Skandal!

Medan Gudrun Schyman sitter och gnäller om att hon sitter fast på ett tåg så svälter barn ihjäl. Medan Gudrun Schyman sitter och gnäller om att hon sitter fast på ett tåg så fryser tusentals romer ihjäl. Medan Gudrun Schyman sitter och gnäller om att hon sitter fast på ett tåg så har handikappade barn i Rumänien ett rent helvete.

För Gudrun Schyman är det självklart att tåget ska rulla på även fast det är snöstorm och kaos i hela Sverige. Hon säger; "Dom visste att det här skulle hända så varför lät dom tågen rulla?". Jo, lilla Gudrun, det har jag ett svar på. Tågen rullar för att sånna som du annars skulle klaga och dessutom skulle Sverige falla om Sveriges befolkning inte åkte till jobbet. Hon säger att det är en skandal, en skandal. Är det inte mer skandal att en 4 årig pojke svälter ihjäl i Afrika? För mig är Gudrun Schymands uttalande en skandal!


Kommentarer

Postat av: kajsa

Sv: Nej det är det verkligen inte,

Men jag lyckades ta mig fram ;)

2010-11-30 @ 23:35:25
URL: http://smily.blogg.se/
Postat av: J.

Men hon har faktiskt lite rätt, det är en skandal att tågen här i sverige inte kan köra någonstans så fort det blir några minusgrader eller lite snö. I Ryssland går tågen I TID året runt, kvittar om detär -50 och 4 meter snö runt dem.

Klart att det andra är en större skandal men det är ju sånt som folk redan vet och det inte går att göra något åt (iaf inte så mycket), vi kan ju bara bidra med pengar men det kommer alltid förekomma fattigdom.

Om de hade fixat så tågen fungerade så hade inte SJ behövt betala tillaka så mycket till sina kunder och då hade man kanske fått pengar över till att göra någon skillnad för en annan individ. Men vi får inte glömma at vi bor i Sverige, ett land där tågen varken kan köra när det är varmt eller kallt och där människorna bara tänker på sig själva.

2010-12-01 @ 08:46:56
URL: http://brokenandfixed.blogg.se/
Postat av: Linnea

Medan Gudrun Schyman brände upp 100 000kr i feministiskt syfte går det 1000-tals arbetslösa tonåringar i sverige som bara väntar på att få tjäna lite pengar.Vad händer idag? :)

2010-12-01 @ 11:41:15
URL: http://ninnah.blogg.se/
Postat av: kajsa

Nej det gjorde jag inte :P

2010-12-01 @ 12:01:03
URL: http://sily.blogg.se/
Postat av: Tove ♥

håller absolut med dig, pinsamt av hon gudrun! :o :Pallt bra? :)

2010-12-01 @ 12:03:06
URL: http://toveelundberg.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det handlar inte om hur bra Sverige i sig är, utan vad vi gör det till.. Vi lät henne bränna pengarna så vi har oss själva att skylla egentligen, men Jag tror aldrig jag har sett en människa göra något dummare, när hon ville få respekt ja då brände hon upp pengar. När Gudrun Schyman sitter fast på tåg ja då är det skandal. Men dom tåg som redan fått evakuera eller de tåget i sommras då som överhettades och 2 personer nästan dog? är inte det lika mycket skandal:P lite wierd det där:P

2010-12-01 @ 12:03:59
URL: http://ninnah.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Årets första lucka är nu öppnad hos mig, kika in och kolla om du gömmer dig bakom lucka ett :)finns en ny chans om de inte va du i samma inlägg

kram:)

2010-12-01 @ 12:22:26
URL: http://liindblaads.se
Postat av: LINNEA AKA NEMO - KLAGOBLOGGEN

Haha, vad larvig hon är! Gudrun alltså!SV: Julkalendrarna är jätte dåliga nu för tiden. Det var bättre förr, som typ Pelle Svanslös, Pettson och FIndus, trolltider osv. Dom borde ta tillbaka den känslan, då det verkligen handlade om den riktiga julen om du förstår vad jag menar ;)XOXO

2010-12-01 @ 14:34:23
URL: http://alienbitch.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback