SHOPPING


För att komma till shoppingen tog man bussen några stationer. Varje busstur var en mardröm, "HAN KOMMER KÖRA PÅ HONOM!"..."PUUUUH!". Att sitta längst upp i dubbel-däckaren var något vi strävade efter varje gång vi åkte buss, iallafall.

Alla dagar i London bestod i stort sett av shopping, även första dagen då vi fick syn på Primark från en buss. Vi skulle egentligen någon annan stans men hamnade där inne och shoppade och köade (mörda mig!) till provrummen i ca 4 timmar. I London finns det huuuur många affärer som helst, exempelvis H&M, Zara och Top Shop, som ni kanske känner igen. Det finns även en affär som heter Bershka, vilken hade underbara kläder med priser som kan jämföras med JC's. Fick med mig en underbar, röd tygbit därifrån för 199 kronor, puss på dig. För att hitta skor gick man dock in på en affär som heter Aldo, eller ner en trappa inne på Top Shop. Jag hittade dock inte mina skor där, dom hittade jag inne på H&M. Tråkigt. Jag vet. Dock kan jag glädja mig själv med att Top Shop har kommit till Sverige och det har även Aldo. Jag började seriöst hyperventilera när jag såg ALDO-skylten, och sms:ade direkt till mami för att berätta om nyheten, haha.

När man var ute och shoppade så var man dock inte själv. Mamma som sällskap var ju helt okej men att halva England var ute på gatorna varje gång jag var där tröttnade jag på efter första dagen. Jag vet inte hur många personer jag gick in i när jag nyfiket såg mig omkring. Inne på Primark var det en mardröm varje dag. Varför lärde jag mig inte att inte gå in där efter första dagen? Haha!

Det mesta av det jag fick hem är från Primark. Minst 10 klädesplagg fick jag med mig hem, och även ett par skor. Jag hade med mig 1000 kronor och sista dagen sprang jag runt för att spendera mina sista kronor. Jag är grymt stolt över att jag fick med mig så mycket hem för så lite pengar. Man SKA shoppa (helst under sommaren) i London innan man dör!

Kommentarer

Postat av: MALIN

ååååh, London...

ska troligtvis dit på lördag, beror på hur det ser ut med allt som händer där nu. jag gråter om flygen ställs in, haha. JAG VILL DIT!

2011-08-11 @ 00:08:50
URL: http://dreamingwideawake.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

jag vill dit också :D

2011-08-14 @ 17:00:18
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: josefine

Jag älskar London! Och jag älskar primark!

2011-08-15 @ 00:22:34
URL: http://flyttuggla.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback