Sverige - Kina

Hey!

Har ganska precis kommit hem från skolan. Hann pussa lite på älsklingen innan han gick iväg till träningen. Nu sitter jag dock här helt ensam och lyssnar på musik. Jag tänkte försöka plugga lite så att jag slipper göra det i helgen. En uppsats i Foto på tre sidor ska vara inlämnad på onsdag och än så länge är min bara en sida. Jag hade två timmar på mig idag, varför tog jag inte tillfället? Foto är roligt men inte fotohistoria...där har vi problemet, tror jag. Jag ska försöka göra det roligt i alla fall.

Idag fick vi besök av en okänd man på fotolektionen som skulle presentera ett fotoprojekt. Efter att ha lyssnat och förstått tänkte jag - FAN VAD KUL! Projektet kommer göras i både Sverige och Kina, min grupp presenterar Sverige och 7 universitet (i Kina) presenterar Kina. Projektet går ut på att alla elver får en egen engångskamera. Under 24 timmar ska vi dokumentera vår vardag med 27 bilder. När vi har fotograferat skickar man in alla bilder på framkallning och därefter väljer man ut 5 bra bilder och de 5 ska sedan bli en som kommer representera dig. Efter det skickas våra bilder till Kina och deras bilder till oss. Vi ska sedan jämföra kulturkrocken och presentera dem. Coolt? Ja! Jag väntar bara på att detta projekt ska hamna i mediernas händer och att min bild och mitt namn ska finnas med i alla tidningar världen över. Hm? Drömmer jag nu eller...haha.

Peace!

Tumblr_lthv25555q1qf1gz5o1_500_large


Kommentarer

Postat av: Suneeta

Svar: Haha nej det är verkligen inte billigt! Jag slänger ut mycket pengar på bara hundmat, till vovven. =)

2011-11-09 @ 17:45:23
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Sofia - Vinn valfritt plagg!

hah nej fy :(

2011-11-09 @ 17:46:52
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: millalouise

hej, lust att göra bloglovin-byte? :D

2011-11-09 @ 17:48:47
URL: http://millalouise.blogg.se/
Postat av: KarinHannaIsabelle- photography

Gud vad roligt projekt! :D:D



sv: Ojj nu kan du få vänta dig en lång kommentar ;) först börajde jag med att justera hudtonen genom att göra ett nytt justeringslager för selective colour, där drog jag ner på magenta tonerna och la till mera gult. sen maskade jag bort håret så det endast påverkade huden. Sen skapade jag ett fyllningslager för solid color med en dämpad färg som går att återfinna i håret. inventera maslem och sätt blandningsläget på soft light, Använd en mjuk pensel på lagermasken med 30-40% och måla fram färg i håret.



sen upprepar man förra steget men väljer vitt om färg i solid volor. sätt blaningläget på overlay och måla fram slingor med en mjuk pensel. .



Sen nytt justeringslaget för curves. gå in i röda färgkanalen och tryck upp rödheten i mellantonerna. den gjorde jag samma sag i RGB kanalen för att ljusa upp håret. Maska bort ansiketet för att endast påverka håret.



Sen fixade jag blicken. markera irisen. och sen skapa ett justeringslager för curves. sätt en lätt s-kurva och sen var jag klar! :D

2011-11-09 @ 18:04:37
URL: http://khia.blogg.se/
Postat av: selina

sv: ja här är allt bra, hur är det själv då? :)

2011-11-09 @ 19:26:02
URL: http://seliiinaa.devote.se
Postat av: Sille-Riin

Svar: Har bakat vanliga bröd :)

Dessa: http://silluuu.blogg.se/2011/november/bakat-brod.html#comment



Kramar, Silluuu.blogg.se!

2011-11-10 @ 16:11:55
URL: http://silluuu.blogg.se/
Postat av: jeanette

sv: hahah nej det känns ju jätte läskigt att sitta bakom ratten :o känns ju som om att man kommer krocka när som helst! :(

2011-11-10 @ 18:36:55
URL: http://jagarenfisk.webblogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback