Tony's House HotelVi bodde på ett hotell som heter Tony's House Hotel. Ett hotell som låg underbart nära den kollektiva trafiken, som tog oss precis vart vi än ville fara. Ett hotell som var lagom mysigt med mindre mysiga trappor som gav oss daglig motion. 64 trappor, vare väll mamma? Det var dock bara till vårt rum, det fanns folk som bodde högre upp. Rummet var litet. En dubbelsäng, ett litet badrum, ett litet kylskåp, ett litet bord, en garderob och en TV. Dom enda timmarna vi spenderade i hotellrummet var en timme på morgonen då vi åt frukost och fixade oss för dagen. Även några timmar på natten (vi gick upp vid 9 varje dag) och kvällarna då vi låg och skrattade vi grannarna. Dom skrattade, vi skrattade åt dom, dom skrattade åt oss och sedan höll det på så.På kvällarna låg vi mest och chattade med folk från hemlandet. På hotellrummet fanns nämligen WiFi som jag och mamma missbrukade febrilt. Dock hade hotellet lite problem med nätet så mamma klagade hos personalen rätt många gånger. Men jag måste få säga att personalen var rätt skum. Ägaren till hotellet drack nämligen öl, ingen lättöl heller, när vi kom dit första dagen. Skumt? Ja! Och servicen sög som faen, yesyes. Inte för att jag brydde mig om att jag strosade runt i mina klackar bland jordnöttsskal. Haha, kärlek till jordnötter med skal!
På bilden kan ni se vår dagliga frukost. Muuuuuums. Det blev Starbucks så fort vi kom utanför dörren. Vem fan äter kakor till frukost? Feta britter!

 

Åh. Hahaha, jag kommer ihåg när jag stod nyduschad vid fönstret och skrattade med en kille nere på gatan. Helt plötsligt får jag för mig att luta mig ut från fönstret och börja garva. Nere på gatan stod det ett gäng killar. Alla kollade upp och en av dom började garva, och jag vet inte hur men tillslut fick jag även mamma att garva. Det fanns så himla sköna personer i London, inte var dom britter heller, haha. Åh, miss London!

Det där var hotell-kapitelet, kan man säga. Jag orkar inte skriva om hur resan till London gick, fantisera...jag hatar att flyga. Nästa kapitel kommer när det kommer :)

Kommentarer

Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Haha mycket skratt :D

2011-07-28 @ 23:40:15
URL: http://angelica.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback