Imorgon får man luras...

och jag antar att jag kommer bli lurad några 100 gånger. Jag är väldigt lättlurad så jag går nog på allt någon säger. Men! Jag är förbered så jag kommer vara extra vaksam imorgon, haha. Jag har bestämt mig för att lura någon imorgon men jag kan inte säga vem för alla mina kära och nära läser den här bloggen.

För övrigt så är morgondagen den sista dagen innan Påsklovet börjar. Det ska bli jävligt skönt och jag har lovat mig själv att inte bara sitta inne. Detta lov ska jag verkligen ha roligt! Jag ska definitivt inte tänka på vad som händer efter lovet, nej. Under påsken så brukar man få vad? - Jo, godis! Jag hoppas jag får många påskägg med godis och pengar i, precis som när man var liten. Dock visst man inte vad pengar var då, haha.


Jag vet inte vem denna sötnos är, men kommer jag ihåg när jag gick påskkärring när jag var mindre. Jag måste ha sett bedårande ut*hosthost*, jag fick saker massivs med godis. Är det någon som ska gå påskkäring eller påskhare i år? xD

Nu blir det nattinatti för mig, det är en dag imorgon också. Glöm inte att det är 1 April imorgon, låt dig inte luras! ;)

Trött och nykysst...

skriver jag nu detta inlägg några minuter efter att min pojkvän gått härifrån. Han tog med sig mina sköna vantar, hehe. Vi har sovit och bara myst, vi orkade inte göra något annat. Men det var underbart. Jag är jätte trött och har verkligen inga fler planer för idag. Jag vet inte om min broder har TV:n men om han inte har den så tänkte jag kolla på TV. Gah, jag hör någon växla kanal! Jag är konstigt nog hungrig så jag tänkte dricka en kopp te och äta en macka. Det där med Smoothie jag skrev om i ett inlägg igår får vänta tills imorgon då jag är mer pigg :)


Haha, jag ser ut som grinchen...eller anka kanske passar bättre!

Nu ska jag bänka mig framför TV:n med en kopp te och en macka, vi hörs! ;)

Update

Det blev inte som jag skrev i förra inlägget, hehe. Jag orkade inte och mamma blev ganska ledsen, hon ville inte gå själv. Men jag kände mig äcklig så jag gosade ner mig i ett varmt bad och poff så blev jag ren igen. Nu väntar jag på mat och även Mattias som kommer hit om några minuter. Jag saknar honom alldeles för mycket och det gör mig galen. Jag undrar vad jag kommer få för mat...jag går nog och kollar det. Jag är så himla hungrig att mina händer skakar. Gud så negativ jag är! Det här blir nog "the end" av inlägget.

Vi ses! :)


Samma visa varje dag...

Nu ska jag ut med mamma, hämta Maximus från dagis är alltid lika roligt :)

Och idag, som alla vet*host*, fyller Georg Listing i bandet Tokio Hotel år. Vi säger grattis till honom och bugar för att han spelar bas så jävla bra :)


Bild tagen av mig när dom spelade i Globen 4/3 :)


Illamående på högsta nivå!

Jag har precis kommit hem från livskunskapen och mår illa som tusan. Första pratade vi om sex, alkohol och sådana saker. Sedan fick vi böcker som vi skulle skriva om våra liv i, dock tog ingen det seriöst. Alla killar sprang runt och lekte pajas. Istället började tårtbakningen och det var en grupp som hade skurit tårtan som en stjärna och smetat in den i gul glasyr. Det var lärarna som var juryn så dom fick smaka en bit, precis som i matprogrammen ni vet. Medans vi stod där jätte hungriga så smaskade dom i sig tårta. Som tur var fick vi äta mat sedan. Dock var det broskiga hamburgare men jag som har skrivit upp mig så vegetarian fick vegetariska hamburgare. Alla tjejer kollade avundsjukt på mig, hehe. Sedan gick vi in igen och vi fick veta vem som hade vunnit. Sjävklart var det inte min grupp utan det var dom som hade skurit sin tårta som en stjärna. Efter det gluffsar alla grupper i sig sin tårta. Jag mår as dåligt just nu, jag skulle inte ha ätit tårta. Vi hade flera lager med grädde så inte undra på att vi mådde dåligt, haha ;) Vi fick ett Intyg på att vi har deltaget i livskunskap enda från 6:an, haha. Men det kan ju vara bra och ha senare i livet ;)


Smexigt ;)


Nu ska jag fixa lite med bilder och senare kommer Mattias, wiiiiie. Vi har varit med varann varje dag sedan i torsdags, helt sjukt men underbart! :) Vi hörs!

Why so early?

Tjena mors! Nu är jag vaken och jag är på mitt allra bästa humör, säger vi. Idag blir det livskunskap på Kyrkettan nere i centrum och det ska väll bli kul, dock är jag as trött. Jag tror tårtan med massa socker jag får äta upp sedan kommer göra mig pigg. Men lika trött som jag var innan när blodsockret sjunker, hehe. Aja, jag måste gå snart för att inte missa bussen. Ni får ha det så bra! :)


Buuuuuuuuuuuuuu! ;)


Smoothie!

Jag sökte nyss efter recept på olika smoothies och fick upp en hel del. Banan, hallon, jordgubbar, kiwi och ja, you name it. Jag har aldrig druckit en smoothie och imorgon blir det första gången för mig. Mamma ska köpa ingredienser imorgon så att jag får testa på det. Haha, det låter som värsta exprimentet och det är det fan!


Lock at this! Ser det inte gott ut? Mums!

Imorgon har jag livskunskap och det innebär att dagen kommer gå åt att lyssna. Jag vet inte om ni som läser det här har haft livskunskap förut, dock orkar jag inte förklara. Imorgon är det sista gången vi har livskunskap i högstadiet så vi ska ha tårttävling. Jag undrar hur det kommer gå med tanken på att det bara finns galna killar i min klass. Då menar jag inte bara galna utan sockergalna också. Dom äter godis varje dag, haha. Det bästa är att vi slutar tidigt, najs va?:)

Nu är det te som gäller och sedan blir det nattinatti för mig. Så jag antar att det här är sista inlägget för idag.

Godnatt mina vänner! :)


"IIIIIIIIII'M HOME!"

Tjena! Nu är jag hemma igen och jag hade det jävligt underbart hemma hos Mattias. Dock var jag jätte trött så för att inte somna i hans famn så åkte jag hem ganska tidigt. Dumma mig! När jag kom hem proppade jag i mig en banan för att den såg så god ut(misstolka inte).

Just nu försöker jag se till så att min kanin, som skuttar runt i mitt rum, inte ska bita på några sladdar. Hon verkar vara lite blyg för först så nosar hon sig försiktigt fram till mina ben. Om jag sedan rör lite på benet så springer hon iväg. Som om jag skulle komma på henne med något, hehe...min kanin är gullig. Jag vet inte vad jag ska göra just nu, det finns absolut ingenting att göra. Dessutom har min pappa tagit över TV:n. Jag får väll kolla om kamerabatteriet har laddat klart och isåfall gå ut och fota lite :)

Vi hörs!:)


Filtrerna har kommit! :)

Skolan vara ganska slapp idag igen, men det är bara skönt. Efter skolan så följde jag med mamma och hämtade Maximus från dagis. Sedan gick vi till Mölnvik(köpcentrum) för att boka en tid hos frisören åt mamma och även köpa varsin glass. Hehe, kallt och gott var det ;) När jag kom hem så tog jag in posten och bland posten så fast det ett paket till mig. Det stod pappas namn på paketet men det var till mig. Det var mina nya filter till min kamera som hade kommit. Jag är verkligen as nöjd och har gått runt och testat filtrerna ganska länge nu :) Det är märket Haida och jag har köpt dom från www.TVspelweb.se. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, det blir spaghetti och köttfärssås, och sedan åker jag hem till Mattias. Det ska bli myspys! :D


Soft Focus, Star x4 och CPL. Tack mamma och pappa! :D


Musikprovet :)

Musikprovet gick faktiskt jätte bra, dock var det krångligt med massa bokstäver och sådant. Ni förstår vad jag menar om ni har pluggat harmonilära. Man kunde bara få VG på provet och jag fick veta redan då att jag hade fått VG. Kul va?:) Jag har precis ätit lunch och det blev som vanligt fisk eftersom det är tisdag. Det var jätte gott. Snart har jag svenska och efter det har jag bara 2 lektioner kvar och sen slutar jag, typ 14.50 :)

Jag vill passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fick för "Du är inget fetto!"-inlägget. Det var jätte snällt och jag hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg :)


Kram! :)

End of 29 March

Nu har slutet på 29 Mars kommit och jag kan säga er att jag är mycket ledsen. Haha, jag är så jävla flummig när jag är trött. Jag sitter och skrattar åt mina egna tankar och är allmänt dum i huvudet. But I like it, yes I do. Imorgon är det prov och det kommer gå strålande. Dock måste jag kolla igenom pluggpapprerna igen.

Godnatt mina vänner!

Ben & Jerry's

Är det någon mer än jag som aldrig har smakat Ben & Jerry's? :) Snälla, säg att det finns någon därute!


Du är inget fetto!

Från 1:an till 6:an så blev jag alltid retad för att jag var mullig. Egentligen brydde jag mig inte om dom som retade mig men det var jobbigt ändå. Varje dag man kom till skolan fick man höra ord som "Fettot kommer" eller "Hon kommer, akta er". Precis som om jag var ett monster eller något. Det var alltid dom smala och hårt sminkade tjejerna eller dom tuffa killarna med ett kilo wax i håret som retade mig. Dom stod i grupper och kollade snett på mig. Jag kommer speciellt ihåg en kille som ALLTID skulle vara taskig mot mig. Ibland slog och knuffade han mig. Jag brydde mig som sagt inte men det har ändå satt sig i mitt huvud.

Nu för tiden är jag normalt smal och inte mullig som förut. Jag bryr mig inte så mycket om att vara smal men det är ändå en grej jag har i huvudet. Jag gymmar inte eller något sådant överdrivet utan jag går långa och snabba promenader med hunden. Att gymma kostar bara pengar och jag springer hellre ute i friska luften. Anledningen till att jag skriver det här är att jag är så himla trött på att man som tjej måste vara smal. Jag är så jävla trött på att man måste ha Size 0 och ha bröstmåttet lika stort som meloner. Man behöver inte vara så himla smal för att en person ska tycka om en. Min pojkvän älskar mig även fast jag inte har Size 0. Dom flesta killar älskar tjejer med hull på kroppen. Dom vill ha något att ta på, det är det som är mysigt :)

Jag vet inte om ni har känt så också men ibland vill jag bara ge upp och äta hur mycket godis som helst. När den känslan kommer så är det bara att proppa i sig. Det här inlägget är inget "alla-är-fina-på-sitt-sätt" eller "det-är-insidan-som-räknas" - inlägg utan jag vill bara föra en åsikt. Istället för att tänka på att du måste gå igenom massa bantningsmetoder så tänk istället på att äta nyttigt. Motionera och ät nyttigt så behåller du iallafall din nuvarande vikt. Lev livet, du har bara ett liv och att ägna sig åt saker du bara mår dåligt av hinner du inte med ;)

Jag är inte imot tjejer som vill gå ner i vikt och tänker på sin egen kropp day and night. Dock är jag ledsen över att det är det enda dom bryr sig om. Det leder oftast till hemskheter :/

Förlåt om det blev mycket men jag hoppas att ni förstod vad jag ville förmedla. Det är mycket viktigt att tonåringar inte tänker för mycket på att gå ner i vikt. Det tillhör tonåren, jag vet, men för vissa kan det gå över gränsen. Det är sorgligt när sådant händer och särkskilt när det i många fall inte går att göra något åt.

Det var min åsikt och nu vill jag höra er! Vad tycker ni om vikt och sådant? Gymmar ni varje dag och är det viktigt för er att vara smala? Kram! :)


Sweet as candy

Nu är jag ensam igen och det är inte ett dugg roligt. Det var jätte roligt att träffa Sofia och speciellt Veronica som jag inte träffat på jätte länge. Sofia skulle handla och varukorgen bestod till hälften av kryddor. Kryddoman! Jag och Mattias skulle hem och äta sedan så vi var inte där så länge. Vi hjälpte mamma att laga mat och det blev pannakakor. Hon gjorde pannkakor, Mattias vispade grädden och jag dukade bordet. Snacka om samarbete! ;)
Efter det så la vi oss och prata och mös. Underbart som vanligt. Man vill inte skiljas ifrån honom, aldrig. Just nu sitter jag och äter på mitt godis som jag köpte när jag var med vännerna :)

Jag antar att det blir TV snart, något roligt finns det säkert på TV. Jag måste plugga också, har prov imorgon, usch!


Friends, friends, friends

Nu ska jag ner till Mölnvik och vara med mina vänner samt min pojkvän. Ska bli as kul för det var århundrade sen senaste jag var med mina kära vänner ;/

You only get it ones...


Jeans Vero Moda, Tubtop Vila och Kofta H&M. Enkelt ska det vara! ;)

Mysdag

Skolan var helt okej, det var slappt(skönt) och provet gick oväntat bra. Efter skolan gick jag förbi Maximus dagis och hämtade honom. Mamma och pappa kunde inte så jag fick rycka in. Uppförsbackarna på vägen hem var ingen lek för mig så han fick gå själv uppför dom. Snäll jag är va? Haha, men han gick och log så jag antog att han gillade det. Vi kom hem för kanske 20 minuter sen och nu sitter jag och äter yoghurt :)

Snart kommer Mattias hit och myser. Det har varit en mysdag än så länge :) Mattias ska äta här så att han kan vara här extra länge :D<3

Ses! ;)

Skolan igen då...

Nu sitter jag i skolan och skolkar från en av världens tråkigaste lektioner, SV/ENG. Istället sitter jag vid datorn och pratar med några i klassen. Nästa lektion är engelska och det kommer antagligen bli en slapp lektion då jag är klar med allt. Måndagar är alltid slappa, jävligt skönt! Senare idag ska jag vara med Mattias, wie:)

Ni får önska mig lycka till på provet, ses! :)

Back to normal

Imorgon är det skola och prov som gäller. Vi får se hur det går, jag känner mig iallafall ganska säker på allt. Det blir fix i badrummet och sedan sängen. Boken kommer väl även hamna framför ögonen också.


Godnatt mina vänner! ;)

Tulpaner, tulpaner, här säljs det tulpaner!

Det blev ingen joggingtur utan jag gick istället och sålde tulpaner på min gata. Anledning är för att Vincents klass ska på klassresa och dom ska tjäna ihop en viss summa pengar. Vincent vågade inte gå själv så jag var snäll och hängde med honom. Dock fick man inget tack efteråt men jag fick motion. När jag gick där och sålde så märkte jag en sak. Dom medelklassiga familjerna som på plingade hade gärna köpt om dom hade pengar medans dom rika som hade plånböckerna fulla med pengar vägrade. Jag fick inte ens tala till punkt. Buketterna kostade 50 kr och vi sålde 2/5 buketter. Inte illa inte. Om vi inte hade sålt någonting så hade mamma och pappa fått betala det resterade buketterna.



Min kära broder kom precis hem från ett poolpart i Linköping så jag ska väll hälsa på honom. Vi har glass hemma så det är bäst att jag passar på. Dom brukar ta slut efter några timmar i det här huset men inte den här gången, ovanligt. Vi ses! :)


Joggingtur!

Nu blir det första joggingturen för i år. Ska bli riktigt skönt att få komma ut och röra på sig. Jag älskar att jogga och för att göra det något roligare så ska jag försöka ta med mig min lillebror. Vi hörs sen! :)

DOM ÄR TILLBAKA...

och det är jag jävligt glad för. Yes, Crashdiet är tillbaka med en ny platta. Plattan släpps den 14 April och heter Generation Wild och man kan inte säga annat en GRYMT! Jag har gått och längtat inombords efter deras come back. Äntligen är den här och som ett plus på det så har dom både en spelning och signering på Bengans. Den äger rum 13 April och självklart kommer man vara där, det är ett måste.

Singeln Generation Wild

Efter hundra försök...


Ja, inte världens bästa bild men det fick bli den. Jag behöver ett kamerastativ!

Update

Nu ska jag ta en dusch eller ett bad, har inte bestämt mig för vad än. Sedan får ni en bild på den nya tunikan och den nya tröjan. Jag vet att ni vill, ciao!

LOOK AT YOU!


Min morgon...?

Idag vaknade vi tidigt, någon gång vid 10.00, och gick upp och åt frukost. Efter det drog vi upp Vincent som hade legat i soffan och sovit. Vi ville ha någon stans att sitta medans vi kollade på film. Filmen vet jag inte vad den hette men den var grymt rolig, haha. Han åkte dock hem för inte så länge sen och jag saknar honom FÖR mycket. Mamma och pappa är och kollar på en ny soffa till oss. Den såg underbar ut i katalogen men vem vet. Jag är ganska ensam här hemma förutom Vincent. Han har förresten bytt dialekt, det beror på att han spelar CS med en skåning? Jag vet inte vilken dialekt han har men ja. Nu ska jag ta något att äta för jag är aphungrig!

Seeeeeees!


Vintagemarket

Igår var jag i stan med mamma. Vi var på en vintagemarknad i ett garaget under Skrapan, om ni vet vart det ligger. Vi skulle hälsa på en kompis till mamma som hade ställt upp ett stånd där. Hon heter Lill och är über trevlig. Marknad var jätte mysig och människorna var jätte snälla. Jag skulle ha köpt en halsduk som jag var förälskad i när jag var i hennes affär. Dock hade hon inte rätt färg, vinröd, så det blev inget köp, buhu. Istället så köpte jag en färgglad(turkos) tunika från ett annat stånd, only 40 kronor ;)

Efter det hämtade vi våra biljetter till Salem Al Fakir, vackra sådana. Det blev även lite shopping, dock bara en stor, blå myströja. Bilder kommer sedan om ni vill se. Den är underbar!

Jag hade lånat Mattias busskort för att komma in till stan så för att han skulle kunna sova över hos mig så hämtade jag honom. Vi köpte med oss cola och hallonsoda och sen gick vi hem. Kallt som tusan var det. Väl hemma hos mig åt vi middag och sedan kollade vi på kärring programmet Körslaget. Inget tips om man säger så. Kvällen slutade med filmen Zombieland och sedan blev det dags för sängen.


Wiiiiie :D

Nu sticker jag till Mattias, hoppas ni får en härlig fredag! :)

LET'S DANCE FINAL! :D

Idag är det äntligen dags för finalen i Let's Dance 2010. Det ska bli jätte spännande för jag tror rösterna är ganska lika mellan dom paren som är kvar. Jag undrar vilka danser dom kommer dansa idag och vilken koregrafi dom har gjort :) Båda paren är jätte bra men tyvärr kan inte båda paren vinna. Dom som är med och tävlar om vinsten är:

Mattias och Cecilia

Cecilia och Tobias



Jag ska se programmet hemma hos min älskade pojkvän med en godispåse i knät. Vilket par tycker ni ska vinna? :D Jag tycker iallafall att Claudia och Tobias ska vinna, varför vet jag inte. Men det är nog för att jag inte tycker om EMD, haha.

Programmet går på 4:an klockan 20.00 idag, missa det inte! :D


Too cool for School

Idag begav jag mig som vanligt till skolan. Hade 5 lektioner som var lika tråkiga som vanligt. Inget mer med det. På NO:n så kom jag på att jag egentligen kan allting inom Genetik så, haha. Provet på måndag kommer gå elegant. Jag har precis kommit hem och snart ska jag bege mig ut igen. För att få lite godis med mig till Mattias så hänger jag med mamma och handlar.


Jag älskar dig oavsett vad som händer!<3

 


-

...om detta må ni berätta...

Hur fan kan man vara så hemskt som Hitler var? Jag förstår inte hur en människa ens kan bete sig så mot en annan människa. Vad Hitler gjorde bevisar vad VARJE männsika är benägen att göra. Jag anklagar inte någon för något men alla kan. Ni kanske inte vill men med lite hjärntvättning så går fan allt.

Nu orkar jag fan inte tänka mer, jag har tänkt tillräckligt idag. Jag längtar till morgondagen då jag åker till Mattias och sover över hos honom. Jag hoppas hans pappa sover borta på lördagen för då kan jag spendera nästan hela helgen med honom. Han är den enda som bryr sig. Det har varit jävligt deppigt idag och jag tror(hoppas) att det kommer vara bättre imorgon.

Jag ska se lyxfällan snart, det börjar klockan 21.00, och sedan ska jag gå och lägga mig. Det blir väll en kopp te på det också, mums.

Kraaam! :)


Ingen bra kombination

Jag har precis ätit mat, inget speciellt men det var helt okej. Det jag skulle behöva gör nu är att plugga. Jag måste göra ett gammalt nationellt prov i matte och även plugga till NO-provet jag har på måndag. Men jag är inte på det bästa humöret och jag har världens huvudvärk. Inget bra humör + huvudvärk + ingen ork är ingen bra kombination. Man kommer inte långt på det så jag funderar på att gå och lägga mig i mörkret där inget ljus kan ta mig.



Jag saknar er, kom tillbaks!


Why did you leave me like this?

Jag förstår inte hur men ja, det hände. Inte precis framför näsan på mig för jag visste att något var i görningen. Jag vill spy, jag vill sova bort mitt liv, jag vill glömma allt och låtsas som om världen inte har funnits. Hon hatar mig säkert men who cares? Jag hatar inte henne. Det är hon som har gjort fel!


ÄCKLIGT

JAG VILL SPY!

Dina och Jovan

Jag och Matte steg upp kl.07.00, gjorde oss i ordningen och stack till bussen. Där såg vi enorma köer och vi fick vänta länge. Bussen kom till slut och jag kom som tur var i tid. På morgonen skulle vi få besök av en jude och en judinna i skolan. Dom heter Dina och Jovan och dom levde under andra världskriget. Det var jävligt intressant att få höra deras historia, det var det verkligen. Bortsett från att man hade lite svårt att höra vad dom sa så var det jätte bra. Det var hemskt att höra hur dom behandlades men tur som var så överlevde dom :')

Under lunchen idag så kommer pappa förbi och hämtar sitt busskort som jag lånade igår. Förresten så löste sig allt igår, vi pratade och det blev massa mys. Just nu så sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja, jag vet dock inte när den börjar. Suck. Jag måste nog dra nu för att kolla läget. Jag hoppas ni mår bra!

Kram.

Slaggar hos pojkvännen

Jag sover hos pojkvännen idag, blir skola som vanligt imorgon. Hans pappa var snäll och lät mig göra det. Vi behöver prata jag och han, det är därför jag sover över.

Godnatt mina vänner!


Ett steg närmre...

Jag var alldeles nyss ute med mamma och handlade. Jag gick först ner till Expert och tog ett foto till mitt leg, det blev väll bra. Inte världens fulaste och inte världens finaste. Sedan kollade vi runt lite i olika affärer och slutligen så handlade vi mat. Nu så måste jag ringa ett samtal till min trumlärare för att avsluta mina lektioner hos honom. Anledningen är för att det är så tråkigt. Jag vill börja hos min gamla lärare, han är mycket bättre och roligare :)


Mitt trumset, Yahama.


ID-kort

I förrigår så gick jag in på Skatteverkets hemsida och skickade efter mina personbevis. Nu har dom kommit och jag vettefan hur jag ska göra nu. Jag tror att jag ska gå ner till Handelsbanken och fixa det. Jag vet inte om det är öppet nu för isåfall så åker jag ner och fixar det nu. Jag måste ha det snarast möjligt. Hm, min mamma vägrar hjälpa mig så jag får väll försöka göra det på egen hand. Jag behöver fan hennes godkännande!


50 min efter provet!

Nu har jag gjort mitt sista nationella prov i engelska och det gick super. Som sagt så var jag as nervös innan och någon stans i mitten och mot slutet. Jag darrade och jag trodde aldrig att jag skulle hinna klart men det gjorde jag. Jag är mycket nöjd. Man fick antingen skriva om Hope for the future eller något annat om TV. Det sista ansåg jag tråkigt så jag valde det andra :)

Snart är det lunch och jag hoppas det blir något gott. Efter det har jag bara hemkunskap och sedan slutar jag :)
Det ska bli så himla skönt att få komma hem men plugget väntar dock där hemma också. Genetik är INGENTING för mig. Men jag känner mig säker så ja.

Ciao!;)

08.30!!!

Godmorgon underbara läsare. Idag är det som sagt NP som gäller och ja, jag är faktiskt inte ett dugg nervös. Det där med nervös kommer precis innan provet, då man går in genom dörren och ska sätta sig. Man ser läraren stå där med en beskymrad blick och undrar vad fan det är som kommer hända. Jag hatar verkligen prov, det är hemskt. Aja, det är snart helg och då är det inte långt till nästa prov...men det gör inget. Det är bara min fritid som går åt, hihi.

Jag börjar 08.15 och man får börja skriva 08.30. Det är fan nu ska jag ska vara nervös, varför är jag inte nervös!?

Jag avrundar det här inlägget med att skicka EN STOR FET KYSS till min pojkvän :D<3

Ciao!


Nationella prov igen...

Kom precis hem efter en underbar kväll med min pojkvän. Mys, mys och mera mys. När vi vara på väg hem(han följer alltid med mig hem) så köpte han en choklad Milkshake. Det var åratals sen jag drack en Milkshake så jag njöt, hehe. När jag kom hem så såg jag att min kanin var väldigt sur på mig. Hon kollade på mig med svarta ögon och så hade hon förstås dragit ner hela matburken i sin bur. Tur som var så fanns det ingen mat i burken. För att vara snäll så gav jag henne en morot som hon biter febrilt på just nu, haha!

Imorgon har jag Nationella prov i engelska igen. Den här gången är det skrivdelen, jag ska antagligen skriva en uppsats. Jag hoppas fan att det kommer gå bra, dock kommer jag säkert ha problem med att hitta dom rätta orden. Önska mig lycka till?(a)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer det fler underbara(?) inlägg ;) Tills dess kan ni väll skriva till mig vad ni vill läsa om :) Godnatt!

Erik Grönwall

Den 2 Juni släpper Erik Grönwall sin andra skiva som ska innehålla "amerikansk radiorock". Skivan kommer heta "Somewhere between a rock and a hard place". Artister som Joey Tempest (Europe), Andreas Carlsson (juryn i idol) och Nicke Borg(Backyard Babies) har skrivit några utav låtarna. Det coolaste är nog att PAUL STANLEY från mitt älsklings band KISS också har skrivit en utav låtarna. I love it and I need to know which song he wrote!


Bild lånad från Expressen.se


Jävlar vilken idrottslektion!

Idag var det som vanligt ett måste att pallra sig i väg till skolan. Jag kom lite sent men jag kom iallafall dit. Vi hade musik som första lektion och jag kan meddela er att jag äntligen kan harmoniläran. Det kommer gå strålande på provet nästa tisdag...hoppas vi. Sista lektionen var idrott och lektionen var ingen lek. Vikarien(nya mentorn, AS BRA!) hade gjort en hinderbana som såg lätt ut. Attans så fel vi hade! Den var as jobbig och man skulle springa så många varv man kunde. Jag sprang 9 varv och jag höll nästan på att dö. Det är första gången jag behöver duscha en idrottslektion. Riktiga idrottslärare gör mig inte ens varm efter deras lektioner:S

Iallafall just nu sitter jag och käkar en skål havrefras, yummi. För att vara duktig så tänkte jag göra en matteläxa så att jag har den gjord. Sedan ska jag spela spel på Zylom tills middagen är klar. Därefter sticker jag till Matte och myser, myspys :)


Jag älskar honom så jävla mycket!<3

 


Onyttiga Josefine!

Nu ska jag sitta och spela spel på Zylom och samtidigt trycka i mig Geisha och CocaCola. Någon gång måste man få vara onyttig, speciellt på en måndag då allt är som värst. Hehe, jag ska inte klaga. Jag har precis varit med min älskling och det är de ingen annan som får, mohahaha! ;)


MATTIIIIIIIIIIAS

Min älskade pojkvän kommer till mig snart och vi ska stå och hångla nere vid sjön som finns i mitt område ;)

JAG ÄLSKAR MIN MATTIAS LINDHOLM SÅ JÄVLA MYCKET. DET FINNS INGEN SOM KAN TA HANS PLATS I MITT HJÄRTA!


Pastell färger? No way!

Under våren och sommaren så är det pastell färger och blommigt som gäller. Blommigt kan jag gå med på men när vi kommer till pastell färger så vill jag bara spy. Jag blir sjuk bara jag tittar på pastell färger. Varför dessa färger? Varför inte färgstarka färger som lyser upp? Det skulle vara så underbart att se människor med lite färg på sig. Det räcker med att vintern har svept in alla människor i vitfärg. Pastell färger får människor att se sjuka ut!


Dom här två från H&M är bara så jävla tuffa!


Efter lite städning...

så har jag nu världens finaste rum. Yes, direkt efter att jag hade skrivit förra inlägget så började jag först att göra rent i kaninens bur. Buren såg ut som en svin(kanin)stia så det behövdes verkligen. Jag kom hem på att om jag papper i buren istället för små toalettrullar(som man har i kattlådan) så behöver jag inte städa så mycket. Jag gjorde det skönt för henne och la mycket halm i buren. Mitt rum såg också ut som en svinstia och behövdes verkligen fräschas upp. Det tog inte så lång tid och jag är väldigt nöjd, hehe. Det jag är mest förvånad över är att jag började städa...bara sådär xD

Jag har jätte ont i ryggen förresten, någon som vet något som botar? Jag kan bara komma på massage av älsklingen men han är ju inte här :/

Nu ska jag läsa Fredag-tidningen som klassen fick ta när vi var på besök på Expressen :)


Världens finaste bild på världens finaste rum :D


Ny, bra mentor :)

På mentorstiden så fick vi en ny och jätte bra mentor. Vad han heter kommer jag inte ihåg nu men jaja. Han är så bra för han kommer hjälpa oss i alla ämnen. Han har skrivit upp alla prov, omprov, inlämningar och sådant som vi har. Så idag har vi gjort ett schema för hur alla ska plugga, eller iallafall för vissa. Vi som ligger före alla andra går inte efter det schemat men vi har heller inte det så stressigt. Jag har bara två prov att plugga till medans andra i klassen har prov, omprov, inlämningar, rester och gud vet vad. Det finns något som heter eget ansvar och det har jag i blodet, haha. Vi har även en till mentor som heter Lena och hon är också jätte bra. Dock inte lika bra som den nya. Han hjälper verkligen hos med allt till skillnad från den gamla. Han kom inte ens på mentorstiden och våra övriga lektioner som han har oss i.
Nog om skolan! När man har kommit hem så ska man inte behöva tänka på skolan men det blir så en då. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. P.S upptäckte precis att jag har två skärsår på tummen och pekfingret. 

ZzZzZzZzZzZzZz, sova är ingen bra idé så jag tar nog och äter något för att piggna till lite :)


Solen är iallafall framme

Helgen är slut och skolveckan har precis börjat. Det är måndag och jag känner mig glad men ändå lite deppig. Jag är glad för att den vackra solen är framme och skiner upp min dag. Men jag kan inte ta del av den för jag sitter i skolan och gör ingenting. Om inte solen och dess magiska, underbara strålar fanns så skulle jag må uselt. Om ändå snön kunde smälta bort och låta våren komma fram.

Klockan är strax över 12 och jag har snart matte, usch fy och blä. Sedan så har jag NO och efter det så har vi mentorstid. Ingenting kan bli värre. I need a kiss from my boyfriend, right now!

/ Josefine

New York Orders

Jag var och handlade med mamma alldeles nyss. Påvägen hem så ringde mamma ett samtal till en kvinna hon känner som ska till New York snart. Mamma frågade om hon kunde kolla efter den vita, söta klänningen från Garden Collection och även köpa hem vita låga Converse till mig och vinröda, höga till mamma. Hehe, och hon gick med på det. Hon är så snäll, Maggan heter hon förresten. Jag kommer alltså få mina älsklingar!:)

Trots det mår jag allmänt pissigt och tänkte stänga mig ute från världen. Men det är väll en rätt så dålig idé?
Aja, det är snart mat och jag är vrålhungrig. Kl 20.00 börjar Blåsningen och det får man inte missa och senare så kan man även glo på Wallander. Lovely!

Sist av allt vill jag säga att jag älskar min pojkvän väldigt mycket<3

Pling!


Vita converse

Jag har funderat på att köpa låga vita Converse men dom kostar så in i bombens mycket! Jag har sedan tidigare ett par låga svarta converse och jag älskar dom. Dom kostade inte så mycket då mamma budade hem två par och dom kostade ca 600 kronor tillsammans. Tradera är så himla bra! Hm, det enda tråkiga med vita skor är att dom blir smutsiga på nolltid. Men vi får se, det gäller att övertala mamma också. Mamma säger att det är billigare att köpa från USA så jag kanske får mina älsklingar ändå :)


Gårdagens shopping :)

Igår var jag som sagt och shoppade med min pojkvän och det blev två plagg från Gina Tricot :)



En blommig tunika, 49 kr på rean :)



Mysig stickad tröja, 149 kr :)

21 mars

Jag följde med Mattias till bussen nu på morgonen och sedan dess har jag inte gjort någonting. Min magvärk tycks aldrig försvinna och jag har haft den i ca 4 dagar i sträck. Så jävla segt! Jag tror att jag ska fixa och dona lite nu.

Bilder på plaggen som jag köpte igår kommer i nästa inlägg:)


Shoppping med Mattias

Jag har precis kommit hem från shopping med min pojkvän. Vi var i nacka och jag hittade två plagg, egentligen skulle jag ha en skinnjacka men hittade ingen snygg. Vi har ätit lax till middag och nus ka vi kolla på Körslaget och äta godis. Jag visar kläderna jag köpte imorgon. Hare så bra! :)


Let's Dance och fredagsmys

Idag sover jag över hos min pojkvän och vi ska se Let's Dance och sedan en film. Det blir glass och massa godis till, mums. Innan det så måste jag duscha, packa och vänta på pappa. Pappa har nämligen busskortet jag behöver. Jag längtar tills jag äntligen ligger i Mattias famn och myser :)<3



Visst, Willy är rolig och så men den här gången måste han åka ut för att tävligen ska bli rättvis.
Vad ska ni göra ikväll? Ska ni se Let's Dance?;)


Sitter i skolan...

Jag har 45 minuters rast pga att jag inte har någon idrott. Det blev världens liv när läraren sa att vi inte hade någon idrott men jag tyckte bara att det var skönt. Jag är trött som fan just nu och nästa lektion jag har är engelska. Den här dagen har varit as seg än så länge. Jag längtar tills ikväll då jag får vara med älsklingen :)<3


Sängen väntar!

Jag har precis skickat iväg mina 3 skolarbeten, engelska och svenska x 2, till min hotmail via min hotmail. Imorgon ska jag lämna in svenskan x 2 och på måndag ska jag lämna in engelskan. Det är skönt att vara klar med det. Jag vet inte varför men jag har både kramp i magen och ont i huvudet just nu. Riktigt segt faktiskt. Innan mina ögon börjar klia pga linserna så ska jag nog gå och lägga mig. Att försöka sova med den här huvudvärken är nog ingen idé men att läsa en bok låter som en strålande idé.

Som sagt, nu stänger jag av den här skit burken och lägger mig å' läser en bok. Me<3Books!

Kramar!

The Garden Collection



Jag har kollat på den här collectionen förut och hittat många plagg som var jätte snygga. En sak glömde jag och det var att kolla datumet på när den släpptes. För nu är ALLT som jag ville ha slutsålt. Det blir ingen fin klänning till sommaren inte. Och inte nog med det så upptäckte min pappa att vår ena fågel låg död på burbotten. Vi vet inte varför hon dog men det kanske var lunginflamation. Jag hoppas hon inte led, jag hatar när djur dör. Nu är hennes "pojkvän" jätte ledsen, han är jätte tyst.

Det här inlägget blev riktigt dystert och jag ber om ursäkt för det. För att göra Celi(hunden) glad så tänkte jag ta en promenad med henne.

Kramar!

MAN BLIR SÅ GLAD!


Dagens Nyheter vs Expressen

Idag var jag som sagt och besökte Dagens Nyheter och Expressen med klassen. Vi fick kolla på en film och göra en egen löpsedel. Eller asså, allt var färdigt. Man fick välja mellan massa saker och det fanns redan en text, rubrik och bilder. Så det var bara att lägga upp. Men det var ändå krångligt. Vi slutade vid 13.00 och eftersom jag inte hade något busskort så var jag tvungen att vänta på en lärare. Tur som var så var hon redan där när vi slutade :)

När jag kom hem så gjorde jag ägg, mumsigt och väldigt mättande. Jag har annars bara suttit och lyssnat på musik. Slappt och inte ett dugg tråkigt. Det hade varit underbart om min pojkvän varit med mig. Massa pussar till honom, jag älskar dig Mattias<3

Efter att jag och Denise hade fixat lite så såg det ut såhär, hehe :)


Fuskbyggarna

Jag kollade nyss på fuskbyggarna som gick på 4:an. Jag hann bara se 20 minuter av programmet och det räckte. Det var verkligen jätte tråkigt, haha. Men synd tycker man ju om familjerna, man ska inte behöva ha det så. Nu sitter jag här och chattar med min mamma som sitter kanske 5 meter ifrån mig. Klockan är 22.00 så jag ska väll gå och lägga mig snart. Måste vara pigg imorgon! Imorgon ska hela klassen till DN och det ska faktiskt bli roligt. Vi slutar efter besöket som är någon gång vid 13.00, skönt!

Godnatt!:)


Bryan Adams

Vid 16.00 tiden så stack jag till min pojkvän. Vi gjorde ingenting speciellt, myspys och prat bara. Jag är iallafall hemma igen och jag har precis ätit middag. Pasta och sås med kassler och till det så fick man wookade grönsaker, gottigott. Jag vet inte vad jag ska göra nu för jag har ingenting att göra. Om min pojkvän hade följt med mig hem(som han hade tänkt göra) så skulle jag ha någonting att göra nu. Suck, det blir säkert en tråkig onsdagkväll. Men man kan inte få allt i livet så det är bara att acceptera :)

Jag har hittat en massa live framträdande från olika artister som verkligen får mig att rysa. Den som får mig att rysa som mest är nog Bryan Adams - Summer of'69 - Live in Lisbon . När publiken sjunger med vid 03.08- 03.22 är helt amazing. Jag älskar verkligen när hela publiken sjunger med för då får man känslan av att artisten och publiken får kontakt.

Jag skulle så gärna vilja se honom live men han kommer nog aldrig till lilla Sverige.


I'm So HAPPY!

Lalalalalalalalala.

Den 9 Maj blir inte vilken dag som helst ska ni veta. Salem Al Fakir uppträder på Berns kl. 17.00 då och jag ska vara där. Det började med att mamma frågade "Vet du om Salem har någon konsert snart?". Jag sprang till datorn för att kolla på hans hemsida och där stod den Stockholm, Berns 05/09/10. Jag blev as glad och ropade på mamma. Mamma köpte biljetter bara sådär, huxflux. Om jag skulle ha sagt att det varit biljetter till Metallica skulle hon ha sagt "Hm, vi får se...". Bara för att hon ska med så spelar pris och datum ingen roll, haha. Jaja, jag är as glad iallafall och jag längtar :D


17 Mars

Tjena!

Idag vaknade jag med världens magvärk. Jag har aldrig haft en sådan magvärk. Det var verkligen hemskt så jag somnade om. När jag vaknade så stod mamma i dörren till mitt rum och frågade vad fan jag gjorde hemma. Jag orkade inte bry mig om att hon vara arg på mig så jag sa bara att jag hade ont i magen och somnade om igen. Sedan jag vaknade igen, någon gång vid 10.00, så har jag ätit frukost och skrivit på min Film Review. Och vet ni vad! Den är klar nu, den ska vara läsas om någon i min familj :D Eftersom den är klar så slipper jag bry mig om läxor i helgen. DOCK! Har jag prov i harmonilära på tisdag nästa vecka. Grrr!

Igår så satt jag och en kompis och klurade ut hur min header skulle se ut. Den blev dubbelt så stor som bloggen så jag måste förminska den. Haha, nu måste jag bara klura ut hur jag sätter in den på bloggen.

Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, men jag tänkte ta en promenix med hunden. Hon måste ju också få göra sina behov :)


Huvudet bultar...

Jag har as ont i huvudet och jag orkar fan inte vara uppe länge till. Jag funderar på att ta två alvedon och en stor kopp te och sedan gå och lägga mig.

Varför går man runt och tror att en kvinnlig kändis har en penis? Är inte det ganska meningslöst? Det är iallafall vad jag tycker.


Godnatt kära läsare!


TOP TEN

Salem Al Fakir - Keep On Walking

Lars Winnerbäck - Röda Läppar

Men At Work - Land Down Under

Bryan Adams - Summer of 69'

James Blunt - Goodbye My Lover

Reggae - Mix

Tokio Hotel - Noise

Metallica - Frantic

Bright Eyes - First Day of My Life

Culture Club - Karma Chameleon

Ja, det blev en härlig blandning musik. Och ja, det är just det här jag lyssnar på under dagarna, hehe. Från reggae till heavy metal, I will keep it this way.


Så himla söt!


Grattis Joakim! :D

Idag är den en speciell dag för idag fyller min bror Joakim 21 år :) Det firar vi med lite godare mat än vanligt, nämligen tacos. Jag vet inte om han uppskattade det direkt, haha. Han fick 500 kr och sen var det inte mer med det. Senare ska vi i alla fall äta glass och sjunga för honom, hehe. JAG FICK COCACOLA! :D


Fina broderna, snäll när han vill vara det :)


Plugg och mera plugg!

Nu har jag suttit och pluggat i en timme sedan jag kom hem från skolan. Jag är klar som tur är och slipper göra det sen. Nu har jag faktiskt ingenting kvar som ska vara inlämnat den här veckan. Dock har jag en Film review som ska vara inlämnad på måndag, segt! Får väll göra den också och se om det går bra annars är det bara att skrota skiten. Nationella proven idag gick väll bra men det är ingenting jag vill prata om. Jag går bara grubblar över fel jag kanske har gjort då.

Ska först äta upp min goda klubba(orkar inte vänta längre) och sedan ska jag göra min Film Review. Roligt va?;)


Losing Faith

Have I lost you?
Did I say something wrong?
Was I cruel?
I feel a distance
Growing wide
What did I do?
Tell me now,
Show me how
I can get back to you.
Losing faith
From birth to grave.
I cannot make it through
My life is death without you....
I thought I saw a spark
In your eyes yesterday
I know you don't understand
Where I am
Where will we go?
Tell me now...
Show me how...
I can get back to you!
There you are,
With all your scars.
Look what I put you through
Now I cannot breathe without you...
I know we'll be
Together someday.
You and me
Forever this way.
You and me, baby.

Det jag ångrar mest av allt är det jag gjorde mot dig.

Nationella Prov!

Imorgon mellan 08.30 och 13.00 sitter jag och gör Nationella prov i engelska. Underbart va? Nej, jag skulle inte tro det. Första delen är läsdelen, där läser man några texter och svara på frågor. Andra delen ska man lyssna, man lyssnar på en text och sedan ska man svara på frågor. Jag tror att läsdelen kommer gå bra för mig, men den andra delen vet jag inte. Jag hoppas att man får lyssna två gånger, i alla fall.

Idag fick jag även reda på betyget till bildprovet som jag gjorde för någon vecka sen. Haha, för det första så vara det BARA jag som fick VG. Det var två i klassen som fick G+ och resten fick IG eller hade inte gjort provet.
Jag blev as glad när hon först var arg på hela klassen coh sedan kom fram till mig och sa "Och det var du som fick VG!" med ett leende. Haha, hela klassen stirrade. Jag är as stolt över mitt VG (a)

Jag sitter och lyssnar på Pain Of Salvation och ska snart gå och lägga mig. Det blir ingen "Petra Mede Show" för jag måste vara pigg imorgon. Det är bra att vi har 30 minuters rast mellan del 1 och del 2 för annars hade jag nog kraschat imorgon.

Ni får ha det så bra, godnatt!:)


The way I like it

Jag har precis ätit upp min mammas goda lasange. Tidigare var jag hos Mattias och vi var för trötta för att göra något så vi låg bara och pratade. Nu vet jag inte vad jag ska göra men snart ska jag sätta mig ner i soffan och kolla på TV med pappa. Det blir 3:an som gäller, 3 program på raken!

Min lilla tablå för idag:

20.00 - 21.00 Stjärnkockarna (Om det är intressant)
21.00 - 22.00 Svenska Hollywoodfruar
22.00 - 23.00 Petra Mede Show
(Om jag orkar)


Svenska Hollywoodfruar

Stjärnkockarna har börjat nu så jag ska dra mig mot soffan.



Pojkvän eller plugg? Pojkvän!

Jag har varit duktig och svarat på alla frågor om Första världskriget. Det var ganska lätt eftersom alla svaren fanns i boken. Jag orkar inte göra min Film review just, om jag gör den nu kommer den bli jävligt dåligt. Jag tänkte att istället för att sitta här hemma och plugga så åker jag hem till min pojkvän och myser. Perfekt!

Jag har en bra låt som jag ska tipsa er om, den är as bra så se till att lyssna på den!
Bright Eyes - First Day Of My Life


Home(shit)work!

Jag har precis kommit hem från skolan och som vanligt(känns som det) så sitter jag framför datorn. Idag har jag iallafall en anledning! Jag har tonivs med läxor och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Idag ska jag vara med min pojkvän men jag vet faktiskt inte om det går. Jag skulle behöva plugga hela dagen. Jag orkar inte, varför ska dom ge oss så många läxor? Aja. Imorgon så har jag Nationella prov i engelska, det delarna där man ska läsa och lyssna. Jag börjar 08.15 och provet börjar 08.30, vi får väll hoppas på att det går bra.

Idag fick vi hem den nya H&M katalogen, denna gång Spring/Summer och det ser ut att bli en mycket färgglad sommar. Hm, vi får väll se om mamma går med på att beställa något därifrån, thihi. Någon fin klänning som man kan ha bara ben till på sommaren skulle behövas!



Nu ska jag sätta igång med att svara på frågor om Första världskriget, kul va?;)


Stan med mamma

Mattias sov över hos mig tills idag och imorse så stack jag och mamma in till stan. Solen sken och förmiddagen var härlig. Vi skulle till Urban Outfitters, men affären var inte öppen så vi traskade besviket vidare. Jag skulle nämligen prova dom två kjolarna som jag skrev om i bloggen igår. Vi får ta det någon annan dag :)
Vi gick vidare och det slutade med att jag kom hem med kortärmad skjorta och ett vitt linne från H&M. Haha, besvikna mamma hittade ingenting. Jag hittade även en bok på bokrean, Eragon 85 kr på Åhléns :)


Urban Outfitters


Dessa sötnosar kan du köpa på Urban Outfitters och kostar runt 400 kronor.
Jag har tänkt köpa en av dom men vet inte riktigt vilken jag ska välja. Vilken tycker ni är snyggast? Snälla, hjälp mig! :)


Födelsedags firande :)


Det vart en suddig bild på tårtan men dom lät mig inte ta en bättre eftersom
dom ville ta sig en bit, haha;)

Idag är det kalas för Vincent som fyllde år i Januari. Hehe, lite sent men han ville firas så mamma och pappa kunde inte säga nej. I alla fall släkten är här och dom ska väll gå snart. Vincent har precis öppnat sina presenter och han fick en parfym och 200 kr. Jag känner att jag är väldigt osocial när jag sitter här men släkten är inte heller jätte social. Min pojkvän kommer hit snart och vi ska kolla på Melodifestivalen som börjar kl. 20.00. Jag hoppas på att Salem Al Fakir vinner ;)

Love is in the air

Nu sticker jag till Mattias och sover över hos honom. Jag tar med mig godiset och hoppas på att det kommer bli en mysig kväll. Jag kommer hem tidigt imorgon eftersom vi ska fira min brorsas 14 årsdag. Han fyller egentligen år i Januari men vi hade ingen fest för honom då, hehe. Tyvärr Vincent, men jag har ingen present till dig ;(

Ha en bra kväll! :)

Shopping

Jag har precis kommit hem från köpcentrumet med mamma och min lillebror. Vi handlade mat och gottigott till ikväll. Vi gick även in på Lindex och jag fick med mig en hårborste och en t-shirt som passar riktigt bra till sommaren. Den är färgglad och till en brun bränna passar den jätte bra, mums. Pappa har precis gått ut för att handla thailändsk mat, det ska bli jätte gott. Jag är vrål hungrig så jag hoppas att han skyndar sig hem ;)

T-shirten kostar 99 kr :)


Brooklyn Sun<3


Bild tagen av mig under signeringen.

Att bara se honom sitta där var helt underbart men att sedan få hans autograf var som en kick.
Honom ska man verkligen träffa om man är deppig, han skiner som en sol hela tiden :)

Middagen som jag sedan gick på var jätte mysig. Vi snackade från 17.00 - 22.00 och tiden bara flög iväg. Maten var jätte god och ingenting kunde ha varit bättre. Dagen slutade jätte bra. Jag älskar dina läppar.


Bodyguard åt Marilyn Manson!

Jag vaknade för inte så länge sen av en dröm som var ganska psyko, hehe. Jag drömde om att JAG var Marilyn Mansons bodyguard. Marilyn Manson hade precis sjungit sin sista låt under en konsert i något land och jag skulle ta honom hem. Det roliga är att hans hem inte låg på jorden utan han hade egen värld. När vi skulle fara till Mr. Mansons "egna världen" så var det några fans som upptäckte oss. Dom vill dock bara ha autografer men bakom dom så springer det prickskyttar. Dom försöker skjuta mot oss men vi hinner undan och sedan vaknar jag!

Det var den mest sjukaste drömmen jag har haft. Att vara Marilyn Mansons bodyguard måste vara en ära.


Bilden är tagen under Sverige konserten 2007. Dock tagen med världens sämsta kamera!

I alla fall, jag är ju ledig idag men jag tänkte gå ut istället för att sitta hemma hela dagen. Ni har väll inte missat att solen skiner?:) Det är så himla underbart. Snön smälter och fåglarna kvittrar, inget kan bli bättre!


Sovmorgon är det bästa som finns

Imorgon ska hela klassen åka skridskor och dricka varmchoklad. Vi som inte har några skridskor får stanna hemma och plugga. Jag har valt att stanna hemma eftersom jag inte har några skridskor och inte ens kan stå på sådana grejer. Mina ben viks inåt så det blir omöjligt för mig att åka. Det ska bli skönt med sovmorgon. För att få en riktigt lång sovmorgon ska jag gå och lägga mig nu :)

Först vill jag tipsa er om en spelning som Salem Al Fakir gjorde på XL Live, Expressen. Han sjunger Brooklyn Sun från sin nya skiva Ignore This. Här kan ni se hans uppträdande och och snälla, säg vad ni tycker :)

Låten är så bra och hans röst är verkligen jätte bra. Hm, men det kanske jag redan har sagt, hehe.

Godnatt mina kära vänner! Till sist: Jag älskar dig otroligt mycket, Mattias<3

Nu ska jag ta ett varmt bad


Underbar man!

She is the man!



Ibland kan jag tycka att Laila Bagge, eller numera Laila Wahlgren, ser ut som en man.
Jag vet inte varför men det har någonting med hennes ansiktet att göra.
Hennes kinder är liksom...nej, jag vet inte. Jag tycker i alla fall att hennes hår är vackert :)

Home Sweet Home

Ja, det finns inget bättre än att komma hem. Jag har haft världens mensvärk hela dagen och det slutar aldrig värka. Jag har tagit alvedon och det går inte över. I alla fall. Jag tror inte jag har berättat vem jag är och det kan ju vara lite intressant.

Jag heter Josefine och jag är 15 år. Jag bor i en villa någonstans utanför den stora staden Stockholm med mina föräldrar och 3 bröder. Jag går sista terminen i 9:an och i mitt gymnasieval kan ni se att jag har valt att gå medielinjen. Jag har ett eget trumset och spelar trummor lite då och då. Jag har även en underbar pojkvän som heter Mattias och några underbara vänner. Jag gillar att shoppa och lyssna på musik. När jag har pengar så köper jag oftast konsertbiljetter för det. Jag älskar musik och vill helst av allt bli trummis när jag blir stor. Dock ser jag det som en väldigt stor utmaning och jag gillar inte utmaningar så mycket.

Jag har valt att blogga för att jag tycker att det verkar roligt :)

Nu ska jag ta och plugga lite NO. Roligt va?;)


Inte lite snö..



Efter mycket dunder och brak så låg all snö som tidigare låg på taket på altangolvet! :P
Jag trodde fan att tredje världsrkiget precis hade börjat!

Visibly Clear

Jag har använt Neutrogena i kanske en vecka och den funkar jätte bra. Jag får inte lika många finnar längre och min hy har blivit finare. Så om du har problem med finnar och vill ha en fin hy så tycker jag att du ska testa Visibly Clear Daily Scrub. Det finns även andra produkter från Neutrogen som är bra. Jag har dock bara testat Daily Scrub. Visibly Clear Daily Scrub kostar runt 50-65 kr :)


Salem Al Fakir




Salem Al Fakir släpper ett nytt album imorgon som heter Ignore This och enligt mig så måste man ha den. Salem är helt magisk när det gäller musik. Den 11 Mars signerar han sitt album på Bengans i Gamla stan. Vem om inte jag ska gå och få mitt album signerat? Jag måste gå och jag ska ta med mig Sofia, min polare.
Hans låt "Keep On Walking" som han tävlar med i Melodifestivalen är jätte bra och den borde gå vidare till Eurovision Song Contest. Heja heja Salem!


Princess

Mattias har precis gått härifrån och jag känner mig som en prinsessa. Han är så himla underbar och snäll. I alla fall, vad jag ska göra nu har jag ingen aning om. Det blir antingen till att plugga harmonilära eller sätta mig vid TV:n och glo med pappa. Det är "Dating In The Dark" på TV och hur osmart är inte det? Innan programmet börjar så snackar tjejerna om att dom vill ha en snygg kille. Då ska man väll inte dejta i mörker? Suck! xD




"Efter lite tafs kan jag nog se hur hon ser ut"


I don't know what to do

Jag kom hem för skolan för 20 minuter sen och jag har precis ätit lite yoghurt. I skolan fick jag reda på att jag fick VG + på en uppsats som jag gjorde inom religion. Jätte nöjd faktiskt. Jag får göra om den om jag vill höja mig men jag har andra saker att göra. Det är så mycket nu. Jag längtar till sommaren då jag är fri från saker jag måste göra. Då kan jag ligga på stranden och bara koppla av. Gud så skönt det ska bli!

Jag vet inte vad jag ska göra nu men jag antar att jag kommer sätta igång pluggandet.
Men sen kommer Mattias, min pojkvän, hem till mig och äta här. Det ska bli så underbart. Jag saknar honom faktiskt.

Ett tips från mig är att gå ut och gå nu när solen är framme. Jag skulle ha gjort det om jag inte var fast klistrad i alla läxor! :)

 

Det där är den lätta delen inom harmonilära...tycker läraren.


With my red lips...

I can do everything.

Nu har jag suttit i säkert en timme och försökt lägga upp en header. Jag klarade av att göra en header men att lägga upp den var desto knasigare. Hur gör man? Jag får upp säkert 5 stycker headrar som går åt vänster.
Kan någon vänlig människa hjälpa mig?

Jag ska nog pallra mig till sängen nu för annars kommer jag var trött imorgon. Jag hatar att vara trött för man blir deppig på köpet, sjukt men sant. Så är det i alla fall för mig. Mina lungor värker inte längre i alla fall :)

Hm, imorgon är det tisdag och det betyder att jag hoppar över lästiden som vi har på morgonen. Det gör så att jag får ca 1 timme över till att bara slappa hemma.

Tips: Twilight serien är en jätte bra serie som handlar om vampyrer, människor och varulvar. Det är en liten blandning där, hehe. Dock tror jag att Sveriges alla tonårs flickor redan har läst serien, men men. Nu till tipset! Eftersom det nu är bokrea runt om i Sverige så kan du komma undan med riktigt låga priser. Det är även billigare på internetsidor, som tex Bokia och CDON. Du kan få hela serien till ett bra pris och sedan få en underbara lästid och dessutom blir inte plånboken lika tom. Spara pengar är alltid bra, eller vad tycker ni?;)

Godnatt! :)

Header

Som ni ser så har jag ingen header och det kommer nog dröja länge innan jag får en. Jag är inget proffs på sådant där och om jag skulle försöka så skulle det inte bli snyggt. Hm, jag måste haffa någon som kan fixa en header till mig. Jag inser just nu att det är väldigt mycket som måste fixas. Äsch, det blir bra! :)

Jag tänkte göra lite te till mig nu och sen ska jag nog bara slappa. Innan jag satte mig här kändes det som om mina lungor skulle sprängas. Jätte läskigt faktiskt. Haha, men vad har ni gjort idag då?:)


Tigerbalsam är ingenting att leka med

Min bror var precis och tränade och när han tränade så fick han ont i någon muskel. När han kom hem så tyckte han att jag skulle smörja in hans svank med tigerbalsam så jag gjorde det. När jag hade gjort det så tvättade jag händerna så noga som möjligt. Men gissa vad! Jag har ändå fått skiten i munnen, näsan och i ögat. Det svider som jag vet inte vad och jag håller på att bli galen! Man fick inget tack eller någonting, nejnej.

Nu fick jag ont i magen också, fan. Jag hoppas att ni(mina få läsare) mår bra i alla fall :)


Solen är så fin

Provet gick mega bra, kunde alla frågor och jag skojar inte. Jag är så himla nöjd för jag gjorde INGENTING för att nå det resultatet. Den här dagen har varit så underbar, först det lätta provet och sen den underbara solen.
Nu är jag jävligt hungrig och det bästa är att det blir min favoriträtt till middag!

Nu måste jag göra klart min engelska läxa så att jag har det gjort.

Den fina solen :)


08.40

Jag sitter här med en turban på huvudet och ska snart gå och föna håret. Jag börjar 08.40 så jag har en liten sovmorgon, känns skönt att kunna slappa lite innan man går till skolan. Det blev en kopp te till frukost och det behövdes. Jag fattar inte varför det ska vara så himla kallt! Jag vill ha sommar nu :)

Nu måste jag kila! :)


Sleep tight

Idag är det sista dagen innan Sportlovets slut och jag känner redan hur prov, läxor, redovisningar och Nationella prov haglar över mig. För att inte somna på tangetbordet så måste jag gå och lägga mig nu. Jag borde ha pluggat till det där förbannade provet som jag har imorgon men jag orkade inte. Vi får väll hoppas på att det går bra, ha-ha-ha.

Wallander

Tjena!

Det här är mitt första inlägg och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. I min blogg kommer det skrivas mycket om musik, konserter, mitt liv, foto och film. Man skulle nog kunna säga att jag kommer skriva om mitt liv.

För att inte göra den här kvällen tråkigare än den redan är så ska jag tog ta och kolla på Wallander som går på 4:an just nu. Sedan blir det nog lite konsthistore plugg till provet imorgon. När föddes Picasso, intressant?...Nej!
Vem f*n lägger ett prov dagen efter ett lov? Är det inte meningen att man ska ta det lugnt under ett lov? Tydligen inte.

Nu blir det Wallander!



Välkommen till min nya blogg!