Lurade som fan!

Haha. Jag måste berätta en sak, sjukt roligt! Jag snackade tidigare idag om att jag och klassen (+ dom andra ettorna) skulle på en föreläsning. Det var två personer som skulle föreläsa, en tjej och en kille. Killen föreläste om entreprenörskap och att han hans företag höll på å' lanserade vapen. Tjejen föreläste om att hon var i fredsaktivist och hade blivit dömd för "cilvil olydnad". Hon och ett gäng hade smugit sig in i en vapen anläggning för att första alla vapen som fanns där. Det roliga är att killen höll på att lansera vapen och att tjejen var imot vapen. Efter att dom hade föreläst och så, så fick alla ställa frågor. Och tillslut så blev det en het debatt mellan alla elever, henne och honom. Föreläsarna blev sura på varandra och sa dumma saker till varandra. Hon sa bland annat "Alla som tycker att "Daniel" är dum i huvudet ställer dig upp". Det värsta var att dom fick med oss i det hela och en del blev jättearga. I slutet blev killen som himla arg att han inte visste vart han skulle ta vägen.

När föreläsningen var slut och alla skulle gå så fick vi ett brev från föreläsarna. Jag hade inte hunnit läsa brevet än men dom första som gått ut hade läst brevet och man hörde hur alla suckade och skrattade. Nuuuuuu kommer det allra roligaste, hahahaha.

Dom hade lurat oss totalt. Dom var så jävla bra på teater och hur dom pratade så vi trodde ju på alltihop. Dock var det där bara en föreställning som dom hade övat in. Vi var dom första eleverna dom skulle testa det på och det funkade tydligen. Haha! ;)

Kommentarer


Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback