Lovely moments<3

Jag har precis varit med Mattias, vi har kollat på film och haft det mysigt. Nu tror jag att jag ska borsta tänderna och hoppa i sängen. I sängen ska jag ta med mig allting om provet imorgon för att plugga lite. Haha, sån nörd är jag. Vi får höras imorgon, jag hoppas att allt är lugnt med er! ;) Peace, love and understanding!


Du är min, och kommer alltid vara det. Capice?


Jag skulle även vilja hälsa till en gammal god vän, Steffi Okeus, som gick i min klass från 1-6 och lite av 7:an. Jag kan bara säga namnet "Andreas, Adde" och hoppas att hon förstår och får svaret på sin fråga. Han och jag var inte speciellt bra vänner och om du tänker efter så kommer du nog ihåg en del saker. Men fan vad kul att du hittade till min blogg, och då undrar man hur? ;) Fortsätt gärna läsa min blogg! :)


Fikastund

Var nyss med mamma nere på affären och handlade. Vi tog även en fika på uteserveringen där nere och pratade. Jag tror jag ska ut och göra något, sitta här vid datorn är ingenting för mig. Kameran får hänga med och sen får vi se hur det blir. Plugget har jag ingen ork till så det ligger vi undan, smart!


Hot or not?

Cristiano Ronaldo (Portuguese :P)


Något "Midsommargott"

Jag har i läxa att baka något "Midsommargott" i hemkunskapen och jag sitter och funderar på vad jag kan baka. Jag vill inte göra något allt för enkelt för då kanske hon sänker mig. Ska nog leta runt lite på internet och se om jag kan hitta något gott. Eller ni kanske har något tips, vad brukar ni baka på sommaren?:)


Pluggandet går inte särskilt bra och jag har faktiskt inte pluggat ett dugg. Jag sitter här och lyssnar på musik bara. Jag undrar om det skulle vara roligare i skolan med alla pajaser? Nja, jag tror nog inte det. Hellre sitta här hemma och inte göra någonting än att åka tillbaks till hemska skolan. Jag ska nog sätta mig ner och fixa mina naglar för dom ser hemska ut!


Akutfall av mensvärk!

Yes, ni hörde rätt. Här sitter jag och typ dör för att jag har så jävla ont i min mage. Jag var i skolan i ca 2 timmar och sen gick jag hem för att jag hade blodat ner mina trosor inklusive jeans. Jag har blodat ner 2 jeans bara den här morgonen och jag fattar inte hur det går till. Mamma var snäll och lät mig stanna hemma när jag kom hem så jag ska plugga lite. Och leka lite med Maximus som trots allt gör mig på toppen humör. Han är verkligen bäst på att göra mig glad, förutom Mattias då! :)


Mens-Josefine! :D


Världens bästa Maximus! :D


Vi hörs snart igen, kramar! :)

 


Imorgon börjar det igen!

Imorgon börjar skolan igen och jag måste fan få sova. Så nu är det min tur att få gå lägga mig tidigt. Jag ska för en gångs skull njuta av Eragon boken som jag inte läst på åratal. Det blir bara in i badrummet för förberedelser inför sängen och sedan bums i sängen med Eragon framför ögonen. Jag vill inteinteinte gå till skolan imorgon speciellt inte med denna hemska mensvärk. Det har fan aldrig varit såhär jobbigt förut. Men fan så glad jag är för att jag hittade ringen idag, awesome! ;)


Josefine Karlsson, fortfarande med en turban på huvudet. Hur länge sen vare jag badade egentligen? Aja, då slipper jag slita håret med fönen istället, lika bra det! :)

Godnatt alla underbara jävlar där ute, tack som fan för att ni läser min blogg!


Älskade söndag, jag hatar dig :)

Jag har precis badat med min lillebror. Det var meningen att jag skulle bada själv så att jag kunde läsa men icke. Han skulle absolut bada och blev sur när jag försökte bära ut honom ur badrummet. Det tråkiga är att han aldrig vill bada länge så efter 10 minuter så blev jag tvungen att ropa på pappa. Badet var iallafall nice och nu är jag så fräsch man kan bli.

Jag vet inte vad jag ska göra nu för det finns absolut ingenting man kan se på TV. Min pappa kollar på Top Model och då undrar jag vad som gick fel där uppe. Men jag blir väll tvungen att sätta mig där ändå för att göra söndags kvällen little a bit roligare. Först blir det lite gitarr spelande och sedan TV med en nektarin i handen! :)


Jag älskar verkligen den här bilden!


Trevligt slut på helgen ;)

Jag och mamma var nyss och handlade middag och tog även en sväng förbi Lindex. Där hittade vi trosor för 15 kr/st så vi tog två st var, 60 kronor är ingenting förfan! Det blir ett trevligt slut på helgen med familjen och grillat. Pappa står och grillar just nu och vi andra väntar på att det ska bli mat. Jag kom förresten på att provet
inte är imogon utan på tisdag, wie! :)


Never got this feeling before?

När ett prov känns lätt så orkar man inte plugga. Brukar ni få den känslan ibland? Just nu känner jag så och jag orkar inte plugga. Jag sitter istället och lyssnar på musik och funderar på när mamma ska gå och handla. Haha, jag vill ut och göra något! Sitta hemma och ruttna är inte min grej och det leder till att jag blir hyper och skrattar för ingenting. Jag måste uuuuut. Nu med detsamma ska jag fråga om mamma ska till affären. Bye! ;)


Random bild tagen från kameran.


JAG HAR HITTAT RINGEN! :D

Jag har hittat ringen och är superduperduperduper glad! Letandet vid affären och i skogen var helt onödig eftersom den låg på min balklänning i min garderob. Haha, jag tog ut den för att kolla på den alldeles nyss och då åkte ringen i golvet. Jag skrek av glädje, haha. Tänk så glad man kan bli utav en ring, jajamensan!


Done with the heroes!

Nu är jag klar med mitt stora arbete om hjältar och jag kan äntligen pusta ut. Jag har inte så mycket kvar i skolan längre. Prov i SO, prov i NO, job interview i engelska och ett matte test, wiho! Var tvungen att räkna upp allt för att komma ihåg det sen. Det känns skönt att snart få sluta 9:an, äntligen slipper jag skiten. Jag hoppas det inte blir värre i gymnasiet, hahah.

Nu ska jag plugga till SO provet och äta lite godis som blev över från igår. Jag ska även dricka mig full på vatten och sola lite eftersom solen är här! :) Jag sitter ute med laptopen så det blir lite svårt att föra över bilder så därför blir det inga bilder. Men jag tror ni klarar er utan det än lite stund.

Vi hörs! :)

Borttappad ring :/

Det var ingen rolig lördag igår, åtminstone inte på kvällen. Jag och Mattias åkte som sagt till affären och köpte godis. När vi kom hem och skulle sätta oss med godiset i soffan och kolla på Eurovision Song Contest så mäkte jag att ringen inte satt på fingret. Jag trodde att jag hade lagt i från mig den i mitt rum så jag gick dit och kollade. Hittade ingen ring och sen började letandet i skogen, vid affären och överallt. Jag har fortfarande inte hittat ringen och jag är jätte ledsen. Som tur är är Mattias inte sur på mig, jag hade fan brutit ihop då. Fan!

Aja, livet går vidare men vi ska fortsätta leta. Jag kan inte strunta i skolan bara för att jag har tappat ringen. Jag har faktiskt prov imorgon och jag ska lämna in ett arbete på tisdag. Själva arbetet är snart klart och jag ska fortsätta med det efter det här inlägget. Sedan ska jag plugga till provet så att jag inte failar.


Älskade ring, kom tillbaks! :(


Trevlig middag vart det!

Dom hade tydligen 5 kilo kött så det var inge problem för mig att hänga med och grilla. Vi hade jätte trevligt och dom hade världens jobbigaste men gulligaste barn. Det var varmrätt och efterätt och jag var proppmätt efter varmrätten. Men jag proppade i mig efterätten också och fick magvärk, haha. Josefine är smart som vanligt. Vi har precis kommit hem till Mattias igen och jag passar på att skriva ett inlägg medans han ligger i soffan och slappar. Vi ska snart bege oss hem till mig där vi ska sova. Jag tror vi köper något gott på vägen, trots alla delikateser vi har fått i oss. Det är ju så himla gott och det är lördag! :)

Idag är det även finalen i Eurovision Song Contest så det ska bli spännande trots att Sverige inte är med. Jag hejjar på killen med gitarr och underbar röst, om ni vet vilken jag menar? ;) Nu ska jag skynda på Mattias så vi hinner förbi affären, vi hörs imorgon :) Godnatt och hare gott :)

Lunch/Middag hemma hos brodern!

Tjenare snyggingar!

Ni trodde aldrig att jag skulle uppdatera idag va?;) Ack så fel ni hade! Just nu står min sexiga pojkvän i duschen och vi har precis ätit frukost. Det var meningen att jag skulle åka hem efter frukosten för att han skulle på middag hos hans pappas bror. Dock vill jag inte lämna plutten så jag kanske ska med dit och äta. Vi ska ringa och fråga sen så vi får se :)

Kvällen igår blev iallafall något lyckad. Dock råkade jag tappa min ring under deras stora soffa så jag fick stå på knä och leta efter den. Jag hittade den tillslut och nu sitter den tryggt på mitt ringfinger :') Vi åt godis, pratade om allt möjligt och kollade på film. Det blev rätt trevligt och när jag la mig igår så var jag otroligt nöjd med dagen! :)

Nu ska jag kika runt på olika bloggar och vänta på att min plutt ska bli klat så att jag kan pussa på honom! :)

Jag vet att jag redan har lagt upp den men Mattias har bara den här på sin dator ;)

Godnatt? Hah!

Nu ska jag dra till ett par kompisar med Mattias. Jag hoppas ni får en superduper fredag, vi hörs imorgon eller på söndag! ;)


Min älskade ring :)


Tråkig bild men det var någon som undrade hur den ser ut :)

Hunger är den värsta känslan!

Efter skolan så drog jag och Mattias till stan för att kolla efter en balklänning till mig. Jag gick igenom hur många butiker som helst och köpte tillslut en puderrosa klänning inne på Vero Moda. Den är jätte söt men väldigt genomskinlig. Den gick på 299 kr, så det var inte så fasligt. Jag hämtade även ut min älskade ring och den sitter ganska bra nu. Jag kan fortfarande få av mig den lätt men när jag skakar handen så åker den inte av.

Jag är bara hemma en lite stund och sen ska jag sticka igen. Jag ska bara äta middag, duscha och packa, sedan sticker jag till Mattias. Vi kanske åker till ett par kompisar och är lite sociala men det är bara kanske. Just nu är jag verkligen as hungrig och då menar jag det. Det är så himla äckligt för det känns typ som om jag inte har någon mage och dessutom har jag världens äckligaste andedräkt. Jag hatar verkligen att vara hungrig, det är det värsta som finns.

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag hinner precis till maten är klar. Idag kommer det vara världens sämsta uppdatering och imorgon också. Men jag ska försöka, jag lovar! ;) Ni som hade förväntat er en bild på klänning får faktiskt vänta tills dagen då balen är ;)


Bild tagen av mig :)


Fan vad svårt det ska vara då!

Eurovision slutade precis och tyvärr så gick Sverige inte vidare. Inte ens till final?...Skandal! Nej, men det var svårt eftersom det var många ballader med. Dock står jag fast vid att vi skulle ha skickat Salem Al Fakir istället. Alla skulle fan älskat honom och vi skulle ha vunnit hela skiten! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska vi ha vett och etikett inför balen på onsdag. Hahaha, jag vill ju inte komma försent till det precis. Då blir jag väll säkert anklagade för att jag äter fel på balmiddagen...om man nu kan äta fel vill säga.

Hm, först ska jag nog slå en pling till min älskade pojkvän som är ett fan till Anna. Han kanske ligger och gråter i värsta fall...:/ ....Ouch, råkade peta mig i ögat! xD

Vi hörs imorgon! :)

1 timma gitarr och nu Eurovision!

Nu har jag spelat gitarr i ca 1 timma och fått hjälp av min snälla storebror som är grym på att spela gitarr. Nu vet jag exakt hur jag ska spela men hur jag sak få in min röst i det vet jag absolut inte. Min röst är crap och skulle absolut inte passa till den där låten. Vi får se hur det går med det!

21.00 börjar Eurovison Song Contest Semifinal 2 och Anna ska vara med. Självklart man ska se det. Det kan bli tufft för Anna eftersom det fär så många ballader i år. Självklart hoppas jag att vi går vidare till final men jag gillar inte Anna, haha. Vi får hoppas på att hon tar hem det här!

Nu ska jag göra te och sätta mig i soffan, vi hörs senare! ;)


Today's outfit!


FRÅN I SOMRAS! :D


Elgitarr!

Tjenis penis!

Jag har precis varit nere i Jockes stuga och spelat lite elgitarr. Kommer ni ihåg att jag ska spela upp och sjunga låten Twist and Shout för min lärare på tisdag? Iallafall, jag måste öva till det även fast det bara är 3 ackord. Men mamma är hemma och det doftar grillad kyckling så jag tänkte bege mig dit och äta lite. Efter det blir det plugg och gitarr spelande! :) Ni får ha det awesome babes ;)


Sammanfattning? F*ck you!

Vad skriver man i en sammafattning när man har skrivit ett arbete? Skriver man allt man har skrivit fast i en kortare version? Jag hatar mina lärare mest i hela f*cking världen! :)


Mellis

Jag har precis kommit hem från skolan och nu ska jag äta mellis. Sen blir det plugg resten av dagen, vi hörs! :)


Gode morgon, gode morgon!

Morgonen har varit as seg och jag har somnat om hela tiden. Mamma har fått säga till mig 70 11000 ggr som hon säger, haha. Jag har iallafall gjort mig klar, ätit frukost och nu sitter jag framför TV:n med laptopen och kollar på ett barnprogram med Maximus. Jääätte intressant men väldigt jobbigt för dom upprepar saker hela tiden för att småttisarna ska förstå. Aja, jag har missat en del lektioner men det är små lektioner som inte ens är viktiga. Jag börjar 09.40 iallafall så jag ska väll dra snart. Jag vet bara inte vad jag ska ha för ytterkläder på mig för vädret är lite skumt idag. Vi får se hur det blir! Nu ska jag förbereda mig för skolan och underhålla Maximus lite. Vi hörs! :)


We Don't Celebrate Sundays Anymore!


Lovely afternoon

Jag har precis kommit hem och fan vad roligt vi hade. Först satt vi och åt glass och pratade inne på Dellan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag insåg att jag hade missat hur mycket som helst. Sedan gick vi hela vägen till Mölnvik i solen. I Mölnvik köpte vi sockerdricka inne på Willys och satte oss på en bänk. Vi drack och pratade tills vi sen upptäckte att klockan var lite mycket. Vi gick skilda vägar och nu sitter jag här. Nu ska jag äta middag som jag helt har glömt bort. Dock vet jag inte om jag är så sugen på det för maten är inte särskilt god. Men äta bör man annars dör man!

Nu ska jag äta och sedan ska jag sitta framför TV:n. Jag orkar inte blogga mer idag för jag har ont i huvudet. Vi hörs imorgon! :)


Dellan med Tess :)

Tog några sekunder och vips så hade jag en kompis att fika och sola med. Det blir strand cafét Delselius för mig och Tess, myspys i solen nu på eftermiddagen. Dellans glassar är ju bara för underbara! :)


Infarten till Delselius ligger bakom byggnaden men man kan även sitta ute på den högra balkongen :)


Vi får se hur länge jag blir borta. Pappa är och handlar mat just nu, hehe. Det ska iallafall att bli roligt att träffa en kompis igen. Det var ett tag sedan. Nu ska jag vänta i 20 minuter och sedan ska jag cykla dit. Det är väldigt nära från mig! :)

 


Tack för alla gratulationer! :)

Jag vill tacka alla som grattade mig igår, det var jätte snällt. Jag hade en jätte bra födelsedag och det tack vare min familj och pojkvän. Jag älskar er mest! :)


Fan vad snygg jag är, haha! ;)


Just nu är jag rätt trött på datorn för jag har suttit vid den ungefär hela dagen. Jag vill ut och röra på mig. Jag vill smutsa ner mig efter det härliga badet. Jag är som en hund, haha! Vi får hoppas på att mamma kan tänka sig att gå ner och handla nu för då hänger jag med ;) Jag behöver frisk luft och motion efter tårtan igår.

Ni vet att ni älskar mig! ;)



Den här låten ska jag sjunga och spela inför min lärare på tisdag! ;)


Hot or not?


Robert Pattinson

 


Fucking great!

Tjena!

Idag är jag ledig som ni kanske kommer ihåg från gårdagens inlägg. Mattias sov ju över hos mig så jag har tillbringat hela morgonen med honom. Dock så har han stuckit till skolan för inte så länge sen. Jag har hunnit med å' plugga en hel del och det känns bra. Det sista arbetet är snart klart, jag behöver bara lite hjälp av min lärare med en sak. Snart kommer min pappa hem med lunch till mig, det blir thaimat som vanligt. Det ska bli gött!
Idag är det förresten sol så jag försökte fånga upp lite nu på morgonen. Den verkar dock försvinna nu och det är trist. Aja, nu ska jag klä på mig något varmare och vänta på mat.
Vi hörs senare! :)


Maten anlände snabbt :) Det där är dock inte det jag brukar äta.


P.S Kolla videon på min blogg...dom sjunger faktiskt jätte fint ;)

Födelsedagssång :D


Födelsedagspresent nr 2 och 3 :D

Hejhej!

Efter maten (thaimat som vanligt) kom farfar förbi med presenten från honom och farmor. Han stannade kvar och fick även lite tårta. Dock sjöng han inte för mig eftersom han hade bråttom. Familjen(förutom mamma) och Mattias sjöng för mig och jag spelade in det, så ni får se det snart. Bildkvalitén är lite hackig men ljudet är awesome. Av farfar och farmor fick jag en bukett rosa rosor, en lite bok och 300 kr, tackar! Av mamma och pappa kommer jag få ett sommar busskort sen :) Den kommer jag ha nytta av sen, bra va?:)


Den supergoda tårtan som jag och mamma har gjort :)


Farfars och farmors presenter :) Tack!


Nu när vi har mat och tårta i magen så ska vi sätta oss i soffan och ta det lugnt. Det är nämligen semifinal av Eurovision Song Contest idag! :) Jag fick även en lite till present av mamma och pappa och det är att Mattias får sova här idag! :D Det blir då inget mer bloggande för idag, vi hörs imorgon! :)


Födelsedagspresent nr 1 :D

Mattias kom nyss och hade med sig sin present till mig. Jag blev jävligt glad och fan vad jag älskar honom :)♥


Gissa vad det kan vara! ;)


Världens mest väldoftande shower!
:D

Tack baby! *pussar på huvudet*


Fuck the rain!

Vet ni vad jag har upptäckt? Jo, jag har upptäckt att jag har glömt en jävligt behövlig grej i skolan. Eftersom vi är lediga imorgon och jag tänkte plugga då så måste jag GÅ och hämta den. Men vet ni vad, det SPÖREGNGAR ute så jag har inte så stor lust att göra det. Men som sagt, jag måste. Helvete! :D

Aja, ska göra det så snabbt som möjligt, vi hörs! ;)


Jag fyller år idag! :D

Tjena! Idag fyller jag 16 år och pappa väckte mig med en puss på pannan. Det var inte riktigt det jag väntade mig utav honom, han gör aldrig sånt. Hehe, gulligt. Jag känner mig inte äldre på något sätt men det kanske inte behövs. Hela klassen sjöng iallafall för både mig och Samuel(klasskamrat), jag visste inte att han fyllde år samma datum som jag. Aja, jag har inte fått någon present än. Men Mattias kommer hit sen och firar mig och han säger att han har köpt något till mig. Love him! Förutom att jag nästan bröt ut totalt i skolan idag så har det gått bra. När jag kom hem så tog jag in posten och jag hade fått en gulligt gratulationskort från min gudmor och gudfar.

Det har varit jätte kallt idag, till och med i skolan. Varför är det fult väder på min födelsedag? Fuck him där uppe! :D Jag tänkte ta en kopp te för att värma min kropp. Sedan är det bara att sätta igång och plugga, för det behövs. Just nu längtar jag bara efter Mattias varma famn och självklart hans present, gaaah! :D


Dom är portugiser och har därför problem med stavningen. Och jag heter heller inte Pires i efternamn, dock gör min pappa det :)


R.I.P


Jag är inte ett så stort fan av Slipknot. Men Paul Grey var en grym bassist. Vi får låta honom vila i fred. Nog med droger för honom, jävla helvetes idiot!


Wolfman

Hej! Tårtingredienserna gick på 103 kr och jag hade bara 100 kr med mig men snälla Mattias la till 3 kr. Hahaha! När vi kom hem från affären så satte vi oss framför TV:n och kollade på en ganska bra film. Jag tror många har sett den, Wolfman? Är det någon som har sett den? Dock somnade jag lite då och då för att jag var trött. Dessutom var Mattias mage så varm, gosigos :) Jag älskar dig älskling!<3

Nu ska jag gå och lägga mig för att inte vakna upp trött imorgon också. Jag har även prov imorgon så jag måste skärpa mig. Vi hörs imorgon! :)


Raaaawr! ;)


Handla saker till tårta...

Jag har precis ätit och det blev mammas egna fiskpinnar och potatis med dillsås. Gott var det! Jag ska snart gå ner till Mölnvik och möta upp Mattias. Vi ska köpa saker till tårta för imorgon händer det spännande grejer. Säger ingenting om det än, ni får veta det imorgon! ;) Juste...musikprovet, jag får nog plugga till det lite snabbt nu. Hehe, jag är så himla glömsk! Men fan vad jag är inte taggad inför imorgon. Jag borde vara det men nej..fyfan!

Jag hatar när någon avbokar ett möte bara sådär, dö!

Espadrillos in my heart!



På H&M finns dessa snyggingar. Dom kostar bara 149 kr och om inte det är billigt så vet jag inte vad som är billigt. Dom finns i svart, rosa, vitt och blått. Jag skulle vilja ha ett par svarta men dom finns inte kvar i min storlek...som vanligt. Jag vet inte om jag ska ta rosa eller blå istället. Det finns även blå/vit randiga. Kanske ska jag lägga beslag på dom? Jag vet inte men ack så snygga dom var! Ellerhur? ;)

Vad tycker ni?:)


Hot or not?


Slash ;)
Update: Han var ju åtminstone snygg, vad är det för fel på alla? Haha! :)


Almost finished!

Jag är snart klar med allting. Jag har skrivit klart 2 uppsatser och skickat iväg en. Den andra ska jag prata lite med min lärare om för den ska skrivas på ett speciellt sätt. Nu ska jag plugga på musikprovet som nu verkar otroligt lätt. Dock är klassisk musik det värsta jag vet, det skär i öronen. Jag vet inte vad jag ska göra nu men jag hittar förhoppningsvis på något roligt. Det blir nog chill tills Mattias kommer :)



Love you baby ;)


Maybe some more?

Skoldagen gick bra tillslut, funderade på gå hem efter maten när jag insåg att jag hade matte och No kvar. Dock fick några klasskamrater mig att stanna kvar. Jag jobbade på i matten och fick reda på hur jag låg till i No:n. Den här veckan och nästa vecka är ingenting jag kan kalla slappt. Vi har hur mycket som helst att göra! Den 27 måste jag anmäla mig inför balen och jag har inte ens hittat en jävla klänning. Dessutom är sista inlämningsdagen den 2:a juni.

Heh, jag har precis kommit hem om ni vill veta. Har ätit en banan och fotat lite. Nu måste jag plugga till musikprovet som jag har imorgon. Kul va?:) Det bästa är att Mattias kommer sen, göttgött!

Nu blir det plugg, vi hörs när jag är klar! :)



 ;)


Det känns bra...

Tjo! Det är måndag och ännu en ny start på en vecka. Det känns bra men jag är väldigt trött. Jag tror att det beror på att lilla Maximus ville leka med mig när jag skulle sova. Vi får se om jag klara den här dagen. Jag har snart engelska och det känns hemskt. Engelska lektionerna har blivit as tråkiga, menmen. Efter skolan kommer jag börja plugga direkt. Jag måste dessutom prata med en lärare för att se om han kan skjuta upp en inlämning. Nu måste jag kila annars får jag en förbannad Jon på mig. Vi hörs! ;)


Parlamentet på den nya TV:n :)

Hejhej!

Jag kollar på Parlamentet på den nya TV:n, just nu är det reklam så passar på att skriva. Den nya TV:n är verklig bigbigbig, och jag älskar det. Pappa fick även en BluRay-DVD på köpet när han köpte TV:n, dock har jag aldrig sett en film i det formatet. Men det ändrar vi på snart. Angående min TV så hoppas jag att vi kan fixa den snart. Mitt rum är lite litet så vi vet inte hur vi ska göra än, men det fixar sig :)
Efter Parlamnetet ska jag se Wallander: Hemligheten och dricka en kopp te. Sedan blir det sängen, så jag bloggar mer imorgon. Vi hörs! ;)


Den nya TV:n! Btw, hans ögon är sjukt läskiga...xD


Vitisar in my ♥

På sommaren ska man absolut inte ha svarta långa strumpor, det är usch och fy för man blir svettig. Det man ska ha är fan vita, låga strumpor eller ingenting alls. Eller vad tycker ni? :)


Nice huh?;)


Panik inför balen

Nu är det såhär att snart är det bal(HELVETE!) och lilla jag har inte hittat någon klänning än. Det är inte meningen att jag ska få panik som alla andra. Men jag har aldrig köpt en klänning och jag vet inte heller vilka klänningar som passar till en bal. Jag behöver hjälp, hjälp och mera hjälp. Jag vill absolut inte, inte, inte ha en vit för det har alla andra. Min fråga till er är, kan ni snälla hjälpa mig? Bara något litet tips skulle göra mig |                          |
såhär glad! :D

Nu förväntar jag mig att det ska rulla in tips om klänningar här, okej? ;)


Åska!

Hej! Äntligen är internet på igen. Vi var tvungna att stänga ner alla datorer och drar ut sladdar ur kontakter eftersom åskan kom. Jag har inte gjort så mycket under tiden, eftersom jag inte kunnat plugga. Jag har hjälpt pappa att laga pannkakor, haha och jag har målat tånaglarna RÅÅÅÅWSA! :D Jag ska snart ner till affären med mamma och köpa middag. Behöver lite motion och frisk luft :)


Blöt från topp till tå

Hej, jag har precis kommit hem från Mattias. Vädret ute ser inte så fint ut, det regnar och jag är sjukt blöt just nu. Jag sitter och äter två brända mackor till lunch och ska snart börja plugga. Det låter fan som om jag inte har något liv, enligt det jag skriver i bloggen pluggar jag hela tiden och det är inte sant. Haha. Idag kommer det inte hända någonting, absolut nada. Jag hoppas att Wallander går på 4:an idag för då har jag något att göra sen ikväll. Nu blir det msn, godis, musik....och nu kom solen fram, och det blir även...kanske plugg. Rolig dag va?:) Wiee! -.-'


You know you love me... ;)


Home again

Har precis kommit hem från stan. Fick med mig en svart blus och ringen lämnade jag in för att bli förminskad för 200 kr. Fan vad billigt det var asså! När vi kom hem jag, mamma och Mattias så upptäckte vi att pappa hade köpt en ny stor TV och att jag hade fått den gamla som också var stor. Haha, så nu har jag en TV i mitt rum :D Idag blir det grillat och sedan sover jag hos Mattias, hans pappa ska inte sova hemma så vi blir ensamna :)

Vad har ni gjort den här fina dagen?:)


Vero Moda, 229 kr! ;)

Big Mama :D♥
(ursäkta mig för dom dåliga bilderna, var tvungen att ta dom snabbt;))

Nu ska vi vänta på mat och sedan beger vi oss hem till Mattias. Det blir nog ingen mer update för idag, bloggar mer imorgon! :)


Hot or not?


Volchok i O.C (Cam Gigandet)


Jag har för smala...

fingrar för den fina ringen Mattias köpte åt mig på vår 1 års dag. Därför mina damer och herrar måste jag åka in till stan och för minska den. Det kostar 300 kr om inte mer för att den har "tre ringar". Ni som har sett den kanske förstår. Jag ska dit med mamma så det blir väll lite shopping på det. Hm, glass vore nice också. Jag älskar den här värmen och jag har gjort mig beredd för den äckligt varma bussen. Shorts och ett tunt linne! :)


Red, black, brown, white, yellow...does it really matter?


Mer på bloggen imorgon

Snart kommer Mattias ovh då ska jag vara med honom. Det blir sol, mat, jordgubbar och kanske första doppet för i år. Vad tror ni? ;) Nu ska jag njuta av fredagen, vi hörs! :)


Jag hatar att bilderna får en sån dålig kvalité när jag laddar upp dom här, grrr!


Hot or not?



Update: Ja...detta är Ian Somerhalder. Själv tycker jag inte att han är snygg men jag har 3 personer(inklusive alla som kollar på Vampire Diaries) imot mig ;)


" 2 för 30, 2 för 30"...

Hej snyggingar!


Efter skolan stack jag och Mattias till Hötorget och köpte billiga jordgubbar. Vi fick två lådor för 30 kronor. Den där kokheta bussen fick mig att må illa och kunde inte prata pågrund av det. När vi var klara där stack Mattias hem och duschade och jag hoppade i duschen. Jag har hunnit sola och ätit ett äpple sedan dess. Jag ska snart ut igen och njuta av det über fina vädret.

Efter middagen kommer vi åka till Grisslinge och ta med oss våra jordgubbar. Ligga på stranden och äta jordgubbar...vi får hoppas att jag vågar bada. Haha, aja...vad ska ni göra denna underbara dag?:)


Såhär ser det ut framför mig just nu, haha ;)


Trött Josefine i datasalen

Godmorgon mina damer och herrar! Just nu sitter jag i datasalen som är kokhet och försöker skriva en uppsats. Jag är snart klar och då kan jag äntligen pusta ut. Egentligen har jag matte just nu men jag skiter nog i den lektionen. Jag har ett G där och jag kan inte höja mig. Däremot beöhver jag höja mig i svenska och det är därför jag sitter här. Nog om skolan! :)

Idag slutar vi tidigare, runt 12.00 ungefär, och efter skolan kommer Mattias hit och hämtar mig. Sedan åker vi raka vägen till stan och köper billiga jordgubbar och sätter oss någonstans och mumsar. Det ska bli hur mysigt som helst! Ikväll sover han över hos mig och han ska även äta hos mig. Jag känner på mig att det här kommer bli en mysig idag.

Juste! Igår såg jag Shutter Island, okej halva åtminstone. Jag kunde inte se hela, den var verkligen vidrig med dom där mentalt sjuka människorna. Jag kunde fan inte sova själv så barnslig som jag är så bad jag mamma sova med mig på soffan. Haha, det var som om jag blev 7 år igen.

Nu kan jag tyvärr inte skriva mer för en lärare kommer. Vi hörs sen! ;)


Powerwalk

Det blev inget "ta det lugnt och dricka te". Jag och mamma bestämde oss i stället för att powerwalka en stund. Det fick dock mitt huvud att göra ännu ondare. Men det är det värt. Förlorade säkert några kalorier vilket var mitt mål. Vi träffade även på en kopparorm när vi gick och den var über gullig. Jag försökte ta upp den men jag blev as rädd när den anföll min hand, haha. Den låg mitt på gatan så vi flyttade undan den till gräset. Vi är djurvänliga you know! ;) Nu ska jag se på Shutter Island med pappa och sen ska jag sova. Gud så skönt det ska bli! :)

Vi hörs imorgon! :)


Höja mig i religion

För att höja mig till MVG i religion så har jag nu suttit och gjort om ett helt arbete. Jag är faktiskt helt klar nu och jag ska bara låta henne läsa det och fråga om ändringar behövs. Det var inte ett dugg svårt, haha. Den handlar om Gud och om hurvida han finns eller inte. Men jag har fan ont i huvudet nu så jag tänker sätta mig framför TV:n och kolla på "Sverige fulaste hem". Det blir väll en kopp te på det också ;)


Min gamla uppsats som jag och min lärare kladdade på idag...

Mysig eftermiddag

Tjenamors!

Mattias har precis stuckit hem efter en liten promenad. Vi har även solat och myst. Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat, jag är vrålhungrig. Det bästa är att det blir min favoriträtt, Spaghetti och köttfärssås! :D Dagen är varm, mysig och man får sommarkänslor. Jag älskar såna här dagar, man behöver inte göra så mycket och man får tid till att slappna av. Jag kan slappna av fram till middagen men sen ska jag plugga. Det måste göras så att jag får någon frihet. Jag längtar till sommaren då jag äntligen kan få slappna av och göra mig redo för gymnasiet.

Äsch, nu ska jag gå igenom vad jag ska plugga och sedan ska jag äta middag. Vi hörs lite senare! :)


Lite brun har jag väll blivit?:) Förresten, ser ni födelsemärkena som bildar ett J? ;)
Det står för mitt heta namn, Josefine, haha :) Lite coolt är det faktiskt, så det så!


Almost alive

Hejhej!

Solen skiner mina damer och herrar, så himla underbart. Det är så dumt att man då tvingas sitta i ett tråkigt klassrum. Jag gick iallafall en mysig, varm promenad hem i skogen, plus på det. Skolan var som vanligt, lektioner och lunch. Fast idag snackade vi förresten om "Likabehandlingsplanen" och om vad vi tyckte om den. Men det var ändå tråkigt. I skolan läste jag även ett mail som kom från jobbet jag skrev om igår. Det stod att dom tackade för min ansökan och att dom ska kalla in och boka tid med alla. Dom kommer alltså ringa mig snart, wie. Jag ska snart vara med min underbara pojkvän som kommer hit. Vi ska lägga oss på studsmattan och steeeka, mums ;)
Funderar på att ta en risi frutti eller ett äpple innan han kommer för det var soppa till lunch vilket inte mättar ett piss. Vi hörs senare! :)


Sleepy

Nu har jag badat klart med Maximus och jag kan säga er att han ser ut som en råtta. Men han är ändå superduper gullig! :) Jag är klar för idag med allting så nu ska jag fixa lite te och sedan gå och lägga mig. Vi hörs imorgon! :)


Promenad med mamma♥

Var precis ute på en promenad med mamma och hunden. Vi möttes av ett gäng myggor och det gick fan inte ens att prata. Vi sprang hela tiden för att kunna komma undan dom. Jag försökte ta lite bilder emellen åt :)






Nu ska jag bada med min nyklippta lillebror, vi hörs sen! :)

 


Premiären av Eclipse

Premiären av Eclipse, tredjedelen av Twilightsagan, är snart här. Den 30 Juni får jag äntligen se Eclipse och gud så jag har längtat. Jag har varit på alla premiärer och tänker knappast missa denna. Jag är inte den tjejen som började läsa böckerna för att alla andra gjorde det. Utan jag var nog några av dom första som läste Om jag kunde drömma. Det är faktiskt sant. Jag var världens boknörd i 7:an, det är jag visseligen fortfarande, men det var då jag hittade den. Jag trodde inte att den skulle vara så speciell men jag hade jävligt fel. Den var as grym och jag kunde inte släppa taget om den. Så, premiär den 30 Juni, någon som vill gå med mig kanske? ;)

Fan vad roligt det ska bli! :)


Sommarjobb nummer 2 ?

Hej igen! :D

Idag fick vi hem en lapp i brevlådan där det stod "Vi söker dig Senior och Junior". På lappen stod det även att vi söker dig som söker jobb eller extra jobb. Mamma gav den till mig och jag ringde genast upp dom och världens trevligaste människa svarade. Hon sa att jag skulle göra ditten och datten och egentligen bara skriva ett personligt brev. Inget om min livshistoria utan vad jag heter och så. Så jag gjorde det och nu är jag klar. Det gick på sisådär 10 min och snart ska jag skicka iväg det! :) Om jag får det här jobbet så kommer jag ha två sommarjobb. Dubbelt så mycket pengar men dubbelt så kortare sommar för mig, fine!

Nu ska jag plugga svenska, det är faktiskt rätt så intressant, vi får se hur långt jag kommer :)


Några frågor?;)

Det är alltid roligt med frågor, så om ni har någon fråga så är det bara att fråga på! :)
Jag bits inte! ;)


I'm alive, or not?

Hejhej!♥

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan och en sväng förbi Willys med mamma. Skolan var riktigt hemsk men ändå rätt skön. Jag fick reda på att jag absolut inte var klar i skolan, ni ska få se en lista sen. Vi hade praktiskt prov med recept på Hemkunskapen och jag och min partner fick MVG. Läraren hittade inga fel och tyckte att vi var perfekta, wiho! Efter skolan var jag snäll och hämtade Maximus med mamma och fick lite godis på köpet.
Jag är jävligt trött idag så jag är jätte grinig och det beror på den hemska natten. Jag vaknade kl 03.00 och vågade inte somna efter den hemska drömmen om alla hemska skräckfilmer. Jag låg istället och läste Eragon tills jag somnade kl 06.00. Sen var det bara att gå upp kl 07.00 igen, goodluck chuck.

Jag har rejält mycket plugg så jag ska ta tag i det efter maten. Utan mat i magen som energi orkar jag inte med någonting. Nu ska jag lyssna på musik och drömma mig bort till London. Jag hoppas innerligt att det blir av i sommar! :)

Mys på bryggan

Jag åkte först hem till honom men vi drog lika snabbt till en strand. Vi satte oss på en brygga och pratade och mös. Dock kom alla myggor och skulle bita oss så vi stack hem till mig och åt glass. Vi kollade även lite på "Inför Eurovision Song Contest" som var urtråkigt. Det blev även lite mys och sen stack han hem. Just nu är jag inte på världens bästa humör så jag orkar inte med datorn. Jag ska göra lite te och sedan hoppar jag i säng. Det blir antagligen skola imorgon eftersom jag har varit ute idag. Dock har jag fortfarande ont i halsen så vi får hoppas på att det går över tills imorgon. Vi hörs imorgon, okej?:) Kramar!


Trip to Mattias

Nu sticker jag till Mattias en stund och sedan om jag hinner ska jag vara lite med Tess. Dom två är fiender så dom vill inte vara med varandra. Aja, det blir mer ikväll, vi hörs! :)


Not alone anymore

Nu är hela familjen hemma och jag har precis varit ute och hoppat med mamma. Mamma stack hemifrån med helsvarta kläder imorse och var dyngsur när hon kom. Haha, fan vad varmt det är ute, det är typ 21 + någonting. Jag fattar inte hur vädret kunde vända bara sådär men det beror väll på klimat förändringarna. Jag går i shorts och ett linne och jag fryser inte ett dugg. Aja, nu ska jag ut på altanen och kanske sola lite tills maten är klar.


Min söta lillebror som ändå är ganska ful med sin hockeyfrilla som mamma råkade klippa ;)


Världens godaste sommarsallad!

Recept

  • Majs
  • Minimajs
  • Paprika
  • Ananas
  • Pasta

Gör såhär:

  • Koka pastan och låt den svalna
  • Hacka sedan alla grönskar och även ananasen
  • När pastan har svalnat så blandar du pastan med grönsakerna och anansen

Vips så har du fått världens godaste sommarsallad och det är den jag äter just nu! :)


Agent 1004040

Yeees! Jag har precis varit ute på "jag vet inte vad det heter" och fann mitt mål. Målet är ungefär 4 meter ifrån mig just nu och allt jag ser är kallufsen. Denne verkar tyst och har något som ser ut som hörlurar på huvudet. Han jobbar och är faktiskt min pappa. Hoho, tog några smygfoton så nu ska ni få se hur min pappa ser ut när han jobbar. Nice va?;)


Det känns skönt att vara barn igen :)


Morning Sun

Vaknade för inte så länge sen och tog en snabb dusch. Sedan gjorde jag den efterlängtade frukosten som bestod av två mackor och ett glas vatten. Efter det bestämde jag mig för att sola på studsmattan och fick en något brunare hud. Jag skulle egentligen gått till skolan idag men jag har så förbannat ont i halsen. Kunde knappt prata imorse när mamma väckte mig. Tur som var lät hon mig stanna hemma. Nu är det bara jag och pappa hemma och jag kan göra i princip vad jag vill. Men duktig som jag är så ska jag plugga :) 
 
Vi får höras senare, kram!:)

 


Sommarvärme värmer hjärtat

Har precis varit med världens underbaraste pojkvän. Han stack precis för att plugga och nu är jag ensam. Det var underbart när han väl var här. Vi gick en promenad och bara snackade. Jag gick runt och sa "You know why the face is happy?". Haha, Mattias fick det på hjärnan och jag kan heller inte släppa det. Jag älskar honom så grymt mycket, han är mitt allt. Aja, för att runda av kvällen tänkte jag ta mig en kopp te och sätta mig och sticka framför TV:n. Hjälp, jag har blivit en riktigt farmor! Det här känns fan inte bra, haha.

Jag vet att bloggen har varit jätte seg på sista tiden men det är för att jag har tappat gnistan. Asså, jag menar att det inte känns så roligt längre. Men vi får se, jag fortsätter tills jag inte vill någe mer. Ni får ha en bra kväll, det blir inge mer idag, kram! :)


Jag känner mig som farmor!

Jag har blivit 60 år äldre kära barn! Haha, nej men jag sitter och stickar för att hinna med i slöjden. Jag har tagit med min halv klara halsduk hem för att kunna sticka och det går as bra. Jag ska snart äta salladen från igår som jag avgudar. Sedan ska jag och mamma ser till en affär i Mölnvik för att se om vi hittar något. Det är nämligen utförsäljning, affären har gått i konkurrs (haha). Det är dessutom världens härligaste väder så vad gör man inte för att ta del av de..fucking love it! Mattias kommer även hit snart och FAN vad vi ska ja...haha! :D


Halsduken är fan längre i verkligheten, fick bara inte med hela! *angelface*



R.I.P


R.I.P Ronnie James Dio


Inget internet

Saknat mig? Stackare! Jag är iallafall här nu men inte länge till. Jag har inget internet på min dator och kan därför inte blogga. Just nu sitter jag vid pappas jobbdator(dangerous!) och skriver en liten snutt. Sen senast jag skrev så har jag inte gjort så mycket. Jag lyckades göra klart en svenska läxa som blev jätte bra. Jag har världens träningsvärk idag sen igår så jag har inte kunnat göra så mycket. Dessutom så har jag ont i huvudet och håller på att bli sjuk. Men jag försöker hålla humöret på topp. Jag har iallafall fått lite frisk luft idag då jag och pappa gick ner och handlade middag. Skönt! Middagen är snart klar och jag kan se härifrån att det bli världens godaste sallad. Den är perfekt på sommaren när man ska till stranden, ni KANSKE för receptet sen! ;)

Nu ska jag äta men vi kanske ses senare, vi hörs! :)


Awesome weekend!

Fredags; Gjorde typ ingenting men var med Mattias och sov över hos honom.

Lördags; Gick upp as tidigt på morgonen, jobbade hos Malin med Mattias och fick ynka 250 kr. Jag trodde att timlönen var 70 kr men den var 60 kr. Dessutom hade Malin sagt att timlönen var 70 kr innan så fan. Fucking segt! Men när vi kom hem så duschade vi snabbt hemma hos Mattias och jag fick låna hans awesome kalsonger. Sedan åkte vi hem till mig och där grillade släkten, så jävla mysigt! Vädret var även AS nice här i Stockholm så fan vad jag stekte. Fick lite färg åtminstone ;)

Söndags; Nu? Vad händer nu? Mattias stack kl 07.00 imorse så jag är inte med honom. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag har mycket plugg och borde plugga men orkar jag? Jordgubbar lockar så jag tänker fråga mamma om hon kan köpa det åt mig sen  :)

Jag vet att jag inte har uppddaterat ett skit och det är för att jag har varit med Mattias hela tiden. Haha, jag ångrar absolut inte att jag har varit med Mattias men det är han som är anledning till att jag har varit borta. Men jag är tillbaks nu och ni vet varför ni läser min blogg! ;D

Aja, vädret är skumt just nu men det är för att solen går i moln ibland. Jag ville sitta på altanen och plugga men det blåser för mycket. Nu ska jag plugga så att jag får något gjort! ;)

Sälja autografer

Jag har funderat lite på det den här dagen. Eftersom jag är helt galen och har varit på hur många signeringar som helst så har jag väldigt många autografer. Dom flesta artister som jag har autografer av har jag slutat lyssna på och är ren skit för mig. Jag funderar på att sälja dom och tjäna pengar. Frågan är om det går, jag kanske failar totalt. Tex, vad har jag för användning av Dead By Aprils autografer? Dom suger rent ut sagt! :)

Så vad tror ni? Skulle jag kunna tjäna på det? :)


Job Application [DONE!]

