JAY SMITH



Idag ska jag och min konsertgalna vänner, Felicia och Sonny, iväg till Grönalund igen. Denna gång ska vi se Jay Smith, som deltog i Idol, och hans band. Jag hoppas på att konserten bjuder på röj för det behöver jag!

GRATTIS ÄLSKLING!



Idag tar min älskade pojkvän studenten, och jag kommer självklart vara där. Jag har tagit ledigt från skolan för att kunna vara där och se när han springer ut. Det sägs även att jag kommer få hänga med på falket. Haha, jag tycker att det är lite "once in a life time" men om Mattias vill det så självklart.

Jag måste kila nu, men vi hörs senare med bilder! ;)

Cleaning lady


The 69 Eyes var förband till Hardcore Superstar. Det här är en bild innan dom började lira...

Som förövrigt inte var så bra. Eller dom sög rättare sagt!
Idag har det inte hänt så mycket i mitt tråkiga liv. Jag har iallafall rest på arslet och varit på gymmet i någon timme tillsammans med Mattias. Det var rätt så skönt, det var länge sedan man gymmade. Jag har även hunnit med att duscha, äta lunch och handla med pappa.

Egentligen har jag mycket jag behöver göra, men ändå så sitter jag här och pratar med folk. Först och främst skulle jag behöva plugga, jag har lite saker som jag verkligen inte orkar göra. Meningslösa saker! Sedan har jag även insett att mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Kläder ligger lite överallt och dammråttorna börjar samla sig. Det är inte så fräscht, haha. Så...jag tänkte ta tag i det hela och låta mitt dåliga samvete sjunka lite.

Men vi hörs senare!

 


the only thing that looks good on me is you



fan vad jag vill mer än bara en kyss. fan vad jag vill mer än bara det. fan vad jag vill ha mer!

Tårar eller frustration



Ännu en dag då man känner att man inte orkar göra något. Och det ska självklart leda till att man tänker tillbaka och hamnar där igen. Jag orkar verkligen inte det något mer, jag orkar inte tänka på allt som hänt. Jag vill inte. Jag vill bara gå vidare och glömma det som har hänt. Men det är inte lätt när det finns så mycket som påminner. Det bästa för mig just nu vore om jag fick sticka iväg, utomlands. Om resan till London skulle kunna flyttas fram skulle jag bli jätteglad.
Det finns så mycket jag vill skriva, som jag dessutom vill att en viss person ska läsa. Men nej, det går inte och därför måste jag hålla allting inne. Det i sin tur gör att allt byggs på och tillslut exploderar jag, antingen i tårar eller frustration.
Men jag antar att det kommer bli bättre. Precis som vännerna säger, "det är inte lätt, men det kommer bli bättre". Även fast det känns som att det aldrig kommer bli bättre, så gör det nog det.


JA GREJJARE!



Idag fick jag reda på att jag grejjade ett G i matematik A, och det känns väldigt jävla rock 'n' roll. Ni vill inte veta det tragiska i om jag skulle få IG, sommarskola... Sedan fick jag även tillbaka min urinvägsinfektion som jag trodde hade försvunnit, men icke. Jag sa ju att den aldrig skulle försvinna, hopplöst.

Mot glada nyheter! Nästan vecka tar min pojke studenten, på måndag för att vara mer exakt. Så då är jag ledig, och jag är även ledig på onsdag, torsdag och fredag. Fråga mig inte varför, men det har något med 3:orna att göra. Så man kan nästa säga att jag slutar skolan snart, väldigt snart!:)

Det ska verkligen bli grymt jävla roligt i sommar. Jag har London planerat och sedan kanske jag och familjen även kommer bila till Portugal. Jag har en hel del släkt därifrån, min farmor och farfar är tillexempel portugiser. Det ska bli roligt att få träffa farmors systrar och deras barnbarn.

Nu är pojken här så vi hörs imorgon eller senare i helgen, hare!

Ain't gonna cry over you



Det är så grymt nära nu, och fan vad jag längtar. Äntligen ska jag få se människan, jag beundrar mest i hela världen, i verkligheten. Alla videos på youtube kan gå och ta sig, om 13 dagar är det jag och Bryan Adams. Jag kommer bli känd som tjejen med skriket.

And am ain't gonna cry over you anymore. Tillbaka till nuet! Jag har precis ätit middag och sitter nu och vilar min stackars mage. För bara några veckor sedan vägde jag mig och upptäckte helvetets siffror. Jag vägde för lite. Så jag bestämde mig för att käka upp mig, och just nu ser jag underbara resultat. Jag är inte lika benig längre and I love it!

Snart ska jag ner till köpcentrumet och möta upp Mattias. Vi ska köpa lite, LITE, godis för att jag är så himla sugen. Ikväll sover han över hos mig för han är ledig restan av veckan. Och förutom det så är jag väldigt irriterad på Freebra-reklamen på Spotify, kill me?:)

VINNAREN ÄR...

Jag vet inte när jag startade tävlingen med här kommer dagens blogg-vinnare upp iallafall. Hon som skriver bloggen heten Elin och har världens bästa humor. Kika in vettja!



LONDON CALLIN'!

Hej på er!

Igår var det min födelsedag och den firade jag tillsammans med familjen och Mattias. Jag och mamma hjälptes åt med att göra en god jordgubbstårta...så att jag slapp äta den tradionella prinsesstårtan. Det var helt okej, jag menar...varför göra så stort av det hela? Det är ju bara en av alla andra födelsedagar. Men när jag blir 18...då jävlar!

Av mamma och pappa fick jag en resa till London i sommar. Iiiiih! Jag och mamma kommer åka dit och vara där mellan den 14 och 17 Juli. Det ska bli så himla roligt, shoppa och se alla sevärdigheter. Igår spontan bokade vi ett hotellrum som ligger nära Oxford Street, haha. Gud så jag längtar! :')

Och min storebror hade varit lite rolig, han visste att jag skulle få en resa till London. Så vad gör han om inte går till Forex Bank och växlar 250 kronor till pund. Min bror är så påhittig när det gäller presenter. I julklapp fick jag en träningsbok och ett par träningshandskar för att han visste att jag skulle börja gymma.



Jag hade iallafall en toppen dag. Ni som tror att det här var alla presenter, nono. I sommar fyller även min lillebror år så vi ska ha en stor fest för både han och mig. Då kommer tjocka släkten av massvis av vänner. Kulkul :)


SEVENTEEN

Idag fyller jag 17 år, någon som vill gratulera mig?:)


Don't Leave Me Lonely


Mina über coola polare efter konserten med mina darlings. Felicia och Sonny, fan vad snygga dom är då!!!

Idag har det inte hänt så mycket än så länge. Var förbi skolan och skrev andra delen av nationella provet i matte mellan 9 och 11. Gick sådär, väldigt mycket sådär. Vilket betyder att det gick åt helvete. Det hjälpte inte att jag var trött och seg, även deppig. Men nu skiter vi i allt som handlar om det där äckliga ämnet.

Nu går vi in på något mycket roligare....jag ska lägga mig och läsa Harry Potter. Sjunka in i hans värld och slippa min egen. Vi hörs!

 


Bokfantast

 

Denna dag har jag blivit bästa kompis med Harry Potter igen. Jag har följt honom genom fyra kapitel i bok tre. Jag har verkligen saknat att läsa böcker, det var mitt största intresse förut. På både vardagr och helger kunde jag ligga fram tills tidigt på morgonen och bara läsa. Det hände ofta att jag läste ut en bok då, och jag blev galen när den tog slut. Om den var bra alltså, man vill ju bara ha mer. Om den var bra brukade jag oftast glida ner till biblan dagen efter och leta efter nästa del. Numera läser jag oftast bara när jag inte har något att göra, innan jag somnar eller när jag ska sola (sommaren). Jag funderar på att ta upp det gamla igen, för det är verkligen underbart att läsa. Om man fastnar kan man ligga flera timmar i sträck...som jag har gjort idag.

Nej, jag var inte skolan idag. Och jag orkar inte berätta varför, hihihihihihih. Busigt va?;)


Jag älskar dig


FOTO TÄVLING

Som fotograf behöver man en hel del saker till sin kamera. Och som fattig student kan man inte riktigt köpa alla dessa saker. Därför har jag valt att vara med i en tävling som hålls av Elin i ett samarbete med Johan Pixels Webshop. Längst upp ser ni mitt bidrag och här ser ni produkten jag vill vinna; http://johanpixels.se/webbshop/product.php?id_product=78

Jag hoppas att det är jag som har turen att få vinna denna gång!:)


Dagens blogg

Yes, det är inte ofta jag har dagens blogg-tävlingar men idag händer det igen. Funderar på att ha det oftare faktiskt, men jag vet inte. Allt ni behöver göra är att kommentera att du är med och hålla tummarna. Vinnaren är den personen som jag anser har den mest intressanta bloggen :)


Nästan stenrik



Jag har precis tagit en dusch efter lite äventyr i en trädgård, inte min då alltså. Nej, efter en samtalstid på två minuter igår fick jag ett jobb hos en familj. Det är ett trädgårdsjobb, där jag klipper gräs och rensar ogräs. Idag var det ganska chill, plockade ogräs och gick några varv med gräsklipparen. I framtiden kommer det inte bara vara ett trädgårdsjobb, utan jag kommer även få vara barnvakt åt deras söta barn. Inte världens bästa jobb men pengar behövs.

Jag är dock jättehungrig just nu och skulle göra vad som helst för lite mat. Hade förväntat mig att maten skulle stå framme när jag kom hem men det gjorde den tyvärr inte. Och pappa som ska laga maten är hemma hos sin mamma och grattar henne på Alla Hjärtans Dag. Liiiite segt, man bara lite. Jag ska se om det finns något jag kan göra själv. *Kurrkurr*

Ni då? Haft en bra helg?:)


Work


Bild tagen efter Johnossi från Djurgården...

Det var sååå grymt nära men jag överlevde jordens undergång...gjorde ni?:)
Dumma gubbe som tror att han vet allt. En litet tips till honom bara; Man ska inte tro på allt som skrivs ;)

Idag är det söndag igen och Mattias har precis lämnat mig för att åka iväg och gymma. Jag kunde dock inte hänga med för jag ska på andra äventyr lite senare. Men jag hoppas att det går bra för honom och att han gymmar arslet av sig...som han sa att han skulle göra. Igår var det meningen att jag skulle pierca helix(öronkanten) och jag åkte till East Street med Mattias. Men eftersom jag bara är 16 år och mamma inte var där så fick jag inte. Jag ringde henne och bad henne komma in men hon pallade inte. Men jag ska göra det i veckan istället :)

Fyfan vad jag är seg idag, helvete. Äh, det här inlägget blev inte roligare än såhär. Nu ska jag ut på altanen och få lite färg, höres!


FUCKING PAIN

Jag är så jävla trött på den här jävla skiten nu. Hur länge ska jag behöva gå runt och ha ont? Just nu känns det som om min urinvägsinfektion aldrig kommer gå över, aldrig.

Idag var jag tvungen att gå två timmar tidigare från skolan (dock inte mig imot) för att skynda mig till läkaren. Mamma bokade en akuttid efter ett samtal från mig inne på toaletten där jag satt och försökte hålla tårarna inne. Först fick jag ta kissprov och sedan fick jag besöka en läkare. Jag fick ett recept på en ny medicin, som jag ska ta i 7 dagar. Efter det fick jag vänta på min kära far som åkte från jobbet lite tidigare för att hämta mig. Jag kan nämligen inte klara mig utan toalett (är kissnödig konstant) och bussen sniglar sig fram. Vi hämtade ut medicinen och nu är jag hemma och käkar nötter. Helvetes urinvägsinfektion säger jag bara!

En bra nyhet är iallafall att jag får lax till middag, så grymt gott. Mamma har även köpt Marabou Digestive till mig så lite glad är jag iallafall. Men ni skulle sett mig på Vårdscentralen, haha. B*tterf*tta!


Det känns ungefär såhär, och lite till. Hoppas jag inte faller tillbaka till mina emo-perioder igen bara, haha!

BIBLE



Men nej, jorden kommer inte gå under på lördag. Ser ni inte hur dum han ser ut på bilden eller? Han kan inte ha många vettiga tankar i hjärnan.

jon bovi jovi

Nyrakade ben och Mustasch i högtalarna. Frågade nyss Felicia om hon hade sett dom, och det visade sig att jag tydligen också hade sett dom. Live alltså, haha. Dom var tydligen förband till KISS 2010, och jag var ju på den konserten. Vilken koll man har alltså!

Jag är så lycklig över att få sova med nyrakade ben idag. Det är en fin känsla. Fast då kanske jag borde byta lakan också, haha. Men hörrni, imorgon är det jag fredag. Det betyder skolan i några timmar (många timmar för mig) och sedan är man fri ännu en gång. Och när vi kommer tillbaka från helgen så är det inte långt kvar till sommarlovet. Jag slutar den 9:e, när slutar ni?:)

Insåg just hur mycket klockan var och att jag kanske borde sova. Jag ska upp 07.00 imorgon och gå i skolan till 16.00, not nice. Vi får höras imorgon!


Bebis



Hello bitches! *ops*

I skolan har vi två fotolärare, en som heter Magnus och en som heter Anna. Båda två har barn, och idag fick jag se Magnus lilla son för andra gången. Jag älskar verkligen barn så det var underbart, speciellt när man är i skolan. Där finns det ju bara idiotiska tonåringar och grymt jobbiga vuxna, inga gulliga barn. Jag kommer inte ihåg vad Magnus son heter men sonen hade jättesmå händer (alla småbarn har det Josefine!?) och det var så himla gulligt. Jag dog nästa när jag fick mysa med händerna, så underbart var det. Och när han log mot mig med sitt tandlösa leende, jag d-o-g.

Mamma har berättat att pappa har frågat om dom ska skaffa ett till barn. Haha, mamma har sagt nej varje gång men hur underbart vore inte det? Dock vill pappa ha en tjej, eftersom han redan har tre killar, men det går ju inte att beställa direkt. Innan min kusin Molly föddes var jag den enda tjejen (barn) i släkten. Jag var farfars prinsessa, vilket jag fortfarande är, haha. Det skulle vara så underbart med en till lillebror eller varför inte lillasyster? Jag bad ju varje dag, innan Maximus födsel, att det skulle bli en tjej men det blev det inte. Men tro inte att jag är deppig för det, Maximus är en underbar bror.

Jag längtar tills den dagen då jag ligger med mitt första barn på bröstet. Esmeralda ska barnet heta om det blir en tjej, så himla fint. Bara så ni vet liksom...nu ska jag återgå till plugg och musik. Pussar!



WANT MA HAIR BACK



Hellu

Torsdag idag, en dag kvar tills helg och ledighet, sköntskönt. Har precis haft mattelektion och vi fick sluta tidigare, tack Erik. Vi ska snart ha mentorstid och kolla på lite filmer från när en grupp i min skola var i Afrika - Kenya. Dom har ett samarbete med en skola därifrån. Efter det blir det lunch och sedan svenska, och inför den lektionen är jag verkligen inte taggad. Jag ska redovisa min novell, fuckfuckfuck.

Och för övrigt så saknar jag mitt hår...väldigt mycket. Ångrar nästan att jag klippte av håret, men jag får väll glädja mig med att håret kommer tillbaka. Snabbt...hoppas jag!

Hur mås det och vad görs det?

Matematik - det värsta

Floral Dress Shirt From Thrifted, Oversized Knit Sweater, Masked Necklace From A Gift From My Sister, H&M Canvas Messenger Bag
Om jag vill ruffsa i hans hår? Ja!

Hellu darlings!

Jag har precis gjort nationella i matte, första delen. Första kvarten satt jag bara och vrålstirrade på alla äckliga tal och tänkte "Hur fan tänkte dom? Ska jag kunna det här!?". Sedan kollade jag upp och såg hur alla skrev, fick en däng av panik. Började med första talet, kunde den direkt på grund av att den funnits på ett gammalt nationellt prov vi fått träna på tidigare. Strategin var att göra alla tal jag kunde först och sedan hoppa på dom svåra. Dock var i princip alla svåra så den strategin kunde jag fet glömma. När första timmen hade gått förbannade jag mig själv för att jag var satt där och gjorde ingenting men sedan fick jag fart. Det blev ganska lätt/medelsvårt tillslut. Och på slutet svarade jag på en MVG-fråga, hur nice är inte det?

Något jag hatar är att jag är så otroligt dålig på att förklara saker. Jag har det i huvudet men får inte ner det i ord på pappret. Haha, men jag är stolt över att jag svarade på alla tal förutom ett. Jävla ekvationer!

Nu ska jag lyssna på lite Bryan och försöka på några Grafik kommunikation - uppgifter klara. Puss!


Spring




Vilken innehållsrik dag!

Först tillbringade jag 4 timmar i skolan, slöseri med tid. Efter skolan tog jag bussen till stan med sällskap av Hanna och Hedwig. Riktigt trevliga prickar de där. I stan gick jag in och ut i alla H&M butiker som finns på Drottninggatan och letade efter mina klackskor. Hittade tillslut dom, dock inte just i den färgen jag vill ha. Testade iallafall så att jag vet vilken storlek jag ska ha. Fick fram att jag ska ha 37 i klackskor, och jag har 39 i vanliga skor. Är inte det lite konstigt att det är en sån står skillnad?^^ I helgen ska jag leta runt i flera H&M butiker för att hitta dom rätta. Sedan åkte jag hem och det var då det hände. Det var riktigt läskigt, och jag kommer berätta mer om det i ett annat inlägg imorgon. Allt slutade iallafall bra med en fika inne på ett mysigt café. Men jag är fortfarande skakis...

"SPRING, SPRING, SPRING FÖRFAN!"

Det var så det lät när galningen kom imot oss. Jag visste att det hade hänt något redan när jag klev av bussen i Mölnvik. Willys-personal och väktare sprang runt och letade efter någon. Just då tänkte jag inte så mycket på det, men jag ringde iallafall mamma för att berätta för henne. Under samtalsitden bestämde vi oss även för att ta en fika, så jag gick hem och lämnade mina saker och sedan gick jag ner till Mölnvik igen. Jag bestämde mig för att gå ner till bussarna och vänta på henne. Då sprang Willys-personalen och väktarna fortfarande runt och letade efter personen. Och det var då jag gick syn på honom, klädd i militärjacka och svarta byxor med en ryggsäck hängd över axeln.

Jag trodde inte att det var någon större fara och gick mot busshållsplatsen för att vänta. Två killar i min ålder gjorde mig sällskap. Några meter ifrån mig stod även väktare och Willys-personalen för att hålla koll på mannen som stod en bit bort från busshållsplatsen. Helt plötsligt börjar mannen skrika och jag ser allas skräckslagna miner. Dom som höll koll på honom skrek helt plötsligt "SPRING, SPRING, SPRING FÖRFAN!". Jag hann inte ens se varför men som 8 jävla duracell kaniner sprang vi. Och jag lovar, jag har nog aldrig sprungit så fort. Jag kollade bakåt för att se vad som orsakade vår språngmarsch och det jag såg var fan läskigt. Mannen sprang som fan imot oss, eller kutade kan man säga. Och han hade sällskap med av alla möjliga olika hot som for ur hans mun.

Vi fortsatte springa men kunde tillslut sakta ner för mannen hade stannat. En mamma med barnvagn som stod där såg att jag var grymt chockad så hon lugnande ner mig. Det var då jag fick reda på att mannen hade stulit saker från Willys som han absolut inte ville lämna tillbaka. Alla runt omkring stod och kollade på honom när han stod där och gapade. Hot som "Jag ska slå ner er, jävla idioter" upprepades flera gånger. Han började gå åt motsatt håll och väktarna Willys-personalen följde efter honom för att hålla koll på honom. Och det var då jag kom på att min mamma kom från det hållet. Hon visste inget mer än det jag berättade för henne tidigare i telefonen. I panik halade jag upp telefonen och försökte ringa henne, men jäveln svarade inte. Ringde gång på gång men inget svar. Jag börjar springa och jag hann bara springa några meter när jag ser henne komma runt krönet. Vilken lättnad. Hon berättar att hon mött mannen, att han såg helt galen ut och att han nu höll i två stenar. Och inte var dom små, stora jävlar.

Trots att det cirkulerade en polishelikopter bland molnen, ringde mamma polisen. Hon ville nämligen upplysa dom om att mannen hade två stenar i händerna. Som reaktion när hon berättade det fick hon ett "Åh fan, har han stenar i händerna!?". Det var alltså bra att hon ringde och sa det, smart mamma. Efter två minuter kom även 4 polisbilar och en patrullbil, lite väl överdrivet kanske? Jag hann inte se vad som hände senare för mamma drog med mig mot cafét. Båda var skakis och atten fick mig att må bättre. Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Kanske när jag, några polare och min lillebror försökte hjälpa en berusad man i somras. Fan vad vi sprang, haha. Men det här var fan grymt läskigt, gah!

Och grejen är den att jag tror att jag känner igen den där mannen. Och den där mannen är skit glad i vanliga fall och jag skulle aldrig kunna tro att han skulle kunna göra något sådant. Men jag vet som sagt inte om det var han. Jag vet inte vad som har hänt med honom nu, hoppas det kommer i tidning så att jag på det viset får veta mer.

Händelse från 17/5-11...


Går inte att sluta lyssna



Går inte att sluta lyssna på den här låten. Det går verkligen inte, hur mycket man än försöker. Och för övrigt sitter jag på sista lektionen med hälften av klassen. Skönt när det bara är få. Efter skolan ska jag förbi stan och in på H&M. Hoppas skorna finns kvar!

Light

Ysl V Neck, Diy Studded, Calvin Klein White

Åh, är så grymt jävla shoppingsugen just nu! Och Lookbook och deras fina outfits gör det inte bättre. Jag vill ha dom skorna, det linnet, den t-shirten och den underbart fina klänningen. Killen på bilden klär sig grymt snyggt!

Mina tankar

Idag är en dag då allt känns så himla segt. Man tar två steg, två ynka steg, och känner hur kroppen inte orkar. Man känner sig som en gamling. Man känner hur gärna ögonlocken vill sluta sig så fort man befinner sig på en liggbar plats. Det är även en sådan dag då man har mycket att göra men inte orkar göra dessa saker. Man har ingen kraft till att ta tag i saker. Man vill bara ligga i hans/hennes famn. Det är en sådan dag då man lyssnar på UB40 för att man inte orkar med den dånande hårdrocken. I vanliga fall brukar jag älska det hårda men just nu njuter mina öron av det mjuka.

Det är inte det att jag är deppig. Jag orkar bara inte med verkligheten. Lugn är något man sällan får uppleva, för stress är något som tar över våra liv. Och vem fan har sagt att man behöver skriva sammanhängande? Tankar är aldrig sammanhängande och det här är mina tankar.


Gult är inte fult



Beslutade mig för att lägga novellen åt sidan, den blir ändå crap. Mamsen skulle bege sig ner på köpcentrumet och besöka Lindex samt mataffären. Till mitt stora nöje fick jag med mig i underbar, gul BH för endast 99 kr och en sandwich. Glassen har jag inte ätit än, sparar den till ikväll. Då kommer pojken hit och då blir det till att mysa galet. Har bara gått några timmar men saknar honom ändå enormt.

Nu ska jag prata allvar med en liten skit. Hörs!


Johnossi - Man must dance - Live

Godmorgon på er!

Hur irriterande var det inte när det där yskipyski-landet vann över oss igår? Och slutet var ännu värre, när Italien puttade ner oss till en 3:e plats i slutet. Det är så grymt irriterande när alla grannländer röstar på varandra. Visst röstar Norden på varandra men dom andra grannländer är ju grymt många fler. Pissed!

Idag finns det absolut ingen anledning till att jag inte kan plugga, tråkiga väder. Jag har fått en massa energipussar av Mattias nu på morgonen och han stack hem för inte så länge sedan. Idag måste jag skriva på min novell, om jag inte vill att Anna ska vråla på mig. Sedan måste jag även ringa den där personen igen, varför svarade bruden inte igår?

Lovade er en video från i fredags, Johnossi - Man must dance!



JOHNOSSI 13/5-11

Trots gråa moln som hotade oss med dåligt väder och dålig stämning begav jag mig till Gröna Lund. Med Felicia och Sonny skulle jag se Johnossi, ett band vi egentligen inte lyssnar på. Men vad gör man inte om man har Gröna kortet? Konserten var helt okej men det var rätt lugnt där vi stod så det var lite tråkigt. Vi tog iallafall några bilder och sedan bestämde vi oss för att käka sockervadd. Gud så gott men kladdigt det var, haha. När dom spelade Man must dance var jag dock tvungen att springa tillbaka till publiken igen, den är så grymt bra!

Jag filmade även under Man must dance så en video kommer upp snart :]








TONIGHT



Ikväll blir det Johnossi på Gröna Lund med kära Felicia. Kameran hänger med!

Nu tar skolan över



Förlåt för noll komma noll uppdatering. Men från och med kommer min fritid bestå av plugg och mys med pojkvännen. Det är grymt mycket i skolan just nu, och enda räddning från att inte falla är pussar och kramar från pojkvännen. Jag ska kämpa på dom sista dagarna och samtidigt längta efter sommarlovet och Bryan Adams. Vi får se om jag kikar in och hör av mig lite då och då. Ha det så bra, kram!♥

Hot stuff

   Hej på er! Allt bra med er? :)

Idag är det verkligen underbart väder och värmen är ju helt underbar. Ett par shorts och en luftig t-shirt fick bli min outfit. Idag stod det två nationella prov i engelska på schemat och jag var otroligt nervös. Reading och listening är inte riktigt min grej och det visade sig dessutom på provet. Listening har jag nog failat totalt på. Men sånt är livet och jag gick trots allt från skolan glad!

Efter skolan mötte jag upp Mattias och bytte lite saliv med honom, haha. Sedan åkte jag hem, sista biten halvsprang jag för att få tag på transbärsjuice. Hehe, så nu sitter jag och hinkar i mig det medan jag lyssnar på Hardcore Superstar. Jag tänkte dra ut på altanen snart för att få mig lite färg. Egentligen bör jag plugga och jag tror jag ska göra det medan jag ligger och steker :)

Vad har ni för er då?

 


Papi is going down

Har precis varit på äventyr i duschen tillsammans med vattenslangen och rakhyveln. Efter en lång promenad med min kära pappa har jag duschat och även passat på att raka benen. Just nu sitter jag och torkar mitt hår, som numera är grymt kort. Jag försöker vänja mig vid att det är kort men det går inte så bra. Hela tiden vill jag dra handen genom håret eller vända huvudet upp och ner för att frigöra håret. Vad tycker ni om den nya frisyren?:)

Förutom det så har jag och pappa tänkt börja med långpromenader igen. Han vill nämligen bli av med sin kära mage som hindrar honom från att leva några extra år. Jag hoppas bara att han håller det han lovar, promenad varje kväll är det som gäller.

Imorgon är det nationella i engelska igen, jag ska upp tidigt och vill gärna vara pigg. Det sköna med imorgon är att vi bara har proven och sedan slutar vi. Nu ska jag dricka lite te och sedan blir det sängen. Godnatt!:)


LIKE A RUSSIAN GIRL


WHAT HAVE YOU DONE TO MY HAIR!?



Godmorgon!

Måndag och skolan sätter igång igen. Jag har en hel del saker som behövs göra, en del saker som faktiskt inte går att göra hemma. Och jag måste få dom sakerna gjorda innan jag får sommarlov, not lovely. "Och!?" tänker ni.

Idag ska jag klippa av mitt älskade hår och jag får panik bara jag tänker på det.
Mitt långa hår kommer bli så himla kort, och jag är rädd att det kommer bli fult. Och om jag ångrar mig finns det ingen återvändo, det är inte som kläder, öppet köp på hår? Don't think so. Men jag ska göra det. Jag ska klippa av allt som har hänt och gå vidare med mitt korta hår. Pappa var inte glad när jag berättade det men mamma är nästintill lyrisk. Klockan 15.00 sitter jag i frisörstolen, scaaary.

Vad händer annars idag då? Jag ska snart bege mig till skolan för två timmars engelska. Efter det ska jag klippa mig, och hålla tummarna för att det blir bra. Sedan beger jag mig hem och pluggar, någon som är bra på att skriva noveller? Skriv om en grekisk myt till en modern novell till mig så blir jag glad!

Nuuuu går tiden lite för fort och jag måste dra. Vi hörs senare!:)


Yo Soy Feliz

Igår var jag, Mattias och min mamma inne i stan och shoppade. Jag hittade lite kläder jag ville ha men inget vi köpte, hehe. Jag förstår inte varför jag aldrig köper det jag vill ha, kan det bero på min mamma som säger att det kanske finns något bättre i nästa butik? Kanske ;)

Innan vi började shoppa åkte vi och hälsade på två av mammas kompisar i deras butik. På bussen på väg in till stan ringde mamma till Carlo (en av kompisarna) och frågade om boende i Italien (kompisarna har släkt/bor själva i Italien). Jag vill nämligen dit och semestra och det vore ju perfekt om man slapp boka hotell och hålla på. Mamma hann dock inte fråga frågan innan han sa att vi skulle hälsa på dom, när hon sa att vi var på väg in till stan. Vi åkte iallafall dit och pratade + fikade. En sak vi pratade om var att jag kanske ska få ett "mindre" jobb som fotograf till deras hemsida. Det innebär att jag ska fotografera deras produkter, så som kläder och accesoarer. Jag hade kameran med mig så jag fotograferade lite i deras butik. Den är jätteliten men mysig :)


Lil och Carlo, mammas två kompisar. Som jobbar och driver butiken Yo Soy Feliz. Så otroligt underbara och vilken humor dom har!

 Den här klänningen var bara för söt. Det fanns en liten mössa till den också och det roliga är att det är mammas andra kompis som har gjort den här, Maggan :)


Dom hade otroligt fina armband...jag ville köpa ett av dom men jag kommer inte ihåg varför jag inte gjorde det, haha. Otroligt fina!


Dom har jättefina smycken, bland annat ringar, örhängen och halsband. Sedan har dom även kläder men de glömde jag ta kort på, hehe.


Jättefint halsband som skulle kunna passa vilken solbränd brud som helst ;)


I affären kunde man även göra egna halsband av pärlor. Det fanns jättefina pärlor och dom var billiga, som ni ser :)

Det var roligt att få träffa dom igen för dom ger en som mycket energi. Dom är så glada, så himla positiva till allting, vilket jag absolut inte är. Det ska bli roligt att kanske få samarbeta med dom i sommar. Jag och mamma bjöd även hem dom till oss på Midsommar, trevligt trevligt. Det var en underbar dag trots urinvägsinfektionens återkomst! :)


Even if you think so


I know that you need somebody right now, and I wish that I could be that person. I'm not just a bitch, even if you think so.


Godmorgon!

Idag är första gången på väldigt länge då jag sover ut. Det är ofta jag vaknar 09.00 och inte kan somna om, men idag sov jag faktiskt till 11.00. Riktigt skönt var det!

Än så länge har jag ätit frukost och borstat tänderna. Och lidit...min urinvägsinfektion är tillbaka igen. Det gör så himla ont och igår ska vi inte ens tala om. Dom sista 20 minutrarna av shoppingen med Mattias och mamma hade jag så himla ont att jag var tvungen att springa in på Konsum och köpa en tranbärsjuice. Haha, det såg säkert riktigt roligt ut när jag gick runt och drack ur den. Men det var grymt gott och mina föräldrar ska köpa det till mig idag igen, just nu får jag dock nöja mig med citronvatten.

Trots att det svider och gör ont ska jag snart iväg till gymmet med Mattias. Ni vill inte veta hur mycket gott vi har ätit denna helg, inte okej. Så idag bär det av till gymmet och senare vet jag inte. Dte är ju fint väder så jag antar att jag ska vara ute och hitta på något.

Nu ska jag lyssna på min älskling och packa gymväskan. Vad ska ni göra idag? Vi hörs senare!:)


HEY, LISTEN!

Wizack Twizack - Wierd Feelings Holix Remix 150 Bpm by Holix Darkpsy

Whisper, whisper...don't make a sound!







GO CRAZY, YOU ONLY LIVE ONCE!

 


Here Comes That Sick Bitch

 

- Kärlek kan vara både det värsta och bästa som finns. Jag har fått smaka på båda delarna -


You belong to me

Topman Denim Jacket, H&M Sleeveless Hoodie, Topman White Vest With Pocket, Topman Spray On Skinny Black Jeans

WRONG

Dagen blev lite (LITE!?) knas igår och det blev en hel del tårar. Just nu vill jag inget annat än att glömma bort allt skit jag har ställt till med och börja ett nytt liv. Jag önskar jag kunde säga förlåt till dig men jag förstår att du inte vill veta av mig. Jag förstår att du är ledsen, arg, sur, besviken och allt man kan vara. Jag hoppas iallafall att du läser det här och förstår att jag är otroligt ledsen över det jag gjorde mot dig. Förlåt! Allt jag kan säga är att jag ångrar allting. Det var inte meningen att det skulle bli såhär, det blir såhär när jag är rädd för att såra. Jag måste lära mig att sluta tro att jag är tvungen till att göra folk lyckliga. Det ni inte förstår är att jag faktiskt är mycket ledsnare än vad ni är. Vad jag än säger så kommer ingenting att kunna repareras så jag väljer att skita i det. Istället går jag vidare i livet och försöker glömma allt.

Utomstående förstår inte det här men det behöver ni inte göra heller. Men nu är allt över. Jag börjar blogga som vanligt igen när jag har fått kontroll över mitt liv igen. Just nu ska jag försöka vinna tillbaka mannen jag älskar mest av allt. Det finaste i mitt liv.

Så länge får ni läsa någon annan tråkig blogg, kram ;)


We don't need them, just you and me


That's My Life

Hello bitches!

Idag har jag faktiskt varit duktig och tränat en hel timme på gymmet. Jag tränade ben största del av tiden men även mage och rygg. Så....vem om inte jag kommer ha snyggast ben i sommar?;) Hahaha!
Förutom det så har jag spenderat några timmar i skolan, som vanligt. Det enda som var lite roligt var väl Spotify quizet vi gjorde på mentorstiden. Vi var indelade i 5 grupper och varje grupp skulle välja två låtar. Sedan skulle resten av grupperna gissa vilka låtar det var. Haha, min grupp kom delad tvåa ;)

Livet var bra tills nu...fuck you!


Want you so bad, London!

Tumblr_lkirc8lyhf1qirx7wo1_500_large

4_large

Tumblr_lkh5zuddrq1qfjv55o1_500_large
weheartit.com...

LONDON BABY! This summer will be the best summer ever...grr!

Bättre ordföråd i engelska

 


Just nu sitter jag och väntar på att kycklingen ska bli klar i ugnen. Barnen i familjen är hungriga och idag är det jag som får leka mamma. Jag hann med nöd och näppe haffa min lillebror innan dagis stängde, och lite lycklig blev man när man såg hur brorsan vevade med händerna av lycka när man kom in genom dagisdörren. Man behöver det efter tidspressen under ett nationellt prov. Inte för att det gick dåligt, det gick snarare helt jävla okej, men det är självklart det känns som att man kunde ha gjort det lite bättre. Så känns det alltid efter att man har gjort ett prov, iallafall för mig. Jag hoppas det gick bra för alla andra som gjorde provet idag :)

Under provet satt jag inte bara och tänkte på Bryan Adams, utan även på att jag måste skaffa mig ett bättre ordföråd i engelska. För medan jag satt där och skrev provet så var det så många ord jag vill skriva ner, som jag visste på svenska men inte på engelska. Vissa meningar blev jag därför tvungen att omformulera, lite tråkigt. Någon som vet något bra sätt att förbätta sin engelska på?

Pappa kom hem alldeles nyss, jag trodde att han skulle komma hem senare och inte äta mat. Men han ska tydligen äta, och jag är inte så förtjust i det familjen ska äta. Därför tänkte jag göra nudlar till mig, jag har ju börjat gilla det nu. Oj, vilket långt inlägg... Hörs senare!:)




Nervös? Nja...

Hellu babes!

Idag är det matematik och nationellt prov i engelska som gäller. Jag har än så länge avklarat mattelektionen och sitter nu och väntar på provet som börjar 13.45. Än så länge är jag inte nervös men det kommer väll när jag går mot salen jag ska ha provet i. Jag har intalat mig själv att om jag gör mitt bästa så kommer det nog bra, och jag hoppas verkligen att det räcker. Jag menar, ett nationellt prov är väll inte värre än något annat prov?

Efter provet måste jag rusa till bussen och försöka hinna hämta lillebror innan dagis stänger. Varken mamma eller pappa kan hämta honom och det vore väll tråkigt om brorsan fick sova över på dagis, haha. Idag är det även jag som står för matlagningen där hemma och jag undrar verkligen hur det kommer gå.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min älskling och ta det lugnt. Äckliga prov, försvinn!


Spotify är inte det enda alternativet


Nej! Nu var Spotify faktiskt dumma, väldigt dumma. Hur jag ska klara mig på 10 timmar i månaden? Jag lyssnar ju på musik hela dagarna. 10 timmar är ju inte ens en dag!?
Visst, man kan skaffa Spotify Premium och då har man det som förut igen. Men jag är portugis och väldigt snål. Jag vill helst att allt ska vara grattis, om inte så billigt som möjligt. Så jag är enormt glad över att det finns andra alternativ, ett exempel är Youtube. Det mesta av musikvärlden finns där och där finns det tillochmed videos man kan kolla på. I'm not sad but Spotify was much easier, right?;) Kom gärna med åsikter!

När ska det sluta snöa?
Det är min eviga fråga. Tidigare idag försvann snön av värmen så fort den träffade marken men nu ligger den kvar. Jag hade planerat att lämna hemmet idag men det ser inte ut som att det blir så. Det enda jag har gjort idag är ätit, suttit vid datorn och kollat på tv, en riktig slappisdag med andra ord. Nu väntar jag på middag och sen var vi se vad som händer efter det.

Hur har er dag varit?:)

Bryr mig inte, vill inte, hör inte, kan inte



Jag vaknade av ett sms någon gång vid 07.00 "Helvete...det snöar!", kollar ut och vad ser man om inte snö som faller ner från himlen? Med hopplöshet som tyngd efter bröstet somnar jag om och vaknar någon gång vid 08.00 av att mamma skriker på mig att gå upp. Jag är tydligen försenad till skolan men bryr jag mig? Så fan heller. Somnar om igen, vaknar, somnar om igen, vaknar...mamma skriker på mig med jämna mellanrum. Tillslut går hon till dagis med min lillebror och jag går upp för att äta frukost. Sätter mig vid datorn för att meddela mina lärare att jag inte kommer. Haha, jag pluggade i kanske 10 minuter och sedan la jag mig i sängen med Harry Potter och hans vänner. Efter 30 sidor somnar jag och vaknade upp igen av ett sms och nu sitter jag här.

Varför snöade det imorse? Kan det bero på klimatet vi har förändrat? Fan vad jag hatar människor!

"It's only love baby!"


Just for you...Danne! xD

Jag kan verkligen inte sluta lyssna på Bryan Adams, jag är nog beroende. Han är för mig vad alkohol och brunkräm är för fjortisar, oki?:D

Men som alla andra dagar når denna dag snart sitt slut och jag ska snart passa på att sova. Det innebär att jag får vänta med att lyssna på min älskling till imorgon. Men imorgon älskling, så är det du och jag igen!;)
Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, och har jag pluggat som jag faktiskt har sagt att jag ska göra? Nej, inte ett jävla dugg. Men vi tar nya tag imorgon.

Nu ska jag sova, ni får ha det bra och sova gott inatt. Kram :)

 


Something new!



På måndag händer det. Idag var jag hos frisören och bokade en tid för att klippa mig. Mamma tyckte att jag skulle klippa mig idag men jag är väldigt nervös, haha. Det är ändå mitt älskade långa hår som ska av. Ja, ni hörde rätt! Jag ska klippa av min älskade längd som jag har sparat på sen i somras.

På bilden kan ni se hur jag kommer klippa mig. Jag kommer klippa mig grymt kort och det är det jag är nervös för. Jag vet dessutom inte om denna frisyr kommer passa mig, hehe. Min mamma tycker absolut att jag ska göra det för hon tycker att jag är snygg i kort hår. Jag har även frågat min bror och han säger ja, mina vänner tror även att jag skulle passa i det.

Tror ni att jag skulle passa i den här frisyren?:)


Kinda rock n roll ;]



I walked in these pants while I searched for you. It's fucking sad that I didn't find you, but that's history.

Valborg blev en mycket händelserik dag, eller inte. Jag och min familj hade tänkt att gå ner till en brasa i närheten men det blev inte av. Men vid 19.00 någon gång kom Jocke och hans polare hit och skulle ha ett så kallat "chillkrök". Hans polare fick mig att skratta en hel del och dessutom fick jag mig en taste of jäger+redbull. Jag har ju aldrig druckit något mer än cider och vin i alkoholväg förut, och det var faktiskt gott. Förutom det så kommer jag bli retad framför, "It's only love baby" säger jag bara ;) Jag la mig någon gång vid 02.00, fuck vad trött jag var.

Idag har jag varit i skolan i två timmar för att ha engelska. Vi övade inför nationella som vi har på onsdag, snacka om att det kommer gå åt skogen för mig. Men jag orkar faktiskt inte bry mig, det får gå som det går. Vi fick sluta lite tidigare och efteråt åkte jag och mötte upp mamma och min lillebror i Mölnvik. Vi bokade klipptid (yey, jag ska äntligen på klippa av allt!) till mig och handlade middag.

Nu tänkte jag vara duktig och plugga lite. I need it so bad! Vi hörs när jag ger upp :)