JAG VILL DANSA!



När jag hör den här låten vill jag bara dansa. När den börjar så spricker leendet upp och båda armarna sträcks upp i luften. Ja, för er som undrar hur jag beter mig när jag lyssnar på musik...ni vill inte veta ;) Lyssna på låten, gud så jag älskar den. Jag längtar verkligen till skolavslutningen, gud vad jag och Felicia ska ha roligt då! :D

Vad gör jag nu då!?


Här är två bilder som får representera dagen. Jag har mest suttit vid datorn, lekt utomhus med min lillebror och ätit nudlar till lunch. Jag hatade nudlar förut men nu vet jag hur man ska tillaga dom så nu är dom sådär mjuka och goda. Innan har dom varit ganska hårda och smakat skit, rent ut sagt. Jag, pappa och min lillebror var och handlade för inte så länge sen. Jag fick med mig en Marabou digestive, det är så himla gott. Var tvungen att smaka lite men nu måste jag sluta så att jag orkar äta middag sen.

Ikväll var det tänkt att jag skulle vara med Tess och hennes polare. Dock verkar inte det så självklart längre och då måste jag fundera om. Vad kan jag göra istället? Gå till brasan i hamnen (helt själv), gå på middag hemma hos Stefano med folk jag inte känner eller vara hemma och ruttna. Det är mina val, grymt tråkigt!

Dock kan det vara rätt mysigt att gå till hamnen helt själv, man kanske hittar någon att vara med. Kanske någon från äldre dar, haha ;)


Vad ska jag döpa inlägget om inte till "Valborg"?



Bilder från Valborg 2010...

Denna morgon har bestått av att lyssna igenom mina favoritlåtar (måste det, annars klarar jag inte dagen, haha), äta frukost och planering av Valborg. Idag ska jag och Tess möta upp hennes vänner i stan och fira Valborg någonstans. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men roligt ska det bli. Mysigt och roligt att få träffa lite nya människor. Jag tror det blir min räddning från dig...

Tidigare idag såg vädret underbart ut men nu har molnen kommit fram. Ska det bli en regning Valborg eller kommer solen komma tillbaka? Fy vad tråkigt om det börjar regna. Förra Valborgen hade jag as tråkigt framför en brasa, dock i Mattias famn. Så lite mysigt var det iallafall.

Vad ska ni göra denna Valborg? :)

Nu ska jag klä på mig lite kläder och gå ut med hunden, hon måste ju också få göra sin behov. Puss!


Funderar...



Jag vet att jag har sagt att jag ska sluta skriva här. På grund av många anledningar och det finns fler än dom ni fick reda på. Dock har jag länge behövt skriva av mig, få ut känslor och tankar. Jag funderar därför på att börja skriva här igen, lite då och då. Det är även personer som fortfarande läser min blogg, och väntar på fler inlägg. Så vad kan jag göra om inte börja skriva igen?

Det får bli som det blir. Om jag skriver något imorgon så har jag säkert bestämt mig för att börja skriva igen. Och om jag gör det, kommer jag börja om helt. Nu tänkte jag lägga mig i sängen med en kopp te och en film. Tänka på dig, också...

Jag hoppas att ni har en fin kväll, imorgon är det Valborg och då hoppas jag att ni firar ordentligt♥


Sötnosar!

Varför läser ni fortfarande min blogg? Puss!

Börja leva livet



Jag har börjat känna att det är dags att börja leva livet, på riktigt. Det här med att blogga har börjat blivit otroligt segt för mig. Det känns nästan som något jag är tvungen till att göra och så vill jag inte känna. Dessutom känns det som att blogga inte riktigt är min grej längre. Kan man säga att man har vuxit ifrån det eller blir det ett himla liv då? "Haha, tror du att du är någon eller?" typ... Jag känner att jag kan nå ut till resten av världen utan den här bloggen. Jag vill göra något annat med mitt liv än att sitta här hela dagarna och skriva om något som ingen bryr sig om.

Nej. Skriva på Internet är inte min grej. Nu ska jag fortsätta med min älskade kamera, trummorna, skolan och pojkvännen. Det var roligt så länge det varade och jag vill tacka alla som faktiskt har följt min blogg. Ni får ha det så bra!:)


Påsk!



Man kan nog inte ha en mycket mer fattigare blogg än vad jag har. Jag har inte skrivit ett skit på 2 dagar, inget jag har gått och haft dåligt samvete för egentligen men. Vi har faktiskt varit utan Internet dessa dagar så det är min lilla ursäkt, hoho. Men jag har inte gjort mycket annat än solat, har fått en liten bränna ;)

Men! Idag har jag varit i stan med min mamma. Vi har varit och hämtat vårat nya modem till vårt Internet och shoppat lite. Jag fick med mig ett par ursnygga harem byxor och ett par solglasögon. Vi tryckte även i oss en god fika innan vi upptäckte att tiden gick och att vi behövde åka hem. Idag blir det grillning med släkten hemma hos oss. Farmor har bakat och lagat mat grymt mycket och jag förstår inte hur vi ska kunna äta upp alltihop. Än så länge är bara farmor här men resten av släkten kommer snart.

Tidigare idag mötte jag även upp min goa gudmor som gav mig 300 kronor som påskpresent. Himla gulligt av henne faktiskt, man behöver ju alla stålar man kan få. Nu ska jag vara lite social med folket och se om jag kan få något att äta. Är grymt hungrig och jag behöver mat så att jag kan ta min medicin ^^

Fortsättning på bomben av alla bilder från konserten fortsätter senare. Ha en bra påsk, kram på er!


Hardcore Superstar - innan konserten

Hellu!

Mattias gick hem för inte så länge sen och jag har precis tagit en dusch. Och nu sitter jag här och kommer väll sitta här i någon timme till. Jag skrev ju förut att jag skulle visa er lite bilder från kön till konserten. Vi satt först utomhus i solen men sedan började vi bli små nervösa över att inte få bra platser under konserten så vi flyttade oss in. Here you have!


Sonny...solar? Hahaha ;)


Felicia, cute huh?;)


Sonny är så jävla cool....;o


Vi flyttade in och jag hade solen i ögonen konstant. Både jobbigt och mysigt^^


Jag och Mattias. Haha, kisa mer Josefine!


Jag älskar verkligen den här bilden. Har fler liknande. Syskonen! Jag tror det är strax innan alla ställer sig upp och rusar mot dörrarna. Och sedan blir alla insläppta ^^

Som sagt, det finns fler bilder att visa. Det här är bara innan konserten, det kommer fler bilder som är under konserten imorgon. Dock är dom imorgon så alla kommer inte komma med imorgon. Nu tänkte jag borsta gaddarna, läsa någon bok och sedan sova. Godnatt!:)


Bilder tagna under dagen med stort D


Haha, denna bild in my heart. Från google.se...


Jag hade med mig kameran till konserten i lördags, men fick dock inte så många bilder under konserten. Jag fick kanske 5 bilder på första förbandet innan hotet om böter kom. Grejen är den att jag har bilder på första förbandet men det har inte Felicia, hon har bara på dom två andra banden som det blir perfekt. Jag tänker nämligen låna lite bilder av henne så att ni får se, funny huh?;)

Jag fick även en hel del bilder före och efter konserten. Chill-bilder på Sonny, Felicia och Mattias i kön till konserten och glada (och något trötta) bilder på oss efter konserten. Ni kommer få se en hel del bilder men inte alla på en gång^^ Låter det bra?:)

Jag kommer börja med bilder som togs innan konserten, sedan under konserten (både mina och Felicias) och sedan efter konserten. Första inlägget kommer senare ikväll, för snart ska jag nämligen vara med Mattias och äta.



 


♥HARDCORE SUPERSTAR|CIRKUS|16/4♥

Jag vet att texten är lång men det skulle vara roligt om ni läste den. Jag har ju lagt ner så mycket tid på den. Kram!

I lördags fick jag uppleva något för jävla underbart, nämligen Hardcore Superstar live. Det var inte första gången men det var den bästa gången. Jag trodde aldrig att jag skulle få göra det eftersom biljetterna till ståplatserna var slut. Jag hade lovat att köa med Felicia och hennes storebror (Sonny) även fast jag inte hade en biljett. Och när vi väl satt i kön och väntade (Mattias köade även med oss), det var två timmar kvar tills konserten skulle börja, så stod jag inte ut mer. Det var ju bara ståplatserna som var slut och jag har länge tänkt köpa en sittplats, och försöka ta mig till ståplatserna. Jag gick till biljettkassan med Mattias efter mig, köpte en biljett till mig och lånade pengar till Mattias. Och nu skulle jag få se Hardcore Superstar!

Vi väntade och väntade, och tillslut blev vi insläppta. Insläppta till kön utanför arenan, haha. Vi väntade där i ytterligare 45 minuter och jag kunde inte annat än känna avundsjuka. Alla andra hade en ståplats förutom jag! Men när vi väl blev insläppta och jag och Mattias satt där uppe och kollade ner på alla andra som hade ståplats, så märkte vi att det var väldigt lätt att ta sig ner till ståplats. Det var dessutom många som hade sittplats som gick ner till ståplatserna.

När första förbandet (The 69 Eyes) började spela satt vi mest och kollade. Dom var asdåliga, haha. Jag försökte även få ett par fina bilder men efter ett hot om böter gick jag fint tillbaka till min plats, och la ner min kamera i väskan. Helvetes systemkamera-regler! När CrashDïet började spela blev det dock andra puckar och jag försökte rocka loss där jag satt, asboring! Jag hade hela tiden haft tankarna att lämna Mattias med min väska uppe på sittplats och gå ner till ståplats. Och när CrashDïet väl hade slutat spela, frågade jag Mattias om det var okej att jag gick ner. Jag fick ett ja och började leta efter Sonnys kallufs i publiken. Jag såg honom och det var lätt att ta sig dit, jag hoppade ner från sittplatserna och försökte göra mig osynlig för alla vakter. And I did it! När jag väl kom ner tog jag tag i Sonnys arm, han blev någolunda glad när han såg att det var jag och sedan hoppade jag på Felicia och vi skrek i takt. JAG VAR NERE PÅ STÅPLATSERNA!

Felicia varnade mig om två killar som stod framför oss. Dom hade tydligen betett sig som idioter, och vem om inte jag hamnar i "bråk"? Han skulle ringa sin kompis och började direkt knuffa folk hit och dit, med armbågarna i vädret. Jag blev något arg, för så gör man fan inte. Visst om konserten hade börjat och att man inte riktigt kan rå för det. Jag sa åt honom att ta det lugnt, några gånger för mycket kanske. Det slutade med att han hotade mig med sina muskler (en 35 årig kille!!!), jag försökte hålla mig för garv och gav honom istället ett leende. Jag fick en armbåge hårt mot nyckelbenet och sedan vände han sig om. Haha, jag får skylla mig själv nu när jag tänker efter...

10 minuter efter bråket med den omogna 35 åringen satte Hardcore Superstar på en låt i någon minut och sedan startade dom med "Sadistic Girls". Om jag dog? JAG DOG! Jag såg Vic Zino, med bar överkropp, och jag såg Jocke som flög hit och dit. Och jag dog, dog av lycka. Äntligen fick jag se mina älsklingar efter en två års lång väntetid! Jag var så jävla glad, jag kunde inte sluta sjunga/skrika/hoppa. Jag har nog aldrig haft så roligt och Felicia och Sonny gjorde det ännu bättre. Det bästa med konserten var nog att dom fick med hela publiken, och att dom avslutade med We Don't Celebrate Sundays. Alla älskar ju den låten! ^^ Jag har varit på tre konserter med dom hittils och den här var deras bästa. Dom var verkligen grymt bra!

We Don't Celebrate Sundays, Into Debauchery, My Good Reputation, Bully, Last Call For Alcohol, Moonshine, Bag On You Head, Here Comes That Sick Bitch, Wild Boys, Split Your Lip, Sadistic Girls, Guestlists...more?♥

JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ LYCKLIG I MITT LIV! ♥


Alla dessa bilder på blommor...


Photograph by me...


får vi fotografer aldrig nog? Men kom igen! Ni måste ju erkänna att blommor är jättefina och är gjorda för att vi ska ta kort på dom. Och i den här bilden ligger inte fokusen på blommorna, utan mer på "kvisten" i förgrunden. Så man kan säga att jag har fotograferat kvisten och inte blomman. Därav ingen bild på blommor! ;o

Nu mina kära vänner, efter en lång tid ute bland blommor...och kvistar med kameran, ska jag göra mig lite lunch. Och lunchen ska tillbringas framför TVn tillsammans med ingen mindre än Harry Potter och hans vänner+fiender. Harry Potter-maraton!


Borde man ringa och klaga?

Godmorgon ppl!


Solen är ganska fattig idag så det blev ingen frukost ute på altanen idag. Jag fick istället sitta i soffan framfor Efter tio och äta min frukost, buhu. Satte nyss på radion istället och lyssnar just nu på Rock klassiker, bra grejer det. Fast det är nästan så att man måste ringa och klaga...dom spelar ju förfan inte Hardcore Superstar!

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag funderar dock på att dra ut med kameran och fotografera lite. Det var länge sedan och det gäller att fotografera så mycket som möjligt för att nå sina mål i livet ^^

Vad ska ni göra idag då?:)


Det är inte förens nu...



jag förstår varför det där fingret betyder "fuck you". Hahah, jag vet. Jag är så jävla efterbliven!


WRITTEN BY VIC ZINO


Medlemmarna i Hardcore Superstar har bloggar och en jag följer är Vic Zino's. Kolla bara vad han har skrivit om konserten i lördags på Cirkus! :')

Och nej, det var inte bara det jag ville skriva. Jag tänkte uppdatera bloggen lite för ovanlighetenskull. Det har faktiskt varit en innehållsrik dag, om man jämför med vad jag har gjort under andra lov. Dagen började med att jag gick upp vid 10.00 och gjorde mig en underbar frukost, och satte mig på altanen och åt den. Tack gode gud att solen och dess underbara strålar finns! Igår pratade jag och farmor om hennes goda sopor och vid något tillfälle pratade vi om att hon skulle göra soppa till mig. Jag glömde ju naturligtvis bort det så när hon ringde idag och sa att farfar var påväg med soppa till mig så undrade jag vad hon snackade om. Jag hade tänkt dra till gymmet men jag fick snällt vänta på farfar och soppan. Men som tur var fick jag skjuts till gymmet av snälla farfar. Och gymmet ska vi nog inte snacka om, jag var inte ett tugg taggad så det gick åt helvete. Bättre lycka nästa gång!

Efter gymmet svängde jag förbi Apoteket och köpte min medicin mot urinvägsinfektion samt linsvätska. Sedan åkte jag hem, duschade och satte mig med en tallrik av farmors soppa. Och gud så god den var! Sedan satt jag där ute i solen och väntade på att Mattias skulle komma. När han kom gick vi ner till affären och köpte glass, glass som jag inte har ätit ännu. Vi var rätt trötta så vi har bara legat på soffan och spelat döda.

Han drog precis hem och nu sitter jag och snackar med min mamma. Om Hardcore Superstar, vad annars? xD


Inte en enda tanke till!


Släpp mig, låt mig vara fri. Du har lämnat mig, och jag står inte ut med dina ord. Du har gjort illa mig tillräckligt nu, jag står inte ut längre. Jag vet att du kommer ångra dig i framtiden, precis som du säger. Jag tänker inte vänta på dig, jag har också ett liv att leva. Du var min hjälte, och jag trodde att det skulle vara så förevigt. Men du är inte redo, redo för kärlek. Jag förstår inte ens hur jag tänker själv, hur tänkte jag när jag startade det här?

Jag ångrar dock absolut ingenting, det var underbart så länge det varade. Och nu känns det precis som första gången du lämnade mig. Det gör så jävla ont...jag hoppas att vi kan vara vänner.


Urinvägsinfektion

Omg, det känns som att jag har varit ute hela dagen. Jag är helt slut!

Visst, det har varit fint väder, det ska jag inte klaga på. Men värmen och allt promenerande fram och tillbaka har fått mig grymt trött. Jag var på Ungdomsmottagningen vid 15.00, som sagt. Efter att ha visat min käraste ägodel för en läkare och lämnat kissprov, visade det sig att jag har urinvägsinfektion. Great tänkte jag då, då vet jag. Jag trodde att jag skulle få åka hem men istället fick jag en tid hos en läkare på Vårdcentralen. Inte inom 20 minuter utan inom 1 h 30 min, surt och jävligt segt. Jag var grymt hungrig just då så jag gick hem till farmor. Pratade lite med henne och jag fick världens godaste soppa framför mig. Sedan gick jag tillbaka till Vårdcentralen, pratade i 1 min och fick ett papper och sedan drog jag hem. All den där tiden gick åt till ett "Ja, du har nog urinvägsinfektion, här får du ett recept". Men jag är glad att jag vet vad det är nu!

Tänkte ta och sova en stund och vakna upp piggare. Hörs!

PÅSKLOV - DAY ONE






Godmorgon!

Det är fint väder idag också
, så morgonen har spenderats ute på altanen med hunden i solen. Fixade mig lite frukost och satt där en stund. Väntade på att telefonbokning till Ungdomsmottagningen skulle öppna, och vid 11.00 ringde jag och bokade tid. Jag fick tillslut en tid klockan 15.00 idag, tur det eftersom jag inte står ut längre. Innan det blir det mer stek på altanen och efter det blir det nog gymmet. Om inte någon vän snappar upp min uppmärksamhet, fast fan vad länge det var sedan jag gymmade sist. Inte okej!

En kille från hjälpmedelcentralen var nyss här och bytte Maximus vagn till en vagn med svängbara framhjul, så nu blir det lättare för oss och vi slipper få ryggproblem. Men lite pinsamt var det...killen var fan snygg och jag har typ precis vaknat, hahaha. Dessutom var jag tvungen att fråga honom om några saker om vagnen och jag kan ju inte förklara så då blev det ännu mer pinsamt. Haha, att jag ens bryr mig!

Nu ska jag återgå till solen utanför och väcka min lillebror...om det går vill säga!


Dessa snyggingar




Dessa snyggingar kommer från Nilson. Dessa snyggingar kostar 699 kronor. Dessa snyggingar kommer jag bara ha på mig i mina drömmar. Dessa snyggingar måste jag övertala min mamma att köpa åt mig. Dessa snyggingar SKA bli mina!

Eller vad tycker ni? Jag har precis käkat glass och tänkte snart gå och lägga mig. Imorgon börjar Påsklovet, and gosh...I LOVE IT!

Grilla - Första gången i år

Men tjenare!

Vad har ni haft för er idag? Jag hoppas att ni har varit ute för annars missade ni något väldigt underbart. Solen har ju varit framme hela dagen och fångat uppmärksamhet. Det blev ingen fika på ett Café för oss men jag och Mattias gick ner och köpte hem fika till familjen istället. Grymt mysigt var det att sitta ute på altanen och bara njuta, och prata.



Efter fikan stack Mattias hem. Jag mådde dåligt över en sak och kände att det inte var läge att försöka vara glad iallafall. Jag hatar att jag vill ha det som gör mig illa, istället för det som vill mig väl. Men jag försökte bli lite gladare, lät Hardcore Superstar smeka mina öron och försökte tänka klart. Det gick fan inte bra, inte bra!!! Men pappa gjorde dagen lite bättre genom att meddela att vi skulle grilla för första gången det här året. Så till middag blev det grillspett med potatis, yummiyummi!



Har fått erbjudande om att chilla med lite polare någon kilometer härifrån. Det låter lockande men samtidigt inte. Det är Jim + 10 personer till där, personer man göra mig på bra humör. Men är jag på tillräckligt bra humör för att muntras upp? Det är frågan! ;)


FIKA


Photograph by me...

Såhär dagen efter pallar man inte göra så mycket. Det är sol...fint väder så ut ska man iallafall. Har planerat en liten träff med Mattias och vi ska (som det ser ut nu) fika med min mamma och min lillebror. Dom åker bort imorgon igen och denna gång vill jag säga hejdå på riktigt. Killar var tydligen viktigare förra gången...

I väntan på att alla ska bli klara ska jag redigera lite bilder från konserten igår. Fan vad jag vill spola tillbaka tiden till igår!

Vissa kommentarer...

är så jävla onödiga. "Vad gör du?" "Hur mår du?" "Vad ska du göra ikväll?" "Vad har du gjort idag?", dom kommentarerna får mig att vilja hugga huvudet av mig. Istället för att skicka dom här frågorna som ber jag er att läsa mina inlägg. Där får ni svar på vad jag har gjort under dagen, hur jag mår och vad jag ska göra. Erkänn att det är jävligt onödigt att skicka sådana kommentarer. Jag behöver ju inte ens skriva mina inlägg om ni ska skicka sådana kommentarer! Och alla kommentarer om tävlingar och att jag har en fin blogg...strunta i dom också. Jag är inte intresserad av era tävlingar och era lögner om att min blogg är fin. 

Ni skriver ju bara dessa kommentarer för att ni jättegärna vill hamna på "Aktiva listan", men vad fan är det för liv? Man bloggar väll för att det är roligt!

Visst, jag kommenterar bloggar men inte fan skriver jag onödiga kommentarer. Jag kommenterar andras inlägg(det dom skriver) som det är meningen att man ska göra. Så snälla? TACK!

MEN! Alla andra kommentarer är mycket välkomna :)

BÄSTA PÅ LÄNGE!



Jag fick tillslut se mina älsklingar, sagan slutar alltid lyckligt...som ni vet :)

Och vinnaren är...



Yes, nu har jag utsett en vinnare. Det var svårt men jag fastnade speciellt för --> http://aylinnoor.blogg.se/
Samtidigt som hon bloggar lägger hon upp otroligt många fotografier och jag är ju intresserad av foto. Det är inte bara foton som hon har tagit själv utan andras foton också. Alla borde kika in hos henne!:)

Och förutom det kan jag berätta lite kort om min kväll. Jag har inte gjort något speciellt men efter en lång timme med näsan i matteboken kände jag för en dusch. Storebror förstörde dock allt när han klampade in och sa att han behövde gå på toaletten. Man jag gick upp och funderade en stund, och kom på att jag missade Sveriges Mästerkock igår. La mig för att kolla på det och jag är grymt arg över att den där Jennie fortfarande är kvar. Hon är en sådan bitch mot alla andra, tror att hon är bäst liksom. Men efter det chattade jag lite med mamma och jag fick se Maximus, imorgon kommer dom hem igen :) Nu ska jag gå och lägga mig, har prov 08.40 imorgon -.-'

Godnatt! ;)

Dagens blogg utses ikväll...anmäl er!



Just nu sitter jag och pluggar men jag måste bara meddela er en sak om dagens blogg. Det är rätt många som har anmält sig och jag har inte direkt satt ett datum för tävlingens avslut. Men jag har bestämt mig för att utse en vinnare ikväll. Direkt länk till tävlingen har ni här; http://konsertfjolla.blogg.se/2011/april/tavling-pa-gang.html

Det innebär att om ni vill vara med i dagens blogg borde ni anmäla er nu, nu, nu! :D


Mango med glass



Hejhej!


Fan vilket skönt väder det är idag!

Eller vad tycker ni?;)

Igår fick jag för mig att jag skulle åka iväg till en väldigt, väldigt bra kompis...igen. Åkte någon gång vid 20.00 och kom fram vid 21.00, så jävla spontant but I like that. Jag är så himla glad att jag hittade personen, helt underbar. Hehe, nog om det. Idag är det torsdag igen och idag höll jag tal på svenskan...om en film. Darrande som ett asplöv när jag pratade och kollade ner i pappret lite för mycket...men annars gick det super. Haha, det var inte så många som lyssnade så det är jag glad för. Det var sista lektionen och när jag skulle gå till bussen så var det helt underbart. Solen värmde min annars genomfrusna kropp, åh!

När jag kom hem så städade jag lite i rummet, det såg verkligen kaos ut. Kläder och saker precis överallt! Men när jag gick ut i köket fick jag syn på mangon jag tvingade mamma att köpa för ett par dagar sedan. Så jag satte mig och skalade den och skar den i bitar. Min bror kom hem mitt i allt och tog ut sin glass från frysen, och vem fick inte ta en sked till mangon om inte jag? Thank you!

Jag har precis ätit upp det goda och ska snart börja plugga matte. Min snälla mattelärare tillät mig att göra matteprovet imorgon, jag skulle ha gjort det idag...helst i förrigår, haha.

Krångel med blogg.se

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggade något igår men det var faktiskt blogg.se's fel. Det gick ju inte att blogga, särskilt inte ladda upp bilder i ett inlägg. Jag försökte under hela dagen (då jag var hemma) men det gick inte så jag gav upp tillslut.

Men jag kan berätta lite kort om gårdagen. Först och främst hade jag ju skola och jag skulle egentligen redovisa en sak men var inte förberedd så ska göra det imorgon istället. Efter skolan åkte jag till tandläkaren och fick reda på att om jag inte borstar tillräckligt noga så kommer jag få ett hål någonstans i käften. Så nu är jag och tandborsten best friends forever. Efter skolan åkte jag hem, försökte få ihop ett inlägg (damp!) och åt lite middag. Sedan åkte jag iväg och sov över hos en kompis, grymt mysigt.

Hehe, och idag var det ju skola igen och jag har precis kommit hem. Ska skriva lite på mitt tal (det som ska jag redovisa) och plugga lite matte. Jag har både ett tal och ett matteprov imorgon (om jag inte får skjuta upp det till fredag). Men det ska nog gå, hur är det med er? Allt bra? Hade ni också lite krångligt med bloggen igår?^^
Blogg.se / Bates
Blogg.se har krånglat väldigt mycket på senaste tiden...för någon dag sedan var det även fel på statistiken.

Lycklig

Tumblr_l9djk9ft9n1qc6axko1_500_large
weheartit.com

Godmorgon!

Allt bra med er, sovit gott?:) Jag somnade lite sent men har ändå sovit bra. Idag var ju dock tvungen att gå upp tidigare än vanligt för att dra iväg på ett utvecklingssamtal med pappa i skolan. Jag är precis klar med samtalet och det gick väll bra förutom att jag pratade som om jag var helt borta, haha. Nu är det bara att vänta på första lektionen som börjar 09.30, lite segt men helt okej. Har ju en dator att sitta vid och Bryan Adams i öronen, orgasm säger jag bara!

Och...jag är äntligen lycklig igen! :')

Tävling på gång!



Äsch, ni vet ju att jag alltid är så snäll...slänger upp en dagens blogg. Ni vet reglerna, ni kommenterar att ni är med och jag utser den bloggen som jag finner störst intresse för. Right?;)

Förutom det så vill jag säga tack för idag. Det har ramlat in en hel del kommentarer men orkar jag svara på dom nu? Nej! Det får bli imorgon under någon av lektionerna jag har, haha. Jag är jättetrött så jag ska gå och lägga mig, önskade att det hade varit med sällskap men nej. Idag får man sova själv om inte hunden vill, haha...andra kanske tycker att det är äckligt men det är superduper mysigt :)

Ska bara avsluta chatten med mamma och sedan blir det bums i säng, godnatt sötnosar!

Dag 6 – Den kompisen jag känt längst


Superfina Alexandra..


Det var länge sedan jag uppdaterade "30 dagar" men nu är jag igång igen, fun?:)

Denna gång ska jag prata den kompisen jag har känt längst. Och då måste jag välja Alexandra. Jag har visserligen känt både henne och hennes lillasyster (Emelie) längst. Dock måste jag välja en så jag väljer Alexandra. Vi träffades tillsammans med Emelie i en liten park nära mig när jag var vid 5 års åldern. Jag kommer inte riktigt ihåg hur men jag kommer ihåg att dom bråkade jättemycket. Vi hade byggt en bro av sand och på något sätt förstördes den helt plötsligt och dom skyllde på varandra, haha. Och sedan den dagen har vi varit kompisar, dock inte träffats lika mycket som jag hoppats. Vi träffades mycket förut när vi var små men det har börjat avta. Vi har varit galna i Tokio Hotel tillsammans, vi har spenderat otroligt många nätter tillsammans, vi har plockat blåbär tillsammans, vi har badat i Kvarnsjön tillsammans och vi har framförallt skrattat tillsammans. Det är tråkigt att våran gememskap har börjat avta men det är väll så det är. Vi förändras.

Har ni någon vän ni har varit vän med länge?


-

Hellu!

Nu är jag hemma från gymmet och har precis ätit middag. Dunkar musik, Bryan Adams såklart, i högtalarna och chillar. Pratar lite med mamsen som är i väg med min lillebror, jag hade hoppats på att få se dom men deras cam har lite problem. Men vi ska försöka lite senare, haha. Jag skriver nog lite för mycket om min kärlek till min lillebror på bloggen ^^

Äsch, har inte mycket att säga till er. Jag ska fortsätta med musiken och svara på kommentarer :)

Syster älskar dig

Hellu!


Jag är ledsen att jag inte uppdaterade mer igår men jag spontan-åkte till en vän någon gång vid 18.00. Mycket, mycket trevligt...eller trevligt är nog fel ord. Skit samma!

Idag började jag 12.00, ganska skönt till skillnad från min vän som skulle upp vid 07.00-tiden (om jag inte minns fel). Fick en nyckel att låsa dörren med och sedan somnade jag vidare och vaknade upp vid 10.00 igen. Gjorde mig iordning och sedan stack jag. Först krånglade tåget efter 3 stationer så jag fick byta tåg men tillslut kom jag till skolan. Jag blev lite sen men tror inte lärare brydde sig så mycket. Efter 2 timmars engelska åkte jag hem och nu är jag hemma. Funderar på att dra och gymma men jag orkar inte ta mig dit själv. Jag undrar om storebror ska dit, isåfall kan jag haka på honom ^^

Förresten, idag åkte ju mamma och Maximus iväg och dom ska vara borta i en vecka. Jag kommer inte klara mig inte utan Maximus, han är som en sol och får mig på bra humör hur lät som helst. Blir tråkigt utan honom men jag klarar mig nog! ^^

Allt bra med er? Vad händer idag?:)


"Hur kramas du?"

Zara Leather, Beer Mmmm

Hur kramas du? För att du ska bli godkänd måste du kramas som honom.

NATURGODIS ♥



Om jag har en systemkamera...varför använder jag en dålig webkamera då? -.-'

Hellu!

Vad har ni för planer för denna söndag? Denna söndag är en enormt tråkig söndag för mig och jag hade hoppats på att farmor skulle ringa och be oss komma på släktmiddag. Men tyvärr, istället har jag varit och stor handlat med mamma, pappa och Maximus. Dels till mamma och Maximus som ska bort i en hel vecka, fyfan vad jag kommer sakna dom, och även till oss andra som ska stanna här hemma. Jag fick med mig en påse naturgodis som jag snällt bad om, så himla gott!

Nu ska jag äta lunch med familjen ute på altanen. Så himla fint väder idag! :)

Underbara vän

Godmorgon på er!

Idag är det söndag igen, och jag känner mig kinda död. Inte för att jag gjorde något speciellt ansträngade igår, haha men mentalt. Det känns som om hjärnan har jobbat för länge nu, och att den inte orkar något mer. Och jag förstår den verkligen.

Igår kväll pratade jag lite med en kompis och vi beslutade att jag skulle komma över till henne. Det var otroligt länge sedan jag träffade henne sist och dessutom ville jag se hennes nya hem. Hon har nämligen fyttat och bor nu närmare mig, vilket gör att jag kan komma till henne oftare, bra va?:D Vi satt och pratade med folket som var där, spelade ett Harry Potter-spel (höll på att somna) med hennes lillasyster och åt kakor. Det var sjukt mysigt, ingen stress...bara ta det lugnt. När jag väl skulle hem så ringde jag pappa och frågade om han kunde hämta mig men han hade ju självklart druckit öl. Men det var en hjälte där som körde hem mig, enda till dörren. Tack pöjk!

Väl hemma somnade jag direkt men blev väckt av något jag inte ville bli väckt av. En sak är säker, kom inte hem till mig när du är full... när jag ligger och sover, okej?:)


A WISH

Tumblr_lj3ciyu4bu1qitxlwo1_500_large

I wish this was you and me. You and me forever...damn, I love you!

Jag älskar dig

Jag älskar dig, bara dig och ingen annan. Jag önskade att du förstod det...:/


Skratta

Hellu boys n girls!

It's saturday och jag är äntligen hemma. Jag råkade radera mitt normala inlägg och skriva ett annat, lite mer negativt inlägg. Inte meningen men sådant händer. Jag spenderade som sagt gårdagen med en killkompis som händer Stefano. Vi kollade på film, åt mango som han mamma hade köpt (grymt gott) och pratade. Jag somnade någon gång vid 02.00 efter en hel del prat. Och ni som tror att det här var en dejt har jävligt fel. Jag är kär i en annan och han har flickvän. And that's it, okej!?

Jag vaknade någon gång vid 10.00 och gosade lite med hans katter. Sedan fick jag sällskap till tåget och åkte hem. Nu sitter jag här och väntar på pannkakor, jag har inte ätit frukost så jag är grymt hungrig.

 


FUCK YOU!

....

WANT

Vintage Blouse, Diy Lace Shorts From Made By Me!, Overused And Falling Apart, Market Cuffs

Långt hår ner till rumpan, brunt hår, sommar, helg och Bryan Adams...lite av det jag vill han nu.

BRYAN, WE LOVE YOU!



Se bara, fan vad bra han är alltså. Finner inga ord!

No Internet = Homeworks done


Photograph by me...


Men tjo!

Haha, förlåt för att uppdateringen försvann i några timmar. Stormen tog vårt internet så jag har inte kunnat, men det gör väll inget?;) För min del var det faktiskt bra trots att jag hade otroligt tråkigt. Jag hann göra klart allting jag ska göra i Idrott och Hälsa, jag har badat och jag har även städat mitt rum. Hur duktigt är inte det?;)

Den senaste timmen har jag försökt ragga upp någon att vara med imorgon. Och det ser rätt lovande ut, vi får hoppas att det händer något jävligt roligt imorgon! :D

Men nu ska jag sova, så vi hörs mer imorgon. Och alla nya läsare, ni är varmt välkomna! :)

 


While dancing


Photograph by me...

Hur står det till?

Själv har man precis kommit hem från skolan i världens jävla storm. Och nej, jag skojar verkligen inte. Det är verkligen storm ute, och man blåser iväg om man inte står still. Fötterna fladdrar iväg (HAHAHAHA!) om man lyfter på dom så man ramlar i kull, haha. Men nu sitter jag iallafall här och funderar på att börja plugga. Imorgon ska ett tal i svenskan var inlämnat och jag har en hel del att göra i Idrott och Hälsa. Hm, men orkar jag? Haha, det är självklart jag gör!

Nu ska jag plugga och medan jag gör det får ni gärna berätta om er dag. Blåste ni också bort på vägen hem från skola/jobb? ;)


SHADOW


Photograph by Josefine Karlsson


Godmorgon alla coolingar!

Vad sägs om att glömma morgondagen och göra denna dag till världens bästa? Haha, jag ska iallafall försöka för gårdagen sög verkligen. Idag är det första gången jag tycker att det ska bli skönt att åka till skolan, och gissa varför? I need my friends right now, I need to laugh. Så jag är faktiskt glad att dagen är lång, jag börjar 10.50 och slutar 15.20. Haha, jag hade nog aldrig åkt dit annars för jag har världens mensvärk!

Har precis druckit mitt kaffe och ska snart svälja några alvedon (måste ju klara dagen). And what else? Makeup!

Hur blir er dag? :)


TEARS N MASCARA


Gymma med mensvärk?

Hejhej på er!

Värst vad dagen gick snabbt då, redan 22.00 liksom. Jag trodde att jag skulle vara jävlig hela dagen men det har jag faktiskt inte varit. Dock tror jag att den jävliga biten kommer imorgon, haha. Någon gång vid 18.00 åkte jag faktiskt med storebror och hans polare till gymmet. Fick faktiskt mycket gjort där och det glädjer mig, så mycket gottigott som jag har ätit. Dock är jag lite förvånad över att jag pallade gymma med min mensvärk, men det gick. När jag kom hem efter gymmet värmde jag middagen och satte mig här för att svara på alla kommentarer. Och sedan dess har jag lyssnat på...ja, Bryan Adams ;)

Nu tänkte jag varva ner lite och städa undan på min säng. Det ser ut som ett bombnedslag där för mamma har kommit med ren tvätt. Vi hörs imorgon, godnatt på er!:)

Tjocka ögonbryn på killar

Undefined Red Shirt, Pull And Bear Blouse Anchor, Pull And Bear  Dark Blue Pants

Ellu bebs!

Jag är tillbaka igen, tillbaka med min lilla bebe på bilden. Hittade honom på lookbook, fräsch som en purjolök. Och vet ni vad, han fick mig att erkänna att tjocka ögonbryn är så jävla snyggt på killar. Dom ska inte vara tjocka och ihopväxta utan tjocka och formade. Som denna snygging, komsi bebe ;)

Haha, fy! Kom nyss på att mina prydliga kusiner har tjocka och noppade ögonbryn :o

Mens-Josefine

 
Just nu känner jag för att gå under jorden, med min äckliga menstruation som sällskap. Jag känner att jag kommer vara jävlig idag och jag vill inte vara det mot oskyldigt folk. Sedan jag kom hem har jag redan slukat i mig kladdkaka från igår och snott ett glass Coca Cola Zero (som jag HATAR) från min storebror. Och jag kommer sannerligen ta en bit kladdkaka till. Inte nog med det lider man ju dessutom av världens jävla mensvärk som gör att man inte ens kan stå upp. Jag hatar mitt liv just nu ;)

Haha, ja. Ni ser! Jag borde komma tillbaka lite senare när jag är på humör. Hormonerna spelar, scary...


Kladdkaka såklart!



Halloj!

Jag kom hem från gymmet för kanske en timme sedan och har ätit och duschat. Gymmet gick ganska bra men det var ganska länge sedan jag gymmade så det var trögt. Jag måste verkligen börja gymma igen så att jag inte blir lat igen, haha. Jag ska snart kompensera dagens träning med ännu en bit...;)

Ja, vad tror ni att jag bakade tidigare idag då? Läste genom kommentarerna och dom flesta gissar på kladdkaka, och en gissar på köttbullar (hahaha?). Dom som har läst min blogg en lång tid eller är vän med mig har verkligen en fördel i den här lilla tävling. Det rätta svaret är ju såklart att jag bakade kladdkaka. Vad annars?;)


Och dom som gissade rätt är;

http://hardluckwoman.webblogg.se/
http://mooollys.blogg.se/
http://mohammedialdebis.blogg.se/


Grattis till er! ;)


Fotografer kan vara vidriga ibland



Varför pfotograferar man en död person? Noll respekt och inget samvete!

Tjo på er!

Jag har precis kollat klart på filmen och ätit lite av...hm, vad var det jag bakade nu då?;) Vinnarna och länkarna kommer upp lite senare. Filmen var jättebra iallafall och gud så gullig Simon var. Dock måste jag erkänna att han var lite jobbig med sina måsten. Men det där med rymden var ju bara för coolt! ;)
Innan jag ska äta middag tänkte jag dra iväg och gymma så det ska jag göra nu. Ni får gärna slänga ut era åsikter om vart gränsen går för plåtning. Är det verkligen helt okej att ta kort på en död människa? Vad tycker ni?

Jag återkommer efter gymmet, snyggingar! ;)

Baka en kaka

Tjosan!

Kom hem från skolan för några timmar sedan och när jag steg över tröskeln så bestämde jag mig för att baka. Något jag tycker var jättelänge sen faktiskt, kanske tråkigt faktiskt. Baka är ju jätteroligt!

Bakelsen är klar nu och jag tänkte slänga mig i soffan för att kolla på en film. I rymden finns inga känslor heter den och jag har inte direkt höga förväntning. Men bra hoppas jag att den är. Medan jag kollar på filmen och käkar lite av bakelsen så lägger jag upp en tävling. Ni ska gissa (utifrån bilderna nedanför) vad jag har bakat och dom som gissar rätt får en länkning, kul va?:)




Bryan Adams - Ain't Gonna Cry ♥



Det här är en av låtarna jag har lyssnat på dom senaste dagarna. En låt som har lagts till samlingen som mina favoritlåtar. Den här låten har verkligen allt och jag rekommenderar er att lyssna på den. Ni kommer absolut inte ångra er! ♥

SOLD OUT





Ja...och när man väll ska köpa den där jävla biljetten så är dom slutsålda. Messade Felicia, hon ringde upp arg som en galen ko och lovade att försöka med sin bror. Han ville inte sälja sin biljett, trots att han har sagt att han kanske ska göra det. Sur och besviken på mig själv får jag hoppas att någon dum sate glömmer att ta ut sin biljett eller att någon lämnar tillbaka sin. Om inte så köper jag fan en sittplats, jag MÅSTE se Hardcore Superstar!

För övrigt så har jag precis kommit hem. Stack hemifrån vid 11.00 för att vara i skolan från 12.00 till 14.00 och ha engelska. Ganska chill lektion om man tänker efter, repeterade verb och kollade på ett avsnitt av Family Foster. Efter det tog jag bussen till Mölnvik där jag mötte upp min mamma och lillebror. Vi besökte Intersport där Maximus sprang runt som en tok och ville leka med grabbarna som åkte skateboard. Sedan svängde vi in på Lindex och sist Willys, sedan gick vi hem i den underbara solen.

Det är min dag än så länge och nu ska jag göra en matteläxa. Hur har er dag sett ut än så länge?:)

Hej syster


Om han ändå kunde prata...


Godmorgon på er!

Sitter på första lektionen just nu och filar med ett reklamtal till en film. Just nu är jag så himla seg i huvudet och jag vill egentligen bara åka hem. Men icke, jag har Mediekunskap efter det här också. Jag slutar dock vid 13.00 så det är ju skönt. Mitt nya schema är fett skönt om man tänker efter, dom 3 första dagarna på veckan slutar jag astidigt. Dock får jag mig en släng med fredagar då jag börjar 08.40 och slutar 16.15. Inte skönt men ganska mysigt när man kommer hem sen efter en lång dag.

Nu ska jag fortsätta med mitt tal, men gud så otaggad jag är! Vad har ni för er?:)





BRYAN DARLING



Godkväll folket!

Jag bjuder på en sagolik bild av min nya älskling, Bryan Adams. Jag har spelat honom i högtalarna hela dagen och jag kan inte sluta. Hans röst och hans texter ger mig rysningar och får mig att tänka på annat. Han gör mig hel med, han är min tröst. Omg, jag låter som ett riktigt fan...men det är jag inte. Men nog fan ska jag se honom i sommar!

Vad har jag gjort sedan sist? Lyssnat på Bryan, kollat på Uri Geller med familjen och gått på allt skit han snackar om och druckit kaffe med för mycket socker i. Nu ska jag bara lyssna på Bryan några gånger till och sedan går jag och lägger mig. Även fast jag börjar vid 12.00 så känner jag att jag behöver sömn. Godnatt!:)

Pixilate

Kankse borde man berätta vad man har gjort dom senaste dagarna? Men jag har faktiskt sagt...under helger = dåligt update :)

Igår var jag ju som sagt i stan med Felicia. Vi skulle köpa en biljett till HCSS till mig och skor till henne. Vi sprang först in på H&M och Felicia köpte sina ursnygga skor, och sedan sick-sackade vi mellan alla butiker. När vi var klara med shoppingen ville Felicia gå till Bengans (skivbutik) och kolla lite. På vägen dit passerade vi plattan där ett kuddkrig pågick (SÅ JÄVLA ROLIGT! XD) och när vi kom till Bengans fick vi reda på att ett band skulle spela. Sick Puppies heter dom och vi visste inte vilka dom var så vi stannade för att lyssna. När dom väl började spela och jag hade hade dregglat klart (trummisen var så jävla snygg!) så fick vi faktiskt lyssna på något riktigt bra. Vi trodde att dom skulle vara dåliga men det var dom inte. Vi gick därifrån nöjda men mindre nöjda blev vi när vi skulle köpa min biljett. Affären där jag skulle köpa min biljett var ju självklart stängd så jag fick inte min biljett :(

Jag ska fråga Felicia efter bilder som hon tog under spelningen, så att jag kan visa er. Idag har jag ägnat mig åt plugg och gymmet, dock var jag inte så värst taggad på gymmet. Och jag har precis pluggat klart och funderar på vad jag ska göra. Ta en kopp kaffe och försöka få tillbaka alla mina läsare? Sounds nice!


JAG VANN TÄVLINGEN!

Kommer ni ihåg fototävlingen jag var med i förut? Jag bad ju er att rösta så ni måste ju komma ihåg, haha. Fick ett meddelande idag från ägaren till tävlingen att jag vann! Jag fick 27 poäng och min konkurrent fick 22 poäng, nice huh? ;)




Godmorgon förresten...nu ska jag till gymmet ;)

ME N MY BOYS

 

Äntligen är mina pojkar snart i Stockholm igen! Jag förstår inte vad dom gör utomlands när dom kan vara här, haha.

Den 16/4 spelar Hardcore Superstar med förband som CrashDïet på Cirkus, och jag kommer vara där. Jag, Felicia och hennes storebror ska dit och ha så jävla roligt. Det var 2008 jag såg mina pojkar sist och fan vad jag saknar dom. Jag saknar den ivriga Vic, den glada Adde, den galna Jocke och den lugna Martin!

Imorgon ska jag iväg till stan med Felicia och jag ska äntligen köpa min biljett. Som jag har sagt att jag ska köpa i flera månader nu. Haha, det är dags nu då det bara är 15 dagar kvar till konserten. Och jag vill ju inte missa dom, haha :o

Nu blir det mys i tv-soffan och tagg inför imorgon. Det är alltid lika roligt att gå på stan med Felicia! :D

 


ME WANT