Har pluggat som en nörd och är nu klar med en sak i engelskan. Nämligen den älskade "Job Application", alltså jobbansökan. Förrförra veckan fick vi läxan att göra ett CV på engelska och nu är det jobbansökan. Vi ska även göra en "Job Interview" som då är muntlig. CV:et ska vara klart 19 Maj och den är jag redan klar med. Jobbansökan ska vara klar den 24 Maj och jag är även klar med den. Fatta skönt! :D

Aja, nog om läxor. Jag har även hunnit med att äta lunch, ätit lite choklad och kollat på Bella & Tyra Show. Det är första gången jag ser sen och jag rekommenderar det verkligen inte. Storbloggare har det verkligen svårt men ändå inte, om ni förstår.

Gissa vad jag ska göra nu?;) Nu ska jag ta sista chokladbiten och sedan plugga vidare. Sen får vi hoppas på att jag orkar ta en promenad. Behöver gå av några kalorier. Har ätit för mycket onyttigt dom två senaste dagarna.

Vi hörs snyggingar! :)


Morsing korsning!

Vaknade vid 09.00, gick upp och åt frukost, latade oss framför TV:n, gick en promenad med hunden och sedan lämnade han mig. Nu sitter jag här ensam och lyssnar på underbar musik. Jag ska försöka plugga men har verkligen ingen ork. Dock måste jag få klart allt, jag orkar inte ha allt halvfärdigt. Senare sticker jag till Mattias och sover hos honom, tredje dagen i rad nu. Nu blir det SV, SO och engelska. Vi hörs när jag har tuppat av! :)


Hjärta i vitt


Mattes Dove-klick blev till ett vitt hjärta :)

Vi har precis ätit klart och det var super gott. Just nu är jag super mätt och känner mig lika tjock som Hagrid i Harry Potter. Jag sitter i Mattias knä och gulligullar. Vi har inget schema för vad vi ska göra idag. Nu däremot ska vi snart ut och hoppa studsmatta i det kalla vädret. Sedan blir det TV4 hela kvällen. Nu ska jag vara med älsklingen. Vi hörs imorgon! ;)


P.S Jag älskar dig också!


Vart fan tog allt vägen?

Jag har precis kollat runt i alla mina "fotomappar" och jag kan inte hitta bilderna jag vill ha. Bilderna på dig och mig, minnen vill säga. Haha, du är alltså HELT borta och jag måste erkänna att jag inte kan förstå det. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Men ärligt talat, varför ska jag bry mig? Du har ju skaffat nytt, nytt, nytt. Vi hörs väll någon gång i framtiden eller rättare sagt på gymnasiet. Du är borta?

JAG HATAR DELETE!


Cum On Feel The Noise♥


Bild från igår. Idag är det mulet och trist!

Det blev en rätt lam dag igår. Mattias kom hit och sedan gick vi ner till Mölnvik och köpte Schweppes och choklad. Sedan tillbringade vi kvällen framför TV:n och såg bland annat filmen Kick-Ass. Den var faktiskt bra och grymt rolig, haha.
Just nu sitter jag och klunkar i mig det sista av Schweppesen och lyssnar på otroligt bra musik. Jag har precis duschat och fräschat till mig. Mattias ska sova hos mig idag igen. Han är bara hemma och duschar och byter kläder så jag passar på att skriva lite. Om ni vill veta så ska jag spendera varje dag med honom dom sista dagarna av den här veckan förutom söndag. På fredag sover jag över hos honom och på lördag sover han över hos mig. På lördag ska vi även jobba hemma hos Malin(påhittat namn) och tjäna lite money. Det är även hos henne jag ska sommarjobba i sommar, det ni!
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik till Mattias ringer. Då beger jag mig ner till Mölnvik och köper onyttigt och thaimat! ;) Fan vad mitt liv är bra, I love it!

Vi hörs typ imorgon eller på söndag, det blir inte så mycket i bloggen den här helgen. Men kom ihåg varför ni läser min blogg! ;)♥


Too much for me

Nu ska jag bege mig ner till Mölnvik och träffa mamma. Vi ska lämna tillbaks den lilla väskan med nitar på som jag köpte på Lindex förut. Anledning? Jo, den är lite för mycket för mig. Dessutom är den ful, ugly! Jag får nog ta och köpa en ny. Dock vet jag inte hur jag vill att den ska se ut. Kan ni ge några förslag kanske?:)


Not my type, ugly shit.


Jag vill...

att Mattias pappa ska komma hem så att han kan laga mat åt Mattias så att Mattias kan komma hit.
att Mattias kommer hit och kysser (ihjäl mig?)
att vi ska äta grillat idag till middag, mums!
att jag ska vara klar med alla läxor och annat skit

Det är mycket man vill men lite som slår in. Men dom två första händer iallafall så småning om idag. Mattias kommer hit senare och eftersom vi är lediga imorgon kan Mattias sova över hos mig. Über mysigt! Jag kan inte komma på vad jag ska göra nu. Ska jag verkligen sätta mig och pllugga ännu en dag? Äsch, vi får se hur det blir. Vi hörs senare! :)


193MB - too much!

Nu är jag trött på det här, haha. När jag väl har blivit godkänd och tänker lägga upp videon så går inte det. Eftersom max filstorleken är 100MB och min video är 193MB så går inte det. Hopplösa skit! :D


Utelåst

När jag kom hem från skolan så rusade jag upp för altantrappan för att kunna kissa. Men jag möttes av en låst dörr och "nobody at home". Innan jag gick till skolan idag så skippade jag att ta med mig nycklarna. Det skulle jag inte ha gjort för jag blev utelåst i sisådär 30 minuter. Jag låg och solade på studsmattan som tidsfördriv, love the sun! Men min superhero till bror kom och räddade mig tillslut, ibland är han bara för go! Nu sitter jag iallafall här och chattar lite med min pojkvän på msn. Det är tydligen en föredetta nära vän till mig som skriver skit om mig på Facebook. Kul! :)

Men en rolig nyhet är iallafall att VideoFy har godkänt mig. Jag ska snart lägga upp videon från konserten. Ni kommer att svimma, han är nästintill magisk. Hörs snart! :)


Gaaaaah!

Jag hatar verkligen att allt bara ska falla ihop. Ingenting blir bra även fast jag kämpar som en idiot. Men det är sånt man får ta. Jag har iallafall ätit världens godaste middag och ska snart hoppa i badkaret med mina underbara glosor som jag har till imorgon. Det bästa är att vi bara har halv dag imorgon och dessutom är lediga på trosdag och fredag. Det blir en kort vecka i skolan och det gillas starkt! Idag blir det inte så mycket på bloggen, är inte på topp. Vi ses imorgon istället och då hoppas vi att Josefine är på bra humör, inte sant? ;)


Grattis Josefine...du är sämst?



När jag gick till skolan så sken solen och det gör den fortfarande, underbart va?:)
Plugget var som vanligt, gick på alla lektioner och hade tråkigt på rasterna. Det känns som om dagen i skolan har varit längre än vanligt men det skiter vi i. Jag fick iallafall en glad nyhet och det är att jag fick MVG på min fördjupningsuppgift i SO, det ni! Så jag får MVG i Historia i slutbetyg. Goodie!

När jag kommer hem så har jag fått ett brev från Handelsbanken. Dom ber mig att hämta mitt nya leg och självklart gör jag det. Så nu har jag mitt feta leg om någon vill ha bevis på att jag är 16, haha! Även fast det var lax till lunch idag och jag åt som en gris så är jag fortfarande hungrig. Jag vet att det står en onyttig risifrutti i kylen och jag ska snart lyfta min feta röv och hämta den. Innan Vincent kommer hem, mohahahah!

Jag ska även plugga nu så vi ses senare! :)


Inget från New York





Jag glömde säga det. Inte för att jag tror att någon bryr sig om det kommer ut en dag senare, aja. Ni vet hon som eventuellt skulle köpa med sig två par converse och klänninge från H&M till mig från New York? Iallafall, hon ringde hem till oss medans vi var på konserten. Pappa tog samtalet och Maggan hade tydligen inte hittat klänningen och inte heller skorna. Och jag tänker, hur svårt kan det vara att hitta ett par converse i New York? Jag kan förstå med klänningen men skorna...aja. Inga vita, låga converse för mig, buhu!

Nu ska jag plugga som jag lovade en person för någon timma sen. Vi hörs! :)


Det här gjorde min dag!


Jag sprängs av lycka snart, jag är fanimej lyckligast på jorden just nu. Jag har precis läst i expressen att HÅKAN HELLSTRÖM ska ge ut ett nytt album. Albumet är än så länge obetitlat men den släpps 13 Oktober. Men det är inte bara det som gör mig lycklig. VÄRLDENS BÄSTA, MAGISKA, UNDERBARA HÅKAN HELLSTRÖM SKA UT PÅ TURNÉ OCH HAN SKA TILL STOCKHOLM! :D Ni fattar inte vilken lättnad, jag som trodde att jag aldrig skulle få se honom igen.

Turnén är dock kortare än vad den brukar vara.
Den 6/11 spelar han i Scandinavium i Göteborg, 12/11 i Oslo, 13/11 på Hovet i Stockholm, 19/11 i Köpenhamn samt 20/11 i Färs & Frosta Arena i Lund.

Den här gången tänker jag inte trängas och försöka komma längst fram. Jag kommer se honom bäst om jag står längst bak. Dessutom ska jag ha med mig Mattias(vare sig han vill eller inte), han orkar inte med popfittor(det där sa jag inte, haha).

FAN VAD GLAD JAG ÄR! :D ♥


Salem Al Fakir Live

Egentligen har jag ingenting att visa er mer än två suddiga bilder. Jag skulle ha lagt upp en video med låten Brooklyn Sun. Jag vet vart jag ska ladda upp filmen(Videofy.me) men jag måste bli godkänd först. Men ni får nöja er med två bilder. Videon kommer när jag har blivit godkänd av videofy.me och fixat.




Kvalitén blir ju inte bättre för att jag lägger upp bilderna på bloggen. Men ni ser ju vem det är iallafall. Det var inte så lätt att ta kort eftersom jag stod bakom andra kamerakåta människor.


Wake Up!


Jag har precis kommit hem från skolan. Skolan gick segt och jag gick bara och saknade Mattias. Att ett par i klassen stod och kysstes konstant gjorde det inte bättre, grrr. Jag har även varit trött hela dagen och det gör mig deppig det med. Sista lektionen gjorde jag mitt sista Nationella prov i NO, även sista i 9:an. Vi hade labb och det gick förvånansvärt bra, haha. Trodde inte ens att jag skulle komma med något resultat men ack så fel jag hade. Toppen! Nu är det bara några inlämningar kvar och sen är jag klar med grundskolan, jippie :)

Vädret är pissigt och humöret sänks utav det. Det är grått på himmlen och det har regnat hela dagen. Just nu sitter jag och dricker te som är fruktansvärt värmade i mitt kalla rum. Det är bara jag och pappa hemma så det är skönt (ingen skrikande Vincent eller dansade mamma). Bara ljud som "fan" från pappas mun när det går fel på datorn. Jag hade tänkt göra lite läxor nu men igår lovade jag bilder från konserten och det ska bli.

Vi ses om ett litet tag :)


LALALALALALA

SALEM, DU GER MIG ENERGI! Konserten var sjukt bra och Salem var magisk med sitt leende. Jag har ingenting mer att säga än att konserten ägde skiten ur Berns feta rikemansbarn! Nu ska jag sova, bilder kommer imorgon :)


Fika här hemma

Nu ska jag fika med te och muffins. Sedan ska jag nog försöka klämma mig ner i det trånga badkaret med mamma. Hon kommer nämligen ta slut på all varm vatten och då kommer inte jag kunna duscha. Jag känner mig rätt äcklig så det blir nog bäst så. Jag är inte taggad inför Salem, vad är mitt problem? Fan! Vi får höras senare! :)

Muffinsbak igår :D



Mattias cyklade ner och handlade ägg vid 20.00 tiden och jag stod hemma och förberede allting. Vi skulle nämligen bakad chokladmuffins för att vi ville ha något gott, haha. Vi hade dessutom inget socker så jag fick stå och stöta pärlsocker. Det gick bra och bullarna vart jätte goda men något torra. Just nu finns det bara 3 st kvar och vi gjorde 15 st, dom gick åt kan man säga. Tyvärr fick jag inga bilder på bullbaket. Mamma tog bilder men man såg inte ens vad bilderna föreställde. Hehe, jag älskar dig mamma! Efter att vi ätit muffins så gick vi och la oss. Trött av allt socker, typ. Jag ska försöka ta en bild på en av våra muffins så ska ni få se at vi lyckades! :D


Taggad?...Nja



Just nu sitter jag i pappas gamla Harley Davidson-tröja och fryser. Mattias har precis lämnat mig för att han skulle till jobbet. Jag skulle egentligen ha hängt med men gubben backade ur i sista stund. Fegis? Jag är väll inte så farlig heller! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har ingenting att göra. Om några timmar så ser jag Salem Al Fakir på Berns och just nu är jag inte ett dugg taggad. Men vi får hoppas att det kommer när jag är påväg mot Berns. I vanliga fall brukar jag köa till konserter men idag känns det onödigt? Dessutom ska mamma med och jag kan inte tänka mig hon köa. Jag tänkte lyssna lite på Salem Al Fakir och vakna upp. Jag kunde fan legat och myst med Mattias just nu, grr!


Lost In A World I Don't Know



Efter skolan mötte Mattias upp mig och vi åkte hem till mig. Där kollade vi lite på TV och sedan åkte vi hem till Mattias. Jag blev bjuden på mat och det var awesome. Jag ska sova här och vi har köpt godis och cocacola. Jag kommer inte uppdatera något mer idag, istället ska jag ägna tid åt Mattias. Jag vet inte om det kommer bli så mycket imorgon heller, haha. Kommer vara med Mattias imorgon också, men något litet inlägg blir det säkert. På söndag blir det Salem på Berns och gosh vad roligt det ska bli. Jag hoppas mamma är taggad för det är jag! ;)

Friday!

Det är fredag och vad betyder det? - Freeeedagsmys med Mattias. I love it and I need it. Men innan ska jag ta mig igenom några lektioner och en tråkig musikal. Men det bästa är att jag slutar 12.00 och Mattias kommer och möter mig då. Jag brukar inte älska fredagar eftersom jag har NO på fredagar men idag? Love it! Haha, jag är störd som ni ser. Det kanske var något jag fick av illamåendet + huvudvärken igår. Fan vad jag mådde illa. Kunde knappt vända mig om eller öppna ögonen. Aja, ni får ha det så bra tills jag återkommer!

Vi hörs! ;)


It Can't Be Perfect All The Time



Jag orkade tillslut inte fixa mer med bloggen men fick till det på något vis. Det får vara såhär tills jag orkar fixa klart det. Jag satt i telefon med Mattias för inte så länge sen. Dock avbröt mamma samtalet med "Ska vi hoppa studsmatta?". Hon såg så lekfull ut så jag kunde inte säga nej. Det var faktiskt roligt men väldigt kallt, hehe. Jag har världens huvudvärk och tänker stänga av datorn och koppla av framför TV:n. Först ska jag bara skicka SO uppsatsen, som ska vara inlämnad imorgon, till min mail. Sedan blir det alvedon och lite glass, det är grejer det!

Imorgon ska jag och klassen på en musikal som musikgruppen har gjort. Jag vet inte hur det kommer bli men jag antar att den är rätt B. Jag missar iallafall skolan vilket är ett stort +.

Vi hörs imorgon! :)


Galen Josefine!

Om ni undrar varför jag inte har bloggat på länge så är det för att min blogg har fuckat sig totalt. Headern ligger liksom under alla inlägg och menyn. Jag vet inte hur jag ska göra! Huvudvärken är påväg och jag ger snart upp, haha. Kan någon snäll människa hjälpa mig? *puppy eyes* ♥


Besök hos optikern


Har alldeles nyss kommit från optikern och sitter här och dricker te. Optikern undersökte mina ögon och sa att min syn hade blivit något sämre men inte alls mycket. Men det beror på att jag åldras och inte vuxit klart än. Dessutom skulle hon envisas med att jag hade något rött i ögat, jag sa att det var vanligt och hon vara nicka. Haha, men hon var trevlig så jag ska inte klaga. Jag och mamma köpte även nya linser så nu kan jag se i 6 månader framåt, wie! Nu ska jag vänta på mat och dricka upp mitt te. Jag ska även se om jag kan klämma in mitt namn på en uppsats. Haha, uppsatsen är precis så att den får plats på 2 A4 och namnet får inte plats.

Vi hörs! :) ♥


Nationella igen...

Godmorgon! :) Ska snart bege mig till skolan som vanligt men först ville jag bara skriva lite. Idag händer det ganska mycket för mig, haha. Nu på morgonen någon gång vid 9.00 så har jag muntligt nationella i engelska. Det är mitt sista nationella så äntligen kan jag pusta ut. Jag är jävligt stolt för att jag klarade alla utan att kollapsa, hehe. Sedan har jag även ett glosförhör, som jag förhoppningsvis kan utantill. Och inte nog med engelska så ska ett CV på engelska vara klart idag och det var jag klar med för länge sen. Det känns skönt att ha saker gjorda precis när man har fått dom, inte sant?:) Dom slipper man oroa sig för att man måste göra det och det och det. Man kan istället koppla av och bara va. Idag ska jag även till optikern och undersöka mina ögon som alla måste göra när det har gått ett år sedan senaste undersökningen. Jag ska byta linser idag och är i stort behov av att få nya eftersom mina är slut. Jag har månadslinser så jag byter par varje månad. Jag har tid 15.30 och jag hatar verkligen sakerna dom fibblar med framför mina ögon. Det är hemskt! xD Aja, nu ska jag bege mig till skolan så vi hörs senare! :)  ♥


Bounty<3Josefine

Mattias kom hit vid 16.00 och vi gjorde inte så mycket. Pratade, kramades och pussades som dom allra flesta paren gör. Jag fick thaimat till mat iallafall, det var über gott. Efter maten gick jag, mamma och Mattias en promenad. Snabbt gick det och som belöning fick jag en bounty(kärlek!). Dock stack Mattias hem direkt efter promenaden. Saknar honom jätte mycket just nu. För att försöka överrösta saknaden så kollar jag på "Anna Söker Assistent". Jag ska snart börja smaska på min älskade Bounty. Nu blir det TV och mera TV, vi hörs! :)♥


Vad är vitsen med glosor?



Vad är vitsen med glosor egentligen? Jag har 29 engelska glosor till imorgon och kommer förhoppningsvis kunna dom. Men det jag inte förstår är varför dom ger oss dom? Vi kommer bara kunna dom för stunden och sen glömma bort dom. Visst! Vissa är lätta att komma ihåg och är nästan likadana som svenska ord. En del av orden låter till och med som ordet på svenska, i huvudet. Dessutom kommer jag ändå inte ha någon användning för dom, iallafall inte "enriched-berikade". Jag vet för fan inte ens vad berikade betyder. Det här suger!




Till sommaren!

Tänk så fint det här nagellacket skulle vara på båda finger och - tånaglarna + en brun kropp på sommaren. Det får mig att längta ännu mer, jag vill ha sommar nu. Åh!


Fysikprov

Haha, rena skämtet säger jag bara! Jag menar nationella provet jag hade idag. Hur kan dom tro att jag skulle kunna det där? Jag förstår att det kanske ingår i kriterierna men vår No-lärare tyckte till och med att det var för svårt för oss. Men det otroliga är att jag kunde en hel del av det faktiskt. Förutom den andra delen som gick åt helvete. Det sköna med att ha prov i ett jätte svårt ämne är att man inte behöver bry sig. Man bryr sig inte om hur det kommer gå och får därför ingen ångest, haha. Jag tror det gick bra ändå, säger vi...hihi. Aja, nog om provet. Dagen har flyti på. På hemkunskapen fick vi baka goda, mastiga kladdmuffins. Dom var inte lite kladdiga och man blev inte lite mätt efter första muffinsen. Men det var gott! Jag slutade vid 15.00 och cyklade hem på rekord fart. Drog i handtaget och upptäckte att det var låst. Knackade som en dåre och ropade på mamma. Hon öppnade sömnig som jag vet inte vad, medans jag sprang in i huset och in på toaletten. Jag förstår inte varför man alltid ska bli så himla kissnödig precis innan man kommer hem!

Jag vet vad jag ska göra nu men om jag orkar det? Nja. Jag ska skriva klart och fixa lite med min fördjupning i SO och även plugga in glosor till imorgon. Imorgon har jag även Nationella prov i engelska, den muntliga delen. För att vara klar med det innan Mattias kommer till mig(Jippi!) så ska jag börja nu.

Vi hörs så fort jag är klar med läxorna! :)♥

Ingen blogglust!

Jag har verkligen ingen blogglust idag, och nu låter jag som Kissie eller Pissie eller någon. Men problemet är att jag inte orkar tänka. Jag orkar inte komma på något för att ni ska bli nöjda. Dessutom har jag världens huvudvärk och vill egentligen bara sova. Jag hade tänkt göra det för jag är ju faktiskt klar med SO:n. Men jag kom på att jag har NP i fysik imorgon och jag behöver plugga till det. Det känns som om det kommer gå åt helvete.

Jag vill hälsa alla 9:or lycka till på deras Nationella prov imorgon. Det blir mer på bloggen imorgon, förhoppningsvis. Vi hörs! :)♥


JAG HATAR SKOLAN!

Har precis kommit hem från skolan och äter min mellis som består av två mackor och alvedon. Dagen har varit piss, fick reda på en sak på sista lektionen och är inte på humör. Att huvudet bultar gör inte saken bättre. Dessutom måste man hålla reda på andras liv medans man försöker hålla reda på sitt eget. Jag sprängs snart. Det blir nog inte så mycket på bloggen idag. Jag har massor att göra. Jag har nationella prov i fysik imorgon som kommer gå åt helvete. Jag har 29 st glosor tills på torsdag, fint...och jag ska lämna in en uppsats på fredag. Men den är nästa klar så det är skönt.

NU...har jag skrivit av mig. Det blir plugg för mig idag, som ni ser. Jag ska be mamma köpa choklad sen, har mensvärk och...ja. Nu ska jag göra dagen till den bästa, vi hörs senare! ;)


JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!


Inte haft orken...

till att blogga sen jag kom hem från Nacka Forum. Jag var även med Mattias efter shoppingturen så vi kan skylla på det. Men jag kan säga er att jag inte har gjort så mycket. Bara ätit god mat, hoppat studsmatta, fått ett jobb på lördag och kramats och pussats med Mattias. Just nu kan sitter jag och äter glass med ananas precis som igår. Min far har tagit TV:n så jag kan inte se Svenska Hollywoodfruar som borde vara helt ointressant för mig. Dock har jag ingenting att göra och vad gör man inte för 1 timmes skratt? Man kan inte hålla sig för skratt så fort Maria(e?) kommer i bild.

Här får ni bilder på vad jag hittade i Nacka, både från idag och igår..;


Älsklingen från BikBok, 199 kr.


Cubus, REA 50 kr, love them. Storlek 32 och sitter som en smäck, as nice!


H&M, 69,50 kr, sjukt skön!

Vad tycks?:)

Det blir inge mer på bloggen idag. Min hjärna har slutat fungera och jag ska inte göra ett piss fram tills läggdags. Kanske ett bad, vi får se. Men ett måste är att prata med älsklingen, saknar honom!

Nacka

Sticker till Nacka med Mattias för lite shopping nu. Vi hörs! :)


Jump, jump, jump


Maximus ÄLSKAR när vi hoppar studsmatta med honom. Dock kan han inte hoppa själv coh såhär ser det ut när vi hoppar med honom :)

Själv sitter jag och nördar framför datorn ute på altanen. Försöker få lite sol medans jag väntar på Mattias, hehe ;)

Godmorgon! :)

Jag har precis vaknat, solen skiner och allt är gött. Idag ska jag vara med Mattias som kommer lite senare. Men nu blir det frukost på altanen i sällskap med mamma och Maximus. Det är så himla skönt att vara ledig! :)



Hur mår alla? :)♥

Godnatt-inlägg

Jag har absolut ingenting att göra uppe. Dessutom är jag trött och börjar bli rätt flummig. Det är ett tecken på att jag måste gå och lägga mig. Men jag tänkte; "fan vad skönt det skulle vara med ett bad". Jag är ju ändå ledig imorgon. I för sig så kommer Mattias ganska tidigt till mig imorgon, men skit samma. Jag vet inte hur jag ska göra, vi får se hur det blir. Om jag badar kommer jag säkert somna i badkaret och drunka, det skulle vara typiskt mig. 

Ni får ha det så bra och jag önskar er en god natt! ♥


Vaniljglass med ananas

Humorgalan var bra och rörande. Tycker så himla synd om barnen! Medan vi tittade på programmet så åt vi vaniljgladd med ananas, gud så gott det var. Dock tyckte inte Mattias om det, hehe. Efter programmet la vi oss och mös lite och då hände det en sak. Lite bråk, men ska möta honom nu...vi hörs!


Mums!

P.S, nu är allt bra igen, Josefine är happy och hon älskar Mattias mest i världen! :)


Humorgalan - för varenda unge

Mattias är på väg hit med bussen, ska snart cykla ner och möta honom. Tänkte köpa något gott också, är ganska deppig. När Mattias kommer så ska vi se Humorgalan och senare blir det en film. Tyvärr kan han inte sova hos honom bara för att Vincent ska till skolan imorgon. Jag är ledig imorgon, en så kallad studiedag. Haha! ;)


Tycker så sjukt synd om dessa barn! :(


Stan med pojkvännen ;)

Kom hem för inte så länge sen. Har varit i stan med min älskade pojkvän. Vi shoppade lite och åt lunch. Han fick med sig ett jätte snyggt linne som jag kommer dö av i sommar. Jag fick med mig en blåvit randig tröja som går en liten bit över rumpan. Den blir as snygg sen till brun hud, love it! När vi skulle hem blev det en jävla massa problem med tunnelbana men vi kom tillslut på en buss till Slussen. Den var jävligt seg + att vi fick stå och vänta på bussen hem en kvart i Slussen. Nu händer det inget speciellt, jag ska äta lite pasta med sås. Jag hoppas på att Mattias kommer hem. Behöver lite pussar och kramar nu!

Vi hörs! :)


Trött och sliten Josefine, hehe :)


1 maj

Jag och Mattias vaknade vid 07.00 idag och har inte gjort något speciellt. Kollat på TV, ätit rester av kladdkakan och ätit lunch. Jag ska sova hos honom idag igen och vi ska snart ut på en promenad till Konsum för att köpa godis ;)



Jag rider på Mattias axlar, wiiie :)<3


Jag älskar dig, älskling :')<3

Valborgsfirande





Det vart ett trevligt valborgsfirande med pojkvännen och några kompisar. Men det blev ganska lång tråkigt så jag tog bara några bilder på elden och församligen och sen stack vi. Hemma hos Mattias blev det mys och kladdkaka :)

Hur var er Valborg?:)