SKOLFOTO
Hey

Klassen utstod ett klassfoto idag, eller ja flera. Fotografen klickar ju ca 7 gånger innan fanskapet blir nöjd. Jag vet inte riktigt hur det blev men jag orkar faktiskt inte bry mig. Tog på mig det första jag såg imorse och kletade på lite smink. Jag har inte förstått mig på det där med skolfoto. Det ger bara ökad stress bland kvinnor och ökad förvirring hos män. Men jag ställer upp ändå. Dock får mamma och pappa nöja sig med den verkliga varan. Jag tog inte med mig någon inloggning som gör det möjligt att beställa skolfoton och skolkatalogen på nätet. Man gör ju det nu för tiden. Lite high tech sådär.

Annars är det finnemang med mig. Är hemma hos Anton nu och vi har fotograferat lite. Måste få säga att han är en usel modell och inte på det sättet att han är ful. Nej. Han är grymt snygg men det är det att han inte kan stå stilla och sluta fåna sig. Kom nyss på att han skulle passa perfekt som underklädesmodell, det ni tjejer ;)

Nu ska vi ner till affärn och köpa strösocker. Vi ska nämligen göra _ _ _ _ _ _ _ _ _ . Lite hänga gubben såhär på eftermiddagen. Någon som kan lista ut vad vi ska baka? (a)

Kommentarer

Postat av: fanny jönsson

sv; haha ja det var grymt kul ! :D

2011-10-13 @ 17:18:02
URL: http://fanniiieee.blogg.se/
Postat av: Emelie

SV:Tack!

Jaha haha nee jag läste väl fel då:) Tack så mycket. Vad händer i helgen?:)

2011-10-13 @ 18:43:15
URL: http://emmeemme.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

KLADDKAKAJAG VILL OCKSÅ HAAA :D

2011-10-13 @ 19:57:39
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: JOZ♡

sv: jaså, ja! Ja de är snyggt! Har inte haft de förut men har haft svart/lila och svart.. sen massa andra typ platina blond å brun i alla olika nyanser xD

2011-10-13 @ 20:08:30
URL: http://bedeliciious.blogg.se/
Postat av: sofie :-)

Usch för skolfoto! :O Haha, mina blev alltid hemska, särskilt studentfotona där jag totalvägrade att behålla ett enda.. haha!Jättelustigt att alla jämt lyckas se bra ut, trots att det tas typ 20 kort innan fotografen är nöjd, men man själv ser hemsk ut på just DET fotot som fotografen valde....

2011-10-27 @ 09:41:26
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback