DISTANS


Daniel Adams-Ray under Rockbjörnen 2011

Go'kväll

Helgen var en rolig sådan. Lördagen blev en härlig dag+kväll med Anton och hans släkt. Att fira Anders födelsedag stod på schemat och trevligt hade vi. Anton och jag åkte hem glada i hatten vid 21.00 och satans vad kallt det var. Det börjar bli askallt nu för tiden och jag gillar det fan inte. Jag vill ha tillbaka sommaren...Skogsröjet, Fiskeboda, London, bad, sol och underbara stunder med Anton. Världens sämsta vinter + vår blev till världens bästa sommar och liv när jag blev tillsammans med Anton 19/6. Ångrar verkligen inte att jag träffade honom!

Förutom saknaden efter sommaren så har jag börjat tröttna rejält på skolan. Det blir ofta skolk från vissa lektioner för att jag tycker att dom är onödiga att gå på. Men jag vill ju ha ett betyg i alla ämnen jag har och ska ha. Jag vill ju kunna stoltsera med att jag har gått ut gymnasiet. Därför ska jag försöka fixa det. Så fort jag får tillfälle ska jag prata med någon som kan hjälpa mig. Jag vill hemskt gärna gå distans men jag vet inte riktigt om det fungerar på mitt gymnasie. Annars får jag väll stå ut i 2 år till. H-E-M-S-K-T...

Jag, Anton och Anders har precis smakat på Antons nybakade kladdkaka och gott var det. Nu ska vi se en nertankad komedirulle och mysa. Godnatt på er!

Kommentarer

Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Du måste typ ha en väldigt bra anledning till att gå distans "/ Antingen typ sjuk så du inte kan vara i skolan, eller att du vill gå en kurs men den krockar, eller någon liknande anledningn..Jag gick naturkunskap b på distans i min skola, för jag ville läsa den kursen men den låg inte i vår kursplan egentligen och den lektionen krockade med mina andra. Så min lärare lät mig gå den på distans :)

2011-10-11 @ 11:00:04
URL: http://angelica.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback