Nytt år

Helt plötsligt har vi gått in i ett nytt år och vi har lämnat år 2011. Det var fanimej att konstigt år, jag har aldrig upplevt så mycket hat och kärlek på ett och samma år. Jag säger som Anton; "Den andra halvan var riktigt jävla bra, men den första sög". Det är precis så jag känner, jag kunde inte ha sagt det bättre. Detta år ska jag försöka göra så bra som möjligt tillsammans med Anton.

Nyår var riktigt roligt och jag tackar alla som var hemma hos oss och firade. Jag har väldigt många bilder och videos men jag tänker inte lägga upp det här. Jag känner för att skrota den här bloggen på grund av vissa privata anledningar. Den här bloggen kommer finnas kvar som ett minne men jag tänker inte skriva här igen.

Istället kommer jag börja skriva och lägga upp bilder i en annan blogg. Jag startade den för inte så länge sedan och tänkte börja skriva i den idag. Bilder och videos från nyår kommer läggas upp, mohaha. Jag tänker inte länka bloggen på grund av vissa anledningar men ni som faktiskt vill följa mig kontaktar mig via en kommentar, kram på er! :]