Tjena mors!

Idag vaknade jag av inget mindre än en geting som flög in i mitt rum. Jag är inte rädd för getingar men min såkallade man är det. Mattias blev förstås jätte rädd för den där getingen så han var snabbt uppe ur sängen. Han grabbade tag i mina jeans och försökte slå ihjäl getingen. Medans han försökte ha ihjäl getingen låg jag i sängen och skrattade åt honom. Jag räddade tillslut getingen genom att släppa ut den genom fönstret, haha!;)

Efter det gick vi upp och åt frukost för vi kunde inte somna om. Jag hade planerat sen igår att jag skulle åka och köpa leggings. Det är nämligen någon som har tagit mina, buhu! :( Mattias var snäll och hängde med, jag köpte ett par svarta och ett par gråa. Sedan delade vi även på en sallad till lunch. Efter det åkte vi hem åt varsit håll men han kommer hit och sover över sen. Nu ska jag ta det lugnt lite och läsa en bok och efter det gå och handla med mamma. Vi hörs sen! :)


Två för 149 kr på BikBok typ :)


Kommentarer

Postat av: Anonym

Svar: Hej! Min hund är en Leonberger. Hört talas om den rasen?? =)

2010-07-10 @ 16:08:00
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Söt blogg !



Vad gör du då ?

Kram ♥

2010-07-10 @ 16:27:39
URL: http://pinklife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv; Okejokej , låter trevligt :)



Jag sitter och lyssnar på musik och svarar på kommentarer ! <3

2010-07-10 @ 16:37:13
URL: http://pinklife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja dom är snälla! Men det gäller att vara envis, konsekvent och bestämd när man ska uppfostra en Leonberger. Dom är envisa och vill gärna bestämma själva! Min är en sån. Hon är hopplös ibland! Hon drar åt det håll hon vill gå och hon kommer inte när man ropar på henne. Så hon testar mig varje dag :(

2010-07-10 @ 16:40:08
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback