Skandal!

Medan Gudrun Schyman sitter och gnäller om att hon sitter fast på ett tåg så svälter barn ihjäl. Medan Gudrun Schyman sitter och gnäller om att hon sitter fast på ett tåg så fryser tusentals romer ihjäl. Medan Gudrun Schyman sitter och gnäller om att hon sitter fast på ett tåg så har handikappade barn i Rumänien ett rent helvete.

För Gudrun Schyman är det självklart att tåget ska rulla på även fast det är snöstorm och kaos i hela Sverige. Hon säger; "Dom visste att det här skulle hända så varför lät dom tågen rulla?". Jo, lilla Gudrun, det har jag ett svar på. Tågen rullar för att sånna som du annars skulle klaga och dessutom skulle Sverige falla om Sveriges befolkning inte åkte till jobbet. Hon säger att det är en skandal, en skandal. Är det inte mer skandal att en 4 årig pojke svälter ihjäl i Afrika? För mig är Gudrun Schymands uttalande en skandal!


Tack för upplysningen!



Först vill jag bara tacka för upplysningen och sedan vill jag faktiskt skylla på alla småpojkar som sitter och spammar ticktack dygnet runt. Det är dom som har fått mig att tro att man inte kan välja media eller foto. Yesyes. Och sen vill jag också fråga varför ni kommenterar anonymt?:) Jag bits precis inte. Kram på er!


Den perfekta julklappen!

Mikro Tofflor för 249 kr

Dumma lärare!

Jag skrev att jag skulle börja 14.30 idag men jag hade tydligen helt fel. På något vänster hade jag inte fått reda på att vi började 11.00 idag så jag missade en lektion. Samhällskunskap och idag fick vi reda på våra provresultat och det suger lite att jag inte gick på lektionen. Hah, jag fick iallafall mysa lite med älsklingen innan skolan och det slår ju allt.

Men skit i det nu. Just nu sitter jag i skolan och är helt klar med det vi ska göra. Det springer runt massa 95:or här och kollar på när vi redigerar bilder. Jag slutar 18.00 men jag tänkte fråga om jag kan dra nu för jag pallar fan inte sitta kvar. Jag är ju klar?:S

Här är bilden jag har suttit och redigerat i 2 timmar, tänk på att bilderna får sämre kvalité när dom laddas upp här.

Före:



Efter:


Jan Björklunds fel!

Godmorgon! :D

Idag är det öppet hus i vår skola för alla 95:or som ska börja gymnasiet nästa år. Dock tycker jag synd om dom eftersom dom inte kan välja media eller foto. Jan Björklund har nämligen bestämt att ta bort dom kurserna. Varför vet jag inte, men det har något med arbete att göra. Iallafall, eftersom det är öppet hus så ville vår rektor att vi skulle vara i skolan när dom kommer så därför börjar jag senare idag, 14.30 exakt. Dessutom slutar jag 18.00, yes...ni hörde rätt. Så jävla segt!

Heh, det bästa med det här är att Mattias kommer hit och pussar på mig en liten stund. Innan det ska jag ha hunnit klä på mig och sminka mig så vi hörs senare, när jag har slutat. Kram!:]

Här har ni honom, det är honom, alla media och foto intresserade ska "tacka" för att dom inte kan välja dom kurserna.




Ung & Bortskämd, SVT, 20.00

Jag ska inte säga att det var mysigt att gå ut i kylan med hunden men det jag kände när jag gick ut var att jag verkligen behövde frisk luft. Jag älskar verkligen frisk luft, man kanske ska flytta till Skåne? ;]

Ikväll blir det Ung & Bortskämd för min del, det börjar klockan 20.00 på SVT. Det är egentligen ingenting speciellt med det programmet förutom att Daniel Paris är så sjukt underbar. Jag vet inte om han spelar men hans sätt att agera och reagera är så jävla roligt. Men jag börjar undra om dessa barn bara spelar, fick nyss reda på(via en nyhet) att Jean-Pierre har bluffat i programmet. Han är en skådespelare och är egentligen inte ett dugg bortskämd. Lite roligt sådär...jaja, who cares?;]

Vilken deltagare tycker ni ska vinna?:]


Ut i vinterkylan

Jag hade tänkt stanna inne hela dagen och slippa det kalla och jobbiga vädret. När jag kollar ut så ser jag bara ett total mörker men när man väl är ute så känner man hur benen fryser till is. Något som verkligen tvingar ut mig är min hunds ögon och otåliga kroppsspråk. Hon ser väldigt kissnödig ut, haha. Så jag ska sätta på mig allt varmt jag har i klädväg och bege mig ut i stormen. Funfun.

Jag går ut för din skull Celi, kom ihåg det ;]


All I Want Is Christmas With You

Mattias kom hem till mig igår efter att allt hade löst sig och sov över hos mig. Vi är som sagt tillsammans igen och jag hoppas det blir bättre den här gången.

Idag har jag varit ledig eftersom vi har en uppgift och den här måndagen skulle vi fota till uppgiften. Det har varit så dom senaste måndagarna och jag kan inte säga annat än; "Nice!". Det är skönt att vara ledig och inte behöva tänka; "Imorgon är det måndag och skolan börjar igen, suck.". Jag och Mattias gick upp vid 10.00 även fast vi hade sovmorgon, det är nog därför jag är trött just nu. Och sedan dess har vi ätit lunch, kollat på tv och bara haft det mysigt. Det har snöat jättemycket idag och det är mysigt att ligga i Mattias famn och bara se hur allt faller, heh.

Idag fick jag även veta att McDonalds har tillsatt någon annan och det suger lite. Jag tycker det är dåligt av dom att dom säger att man har fått jobbet och sedan mailar och säger att dom har tillsatt någon annan. Men det är inget att gråta över, right?;] Mattias gick hem för en liten stund sedan och hela familjen har kommit hem från arbete och skola. Vi välkomnar livet och tackar för lugnet! :]

Man börjar längta lite till Julafton nu, jag vill ha julmat och julklappar!


Mattias Lindholm

Nu är det vi igen och jag hoppas att det håller sig så. Jag vill bara kasta iväg det gamla och välkomna det nya. Jag vill inte uppleva det jag fick uppleva igen. Det var hemskt. Jag älskar dig, jag älskar dig verkligen!♥

Nu väntar jag på din varma famn och dina mumsiga läppar :]

 


Det svåra valet

Jag hann inte blogga innan jag åkte iväg men idag har jag, pappa och lillebror varit i Nacka Forum. Det blev ingenting med mamma för hon vaknade för sent. Lillebror ville ha nya vinterskor och jag och pappa skulle leta efter julklappar. Vi hittade båda en varsin julklapp till mamma, mamma kommer bli jätteglad. Vi kom hem för ett par timmar sedan och har käkat mat. Jag såg nyss en film som vi hyrde innan vi gick hem, After.Life heter den. Den var väldigt konstig och mystisk.



Nu kommer det svåra valet, lämna eller komma tillbaka. Vi hörs när jag är kapabel till att skriva. Kram! :]

Monki ~ Emma ~ 100 kronor


Upp och hoppa!

Godmorgon alla bakfulla!

Hur var din lördag? Mycket alkohol och dans, engångsligg? Fick du en snyting eller två från den svartsjuka flickvännen eller pojkvännen? Äsch!

Idag är det söndag igen och jag har tillbringat morgonen framför tvn en liten stund. Jag åt frukost och kollade på Harry Potter som går rätt ofta på tv nu. Man kan ju undra varför...haha! Igår kväll planerade jag och mamma att vi skulle åka in till Nacka Forum och shoppa lite idag. Hon ska nämligen på julbord med sitt jobb snart och hon vill ha lite fina kläder. Frågan är bara om hon ska vakna någon gång, jag tror hon dygnade inatt...igen.

Hehe, vi får se vad som händer. Nu tänkte jag läsa lite bloggar och...vakna? ^^




On a planet with you

Jag vill sprängas, i tusen bitar, bitar som flyger åt alla håll, bitar som jag aldrig kan hitta. Jag vill inte finnas, jag vill försvinna härifrån. Jag vill. Jag vill inte.

Ikväll är jag deppig, helvetes skit helvete!


Drömgodis

Hello babes!

Just nu sitter jag här och smyger äter mitt lördagsgodis (hahaha) och väntar på mat. Jag åt nämligen bara lite quornfärs och gurka till lunch och det var absolut inte mättande. Iallafall, jag och mamma kom nyss hem från affären och vi köpte lite grejer. Bland annat ljus till adventsljusstaken, julklappspapper, julklappssnöre och sådant mysigt. Jag försökte hitta en julstjärna jag kunde ha i mitt fönster men det var så mycket folk i affären att jag fick panik. Det är pinsamt men jag brukar få det när det är för mycket folk runt omkring. Konstigt att jag vågar gå på konserter, haha. Ikväll blir det godis, redbull och tvn och förhoppningsvis mat om en stund. Vad ska ni göra ikväll?:]


Julpynt i huset och mer ska det bli!

Det där med vara ute och fotografera gillade inte min kropp heller så den har suttit här enda sedan jag skrev det förra inlägget. Eller? Nej, jag och mamma har faktiskt julpyntat huset lite inför första advent. Det är inte riktigt klart än och vi ska ner till affären och köpa hem lite fint snart. Om mamma kan bli klar någongång...vill säga.

I vardagsrummet ser det tillexempel ut såhär, fint va?:]

 


Som ni ser...

så har det skett lite ändringar i bloggen. Jag orkade inte med den förra designen, den var ful och jobbig att kolla på. Trots att jag vet hur man ligger in en header så tog det ungefär en halvtimme att få det klart. Underligt och knasigt.

Jag skrev tidigare att jag skulle gå på Fotomässan och velade en lång stund. Tillslut fick min kropp bestämma och min kropp vill stanna hemma. Kroppen pallar inte snön och Josefine vet inte hur man kommer till mässan. Hon vet att det ligger i Älvsjö men hur man kommer till mässan från stationen vet hon inte. Istället tänkte jag gå ut och fota den härliga snön och sedan komma in med underbara foton. Vi hörs senare!:]


Fotomässan!

Tjena! Jag har precis vaknat och huvudet bultar lite lätt. Somnade runt 02.00 igår och det är fan inte bra. Sånt får aldrig mer hända igen. Haha, iallafall, jag funderar på att gå på fotomässan idag. Halva min klass ska dit så det blir nog roligt. Dock kostar det pengar men det är billigare om man har sitt lilla CSN-kort med sig. Awesome!

Nu ska jag äta frukost innan pappa blir förbannad, aight?^^


Kom hit?

Japp. Denna fredag blev inte så rolig som jag hade hoppats på. Idol är inte så roligt, Jay sög med sin låt så jag gick från soffan direkt. Istället sitter jag och lyssnar musik och deppar. Haha, vad gör man en fredag när kompisarna inte kan och man inte har någon pojkvän? Kan inte någon komma hit?:S


Capture the moment

Den här dagen har jag spenderat i skolan, som vanligt. Jag sket i idrotten imorse men jag var med på matten och samhällskunskapen. På matten räknade vi så att mitt huvud sa "poff" och på samhällskunskapen började vi skriva på en text om någon av artiklarna i Barnkonventionen. Det gick bra för mig och jag är snart klar, vilket glädjer mig.

Ikväl blir det idol och lite godis, utan Mattias. Nu ska jag nog skriva klart min artikel, jag har ändå ingent annat att göra. Här kommer det lite bilder, alla bilder är från igår i onsdags men bättre sent än aldrig. Aight? ;]


Gabbi i röd slips, Sofia i röd kallufs, Alexandras hand, och Elsa som gör någon konstig min, hah ;]


Felicia sitter och försöker rita klart sin bild som ska vara klar till lektionen, bland andra galna tonåringar som springer runt och leker. Vad gör man om man inte har något bord? Sätter sig på golvet! ^^


Hedwig, som annars är glad och galen, sitter lugnt och läser. Undrar hur hon kunde koncentrera sig då det var ett himla liv.


Ja, här har ni ett exempel. Underbara men väldigt galna Nelly. Jag har en video där hon springer runt och gör underliga ting. Den bruden alltså!


Jag ska klara det här!

Jag har precis kommit hem igen efter ett liten tripp hemma hos Mattias. Dock orkade jag inte vara kvar eftersom jag hade otroligt ont i magen. Jag har haft det dom senaste dagarna och förstår inte varför. Dumt. Dessutom hände det lite fler saker som jag inte vill ta upp. Men, jag SKA klara det här. Iallafall, kvällen bjuder på bildredigering och flera koppar te. Nu ska det poppas underbar musik, tjobre!










Nu är det jul igen

Igår var jag hos Mattias för att fira hans fars födelsedag och jag fick bland annat träffa Marie, Mattias faster för tredje gången eller så. Vi åt god mat, tårta, bullar och snackade konstant. Det var jätte trevligt och jag hoppas att Ronny fick en bra dag. Vi fick skjuts hem till mig av Marie och hennes man. Mattias sov över hos mig coh vi drack te och hade det mysigt. Det blev en toppen dag tillslut efter snökaoset (som alla kallar det).

Idag ska jag hem till pojkarna igen och idag ska jag äta middag där. Efter middagen ska vi baka lussebullar och lyssna på julmusik. Det ska bli jättemysigt och jag hoppas verkligen dom har te hemma, så att inte Mattias har druckit upp det, för jag älskar verkligen te! :] Jag sover över hos honom så att jag slipper åka hem så sent när det snöar och är mörkt. Myspys! ♥

Nu ska jag packa och så inför natten och sen beger jag mig till pojkarna.


Tappade mobilen i toaletten!

Idag när jag kom hem från skolan så skulle jag gå på toaletten. Jag glömde bort att jag hade lagt mobilen i bakfikan på mina jeans. Så när jag drar ner mina jeans så känner jag hur mobilen åker ut ur fikan och ner i toaletten. Hur kan man vara så jävla osmart? Damp på mig själv!

Iallafall, jag har lagt den inlindad i en handduk bredvid skotorken. Vi får se om den överlever, he-he-he. Fuck!

Fint! -.-'


Vart finns det?

Min pojkvän och hans klass ska snart stå vid affärer och sälja lussebullar, knäck och pepparkakor. Anledning; dom vill få ihop pengar till en lokal när dom tar studenten. Ni vet, studentmiddag och den historian. Iallafall, så jag och han ska baka nu på torsdag och nästa torsdag. Vi hade en konversation alldeles nyss om vad vi skulle baka och här kommer den;

Mattias: "Vi gör bara lussebullar. Baby<3"

Jag: "Nej, varför då? Jag älskar att baka pepparkakor!:(<3"

Mattias: " Älskling då. Det står att man måste göra degen dagen innan man bakar och jag har inte tid med det."

Jag: "Men va? Man behöver inte göra en egen deg. Vi kan väll köpa en färdig deg?:)"

Mattias: "Vart kan man köpa det?"

Jag: "Haha, va? Har du aldrig bakat eller? Dom flesta som bakar köper en färdig deg från affären."

Mattias: "Förlåt. Men jag..."


Min pojkvän är fan den, och jag menar det, gulligaste person på denna planet. Han vet inte ens att man kan köpa en färdig pepparkaksdeg inne på ICA. Love him! ♥


Är jag den enda?

Idag släpptes kollektionen från Lanvin och den är redan slutsåld. Jag tror det var 10 minuter efter att kollektionen släpptes så var allt slut. Dock förstår jag mig inte på hysterin över kollektionen. Kläderna var inte ens snygga och dessutom jävligt dyra. Man kan köpa finare kläder för ett billigare pris, haha. Jag vill bara få ut det, det  låg liksom och skavde lite. Är jag den enda som inte tycker om kollektionen? Don't kill me?(a)



Iofs, den gula klänningen skulle säkert passa perfekt till påsk ;]


Vad skulle du ha valt?

Jag har precis ätit middag, fyra stycken goda pannkakor slank just ner i min mage. Jag försökte få in julkänslan genom att strö lite kanel över en pannkaka tillsammans med äpplemos men det smakade inte så gott, hehe. Jag kan fortfarande inte förstå att det snart är jul, tiden går så himla snabbt! En sak jag bestämde mig för alldeles nyss är att jag ska ha med fler bilder än ord i ett inlägg. Bloggen blir så mycket finare och roligare, eller vad tycker ni?:)

Haha, iallafall. Jag täntke fråga er en sak. Den kanske inte är så lätt att svara på men ni kan väll försöka? Jag kan säga att flera i min klass, inklusive jag, hade jätte svårt att bestämma oss. Så här lyder frågan;

Om du levde i ett land där det råder diktatur, vilket av dom här alternativen skulle du välja?


Vår förbannade rätt

Tjenis!

Allt bra med er? Jag har precis kommit in och hem efter att ha varit ute i ovädret och i skolan. Det snöar för fullt här i Stockholm, snöflingorna tog en paus förut men jag tror dom har börjat falla igen. Hehe, iallafall. Idag var skolan helt okej. Först hade vi en lektion där halva tiden bestod av en genomgång om Mänskliga rättigheter. Andra halvan satt jag och väntade på att få gå in till skolsköterskan, ni vet en såndär hälsokontroll. När jag väl kom in efter 30 minuter så pratade jag och hon om en sak som bekymrar mig väldigt mycket i hemmet och kollade hur mycket jag vägde och hur lång jag var. Precis som vanligt, you know.

Sedan vart det lunch och vi elever satt och väntade på henne. Henne. Ja, henne. Hon heter Tora Mårtens och har tillsammans med en journalist tagit fram en bok om berättleser av unga i andra länder som har det lite sämre än oss. Ja, tänk att det finns sånna. Det visste ni inte va? Det finns barn i 7 års åldern som har arbetat fram din fina tröja du har på dig just nu ;) Iallafall, dom har åkt runt jorden och fotat och skrivit om de ungas livshistoria. Det bra med den boken är att det inte bara finns historier om barn från andra länder utan barn från Sverige också. På det sättet förstår man hur stort problemet är. Boken är skrivit utifrån Barnkonventionens alla artiklar. En artikel är tex att "Alla barn ska ha rätt att få veta deras egna ursprung".

Tora Mårtens är lika intresserad av att filma som att fota. Ni kan hitta hennes filmer och fotografier på hennes hemsida; www.toramartens.com .


Snyggt man hittar inne på H&M

Det var det här linnet jag hittade igår under shoppingen efter skolan. Jag och Mattias gick in på H&M och fann det här snygga linnet. Snyggt, billigt och bra att ha. Den kostar bara 99 kronor och jag kanske ska ha den på julafton. Den blir snygg till ett bara strumpbyxor och en varm kofta, ellerhur?;)

Jag har dock bara en detaljbild men på något sätt blev det snyggare så. Ni vet ju liksom hur ett svart, halvlångt linne ser ur. Tänk er då ett svart, halvlångt linne med dessa detaljer på. As snyggt!:D


Jag vill gratulera dom personligen!

Vinnarna av Biggest Loser Sverige är helt otroliga. Jag skulle vilja gratulera er personligen för ni har verkligen varit superduktiga. Rune och Karl Fredrik, ni förvånar mig verkligen!

Jag ska käka några pepparkakor till och sedan får det vara nog med god saker. Haha, jag vill men det kommer inte hända.

Minns ni att jag skrev att jag har väldigt ont i huvudet? Om ni gör det så vill jag bara säga att den INTE har gått över än och det gör så himla ont. Kan det vara migrän? Jag vet inte riktigt vad det är men jag har hört talas om det. Någon som har någon aning?:]

Såhär såg jag ut, i klädväg, idag om ni vill veta. Jag kanske ska börja med dagens outfit, eller vad tycker ni?


För att göra en måndagen till den bättre

Yes. Den här dagen har varit helt okej tills jag fick min dumma huvudvärk. Jag klarar mig igenom skolan och vi hade redovisningar om våra "Min plats". Min grupp är så sjukt fantastiska! Iallafall, efter skolan så gick jag till Nacka Forum och väntade på Mattias. Jag skulle kolla lite kläder och sen skulle vi fika. Men sen kom det, vi blev hungriga och fick ont i huvudet. Jag hittade ett linne(visar er sen) och köpte det men sen åkte vi hem och struntade i fikan. Mattias åkte tyvärr hem efter middagen men jag har sån huvudvärk att jag inte ens kan vara social, det är därför.



Just nu sitter jag här och dricker te. Jag försöker göra måndagen bättre genom att mysa ihop det lite. Te, mamma har köpt pepparkakor och sen ska jag kolla på tv. Men jag måste fan blogga också. Jag bloggar ingenting nu för tiden :/


En julklapp är köpt!

Familjen och jag har precis kommit hem från affären. Vi hittade inte bara mat och julklappar utan två mattor också. Två stora grå som vi ska ha i köket och vardagsrummet för att inte frysa om fötterna på vintern. Riktigt mysigt!

Jag köpte en film till Maximus i julklapp, det roliga är att han fick välja sin julklapp. Det fanns en stor låda med massa barnfilmer och han tog en film och la den i vagnen. Om han tog just den så måste han ju gilla den. Haha. Jag köpte även ett par hörlurar som Mattias ska få idag. Dom han har nu har gått sönder och jag är världens snällaste flickvän, så det så. Jag tror han är här alldeles strax faktiskt. Snart blir det mat och vi ska käka något med möggelost i. Haha, det låter asäckligt men det är asgott!;)



Mattias lilla present. Hoppas han blir glad! :o



Maximus present. Den julklappen var lätt att hitta men att hitta till dom andra brödern? Ojoj, det kommer bli en hård match!


Det rätta





Gina Tricot


Precis som allt annat, kommer det här bli super!

Godmorgon på er!

Morgondagen orkar jag inte snacka om, det hände lite privatsaker och därför har jag inte vaknat upp med Mattias idag. Men morgonen har varit super ändå. Jag och Mattias ska ses senare ikväll så ni behöver inte oroa er om det. Familjen hittade just på en utflykt, kul va? Haha. Nej, men vi ska köpa julklappar och sådant till släkten. Jag ska även försöka hitta julklappar till familjen och andra personer. Typ en film till Maximus? Han älskar verkligen filmer!:)

Innan vi beger oss av måste jag duscha och tvätta mitt äckliga år. Jag kan verkligen inte gå ut såhär!^^


Städat rummet

Jag har precis städat klart rummet. Tänkte göra lite fint innan Mattias kommer och sover över. Det såg nämligen ut som en svinstia innan så städningen gjorde sitt. Så nu är rummet lite finare! ^^



Pojken är på väg hit nu och påvägen hit ska han förbi affärn och köpa lite gott. Inte nog med att vi åt en hel godispåse igår, nej. Vi ska tjocka idag igen! Fast idag blir det naturgodis och det är väll nyttigare?(a)








Boys n Girls!

Tjena! Jobbintervjun gick jättebra igår och jag fick jobbet. Jag var nervös innan men behövde egentligen inte vara det. Haha, jag fick människan att skratta tillochmed. Vem är bäst? Iallafall. Gårdagen slutade med att Mattias sov över hos mig och vi mumsade på godis medan vi såg Eclipse för andra gången.

Denna morgon var helt underbar. Jag och Mattias sov till 12.00, vilket jag inte har gjort på länge på helgerna. När vi vaknade låg vi kvar och mös, mysigt och underbart. Mattias har precis stuckit hem för att duscha och hämta lite saker. Han kommer tillbaka hit sen igen för att sova över. Jag och pappa skulle ha sett Harry Potter och dödsrelikerna del 1 idag men när jag kollade på SF så fanns det inga biljetter kvar. Suck!

Jag vet inte vad jag ska göra istället. Ute är det grått och tråkigt, orkar inte gå ut, haha :]


Jobbintervju - McDonalds!

Skolan sög. Först idrott i två timmar, basket (ouch!), lunch, sedan matte i 10 minuter och sedan ekonomiprov. Provet gick bra och jag får säkert ett G eller VG förhoppningsvis. Svarade inte på dom 7 sista frågorna och det var runt 40 frågor. Nu ska jag på jobbintervju med McDonalds och vi får hoppas att det går bra. Lite nervös är man ju^^


Man vet ju aldrig om Mc Donald slänger in mig i städskrubben och våldtar mig. Hemska tanke!


Indisk inspiration

Idag har jag varit hemma från skolan vilket ni kanske förstod i förra inlägget. Jag kände mig inte pigg och har dessutom en mensvärk som heter duga. Jag och mamma var och hämtade Maximus för en liten stund sedan och har precis kommit hem från affärn. Jag försökte få mamma att köpa riktig mat och det gick sådär. Idag blir det indisk mat, efter inspiration som mamma fått från en indier på hennes jobb. Jag har precis stått och pressat citron och lime. Det luktar juvligt i köket, just nu!:]

Kan knappt bärga mig, jag vill ha mat nu! :]



Från och med idag ska jag äta riktig mat

Jag har inte läst den här boken. Ni kan läsa den om ni vill. Jag försökte bara hitta en bild som passade min rubrik. Jag såg även på Operah Winfrey Show tidigare idag och beslutade mig för att aldrig mer äta mat som min morsmors mormors mormor aldrig skulle känna igen. Perfekt!

MATREVOLUTION!


You and me


I'm somewhere I've never been

Nu säger jag godnatt och hälsar till alla deprimerade människor att ni absolut inte är ensamna. Om ni bara frågar, så lovar jag att bilda klubb med er. Jag förstår inte hur man kan sakna någon så himla mycket!


Summer All Around

Nu när man sitter här med plugg till hakan och vintern är på ingång vill man bara ha tillbaka sommaren. Man kollar på bilder som man tog i somras och längtar tillbaka. Glass, bad, sol, bruna ben, chill och pussar med pojkvännen.






-/+

Den här dagen har varit rätt sådär. Skit jobbig men samtidigt lite rolig. Dagen i skolan startade med ett matteprov, imellan hade jag en tråkig engelska lektion och så slutade den med redovisningar. Under sista lektionen ringde dom från McDonalds och frågade om jag ville komma på en jobbintervju. Självklart, sa jag. Så kl. 17.00 på fredag ska jag in till stan på jobbintervju. Nervöst!

Idag är farmor här och är barnvakt åt Maximus. Det är ganska irriterande för hon behöver mycket hjälp och pappa kommer inte hem förens kl 20.00. Så himla segt! Men nu måste jag plugga för jag har prov på fredag. Inte roligt :/



How sad?

Jag visste att Harry Potter premiären var igår. Jag skulle ha beställt biljetter eftersom jag älskar Harry Potter men det blev inte av. Nu ångrar jag mig som fan när jag läser alla bloggar om premiären. Åh!:/
Jag får väll se den senare då. Hehe, den blir nog inte sämre för att jag ser den en vecka senare. Dock hade det varit grymt roligt att se den på premiären! :)

Annars då? Jag hade nyss matteprov och det gick bra. Jag hade ju fått tillgång till provet innan jag hade provet efter en miss av min lärare. Hon la provet på min bänk när jag gjorde del 2. Men jag har snart engelska, 11.10 för att vara exakt, och det suger. Man sitter typ och sover i 2 timmar, så tråkigt är det. Nu ska jag dra från datorn och vara lite social med Felicia. Vi hörs när jag kommer hem, jag slutar 16.30 (kill me) idag!:/


Godmorgon - Dagens blogg!

Godmorgon allihopa!

Nu på morgonen, klockan 10.00 exakt, ska jag göra del 2 av mitt matteprov. Jag pluggade som en galning igår kväll med Mattias och ska verkligen försöka lyckas. Det dåliga är dock att dom som gjorde del 2 under matteprovet i fredags har ledigt den här lektionen. Skulle så gärna vilja ha ledigt jag också, menmen! ^^

Min fråga till er; Hur kommer eran dag se ut?:)


Te dags!

Nu är det te dags. Jag och Mattias har pluggat sedan han kom hit vilket är sedan 19.00 och han är as trött. Innan vi dricker te och sätter oss i soffan en stund innan sängdags så ska jag förhöra honom en sista gång. Han börjar bli rätt bra på skiten och han har prov imorgon. Önska min pojke lycka till, hörrni!

Imorgon är jag tillbaka med mera roligheter! :)




Vinnaren av Dagens blogg



Vinnaren är du utsedd och vinnaren är www.zajkovic.blogg.se . Jag tycker ni borde checka in hennes blogg, den är rolig som tusan. Hon är en värdig vinnare idag! :)

Förresten, how do I lock in Mattias mössa?;)


Plugga tillsammans

Pappa och Maximus är hemma nu, dom hade bara varit och handlat. Vi har nyss ätit mat och jag fick ett okej av pappa att Mattias sov över. Så han är på väg hit. Både jag och Mattias har prov snart och därför ska vi plugga tillsammans. Det är väll ändå bättre att plugga tillsammans än själva? Man kan hjälpa varandra och man får även en puss lite då och då. Haha, vi får se hur det går med det. Vi ger det ett försök, haha ;)
Hehe, har ni pluggat med er pojkvän/flickvän förut?


Done with this shit!

Jag är så himla glad och det har jag varit i en timme eller så. Jag är nämligen klar med "Min plats" nu och behöver bara vänta på redovisningen. Jag har redigerat och sparat i psd+tiff, skrivit ut en kontaktkarta och skrivit ut alla klara bilder i A3-format på bara 2 timmar. Är jag bäst eller vad? Jag trodde att det skulle ta längre tid, hehe. Det är skönt att ha fått det gjort!:)

Aja, jag sitter här och dricker te medan jag väntar på far min. Jag vet inte vart han är, och glömsk som han är så har han inte tagit med sig telefonen ut. Så han och Maximus är som bårtblåsta kan man säga. Det tokiga är att jag måste få tag på honom för att kunna fråga om Mattias får sova över här. Suck!^^


Redigerar bilder till "Min plats"

Just nu sitter jag och redigerar bilder till "Min plats". Jag har ju lagt upp en bild på min plats förut och nu har jag redigerat den. Vill ni se skillnaden? Här kommer den!;)

Oredigerad



Redigerad


Jag älskar Paris, så jävla rolig!


Lektion right now

Vaknade några minuter innan jag skulle dra imorse. Fick jävla bråttom och kom 10 minuter försent. Men Edmund, min lärare, sa ingenting så jag antar att det inte gjorde någonting. Vi har precis haft en genomgång men nu ska vi göra någon uppgift. Den har med foto att göra så jag måste nog lyssna nu.

Annars? Jag mår bra men är ganska ledsen över att jag måste plugga ikväll. Men jag har en glad nyhet och det är att Mattias kanske ska plugga tillsammans med mig. Det blir nog pussar istället för plugg då. Hehe.

Fan. nu måste jag lyssna!

Imorgon börjar det igen!

Det var nyss fredag och jag tänkte "Fan vad den här veckan har gått snabbt" men idag är det måndag och imorgon är det tisdag. Jag tror det kommer gå lika snabbt den här veckan också så snart är det helg igen. Det är ganska nice att tänka så men fatta läskigt egentligen. Ju snabbare tiden går, desto snabbare tar mitt liv slut? Usch, nej! Jag vill verkligen inte tänka så men det är ju verkligheten, tråkigt nog.

Jag och Mattias såg en film som var jättebra innan Ung och bortskämd. Jag kommer dock inte ihåg vad den heter, hehe. Guldfisken vettni! Haha, och Ung och bortskämd var ju lika bra som förra gången. Gillar verkligen det programmet!;)

Aja, skolan börjar imorgon igen och jag tänkte gå och lägga mig nu för att vara utvilad. Vi har samhällskunskap första lektionen och då måste man ha hjärnan i första hugg. Godnatt sötnosar!:)♥


Det här ÄR coolt!


Älskling är här!:)

Mattias kom hit alldeles nyss och han ska tillbringa kvällen här. Vi ska bland annat kolla på Ung och bortskämd och mysa. Jag ska snart äta och är as hungrig, magen skriker efter mat!^^


Bilder på mig och Mattias

Det gick jätte bra hos doktorn men det var lite tråkigt att sitta och vänta. Pappa fick reda på att han har mild astma. Alltså, att han har astma fast inte hela tiden. Lite synd faktiskt :/ Men för att lätta upp stämningen har jag bilder att visa er. Haha, här kommer lite gulliga bilder på mig och Mattias. Ni har säkert redan sett några av dom men en repris skadar väll inte?;)

Fan, vi måste vara världens gulligaste par! (a)




Sjukhuset nästa! :/

Nu ska jag och min kära pappa iväg till sjukhuset. Han har varit sjuk ganska länge och han hostar som en tok. Tidigare idag tog han hostmedicin men han behöver träffa en läkare. Därför ska vi till läkaren. Jag hänger med för att ha något att göra (a)


Vad gör man idag då?

Det är frågan. Vad gör man en sånhär dag? Det regnar, man fryser, man har träningsvärk sen i fredags och man pallar verkligen ingenting. Vad gör man då? Ingenting låter jag tråkigt men det är nog sanningen. Pappa är smått drogad av sin hostmedicin så han kan inte köra mig någonstans, som jag skulle vilja.

För att ni ska ha någon uppfattning av vad jag kommer göra idag så kommer det en lista på vad jag behöver göra eller funderar på att göra.

1. Plugga till ekonomiprovet som är på fredag/
2. Städa mitt rum som ser ut som en svinstia/
3. Plugga till del 2 på matteprovet/
4. Äta lunch/
5. Kolla på film/
6. Busa med Maximus/
7. Tvinga hit Mattias som också är ledig/
9. Ingenting/




I see the bright and hollow sky


Försökte nyss fota bokeh men det gick sådär. Men det är nog för att det är första gången jag fotar bokeh. Heh, jag får nog öva lite på det. Det är himla roligt, ska ni veta!;)


Nyvaken tjej

Idag är jag ledig från skolan och hade tänkt ta en sovmorgon. Men icke, Maximus vill självklart dansa till musik vid den här tiden så han sätter på stereon på högsta volym. Så det var bara att gå upp. Jag har precis ätit frukost och sitter nu och funderar på vad jag ska göra. Jag funderar på att plugga till ekonomiprovet jag har på fredag. Kul va?:) Om man inte går till skolan så ä det ändå plugg som gäller.


Lugnande

Filmen var otroligt bra, jag satt som besatt och bara stirrade. Mattias gjorde det bara bättre genom att sitta där och hålla om mig. Men nu har han tyvärr åkt hem, skit. Jag vet liksom inte om jag orkar gå och lägga mig. Jag är skit trött och mina ögon är helt grusiga. Men jag pallar typ inte, har för mycket tankar som snurrar runt där uppe. Och...nu blev det bara värre. Jag behöver något lugnande innan sängdags. Vad sägs om en cigg? Fy!


BECK FOR PRESIDENT!

Nu är älskling här och vi ska mysa galet. Han har köpt med sig kinapuffar och en powerking, så vi blir extra tjocka. Men det var någon som åt upp alla kanelbullar igår så jag fick ingen idag, därför bad jag Mattias köpa med det. Idag är det söndag och söndag betyder Beck och det betyder att vi ska se det.          

Beck är bäst!


Broken English

Jag måste tipsa om en bok som jag och mamma köpte för ett par månader sedan. Den har bara legat och dammat sedan dess men jag hittade på golvet alldeles nyss och började läsa den. Den visade sig handla om engelska som kan bli fel. Alltså man säger en sak som man tror betyder det man menar men det betyder något helt annat. Tex; det var en nyutnämnd dansk, kvinnlig minister som sa "I am in the beginnig of my period...". Haha, fattar ni? Den är asrolig när man väll förstår vad den handlar om!:)



Vi hittade den på Willys vid ett erbjudande för "Köp två, betala för en". Men den går säkert att hitta någon annanstans också!:)


KOM IGEN NU ALLA VIKINGAR!

Just nu pågår det hockey på TV och mina bröder sitter som besatta framför tvn. Det är en match mellan Sverige och Finland och det går rätt så dåligt för Sverige. Just nu i skrivande stund står det 4-1 till Finland och det känns som om vi redan är rätt överkörda. Men nej! Om vi hejar lite till kanske dom vinner så här får dom ett hejhej från mig. Sverige ska vinna, där med basta!


Japaner kan verkligen!


Mode att skaffa barn?

Gud så skönt med en promenad och lunch efteråt. Det blev ingen kanelbulle men jag ska se till att jag får i mig en senare. Pappa är just nu och handlar så jag måste passa Maximus men efter det ska jag nog se till att vara med någon. Frågade just Tess om hon vill göra något, väntar på svar!;)

Det är en sak jag alltid har velat ta upp här i bloggen. Ni kanske inte har tänkt på det men visst f*n kryllar det av tjejer som snart ska ha barn? Alltså unga bloggare som snart ska ha barn, typ i 14-17 års åldern. När jag läser dom bloggarna undrar jag hur fan dom orkar och varför dom gör det egentligen? För mig känns det som om dom skaffar barn bara för att ha någonting att blogga om. Typ som en modeblogg, istället så har dom i mammablogg där dom skriver om sin graviditet. Efter det att den första unga mamma bloggaren kom har det kryllat av sådana. Haha, människor insåg typ att om jag blir gravid och skriver om det i bloggen så kommer jag få rejält med besökare vilket den första mamma bloggaren fick. För visst ger det rejält med besökare om man skriver att man är 14 år och snart ska föda barn? Det är ju så intressant för man förstår ju inte hur den lilla 14-åringen orkar med det.

Det enda jag tänker på är hur ett barn ska kunna uppfostra ett barn. En 14-åring kan inte ta hand om ett barn. Som 14-åring ska du gå i skolan och leva livet med dina polare. Du ska inte behöva mata, natta och ta hand om ett barn i den åldern. Min värld skulle rasa om det visade sig att jag var gravid. Halva mitt liv skulle försvinna. Jag kan tänka mig att skaffa barn sen, när jag blir äldre. Just nu är jag för ung.

Vad säger ni? Håller ni med mig om att det har blivit ett mode att skaffa barn i tidig ålder? Alltså, bara för att kunna blogga om saken.

 

Panik!


Lyrikanalys in my ass!

Hah! Jag är äntligen klar med min lyrikanalys och kan äntligen spendera min söndag med annat en plugg. Funderar på att ta en liten promenad innan dagen börjar på riktigt. När jag kommer in ska jag ta en kanelbulle för att jag har varit så himla duktig med min hemska läxan. Man måste ju ha en så kallad "morot" om man ska plugga.

Och vet ni vad? Jag har hittat en jättebra låt som ni säkert redan har hört. Det är Daniel Adams-Ray som sjunger den och den heter Gubben i lådan. Någon som har hört den? Den är iallafall störtskön!:D Jag hittade den via en annans playlist på Spotify. Det är nämligen någon som har gått tillbaka i arkivet i min blogg och skickat sin playlist till mig ;)


Ingen present till far min!

Gårdagen slutade med att Mattias sov över hos mig och vi åt kanelbullar, godis och drack julmust. Heh, vi kollade även på Twilight för 100:e gången och härmade allt dom sa.

Idag är det fars dag och jag glömde köpa en present till pappa igår. Jag är presentlös och jag hinner och gå och köpa någon. Jag måste skriva klart min lyrikanalys vilket suger. Skulle hellre tillbringa dagen med Mattias och slippa plugga. Men så blir det när man skjuter upp allt till sista dagen. Jag ska vara klar ikväll så det är nog bäst att jag börjar.

Godmorgon förresten!:D


Vinnaren av Dagens blogg



Nu är vinnaren av Dagens blogg utsedd och vinnaren är www.photosbylinde.blogg.se . Där kan ni följa hennes spännande projekt!:)

Nu i helgen blir det inte mer av Dagens blogg. Det blev ett undantag för denna helg. Dagens blogg i den här bloggen kommer bara hållas på vardagar. Men bli inte ledsna för det. På måndag börjar det igen!:)


Fars dag 14/11

Imorgon är det fars dag och jag funderar faktiskt på att ge pappa någonting i år. Jag har alltid glömt bort den här dagen men nu när jag kommer ihåg den kan jag ju passa på. Frågan är bara vad man ska ge. Vad brukar ni ge? På julafton brukar jag köpa julklappar till pappa och det är så himla svårt. Men när man väl har hittat en och pappa har fått den så ligger den bara och dammar. Det är ju lite tråkigt menmen.

Jag funderar på att avsluta mitt pluggande snart och göra klart allt imorgon. Jag har tills imorgon kväll på mig så det är nog chill. Istället så åker jag och köper en farsdagspresent till pappsen. Tror ni att han blir glad?:)


Somnade med sminket!

Godmorgon mina läsare!:)

Jag somnade med sminket och linserna på igår och det var inte skönt när jag vaknade idag. Mina ögon var helt torra och sminket hade gjort ögonen helt gojsiga. Inte mysigt! Men iallafall, jag har precis kommit hem och sitter och snackar med pappa. Jag ska snart börja med min läxa (lyriksanalysen). Läraren sköt upp deadlinen så vi har till imorgon på oss att skriva klart den.

Vi hörs när jag är klar med det och då ska jag även utse vinnaren av dagens blogg. Så ni kan fortfarande anmäla er!:)

Sliten eller vad? ^^


Kärlek på denna!

 


BIKBOK 149 kronor


I'm hungry!

Det är så synd om min lilla pappa. Han är mänligen sjuk och låg och hostade hela natten inatt. Jag fick reda på det imorse och tycker det är konstigt att jag inte hörde någgonting. Jag har nämligen sovrum bredvid mina föräldrar. Aja, och nu när han skulle laga mat ville han ha hjälp och jag hjälpte honom självklart. Nu står han och gör det sista så maten är klar snart. Vi ska äta tacos och jag längtar, min mage brummar för fullt.

Mattias kommer även hit snart. Jag ska ju sova hos honom och han är snäll och hämtar mig för jag vågar inte gå igenom den mörka skogen själv. Innan vi åker hem till honom och myser så ska vi förbi affären och köpa godis och någon god dricka. En perfekt fredag!:)

Ikväll är det Idol som vanligt och såg här såg det ut på ett genrep jag var på förra året. Då fick jag även träffa Kalle Kristiansson och alla andra idoler. Det var riktigt roligt!:)



(Glöm inte att anmäla er till Dagens blogg som kommer upp imorgon!;))


6 saker ni kanske inte visste om mig...

...jag har varit vegeterian i ett halv år.
...min äldsta bror och jag + mina småbrödrar har inte samma pappa.
...jag sover alltid med tändlampa förutom när jag sover med Mattias.
...jag sms:ar konstant och om jag inte har något vettigt att skriva om så skriver jag oftast "vad gör du?".
...jag är 50 % portugis.
...jag hatar idrotten i skolan men gillar att träna.

Haha, ja...det där kanske ni inte visste om mig, eller?;)

Det där med "Anonym" i Dagens blogg

Sista lektionen var så jävla tråkig och jag fattade inte alls vad han pratade om. Dessutom kände jag mig yr och varm som en ugn. Jag kände mig inte bra och läraren såg det på något sätt och sa åt mig att gå hem. "Du ser sjuk ut. Åk hem innan du smittar alla andra!". Haha, han sa det med ett leende på läpparna så det var inte så att han var arg. Iallafall, nu sitter jag hemma och är fortfarande varm. Jag förstår inte, ska jag bli Jacob snart eller?:o Tänk om, ja...tänk om. Fan vad h*t jag skulle vara då (a)

Men vad händer sen då? Efter det här händer typ ingenting. Jag kommer vänta på mat, jag kommer äta maten och sedan kommer jag gå ner till centrum för att köpa godis. När jag har köpt mitt godis kommer jag åka hem till Mattias och tillbringa fredagen i hans famn framför tvn. Precis som alla andra fredagar men väldigt mysigt!:)



Viktigt!:

Många som har anmält sig till Dagens blogg har varit anonyma och då blir du ju lite tokigt. Hur ska jag kunna utse er till Dagens blogg om ni inte har en blogg? Ni kanske har en blogg men då måste jag ju kunna komma åt den. Hehe, jag vill bara säga det så att ni vet att ni måste ange er blogg. Inget ont mot er men gör det i fortsättningen. Kram!:)


Nu kör vi en gång till!

Jag passar på att skriva i skolan eftersom vårt internet där hemma fortfarande är knasigt. Jag borde egentligen sitta och lyssna på läraren istället men fan vad tråkigt det är men ekonomi. Så, vi kör en gång till. Anmäl er till dagens blogg, skriv bara "jag är med". Kram!:)


Redan helg! Wie!

Det var nyss helg och nu är det fredag vilket betyder helg. Tiden går så himla snabbt, känns faktiskt inte bra!:o Men men, just nu sitter jag på samhällskunskapen och det är sista lektionen. Jag hade alldeles nyss matteprov och det gick väll sådär, jag hann göra första delen men inte andra. Det roliga är att min vilsna lärare lade den andra delen på mitt bord så jag har den att plugga på. Är det fel? Haha, iallafall. Det är bättre för mig.

Nu ska jag lyssna på vad läraren säger. Jag har fan prov på ekonomi nästa fredag! 0.0


Vinnaren av Dagens blogg



Nu är vinnaren av Dagens blogg utsedd och vinnaren är http://angelica.blogg.se/! :D


Mysig kofta för killar

Finns på H&M för 399 kronor. Vad säger ni killar?:)


Dagens blogg


Poet sökes för hjälp!

Den här lyrikanalysen går åt helvete. Jag har fastnat liksom. Är det någon poet där ute som kan hjälpa mig?:)

Det ni ska översätta är:

"For her lips were the color of the roses. They grew down the river, all bloody and wild"

Poet sökes för hjälp!

Den här lyrikanalysen går åt helvete. Jag har fastnat liksom. Är det någon poet där ute som kan hjälpa mig?:)

Det ni ska översätta är:

"For her lips were the color of the roses. They grew down the river, all bloody and wild"

Poet sökes för hjälp!

Den här lyrikanalysen går åt helvete. Jag har fastnat liksom. Är det någon poet där ute som kan hjälpa mig?:)

Det ni ska översätta är:

"For her lips were the color of the roses. They grew down the river, all bloody and wild"

Something, something ;)

Vi har fått tillbaka vårt internet så nu kan jag blogga som vanligt igen, wonderbart!;)


På sista lektionen (svenska) fick vi en läxa att skriva en lyrikanalys till imorgon. Samtidigt så har jag ett matteprov att plugga till och det känns inte bra. Hur ska jag hinna med båda delarna? Aja, jag får väll sätta igång med det så snabbt som möjligt.

Hade just ett samtal med ett företag och det kommer snart upp lite roligheter här på bloggen. Kul va?:)
Som om ni kollar in här imorgon så får ni ta del av det roliga! Men det betyder inte att ni ska titta in flera gånger idag. För jag har något till er idag också!;)


Nu ska jag börja med min lyrikanalys. Vi hörs när jag är klar!:)


Ni har saknat mina egobilder, ellerhur?;)


Te är nog det bästa som finns

Jag är jättetrött just nu. Sitter i skolan och har mentorstid och efetr det här har jag svenska. Jag slutar någon gång vid 15-16. Te, en säng och en dator skulle passa perfekt just nu. Men när jag kommer hem så måste jag tyvärr plugga matte vilket suger. Jag har matteprov imorgon så det är nog ett måste. Jag orkar inte!:(

Men det som är bra är att vårt internet, typ, kommer tillbaka idag. Så himla gött! ;)


Internet

Klockan 17.00 idag så sa servicen på Bredbandsbolaget att vårt internet skulle vara tillbaka ikväll. Eller det var iallafall vad den killen sa och mamma ringde nyss och undrade hur det gick. Då sa en annan kille att vårt internet skulle vara tillbaka imorgon. Varför måste dom ljuga för sina kunder? Varför inte bara säga som det är på en gång? Jag lovar att man blir gladare av det än en lögn. Jag blir galen på det här!



(Tidsinställt inlägg)


4-årig datanörd? - Ett inlägg om min underbara bror

Japp! En sådan har jag i familjen. Maximus, min lillebror på 4 år, har varit datanörd enda sedan han fick syn på en datorskärm. Jag har haft internet nu en stund och det var för att jag skulle fixa bilderna med Felicia. Jag är klar med nu, otroligt nog, så jag måste överlämna det trådlösa internet till Maximus. Han har inte fått internet på 2 dagar nu och han är helt galen. 

Han är bara inne på Youtube och kollar på olika videos. Ibland är videon på ett annat språk men han bryr sig inte. Han är ett snille på datorer och eftersom att han har en pekskärm så kan han välja vilka videos han vill lyssna på bara genom att peka eller krafsa som han gör.

Här är en video på honom när han håller på vid datorn. Om ni har tålamod så kan ni se hur han krafsar sig fram till dom videos han vill se. Och cocacolan som ni ser på han bord är inte hans. Det är bara det att han går ut i köket ibland och hämtar olika saker och bär in det i sitt rum. Tex, stekspade, gafflar, ketchup och ja, allt möjligt.

Jag känner mig lite sjuk. Varm, snorig och att jag drack av Nellys(som är sjuk) powerking idag gör det inte bättre. Maximus och pappa är även lite småsjuka. Vi får se vad som händer. Kanske blir jag hemma imorgon. Nu ska jag lägga mig i badet och dricka en Yoggi Yalla och läsa en bok. Myspys!:)


Hjälp mig att välja bild

Nu är det såhär att jag har lite svårt att välja mellan 2 bilder som jag ska ha till uppgiften i skolan. På bilden ska det vara en solnedgång och jag har 2bilder på det men jag vet inte vilken jag ska välja. Metaforern/liknelsen vi ska ha med är "The day will dawn of sanity". Jag slänger upp bilderna här och så får ni välja. Puss!
 

1.

2.


Streessad!

Hej!

Det här blir ett snabbt inlägg. Just nu har jag trådlöst internet och väntar på det vanliga internet. Jag har jätte stressad idag för jag inklusive hela min klass ska vara fördig med en uppgift imorgon. Den kan ni läsa mer om här och jag och Felicia sitter nu, en dag innan, och fixar med alla bilder. Det är inte helt klokt. Äh. Annars? Jag är jävligt stressad och kommer inte göra någonting annat förens mina bilder är klara. Punkt slut!

Jag hoppas jag blir klar med det här idag annars? Ja, vad händer annars? Det vill jag inte ens veta! Jag bloggar när jag är klar med den här skiten.


En sån här sitter jag med just nu. Gullig, liten mekanism^^


Strömavbrott

Tjena folks!

Anledningen till att jag inte har skrivit är att jag har haft det lite jobbigt mellan mig och Mattias. Jag skrev ett inlägg om det förut men ni kanske inte förstod. Han lämnde mig men vi är tillsammans nu igen. Det är bättre nu men jag förstår fortfarande inte, varför gjrode han slut? Hans anledning gör ju galen. Dessutom var det strömavbrott i 5-7 timmar där jag bor igår. Igår var det snökaos och det var verkligen inte roligt. Det fanns ingen värme i huset så man frös ihjäl eftersom den lilla brasan i hsuet inte påverkade ett smack. Men när pappa kom hem med varm kyckling, julmust och bulle så blev alla glada. Innan hade alla legat i sängen, frusit och deppat. Man kan fan inte göra ett piss utan el. Pappa fick upp vårat humör men eftersom vi är ett gäng databördar så blev vi jätte ledsna över att strömavbrottet gjort så att vårt internet inte funkade. Men men, vi klarade dagen och jag tror att servicen från Bredbandsbolaget kommer hem till oss idag och hjälper oss.

Om dom inte kommer hem till oss idag så får ni ha förstående för att jag inte bloggar. Det är så himla segt det här! Hehe, men just nu sitter jag i skolan (trots allt) och snart börjar sista lektionen. Jag slutar 16.30 idag men jag ska försöka fixa så att jag slutar tidigare. Jag vägrar gå hem i mörkret!^^


Vi fick använda många ljus igår. Det kändes som om julafton var på ingång^^


I skolan

Just nu sitter jag i skolan och det här är sista lektion. Vi håller fortfarande på med repotaget och jag ska bara visa upp mina bilder sen ska jag gå. Det är det enda jag behöver göra, soft som f*n.

Men när jag tittar ut genom fönstret och inser att jag måste handskas med regn och snö så blir jag mindre lycklig. Jag är trött och seg, jag pallar verkligen inte. Hehe, men jag ska iallafall vara med älsklingen senare så det blir mys.

Nu ska jag ropa på min lärare som har stått vid en och samma elev i snart 20 min. Segt!


Det här är min plats ^^

Det var du och jag

Det är inte förens nu som jag förstår att det är sant. Att det var du och jag och att det aldrig kommer bli vi igen. Aldrig mer igen. Jag kommer alltid komma ihåg dina mjuka läppar och varma händer. Jag trodde aldrig att du skulle lämna mig, precis som du sa. "Jag ska aldrig lämna dig". Det var väll som jag trodde...för bra för att vara sant.



Gud så rädd jag var. Jag trodde att jag aldrig skulle få uppleva kärlek igen. Lämna mig aldrig igen!


Detta ska jag se nu!


Underkläder in my ♥

Innan jag börjar skriva, vill jag ge en stor fet DISS till vädret!

Hehe, jag är iallafall hemma nu och det har varit riktigt slappt. Jag och mamma gick runt i Nacka Forum och kollade lite i affärer. Vi åt även lunch och lämnade tillbaks ett par vantar. Mamma fick med sig en hel del saker och jag fick med mig ett par sexiga trosor. På vägen hem handlade vi mat och mötte upp pappa som fick bära en tung påse som jag annars skulle få bära. Pappa tyckte inte att jag skulle behöva bära eftersom jag inte hade några vantar. Så är det att bara prinsessan i huset (a)

Dom ska snart göra middag men jag vet inte om jag ska äta. Kanske bara tar något litet. Kyss!


Sköna, snygga och billiga - 69.50 :- på H&M

Dagens outfit - enkel och skön

Jag och mamma har bestämt oss för att åka till Nacka Forum. Hon ska lämna tillbaks vantar som hon har köpt till Maximus. Dom är tydligen felsydda. Vi ska nog äta lunch och kolla runt i affärer också.

Hahaha. Mamma var nyss inne och skulle byta blöja på Maximus och rätt som det var började Maximus kissa. Så hela han vart blöt och mamma också. Maximus bara flinade åt mamma och jag fick äran att duscha av honom. Lite roligt såhär på morgonen och det är inte första gången^^

Ja, nu ska jag sminka mig lite för att se lite pigagre ut. Just nu ser jag ut som ett troll, typ som Shrek fast beige ;)


Life's a gift


Skönt med ledighet

Godmorgon mina läsare!

Idag är det måndag och dom flesta är på jobbet eller skolan. Jag själv har ledigt och försökte mig på en sovmorgon. Det slutade med att jag vaknade kl 10.00 och var helt klarvaken, inte okej! Men det är inget man kan göra åt nu. Jag ska snart äta fruksot med min febersjuka lillebror. Jag var nyss ute för att hämta posten och det var så jävla kallt. Funderar på att stanna inomhus hela dagen, skönast så :]

Maximus står och gnäller bredvid mig så jag ska nog ta å' fixa lite frukost till oss två.


Trött tjej!

Filmen var bra och Mattias var bra (misstolka inte). Nu är jag jätte trött och tänkte slänga mig i sängen och läsa en bok. Imorgon är det sista dagen innan höstlovet är slut och det blir nog slapp på högst nivå. Godnatt mina kära vänner! :]


Önske-outfit

Typ såhär skulle min önske-outfit se ut. Den är enkel och snygg. Om jag bara vågade gå ut såhär. Om jag bara hade pengar så skulle jag kunna beställa hem allt från Topshop nu. Jag vill ha kläderna nu. Kärlek till dom!:]
Shrunken Ruch Sleeve Blazer    Pansy Print Blouse TeeHigh Waisted Skinny Jeans


Beck - Gamen

På söndagar är det alltid Beck nu för tiden. Även den här söndagen och det ska jag självklart se. Jag har även kallat hit Mattias för jag vill inte se det själv. Alltid bra att kunna krypa upp i hans famn om det är äckligt eller läskigt. Sen är det alltid mysigt att kolla på film med den man älskar.

Ska ni se Beck eller har ni annat för er ikväll?:]


Färga håret?

Jag har länge funderat på att färga håret. Förut har jag färga håret svart och även blekt min lugg för att kunna lägga in i blå färg. Det var coolt, ja, men det är inte så coolt nu när mitt hår skiftar i alla möjliga färger. Blont, rött, brunt, mörktbrunt, svart. Vissa säger att det är snyggt men jag vet inte längre. Är det verkligen det?

Jag har funderat på att färga kastanjebrunt eller någon annan brun. Vad tycker ni?:)


Filmen var ett rent sömnpiller!

Rubriken säger nästan allt. Någonstans i filmen somnade jag av att den var så himla tråkig. Jag förstod inte poängen med hela filmen. Jag hade hoppats på att filmen skulle vara bra men icke. Iallafall, jag vaknade alldeles nyss och kände mig illamående så jag ställde mig i duschen och har precis hoppat ur. Nu mår jag bättre och vill bara ha mat. Min mage kurrar som en jävla bil *brumbrum*.


Southland Tales

Med magen mätt ska jag mysa mig ner i sängen med en kopp te och kolla på en film. Filmen heter Southland Tales och är en humoristisk framtisberättelse. "Humoristisk framtidberättlese" lockade mig eftersom filmen 2010 har fått mig att må dåligt. Vem fan vill att jorden ska gå under på ett sånt sett som dom visar i den filmen? Herregud! Jag hittade den iallafall längst bak i film-garderoben och hoppas på att den är bra. Ni som har sett den kan ju säga vad ni tycker!:)


Gorby's pirog!

Nu har jag pluggat färdigt för idag. Jag har fått in lite i skallen och förstår grunderna. Heh, man måste kunna räkna utan miniräknare på provet och hur enkelt är det att räkna ut 7% av 360 kr i skallen? Inte så lätt va? Men nu kan jag det för jag vet hur man gör. Jag är smart...;)

Min lille mage kurrar lite så jag tänkte ta mig en liten bit av lunchen pappa köpte alldeles nyss. Det blir en fräsch, djupfryst pirog men tomatskivor till. Bättre än ingenting. Jag ska även fåga om vi kan gå på bio senare :)


Sunday

Idag är det söndag och imorgon är det måndag. På måndag startar skolan och gymnasium för dom flesta men det gör inte jag. Imorgon har jag studiedag och därför börjar jag på tisdag istället. Det känns skönt att ha ledigt en dag extra faktiskt.

Idag har jag hunnit med att äta frukost med älsklingen. Vi har även hunnit gå en promenad med hunden och Maximus runt området. Promenaden var mysig och solen skiner idag så kinderna och nästippen värmdes upp lite i kylan. Mattias har precis stuckit hem för att plugga. Det ska jag också göra idag, främst av allt.
Jag ska försöka ta hjälp av min bror som ligger i soffan med en proteindrink och tror att han ska bli stark av det. Senare ska jag även fråga min älskade far om han vill göra denna söndag rolig genom att gå på bio. Vi får se vad han säger. Nu ska jag ta fram matteboken och sätta igång med pluggandet.



Vi hörs när jag har bankat in allt i mitt huvud, tjo!:)


Inte normalt

Godmorgon!

Jag kommer inte vara vaken vid den här tiden så det här är ett tidsinställt inlägg. Men här kommer videon jag lovade er igår. Det här är alltså Håkan. Håkan är farsan till mina polare och han är världens största spelnörd.
Hon som sitter ner bredvid honom är min polare Alexandra. Och dom jag filmar till höger är Sander, Sussie och Fanny. Dom är inte fullt normala men jag gillar det. Det är nog jag som har gjort dom till sådana.
Det är bara kolla på mig, knäpp, galen och dum i huvudet. Och ja, det är jag som skrattar som en kåt åsna i filmen ;)


Like usual

Snart kommer Mattias hit för lite mys och det slutar väll med att han sover över igen. Jag hade tänkt att sova själv idag men den rackarn får mig alltid att ångra mig. Inte för att jag inte vill sova med honom men vi har sovit med varandra en hela vecka nu. Och min pappa gillar det inte, han äter upp vår frukost, haha xD

Aja, nu ska jag dricka lite vatten och fixa mangon som vi köpte igår. Jag har aldrig smakat det och undrar verkligen hur det smakar. Vi hörs imorgon! :)


P.s Kom förbi imorgon då jag lägger upp en rolig video från idag när jag var hos polarna.


En stund med kompisarna

Jag har kommit hem från mina polare nu och har nyss ätit. Hemma hos polarna satt vi några stycken och småpratade om allt mellan himmel och jord. Det blev inte så mycket på fotofronten men det var för att det är så jävla kallt ute. Dom orkade inte sätta på sig vinterjackan så jag blev nästan bildlös. Men det gör inget för jag fick mig några goda skratt. Några jag inte fått på länge. Saknar mina vänner enormt. Inte bara dom jag var med utan andra också. Jag var med dom tills mörkret föll och då ringde jag pappa som hämtade mig. Snacka om snäll pappa jag har!;)

Haha, iallafall. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan chilla med familjen i soffan. Om inte något annat kommer upp, hehe ;)


Hot or not?


Min outfit idag

Det här blir man jag kommer ha på mig idag. Jag och några vänner, som jag inte har träffat på aslänge, ska ut och fotografera. Eller, hehe...jag ska fotografera dom. Det ska bli jätteroligt.

Suddigt, mörkt, dåligt gjort...men vad gör man när det är as mörkt inne som ute ;)


Vad ska man göra idag?

Mattias var tvungen att åka hem och plugga. Så nu är jag helt ensam och funderar på vad jag ska göra. Det är lördag och känner för att göra något roligt. Men det slutar väll med att jag gör något jättetråkigt. Typ pluggar matte som jag faktiskt behöver. Fan jag vill så gärna ut och göra något med någon kompis. Jag älskar att vara med massa kompisar på en gång och bara sitta å' snacka. Det var jätte länge sen jag gjorde det och jag får nog skylla mig själv. Men vad ska man göra idag då? Jag har precis skickat iväg ett sms till alla mina polare och frågat om dom vill hitta på något. Vi får se om någon av dom svarar, hehe :)

Så länge lyssnar jag på musik och läser lite bloggar :]


Vi är vakna!

Nu är vi vakna och har precis ätit en god frukost. Vi har tittat på nyhetsmorgon och vi har kommit på att det finns verkligen inget tråkigare än det programmet. Dock är det de enda som går på TV vid den här tiden. Hehe, nog om det. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag men det kommer vi väll på snart. Jag tror Mattias ska hem en stund sen iallafall och fixa lite saker. Kanske blir det en mysig fika någonstans? Hoppas!:)
Vad ska ni göra idag?:)

Nu ska vi borsta tänderna och göra oss redo för vad dagen har att bjuda på. Vi hörs senare!:)


Efter lite mys ser man ut såhär...



Jag har verkligen saknat min älskade pojkvän. En dag utan honom går bara inte. Jag hoppas det blir vi två föralltid. Jag älskar dig Mattias ♥


Idol och mys med pojken

Inatt sover Mattias över hos mig. Innan det, ikväll alltså, ska vi se Idol och se filmen som vi hyrde idag. Det blir massa myspys. Nu kommer Mattias så vi hörs imorgon. Ha det så bra, kram!:)

Det bästa med Idol är ju juryns kommentarer. Speciellt Bagges ;)


Strumpbyxor från Lindex

Kom nyss hem från affären och fick med mig en del saker. Först och främst hittade jag strumpbyxor som jag kan ha istället för dom jag ville ha på H&M. Det gör att jag slipper åka iväg och shoppa och komma hem med annat också (ekonomiskt). Jag var även inne på Synsam och köpte nya linser eftersom linsparet jag har i nu måste bytas imorgon. Till ikväll har jag även köpt godis och mango. Mamma hade även fått ett sms från Filmkedjan där det stod att hon fick hyra en film för 10 kronor så vi gick in och hyrde "Farsan" :]

Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på mat. Det blir lax till middag och jag längtar verkligen. Jag har bara ätit frukost och ett äpple idag. Vrålhungrig heter det! ;)


Kåt på sig själv?

Ja, det är nog vad jag är. Jag har tagit ca 100 foton på mig själv, när jag väl var igång kunde jag inte sluta. Efter första fotot där jag upptäckte att jag såg snygg ut och ljuset i bilden blev as snyggt så posade jag hej vilt. Jag kunde fan i sluta, jag undrar om jag inte börja bli lite kamerakåt. Aja, haha. Det där med shoppingen slutade med att jag inte orkade eftersom jag inte har fått någon lunch i magen. Istället ska jag gå ner till affären där mamma och Maximus är för att få något gott till ikväll. Naturgodis skulle vara perfekt! :]


40 minuter !!!

Jag var nyss ute på en låååång promenad med hunden. Det var tänkt att det skulle vara som dagens träning och det slutade med att promenaden blev 40 minuter lång. Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt. Jag kan säkert ta mig en chokladbit ikväll efter denna runda. Och inte nog med promenaden så ska jag snart in till stan med en kompis och hennes lillasyster. Dom ska till något bibliotek och för att ha något att göra så ska jag hänga med dom. Jag är ju själv en boknörd så det kanske blir roligt. Sedan har dom även lovat mig att hänga med mig till H&M för att köpa mina älskade strumpbyxor som jag köpte igår. Niiice!

Om biblioteket ser ut såhär så kommer jag få panik och rusa därifrån. Första tanken kommer vara; "Vart fan ska jag börja?"


Hur sexigt är inte det här? x'D

Asså, förlåt men jag var verkligen tvungen att ta kort på min morgon-outfit. Man måste ju bjuda på sig själv annars är man boring as hell. "Outfitten" var faktiskt inte medveten och jag går klädd såhär för att jag fryser så ini helvetes mycket om mina fötter. Men visst är det sexigt?;)


Ligga med honom? Nej, tack!

Ja, ännu en nyhet om Charlie Sheen. Denna nyhet äcklade mig lite väl mycket och tänkte; "Vem fan skulle vilja ligga med honom?". Han är gammal och skruttig. Varför skulle sex kvinnor vilja åka med honom på semester där dom i stort sett bara kommer tillbringa sin tid mellan hans ben? Men så tänkte jag såhär; "Vafan, det kan ju inte möjligtvis vara så att dom åker med honom bara för att han är superkänd och rik som jag-vet-inte-vad?". Men jo, det är nog så. Samtidigt som han uttnyttjar dom sexuellt så uttnyttjar dom hans rikedom. Haha, smart där! ;)




Ge mig din spotifylista!

Godmorgon!

Jag har precis ätit upp min frukost och sitter och lyssnar på musik. Jag har Spotify som alla andra i den här världen. Just nu lider jag av musikbrist och skulle behöva lite musiktips. Hehe, jag har 4 låtar som jag lyssnar på om och om igen och är rädd för att jag tjatar ut dom. Ni kan väll hjälpa mig? Skicka eran spotifylista om ni har någon!:]

Dessa låtar har jag. Dom är bra som fan men ni kan rädda dom från att bli uttjatade genom att skicka era spotifylistor ;)



Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan fixa mig för denna dag. Kanske åker man på en snabb shopping idag med mamma? Jag behöver mina älskade strumpbyxor!;)

 


Valiant

Jag hittade Valiant i "filmgarderoben" och den var verkligen jättesöt. Valiant är en duva som vill bli en brevbärare , om jag inte förstod fel. Eftersom han är så liten så tror ingen på honom och skrattar åt honom. Dock vill ha visa världen att han kan och det slutar med ett stort, spännande äventyr. Ni som har sett den...vad tycker ni om filmen?:]

Nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs imorgon!;)


Barnfilm på G!

Träningen gick bra och jag tränade lyckligtvis längre än igår. Jag blev heller inte lika trött idag som igår, vilket är en bra början. Men helvete vad kallt det var! Jag drömmer om ett gymkort, jag vill så gärna ha det men det är så himla dyrt. Iallafall, det blev duschen efter träningen så nu sitter jag här med en turban på huvudet. Väldigt söt är jag, hihihi *angelface*. Nu ska jag in i garderoben bredvid mammas och pappas rum för att leta efter barnfilmer. Jag ska lägga mig i sängen och se film efter film. Jag passar på medan Mattias inte är här. Han avskyr barnfilmer, hehe. Självklart laddar jag med flera koppar te och kanske något litet att äta :]


Rör på fläsket!

Jag får inte in något i mitt huvud idag. Matten är för komplicerad och det är mycket man ska komma ihåg. I don't give a shit about Tre basproblem! Jag orkar inte stanna inne så jag ska ut och jogga bort pizzan jag åt till lunch idag. Jag hoppas det blir längre än 20 minuter idag för det behöver jag verkligen. Welcome snygg och platt mage!;)



No makeup...


Which would you choose?;)


Prov på fredag - kan ingenting!

Yes. Som rubriken lyder. På fredag, efter lovet, har jag matteprov och jag kan ingenting. På matte lektionen innan Höstlovet skulle vi göra en diagnos och det slutade med att jag bröt ihop. Jag gick fram till läraren och lät henne skriva upp alla sidor jag skulle plugga på under lovet. Jag fick ett ex antal 100 sidor och glömde förstås matteboken i skolan. Så jag var och hämtade den idag innan jag och Mattias shoppade. Ikväll står plugg högst upp på listan så det ska jag hålla på med efter middagen. Nu - middag!;)


Jag älskar färgen på min nya t-shirt!


Varför finns kläder aldrig min storlek?

Jag har precis kommit hem från shoppingen. Mattias var tvungen att gå hem så jag är själv. Shoppingen gick bra och jag hittade ett par strumpbyxor som jag tyckte var jättesnygga. Problemet var bara att dom inte fanns i min storlek. Så himla störande. Varför finns kläder aldrig i min storlek när jag så gärna vill ha dom? Grrr! Men jag hittade iallafall en tröja på rean för 50 lappen som var rätt så snygg. Jag ska visa upp den lite senare. Jag och Mattias åt även lunch där och vi åt pizza. Jag tog smart nog en barnpizza för pizzorna var jättestora och en barnpizza kostade mindre. Hehe, dessutom var pizzan full av ost, lite vidrigt blev det.

Efter shopping i 4 timmar åkte vi till Maximus dagis för att hämta honom. Mamma jobbar och pappa slutar så sent så jag ville vara lite snäll och hämta honom. Idag hade dom haft en trolldag så alla barnen var utklädda till troll när vi kom dit. Jättegulligt!:D


Shopping med pojkvännen

Godmorgon alla underbara!

Först vill jag bara säga tack för alla kommentarer igår. Ni gjorde mig superduper glad. Jag hoppas att ni fortsätter läsa min blogg. Hehe, iallafall. Gårdagen slutade med att jag och älskling gick och la oss på en gång. Klockan var nämligen 23.00 när han kom hit och pappa ville inte ha några ljud så vi var tvugna. Självklart respekterade vi det och gick och la oss. Men först lite myspys förstås ;)

Idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg. Det betyder även att Höstlovet är slut snart och det känns inte bra. Jag vill att lovet ska vara föralltid. Men det gör det ju inte så jag ska försöka nyttja lovet på bästa sätt. Så idag ska jag och min pojkvän shoppa och äta lunch tillsammans. Jag ska försöka hitta ett par tjockare strumpbyxor och sen bara kolla runt.

Vad ska ni göra idag?:)


Får sällskap i sängen ;)


Saltopeppar.se

Jag vill bara tipsa er om en sida där ni kan fynda massor av fina saker. Bland annat klockor, solglasögon och väskor. Det som är bra med den här sidan är att sakerna är billiga men ändå grymt snygga. Dom är dessutom störst i Sverige på solglasögon. Här har ni ett tex. ;

Dusty Aviator Tortoise, 145 :-!

(Klicka på bilden så kommer ni fram till sidan)


Metaforer och liknelser

Ah, det här är så jävla tråkigt men ändå så jävla roligt. Att leta efter metaforer och liknelser är inte min grej men när man gör det med Felicia blir det automatiskt lite roligare. Vi går igenom alla låtar vi tycker om och försöker hitta metaforer och liknelser i dom. Vi har en uppgift i skolan att skapa ett bildspel med metaforer/liknelser ur en text och sen ta bilder utifrån dom. Det är jävligt segt eftersom det ska vara inlämnat efter höstlovet(tror jag).

Just nu har vi hittat en hel del metaforer och liknelser i Queen - A Kind Of Magic så vi snackar bildideér nu.


Berg flyttar in

Pappa har precis kommit hem och står och lagar pannkakor. Min mage älskar det eftersom det skriker av hunger. Det värker verkligen, som magvärk eller som träningsvärk när man har gjort situps. Precis så känns det!

Resten av kvällen kommer jag spenderar framför datorn och tv:n. Jag kollade nyss på tv.nu och såg att det går ett program som heter Berg flyttar in och blev lite nyfiken. Så jag läste om programmet och det såg någolund intressant ut. Så istället för att BARA sitta framför datorn ikväll (som jag säkert kommer göra ändå) så tänkte jag kolla på det programmet. Idag besöker hon Robert Gustafsson, ni vet komikern. Det blir säkert asroligt!;)



Vad ska ni göra ikväll då?:)


Some training

Jag har precis varit ute på en runda och idag fick det bli en 20 minutare. Vädret är verkligen dåligt idag. Det blåser, regnar och kylan ska vi inte snacka om. Jag pallade inte springa så länge idag eftersom jag fick så himla ont i öronen. Jag hade kraften och energin men värken hindrade mig. Nu ska jag duscha och sen ringa pappa och höra vart han är. Hoppas han inte glömmer att han ska hämta Maximus! ;)

Förresten, jag har blivit medlem på en sida där man dagligen uppdaterer vad man har ätit, aktiverat sig med och uppdaterar hur mycket man har gått ner(veckovis). Jag har varit medlem i en vecka nu och har gått ner 1 kg, hehe. Sidan heter iallafall Viktplej och det är gratis att bli medlem. Det är en jättebra sida om man vill hålla reda på hur mycket man går ner i vikt och vad man äter :]


Vacker hud med Oliva

När jag tvättar mitt ansikte för att få det fräschare brukar jag använda en mousse som heter Oliva. Den är jättebra och jag brukar använda den på kvällen efter en hel dag ute i stora världen. Efter att jag har använt den blir huden len, fräsch och inte lika röd som den brukar vara. Jag har även några röda ärr från finnar i ansiktet och det röda brukar blir mindre när jag använder den moussen.

Den är enkel att använda. Applicera moussen, vänta en liten stund (kanske borstar du tänderna medan du väntar) och sedan sköljer du bort det. Skölj gärna bort moussen med ljummet vatten eftersom det är bäst för huden.

Det här är ett tips från mig och absolut inte reklam. Jag vet att det finns många olika krämer och mousse man kan använda. Jag själv brukar bara använda krämer och sådant från Apoteket. Även den här moussen (Oliva) är köpt på Apoteket. Jag vet inte det exakta priset men kan jag kan tänka mig att den kostar någonstans runt 100 kronor.



Extreme Home Makeover

Sitter i soffan och klappar på min mage. Har precis fyllt på med lite äggrör och några skivor gurka. Magen tyckte det var awesome och nu är jag mätt. Jag hoppas att det håller sig till middagen som inte är förens 18.00 någon gång. På TV går det något som heter "Extreme Home Makeover" och jag kallar det verkligen extremt. Men det är ju USA så vad förväntar jag mig, haha. Just nu håller dom på att bygga en bondfarm inne i barnens rum. Min fråga är hur länge barnen kommer vilja ha det så? Kommer dom verkligen vilja ha det så när dom är 16? I don't think so!


Jag vart Dagens blogg!:D

Jag vart helt förvånad när jag märkte att jag hade vunnit "Dagens blogg" på en annan blogg. Det är första gången jag vinner, hehe. Jag är superglad och jag hoppas att jag får fler besökare. Det syns redan nu att folk besöker min blogg. Fler kommentarer kommer in och jag älskar det!:D




Annars då? Jo, min pojkvän har precis stuckit hem. Innan var vi cch handlade bröd eftersom det inte fanns något. Idag ska jag inte göra så mycket. Det är pissväder ute så jag ska nog bänka mig framför tv:n med te. Jag sitter i vardagsrummet nu och kollar på Tyra Banks Show.


Let's Party!




Var så H&M du bara kan bli. Dessa klänningar är underbara, inte sant? Kolla in deras hemsida för fler läckerbitar!;)




(Tidsinställt! Står nog och bakar med Mattias just nu :])

Bakdags!

Nu är det såhär att pojkvänner botar allting. Huvudvärk, mensvärk, magvärk...ja alla olika slags värk man kan ha. Dom botar tillochmed förkylning. Det är helt otroligt men det är faktiskt så. Så därför har jag beställt hit Mattias som ska komma och pussa på mig. Han ska även hjälpa mig att baka något gott. Vi såg nämligen på ett program imorse där dom bakade och jag vart så himla sugen på att baka. Det bästa är att ingen kommer vilja äta det jag har bakat eftersom jag är sjuk. Mer till mig!;)

Jag är så devil idag, jag vet inte varför!;)


Världens sötaste småflickor!

Jag lovade ju er att ta kort på Sagas stora, gulliga kinder så jag har gjort det. Jag tog även kort på Molly så ni får se hur hon ser ut så ni vet vem jag snackar om när jag snackar om Molly. Saga är min syssling och Molly är min kusin. Båda är lika söta men jag tror Molly gillar mig mer. Hehe, Saga vill aldrig sitta i mitt knä. Buhu!^^ Märks det att jag älskar mina kusiner?



Från kalaset i söndags


Handla leksaker online

Städning instead off

Jag känner mig inte tillräckligt pigg för att vara med en kompis. Det började alldeles nyss. Huvudvärk, snorig näsa och tung kropp. Det är inte nice och jag hoppas det där försvinner så snabbt som möjligt. Jag tänker inte vara sjuk hela höstlovet. Istället för att vara med Tess så ska jag städa mitt rum som börjar bli skitigt. JDet är krävande det också men det är jobbigare att vara social, hehe.

Jag åt nyss lunch och plockade ur/in disk för att underlätta för föräldrarna senare. Dessutom såg det så jävla trash ut. Men nu ska jag städa mitt rum som även det ser trash ut. Plocka undan och dammsuga står på listan.

Vi hörs när jag är klar med städningen. Kyss! ;)


Fotografering till uppgift

Idag har jag och pojkvännen fotograferat tilll min skoluppgift igen. Den här dagen var mer seriös och jag försökte ta så många bilder som möjligt. Det är ganska kallt ute så jag vill slippa gå dit så många gånger. Min pojkvän stack just hem så jag ska kolla igenom alla och försöka göra det innan klockan 15.00. Vid den tiden ska jag vara med Tess och vi ska kolla efter en vinterjacka till henne. Och efter det ska vi hem till henne och baka. Det låter så himla mysigt, ellerhur?:]

Här är en bild från dagens fotografering↓


Min pojkvän är fan den bästa!

Kolla vad gullig min pojkvän är. Han har kommenterat min grattis-inlägg till honom. Jag älskar hans kommentarer som han skriver ibland när han läser min blogg. Det brukar oftast stå "jag älskar dig älskling, du är underbar" eller så har han någon åsikt om det jag skrivit i inlägget. Hehe, han är världens bästa! :)♥


Mattias botar nog allt

Jag har världens jävla huvudvärk och har haft det i stort sett hela dagen. Jag har inte kunnat göra något åt det hemma hos Mattias eftersom jag bara kan ta en viss huvudvärkstablett. Och nu när jag är hemma så orkar jag inte och vågar heller inte för den delen. Det är så att när jag var i 14 års åldern så "knarkade" jag huvudvärkstabletter för att jag hade ont i huvudet och magen i stort sett hela tiden. Jag mådde inte så bra då heller och hade sån himla ångest. Jag trodde att om jag proppade i mig ett helt paket om dagen så skulle det gå över, så jag gjorde det. Men det ledde bara till att jag fick massa utskällningar och hot om att min lever skulle pajja. Så jag slutade och sedan dess har pappa haft koll på att jag inte ska börja med det igen. Och bara för att jag har haft ont i huvudet och dessutom haft mensvärk dom två senaste veckorna så tjatar han om att jag tar för många tabletter. Dock kan jag inte gå runt och lida av huvudvärk så jag måste verkligen ta en tablett nu. Vi får även hoppas på att det blir bättre när Mattias kommer hit. Han ska nämligen sova över här, myyyys!;)


Skjut mig!


Grattis Mattias ♥

Det var jätteroligt igår. Jag lekte med barnen och hjälpte till att öppna paketen med födelsedagsbarnet. Jag åt även en bit tårta och provsmakade en blondie (istället för brownie). Allt var trevligt men det blev lite segt tillslut och jag vill bara hem till Mattias. Efter kalaset åkte jag hem till Mattias där jag åt pannkakor till middag och kollade på Beck. Filmen var jättebra men sorglig!:/

Idag är det Mattias födelsedag och han fyller 19 år. Jag tycker synd om honom för det var bara jag och hans pappa som firade honom. Men jag tror att fick en bra dag iallafall. Vi har firat med mys och film tittande. Vi åt även jättegod mat. Han fick en t-shirt av sin pappa som passade jättebra på honom. Av mig fick han en ny ring. Han tappade ju bort sin ring för några månader sedan när det vart lite struligt mellan oss. Men jag har iallafall kvar min och det är ju bra!:)



Jag vill bara önska Mattias en fortsatt underbar dag. Det förtjänar han!:)♥♥