Lion King


Haha, vet ni vad jag kollade på under kvällen igår? Lejonkungen! Det var så himla länge sedan att man till och med hade glömt visa scener trots att man sett den filmen några gånger under sin tidigare barndomen. Jag älskar verkligen Timon och Pumba, deras konversationer är så himla sköna, love it. Haha, men det är sorgligt när Simbas pappa dör...då är tårarna nära. Vi kollade även på Lejonkungen 3 som bara (nästan) handlar om Timon och Pumba, just för att de är så roliga. Trean är nog den bästa^^

Vad tycker ni mest/minst om med Lejonkungen?:)

Vi hann inte kolla klart på Lejonkungen 3 igår så vi kollade klart på den imorse. Efter filmen åkte vi till Huddinge Centrum, som för övrigt är ett väldigt litet och tråkigt centrum. De enda roliga som finns där är H&M och där hittade jag en BH till och ett par string på rean. Love REA! Nu är vi hemma igen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Anton pratade om att baka och det skulle inte sitta helt fel ;)


Kommentarer

Postat av: lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus

Lejonkungen är nog en av de bästa klassikerna någonsin!Sv: Joo, men just nu, känns allt så fel, så konstigt. Har inga vänner som verkligen finns där..

2011-12-28 @ 16:58:34
URL: http://babustyle.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback