Sängen väntar på mig

Fångarna på fortet är över och jag har ätit lite kladdkaka som inte var speciellt gott. Den var inte så hård som jag ville ha den. Men men, för att bli lite friskare och piggare till imorgon tänkte jag gå och lägga mig. Jag röstar ut vinnaren av tävlingen imorgon, då jag har mer tid och fler deltagit. Nu ska jag fixa mig och gå till sängs, vi hörs och hoppas att jag är friskare imorgon :]


Vinn en länk i min blogg!

Just nu har jag precis bakat klart en kladdkaka vilket jag blev sugen på att göra bara sådär. Ibland förstår jag inte mig själv. Hehe, kladdkakan blev lite för mjuk men vi får se. Den är säkert himmelsk, eller vad tror ni?;)

Medans jag äter lite kladdkaka och kollar på Fångarna på fortet kan ni som besökare vinna en länk här i min blogg. Det är bara att skicka ett litet varför-du-ska-vinna meddelande. Jag lottar ut den som jag anser mest värdig att vinna. Den här länken är uppe i en dag. Den som vinner dagens länk sätter jag upp imorgon och tar bort i övermorgon. Se det som en chans att finna nya besökare!


Five loves and five hates.

Five loves

- Min underbara pojkvän som kommer och pussar mig även fast jag är sjuk <3
- Min underbara skola och underbara klasskamrater.
- Mitt extrajobb på cafeét som gör mig rik...nästan.
- Hoffmaestro nästa fredag med Mattias.
- Musik. Musiken gör mig lycklig!

Five hates

- Djurplågare. Fyfan för sådant äckligt folk!
- Kompisar som skiter i en bara för att man har skaffat pojkvän.
- Mamma som tragiskt nog hoppat ur familjen. Iallafall vad det känns som.
- Köttbullar med makaroner till middag.
- Valet. Jag hatar valet, alla människor blir som hysteriska och tror att dom har rätt i allt.

Stackars skalbagge! :(

När jag var ute på promenaden med Celi tidigare idag så hittade jag en skalbagge på marken. Varför jag la märke till den var för att den snurrade runt på rygg. Den stackars skalbaggen kunde inte vända sig om och jag försökte hjälp den upp. Dock ramlade den bara tillbaka på rygg hela tiden och jag förstod inte vad problemet var. När jag kollade närmare på skalbaggen så såg jag att den hade tappat ett ben. Jag tänkte att den här ska inte behöva lida men jag kunde absolut inte bara trampa på den. Vafan! Man kan inte trappa på ett djur medvetet. Det skär i hjärtat för tusan, iallafall på mig :(

Vad tycker ni? Skulle ni kunna trampa på stackars Skalbagge bara sådär? :o


Home Sweet Home

Bara för att ha någonting att göra så var jag nyss iväg med pappa och bilen. Pappa skulle hämta Maximus på dagis och jag älskar att vara där. Det finns så många söta småbarn som man kan rufsa i håret. Det är så gulligt för när man rufsar dom i håret så kollar dom alltid upp och ger ifrån sig ett "hihihihihihihi". LOVE IT! Jag vinkade även till min kusin Molly som är för blyg för att våga krama eller säga hej till mig. Det är mindre gulligt eftersom jag älskar att krama henne, hehe. Jag skulle vilja ha hennes gyllenbruna hår som hon har fått från hennes mamma :]

Till middag blir det köttbullar med makaroner, usch och fy!

Ance - attans vilken snygg klänning!

Jag skulle bara kolla runt lite på Nelly och hittade en ursnygg klänning. Perfekt till ett större evenemang eller festen. Det är bara att njuta av synen eftersom den kostar ca 3000 kr. Lite dyrt för min plånbok kanske men ack så snygg den var!

ZORAH PRINT DRESS


Katt-jäveln stod i vägen!

Update för vad som har hänt än så länge, hihi ^^

För kanske 30 minuter sedan så skulle jag ut på en promenad med hunden för att få lite luft. Vi skulle gå runt Hästkroken (min gata) som ser ut som ett U. Man kan gå runt hela gatan vill säga. Men när vi kommer till hälften som är vi tvungna att stanna för att det står en aggressiv katt mitt i gatan. Celi ska förstås spela störst och vackrast fast hon i själva verket är liten som en skit. Hon skäller och skäller och katten blir argare och argare. För att dom inte ska börja bråka så är jag tvungen att gå tillbaks samma väg som jag kom. Dumma katt!

När jag är hemma igen så släpper jag bara in Celi för att gå ut igen. Jag och Mattias hade nämligen planerat att pussas och kramas lite i skogen. Han fick inte komma hem till mig eftersom jag är sjuk. Vi stod där i kanske 20 minuter och bara pratade och kramades/pussades. Underbart!

När jag går tillbaks så står det en lastbil på vår parkering och lastar av måste saker. Av dom sakerna ska vi bygga ett förråd till Maximus alla hjälpredor. Hans stora vagn, cykel och annat han kommer få. Därefter gick jag in och åt lunch som bestod av rester från igår. Nu sitter jag här och snorar, men jag funderar på att smaska i mig en bulle. Pappa har nämligen köpt glass och bullar, den gottegrisen! Självklart kan jag inte hålla fingrarna i styr -.-'

Jag som skulle sluta äta godis och sådant på vardgar. Jag kommer säkert misslyckas men jag vill så gärna! :/


Your voice...omg!

Det är så himla mysigt att prata i telefon med den man älskar sent på kvällen. Det är bara ni två och ingenting annat existerar just då. Jag och Mattias pratade i telefon sent igår kväll vilket var jätte länge sen. Det var hur mysigt som helst och självklart blev man ledsen när man var tvungen att lägga på. Dumma skola som tvingar en att gå upp tidigt, fy.

Det blir även mysigare om man ligger i sängen under ett varmt täcke. <3


För sjuk, hemma idag.

Idag fick det bli så att jag stannade hemma eftersom jag är sjuk. Jag orkar inte göra någonting, min näsa rinner och mitt huvud känns tungt. Mamma sjukanmälde mig eftersom jag inte får göra det själv (är inte 18 år). Så idag har jag sovit lite längre, dock inte så länge som jag hade velat. Jag gick upp vid 10.00, vad är det? Jag ville ju ta sovmorgon. Menmen, jag gick upp och gjorde frukost till mig. Det fick bli havregrynsgröt och en kopp te vilket min mage älskade. Det var jätte länge sen jag åt havregrynsgröt faktiskt. Men jag ska nog slänga mig i soffan och kolla på TV hela dagen, hehe. Vi får se ;)

Det kanske inte ser så gott ut, men det är faktiskt det, hehe :)



Jag älskar dig så himla mycket.<3



Du sprang och sprang, men aldrig ifrån mig. Du förstod att jag älskade dig.<3

<3

Badat med lillebror

Tanken var att jag skulle bada själv och läsa en liten stund. Dock kom lillebror in i badrummet när jag skulle hoppa i. När han såg att badkaret fylldes av vatten så klädde han av sig och hoppade i med mig. Så jag har badat och plaskat med Maximus en stund. Nu ska jag dricka te och sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa. Gud så trött jag är pga förkylningen. Usch för att vara sjuk!


Kvällsoutfit



Skulle sitta fint!

Lite naturgodis skulle inte vara helt dumt just nu...yummi!


...dock fanns inte mina kokostoppar med på bilden :/

Musik gör mig piggare

Fy vad sjuk jag är. Det känns som om näsa ska bli en flod och huvudet en mjölpåse. Visst är det synd om mig? Men det är inte bara jag. Halva min familj har blivit sjuk och många nära och kära också. Snart kommer väll hela Värmdö (jag bor där) gå runt och snora. Vad du nu är, du är inte välkommen, du får inte göra oss sjuka!

Men som medicin lyssnar jag på musik och dricker te. Musik är det bästa jag vet och jag lyssnar på nästan allting. Det gör mig även piggare när jag är sjuk. Musik får mig glad och jag dansar nästan i stolen men bara nästan. Så pigg är jag faktiskt inte och skulle egentligen behöva gå och lägga mig. Men det är så himla tråkigt så jag skiter i det. För en stund tänkte jag springa en runda men efter lite fundering så kom jag på att jag bara blir sjukare om jag går ut. Det är fan svinkallt ute!

Men hörrni, jag tänkte fråga vad ni gillar för musik? Det är alltid roligt att veta. Och om ni vill kan ni gärna skicka era Spotifylistor till mig om ni har någon. Hehe, själv lyssnar jag på allt som sagt. Men The Libertines funkar nog alltid, glad som ledsen! ;)


Mattias är världens bästa!



Jag och Mattias var inne på Cubus och
jag skulle bara kolla lite. Jag valde fram lite
kläder och gick mot provrummen. När vi kom fram sa han "Jag går runt och kollar lite, prova du". Jag tänkte inte mer på det och när jag var klar så kom han in i provrummet och räckte fram en påse.
Han hade, gulligt nog, gått till kassan och köpt dom här stringen. Även fast han är stundent och nästan pank så gjorde han det. Han är världens bästa! :') <3

Born to be HOT!





Jag tyckte att det stämde in på mig så jag
var tvungen att köpa dom. Jag behövde
ett par sköna trosor som även är snygga. Fattar ni? ;)

50 kr inne på New Yorker ;)














Sjuk, JA!

Dagen började med att jag och Mattias åkte in till Nacka Forum. Dock kom vi dit för tidigt, alla cafeér lockade oss,  så vi tog en fika. Det fick bli en varmchoklad för min del och jag ångrar att jag köpte den eftersom att den inte bara var svindyr utan också äcklig. Menmen. När alla affärer öppnade så lämnade jag tillbaks en tröja som jag köpte igår när jag och älsklingen var och shoppade. Den var jättesnygg men dock för stor för mig.

Vi sa hejdå till varandra sen, han åkte hem och jag gick till skolan som ligger 10 minuter från Nacka Forum. På väg dit kände jag mig jätte hänging och var helt säker på att jag lite senare skulle åka hem. Lektionen (Foto A) startade och vi hade en genomgång om allt vad foto heter. Jag lyckades hålla mig genom genomgången men när vi skulle börja fota så kände jag att jag var tvungen att åka hem. Till och med läraren tyckte att jag skulle åka hem så jag gjorde det.

På väg hem, nere i centrum, så fann jag mamma gåendes så jag hoppade av bussen och sprang fram till henne. Hon hade jobbat och precis varit hos tandläkaren och skulle gå och hämta Maximus. Jag hängde med henne på en promenad till Maximus dagis (2-3 km kanske) och hämtade honom. Därefter handlade vi och gick sedan hem. Nu är jag hemma och har precis ätit lite mellis, kändes nödvändigt. Jag kommer nog sitta här ett litet tag till men mitt huvud känns tungt så vi får se.

Jag tänkte bjuda på lite bilder från det jag lyckades behålla från shoppingen. Nämligen ett par trosor, haha. Dessutom så överraskade min söta pojkvän mig med ett par übersöta string ;)

Anna, min sjukt bra lärare, under lektionen ^^


Sjuklingen Josefine!

Som sagt jag jobbade men det gick inte så bra och jag gick mest runt som en zombie. Jag hade (har) jätteont i både halsen och ansiktet och jag kände att kroppen inte hängde med riktigt. Så jag bad chefen att få gå hem tidigare och det fick jag efter lite om och men. Han var lite konstig där ett tag. Men men, jag ska även stanna hemma och jag har en som kommer istället för mig. Jag bad även om att få min lön och det fick jag, woho.
Jag åkte hem med all packning (det var meningen att jag skulle åka direkt hem till Mattias efter jobbet men han sover hos mig istället) och städade mitt äckliga rum. Sen dess har jag duschat och nu sitter jag här påklädd och snygg. Men vart är Mattias? Jag hoppas han kommer snart. Jag är as hungrig så jag hoppas det blir något gott till middag. Pappa står och lagar den nu så jag ska kila dit och kolla vad det blir.

Ni får ha det så bra så länge! :)


Tjäna pengar

Förlåt för den kassa uppdateringen igår. Det blev jätte konstigt men aja. Gårdagen slutade über mysigt. Jag och mamma gick ner och handlade mat och godis. Jag fick mitt älskade naturgodis (som jag har kvar idag, awesome!). Vi åt och sen kom Mattias hem till mig och vi kollade på film och mös.

Idag har jag jättejätte ont i halsen och ansiktet. Det känns jätte konstigt och jag knaprar halstabletter för att det ska bli bättre men det blir ju inte det. Idag ska jag jobba och jag känner att jag inte kan ringa och sjukanmäla mig. Jag ska dit ändå, det är ju ändå bara 4 timmar så jag ska försöka. Nu ska jag fixa mig lite och vara med Mattias en sista stund. Vid 12 åker jag till jobbet och kommer hem någon gång vid 18.00. Så vi hörs efter det om jag får låna Mattias dator ;)


Tagen med min nya kamera...I looove it! "Tillbaks till Cafét och dess disk!"


En paus från bildanalysen

Nu ska jag ta en paus från bildanalysen och sträcka på benen lite. Idag är det fredag och det betyder att man ska jag käka massvis med godis (inget måste). Därför känner jag att för att spara mina pengar lite så hänger jag med mamma och köper mitt naturgodis. Det är ju vääääldigt dyrt (upptäckte det igår, buhu) så ja, jag tycker min idé är väldigt smart. Dessutom har jag väldigt ont i halsen så jag tänkte köpa halstabletter också.

Jag får fortsätta med denotation, konnotation, linjer, former, perspektiv, riktningar och karaktärer när jag kommer tillbaks. Innan mamma blir pissed så lämnar jag placet. Vi hörs när jag är tillbaks! :)

Fortfarande inga bilder -.-'


Det går bra nu

Det går väldigt bra nu och jag är extremt lycklig. Skolan, klassen, pojkvännen och livet är perfekt just nu. Anledningen till att jag inte har uppdaterat är att jag har varit helt upptagen. Men ja, jag ska försöka börja skriva igen men jag måste erkänna att det är tråkigt att uppdatera när jag inte får några kommentarer. Aja, jag ska uppdatera mer från och mer nu!

Idag vaknade jag hemma hos Mattias, åt frukost och mös lite och sen tog jag bussen till skolan med Sofia. Det har varit helt okej men lektionerna har varit otroligt tråkiga. Matte, Samhällskunskap och Svenska...kan det bli tråkigare? Nej! Men jag var bäst på svenskan så poäng till mig. Sofia skulle på något möte om ett Kenya-projekt så jag fick åka hem själv på en proppfull buss. Men nu är jag hemma och har precis ätit upp mitt sista naturgodis (sååå gott!) så jag är jätte ledsen. Istället för att sitta och böla ska jag försöka göra klart min bildanalys som ska in på måndag. Panic room!

Senare blir det fredagsmys med älsklingen, förhoppningsvis har jag köpt mer naturgodis! :]


Just nu - Fångarna På Fortet

Om någon vill veta så drack jag nyss min första kopp kaffe och tyckte att det var gott. Colt va? ;)


För mycket müsli

Efter för mycket müsli med filmjölk känner jag mig illamående och tjock. För att få bort illamåendet ska jag ta en varm dusch, fixa mig för sängen och sen lägga mig och läsa en bok. Vi hörs imorgon och hoppas på bättre uppdatering då. Det känns nämligen som om jag glider ifrån bloggen, som om det inte är viktigt längre. Kanske blir bloggen ett avslutat kapitel inom en snar framtid, vi får se :)


Bildanalys

Jag satt och försökte skriva en bildanalys och har faktiskt kommit en bit. Dock tänker jag inte skriva klart den idag för jag måste tänka lite. Annars blir det feeeel. Nu ska jag...fan, jag kom på att jag har gjort det och glömt det i köket! Aja, nu ska jag fota lite och jag tror att pappa har en film. Te på det blir awesome! ;)


Fotografiska today!

Gårdagen slutade med att vår sockerkaka blev pannkaka (alltså jättedålig) och jag stack hem till Mattias och sov över hos honom. Det sista var jätte mysigt och jag längtar verkligen till helgen.

Men idag vaknade jag vid 07.00, åt frukost och sen gick vi till bussen. Jag hade läxa till idag att läsa ut ett häfte och det gjorde jag självklart i sista stund (på bussen). Första lektionen var Estisk verksamhet vilket var rätt roligt. Vi gjorde ingenting avancerat så det var skönt. Efter det hade vi lunch och jag och ett gäng gick ner till en resturang och käkade. När lunchen var över skulle vi äntligen få våra efterlängtade kameror och alla sprang ditt läraren sa att vi skulle ställa oss. Jag tog det dock rätt lugnt och satt och väntade. Kameran är som Gud för mig! När vi hade fått våra kameror och gått igenom den så såg vi en film om Annie Leibovitz (en känd fotograf).
Hon var jävligt cool och udda, love her!
Sedan åkte vi till Fotografiska (ett museéum som ligger i Slussen) där vi kollade på utställningen. Allt var så jävla coolt att jag fick ont i huvudet (ha-ha-ha, har det fortfarande -.-').

Efter skolan stack jag till Nacka Forum där jag mötte upp Mattias för att gå till Ungdomsmottagningen. Vad jag gjorde där angår inte er så det är nog en liten hemlis. Efter det gick vi även ut och in i olika affärer och kollade lite. Mattias köpte ett par jeans och jag försökte leta efter en fin-fin skjorta vilket är omöjligt. Allt blir bara för sexigt på mig, haha! ;) Vi tog även en fika och då passade jag på att ta lite kort med min älskade kamera.
Men nu är jag hemma och har precis ätit. Vi fick en läxa idag så jag tänkte försöka mig på den idag och sen ska jag fota lite, gaaaah! :D


Bakning pågår

Just nu är jag igång och bakar en sockerkaka med älsklingen. Vi var sugen på något gott så vi var tvungna. Det fattas socker och vaniljsocker så han är bara nere och köper det. Snart fortsätter bakandet och gud så gott det ska bli med sockerkaka sen. Vi hörs när Mattias har gått hem! :)


-

Efter 5 timmars jobb ska jag äntligen få mysa med min älskling igen. Imorgon är det skola igen och det är även min första lektion i Foto A. Förhoppningsvis får vi våra efterlängtade kameror imorgon, najsnajs. Nu ska vi ta en promenad med hunden och sedan ta något att äta. Vi hörs efter skolan, kram! ;)


Erik Grönwall nya sångaren i H.E.A.T, what the fuck!?

ASSÅ, SER NI? VAD FAN ÄR DET HÄR? NU BLIR JAG ARG! DEN LILLA SAKEN FÅR INTE SPELA I ETT ROCKBAND!
Visst...bandet är inte bra men det är fan inte Erik heller!


Jobba idag igen

Efter lite mys i sängen gick vi upp och åt frukost. Nu lyssnar vi på musik och chillar, och det ska vi göra tills jag drar iväg till jobbet. Idag blir det jobb idag igen, känns inte så lockande men jag känner att jag måste göra det här. Det kanske blir bättre sedan, jag menar...att vara diskplockare är inte roligt. Yes, nu ska jag ta bort min smink som jag glömde ta bort igår och sen ska jag mysa med älsklingen :)

Vi hörs efter jobbet, kram!


Jobbat

Har kommit hem från jobbet och precis tagit en dusch. Jag var alldeles svettig när jag kom hem eftersom det är så fuktigt ute. Jobbet var inte så värst roligt men jag hade snälla arbetskamrater vid min sida hela tiden. Jag och en annan kille gick runt och plockade disk hela tiden, från 13 till 17 och jag vet inte hur mycket jag har gått. Jag har jätte ont i fötterna, hehe. Men jag slutade tillslut och fick i mig lite mat innan jag stack. Det gick iallafall jätte bra! Innan jag gick hem när jag klev av bussen så köpte jag med mig två kexchoklad som jag ska mumsa på ikväll. Jag tror Mattias kommer ikväll så då blir det mys. Fan vad jag ska kyssa honom!

Det här är sista inlägget för ikväll, jag orkar helt enkelt inte skriva mer. Kram! :)


LOVE IT!

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att få gå till bussen. Jag har hittat (eller jag har hört den förut men skit samma) en låt som jag just nu spelar om och om igen. Den är så himla bra, den där rösten grrr!

Det här blir nog sista inlägget innan jobbet. Jag drar till bussen 20 över. Men vi hörs efter jobbet! ;)


Answer me


Godmorgon

Godmorgon alla underbara och mindre underbara. Jag vaknade för inte så länge sen med Mattias och gick upp och åt frukost. Han stack dock för några minuter sen för att han ska jobba (sista gången hoppas vi). Jag ska egentligen sova lite till just nu men jag kan inte somna om så jag sitter här istället. Men det är så irriterande för jag behöver den där sömnen om jag ska kunna jobba. Aja, idag ska jag jobba för första gången på mitt första riktiga jobb. Det känns pirrigt och jag hoppas att det kommer gå bra. Jag ska vara där 12.50, så innan ska jag kolla på ett plagg jag gärna vill ha.

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att dom andra ska vakna för att ha någon att prata med. Det känns ensamt nu när Mattias stack, haha. Men nu ska jag läsa lite bloggar så vi hörs senare :)

2 Par Strumpor för 1 kr!

Jättefin låt!


Precis vad man behöver!

Mattias är så himla gullig. Vet ni vad han hade med sig när han kom hem till mig? Han hade med dig pepparkaka som hans pappa hade bakat. Att hans pappa hade bakat förvånade mig faktiskt. Men det var jätte gott. Hehe, men vssit var det gulligt? :]



Ogillar seriösa lärare

På dom här tre dagarna i skolan har jag märkt en sak som jag ser positivt på. Lärare brukar oftast vara tråkiga och seriösa, aldrig skratta eller svära. Men på mitt gymnasiet är allt så slappt och jag älskar det. Mina lärare skrattar, skämtar, svär och ja, allt vi ungdomar gör. Egentligen tycker jag att det behövs lärare som är roliga och kan skratta för att vi elever ska tycka att det är roligt att gå på lektionerna. En lärare som står och babblar på om massa saker och som aldrig skrattar och skämtar är det tråkigaste som finns. Ni måste ju hålla med mig? Visst, det ska ju inte gå över gränsen så att det stör vår koncentration och studietid men alltså, come on!

Jag vill ha roliga lärare så är det bara. Vad tycker ni?:)


Vad händer just nu?

Jag har försökt fixa lite i mitt rum men det ser fortfarande ut som ett bombnedslag. Det är bara min säng som ser okej ut. Och det är inte okej! Det är jätte kallt både inomhus och utomhus så jag har satt på mig myskläder. Jag orkar inte gå runt med tajta jeans som man måste dra upp hela tiden. Pappa har precis kommit hem med middagen så jag ska äta nu. Snart kommer Mattias och vi har bestämt oss för att skita i Amanda ikväll. Ikväll blir det myspys i soffan istället. Nu ska jag äta thaimat vi hörs nog imorgon eller senare idag :)

P.s imorgon är det första dagen på jobbet, neeervöst! :O


Anonym har en fråga!

Kommentar från Anonym; Vilken linje går du?

Svar: Efter du är anonym så svarar jag på frågan i bloggen. Dels för att du ska få veta och för alla som inte har förstått det. I 9:an så hade jag svårt för att bestämma mig om jag skulle välja Media inriktning Media eller Media inriktning Foto. Men tillslut så kände jag att Foto var det jag vill göra. Jag vill bli en fotograf så jag valde Foto. Nu går jag där, det här var min 3:e dag och jag stormtrivs. Jag går i världens bästa klass, 1E! ;)


Nya kompisar är alltid roligt :)

Jag kan säga att gårdagen slutade med att Mattias kom hit, vi gjorde det par brukar göra. Sedan gick vi och la oss. Hur mysigt som helst! ;)

Idag gick vi upp och vi hade bestämt att Mattias skulle hänga med till min skola för att se hur den såg ut. Vi skulle även möta upp Sofia som började i min klass idag. Mattias stack när vi kom till skolan och sen gick vi till informationen och Sofia gick för att prata med rektorn. Utan kom hon med en hög papper som hon skulle skriva på. Sedan började matten, efter det samhällskunskap, lunch och sedan svenskan. Någon gång därimellan han jag skaffa mig kompisar. Jag har pratat med rätt många idag och det känns väldigt bra. Jag och Sofia åt lunch med en tjej som heter Felicia idag och henne kramade jag i slutet av dagen *stoltstoltstolt*. Hon är jätte snäll och har samma musiksmak som mig! :) Efter skolan gick jag och Sofia till Nacka Forum (10 minuters gångavstånd från skolan) för att köpa "strumpbyxleggings". Jag vet inte vad det heter egentligen men ja, det finns ju två sorters leggings. Sedan åkte vi hem och råkade hamna i en bilkö men nu är jag hemma och känner mig lycklig. Vi har nämligen en jätte snäll granne som älskar kaniner. Hon försöker sälja min kanin för att hon vill att kaninen ska få det bättre. Jag har sagt förut att jag har försökt göra det men det har inte gått så bra. Jag hoppas iallafall att min kanin får det bra för hon är trots allt jätte gullig och världens bästa kanin.

Nu ska jag försöka räkna ut vad som händer idag. Jag ska iallafall vara med Mattias. Det var snack om att vi skulle gå på Amanda Jensen som spelar på Grönalund idag men jag vet inte. Det regnar ju lite då och då, pallar inte bli blöt. Men vi får se, hur har ni haft det idag?:)


I Look Like This Today


Nu har jag någon...

att snacka med på rasterna och lektionerna med. Sofia ska nämligen börja i min klass imorgon och jag älskar det. Det gör självklart hon med eftersom det var hennes första handsval men hon kom tyvärr inte in. Men idag ringde hon och mailade rektorn och frågade vilket ledde till att hon fick en plats i min klass. Så imorgon ska vi åka in till skolan lite tidigare och fixa lite. Det känns så jävla skönt att få göra det man vill och samtidigt ha en bra kompis vid sidan. Jag och Sofia i samma klass, hur kommer det gå tro? Äsch, det kommer gå asbra! :)



 DrLove.se

Reklam, Rusta

Ni vet väll vad Rusta är? Det måste ni ju veta efter all deras reklam på TV i detta år. Om ni inte vet så ska ni få lite information nu. Rusta är en butik som erbjuder ett brett sortiment av bra och trendiga varor till hemmet och fritiden. Det är mattor, stolar, poolar, duschar och massor av andra bra saker. Det som gör företaget så bra är att dom alltid kommer med nytt. Varje gång jag är där så ser jag alltid nya grejer. Deras sortiment förändras hela tiden med säsongen. Att dom har mycket grejer i sin butik är ingen nyhet. När man går in i affärer vet man itne vart man ska kolla eftersom det finns så mycket grejer. Jag tycker att Rusta är bra på det sättet att dom har bra grejer till låga priser. Det är inte jätte dyrt som det kan vara i vissa affärer och det är bra för dig och din plånbok. Det är även bra att Rusta har en sajt där man kan beställa hem sakerna man vill ha. Om man inte orkar åka till butiken så är det bara att klicka hem sakerna via sajten.

Tillslut vill jag bara säga att man inte ska ta Rusta som en skitbutik bara för att det är låga priser. Det finns varor i butiken som verkligen är bra som inte kostar så mycket. Gå in i butiken eller checka sajten och kolla, det skadar inte :)


Samhällskunskap är det tråkigaste som finns!

Har precis kommit hem från skolan och sitter och lyssnar på musik medans jag väntar på Mattias. Idag hände det inte så mycket i skolan, dagen började med Matte. Schemat hade flyttats ner så vi hade ingen mentorstid så vi hade bara samhällskunskap och matte. Vi hade samhällskunskap i 2 timmar och det var verkligen as tråkigt. Det finns ingenting tråkigare. Jag tyckte att en timma räckte men han ville fortsätta i en timma till. Tur att jag slutade tidigare idag iallafall. Sedan åkte jag hem och ja, nu sitter jag här, hehe. Känner mig rätt trött så jag ska nog ta en powernap innan Mattias kommer. Vi hörs! ;)

Some lovely music for my darlings ;)
 

Jag kan inte sova utan förlåtelse

Jag betedde mig som en bitch, mot er båda. Som en jävla bitch, mycket värre till och med. Jag var så jävla äcklig dom där dagarna. Seglade mellan er två och trodde att ni var dockor utan känslor. Jag tänkte bara på mig själv. Fyfan för mig själv. Nu förstår jag hur dåligt ni måste ha mått. Aldrig mer ska jag bli ett sådant svin igen.


Mitt huvud sprängs!

Ont, ont, ont i huvudet. Jag vet inte vad jag ska ta mig till och det känns som om huvudet ska sprängas snart. Även fast jag har ont i huvudet så känner jag att jag måste ut och springa en runda men pallar jag verkligen det med huvudvärken? Ska jag ta det imorgon kanske? Ja, det får nog bli så. Istället tänkte jag nog, eftersom jag inte kan läsa pga huvudvärke, baka något gott. Vad sägs om en kladdkaka, det går hem hos folket här hemma iallafall. Eller...klockan är ju fan as mycket. Måste gå och lägga mig snart för att palla upp till skolan. Det kanske blir så att jag tar en varm dusch, mumsar lite på en alvedon till, dricker lite te och går och lägger mig. Finnimang!


Snälla, snälla Alvedon...hjälp mig!?


Café Belmondo

Idag skulle jag även till Cafét för att prata med ägaren om det där jobbet. Jag åkte in till stan och knatade in på cafét och frågade efter chefen. Kassören sa att jag skulle gå upp en våning och där satt han och hans fru (som jag fick reda på sedan). Vi pratade lite och hälsade och sedan visade hans fru runt mig på cafét och det var verkligen jätte fint. Det är i 2 våningar och det ska även tillkomma en till våning sen. Efter en kort visning och så (hon var verkligen jätte trevlig!) gick vi upp till honom igen för att prata annat. Lönen hade jag liksom inte tänkt på men jag tror att den jag kommer få är helt okej. Arbetstiderna är också helt okej, jag jobbar 4-6 timmar till att börja med. Jag gick därifrån lycklig och tänkte; "Fan, det här är mitt första riktiga jobb!". Jag ska börja jobba redan på lördag och även söndag. Jag ser framimot det och det ska verkligen bli roligt. Efter det kollade jag runt lite i affärer och vi även reda på att någon har öppnat buren till våran fågel så hon är borta. Vi har misstankar om att grannen har tagit henne och knäckt nacken på henne för att hon låter så mycket (hon står ute nu på sommaren tillsammans med min kanin). Den grannen hatar verkligen oss så det skulle fan inte förvåna mig. Men jag ska inte säga något,
det kan lika gärna vara någon annan.



Aja, jag var iväg och handlade med pappa för en stund sen. Jag fick med mig tre block som jag ska ha till skolan. Första lektionen imorgon är matte och jag hatar verkligen det. Så jävla oschyst att börja med det tråkigaste ämnet, hehe. Jag har precis ätit tacos och ska snart lägga mig och läsa. Vi hörs! :)


Första dagen på gymnasiet

Jag var jätte nervös på morgonen och hade jätte ont i magen på bussen på väg till skolan. När jag väl skulle gå av så var det jätte många som skulle gå av och gick i samma riktning som jag. Jag gick och gick och kom tillslut till kaféterian där det satt fullt av ungdomar. Jag satte mig på en stol, kollade mig omkring och väntade på att rektorn skulle komma och ropa upp oss. När jag och min klass ropades upp upptäckte jag att det var minst 30 stycken som skulle gå i min klass. En hel drös tjejer och ett par sköna killar. Vissa blyga och andra hur sociala som helst. Väl i klassrummet eller "fotostudion" så började dom prata om information och sedan fick alla presentera sig själv och säga varför man valt linjen. Det vart en hel del intressanta svar faktiskt. Efter det fick vi en rundvandring i skolan och hälsade på lärare som vi skulle ha. Därefter gick vi in i en sal där vi fick en lektion i hur man använder en sida på internet som heter tick-tack. Det är ingenting speciellt, men allt som jag behöver veta finns där så, ja. Jag skickar in mina uppgifter och uppsatser via den sidan tillexempel. Direkt efter den lektionen så gick vi in i en datasal för att skapa ett konto till den där sidan och självklart skulle allt krånlga så vi fick vänta. När alla var klara blev det äntligen lunch. Vi kommer få ett matkort sedan som fylls på med 40 kronor varje dag. För att lärarna ska känna igen oss så gick vi sedan för att ta kort på oss och där fick vi även ett busskort. Efter lite "lekar" i klassrummet så gick hela klassen samlad till busshållsplatsen och åkte hem. Hehe, det var inte så mycket detaljer men man var ju nervös för att göra fel hela tiden. Jag försökte prata med folket och det gick rätt så bra. Vi får se hur det blir, jag hoppas jag får någon att snacka med iallafall :)

Det var första dagen, vi får se hur det går imorgon. Hehe! ;)

Nöjd Josefine med huvudvärk och värk i magen på grund av hunger. Nu ska jag ta en alvedon och berätta om hur det gick på jobbet.




Vilse i Farsta Centrum

När vi väl kom till Farsta Centrum och dom lämnade mig där så gick jag först in på H&M. Där tog jag med mig en massa kläder (även fast dom inte var av intresse) bara för att hålla mig sysselsatt. Sedan gjorde jag så affär efter affär och visst, jag hade med mig mammas bankkort men köpte ingenting. Haha, kan ni fatta det? Helt sjukt! Haha, men när jag hade gått där i en timme så var jag klar och visste absolut inte vart jag var. Jag hade helt enkelt gått vilse. Jag gick och gick men kom aldrig dit jag skulle, men det var bara för att jag dessutom hade glömt hur vår "mötesplats" såg ut. Så jag sprang runt där och letade i en timma och tillslut så ringde mamma och frågade vart jag var. Hon förstod ju inte att jag hade gått vilse så dom väntade på mig och jag förklarade. Dom skrattade och förstod inte hur man kan komma vilse i Farsta Centrum. Jag kan det. Efter det så gick vi och käkade på Donken för att vi var så hungriga.

När vi väl var klara i Farsta Centrum så åkte vi och hämtade upp Maximus på dagis. Vi svängde även förbi Mekonomen och köpte en bilstol till Maximus och det var även där vi hämtade upp Mattias som är här just nu. Sedan dess har jag ätit middag och varit med Mattias. Jag tog nyss en dusch och vi ska snart dricka te och äta frukt, så himla mysigt! Jag är ganska nervös inför imorgon faktiskt. Tänk att jag börjar gymnasiet imorgon, pirrigt :) För att läsa om hur första dagen var så kan ni ju läsa imorgon, godnatt! ;)


Farsta centrum med familjen

Nu sticker jag och fmailjen till Farsta centrum för att fixa lite saker. Mina föräldrar ska på ett möte och jag ska shoppa lite saker som jag ska ha till gymnasiet. Dom ska sitta på ett möte i 2 timmar så vi får se om jag har roligt i affärerna eller däckar någonstans efter 1 timme och måste vänta på dom. Nu måste jag dra, vi hörs senare! :)

Såhär söt är jag idag! *host*


Ni har väll inte missat dessa?

Ni har väll inte missat dessa skönhter från Gina Tricot? Sköna, luftiga och billiga, 149 kr..pfft!? Jag vet inte om jag ska köpa mig en sådan eftersom sommaren håller på att ta slut (ouch!). Vi får se men ni kanske har införskaffat er en sådan? ;) Tell me!


Sista sovmorgonen!

Den här morgonen var ju sista sovmorgonen och jag kan inte kalla det sovmorgon. Jag vaknade vid 10.00 av att telefonen ringer och telefonen ska ju förstås ligga i mitt rum så jag springer upp och svarar. Förmodlingen lät jag väldigt trött och hatisk, typ "varför ringer du mig? grrr!". Det var någon Eva som ringde som ville snacka med mamma så jag gick upp och väckte mamma som óckså sov. Haha! Efter det tänkte jag att det inte var någon idé att gå och lägga sig för nu är jag pigg. Så nu sitter jag här och äter en skål Special K och funderar på vad jag ska göra idag. Först och främst måste jag elta fram ett lås till mitt blivande skåp på gymnasiet ;)


Sleep time for Josefine...

Jag tog ett varmt bad istället för att kolla på film. Det kändes som om jag behövde det eftersom jag hade så himla ont i huvudet, dock blev huvudvärken bara värre när jag satt där. Så jag gick upp, tvättade ansiktet med en kräm och gjorde gott te. Nu när jag har druckit upp det och har borstat tänderna känner jag att sängen lockar mer än vanligt. Min huvudvärk har försvunnit så jag ska nog ligga och läsa ett tag. Jag känner att jag ville läsa ut det gamla och börja på det nya. Så till alla underbara där ute, sleep tight!


Pussat lite på f&f :)

När jag skrev förra inlägget så var det här två killar från ett företag som skrotar bilar. Dom skulle hämta mammas gamla bil (mamma tog körkortslektioner förut och köpte därför en bil, dock avbröt hon utbildningen) som vi inte ville betala underhåll för. Bakom dom kom en annan bil och föraren klev ut för att kolla vad vi höll på med. Tydligen hade hon inte stängt av bilen helt (vet inte vad det heter) och bilen fortsatte åka framåt. Dom upptäckte det lite sent så bilen åkte in i skrotarnas bil, haha. Det såg lite roligt ut ;) Iallafall, efter att dom klarat av det där och pappa hade druckit lite kaffe så åkte vi till farmor och farfar. Där borta skulle farfar förklara hur man använder en GPS för mamma och pappa ska till ett sjukhus imorgon. Jag pussade även lite på dom och fick en jättegod soppa från farmor i en liten låda. Så imorgon eller ikväll blir det sopparty, någon som vill joina?;)



Nu hade jag tänkt kolla på en film i mitt rum, men först ska jag ta en alvedon och pissa, vi hörs! ;)


Grattis till mig :)

Jag har precis kommit hem från staden med lilla Sofia. Signeringen var dock bara för dom som hade en skiva som dom kunde få sina autografer på. Vi trodde att vi kunde komma med ett papper som alla andra gånger men icke. Så vi väntade tills dom kom för att få en glimt av dom och dom var väll ingenting speciellt? Haha. Aja, jag åt middag för en stund sen och det var über gott. Nu sitter jag här och när jag loggade in på msn så hade jag fått en mail. Ett mail från Cafét jag sökte jobb på för inte så länge sen. Jag trodde aldrig att det skulle funka men det gjorde det. Så...jag ska åka in till Cafét efter första dagen på gymnasiet. Vi får se hur det kommer gå, hehe :)



Nu ska jag ta reda på vad som händer där ute...;)


All Time Low

Jag klickade in mig på Bengans (skivaffär) sida för att se om något band skulle signera. Sofia sa nämligen inte på vilken signering vi skulle så jag blev självklart nyfiken. När jag kom in på sidan så upptäckte jag att All Time Low skulle signera. Jag har aldrig hört dom men dom är från USA tror jag (rätta mig om jag har fel). Haha, vi får väll se om det är deras signering vi ska på. Hehe, jag ska lyssna lite på dom nu innan jag sticker till bussen. Vi hörs sen ikväll! :)



Grabbarna i All Time Low. Hot or not?;)


"Träffa och signering"

Det har inte hänt ett piss än så länge. Jag har bara plockat blåbär (ska göra en blåbärspaj sen) och ätit lunch. Därimellan har jag suttit vid datorn, hjälpt mamma och pappa och gå fram å' tillbaks i huset (i väntan på något att göra). Messar lite med Sofia och vi planerar att åka in till stan för att härja lite. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men hon skriver "träffa och signering". Det låter roligt så vi får se vad som händer. Jag antar att vi ska på en signering och träffa någon. Men nu ska jag ta en snabb dusch och sedan drar jag till stan! ;)

Tråkig bild på plattan men jag kände att inlägget inte kunde bli bildlöst..


Chilldag nr 39832

Förlåt för att jag inte skrev något igår men jag orkade faktiskt inte blogga. Jag hade dessutom ingenting att blogga om så det skulle ändå ha blivit tråkiga inlägg. Jag hade även Mattias här och igår var sista dagen vi kunde vara med varandra innan vi börjar gymnasiet. Han börjar imorgon och jag börjar på onsdag. Och nej, jag känner mig inte taggad. Bara jävligt nervös! Och juste...jag och Mattias hade en jätte mysig kräftmiddag i lördags! :)

Idag vaknade vi upp vid 09.00, och tänkte att nu ska vi leva. Även fast vi var trötta så gick vi upp för att leva en timme längre. Då menar jag alltså att man lever vaken. Förstår ni att vi sover bort en hel dag när vi sover, det är helt otroligt! Men samtidigt kan jag förstå det eftersom vi är uppe en hel dag. Iallafall, vi åt frukost och gick en promenad med hunden. När vi kom in satte vi oss framför tv:n och Mattias ville att vi skulle se "Närkontakt", den där filmen som jag såg förut. Dock skulle pappa till tandläkaren och skulle då passa på att lämna alla filmer. Så jag och pappa spolade fram till dom läskigaste scenerna för att skrämma upp Mattias. Han tyckte att det var så läskigt att han bestämde sig för att åka hem. Haha, nej men han skulle tvätta kläder, suck. Så nu sitter jag här helt ensam med en snarkande Vincent som sällskap. Jag funderar på att se en film men först ska jag läsa lite bloggar. Det får bli en chilldag idag, skönt va?:)

Vi hörs!







Mysig kväll med älskling

Jag ska snart gå ner och möta älskling vid bussen. Vi ska först gå förbi affären och köpa en cocacola men sen sticker vi hem. Väl hemma väntar kräftor och halloumi inlindat i bacon. Det ska bli så jävla gott och jag har redan smakat på halloumin och det smakar delicious.

Vi hörs senare eller imorgon, ha en bra lördag! ;)


Kvällsoutfit



Jag fick äntligen användning för min 49 kronors klänning och jag älskar den. Den är härligt luftig och man blir absolut inte varm i den.

No shoes...

Skorna jag snackade om, som jag skulle köpa, fanns inte i min storlek när jag väl kom dit. Dom var verkligen jätte snygga och jag ville verkligen ha dom. Fan att dom inte fanns i min storlek! Men men, man har inte alltid turen på sin sida så är det bara. För att muntrra upp mig lite gick jag runt och kollade på kläder. Vi åkte hem när vi var så utråkade att vi gick i slow motion. När vi skulle åka hem så var bussen fullproppad och hur varm som helst. Gissa om jag höll på att dö!

Nu sitter jag iallafall här och har precis ätit en skål med Special K. Jag ska snart duscha för jag känner mig så jävla vidrig, rent ut sagt. Btw, det luktar kräftor här hemma och jag dras till doften. Gah, jag kan knappt vänta tills middagen, haha ;)

Tycker ni om kräftor? Är ni bjudna till någon kräftskiva i år?:)


Buy some shoes!

Idag blir det shopping för mig och Mattias inne i Nacka Forum. Jag har länge gått och spanat på ett par skor och ska nog köpa dom idag. Dom är på rean och jag hoppas att dom finns kvar för dom var jäkligt snygga. Det är sol och 100 grader idag men jag har ändå jeans och en t-shirt på mig, dumma mig. Vi får hoppas på att det är svalt i bussen så att jag inte dör av värmeslag. Aja, senare idag ska mamma och pappa på kräftskiva så vi barn blir själva här hemma. Dom kommer lämna lite kräftor här hemma, mums! :)

Hehe, Mattias sitter och nördar ett spel på sin mobil just nu. Jag ska försöka rycka med honom till bussen nu så vi hörs! :)



Gratisbio.se

Världens obehagligaste film...

Josefine anropar Jorden!

Jag har precis sett världens obehagligaste film/dokumentär om utomjordningar och deras "närkontakt". Dokumentären heter Närkontakt och handlar om ett fall i Nome, Alaska där en kvinna varit med om närkontakt. Hon blev aldrig trodd trots att han blev förlamad under närkontakten. Jag vill inte berätta för mycket men när man väl har sett alla bevis och sådant i filmen så tror man henne...nästan. Jag är för rädd för att kunna tro på sådant. Jag vill helst leva själv med människor och djur runt omkring mig, inget läskigt och overkligt. Men filmen var iallafall sjukt bra och ja, ni borde se den. Den får fan 4 av 5 stjärnor ;)

 


Just nu är jag fortfarande rädd och jag har tvingat pappa att sätta på en komedi så att jag kan somna inatt. Även fast jag har Mattias brevid mig (som kommer hit snart) så kommer jag nog ligga och tänka på den där kvinnan. Hehe, jag glömde bort att säga det men efter att vi hade käkat pizza(så jävla gott!) så åkte vi raka vägen till videobutiken och hyrde 4 filmer. Awesomeness!

Nu ska jag ta mig ett glas cocacola och vänta på Mattias. Sen blir det mer film och myspys i sängen. Vi hörs imorgon sötnosar! :)



Såhär såg jag ut genom hela filmen, typ...jag var iallafall rädd!


När jag förstod att pengar har ett värde

När jag var lite så fick jag alltid 20 kronor i veckopeng till att köpa godis för. Jag gick alltid ner med en vän eller någon av mina bröder och köpte godis på "Godisboden". Godiset gluffsade jag sedan i mig och tänkte inte mer på det. Det jag inte visste då var att dom där 20 kronorna faktiskt var något användbart som jag kunde köpa någonting annat för. Något mycket bättre och lite mer nyttigare(förhoppningvis). Men en dag försod jag. Jag hade sett och hört hur andra sparade pengar för att köpa den där saken dom ville ha. Så tillslut började jag också med det, att spara pengar alltså. Varje gång jag fick 20 kronor så stoppade jag undan dom. Mamma tyckte att det var smart så jag fortsatte självklart. När jag kände hur plånboken växte och växte så blev jag jätteglad. Så är det även än idag. Jag är inte som alla andra som spenderar mina pengar på onödiga saker hela tiden. Jag slösar inte för skojs skull och jag använder dom bara när jag verkligen behöver. Det är därför jag har så mycket pengar idag, för att jag var så smart när jag var liten. Jag är glad över att jag förstod det i sån ung ålder, istället för senare.

När förstod ni att pengar har ett värde? När började ni köpa något annat en godis för eran veckopeng? :)



Pizza till middag ! ;)

Nu ska jag och pappa iväg och köpa pizza på världens bästa pizzeria. Vi åt alltid pizza på den pizzerian när jag var liten. Det är så himla gott där, man smälter vid första tuggan! ;)

Pappa i sina bästa dagar ;)


Update

Nu är mina ögonbryn nyplockade och jag vet inte om det blev så fint men jag bryr mig inte så mycket om det. Bara dom inte är för buskiga så är dom perfekta. Jag tycker inte om när ögonbrynen är för smala. Jag passade även på att ta en dusch och den var behövlig, mitt hår var otroligt äckligt. Ni fick en outfit bild i förra inlägget och det är just det jag bär nu. Inga ändringar här inte. Jag har precis ätit lite lunch och det fick bli en onyttig pan pizza. Jag gillar det inte men det var det ända som fanns. Nu ska jag försöka väcka mamma lite försiktigt och fråga om hon vill göra något. Vad som helst, kanske ta en fika?:)

Vi hörs sen sötnosar!:)


Outfit

Jag tänkte ha på mig denna idag eftersom jag aldrig har använt den. Idag är det dessutom fint väder så jag passar på. Om vädret ändrar sig är det bara att byta, men det skulle ju vara tråkigt ;)


Sömntutor, upp och hoppa!

Jag vaknade redan vid 09.00 för att gå upp med Mattias som skulle till jobbet. Och ja, det börjar bli en vana att skriva just det där. Men vet ni vad, jag är faktiskt stolt över att jag orkade gå upp så tidigt. Inte för att jag inte är trött då men att jag klarade det är förvånande. Idag är det fredag och jag har hunnit med att vakna, äta frukost, säga hejdå till Mattias, gå ut med hunden och städa mitt rum. Det var meningen att jag skulle plocka min ögonbryn också så att dom blev någolunda snygga. Dock lockade datorn för mycket så jag ska ta och göra det efter det här inlägget. Idag ska jag försöka få med mig mamma på en shoppingtur men jag vet inte om det kommer gå. Hon har tydligen sovit jätte dåligt inatt(hon har jobbat natt) och ligger nu och sover. Men vi får se hur det blir, annars ska jag nog plocka blåbär(hahaha). Jag älskar att se hur burken fylls med goda blåbär, mums! ;)


6 tjejer på stan...

vart vi tillslut. Jag trodde inte vi skulle bli så många men vi träffade 4 tjejer direkt när vi kom in till stan. Vi skulle egentligen gått till Ung08 men vi sket i det. Sofia ville ha skor och dom andra ville shoppa. Vi gick in i ett flertal affärer och spenderade tiden i provrum och framför speglar. Det var jätte roligt att träffa dom där tjejerna för det var jätte länge sen. Sara, Bea och ja...hm, jag kommer inte riktigt ihåg vad dom andra heter men jag träffade några av dom under Ung08 förra året. Iallafall, jag var dock tvungen att åka hem tillslut eftersom min mage kurrade och jag hade bara 20 kr med mig. Jag har precis ätit lasange och ska snart möta Mattias nere i Mölnvik eftersom jag glömde ta med mig cykeln påvägen hem.

Jag måste nog dra nu så att Mattias slipper vänta, vilket han måste göra nästan varje gång vi ska träffas någonstans. Haha, stackars Mattias men jag tror han älskar mig ändå. Hoppas jag...:)



Hittade en fin skjorta inne på Weekday men hade som sagt bara 20 kr med mig... :/


Ung08 med Sofia...

Jag och pappa åkte som sagt och köpte en ny brevlåda som var mycket finare och mycket dyrare. Vi var även och handlade lunch och middag och jag har upptäckt att pappa och mamma inte är likadana när dom är och handlar. När jag handlar med mamma så kan någon god dricka, choklad eller något annat hamna i korgen. När jag handlar med pappa handlar han det han ska handla och ingenting mer. Speciellt inte onödiga saker som en dricka. Idag sa han "Det finns vatten i kranen hemma", när jag höll upp en Ramlösa och frågade om vi kunde köpa den. Jag måste nog säga att pappa är bättre på det sättet att han ser till så att jag inte äter onyttigt men mamma är bättre på det sättet att jag får goda saker. Haha, fattar ni?
Är er föräldrar också så, alltså olika när dom är och handlar? :)

Jag sitter här och lyssnar på musik och har precis ätit en onyttig pan pizza. Det kanske blir så att jag drar till Ung08 om en liten stund. Jag och Sofia ska nämligen hitta på något. Mattias slutar inte förens 17.00 eftersom han ska jobba lite mer. Money, money you know ;)

Update; Sofia smsade nyss och frågade om jag var klar. Kan det betyda att vi ska åka nu? Jag tror nog det så vi hörs senare! :)


Min humor

Pojken ville duscha med sin mamma. Mamman tyckte att det var okej, men hon sa; Titta inte upp eller ner. Pojken sa okej, men tittade ändå. Pojken tittade upp och sa; Mamma, vad är dedär? mamman svarar; det är lampor. Pojken svarar då; Okej. Sedan tittar han ner. Vad är dedär? frågade pojken. Det är gräs! Senare ville pojken duscha med sin pappa. Pappan sa också okej, men bara om han inte tittade ner. Pojken sa okej. Pojken tittar ner och frågar; pappa, vad är dedär? pappan svarar; det är en orm. Senare samma kväll ville pojken sova med sina föräldrar och dom sa okej om han inte tittade under täcket. Pojken sa okej. Pojken tittade efter ett tag under täcket och skrek; MAMMA MAMMA! TÄND LAMPORNA! DET ÄR EN ORM I GRÄSET!!!

Länk; http://www.roligaskamt.se/snuskiga-skamt/Jw54Mjx0

Haha, vad tycks om skämtet jag hittade? Jag tyckte den var asbra och när pappa läste den så garvade han också. Så, om ni tycker att jag har dålig humor så har pappa också det, hehe ;)


Sweet breakfast

Nu har jag ätit frukost och känner mig piggare. Jag har inte tagit någon dusch men det får vänta till senare. Brevlådan som vi köpte igår var rostig redan när vi köpte den så vi ska åka och lämna tillbaka den samt köpa en ny. Haha, dadi is calling....vi hörs! :)


Pisk ska jag ha!

Vaknade upp alldeles nyss, och jag måste erkänna att det är väldigt sent. Jag hatar när jag vaknar sent och borde få pisk för det! Mattias stack som vanligt tidigt imorse för att han skulle jobba. Idag ska han inte jobba så länge, till 14 typ, så han hinner vara med mig. Så idag kommer jag ha något att göra iallafall. Men jag ska nog plocka lite blåbär så att vi har, haha. Jag känner mig som en skogsmulle men jag älskar faktiskt blåbär, så det så!

Just nu sitter jag och kallsvettas och funderar på en dusch. Men samtidigt så är jag väldigt hungrig. Vi hörs senare när jag har kommit på fötterna igen! :)

Bild från klassresan med 9C. Vi var på Möja och hade roligt :)


Världens bästa är här!

Älskling är här och nu ska vi göra te och äta blåbärspajen när den är klar. Jag tror till och med att pappa har någon film vi ska se. Vi hörs imorgon sötnosar! :)


Blueberry's in my heart

Såhär låg det till när jag frågade; Pappa ville inte plocka blåbär och Vincent hade precis varit ute och plockat blåbär. Jaha, tänkte jag då och såg framför mig att blåbärna säkert är vita och små eftersom Vincent inte är lika petnoga som jag. Så jag gick ut själv, för att ha något att göra, med blåbärsplockaren i högsta hugg. Jag tog dom allra finast och största, haha...det är meningen att ni ska drömma er bort nu. Iallafall, efter turen bland buskar och barr så tog jag en dusch och kände hur det brände över hela benen. Då upptäckte jag ett flertal myggbett så ja, sommaren är fan inte slut än. Det kliar som fan och ja, jag försöker låta bli att sluta klia men det är inte lätt. Just nu sitter jag och är super nöjd över ingenting och väntar på pappa. Han är och hämtar mamma som har varit och jobbat. När pappa har kommit hem ska jag sätta honom på bakning. Och jag är helt säker på att Mattias är på väg hit snart, rawr!


Jag är upptagen med att...

lyssna på musik och ha tråkigt. Jag väntar dessutom på att ha någonting vettigt att skriva här så att ni får en uppdatering. Jag har precis ätit och känner mig proppmätt. Pappa sa något om att gå och plocka blåbär till en blåbärspaj förut men jag vet inte. Kanske ska man gå och fråga honom. Jag hade lovat mig själv att jogga innan middagen men jag orkar inte. Min kropp är jätte slö idag och mina ben är typ som gelé. Jag har iallafall gått rätt mycket idag så jag är nog nöjd med motionen idag. Nu ska jag prata lite med pappa och om inte blåbärsplockningen blir av så ska jag duscha. Min vardag såhär innan gymnasiet har blivit grymt tråkig!


Why don't you go and fuck yourself, huh?


Barnvakt...något för mig?

Jag och pappa var nere i centrum ett tag för att köpa en ny brevlåda och en "sågbock". Det är alltid någon som lyckas köra ner vår brevlåda i diket så vi bestämde oss för att köpa en ny och stadigare. Vi hittade en grå, ful och modern som alla andra har på den här gatan. Dessutom är det en sån som man måste öppna med nyckel...då måste man alltså först leta efter nyckeln som Maximus har tagit och gömt någonstans. Haha, han gömmer verkligen allt. Aja, vi kom hem för inte så länge sedan och en sån länge har jag hunnit söka två jobb. Det är barnvaktsjobb, och jag hoppas att jag får dom. Vi får ser hur det blir, nu ska jag iallafall göra något vettigt. Innan middagen ska jag iallafall ut och jogga :)

Hm...det luktar som om Celi har fisit. Yummi!


Trött som fan - behöver en kick!

Igår åkte vi in till stan för att gå på Ung08. Mattias ville se en artist vid namn stor, en rappare. Han är tydligen jättebra enligt Mattias men jag tycker verkligen inte om rap. Så när "stor" började spela så stod jag där och höll ut i 30 min för att göra Mattias lycklig. När jag kollade lite då och då på Mattias så verkade inte ens han tycka om det. Efter "konserten" så köpte vi saker som paj på donken och Rockstar på Pressbyrån. Därefter åkte vi hem och kollade på lite TV och sen gick vi och la oss :)

Idag vaknade vi någon gång vid 10.00 och åt frukost. Mattias skulle åka och jobba så när han skulle ner till bussen så hände jag med. Jag tog bussen åt motsatt håll och passade på att åka ner och lämna "Baristas"-boken(som förövigt var jättebra!) nere på Biblan. Nu är jag hemma igen och funderar på att dricka min Rockstar som jag inte drack upp igår. Jag är väldigt trött så jag funderar på om den där "double kicken" hjälper. Vi får hoppas det. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag låta dagen sköta sitt. Jag orkar inte anstränga mig för att ha något att göra! :)



"Jag litar på dig nu!"


Ung08, here I come!

Nu sticker jag och Mattias in till staden och besöker Ung08. Han vill tydligen se en artist som spelar där så jag måste skynda mig för att hinna med hans buss. Vi hörs imorgon! :)


Färgade linser utan stryka, 1 kr? Omg!

Jag skulle vilja testa att ha gröna ögon för en dag. Det kan jag göra via det här erbjudandet som verkar toppen. Dock behöver jag styrka i mina linser eftersom jag är så gott som blind. Men ni med perfekt syn, varför inte testa detta underbara erbjudande? :) Pharma Optic

Någon som ska på Ung08? :)

Var nyss med mamma en sväng ner till centrum och kollade lite på kläder. Hittade ingenting roligt och sedan handlade vi lite mat. Det var jätte nära att jag kom hem med något gott men jag lyckades med all min kraft att gå raka vägen till kassan. Nu sitter jag här och väntar på middag och självklart Mattias. Efter maten sticker vi till Ung08, är det några som har varit där eller ska dit?:)




Someone is happy

Jag sov som sagt över hos Mattias igår. När jag kom till honom så gick vi snabbt ner till affären och köpte två filmer och varsin lite kladdkaka. Filmerna vi köpte heter "Friday the 13th" och "Waitress". Friday the 13th skulle vara en skräckfilm men var den en gnutta läskig? Nej, jag tyckte bara att den var patetisk. Haha, Mattias tyckte tydligen att den var kuslig. Waitress var något roligare men ändå jätte konstig och huvudrollen ser ut som ett psykfall hela tiden förutom på slutet. Efter filmerna gick vi och la oss :)

Idag åkte vi direkt till Nacka Forum efter frukosten för att köpa en ny mobil til Mattias. Vi hittade en schyst så nu är Mattias överlycklig för att han slipper använda sin dåliga mobil. Vi var även förbi Ungdomsmottagning för att kolla upp vad det är för fel på mina bröst. Jag vill inte säga vad som har hänt men det känns skumt. Precis som förra gången det kändes skumt. Aja, nu är vi hemma på varsit håll för att Mattias skulle tvätta och fixa med sin nya mobil. Ikväll sticker vi förbi Ung08 en liten stund och träffar lite vänner. Nu ska jag äta lunch :)

Jag behöver alla tips jag kan få på bra men ändå rätt så billiga systemisar. Min har typ dött efter några år..sorgligt! :(

Såhär ser Mattias nya mobil ut :)




Update

Männen (pappa och Maximus) har kommit hem. Maximus ville dock inte leka för han ville hellre sitta vid datorn. Så jag gjorde istället en insats, för att pappa skulle kunna laga mat. Jag ställde mig och fyllde på diskmaskinen och diskade lite. Jag gav upp när all disk äcklade mig och satte mig istället här. Just nu sitter jag och längtar efter att få lite mat i magen. Efter det ska jag packa väskan och sedan drar jag till Mattias för en sleep over. Han är nämligen ledig både imorgon och i övermorgon. Jag har längtat efter att han ska bara ledig, wierd? ;)


Maximus, kom heeeem! :D

Nu när man sitter här och än så länge bara underhållt sig själv med att måla tånaglarna, så önskar man att lillebror var här. Vill ni veta varför? Jo! För han är 100 gånger så roligare än vad den här tråkiga datorn är. När han väl springer runt och skriker, skrattar och dansar så är han världen bästa. Det är nog han som underhåller mig mest i vardagen, om man räknar bort Mattias. Han får mig alltid att skratta så fort han skriker och skrattar åt ingenting. Just nu är han dock på dagis men pappa gick och hämtade honom för en halvtimme sedan. Jag hoppas han inte är trött efter dagis för då är han bara grinig. Dessutom hoppas jag att han inte springer direkt till datorn.

Jag ska kidnappa honom in på mitt rum och dansa lite till musik. Haha, ser ni hur mycket jag gör för att få ha lite roligt? Aja, nu är det bara att vänta på att Maximus kommer hem så jävlar blir det party! ;)


DET HÄNDER INGENTING!

Nu har jag fan försökt haffa en kompis i en timme och jag har ringt alla tänkbara. Är det någon som kan eller vill? Nej, det är ju fan inte det. Jag får snart tuppjuck om ingenting händer för jag har så jävla tråkigt. Det finns ingenting roligt på internet, det finns ingenting roligt ute....DET FINNS INGENTING ATT GÖRA. Inga vänner, ingen pojkvän...ingenting. Vad fan ska man göra? Jag är strandsatt här hemma. Dessutom kommer Mattias inte hit fören 22.00 för att han ska tvätta. Och vad gör ni? Jo, ni har förstås jätte roligt hela tiden och lever livet!


Vad fan är det här för skit!? Nu är jag arg så nu ska jag hitta på något. Om det nu går, grrr!


Mysig morgon tillsammans med sängen

Den här morgonen vaknade jag egentligen vid 07.00 då Mattias skulle upp och jobba. Jag åt frukost och la mig i sängen och läste en bok. Det gick kanske 30 minuter och sedan vart jag så trött och jag somnade igen. Jag vaknade någon gång vid 12.00 igen och jag har inte gjort något speciellt sen dess. Jag har duschat, ätit lunch och kollat lite bloggar. Just nu sitter jag och chattar med en schyst kille från Egypten. Och jag lovar er att min engelska är k-a-s-s.

Idag kommer det inte hända någonting speciellt precis som dom senaste dagarna. Det beror på om jag hittar någon rolig kompis att vara med. Annars får jag nog sitta här och ruttna. Mattias kommer senare och sover över hos mig, vilket glädjer mig. Om jag inte hade haft han i mitt liv hade jag haft boring as hell. Nu ska jag fortsätta snacka med den här killen, vi hörs! ;)

Pharma Optic

It became different when I saw you standing there



Jag hade nog aldrig sett något finare tills mina ögon fångade upp dig. Jag såg dig, mina ögon frystes till is och jag kunde inte vända bort blicken. Det var som om du låste fast mig. Jag har nog aldrig känt så förut.

Hur lätt kan man få ett extraknäck?

Jag söker för fullt efter extra knäck men det enda jag hittar är massa seriösa skitjobb. Jag vill ha något realtivt lätt, typ ett jobb på Café skulle passa perfekt. Jag vill inte jobba heltid eller deltid för det blir bara jobbigt nu till höst när jag börjar gymnasiet. Jag vill ha något ett jobb som jag kan jobba helger på. Jag vill kunna tjäna mina egna pengar och kunna ha något att göra. Mitt liv är så himla tråkigt men jag antar att det blir bättre nu när jag börjar gymnasiet :)

Jag antar att det inte är så lätt och att man får leta ett tag. Det går inte på ett bara sekunder Josefine, tyvärr. Ja, där har ni det. Det är just det jag gör nu, letar extraknäck. Låter tråkigt men jag behöver ett jobb för tusan, dööö!


Har ni sett det här? :o



Jag skulle nog utan tvekan pissa på mig, inte för att det skulle hjälpa men. Jag skulle bli så rädd och sedan frysa till is. Ja, jag skulle nog bli hajmat vilket inte känns så bra, haha :D

YOU WILL NEVER

Jag har legat och läst den där boken i några timmar nu och jag har nästan läst ut den. Den är faktiskt jättebra och jag rekommenderar boken starkt nu när slutet börjar komma. Som sagt, den finns på biblan om du inte vill spendera pengar på boken. Den handlar om 3 killars vardagar, kärlek, sex coh vänskap. Ni vet, än vanlig ungdomsbok, haha. Pappa och Vincent ska hämta en dator hos en polare så jag hänger med för att ha något att göra. Jag tror huvudvärk blir mitt nästa problem, döööö!

Nu måste jag dra så att dom inte åker utan mig, vi hörs senare babes ;)

Vincent går i en jävla skola där dom får sådana här lyxdatorer. Är inte det lite för mycket? Tänk dig föritiden...fick man sånt här då? Knappast!


Slappdag

Idag är en sådan dag då man bara slappar. Man gör absolut ingenting som är jobbigt eller krävande. Idag har jag bara vaknat och ätit frukost och förstås suttit vid datorn. Men jag tänkte hoppa ner i sängen igen och läsa ut boken jag lånade för inte så länge sen, "Baristas" heter den. Den är bra än så länge och ni som inte läst den borde göra det. Den finns på Biblan om du inte vill köpa den, tjo! ;)



Ögongodis? ;)


Buy or not?



ForHair.se

Something purple.

Jag fick med mig mamma ut på joggingrundan så jag hade som tur va någon att flåsa i takt med. Men jag är stolt, jag stannade bara en gång för att jag höll på att dö. Resten sprang jag och vi får hoppas att det här inte var någon engångsgrej. Jag vill verkligen komma igång med det här! Efter rundan så duschade jag lite snabbt och eftersom vi är så få hemma så gick mamma med på att köpa thaimat. Jag stack ner och beställde och kom hem med veryvery good thaifood. It was awesome och nu ska jag smälta maten och vänta på min älskade pojkvän. Let's play some music babes! ;)


En snabb joggingrunda

Vi har precis kommit hem och vi var förbi Biltema för att köpa cykeldäck till mamma. Vi lämnade även filmerna som vi lånade förut. När vi kom hem så åkte pappa föär att hämta upp sina 3 bröder för att inviga bilen. Dom ska på bio så han skjutsar dom till biografen. Haha, min pappa är jättegullig när han är glad och bilen är nog hans nya leksak. Iallafall, nu tänkte jag sticka ut och jogga lite innan maten. Pappa hade köpt Pyttipanna till oss men jag vill inte äta det så jag försöker med mamma. Jag vill ha thaimat och gör vad som helst för att få de, jag går tillochmed ut i regnet för att hämta den. Bara hon ringer och beställer så ;)


Det händer ingenting!

Som vanligt när det inte händer någonting så får jag myror i byxorna. Det är så himla tråkigt att bara sitta och göra ingenting medan alla andra ungdomar har roligt non stop. Det finns absolut ingenting att göra i det här regnet och alla mina vänner är på Sonisphere Festival. Om ändå inte Mattias kunde sluta jobba någon gång så att jag får något att göra. Något måste ju finnas att göra! Nu frågade mamma över msn om jag ville hänga med på en åktur i den nya bilen. Som fan att jag vill...ÄNTLIGEN händer det något. Efter det har mamma lovat att hon ska springa en joggingrunda med mig. Ellerhur mamma?;)

Det är inte första gången jag är med i bilen när pappa kör men det är första gången i vår nya bil, woha! ;)

Pappa kom hem med något...

oväntat. Jag ringde honom för inte så länge sedan och frågade vart han var. Han sa att han var med farfar och att dom hade varit och kollat på bilar. Jag frågade om dom hade hittat en bil och då sa han "Nehej, inte än". Och nu för kanske 20 min sedan så sa mamma att jag skulle komma och kolla. Då stod pappa och farfar där med vår bil som har precis har köpt. Den är jätte fin och jag tror det är en Volvo...det står iallafall Volvo på den, haha xD



Musiktips - Bullet & Casablanca!




Igår såg jag Bullet för första gången och så fort dom började spela så tyckte jag att dom var bra. Det var inte bara musiken, jag älskade hela bandet. Medlemmarna är så himla sköna både på scen och face to face. Visst, det är många som tycker att dom är bra och lyssnar på dom. Men jag tycker att dom förtjänar att bli stora vilket dom säkert kommer bli väldigt snart. Bullet är så himla bra...jag ber er att trycka på den här jävla länken och ge dom en chans.

http://www.myspace.com/bulletsweden
http://www.myspace.com/bulletsweden
http://www.myspace.com/bulletsweden
http://www.myspace.com/bulletsweden

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett band jag också såg igår är Casablanca som jag också tycker rockade igår. Dom tog verkligen publiken med storm och jag hade jätte roligt. Dom var minst lika bra som Bullet och jag älskar deras sound. Ni bör lyssna på dom också för att ge era öron lite njutning ;)

http://www.myspace.com/casablanca
http://www.myspace.com/casablanca
http://www.myspace.com/casablanca
http://www.myspace.com/casablanca

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







SJUKT ROLIG KVÄLL IGÅR!

Igår var jag på förfesten inför Sonisphere idag och den total rockade. Man hade inte en enda tråkig stund ska ni veta och det var så jävla bra. Jag och Mattias kom dit så att vi hann se Casablanca, Bullet och Crashdiet och vi stod längst fram. Hehe, jag har alltid en sån jävla tur! Jag kom dit för att se Crashdiet men jag vill nog säga att Casablanca och Bullet var bättre än Crashdiet igår. Mycket besviken Simoooon även fast det inte var ditt fel, jävla ljudtekniker! Kvällen slutade iallafall med att jag och Mattias träffade en killkompis en stund. Det var länge sen man såg honom så det var roligt och han ska fan på Sonisphere idag, jälva lyckost. Sedan åkte jag och Mattias hem och sov.

Idag har det inte hänt ett piss. Jag har hunnit duscha och ätit frukost, yay liksom. Mattias stack vid 07.00 för att jobba och han var riktigt piss off när han stack. Han ville hellre ligga och sova med mig kan jag tro. Det var hans första "riktiga" konsert igår så jag tror han har väldigt ont. Det var dessutom han som fick ta alla smällar igår, haha. Aja, när han kommer hem till mig ikväll blir det mys. Nu ska jag läsa en bok och lyssna på det eviga regnet. Pappa har varit bort hela morgonen också så jag måste nog ringa honom eftersom inte mamma kan göra det.

Tänk om man kunde få se Iron Maiden och Mötley Crüe! :/


Konsert för hela bunten!

Det har inte hänt något speciellt än så länge. Vi åkte hem till mig från Mattias för en liten stund sen så nu sitter vi hemma hos mig. Vi väntar på att pappa ska komma hem så att vi får se den nya bilen, ska bli spännande. Senare idag ska jag och Mattias på konsert. Det är en gratis konsert i Kungsträdgården (Stockholm) och det är en massa band som spelar. Jag och Mattias ska dock bara se Bullet och Crashdiet. Det är Crashdiet som jag helst vill se och fan vad roligt det ska bli. Efter idag har jag sett Crashdiet live 3 gånger, wiiie :) Vi ska vara där vid 20.00 eftersom Bullet börjar spela 20.15 :D


Vi hörs innan vi drar till stan för nu ska jag och Mattias käka glass ;)


Myspys med min pojke!

Som sagt. Nu blev det ändrade planer och jag ska istället åka hem till Mattias och sova. Pappa lovade att vi skulle göra blåbärspaj imorgon istället så jag går inte miste om något. Jag orkar inte sitta här längre så nu drar jag. Vi hörs imorgon sötnosar, kram :)


Min "outfit" idag :)



|Linne och shorts från New Yorker|

Det här är dom min snyggsnygga outfit idag. Inget märkvärdigt men väldigt skönt om ni frågar mig. Varför klä upp sig när man ändå bara ska vara hemma?:)

Iallafall, det var tänkt att jag skulle vara hemma och äta blåbärspaj och kolla på film med pappa. Dessutom skulle Mattias komma hit också. Men något magiskt har hänt och Mattias pappa ska tydligen sova borta ikväll så vi har hela deras lägenhet för oss själva. Tar man inte tillfället i akt då? Jag vet dock inte hur jag ska göra för jag vill fan ha blåbärspaj, haha ^^

Hur tycker ni att jag ska göra? xD


Blåbärspaj ikväll, mums!

Mitt rum blev jätte fint efter städning men jag upptäckte att jag vill göra en förändring i mitt rum. Jag ska göra det någon dag för mitt rum ser konstigt ut, hehe. Jag orkar inte lägga upp någon bild på hur fiiiint mitt rum blev så ni får fantisera. Hur brukar ett fint rum se ut?;) Efter att jag hade städat så var pappa på väg ut genom dörren med blåbärsplockaren och en bunke i handen så jag hängde med honom. Det fanns inte så mycket men tillslut hittade vi ett ställe som var någolunda bra. Så ikväll blir det blåbärspaj med vaniljssås, namnam!

Nu ska jag vänta på mat och kolla upp lite saker inför gymnasiet. Jag börjar den 18 Augusti, och jag oroar mig redan för hur det ska gå. Aja, det kommer säkert gå bra. Vi hörs senare! :)


Bara att börja städa :/

Tjena! Jag har precis kommit hem efter en mysig stund nere i centrum med pappa och Maximus. Vi lämnade tillbaks böcker på Bibloteket och jag lånade även en ny. Den heter "Baristas" och är skriven av författaren Denise Rudberg. Jag var tvungen att låna den eftersom jag har läst hennes andra böcker också och hon är otroligt bra. Vi drog också förbi filmbutiken och lämnade tillbaks några filmer och lånade två nya. Dom heter "Case 39" och "Summer's Blood". Båda är skräckisar så jag kommer antagligen krypa upp i Mattias famn ikväll. Jag avskyr skräckfilmer! :/ Men nu ska jag ta tag i städningen, nu ska rummet fan bli rent! :)



Någon som har läst den här boken eller sett någon av filmerna jag nämnde?:)


Nu är kaninen glad igen :)

Nu har jag gjort rent i kaninens bur och gett henne mat och nytt vatten. Det tar inte så lång tid egentligen och det är bara roligt att se kaninen glad. Nu hoppar hon runt i buren av lycka, hehe. Innan jag börjar städa mitt rum ska jag följa med pappa till centrum en stund. Han ska lämna en bok och några filmer. Det blir väll antagligen så att vi lånar någon film igen, det är så billigt i just den butiken. Förresten...pappa var nyss med farfar och kollade på en bil. Han ska tydligen köpa den imorgon, haha. Det blir första gången vår familj har en bil. Cooolt va?;) Haha, nja. Men nu ska jag klä på mig och sen sticker vi till centrum. Vi hörs senare! :)


Vad man har att göra idag!


Skön växtvärk så här på morgonkvisten

Igårkväll somnade jag kanske snabbt. Pappa skulle dock vara rolig och raka av allt hår mitt i natten så jag var tvungen att kolla och ta kort. Han såg verkligen ut som en kines mitt i rakningen, haha. Jag somnade tillslut efter lite tankar om gymnasiet och om vad som kommer hända där. Jag kommer säkert bli den som ingen är med...:/

Har precis vaknat och har precis hällt upp en skål Special K till mig själv. Jag råkade dock väcka min lillebror på 4 år så han stor också och äter ur min skål. Det ser så gulligt ut för han kollar på mig som om jag ska skälla ut honom inom några sekunder. Här i familjen delar vi på maten, vettni! Idag vaknade jag dessutom med världen växtvärk...i knät. Det är inte skönt och jag hoppas det går över snart för jag orkar inte. Jag hoppas alvedon funkar för jag tänker inte gå runt med värk hela dagen. Iallafall, idag vet jag inte vad jag ska göra men jag kommer nog på något. Mattias är och jobbar och ska jobba till 19. Han kommer hem till mig efteråt så det ska bli myspys. Maximus (min lillebror) är lite galen och mamma har inte vaknat än så jag ska resa på arslet och gå och hämta honom. Jag hoppas inte att den där dunsen betyder att han just ramlade ner från altantrappan! :o



Där har ni honom, söt som få ;)




En skål Special K...

satte inte helt fel efter den långa promenaden. Och nej, jag ska inte bli som ni vet vem. Jag skulle inte klara mig på bara flingor under en hel dag. Det är inte min grej, jag skulle bli grinig på en gång. Iallafall, den här kvällen har varit helt okej faktiskt. Innan jag och mamma fick ut på en powerwalk så fick jag se lite bilder från när Jocke var i Grekland. Han har visst fått en söt brud på kroken, nämen Jocke då! ;) Jag fick även se fyllebilder och några enstaka bilder på det härligt blåa vattnet. Tänk om jag också kunde få åka utomlands! :( Aja, just nu kollar jag rean på Nelly och ska snart lägga mig. Gah, mina ögon rinner!

Vi får höras imorgon! :)

Kvällspromenad ||

Snart blir det en lång kvällspromenad med mamma och hunden. Efter promenaden ska jag göra mer te och sen sätta mig här. Te är så himla gott! :)


Presentkort på Gratisbio ;)

Jag kämpade och kämpade för att få ihop till 400 poäng på Gratisbio. Visst, jag gjorde inte särskilt mycket. Jag accepterade "vänner", chattade med folk och så en gång om dagen varje dag. Det var inte speciellt svårt eller jobbigt, haha. Såå i förrigår fick jag äntligen hem ett presentkort på 100 kronor som jag ska lägga på något roligt. Jag älskar gratis presentkort och det här är andra gången jag får det :)



Låter det grymt? Jag tycker att ni ska bli medlem på denna grymma sida om ni inte redan är det! ;)

Gratisbio.se

Nu ska jag bada

Jag har precis ätit en fet middag som bestod av tacos. Det var grymt gott och jag ångrar inte att jag följde med pappa till affären och valde middag. Nu tänkte jag lägga mig i badkaret, läsa en bok och njuta. Efter badet ska jag fixa lite med bloggen för den ser crap ut. Jag fick nyss reda på en rolig grej som händer på fredag men det tar jag då ;)



Usch...jag älskar den här bilden!

Just det, titta vad jag hittade uppe i taket i förrigår!



En grön, stor och äcklig gräshoppa visade sig helt plötsligt på väggen. Snacka om att jag blev rädd! Den var inte liten om ni tror det. Den var jättestor och som tur är så tog Mattias bort den. Jag blev chockade av att just han tog bort den eftersom han är rädd för alla insekter :P

Vad har ni för känslor till insekter?;)


Jag skulle gärna vilja veta...


Mitt liv för några dagar sedan

Anledningen till att jag inte har skrivit lika mycket som förut är att det har hänt så mycket saker. Jag vill inte att den här bloggen ska bli för personlig men jag känner mig skyldig till en förklaring. Ni får iallafall veta vad som har hänt. Det är inget jättestort för er men för mig känns det som hela världen. Jag mådde verkligen inte bra under den tiden. Jag visste aldrig vad jag ville och sa "Jag vet inte" så fort någon frågade. Öh, jag tänker berätta lite iallafall.

Mitt och Mattias förhållanden har varit svajigt så länge jag kan minnas. Vi har bråkat jätte många gånger och gjort slut ett flertal gånger. Det har aldrig riktigt känts bra att lämna honom så jag har alltid kommit tillbaka till honom. Just det har hänt under den här tiden. Vi gjorde slut en dag (kan inte riktigt minnas när) och kom sedan tillbaks till varandra riktigt fort. Men vi trodde att det skulle funka men det gjorde det inte så det vi gjorde slut igen (fan!). Under den tiden det var slut mellan oss så åkte jag till en killkompis som blev kär i mig och han ryckte med mig på äventyr. Ni vet, när jag var och tältade och så. Då var jag med den här killkompisen. Dock var det inte honom jag hade roligt med utan jag hade roligt med hans kompisar. Det var dom som fick mig på bra humör och gjorde så att jag fick ett par roliga dagar. Det var första gången jag var borta, när jag tältade på ön med ett par personer.

Andra gången jag var borta hade vi först blivit tillsammans igen och sen gjort slut igen. Vi trodde att det skulle funka men det gjorde inte det. Jag åkte till honom(killkompisen) jättesent för att kunna hänga med till en ön nästa dag. Det var samma sak där. Jag åkte dit bara för att vara med hans kompisar. Den här killkompisen var jätte tråkig jämfört med hans polare. Eftersom killkompisen var kär i mig så ville han gärna pussa mig och jag besvarade hans kyssar bara för att inte göra honom ledsen. När jag skriver det här så får jag dåligt samvete, suck! Jag var iallafall på den här ön i 2 dagar och sista dagen så var jag med hans kompisar konstant och struntade i honom. Han blev jätte ledsen men jag ville verkligen inte ja ni vet. Senare på kvällen den där dagen så ringde jag till Mattias och pratade med honom i 2 timmar. Det var då jag insåg hur mycket Mattias betyder för mig, hur mycket jag älskar honom. Jag tror han är den rätta för mig. Så när vi skulle sova (jag och killkompisen sov med 3 av hans killkompisar, vi två sov i samma säng) så hämtade jag en madrass, lakan, täcke och kudde och la mig på golvet. Det fanns två våningssängar så jag la mig mellan dom. Jag ville verkligen inte sova med honom, jag tänkte bara på Mattias hela tiden. Killkompisen beslutade sig då för att sova uppe i "det stora huset" för vi sov i en liten stuga bredvid. Jag och hans polare låg och snackade hela natten. Hahaha, ni ska bara veta hur roligt jag hade!

Dagen efter så skulle vi hem, vi packade och städade hela ön. Jag och killkompisen sa ingenting till varandra men han försökte då och då få ögonkontakt med mig. När vi tillslut skulle lämna ön så åkte vi inte ens samma båt hem. Jag åkte istället med hans polare hem, både båt och tåg. På kvällen den dagen kom Mattias hem till mig och sov över. Den natten var världens bästa! :)
 

Det det var lite jobbigt, det är inte mycket detaljer i men jag känner att det struntar jag i. Nu fick ni veta lite iallafall. Det här är även något jag kan blicka tillbaka till sen.

Hejsan tråkiga och regniga dag ||

Idag vaknade jag och Mattias vid 07.00 för att han skulle upp och jobba. Det regnade dock för mycket så Matte ringde och bad om att få jobba imorgon istället. Det fick han, dock tror jag inte att det blir speciellt soligare imorgon. Vi gick iallafall och la oss igen. Vi vaknade sedan vid 12.00 igen och gick upp och lagade lunch, pasta med tomatsås. Superenkelt och supergott! Det har regnat hela dagen så vi har inte gjort något speciellt. Mattias stack för kanske 10 min sen så det är därför jag sitter här. Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog försöka fixa lite med bloggen ;) Fyfan vilken tråkig dag, eller vad säger ni? Hur har ni det? :)


En dumlepåse + film!

Hihi, Mattias är här nu. Vi har hittils bara kollat på TV och chillat och sedan ätit middag. Vi har nyss varit nere på affärn och pantat burkar och köpt en dumlepåse. Nu ska vi kolla på en film, "Donkey Punch" heter den. Vi får hoppas på att den är bra. Nu ska jag krypa ner under täcket med Mattias :)

Någon som har sett filmen?:) Bra eller dålig?


Mysdag med Mattias helt enkelt

Jag har precis duschat klart och jag känner mig renare än någonsin. Haha, det var fan as skönt, om ni aldrig har duschat(vilket jag inte tror, men iallafall) så måste ni testa det. Det är amazing! ;) Jag har precis klätt på mig och det är väldigt kallt idag(det börjar bli vinter) så jag satte på mig lite tjockare kläder. Det är ingenting man måste visa upp, haha. Snart kommer iallafall Mattias hit och myser med mig under en filt och checkar någon film. Det tråkiga är att vi redan har kollat igenom alla filmer som vi har här hemma så vi vet inte vad vi ska kolla på. Vi hittar säkert något. Nu ska jag äta för jag är ashungrig, vi hörs babes! :)



Min hottie på bilden :)


Bäddat rent i Jockes säng

Jag var tvungen att bädda rent i Jockes säng innan jag hoppar in i duschen. Det är nämligen så att eftersom Jocke har varit i Grekland så har jag och Mattias sovit i hans säng nere i hans stuga. Vi ville ha det lite större eftersom min säng är så himla liten. Han kommer hem idag och jag hoppas han njuter av den bäddade sängen sen ikväll! Hans lakan var inte särskilt fräscha efter alla gånger han har legat och svettats på dom. Uäk! ;)


För er som inte vet hur hans stuga ser ut så ser den ut så här;




Jockes nybäddade säng, fint va?(a)



Nu ska jag äntligen få duscha, vi hörs sen! :)


Illamående hela morgonen!

Jag vaknade upp vid Mattias kl 11.00 och kände först hur pissnödig jag var och sedan hur illa jag mådde. Jag mådde inte jätte illa, inte så att jag ville spy. Dock har jag försökt spy några gånger sedan dess men det har liksom inte gått. Tillslut försökte jag åta lite frukost och då blev det bättre. Nu mår jag inte illa längre, så jävla wierd! Iallafall, jag har då inte gjort så mycket idag förutom att sova. Sofia frågade alldeles nyss om jag ville med och se Jakob Hellman på Skansen. Jag har bara hört pojken en gång och det kostar pengar så jag orkar inte. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag funderar på att ta en dusch innan min pojke kommer hem till mig igen. Sedan ska jag fan äta något mer för jag är hungrig som en björn! ;D

Snart ska jag berätta allt som har skett under dom senast veckorna. Dock inte i detalj för det orkar jag inte, tjo! :)


FÖRLÅT!

Jag menar faktiskt det. Förlåt för att jag är så jävla usel på att uppdatera. Men jag har många skäl till att jag inte har uppdaterat. Jag har varit bortrest och därför inte kunnat skriva något. Men nu är jag tillbaks och kommer vara hemma resten av sommarlovet. Iallafall, jag har legat och kliat mig hela morgonen på mina äckliga myggbet. Dom är stora som tennisbollar och dom är över alla kroppen. Jag får panik snart så jag måste göra något åt det. Vi hörs! :)