svettiga hunkar



Fy farao vad jag har varit hurtig idag! Det är nästan så att man ångrar det men det vore ju dumt. Först och främst orkade jag gå upp vid sju imorse och det är fasen inte likt mig. Det är inte ofta jag satsar på att komma i tid till skolan, liksomtypdah. Och ja, jag kom i tid till skolan och sådär och sedan stannade jag faktiskt där tills jag insåg att det var onödigt att sitta där och göra ingenting. Istället drog jag till gymmet, yesyesyes. Jag drog till gymmet och tränade i en timme bland svettiga hunkar (ni vet magrutor och annat otrevligt). Skönt? OM det var! Efter det var det tänkt att jag skulle ta bussen hem men bussen skulle kom om fem minuter så jag började gå istället. Sinnessjuk? Ja! Jag vet inte hur många kilometer det är men många är det och jag förstår inte hur jag orkade gå hela den biten. Jag undrar verkligen om jag gjorde det...hm, jag kanske ligger död vid Ösbydalens busshållsplats och väntar på att någon ska hitta mig. *Nyper mig själv* The devil is alive!

The devil har precis ätit middag och skrivit klart en läxa. Bruce Springsteen's Cover me dunkar i högtalarna och livet kan nog inte bli bättre än så här. Det enda som fattas är Anton...två dagar utan honom fungerar tydligen inte.

Verkligheten (i detta fall; morsan) kallar, peace!


Ovanlig (tis)dag



Dagen har varit otroligt ovanlig sådan. Det är inte ofta jag spenderar en större del av dagen med mammas polare, verkligen inte. Om jag har tur kan jag träffa henne på midsommar ibland och det är en gång om året. Det var härligt att få träffa någon som man inte träffar hela tiden. Man märkte att man kunde prata om så mycket mer. Ingenting hade sagts tidigare, om man säger så. Det var i alla fall hur trevligt som helst. Mellan tagningarna drack vi pärondryck, pratade och klappade gosiga katter. Efteråt gick vi en promenad för att leta upp en bankomat så att jag kunde bli betald för mitt jobb. Och gosh vad den kvinnan är cool! Allt hon säger och gör är så himla roligt och rätt. Kan hon inte vara min polare istället?

Det kanske blev lite sent men vad gör det. Jag orkar inte redigera alla bilder idag, så det får bli imorgon. Nu ska jag plugga och lyssna på musik. Och om jag hinner ska jag kasta mig i soffan där mina syskon ligger och slappar. Alla syskon i en enda jävla hög, hur ofta ser man det liksom...

Peace!


jag är nog kär i hela jävla grejen


Lill

Idag händer det mina vänner. Idag ska jag gör mitt första fotojobb och gissa om jag har längtat. Att bara få testa på det. Att det är med någon jag känner gör det hela mycket bättre. Inte behöva vara sådär jättejätte nervös för att kunden inte ska tycka om det och att man kan ta det lugnt. Att kunna fråga "Blir det här bra?". Genren är inte riktigt min grej och det är absolut inte det jag kommer arbeta med i slutändan. Men att bara få testa på. Äsch, jag är nog kär i hela jävla grejen. Jag ska fotografera idag!

Annars är jag superduper kär i min underbara pojkvän som väcker mig mitt i natten och ber om vadå? Just det! Enda fram tills klockan ringde låg vi där och jag fick höra hur mycket han älskade mig. Han gör mig så kär!


höst


världens sötaste Julia på Kolmården

Jag har kommit på att jag fullkomligt älskar hösten. Trots sina få nackdelar så är den alldeles underbar. Jag var nyss ute på en promenad och hann hem innan det blev alldeles bäcksvart. Tänk er alla höstens färger i en ända bild, underbar hårdrock i bakgrunden och tankar om din pojkvän/flickvän. Jag älskar verkligen att se världen samtidigt som man lyssnar på musik. Man ser så mycket mer med musik än vad man ser utan musik. Amazing!
Jag förstår inte varför alla ogillar hösten så starkt. Så farlig är den faktiskt inte. Det blir bara lite kallare, mörkret faller på snabbare och mornarna är segare än någonsin. Förutom det är den älskvärd, inte sant?

Förutom min nyfunna kärlek till hösten så händer det ganska lite i mitt liv just nu. Skola, pojkvän, fotojobb imorgon och vänner. Även fast det händer ganska lite så är det underbart. Allt behöver inte hända på en gång...allting har hela mitt liv på sig att hända.

Snart kommer kärleken och då blir det middag + mys!


önskar så innerligt att jag var med dig nu

Ett bäcksvart rum. En säng. Ett kärleksfullt par. Kärlek. En och samma tanke.

Killen - "Tänk att du och jag ligger här tillsammans... det trodde jag fan inte för fyra månader sen..."

Tjejen kramar om killens hand och känner lyckoruset fylla hennes kropp. Tänker han också på det? tänkte hon och sa, med gråten i halsen;

"Åh, tänker du också på det? Älskling...jag älskar dig så jävla mycket!"
 


Frånvaro så det skriker om det

790d3b61609b818f07f369792cde518c_large
Har ingenting med inlägget att göra men tillåt mig att skratta, HAHAHAHAHAHA!

"Du Josefine...jag såg att du hade fått hem en varning. Varför har du så hög frånvaro?"
- Det ska jag berätta för dig, Anna, inte face to face men här kan jag göra det...att jag pallar inte skolan längre. Jag har försökt och jag ska försöka ännu mer. Du förstår inte hur mycket jag försöker och imorse kämpade jag verkligen. Det låter som att jag måste övervinna värsta kriget för att komma till skolan och så är det fan också. Idag var det menat att jag skulle komma så jävla mycket i tid men vet du vad som sabbar? - Den där jävla helvetes trafikkön!
Imorgon har jag ingenting att skylla på så då ska jag fan komma i tid. Låter det som en bra förklaring, fröken Anna?:)

När man riskerar att inte få studiebidraget är det fan inte roligt att skolka längre. Det är skönt att man, även fast man skolkar, inte ligger efter med uppgifter. Skickade nyss in en uppgift och kan nu vara lugn fram tills höstlovet om inte Edmund får för sig att ge oss någon hemsk uppgift. Tidigare idag var jag i skolan (HELA DAGEN!!!) och efter det så tränade jag. Just nu pratar jag lite med en underbar kompis och försöker tänka på annat än Anton. Han är med sin pojkvän just nu...

Nu ska jag göra det jag är bäst på - SLAPPA!

Celebrate with me



Det har varit väldigt mycket med skolan och pojkvännen just nu. Jag har egentligen ingen tid och ork för den här bloggen men det är sorgligt att behöva lämna den. Därför ska jag inte göra det men inläggen kommer absolut inte rulla in.

Jag har fått en fotojobb, eller två om man räkar med det där sista. Jag har spenderat otroligt mycket tid med min underbara pojkvän. Även med hans goa vänner, jag undrar när dom ska bli mina vänner också. Varit på middag med Anton hos hans pappa. Jag har gått i skolan och försökt att tycka om den. Jag har blivit glad över en resa till Thailand men sedan blivit ledsen när jag fick beskedet att Anton inte fick hänga med. Surt sa räven. Jag har även ätit kladdkaka och sedan fått ångest dagen efter och tränat som en idiot. Jag har snackat kärleksproblem med en underbar och tokig kompis. Och idag insåg jag att imorgon har jag och Anton varit tillsammans i 4 månader. Det är många dagar, och fler dagar ska det bli. Det ska bli år, hela mitt liv...enligt mig.

Yes. Nu ser ni. Detta är mitt liv just nu. Foto, pojkvännen, vänner, kladdkaka, träning, skolan och denna jävla fucking höst. Varför ska det regna för? Man blir bara blöt, kall och jävligt ful. "Hm, är hon deppig eller?" - Neeeej, jag ska ha mens imorgon...det är det som är fucking problemet, mina vänner!

Så länge, Peace, Love & Understanding!

SEBASTINA




1. Sebastian, naturkunskaplärare 2. Felicias annorlunda druvsocker-molekyl 3. Mina schnygga skor!

Ah! Det känns som att jag har haft världens längsta dag. Idrott, naturkunskap, hämta Maximus, laga mat, känna mig som en mamma, hälsa på hemkommen pappa. Det är inte förrens NU jag kan ta det lugnt...i si så där 5 minuter. Snart ska jag nämligen intervjua Anders om hans kompis företag, eller ja...hans chefs företag (om jag inte har fel, haha). Han kan tydligen så gott som allt om det företaget. Och tro inte att jag gör det frivilligt, läxhelvete ni vet. Jag är glad att han tar sin tid i alla fall. Efter det ska jag lyssna på AC/DC (NYKÄR!!!) och kolla på Idol. Anton kommer hit senare och då blir det mys!

Jag måste bara få ge en kommentar till bilden högst upp. Är han inte förjävla snygg med munnen halvöppen? Grejen är den att han ser ut så ungefär hela tiden under lektionerna. Förvirrad som en liten höna. Det är ganska sött om man bortser från hans monotona och flummiga genomgångar. Jag undrar om det är lagligt att jag skriver om och lägger upp en bild på min lärare. "Din lilla paparazzi" fick jag som en kommentar när han såg kameran riktad mot honom. Det var den jag ägnade min tid åt sista lektionen, faktiskt. Så mycket mer givande än hans lektion, haha.


Laugh And A Half



Go'kväll

Haha, idag bestämde sig tjockisarna för att göra två kladdkakor istället. Men enbart för att alla 7 i familjen ska få smaka av bakverken. Just nu står dom i ugnen och jag överlät disken till Anton idag så han står och diskar. Någon gång måste han få ta tag i den också, haha. Själv sitter man här och väntar på att han ska komma nerspringandes från köket och anfalla mig med pussar. Det är i alla fall en önsketanke och om jag har tur så kanske det händer.

Imorgon blir det skolan och efter det ska jag iväg och hämta min lillebror från dagis. Pappa är i Göteborg och kommer inte hem förrens 19.00 imorgon kväll och mamma ska jobba natt. Det leder till att storasyster och hennes pojkvän får sitta barnvakt. Jag har beställt ingredienser till tacos, en liter coca cola och godis. Nice deal va?;) Nu ska jag fortsätta lyssna på härlig musik och komma överens med en lärare. Kyss & smek!

SKOLFOTO




Hey

Klassen utstod ett klassfoto idag, eller ja flera. Fotografen klickar ju ca 7 gånger innan fanskapet blir nöjd. Jag vet inte riktigt hur det blev men jag orkar faktiskt inte bry mig. Tog på mig det första jag såg imorse och kletade på lite smink. Jag har inte förstått mig på det där med skolfoto. Det ger bara ökad stress bland kvinnor och ökad förvirring hos män. Men jag ställer upp ändå. Dock får mamma och pappa nöja sig med den verkliga varan. Jag tog inte med mig någon inloggning som gör det möjligt att beställa skolfoton och skolkatalogen på nätet. Man gör ju det nu för tiden. Lite high tech sådär.

Annars är det finnemang med mig. Är hemma hos Anton nu och vi har fotograferat lite. Måste få säga att han är en usel modell och inte på det sättet att han är ful. Nej. Han är grymt snygg men det är det att han inte kan stå stilla och sluta fåna sig. Kom nyss på att han skulle passa perfekt som underklädesmodell, det ni tjejer ;)

Nu ska vi ner till affärn och köpa strösocker. Vi ska nämligen göra _ _ _ _ _ _ _ _ _ . Lite hänga gubben såhär på eftermiddagen. Någon som kan lista ut vad vi ska baka? (a)

DET HÄR är anledning till varför jag vill gå på en Bruce Springsteen - konsert, förstår ni varför nu?



Lyckan skulle vara total och glädjetårarna skulle spruta. Och det är väll allt som behövs för att en konsert ska tyckas vara lyckad? Gubben är ju gammal förfan, och man MÅSTE se honom på scen någon gång i livet!

darling



      Hold me in your arms, let's let our love blind us


FÖRLÅT ÄLSKLING! X'D



Hade nästan glömt den här videon. Lekparken på Kolmården is the shit.  Men vad tror ni, lyckas han eller? Det är ju härligt att han försöker i alla fall, hahaha. Medan ni kollar springer jag ut på äventyr och gör löparskogen!

TOO MUCH INSPIRITION


I have done many things in life, but this thing was very special...

Jag känner att jag har fått så jädrans mycket inspiration idag att jag bara vill gå och lägga mig. Vakna upp imorgon och hoppas på att en del av den har försvunnit. Jag vill göra så mycket på en och samma gång men det går ju fan inte. Jag har i alla fall fått lillebror att ställa upp på en liten fotografering, och jag tror att det kan gå skitbra. Han är en liten rackare som dissar en riktigt hårt men ibland kan han, och det börjar bli oftare, ställa upp på en hel del grejer. Bara han själv tycker att det verkar roligt...typ.

Bilden ovan tog jag idag på Andrea när vi var i studion. Vi hade fått i uppgift att fotografera med dagsljus som enda ljus och som extra utrustning hade vi reflexskärmar m.m. Roligt var det men jag hade gärna velat fotografera andra personer än bara Andrea. Det känns som att jag fotograferar henne varje gång vi ska fotografera i skolan. Det är inget personligt påhopp men det är lite trist med samma ansikte hela tiden. Fattar ni?:)

Det är typ det enda jag har gjort idag. Fotograferat, sovit och snart ska jag sätta igång och plugga. Mitt liv är så sorgligt när jag är ensam, kan ni också känna så ibland? x]

THRON ULLBERG



Hey

Angående den nya hårfärgen
så är det inte så att jag inte är nöjd med den. Det är tvärtom, jag tycker om att den är lite mörkare än vad den var innan. Dock tycker jag att det inte är någon idé att visa skillnaden, först på grund av att jag inte har någon annan bild att jämföra med. Sedan kommer ni inte se någon skillnad, det är det inte många som gör. Ni får helt enkelt ta tillfället i akt att försöka göra det när jag lägger upp någon hemsk egobild. Alright?:)

Ni, eller du kanske jag ska skriva, som gissade rätt får i alla fall er länk; http://emmeemme.blogg.se/ , grattis! :)

Annars är det helt okej med mig. Var i skolan i några timmar idag. Sista två timmarna hade vi en fotograf vid namn Thron Ullberg på besök. En härlig föreläsning blev det med fantastiska bilder som grund. Efter det åt jag en snabb lunch i skolan och sedan for jag till gymmet. Där tog dock min energi slut och det slutade med att jag gick därifrån alldeles för tidigt. Men det var skönt att få komma hem, duscha och sedan inte behöva göra ett piss. Förutom att plugga men det var inte så krävande. Anton sover över här idag så jag slapp åka hem till honom, vilket jag gör ganska ofta. Han står och bakar just nu. Någon som kan lista ut vad han bakar? ;)

DISTANS


Daniel Adams-Ray under Rockbjörnen 2011

Go'kväll

Helgen var en rolig sådan. Lördagen blev en härlig dag+kväll med Anton och hans släkt. Att fira Anders födelsedag stod på schemat och trevligt hade vi. Anton och jag åkte hem glada i hatten vid 21.00 och satans vad kallt det var. Det börjar bli askallt nu för tiden och jag gillar det fan inte. Jag vill ha tillbaka sommaren...Skogsröjet, Fiskeboda, London, bad, sol och underbara stunder med Anton. Världens sämsta vinter + vår blev till världens bästa sommar och liv när jag blev tillsammans med Anton 19/6. Ångrar verkligen inte att jag träffade honom!

Förutom saknaden efter sommaren så har jag börjat tröttna rejält på skolan. Det blir ofta skolk från vissa lektioner för att jag tycker att dom är onödiga att gå på. Men jag vill ju ha ett betyg i alla ämnen jag har och ska ha. Jag vill ju kunna stoltsera med att jag har gått ut gymnasiet. Därför ska jag försöka fixa det. Så fort jag får tillfälle ska jag prata med någon som kan hjälpa mig. Jag vill hemskt gärna gå distans men jag vet inte riktigt om det fungerar på mitt gymnasie. Annars får jag väll stå ut i 2 år till. H-E-M-S-K-T...

Jag, Anton och Anders har precis smakat på Antons nybakade kladdkaka och gott var det. Nu ska vi se en nertankad komedirulle och mysa. Godnatt på er!

KASTANJE


Ungefär såhär blev håret...

Just nu sitter man framför tvn och kollar på Idol med familjen. Jag och mamsen köpte räkor till kvällen och just nu väntar vi bara på vitlöksbrödet. Idol har inte så mycket bra att erbjuda denna säsong förutom Linnie och Amanda F. Två grymma sångerskor! Om det inte vore för att jag slutar för sent på fredagar så hade jag kunnat hinna med en kompis och se Idol på plats. Hans flickvän, som för övrigt går på min skola, hade gratis biljetter men tyvärr. Men jag har varit på Idol förut så jag vet vad jag missar och inte.

Haha, innan jag satte mig här smög jag in försiktigt på toaletten och gick fram till spegeln. Upptäckte att färgningen blev helt okej, faktiskt. Förvånad men glad skuttade jag ut från toaletten och visade föräldrarna. Mamma upptäckte att jag hade fått lite highlights i luggen och att det gjorde det fina ännu finare. Pappa visste inte vad han skulle säga men jag antar att det är svårt att se i mörkret. Vi får se hur färgen ser ut i dagsljus imorgon.
Annars är jag nöjd, bara att få bort dåvarande färgen var skönt. Nu är det mörkare och det var det jag var ute efter. Jag färgade brunt, kastanjebrunt mer exakt och alla som gissade brunt i förra inlägget kommer få en länkning. Den får ni när resultatet kommer upp på bild imorgon, okej :)

Nu ska jag äta räkor, kolla Idol (Olle ska uppträda med en låt från HOFFMAESTROOO!!!) och vänta in pojkvännen som just ni sitter på pendeln från Tullinge. Hörs imorgon! :D

FÄRGEN ÄR I !!!

Äntligen fick jag tid till att få bort min eländiga skiftande färg i håret. Det var verkligen på tiden, hårfärgen jag har hade var verkligen inte charmig. Jag gillar färgen jag valde i affären men jag undrar verkligen hur det kommer se ut. Jag ber till gudarna att det blir bra, eller ja, helst bättre än bra. Skitsnyggt ska det bli! Jag ska skölja ur det kvart över. Nervösa bettan här! Haha, jag har sagt att jag ska färga rött men bara för att jag har sagt det så behöver det inte vara så.

Vilken färg tror ni att jag har i håret? Den som gissar rätt får en länk, ni andra inkl. ni som gissade rätt får en bild på hur resultatet blev. Om jag vågar visa det... :D


precis som alla andra



Blev inspirerad av en träningsblogg strax efter att jag lagt upp senaste inlägget. Istället för att sitta framför TVn och dega gav jag mig istället ut på en runda. Det kändes helt okej och rundan blev längre än planerat när min kropp skrek efter vatten. Tog därför en sväng förbi mammas jobb och bad om ett glas vatten. Lite rädd blev hon allt när jag kom dit, haha. Hon tyckte att jag skulle vänta på henne och hänga med henne hem vid 22.00 då hon slutade men icke. Anton var ju på väg hem till mig och när jag kom hem skulle jag, som planerat, göra några bra-för-tjockis-mage-övningar, så det hann jag inte med. Jag sprang vidare och ca 700 meter från huset träffar jag på en man och hans vovve i mörkret. Hussen var trevlig nog att säga hej men det framkallade bara att skrik av rädsla från min flåsande mun. Det var trevligt av honom att säga hej men jag önskade att alla visste att jag är lättskrämd. Tur som var så skrattade han bara åt mig, precis som alla andra, och gick vidare. Haha, jaja. Väl hemma gjorde jag mina övningar och jag kan säga att det tog. Det tog på min stackars mage. Fan vad den får lida alltså. Allt för Antons skull. Inte nog med det så sitter min yngsta lillebror bredvid mig på golvet och skrattar. Så söt men ändå förjävlig. Testa själv att göra sit-ups och cykla i luften medan du ligger ner om vart annat. Gör det!

Nog om det. Just nu ligger Anton och väntar på mig i sängen. Han kom hit vid 22.00 tiden kanske och vi har gått en mysig promenad tillsammans. Jag antar att vi ska sova nu...eller?;) Så länge säger jag godnatt, vi hörs imorgon! :)


YOU NAME IT



"Spark in the dark... just a little spark in the dark!" - Vad är inte bättre än Alice Cooper när man är smått irriterad? Bästa låten är ju självklart Bed Of Nails men Spark In The Dark och House Of Fire är också troligt bra. Jag lyssnade mycket på honom när jag var yngre, det började avta när min emo-period försvann och mitt intryck av honom försämrades när jag såg honom på Gröna lund i år. Inte för att vara taskig men han ser ut som en lodis/knarkare/alkis/våldtäktsman...you name it. Hans låtar är underbara och hans röst är precis som jag vill ha den men hans utseende får mig att vilja spy. Hm, kanske skulle varnat alla Alice Cooper-fans innan jag började skriva. Äsch, låt hatet flöda. Han är inte som Vic eller Jocke i Hardcore Superstar eller som Slash när han var ung. Jag antar att Alice Cooper skulle vara någolunda snyggare om han hade lite kött på kroppen. Han ser verkligen ut som en mager alkis. Om jag inte visste vem han var skulle han definitivt inte få min uppmärksamhet om han satt bland en skock av alkisar. Hahaha, nog om den gamlingen.  Och ni som ska uttrycka er mening; Jag är mycket snyggare än vad han är, så kom inte och haspla ur dig motsatsen. Du vet att jag har rätt så varför slösa din tid genom att skriva det i en kommentar? Puss! ;)

Idag har jag haft en långlånglång dag i skolan. Jag har suttit vid datorn hela tiden och satt ihop ett bildreportage med mina underbara vänner. Efter ett val på 12 bilder av 100, redigering av dessa, skapandet av en layout, skrivandet av en ingress och bildtexter så kunde vi äntligen skriva ut vårat reportage och få godkänt av vår lärare. Nästa lektion väntar redovisning. Jag slutade någon gång vid 16.00 och när jag kom hem skrev jag klart min träningsdagbok (som skulle vara klar innan sommarlovet). Jag skulle ha gjort en uppgift i historia också men min duktiga lärare har inte lagt upp läxan. Det får bli någon annan dag. Nu ska jag kolla på TV och vänta in min älskade pojkvän.

Vad har ni haft för er idag?:)

aknleulleb


red girl

Fan vad tidigt man fick sluta idag då. 10.55 är fan rekord alltså. Jag klagar dock inte eftersom jag kände mig som en zombie hela morgonen. Det blev lite bättre när jag fick åka till gymmet och träna skiten ur mig. Dock kände jag mig som en utböling när alla flydde rummen så fort dom såg mig komma in. Vad fan är det här? tänkte jag men jag orkade inte bry mig så mycket och tränade vidare. Gulligast var killen som precis skulle ta tag i hantlarna men släppte dom när han såg mig och gick ut ur rummet. Jaja. Nog om träning. Jag gjorde nyss mannagrynsgröt som påfyllning efter träningen och vet ni vad jag upptäcker efter att jag är klar? - Botten på kastrullfan är helt brän och luktar skit. Jag förstår inte hur jag bär mig åt! Försökte skrapa bort det men gav upp när huvudvärken smög sig på. Letade efter alvedon men någon i detta hus har knaprat upp alla. Jag har turen på min sida idag, inte sant?:)

Idag fick jag även reda på att det är kanelbullensdag, dessutopm Anders födelsedag. Födelsedagsbarnet köpte prinsesstårta åt sig själv igår och jag antar att vi ska äta den idag när vi firar honom. Jag och Anton bakade ju kanelbullar för inte så länge sedan så jag antar att jag kan få smaka en sådan. Jag har nämligen börjat ogilla prinsesstårta eller tårta överhuvudtaget.

Har ni smaskat i er någon kanelbulle idag? Gillar ni tårta eller får ni kvälningar precis som jag?^^


PENDELTÅGET



You made my day...♥

Hey!

Kanelbullarna som jag och Anton bakade igår vart underbart goda. Dom ser lite trashiga ut men så ser det alltid ut när jag och Anton bakar. Idag har jag varit hemma hela dagen efter lite om och men. Pendeltågstrafiken har ju påverkats av arbetet på Citybanan och därför har det varit väldiga förseningar. Var lite för trött för det imorse så jag och min lärare (hahaha) kom överens om att jag skulle plugga hemma. Jag har faktiskt varit duktig och skrivit lite på en argumenterande text i engelskan. Abort är frågan och självklart är jag för abort. Ingen kan bestämma vad du ska göra...eller åtminstone borde det vara så. Abort borde vara tillåtet i hela världen, vilket det sorgligt nog inte är. Religion kan ta sig, okej?

Annars har jag suttit och kollat på TV, lite Oprah och sådant fint. Nu väntar jag på min ännu finare pojkvän som ska komma hem snart. Fan vad kallt det är i det här huset, brr!


IRIS


Hör inte ihop med innehållet i inlägget men den är tagen utav mig. Inte så passande men jag har ingen bild på söta Iris :/

Åååh, vet ni vad?

Idag har jag varit barnvakt, och inte barnvakt åt vem som helst. Antons morbror och hans fru skulle iväg och köpa tapeter idag och villa ogärna ha med sig deras dotter Iris. Det har jag en väldig förståelse för eftersom barn ogärna sitter stilla en längre tid. Så dom ringde och frågade. Först gick det inte riktigt eftersom det krockade med Tullinge Tumba loppet. Både Anton och Sussie skulle springa och Antons mamma stod i kassan där dom sålde ätbart och dryckbart under loppet. När jag fick reda på det ställde jag upp direkt. Ångrar det absolut inte!

Trots att Iris är väldigt krävande och absolut inte som min lugna lillebror så gick det jättebra. Vi lekte med kottar och löv, sparkade boll och letade efter en larv som Iris absolut ville skulle komma upp ur springan i trädet som den försvann genom. Dessutom hejade vi på alla duktiga idrottare som tagit sig till mål och tillbringade tid vid prispallen. Anton kom på andra plats i sin grupp men jag vet inte riktigt på vilken plats Sussie hamnade. Duktiga var dom båda i alla fall och jag är så avis på människor som klarar att springa så långt, 5 km liksom...

Jag älskar verkligen barn och deras kreativitet och fantasi. Jag skulle lätt kunna bli dagisfröken men jag har ju andra större intressen. Bakfantasterna i det här huset ska snart baka kanelbullar, haha. Mums!

when you meet someone

Hey!

Igår var det städdag i området där Anton bodde och självklart var vi med och städade. Jag städade nog mer än vad jag har gjort på någon annan städdag. Jag bodde också i ett radhusområde förut och då var städdagarna väldigt populära hos barnen och alltid fick man åka med Mats i hans röda flak bland kvistar och annat skräp. Skitungar var vi. Jag hade krattan till hjälp och jag och Sussie försökte även utse ätliga svampar på deras tomt. Vi gjorde det jättefint i alla fall och som belöning fick man en korv och valfri dryck.

Efter timmarna ute i området ställde vi oss i duschen och gjorde oss i ordning för middag hemma hos mig. Våra föräldrar skulle äntligen få träffa varandra. Ett samtal mellan mor och mor räckte tydligen inte. Vi tog med oss kladdkaka som Anton hade bakat. Mamma och pappa bjöd på ett välstädat hus och lax med ris till middag. Till efterrätt åt vi kladdkaka med grädde samt ost och kex. Tiden flöt på och samtalsämnena tog aldrig slut, tack gode gud. Det var otroligt trevligt och det verkade som om föräldrarna kom överens. Jag och Anton väntade oss det värsta dagarna innan middagen eftersom våra föräldrar är så himla olika. Det gick förvånansvärt bra och jag vill gratulera och tacka våra föräldrar.

Till föräldrar; Är det okej om jag och Anton är tillsammans, eller? x)