ALICE COOPER




Igår spelade Alice Cooper på Gröna lund och jag och mina kompisar var där. Jag stod längst fram under två låtar och såg mannen riktigt bra. Dock hade jag oturen med mig och blev illamående mitt i allt. Jag var illamående innan han började spela och efter andra låten så fick jag panik. Det var inte så lätt att ta sig ut från folkmassan snabbt men när jag äntligen var ute så satte jag mig ner och beteede mig som ett psykfall, typ..haha. Älsklingen och Snövit  (Fredrik, killen på bilden) var så himla snälla som hängde med mig bak. Dom ville egentligen se konserten, och dom hade inte behövt men dom ville se till så att jag mådde bra. Gulligt, omtänksamt...killar kan vara underbara ibland.

Det jag såg och hörde av konserten var bra, men inte tillräckligt bra för att gråta över det som hände. Om det hade varit Metallica så hade jag nog gråtit i flera dagar, men jag hade förmodligen aldrig gått därifrån som jag gjorde på Alice Cooper. Jag är inget jättestort fan av den mannen.

Kvällen och natten var trots allt underbar. Hehe!;)

Kommentarer

Postat av: Malin

Ursäkta de sena svaret, varsågod. Idag ska jag ta de lugnt, vänta på att herrn i huset ska komma hem så vi kan äta lite, sen blir de nog sängen. Vad ska du hitta på ? :)

2011-07-05 @ 16:29:26
URL: http://bumpa.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Inte kul att må dåligt :( Men skönt att de följde med dig!

2011-07-05 @ 20:11:57
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: angie-mamma till nathan

sv: utsåg du aldrig ngn vinnare i dagens blogg? inget kom upp. .

2011-07-06 @ 16:58:18
URL: http://rockinjelica.se
Postat av: Nellie

Fin blogg! :-)

2011-07-06 @ 18:35:05
URL: http://www.absolutnelly.bloggplatsen.se

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback