Idioter!


Åh, jag saknar verkligen London !!!

Blev väckt alldeles för tidigt idag. När jag kunde ha gått upp vid 10.00 så fick jag istället gå upp vid 07.00. Man kan ju inte somna om när familjemedlemmar kommer in och frågar om saker eller ska hämta något. Vet du var hårfönen är? Ska inte du gå upp nu? Nej! Jag börjar 11.55 idag...Varför gick du då och la dig så tidigt igår kväll? Jag kanske var trött, har du tänkt på det? När jag tillslut gick upp för att jag inte kunde somna om så frågade dom varför jag inte sover. Idioter!

Jag satte mig istället och åt frukost i lugn och ro medan alla andra sprang runt som förvirrade höns. Nu är golvläggarna här och ska börja med vårt golv i köket. Hela huset ska tydligen få nytt golv så det kommer aldrig vara lugn och ro här. Dom kommer varje dag klockan 08.00 så jag tror att jag ska sova hos Anton tills dom försvinner härifrån. Nu tänkte jag vara lite rasistisk och säga "Tur att dom är svenskar" för jag orkar faktiskt inte med andra nationaliteter. En av dom har tydligen fått syn på mitt dammig trumset och tyckt att det måste han få spela på någon gång.


Kommentarer

Postat av: Emma Swärd

Sv; Ja men det kan ju vara nästa söndag också ? =)

2011-11-14 @ 09:41:39
URL: http://emmasward.se
Postat av: KarinHannaIsabelle- photography

sv: HUR kan den vara den dyraste bilden?? :O Tack så mycket, Paulina var hos en fotograf under sin praktik och bjöd dit mig för att öva porträtt i studio :) Det var under förrförra veckan :D

2011-11-14 @ 09:46:09
URL: http://khia.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

hahaha ja jag vet skriver lite failat ibland =D

allt bra idag då?:D kram

2011-11-14 @ 11:59:00
URL: http://eemma.se
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Haha segt att bli väckt av sånna frågor!

2011-11-14 @ 17:32:17
URL: http://angelica.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback