JAG SKA SE BRUCE SPRINGSTEEN!





Från 08.00 till 10.30 stod jag och Felicia utanför Globen och köade för att få tag på biljetter till Bruce Springsteen. Det var sjukt kallt men humöret, tanken på att jag skulle köpa biljetter till Springsteen och härligt folk gjorde att jag stod kvar i den där förbannade kön. Vi fick ett könummer när vi kom dit, så vi kunde ha lämnat våra platser och gå in och värma oss någonstans. Men nej! Inte fan vågade vi riskera våra platser för lite värme.

När dörrarna öppnades vid 09.00 och de 6 första personerna fick gå in rös jag utav bara helvete. Det avtog dock när jag märkte vilken tid det tog. Vi stod och köade i nästan 2 timmar och hastigheten var lite varierad. Ibland verkade det som om jag skulle få stå där hela dagen och ibland kändes det som om man sprang fram. Har jag sagt att det var kallt utav bara fan? Jo, juste! När vi var ca 10 meter från portarna till himlen så meddelades det att biljetterna var jättesvåra att få tag i. Personer som kom ut med biljetter i handen beskrev hur svårt det var och att det bara fanns ett fåtal biljetter kvar. Tänk att alla ska ge mig panik! Vi var grymt nära när bruden som stod och höll oss uppdaterade ropade att biljetterna var slut. FUCK! tänkte jag men i nästan stund skrek hon även att en extra konsert med biljetter är släppt. Jag och Felicia höll på att dö av lycka och vi lät som två fjortisar som aldrig kan hålla käften. Vi var även de enda unga i kön och lite roligt hade nog de övriga åt oss. Vi var nog lite jobbiga också, hehehe. I alla fall! När vi fick det beskedet kunde vi hålla oss lugna. Det var dock inte förens jag hade 4 biljetter i min hand som jag kunde slappna av och tänka på annat.

Först vill jag tacka Bruce Springsteen för att han är så underbar och sedan även Live Nation som gör det möjligt för mig att se fanskapet! Nu är det bara att tagga galet och lyssna på Bruce Springsteen fram tills den 28 Juli ;)


Ångest



Soffgubbarna var nyss här och snickrade ihop soffan. Nu står den fint i vardgasrummet och väntar på att familjen Olsson/Lindholm ska komma hem och nöta sönder den. Röd och fin är den, höjer julstämningen som redan är på topp i detta hus. Jag funderar på att vara den första som sätter sin röv i soffan men jag vet inte. En lockande tanke...

Först måste jag skriva ihop en liten text till min naturkunskapslärare. Enligt denna → http://skola.klimatsmartcommunity.net  sida konsumerar jag väldigt mycket. Om alla konsumerade lika mycket som jag gör så skulle det behövas ca 3 planeter med resurser. Jag som trodde att jag var duktig och tänkte på miljön...ångest!

vattencitronvattencitronvattencitronvattencitron




Morgonen från helvetet! Vaknade med en lätt sveda och tänkte att det skulle gå över. 20 minuter senare ville jag bara dö. Älsklingen försökte göra den fin genom att steka pannkakor som frukost till mig. Det var jättegott och han var hur gullig som helst men jag kunde inte ungå från att klaga. Senaste gången jag hade urinvägsinfektion var i somras och då hinkade jag vatten+citron samt transbärsjuice. Jag intog även det starkaste tabletterna som fanns för min urinvägsinfektion var tydligen den värsta läkarna sett. Varför jag? tänkte jag men samtidigt att jag inte ville att någon annan skulle behöva stå ut det här. Men nu när jag tänker efter så skulle jag nog ge bort den till en hel del personer. Jag hade urinvägsinfektionen i minst en månad. Tänk er! Den här gången tror jag dock att det är en lätt urinvägsinfektion som kommer gå över någon gång idag.

Idag ska det levereras en soffa hem till Anton mellan 11 och 14, så jag sitter och vaktar telefonen. Jag var med och valde soffan så jag längtar lite. Just nu är det tomt i vardagsrummet så att ligga i soffan och kolla på TV kan jag glömma. Istället läser jag en tråkig bok som jag måste läsa på uppdrag av engelska läraren samt dricker vattten+citron. Kul liv...

Update: Donken ringde nyss och kallade mig till arbetsintervju imorgon. En slant utöver studiebidraget är alltid bra!


When Love Takes Over



Haha, det hände väldigt mycket i helgen till skillnad från vad det brukar göra. Jag klagar inte men det kändes lite konstigt. Hoppas det blir så nästa vecka också!

I fredags var det mys med pojkvännen som gällde. Det finns verkligen ingenting som är bättre än det och som vi är så bra på. Vi vaknade tidigt på lördagsmorgonen och sedan åkte vi till Farsta. Träffade ett par vänner gjorde vi men sedan åkte jag hem. Pissed of var jag...på ingenting. Sorry guys! Istället åkte jag hem, hann var hemma i 10 minuter för att sedan bli uppringd av en väldigt fin vän. Hon räddade min dag så istället för att sitta hemma och vara pissed of så åkte jag till Forum Nacka och handlade julklappar med henne. Man ska aldrig underskatta vänner, de är det bästa du kan ha. Vi hann faktiskt bara köpa en julklapp var, hon till sin mormor och jag till min mamma, för sedan blev jag uppringd av my parents. Forum Nacka hade bara öppet en timme till så vi nappade på skjutsen hem som de erbjöd oss. Vi dumpad av henne i centrum och sedan satte vi oss för att käka middag på en pizzeria. När vi sedan skulle åka hem köpte vi med oss pizza till pojkvännen och lillebrorn. Kvällen kom senare att bestå av mys, vad annars? ;)

Men nu är det måndag igen och helvetet kallar. 11.55 ska jag vara i skolan så det är nog bäst att jag drar mig mot spegeln och försöker fixa till något som inte går att fixa till. Jag behöver en dusch med varmvatten!

FIN VÄN

Idag besökte jag en fin vän och hade en liten (väldigt liten) photoshoot där hon stod som modell. Det gick dock inte som jag hade väntat mig. Jag hade förväntat mig fler än en bild men det kunde tydligen inte mitt kamerabattarie hjälpa mig med. Nej, kamerahelvetet dog och min kära vän hade klätt upp och sminkat sig helt i onödan. Trots det var det i alla fall roligt att träffa henne och det var mycket som behövdes pratas om. Vi bestämdes för att träffas på måndag eller onsdag istället. Fotografera är roligt att göra när man har en engagerad modell, självklart är det roligt annars också men extra roligt är det när även modellen tycker det är roligt.

Annars? Det är fredag och jag har precis käkat middag och sitter nu med munnen full av godis. Skolan har börjat bli helt okej när man har vänner som inte behöver göra så mycket för att få mig att garva. Jag älskar verkligen att garva, det är nog något av det roligaste jag vet, hahahaha xD

Ja, jag är störd. Hur många gånger ska jag behöva säga det?


Påminn mig inte

Imorse när jag tog mig till skolan med bussen så lyssnade jag som vanligt på Bandit/Rockklassiker. Man piggnar verkligen till av den underbara musiken när man sitter där och önskar att man fortfarande låg i sängen. I alla fall! Idag fick jag höra sorglig fakta som jag kanske inte ville bli påmind av. Det är nämligen 20 år sedan Freddie Mercury lämnade oss. Sorgligt nog. Han var en väldigt bra artist och jag önskar att jag hade fått se honom och höra hans magiska röst. Queen var verkligen ett underbart band och jag önskar att jag var född under den tiden de verkade. Underbar musik!

Jag förstår mig inte på de människor som hånar honom för sin sexuella läggningen. Och dessutom bestämmer sig för att inte gilla hans musik bara för att han har just den läggningen. Jag tycker det är så otroligt patetiskt och töntigt!


UNDERBARA NYHETER



Jag behöver ingen biljett till Black Sabbath! Inte när jag fick reda på den här nyheten. Bruce Springsteen kommer till Sverige och hur underbart är inte det? Han är åtminstone en artist jag lyssnar på och kan tänka mig betala för att se. Jag missade honom senast han var här och jag tillåter mig inte att göra det igen. Biljetterna släpps den 30 November, fan om jag glömmer det datumet!

Det krångliga med den här konserten är att den äger rum i Göteborg. Jag behöver alltså pengar till både biljett, resa dit och hem samt boende och mat. Säg mig hur jag ska få ihop den summan pengar! Pappa? (a)

RÖVMAGEBEN

Nu kan jag sova gott! Ett Biggest loser liknande program fick mig att inse att lite träning skulle vara bra för mig också. Fan vad skulle jag göra annars? Sitta framför datorn och möggla? Motivationen var pappa som körde mig upp till gymmet. Väl där köttade jag sönder min röv, mage och mina ben. När jag skulle gå till omklädningrummet och byta om för att gå hem så vinglade jag fram. Självklart skulle receptionsnissen garva åt mig!

Jag har precis duschat och ska snart fylla på energidepåerna (som det så fint heter). Efter det ska jag gå och lägga mig och skita i allt jag faktiskt behöver göra. Vilket inte är så mycket när jag tänker efter. Annars längtar jag tills imorgon men samtidigt inte. Längsta skoldagen i veckan men efter helvetet får jag åka hem till Anton och mysa. Känslorna krockar liksom!

Felicia; Självklart ska vi bygga ett pengaträd så att vi har råd att gå på Black Sabbath. Frågan är bara hur mycket det där jävla trädet kostar :o


BLACK SABBATH



Man borde ju boka biljett till Black Sabbath trots att de spelar på min födelsedag samt att biljetten kostar skjortan. Trots att jag bara har hört några låtar och inte lyssnar på dem ett dugg. Trots att jag inte har någon att gå med och att biljetten är omöjlig att få tag i. Hela jävla Sverige vill ju ha biljetter och jag är ju känd för att vara seg när det gäller att köpa konsertbiljetter.

Nu blev det svårt för Josefine. Kanske ska hon göra som under KISS och Iron Maiden, placera sig utanför och få en gratis biljett. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Spisen står i vardagsrummet



Ni läser min blogg trots att jag aldrig uppdaterar, det är jättegulligt men seriöst, haha. Jag är verkligen grymt dålig på det här med att blogga men jag tänker fanimej inte sluta. Ni får helt enkelt läsa en blogg som uppdateras när bloggaren inte är med sin pojkvän, som idag till exempel.

Skolan 6 timmar; Redovisa företag och ny fotouppgift (välj två genres och fotografera utifrån dem). Sluta en timme tidigare och smita in på Forum Nacka. Idag hade jag turen (vilket jag inte hade förra veckan) att inte möta ett brandalarmet så fort jag gick in. Jag småskickade i några butiker, hittade lite saker och köpte ett par röda sammets leggingstights (vad fan heter det!?). Sedan sprang jag mot bussen, klev senare av i Mölnvik och gick vidare till ICA. Mamsen var där och vi handlade lite smått och gott.

Hemma möttes vi av att spisen som stod i vardagsrummet på grund av golvläggningen som de håller på med. Det börjar faktiskt se riktigt fint ut. Vi hade ju köpt mat som vi skulle laga men det slutade med att mamma skickade iväg ett sms till pappa där det stod:

"Köp thaimat på vägen hem, spisen står i vardagsrummet. Jonny vill inte att man går på golvet i köket."

Jag hoppas att jag får någon mat idag, är grymt hungrig. Ni då? Kommer ni få någon mat idag? Hur mår ni? Vad gör ni?


LOVE IT



Jag älskar fotografer som kan ta sådana här bilder. De förtjänar fan kärlek i mängder. Inte för att ni andra inte gör det men kolla på bilden så förstår ni. Puss på dig Sandra!

FUCKING LOVE THESE GUYS!



Volbeat har släppt en Live DVD som finns på både DVD och skiva. Här ↑ är trailern för DVD:n och på Spotify finns skivan med låtarna de spelade under turnén. Jag ångrar nu, väldigt mycket, att jag inte var på konserten som de spelade på i Stockholm. Bandet är grymt bra, har aldrig hört något som liknar deras sound. His voice makes me crazy, lovelovelove!

SEX

If you want it wild and hard...have sex with a vampire. They will give you want you want, promise!
Har sett filmen nu, garvade och grät om vart annat. Sexscenerna var ju helt klart bäst, fyfan vad jag och mamma garvade. Jag förstår mig dock inte på den där bruden...vad heter hon? Bella! Man skulle ju kunna säga att hon är otrogen lite då och då när hon gulligullar med Jacob. Kan hon bestämma sig eller? Filmen var ju i alla fall bra och DU måste se den!


Breaking Dawn Part 1

                                       
                                   
                 Fan vad kallt det måste vara att ha sex med en vampyr. Där kan vi snacka om ice cold!

Jag vill ju också se Breaking Dawn!

Hallååå, jag var faktiskt en av de första som upptäckte den första boken i serien. Och ni som inte tror mig...synd! När jag upptäckte den så befann den sig inte på allas läppar, vilket den gör nu. Jag kan förstå att ni har hört det där tusentals gånger men jag har ett bevis...lånekvitton från biblan! xD Serien var skitbra i början men nu har den bara blivit uttjatad eftersom varje fjortis i världen pratar om den. Och vadå att Edward ska se ut så där? Han var ju assnygg tills jag såg honom på filmen. "Är det så där han ser ut?" tänkte jag och rynkade på pannan. Inte fan är han snygg i alla fall. Dock kan man ju inte skita i att se alla filmerna för dessa anledningar. Jag får se den på lördag med mamma, hennes arbetskamrat och hennes dotter samt min underbara pojkvän. Det är även vår 5 månadersdag på lördag så det blir myspys. Ska ni se Breaking Dawn?

Förutom det vill jag även klaga lite på kylan igen. Varför ska det vara så jävla kallt? Det känns som att husets grader är densamma som kylan där ute. Fucking cold!


KYLA - VÄRME




Jag gillar inte mörkret, verkligen inte. Det var mörkt när jag vakna och mörkt när jag skulle gå hem. När ska jag få se en gnutta ljus? Och ni som klagar på att snön inte har kommit än - var glada förfan! Tänk er när den där förbaskade snön kommer. Ni kommer gråta, hata era liv och önska att ni aldrig blev födda. Ni kommer att sakna sommaren när ni fick uppleva stunder med sol och tunna kläder. Istället kommer ni få känna er som köttbullar i tjockjackor, halsdukar, vantar samt mössa. Det enda positiva med vinter är de gånger man får slippa den när man ligger i kärlekens famn, i värmen. 

Det jag undrar är dock vad som är skönast. Att komma in i värmen från den hemska kylan på vintern eller att få tillgång till ett svalt utrymme när solen bränner på sommaren? Tell me!


Upp med dagens måltider bah!

Jag kommer nog aldrig vänja mig vid den tidiga uppgången jag har framför mig på onsdag- och torsdagsmornar . 6.20 är inte okej men vad gör man om man börjar 8.20? Skolan var dock helt okej idag. Två timmar små företagande och 3 timmar foto är ingen big deal. Fotolektionen bestod av redovisningar och efter det fick vi äntligen se våra bilder vi tagit till det där fotoprojektet. Vi fick ju en varsin engångskamera med 27 bilder i och med dom skulle vi dokumentera 24 timmar. Lätt var det inte och det syntes verkligen på mina bilder. Jag gillar verkligen inte blixt men det var något jag behövde, haha. Bilderna var jättemörka men jag är glad att min Hardcore Superstar-bild blev helt okej. Den blev även vald i röstningar så den ska till Kina!

Mot slutet av dagen i skolan fick jag dock världens huvudvärk så jag försökte skynda mig hem. Väl hemma klagade jag lite på Anton och gick sedan och la mig. Jag vaknade upp 30 minuter senare och då hade Anton gått till träningen. Huvudvärken hade dock inte försvunnit så jag ställde mig i duschen för att försöka få bort den. Det hjälpte inte ett dugg...istället blev det ännu värre och illamåendet kom fram. Det slutade med att jag spydde upp dagens måltider och sedan ställde jag mig i duschen igen och dog. Då önskade man att Anton var där...men ändå inte. Vilken syn för honom! xD

Nu mår jag i alla fall bättre. Fått i mig lite middag, en kopp kaffe samt fått ett par oroliga pussar från Anton. Nu väntar jag på att han ska duscha klart så att jag kan få krypa in i hans famn. Hörs!


Max en gång i veckan


Från Sally Manns utställning Immediate Family...underbar bild!

Just nu sitter man hemma hos Anton vid datorn och har precis ätit. Han spelar gitarr och jag bloggar i väntan på att bastun ska bli varm. Det är så grymt skönt att basta om det inte är alldeles för varmt. Då får man svårt att andas och då vill man bara därifrån. Efter bastun ska vi baka något gott. Förra veckan försökte vi bara bli av med det där sockersuget som fanns varje dag. Nu ska vi försöka med något gott max en gång i veckan (vardagarna) för att inte förbjuda godsaker hela tiden. Det gör saken mycket värre.

Förutom det så vill jag tacka för alla fina kommentarer om mina bilder jag har fotograferat. Ni är så himla snälla, kramar till er alla! :)

Jag och en fjortis



Celi...säkert världens sötaste hund :)


Försov mig riktigt rejält idag. Den viktigaste lektionen var det bara 10 minuter kvar på när jag vaknade så jag sket helt enkelt i skolan idag. Jag menar, Mentorstid är väll ändå inte så viktigt? Det är dock Svenska B så jag förbannar mig själv för att jag är så otroligt lat. Nå...så lat är jag faktiskt inte. Jag begav mig istället till gymmet och gymmade i en timme. Det var jag och en fjortis där så man kan säga att jag var helt själv. Bruden var där i ungefär 10 minuter, räknas det verkligen som träning? Nåja! Jag var hungrig när jag gick till gymmet och då kan ni gissa hur det kändes efteråt. Jag rusade hem, duschade snabbt och sedan kunde jag äntligen få i mig resterna från tacon igår. Fan vad hungrig jag var alltså! Annars har jag pluggat och idag blev jag klar med min uppsats. Äntligen!

Snart ska jag ta kollektivtrafiken till min kära pojkvän. Idag sover jag över hos honom och även fast det var imorse som vi sågs sist så saknar jag honom. "Love is in the air..."


Strååålande



Strålande dag. Jag hade bara Historia idag och vi skulle bara redovisa en liten uppgift. Det tog ungefär halva lektionen så vi fick sluta en timme tidigare. Jag behövde dock redigera en bild (det jag skrev om igår) till min uppsats så jag stannade kvar till 14.00 och gjorde det. Sedan tog jag bussen hem och nu sitter jag här och små snackar med golvläggarna och mamma. Snart kommer Anton hit, han sover över idag så jag är överlycklig. Han är fan världens bästa, mysigaste och snällaste pojkvän. Man skulle kunna tro att han är en toffel men det är enbart hans personlighet, hihi.

Förresten! Jag gjorde ju ett fotojobb förut och jag har redigerat och skickat iväg bilderna. Jag ska bara skicka iväg alla bilder oredigerade och sedan ska dom jobba vidare. Dom har ju ett företag och ska göra en webbutik. Jag längtar tills jag får se den! Den kommer säkert bli jättefin :)


I Said I Know It's Only Rock 'n' Roll But I Like It



If I could stick my pen in my heart
And spill it all over the stage
Would it satisfy ya, would it slide on by ya
Would you think the boy is strange? Ain't he strange?

If I could win ya, if I could sing ya
A love song so divine
Would it be enough for your cheating heart
If I broke down and cried? If I cried?

I said I know it's only rock 'n roll but I like it
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do
Oh, well, I like it, I like it, I like it
I said can't you see that this old boy has been a lonely?

If I could stick a knife in my heart
Suicide right on stage
Would it be enough for your teenage lust
Would it help to ease the pain? Ease your brain?

If I could dig down deep in my heart
Feelings would flood on the page
Would it satisfy ya, would it slide on by ya
Would ya think the boy's insane? He's insane

I said I know it's only rock 'n roll but I like it
I said I know it's only rock'n roll but I like it, like it, yes, I do
Oh, well, I like it, I like it, I like it
I said can't you see that this old boy has been a lonely?

And do ya think that you're the only girl around?
I bet you think that you're the only woman in town

I said I know it's only rock 'n roll but I like it
I said I know it's only rock 'n roll but I like it
I said I know it's only rock 'n roll but i like it
I said I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do
Oh, well, I like it, I like it. I like it...


Idioter!


Åh, jag saknar verkligen London !!!

Blev väckt alldeles för tidigt idag. När jag kunde ha gått upp vid 10.00 så fick jag istället gå upp vid 07.00. Man kan ju inte somna om när familjemedlemmar kommer in och frågar om saker eller ska hämta något. Vet du var hårfönen är? Ska inte du gå upp nu? Nej! Jag börjar 11.55 idag...Varför gick du då och la dig så tidigt igår kväll? Jag kanske var trött, har du tänkt på det? När jag tillslut gick upp för att jag inte kunde somna om så frågade dom varför jag inte sover. Idioter!

Jag satte mig istället och åt frukost i lugn och ro medan alla andra sprang runt som förvirrade höns. Nu är golvläggarna här och ska börja med vårt golv i köket. Hela huset ska tydligen få nytt golv så det kommer aldrig vara lugn och ro här. Dom kommer varje dag klockan 08.00 så jag tror att jag ska sova hos Anton tills dom försvinner härifrån. Nu tänkte jag vara lite rasistisk och säga "Tur att dom är svenskar" för jag orkar faktiskt inte med andra nationaliteter. En av dom har tydligen fått syn på mitt dammig trumset och tyckt att det måste han få spela på någon gång.


Some Light In The Darkness




Jag älskar dig pappa, grattis på farsdag :)♥


Mys söndag och farsdag!
Det som är så mysigt med hösten och vintern är att man kan ta fram alla levande ljus. Jag älskar att sitta i myskläder, tända några ljus, dricka en kopp te och bara njuta. Vi fick det tillfället idag när vi skulle fira pappa på farsdag. Vi hittade tillslut ett par manschesterbyxor, tre par kalsonger och en ask med chokladhjärtan till pappa när vi var och handlade. Vi har nyss fikat en liten snabbis och han fick öppna det vi köpte till honom. Glad blev han men han förstod sig inte på kalsongerna vi hade valt, haha. Dem var snygga, jag lovar. Efter fikat tog jag en promenad med hunden och efter det tänkte jag att nu har jag motionerat tillräckligt för idag. Är helt slut i kroppen!

Innan fikat så pluggade jag i säkert 30 minuter och har snart skrivit klart min uppsats. Det jag behöver är några ord till och det lägger jag till någon gång innan onsdagen. Jag måste även redigera en bild i skolan innan arbetet är helt klart. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen men jag tror inte att jag tänker skänka mer tid till datorn. Tv:n får det bli!

Har ni firat er pappa idag?:)


Huller om buller

Det blev ingen överraskning för Antons mamma igår. Vi var och beställde klinkers till vårt köksgolv som ska läggas om imorgon. Någon gång under shoppingen bestämde vi oss för att sova hemma hos mig. Vi köpte godis, coca cola och kollade på film hemma hos mig istället. Grymt mysigt var det!

Hela husets möbler är lite huller om buller nu, framförallt frysen och kylen. Vi var tvugna att flytta på de och lite andra saker för att golvläggarna ska kunna lägga golvet imorgon. Samtidigt är det farsdag och pappa står och sliter tillsammans med mamma. Vi ska dock lämna honom med skiten och gå och handla snart. Men eftersom han står och sliter och det är farsdag ska vi köpa något roligt till honom. Det vore fel att köpa någon godsak eftersom han försöker gå ner i vikt men det är väll ändå det man vill ha. En godsak och något roligt får det bli :)

Anton och jag sover skilda idag och jag har precis varit och tränat. När jag kommer hem från handlandet ska jag börja plugga. Uppsatsen på 3 sidor är fan inte rolig men det är något jag måste göra -.-


Saknar Skogsröjet !!!


Saturday Morning

Gomorra!

Igår fick jag äntligen i mig lite sött efter 5 hela vardagar utan det. Både jag och Anton klarade det trots att det var väldigt svårt vissa gånger. Speciellt i måndags då det var kladdkakansdag...vi älskar ju att baka kladdkaka men det fick vi ju inte göra, haha. Coca Cola var det som kändes skönast att få i sig, det är verkligen grymt gott!
Förutom att se till så att vi fick sötsaker i oss så kollade vi på Titanic, eller ja...slutet av filmen. Ni vet när båten sjunker och alla kämpar för sitt liv. Det är nog första gången jag gråter över den filmen och det var nog tanken på om Anton skulle dö. Fy fan om han skulle göra det. Fy fan säger jag bara!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag har precis städat klart mitt rum (trots att jag aldrig är hemma så blir det stökigt) och Anton kollar på film med min pappa. Hörde nyss en högljud sexscen så jag undrar fan vad de kollar på. Aja! Vi åker hem till Anton och gör hans mamma sällskap senare. Hon är hemma helt själv så vi tänkte överraska henne. Vi sover över där men imorgon åker vi hit igen för att fira pappa på farsdag :)

Vad har ni för er?


Ledsen lillebror på Kolmården...


När kändisar inte får som de vill



Axl Rosé är känd för att avbryta konserter på grund av småsaker, bli sur över små saker och sist men inte minst - slå fans som gör något han inte tycker är okej. Axl Rosé är en riktig diva som måste ha det precis som han vill. De andra bandmedlemmarna i Guns 'n' Roses har till och med blivit trötta på det sättet som Rosé beter sig på. Jag förstår dem helt och hållet för normalt folk beter sig verkligen inte på det sättet. I denna video jag har lagt upp blir Alx Rosé as förbannad för att en man i publiken fotograferar honom med kamera. Han hoppar ner i publiken och slår ner mannen med kameran. Och det är där som jag känner att han inte vet att han är kändis. Jag menar, en kändis ska ha klart för sig att denne inte kan vara känd och samtidigt gömma sig. Någon gång kommer han att bli fotograferad. Det hör till kändislivet att bli uppmärksammad. Om man inte gillar att bli fotograferad så är kändis det sista man ska bli. Du får ju för fan kameror upptryckta i facet dagligen! Det är fler kändisar som inte tycker att det är okej att man fotograferar dem under konserter. Jag blir så jävla irriterad på det!

Jag har alltid stört mig på folk som tror och tycker att dem är bättre än alla andra. Folk som tror att dem har större rättigheter än alla andra. Folk som tror att dem är odödliga bara för att dem har en viss status.
Precis så känner jag att Axl Rosé, sångare i Guns 'n' Roses, är. Han är verkligen en överdriven människa. Och samtidigt som han vet att han är känd, verkar det inte som att han vet det. Jag hatar kändis som tror att de är bättre än vanligt folk bara för att det är kända och har en förmögenhet. Innan de blev kändisar var de precis som vanligt folk så jag förstår inte!

Är det någon mer än jag som tycker att kändisar ska sluta tro att de är så himla bäst bara för att de har lyckats med något? Jag menar...se bara på Britney Spears? Hennes röst är ju för tusan datorproducerad och hon är känd!

OLD DAYS

Bad mamma sjukanmäla mig från första lektionen. Engelska B liksom, jag orkar verkligen inte den kursen. Istället åkte jag till skolan vid 13.00 och hann pussa lite på pojkvännen när han kom hem från skolan. Hann äta lite lunch i skolan innan Naturkunskapen började och den lektionen var inte så mycket att hurra för. Läraren blev arg över att vi vägrade sluta 18.00 nästa fredag bara för att kunna kolla på en film på Naturhistoriska muséet. Idioten måste väll förstå att ungdomar inte vill sluta så sent oavsett vad man ska göra? Tydligen inte...

Det var en soft lektion och det kändes som att vara tillbaka i lågstadiet/mellanstadiet. Vi ritade ett näringsväv och jag fick äntligen visa upp mina talangar. Ha-ha-ha. Mycket skratt blev det under den lektionen. Jag slutade i alla fall vid 16.15 och när man kom ut ur skolan var det nästa bäcksvart. Det är så tråkigt med mörka årstider. Jag har precis ätit middag här hemma och nu ska jag vänta på älsklingen som kommer hit senare. Är det lagligt att vara så lycklig som jag är med Anton? ^^


Mitt och Felicias näringsväv. De fina fiskarna är mina x]


Helvetisk dag!




Klasskamraterna Siri och Jesper och ett av mina egna konstverk...


Helvetisk dag! Den började med att jag var i skolan allra först, det var bara jag och rektorn till en början i skolan. Jag hade utvecklingssamtal vid 08.00 med min lärare och pappa som gick på 10 minuter. Det såg strålande ut för mig och 10 minuter senare var pappa på väg hem och jag hade börjat min första lektion. Föreläsning om miljö. Fun. Somnade under en film föreläsarna spelade upp. Trött? Ja! Jag gick upp vid 05.40 på morgonen... 

Resten av dagen bestod annars av oändliga lektioner, där i bland en redovisning som gick otroligt bra. Inget rodnande, inget stammande, inget titta ner i papper. Det gick helt enkelt bra, för första gången under alla mina år i skolan. Jag har alltid hatat att redovisa, men det kanske ni kunde lista ut. Min dag i skolan slutade i alla fall vid 16.30 efter en otroligt tråkig film om reklam och hur den påverkar oss. Skjut mig!

Efter skolan tog jag tåget till Huddinge,  mötte upp prinsen och gick vidare till Intersport. Där haffade vi ett par billiga inomhusskor till honom tillsammans med hans mamma som också var där. Vi handlade lite mat på vägen hem och när vi kom hem blev det matlagning. Kvällen har bestått av tv-tittande och snart ska vi duscha och sedan basta.

Förutom denna långa dag mår jag jättebra. Halsen är fortfarande lite fucked up men det kommer inte hindra mig från att träna imorgon. Om man är nyttig i en hel vecka kanske man ska blanda in lite träning i det hela också. Det låter i alla fall som en bra idé. Nu ska jag mysa lite med pojken och sedan ska vi göra som sagt.

Peace!

Sverige - Kina

Hey!

Har ganska precis kommit hem från skolan. Hann pussa lite på älsklingen innan han gick iväg till träningen. Nu sitter jag dock här helt ensam och lyssnar på musik. Jag tänkte försöka plugga lite så att jag slipper göra det i helgen. En uppsats i Foto på tre sidor ska vara inlämnad på onsdag och än så länge är min bara en sida. Jag hade två timmar på mig idag, varför tog jag inte tillfället? Foto är roligt men inte fotohistoria...där har vi problemet, tror jag. Jag ska försöka göra det roligt i alla fall.

Idag fick vi besök av en okänd man på fotolektionen som skulle presentera ett fotoprojekt. Efter att ha lyssnat och förstått tänkte jag - FAN VAD KUL! Projektet kommer göras i både Sverige och Kina, min grupp presenterar Sverige och 7 universitet (i Kina) presenterar Kina. Projektet går ut på att alla elver får en egen engångskamera. Under 24 timmar ska vi dokumentera vår vardag med 27 bilder. När vi har fotograferat skickar man in alla bilder på framkallning och därefter väljer man ut 5 bra bilder och de 5 ska sedan bli en som kommer representera dig. Efter det skickas våra bilder till Kina och deras bilder till oss. Vi ska sedan jämföra kulturkrocken och presentera dem. Coolt? Ja! Jag väntar bara på att detta projekt ska hamna i mediernas händer och att min bild och mitt namn ska finnas med i alla tidningar världen över. Hm? Drömmer jag nu eller...haha.

Peace!

Tumblr_lthv25555q1qf1gz5o1_500_large


Döpta salar

 


Åh, hobbits är grymt söta!

Vet ni vad jag kom på nyss? Det är väldigt udda sak men faktiskt lite skoj. Jag har pluggat i den här skolan i lite mer än 1 år men det är inte förens nu som man kommer på det. De flesta salar i en skola är märkta med siffror, ganska tråkigt faktiskt. Vissa av salarna i min skola är också det men vissa är döpta efter karaktärer i filmer.

Här har ni en liten lista ↓
Gimli (Sagan Om Ringen)
Yoda 1 & Yoda 2 (Star Wars)
Trinity (Matrix)
Newt (Alien?)

Ni tror säkert att jag är dum i huvudet som sitter och tänker på sådant. Det är jag i och för sig också men jag kan inte rå för det. Och det vore väll tråkigt om jag var en dum blondin som bara hade sex, killar, alkohol och fest i tankarna.

Peace! 


Det är nog inte så svårt som det verkar




Kom nyss hem från skolan och det var som vanligt. Tråkigt och segt. Min hals är dessutom cp så jag kan inte ens be om hjälp från lärarna utan att låta som en häxa. Det är dock när det är som värst, annars låter jag bara som en man. Just nu är jag hemma en stund och hälsar på föräldrarna. Har ju varit hemma hos Anton en hel vecka. Föräldrarna är dock sjuka, så för att inte bli sjukare än vad jag redan är ska jag åka hem till Anton senare. Jag har försökt få ordning på alla mina bilder jag har. Om jag gissar har jag nog 20 mappar på den här datorn, och jag kanske borde sluta undra varför min dator går så segt.

Den så kallade hälsoperioden jag och Anton har går inte så bra. Det är inte så att vi har ätit något eller så, men fy för att det var kladdkakans dag igår! Det var dessutom vår första dag av hälsoperioden så det var inte så enkelt att inte falla för frestelsen. Men det gjorde vi inte och nu är vi inne på dag två. En så länge har jag inte ätit något, jag hade inte ens socker i teet. Jag tror inte att det här är så svårt som det verkar. Jag tror att det blir svårare bara för att det är något man måste hålla. Innan vi började med hälsoperioden så åt vi inte godsaker varje dag. Tror jag i alla fall. Hahaha ;)

Har ni sett mitt vackra fönster förresten? På bild nummer två, alltså. Det ser ju för fan ut som att det har varit ett gäng killar här och attackerat mitt fönster. Bara tanken gör mig illamående!

Peace!

Sally Mann



Åh. Sally Mann är verkligen en underbar fotograf! Hennes fotografier slår mångas och om det inte vore för hennes fria sätt att fotografera så skulle det nog inte bli så här bra. Det kanske inte är så himla omtyckt att fotografera nakna barn, trots att det är hennes egna. Det väcker mycket kritik och det måste ha varit svårt att få så mycket skit. Jag tycker det är häftigt att hon stod ut och sket i vad alla andra tyckte. Det är lite så man måste vara för att få ut det man vill få ut som fotograf.

Enda sedan man fick Mann presenterad för sig så har hon varit en inspirationskälla. Hon får mig att inte vilja vara en tråkig bröloppsfotograf. Synd bara att det är det man måste vara innan man blir något annat. Det är härligt att man har fått en parafras uppgift i skolan. Självklart har man valt ett utav Manns fotografier. Här ska det fotas...tråkigt bara att jag inte har kameran med mig!


The Last Great Day

Ajaj! Nu är det sista dagen innan Höstlovet tar slut och skolan börjar igen. Det känns inte så mycket men jag hade gärna velat förlänga lovet. Nu får man istället gå och längta efter nästa.

Jag gick upp med pojkvännen idag för att göra honom sällskap men det blev inte så mycket till sällskap. Idag skulle jag även åka hem en sväng för att träna men min hals mår inte så bra. Jag frågade mitt träningsfreak till pojkvän om det verkligen var bra att träna om man har ont i halsen och det var det tydligen inte. Jag kunde tydligen dö...och det vill jag ju inte. Istället ska jag, för första gången sedan Höstlovet började, logga in på Tick Tack och se vad jag har att vänta mig när jag kommer tillbaka till skolan imorgon. Åh, jag vill ha sommar!


Josefine Karlsson - "Anarchism"

VAN CANTO



Jag tänkte börja tipsa om låtar och band som jag tycker är bra. Typ senaste låten jag fastnat för, senaste bandet jag upptäckt och lite så där. Det är ju ändå det jag älskar, musik alltså :)

Ovan kan ni lyssna på Van Canto. Det har ett coolt sound och om det inte vore för Antons eviga lyssnande på dem så hade jag aldrig upptäckt dem. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara bandet så jag snodde en förklaring från Wikipedia

"Van Canto (även skrivet van Canto) är ett a cappella metal-band från Tyskland som grundades 2006 och består av fem sångare och en trummis. Även om de ofta betecknas som en a cappella-ensemble, använder de riktiga trummor i sin musik, i stället för beatboxing.

Van Canto blandar a cappella-sång med heavy metal, och skapar så vad de själva kallar "a cappella hjältemetal". Endast två av de fem sångarna sjunger i vanlig mening, de andra tre använder i stället sin röst för att imitera gitarr och bas. För att försöka efterlikna de ursprungliga instrumenten använder man sig av förstärkare."


Shockholm - Halloween parad

Det är två underbara dagar kvar av Höstlovet och än så länge har det varit otroligt skönt. Jag har i stort sätt bara gjort det jag är bäst på - lata mig. Jag hade planerat att lovet skulle vara ett slapplov och det blev det, fast jag har ändå gjort en hel del grejer. Skivsignering, mys med pojkvännen, shopping, vara med vänner och Halloweenparad...

Igår var jag, Anton och hans vänner med i en Halloween parad (arrangerad av Shockholm) som sträckte sig mellan Slussen och Kungsträdgården. Paraden blev eskorterad av polisen och var allt från vuxna till småbarn som var med. Jag fick vara med om coola utklädnader, kyla, onda fötter och kyssar som lämnade vit och svart färg efter sig. Det var roligt till en början men sedan blev det bara segt. Den kvällen slutade i alla fall med pizza, godis och filmkväll. Ett råd - se aldrig i,Robot...det är nog en av de mest tråkiga filmerna jag har sett.

Idag har jag varit iväg med svärföräldrarna och beställt hem en soffa. Till jul ska den komma och om den inte gör det så får de med mig att göra. Vi har precis ätit lunch/middag och just nu letar vi febrilt efter filmer och något att baka. Vi måste ju fira att det är sista dagen vi får äta godsaker. Imorgon är det nämligen sluta på all godsaker mitt i veckan och vi ska bli strikta med att bara äta det på helger. Anledning → vi känner oss äckliga och feta. Dock ska vi inte överdriva...det är ju inte så att vi har blivit två big mamas men jag hatar att ha fett på kroppen som jag inte behöver.

Här kommer lite mobilkamera bilder från igår



En hacker är en smart person


Blev ditt konto också kapat när Hotmail blev hackat? Mitt blev det och jag tackar min kompis för att jag fick reda på det i tid. Han hade fått tag i en lista på kapade konton inklusive lösenord till kontot och mitt konto stod med i den listan. Det kändes lite konstigt när jag fick reda på det, någon kan ha tagit del av min mail. Jag gjorde som jag blev tillsagd, jag bytte lösenord och tänkte att nu är jag fri från denna skit.

Icke! Två dagar senare fick jag reda på att mitt konto hade blivit avstängt för att det hade skickats för mycket spam från mitt konto. Va!? tänkte jag och fattade ingenting. Någon hade tydligen fått tag på mitt nya lösenord igen. Jag blev trött på allting och försökte fixa det på egen hand men det var för komplicerat för lilla Josefine. Anton med hans mirakel händer fixade det tillslut i alla fall och nu har jag tillbaka mitt konto. Nu har jag bytt mitt lösenord till mitt konto på Hotmail, tagit bort konton från olika sajter som jag inte behöver samt fixat så att jag har olika lösenord på alla olika konton jag har över internet.

Det är lite tråkigt att det ska behöva hända Hotmail. Jag har ändå använt Hotmail sedan jag upptäckte MSN, och det var vid 8 års ålder. Jag tänker inte byta sida på grund av den här lilla skit saken. Det är så larvigt av folk som byter och håller på just för att "Man kan inte lita på Hotmail, dom har ingen säkerhet". Jag blir så trött! En hacker är en smart person, tillräckligt smart för att hacka sig in på en sida trots den höga säkerheten. Du förstå?:)

Nu tycker jag att alla ska sluta böla och ta tag i problemet istället!


Så jävla rätt!



"Justin Bieber? Who the fuck is Justin Bieber?" - Hahahaha, fan vad jag älskar honom! x]

18 årsgräns är så jävla överdrivet



Hahaha, när man söker på Hardcore Superstar i Bings sökmotor för bilder så får man upp detta x] ↑

Igår kväll (självklart idag också) ångrade jag som fan att jag inte tjatade mig blå på mamma och köpte en biljett till konserten igår. Jag menar...hur kan jag låta mig själv missa en konsert med Hardcore Superstar? So what om jag behöver en förälder med mig. Morsan kan fan stå i ett hörn och häcka om hon nu måste med! Jag tycker att 18 årsgränser på vissa saker är väldigt överdrivna, eller vad tycker ni? Jaja, jag får skylla mig själv och hoppas på att jag får en chans så snart som möjligt. Vic har ändå lovat att han ska försöka fixa det, haha (a)

Just nu sitter jag hemma hos Anton och vi har precis ätit frukost. Idag ska vi bege oss till stan och leta skinnjacka till mig. Senare kommer Toni (en kompis till Anton) över och då ska jag låta de leka med sina gitarrer. Annars mår jag utmärkt trots den helvetiska träningsvärken.

Underbart med höstlov!

Ensamt


Alla bilder, om jag inte skriver något annat, är tagna av mig...

Träning är det jobbigaste som finns när man tänker på det. När man är på väg mot gymmet känns det alltid som att man är på väg mot helvetet. Efteråt känns det dock bara underbart och man är så jävla nöjd! Jag tränade idag, segt var det men efteråt kändes det skönt.

Mamsen ringde under träningen och sa att hon hade fixat jobb till mig. Så lätt kan det väll inte vara? tänkte jag och fick tillslut reda på att jag ska fråga efter någon Therese och presentera mig. Frågan är om det jobbet tilltalar mig så mycket att jag faktiskt tar mig tid till att åka dit. Hm...vi får se hur jag gör. Jobb och pengar är ju ända bra att ha, inte sant?;)

Nu sitter man nerknölad i soffan efter en skön dusch och lite mat i magen. Annars längtar jag efter att få åka hem till Anton och mysa med honom. Jag känner för att slappa resten av dagen och det gör jag bäst med honom, haha. Just nu är det bara jag och min lillebror, som dessutom sover, hemma så det känns lite ensamt här.

Äsch. Jag ska försöka torka mitt blöta hår och fixa mig lite. Hörs!


Fjortis-kär





Tackar Felicia för alla foton från skivsigneringen!

Idag fick jag äntligen se dem för första gången sedan Skogsröjet. Fan vad gött det var!

Efter ett väldigt nervöst, darrigt och fjärilar-i-magen väntade så kom dom äntligen ner för den förbaskade trappan. Slitna och goa grabbar satte sig ner vid signeringsbordet och bad butiksägaren att höja den låga musiken. Låg musik är ju för fan inte rock 'n' roll. De tog för sig av ölen de beställt och sedan började signeringen. Sonny, Anton, Felicia och jag var först. Autograferana i det här fallet var kanske inte så viktiga (eftersom jag redan har deras autografer) så jag försökte få så mycket kvalitetstid med dom så mycket, haha. Är jag en stalker? Ja! Jag hälsade, kramade dom och pratade med dom. Vic var den enda i bandet som jag faktiskt hade en konversation med och vi pratade lite om deras konsert imorgon och att dom måste komma till Stockholm. Dock stör jag mig på deras eviga fråga "Mår du bra?" efterföljt med ett omtänksamt leende. Var det så tydligt att jag höll på att dö för att mitt favoritband sitter en halv meter ifrån mig? Kanske...Om det är något/någon jag är fjortis-kär i så är det fan Hardcore Superstar. Röd i ansiktet, darrande kropp, andningsproblem, tårar...och för mycket känslor. Jag är så glad att Anton fortfarande är tillsammans med mig efter det här! x]

- Får jag säga det? Får jag det? Jag gör det ändå! JAG ÄLSKAR HARDCORE SUPERSTAR!

 


We Only Need HCSS To Survive

Idag är jag en glad liten flicka, idag ska jag träffa min älsklingar. Och hm, vilka kan det vara?;)



Ni får denna ledtråd ↑ och de personer som gissar rätt får en länk. Okey?


KÄNDIS



Är det nu man går och blir kändis eller? Hahaha!