Det är nog inte så svårt som det verkar
Kom nyss hem från skolan och det var som vanligt. Tråkigt och segt. Min hals är dessutom cp så jag kan inte ens be om hjälp från lärarna utan att låta som en häxa. Det är dock när det är som värst, annars låter jag bara som en man. Just nu är jag hemma en stund och hälsar på föräldrarna. Har ju varit hemma hos Anton en hel vecka. Föräldrarna är dock sjuka, så för att inte bli sjukare än vad jag redan är ska jag åka hem till Anton senare. Jag har försökt få ordning på alla mina bilder jag har. Om jag gissar har jag nog 20 mappar på den här datorn, och jag kanske borde sluta undra varför min dator går så segt.

Den så kallade hälsoperioden jag och Anton har går inte så bra. Det är inte så att vi har ätit något eller så, men fy för att det var kladdkakans dag igår! Det var dessutom vår första dag av hälsoperioden så det var inte så enkelt att inte falla för frestelsen. Men det gjorde vi inte och nu är vi inne på dag två. En så länge har jag inte ätit något, jag hade inte ens socker i teet. Jag tror inte att det här är så svårt som det verkar. Jag tror att det blir svårare bara för att det är något man måste hålla. Innan vi började med hälsoperioden så åt vi inte godsaker varje dag. Tror jag i alla fall. Hahaha ;)

Har ni sett mitt vackra fönster förresten? På bild nummer två, alltså. Det ser ju för fan ut som att det har varit ett gäng killar här och attackerat mitt fönster. Bara tanken gör mig illamående!

Peace!

Kommentarer

Postat av: Jessica

Sv; Hon trampade in en liten pinne i hoven (foten) så veterinären fick komma och gipsa osv :)

2011-11-08 @ 15:50:46
URL: http://pessikaa.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Jag har idag klarat av en hel vecka av mitt "godisförbud". Skitsvårt i början och när pojkvännen köper fetaste godispåsen. Men ni är ju två så det borde gå bättre :D

2011-11-08 @ 16:20:06
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: elvira

Tja, denna bloggen kände jag igen! Kolla gärna in och lämna en kommentar så hörs vi snart här igen :)

2011-11-08 @ 17:26:28
URL: http://hounder.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Verkligen sjuktider nu alltså, hoppas din hals blir bättre (:

2011-11-08 @ 18:00:05
URL: http://fcky.blogg.se/
Postat av: Lowi

Okej :) Men om du någon gång vill skriva om mina egendesignade ringar så är det bara att höra av dig!

2011-11-08 @ 19:06:54
URL: http://whoshotlowi.blogg.se/
Postat av: Dixi Wonderland

I samarbete av Beautyzone.se har jag nu en tävling på min blogg där du har chansen att vinna en valfri produkt till ett värde av 100 kr. Klicka på länken för att komma direkt till tävlingen och lycka till!http://dixiwonderland.com/2011/november/tavling-i-samarbete-med-beautyzonese.html#comment

2011-11-08 @ 20:19:15
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: anna

hoppas det blir bättre med halsen :)

2011-11-08 @ 21:34:44
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Selina

fina bilder!

2011-11-09 @ 14:49:21
URL: http://seliiinaa.devote.se

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback