en snygg bikini!

Kan någon snäll själ hjälpa mig, tro? Det är bara att kommentera! :)

Redan svettig!

Jag vaknade för kanske 30 minuter sedan. Jag har bara ätit frukost och varit ute med hunden och jag är redan svettig på grund av värmen. Men skit samma! Idag ska jag inte klaga, det har jag bestämt. Det spöregnade inatt så det är jag glad för. Alla växter, speciellt mina blåbär behöver vatten för att kunna överleva. Igår såg mina blåbär döda ut och då blev lilla Josefine ledsen. Jag ska ut och kolla om dom har växt lite, haha. Jag kanske inte har berättat det men jag fulkomligt älskar blåbär! :) Aja, förutom att kolla till mina blåbär så ska jag väll ta det lugnt och försöka att inte dö i värmen. Senare kommer Mattias och myspyser med mig ;)



Jag och Maximus :)


Mysig stund med kompisar

Jag glömde berätta för er att min mamma hittade ringen för inte så länge sedan. Hon hittade den i Maximus vagn och vi tror att det är Maximus som har tagit den från mitt skrivbord och lagt den i vagnen. Háha, han är så himla busig och jag älskar honom men jag gillar honom inte när han tar saker och lägger dom lite var som helst. Men iallafall, strax innan mamma hittade ringen så ringde en kompis och frågade om jag ville vara med henne och ett par till. Det blev en riktigt mysig stund och vi satt på stranden och pratade om allt möjligt. Haha, men sen var jag tyvärr tvungen att åka hem för att vattna grannens blommor ;) Jag är vrålhungrig just nu så jag tänkte ta något att äta och sen hoppa i säng. Godnatt! :)



Sexigaste bilden ever! ;)


Jag är deprimerad!

Det var jätte mysigt och så på stranden. Vi åt middag som pappa hade tagit med sig och bullar som efterrätt. Vi badade och hade jätte roligt. Mamma badade också vilket förvånar mig eftersom hon är badkrukan i familjen. Men när jag kommer hem efter att ha handlat med mamma och ska leta efter min ring...och det här är så jävla pinsamt att jag dör. Iallafall, jag kommer hemma och ska leta efter min ring som jag hela tiden har intalat mig själv att den ligger på skrivbordet eller i badrummet. Ligger den där? Nej! Jag börjar leta som en jävla idiot men hittar den inte. Så just nu ligger jag inne på rummet och är nära till gråt. Jag känner mig hopplös, värdelös och elak! Jag är deprimerad så det blir inga fler inlägg för idag. Hejdå! :(


Familjen tjatar på mig...

att jag måste med till beachen och bada med dom. Det är väll bara att sätta på sig bikini och dra iväg. Jag har inget annat val och jag kan inte komma undan från värmen hur jag än gör. Här hemma kokar det och på stranden likaså. Jag hoppas att det inte är så mycket folk på stranden (vilket det säkert är) för jag hatar när det är mycket folk. Alla stirrar verkligen på en och jag hatar det! ;) Nu ska jag packa ihop mig själv och hänga med familjen till stranden, vi hörs! :)



Låg i stolen ett tag men gick in efter en liten stund. Så himla varmt! ^^



The sun is burning! ;)

Vad om inte ett linne passar perfekt när det är såhär varmt! Jag hittade mitt älskade för några dagar sedan som åkte på direkt :)


34 grader i skuggan!

Idag är det för varmt för lilla Josefine att vara ute. Hon klarade sig på bussen när hon skulle hem från sin pojkvän men tyvärr inte när hon kom hem. Hon höll på att dö av värmeslag och var tvungen att dränka ansiktet i vatten direkt när hon kom innanför dörren. Därefter sprang hon till frysen för att hämta en piggelin och just nu sitter hon och njuter av sitt något kallare rum. Hon har sitt fönster på vid gavel och skulle helst vilja sitta naken.

Okej, seriöst nu! Det här är sjukt. Jag bor i Stockholm om någon har missat det och just nu är det 34 grader i skuggan här. Jag bor på "landet" och jag kan tänka mig att det är värre inne i city. Och där visst det väll inget vatten att svalka sig i...förutom duschen dårå. På landet är det mer vind eftersom jag bor några km ifrån vattnet. Visst, jag kan tycka det är skönt med värme och sol men graderna är väll lite överdrivna? Jag vill inte klaga men jag är tvungen, haha. Just nu skulle jag vilja cykla till Kvarnsjön men jag har ingen ork. Det är verkligen för varmt och då menar jag det. Idag blir det inget bad utan jag ska nog hitta på något annat. Vad sägs om att ligga vid fönstret och läsa?

Nu ska jag göra lite saft, sno Twilight från mamma(hon lånar den) och lägga mig och läsa, vi hörs snart! :)



Mysig middag tillsammans...

med Mattias efter en underbar dag i Kvarnsjön kändes perfekt. Vi lagade tacos tillsammans, pussades och snackade om allt möjligt. Tidigare hade vi som sagt jätte mysigt i Kvarnsjön tills det började regna lite smått. Vi cyklade hem och satte på en film, jag tror den heter Johan Falk - Operation Näktergal. Vi lagade även en enkel lunch som bestod av pasta med tomatsås, mums. Sedan tog vi en glass och hängde med mamma ner till affären. Där köpte vi allt vi behövde till tacosen och sen lagade vi middagen :) Mattias har precis varit och köpte onödiga godsaker och har kommit hem nu. Ikväll ska vi se på en film som går på 4:an och börjar 21.00. Därefter blir det chill. Jag måste dra nu men jag återkommer imorgon, vi hörs och ha det bäst! ;)

Spanien vann såklart! ;)

Alla som kollade på VM-finalen igår vet att Spanien tog hem hela skiten. Ni vet också att Iniesta och Casillas är så jävla bra på fotboll att man får rysningar över hela kroppen. Något ni inte vet att jag var så patetisk och att det kom några glädjetårar när Casillas tog emot pokalen och sträckte upp den mot himmlen. Det var så jävla...vackert! :)



Hans mål var så jävla snyggt! ;)

VM-final!!!

Vilka tror ni vinner nu då? Spanien eller Holland? Andra halvlek har börjat nu och jag hoppas att Spanien drar in några mål! ;)



Jag och Mattias är inte särskilt bra på fotboll men här kan ni se en närkamp så det heter duga ;)


Bad i Kvarnsjön :)

Morgonen började med frukost som vanligt. Mattias var extra god med sitt morgonhumör och var smått tjurig men sånt gilar vi. Hehe, efter frukost satt vi ute i solen ett tag innan vi bestämde oss för att åka och bada. Dock inte i Grisslinge eftersom det är så mycket folk där. Utan vi bestämde oss för att bada i en sjö som heter Kvarnsjön. Jag badade alltid i den sjön när jag var liten eftersom det ligger nära min barndomsgata. Jag och mina polare var alltid där och fiskade coh badade. Men men, jag och Mattias badade och hade det mysigt i solen, det var perfekt. Efter det cyklade vi mot affären och köpte varsin glass som vi satt och åt på. När glassarna var upp ätna så cyklade vi hem. Här hemma har vi inte hunnit göra så mycket. Solat, myst och ätit lunch. Just nu sitter vi på altanen och njuter av vädret. Vädret är helt sjukt, det är typ 30 grader och man smälter bara man är i solen i några sekunder. Men jag ska inte klaga! Efter flera månaders snö och kyla förtjänar vi människor sol och värme, i massor! :)

Hehe, nu ska jag umgås med min pojkvän och invänta några familje medlemmar. Senare blir det god middag och härlig fotboll. Om inte Spanien vinner spränger jag fotbollsarenan! ;)


Maaaaaaaaaaaattias!

Nu har Mattias kommit så nu ska vi mysa, äta godis och kolla på film. Jag är lyckligast i världen just nu, vi hörs imorgon sötnosar! :)


Enligt Mattias har jag "demon ögon" på den här bilden. Funtar på att ta det som en komplimang ;)


Jag vet inte hur många gånger...

jag har läst boken Twilight men det är väll uppåt 20 ggr. Den är hur bra som helst och även fast jag kan vartenda ord utantill i boken så kan jag inte släppa den. Den är för bra. Så för några dagar sedan började jag läsa Twilight igen efter ett uppehåll på några månader och jag ryser verkligen. Så för att vila magen lite efter den goda thaimaten tänkte jag lägga mig i sängen och läsa den underbara boken. Jag får se hur länge jag läser...Mattias kommer hit någon gång vid 22.00. Jag lovar att det blir ett inlägg innan dess, vi hörs! :)

För 20 minuter sedan ;



Nu! ;


Äta bör man annars dör man!

Äsch, nu börjar min mage kurra så jag ska kolla med mamma hur det blir med maten. Någon sa något om thai mat och sedan sa någon att dom inte orkade gå och köpa. Så...vad fan! Jag ska nog tvinga ner mamma. Pappa ska ut med sina bröder så det är bara jag, mamma och två av mina bröder hemma. Nu ska jag dra härifrån en liten stund. Vi hörs snart! :)



T-shirt H&M, Shorts Now Yorker


Om jag kunde gå i klack...

 


skulle jag helt klart köpa dom här, übersnygga från have2have ;)


Cashen rullar in

Vattna grannens blommor två kvällar i rad och få 200 kronor är awesome enligt mig! ;)


Tjena mors!

Idag vaknade jag av inget mindre än en geting som flög in i mitt rum. Jag är inte rädd för getingar men min såkallade man är det. Mattias blev förstås jätte rädd för den där getingen så han var snabbt uppe ur sängen. Han grabbade tag i mina jeans och försökte slå ihjäl getingen. Medans han försökte ha ihjäl getingen låg jag i sängen och skrattade åt honom. Jag räddade tillslut getingen genom att släppa ut den genom fönstret, haha!;)

Efter det gick vi upp och åt frukost för vi kunde inte somna om. Jag hade planerat sen igår att jag skulle åka och köpa leggings. Det är nämligen någon som har tagit mina, buhu! :( Mattias var snäll och hängde med, jag köpte ett par svarta och ett par gråa. Sedan delade vi även på en sallad till lunch. Efter det åkte vi hem åt varsit håll men han kommer hit och sover över sen. Nu ska jag ta det lugnt lite och läsa en bok och efter det gå och handla med mamma. Vi hörs sen! :)


Två för 149 kr på BikBok typ :)


Jag hatar sådana...

filmer där dom slåss och slåss hela tiden. Det räcker inte med en höger utan motståndaren ska verkligen vara täckt av blod. Man ska heller inte se att människan var en människa från början utan man ska slasha kroppen i flera delar. Jag hatar verkligen när två människor slåss medvetet! Ja...varför jag skriver det här är för att just nu sitter min familj och min pojkvän och kollar på en ninja film. Jag kollade lite i början men det blev tillslut för mycket. Jag förstår inte hur man kan kolla på sådant. Jag är en sådan som hellre kollar på komedier eller "kärleks komedier". Det är en genre för mig, jag behöver inte se en massa blod och det glädjer mig. Vad tycker ni? Klarar ni av att sådant?

Har ni sett den här filmen?;) Det är den dom kollar på. Sjuk film om ni frågar mig :)

 


Glass i solen

Dagen började med en härlig frukost och en rejäl dos av sol. Vi får hoppas att jag fick lite färg för min bror är fan brunare än mig(ni ska se hans arsle jämfört med hans rygg, haha) :bigeyes:Efter det bestämde vi oss för att göra något, vad som helst alltså. Mamma skulle nere och lämna tillbaks filmerna som pappa lånade förut så det passade perfekt. Vi åkte med henne och lämnade filmerna och åt samtidigt glass i solen. Vi var även på affären och handlade middag och godis tills ikväll. Det har varit jätte fint väder tils nu när molnen kommer fram och hotar oss med regn. Så att vara ute ikväll känns inte så jätte lockande. Ikväll gissar jag på mys framför TV:n med godis och Mattias, vilket låter lockande :) Vi får hoppas på att det går något bra! Så...vad ska ni göra ikväll då?;)


Strawberry White är min favorit, vilken är din favorit?


Världens tråkigaste film!

Innan Mattias kom hit så stod jag och rensade och fixade fint i min garderob. Man kan inte säga att jag lyckades eftersom den är lika "ful" som innan. Men men, man kan iallafall hitta saker nu och man slipper gå igenom vart enda plagg för att hitta det plagget man vill ha. Såhär såg det ut innan jag började, haha ;)



När Mattias kom så sprang han till fläkten det första han gjorde. Han klagade på att det var så jävla varmt att han höll på dö. Jag kan inget annat än hålla med honom. Han var iallafall hungrig så vi åt pizzan som blev över från igår. Just nu sitter han och kollar på världens tråkigaste film som pappa hyrde för några dagar sedan. Jag passar på att skriva ett inlägg men snart hade vi tänkt dra ut. Frågan är bara om vi kommer överleva värmen...*fortsättning följer*. Haha, nu ska jag sticka...vi hörs!:)



Den får 1 stjärna bara för att jag är så snäll (a)


Rolig eftermiddag igår :)

Förlåt för att det inte kom något inlägg igår men jag har faktiskt två anledning. För det första så var jag helt upptagen med att laga middag med mamma åt 7 pers och sedan så var det faktiskt match igår. Till middag skulle vi göra hemma lagade pizzor och det gick väll sådär. Mamma vägrade göra en egen deg så vi köpte ett "pizzakit". Pizzakitet visade sig dock vara jätte dåligt och svårhanterligt(gick inte att kavla ut) så vi fick tillslut göra en egen deg. Men vi gjorde även pizzor med degen från "pizzakitet". Tillslut visade det sig att degen fårn pizzakitet var godare, eller det var iallafall vad jag tyckte. Efter maten tog vi en liten promenad och sedan kollade vi på matchen mellan Spanien och Tyskland. Jag och pappa skrek när Spanien gjorde mål. Det är självklart man ska heja på grannarna om man själv inte är med ;) Efter det somnade vi till en film efter mängder av cocacola :)





Idag är det hur varmt som helst och det är inget annat än mysigt. Jag och Mattias vaknade vid 11.00 och har bara ätit frukost sen dess. Mattias har dock åkt hem för att diska och duscha men han kommer tillbaks sen. Just nu sitter jag ut på altanen med mamma och snackar skit. Jag vet inte vad jag ska göra sen men jag får väll hitta på något. Jag såg precis prognosen för vädret här i Stockholm den senaste veckan och det är bara 25, 26, 27, 28. Det är skönt när det är varmt och så men när det blir för varmt är det bara jobbigt. Nu ska jag snacka lite med mamma och försöka få henne att göra något med mig. Vi hörs senare! :)


Drar till Mattias :)

Nu drar jag till Mattias och chillar. Vi har hela lägenheten för oss själv så det blir väll party. Haha, nej men vi åker hem till mig sen och jag ska väll försöka mig på ett litet inlägg då. Vi hörs sen babes! :)


Tips från mig till er! ;)

Medan jag sitter här och väntar på att få åka till Mattias så har jag kollat runt på en del shopsajter. Jag kollade på Gina Tricots hemsida och hittade ett jätte fint linne. Jag tycker om färgerna och den skulle sitta fint nu i sommar. Jag vet inte vad ni tycker men jag skulle gärna köpa linnet om det inte vore för att Gina Tricots kläder sitter så konstigt på mig. Storlekarna är helt fel, hehe :)



Vad tycker ni, är den värd 129 kr?;)


Godmorgon Sverige!

Mobilen har väckt mig några gånger idag men jag har somnat om alla gånger. Tillslut så bestämde jag mig dock för att gå upp och jag har än så länge hunnit äta frukost. Gjorde en specialare, macka med smör, ost och gurka på. Det var så himla smarrigt! Men, idag tänker jag inte sitta hemma och slöa utan jag ska ut eftersom solen skiner. Jag vet dock inte var. Familjen ska till stranden men jag har ingen lust med det. Min älskling kommer snart hem från jobbet så jag ska nog leka med honom. Hm, jag ska nog fråga om han vill. Nu ska jag göra mig i ordning för idag. Vi får se vad som händer :)


Vilken jävla panik man skulle få...

Tänk vilken jävla panik man skulle få om pojkvännen helt plötsligt skulle säga "Jag vill inte ha dig längre". Tänk vilken jävla panik man skulle få om pojkvännen helt plötsligt sa "Du...jag har tänkt på det här länge nu och jag tror det är bäst att vi bara är vänner". Fatta vilken panik man skulle få. Jag vet hur det känns eller... jag har försökt framkalla den känslan i huvudet och den känslan är inget att leka med. Jag skulle bli totalt crazy i huvudet. Gråta och skrika om vart annat, eller vara tyst som en mus. Jag skulle fullkomligen DÖ om Mattias gjorde slut. Jag har delat för mycket med honom. Jag har varit ihop för länge med honom för att kunna komma över honom. Jag älskar honom för mycket för att ens kunna bli ihop med någon annan. Ni kanske inte förstår känslan som jag känner nu men jag får nästan panik. Att ens tänka tanken att han när som helst kan göra slut för mig att må illa. Jag önskade att det fanns något som band ihop oss föralltid.

Jag kanske blev jävligt extrem nu men...det är jag. Där har ni mig. Jag är mina känslor. Jag lever efter mina känslor.


Min dag än så länge

Idag har det inte hänt så mycket och det är jag glad över. Jag är ganska trött efter resan men imorgon sätter det fart igen. Men ja, Mattias stack hem vid 13.00 idag och då hängde jag med familjen till stranden. Där stannade jag dock bara en timme. Mamma och jag gick och handlade och sedan skrev jag mitt lång inlägg om resan. Vi hade lämnat pappa på stranden så när han kom hem så bestämde vi att vi skulle cykla till bibloteket. Jag hittade ingen böcker men han gjorde. Vi lånade även filmer så jag skulle väll titta på film lite senare :) Och slutligen...för inte så länge sen så åt jag middag som bestod av pasta och tomatsås. Det var mumsigt. Så...vad ska jag göra nu? Jag hade tänkt att plocka blåbär men då kommer väll alla mygg äta upp mig. Men...det får bli det för jag har fan inget annat att göra, hehe :)  Vi hörs senare babes!



Tänk er blåbär med mjölk och socker...jag ryser!


Den jobbiga men ändå roliga resan :)

Ja, som ni alla vet så har jag varit ute och rest i Sverige. Det har varit jobbigt men samtidigt jätte roligt. Jag tänkte berätta lite om resan för er läsare :)

Fredag (2 Juli) : Jag, Mattias och hans pappa gick upp vid 08.00 tiden för att hinna med en buss vid City terminalen inne i Stockholm. Vi åt frukost och fixade oss. Sedan tog vi bussen in till Stockholm och sedan hoppade vi på en annan buss. Den bussen skulle ta oss till Mellerud, som ligger nära Göteborg, där Mattias bror(Andreas) bor. Resan tog 10 timmar och vi fick bland annat stanna i Karlstad. När vi var framme i Mellerud så hämtade Mattias bror upp oss. Vi fick gå i cirka 5 minuter och sen var vi framme. Väl hemma hos hans bror så fick man en kram av hans flickvän. Vi kollade runt i lägenheten och den var liten men grymt gullig. Till middag fick vi Chili Con Carne och efter middagen så åkte vi till en strand som hette Vita Sannar. Vita Sannar är en del av Vättern och det var jätte fint men väldigt grunt. Jag badade dock inte men det gjorde dom andra. Efter det åkte vi hem, fikade och spelade Monopol. Sedan somnade vi pladask.



Såhär såg det ut nästan överallt. Det var fint ett tag men sen började man tröttna, hehe :)



Lägenheten var inte så mycket större än sådär. Jag stod i vardagsrummet och fotade och sedan fanns det en hall :)

Lördag (3 Juli) : När vi vaknade nästa morgon vid 08.00 tiden så åt vi frukost och fixade oss. Vi alla var jätte trötta men vi visste att det skulle bli en rolig dag. Idag skulle vi nämligen åka till Liseberg. Resan skulle ta 2 timmar dit och det gjorde det verkligen. Vi hade inga problem när vi åkte på motorvägen och så men när vi väl kom till mitten av allting så fick vi problem. Chauffören(Anna, flickvän till Andreas) klagade hela tiden på att Göteborg var så himla dåligt skyltat och vi kom fel hela tiden. En gång åkte vi till och med på spårvagns vägen och just då var det en spårvagn som kom i full fart. Ni skulle sett våra miner, haha! Det stod verkligen ingen stans vart Liseberg låg. Till slut frågade vi ett par personer och vi förstod. När vi väl kom till Liseberg så beställde vi åkband och så. Sedan började åkandet. Andreas var en sån som ville åka allt och försökte få upp oss i allt. Den första åkturen blev Balder för mig och gissa om jag dog. Haha, jag höll på dö och ändå är jag den som brukar klara det mesta. Hehe, tllslut höll jag mig till dom blöta attraktionerna så som Kållerado och Flumride. Blött och roligt, jag älskade det efter några gånger. Vi åt även middag och sådant där. När vi skulle åka hem hade det passerat 22.00 och en 2 timmars resa väntade oss. Jag var vaken nästan hela resan förutom dom gångerna jag sov på Mattias axel. När vi kom hem var vi jätte trötta så vi landade i sängen.



Framme!!! :)


Fritt fall typ ^^




Ibland fick man sitta och vänta då man inte vågade åka, jag fattar inte...har jag gått och blivit rädd!? -.-'



Jag tyckte att det var coolt...så jag var tvungen att ta ett kort^^



Anna och Andreas, jätte trevliga var dom :)



Hehe, det här ska föreställa en blöt Josefine :)



Jag kommer aldrig glömma den där helvetes backen!

Söndag (4 Juli) : Efter gårdagens bilande hade vi verkligen ingen lust att åka i 4 timmar igen. Men vi ville träffas Andreas och Mattias mamma så vi steg upp. Vi åt frukost och fixade oss. Vi fyllde på alla vattenflaskor vi hade och tog med oss något att äta. Vi satte oss i bilen och sen började resan till ödet. Vi var på väg till Småland och vi visste nästan vart det låg. Men vi klarade oss bra med GPS:en och när vi tillslut kom fram var vi helt sluta. Jag hade as ont i magen och trodde att jag skulle dö. Men deras mamma bjöd oss på räksmörgåsar så jag åt dom. Jag kan dock inte berätta så mycket om hans mamma och vart hon bor och så för det är privat. Dock hade vi jätte roligt och det var roligt att se henne. Det var nämligen första gången så jag var nervös. När vi var klara där så åkte vi hem igen. Vi stannade på vägen och åt en pizza men sedan började resan hem. När vi kom hem så var det exakt som igår, vi landade i sängen och somnade på en gång. Så jävla trött var jag!

Måndag (5 Juli) : Idag skulle vi åka hem till Stockholm efter en grymt rolig resa. Vi åt frukost och packade. Sedan gick vi till bussen som skulle gå vid 10.00. En 7 timmars resa hade vi framför oss och vi uthärtade den. Det var grymt tråkigt och jag fick nästan självmords tankar. Jag var iallafall glad när jag fick låna en Julia tidning av en liten tjej. Jag frågade hennes mamma och hon sa ja men tjejen kollade surt på mig. Aja, vi kom iallafall hem tillslut och gud vilken lättnad det var. Pappa hade köpt glasstårta för att fira att jag hade kommit in på mitt första handsval. Det var jätte gulligt av honom! :) Mattias sov hemma hos mig och vi avslutade kvällen med att gå och lägga oss tidigt.

En underbar resa vart det! :)


Hemma igen :)

Efter en lång resa är jag äntligen hemma igen. Jag har haft jätte roligt och resan var verkligen en upplevelse. Just nu är jag dock jätte trött och har Mattias här så jag tänkte bara säga hej. Så att ni vet att jag lever vill säga. Jag sa ju att jag skulle vara hemma idag. Men...nu ska jag och Mattias kolla på TV och sen blir det sängen. Imorgon skriver jag om resan, vi hörs! :)


Nu sticker jag till Göteborg! ;D