Träffa sina idoler



Kolla på videon innan ni läser texten

Jag hittade den här videon på en blogg och tänkte att jag bara måste få skriva lite om den. Jag är inget fan till Justin Bieber, det är jag verkligen inte. Samtidigt har jag inget imot honom, han gav sig fan på att bli stjärna och vad blev han? En stjärna! Visst, jag kan ha sagt "Åh, nej...inte Justin Bieber" men det är för att jag inte gillar den typen av musik. Jag gillar mer hårdrock och vidare åt det hållet. Självklart har man varit i det träsket, när man lyssnade på Jimmy Jansson och hans ballader. Men det jag skulle säga om den här videon är att jag skulle reagera precis som den här tjejen om min/mina idol/idoler kom insmygande i mitt rum. Jag skulle flippa ur, ärligt talat, och ni som har sett mig stå framför mina idoler på skivsigneringar eller efter konserter vet hur jag beter mig. Jag har två olika beteende när det gäller det här, antingen står jag helt tyst och håller skriket inne eller så står jag och hyperventilerar samtidigt som jag pratar konstant.

En sak är säker. Man behöver inte vara fjortis eller överdriven när man håller på som tjejen i videon gör.

Jag kommer ihåg när Hardcore Superstar spelade på Grönalund 2009. Efter ha stått längst fram och dessutom fångat trummisens trumpinne så ser jag hur bandet samlar sig nedanför scenen för att skriva autografer. Självklart springer jag dit, och jag ser dom...dom är EN JÄVLA METER ifrån mig. Jag är med Frank, som hjälper mig att skaffa fram något att skriva autograf på. Jag använder min tröja (autografen från Vic har tvättas bort :(), även mina skor (som är trasiga) och något papper med bilder på olika glassar. Haha, så när jag kom fram med alla mina grejer så garvade dom åt mig men jag fick självklart mina autografer. Jag tog även tillfället i akt och kramade Vic, min älskade älskling, så mycket jag kunde. Han är som en björn, så himla mysig och snäll!

Något man inte ska göra, som jag gjorde av misstag, är att gå fram till sina idoler när deras familj är där. Sångaren i Hardcore Superstar stod en liten bit ifrån med sin flickvän och dotter, och jag gick dit för att få autograf och kram. Dom såg lite bekymrade ut och det förstår jag. Det är väldigt respektlöst att göra som jag gjorde. Visst, han är känd men det är inte hans flickvän och hans dotter!

Jag har träffat min idoler rätt många gånger men varje gång beter jag mig likadant. Och om jag träffade Hardcore Superstar idag så skulle det bli ännu värre. Min kärlek till dom har blivit ännu starkare, åh..så romantisk du är Josefine, och jag är eeeeeeeeeeeelskar Vic Zino, mihihihihihihihi.

Hur reagerar ni när ni träffar era idoler? Och vad skulle ni göra om era idoler stod och pratade med familjen? :)


Kommentarer

Postat av: johanna

haha jadu dom hade varit bra men helt utan drag tydligen.. sått på scenen som zombies och spelat typ.. så när hon kom hem drog hon igång the rollingstones och dansade te deras musik istället;) jamen gör så.. :') låter som en bra idé, där har dem garanterat fler affärer och större utbud och snyggare skor;)

2011-06-18 @ 12:49:10
URL: http://lizajhnajnsn.blogg.se/
Postat av: Maria

Snygg blogg :P

2011-06-18 @ 12:50:41
URL: http://mariimore.blogg.se/
Postat av: I love kissie

?

2011-06-18 @ 13:00:18
URL: http://ilovekissies.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

jaha, eh nä, det var en låt jag hade i huvudet när jag lade ut bilden bara:)

2011-06-18 @ 13:05:11
URL: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: Natella ~

Det måste ju vara jätteläskigt att komma in i ett rum med affischer på sig själv :P

2011-06-18 @ 13:11:50
URL: http://natella.blogg.se/
Postat av: MALIN

sv; en Canon EOS 1000D :)



alltså, om jag ser ett klipp eller så med mina idoler får jag typ damp och sitter och skriker och har mig, men så blir jag inte om jag träffar dem irl. (tror jag... har iaf inte blivit så någon gång hittills ;)) jag kan vara hur glad som helst med jag håller det inom mig, tror det mest är för att jag är rätt... ja, kanske inte blyg men jag tycker att det känns så fult att stå och skrika när man är precis bredvid dem haha.



på frågan om vad jag skulle göra om idolerna stod och pratade med sina familjer... haha, ja. förra sommaren var jag på öland och satt och åt på en liten bykrog med min familj och sen så bara ser jag att Niklas Jihde sitter där med sin tjej och barn. jag ba WHAT THE... liksom, han är en av de mest kända innebandyspelarna och även att jag hatar AIK så bara måste man ju ha en autograf liksom, man har sett Jihde i egen hög person - måste ju ha bevis haha!

så när dem hade ätit färdigt och reste sig upp för att gå så gick jag fram, trots att hans familj var där, och sa typ "är inte du niklas jihde...?" och han ba "jo, haha!" jag ba "skulle jag kunna få en autograf? (A)" och alltså, han va typ astrevlig och ba "javisst! :D" och småpratade massa med mig och hans tjej såg inte alls besvärad ut.

men visst, sen är det skillnad på att vara känd genom innebandy, det är ju inte lika stort som att vara känd inom musik men ändå ;)

2011-06-18 @ 13:28:54
URL: http://dreamingwideawake.blogg.se/
Postat av: Niklas

Ja visst är de! :)

2011-06-18 @ 13:38:02
URL: http://nikkelito.blogg.se/
Postat av: En blogg om Kevinn

Haha jag skulle se minst lika störd och förvånad ut som den tjejen! :D



Alla är barn när det kommer tivoli till stan ;) Men den här gången var det bara skit! Rent av urdåligt :P

2011-06-18 @ 13:50:08
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/
Postat av: LIZA

sv; Haha ååh, aoutch! ;D

2011-06-18 @ 14:01:18
URL: http://lizach.blogg.se/
Postat av: cecilia

haha fan va paff man skulle bli!! ;) men jävlus roligt!:D



förlåt att ja var seg på att svara, men hoppas du kom npå nåt att göra igår:) jag satt och kollade på film med kompisar:D

2011-06-18 @ 14:05:40
URL: http://fleurdreams.blogg.se/
Postat av: Lisa - Smilinggirls!ッ

Gud, tänk om man fick träffa sin idol på det där sättet!! :)

2011-06-18 @ 15:29:27
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: AALMAJOHANNA'

nix aldrig, har bara varit i grekland massor av gånger. :-) har du varit där förut ?

2011-06-18 @ 15:46:33
URL: http://aalmajohanna.blogg.se/
Postat av: Felicia

nästa gång KISS är i Sthlm ska jag stalka dom som fan, heheheheh :) <3

2011-06-19 @ 00:47:29
URL: http://hardluckwoman.webblogg.se/
Postat av: HQNEY - min alldeles egna fotoblogg

Sv: Dom räddar oss alla :)



Alltså jag blir typ helt knäpp ibland när jag tänker på Jedward, alltså som hon i videon, blir det typ av att kolla på det här klippet också fast jag inte ens gillar Justin Bieber, men jag fattar liksom känslan precis! Samtidigt som jag skäms lite över mig själv, när jag var mindre tänkte jag alltid att jag aldrig skulle bli sån, men jaa, nu är det som det är, och jag tycker det är helt okej ;)

2011-06-22 @ 11:34:47
URL: http://hqney.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback