Överfallen av en förälskad apa!

Skolan gick smort och vi satt och redigerade bilder samt pratade om lovet hela lektionen. Vi gick även igenom provet som vi gjorde innan lovet som jag fick MVG på, hihi. Efter skolan åkte jag till frisören där jag mötte upp mamma och Maximus, båda hade klippt sig. Båda var jättefina och Maximus har nu inte lika mycket hår på huvudet som han hade förut. Vi gick och handlade mat och kollade lite inne på Lindex och jag fick med mig en stringtrosa.

Nu ska jag hjälpa till med maten som mamma och Jocke står och lagar. Snart kommer Mattias hit och han kommer bli överfallen av en förälskad apa. Stackars honom!;]


Bild på mamma som jag redigerade på lektionen. Älskar kontrasten på hennes jacka men den ser bättre ut i PSD :/


Kommentarer

Postat av: isabelle

SV : ja, tycker faktiskt också att dom är lite fina :) man knyter roser runt midjan högst upp, och det gör dom ännu finare. och sköna är dom också :) värt köp.



taaack så mycket :)



kram

2011-01-10 @ 18:00:54
URL: http://isabelleauru.blogg.se/
Postat av: FREDRIKA

Sv; De som är så gott :D hehe okej :)

2011-01-10 @ 21:03:09
URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: isabelle

SV : isåfall kan vi vara konstiga tillsammans ;) ja, men eller hur. då får dom som var okonstiga och som inte sparade på 50öringar bita i det sura äpplet. och vilka står som segrare då om inte vi konstiga liksom ;)

2011-01-10 @ 21:06:16
URL: http://isabelleauru.blogg.se/
Postat av: Zofi

Sv : Nej vi ska fota utomhus , kolla en tjuvkik av resultatet på bloggen :D

2011-01-10 @ 21:08:34
URL: http://sofisfoto.blogg.se/
Postat av: Jossie

sv: aha vad roligt! :) tkr det är ett smart val. för får du in foten har du säkert goda chanser till extra jobb under andra lov samt helger och liknande efteråt, nästan alla sommarjobbare vi har haft har jobbat extra under resten av året sedan :)och lite extra cash är ju aldrig fel :)

2011-01-10 @ 21:10:07
URL: http://Jossies.se

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback