Snö - 6 månader - farmor kommer döda mig - Foto
1. Ett gammalt sms från älsklingen, åh<3 2. Snö är väldigt svårt att fotografera, men här har ni en färsk bild. 3. Vem fan pallar det?

Nu är snöhelvetet här så nu kan alla deppiga julfantaster hurra och fira. Det blir en julafton med snö men trots det känner jag ingen som helst julkänsla. Jag antar att den kommer på julafton, men om den inte kommer då så kommer den inte alls. Jag känner mig som Grinchen i år, och det är ju passade när folket hemma hos Anton kallade mig det igår när vi skulle klä granen. Grinchen är vad jag är, fast ni behöver inte vara oroliga över att jag ska sno era julklappar. Så elak är jag inte (a)

Men något jag faktiskt är glad över är att Antons och mitt förhållande firar 6 månader idag. Ett halvår är ganska länge men inte tillräckligt länge för att tillfredsställa mig. Jag och Anton ska vara tillsammans förevigt, det har vi lovat varandra några tusen gånger. Vi ska förlova oss, gifta oss och skaffa barn. Vi ska ha en dotter och hon ska heta Esmeralda. Och enligt honom ska vi bo i Stockholm, men enligt mig ska vi bo utomlands. Något vi är överens om är i alla fall att vi inte ska gifta oss i kyrkan. Farmor kommer döda mig. Nog om oss! När han kommer hem från skolan ska jag våldta honom med kyssar.

Idag är jag ledig från skolan eftersom vi har historiaprov i skolan. Jag har valt att skriva en uppsats om det istället för att sitta och hetsa i en sal med en penna i handen. Jag ska försöka plugga lite till ett fotoprov jag har på onsdag, lite kan man ju sen innan. Jag blev nyss klar med världens mest avancerade svenska uppgift, den tog mig sisådär 1000 år att göra och jag är så lycklig över att jag är klar med den.

Nu ska jag plugga lite foto. Kyss!


Kommentarer

Postat av: Anton :')

Sv, haha ahh xd

2011-12-19 @ 11:10:46
URL: http://mydayofrandom.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: jaa verkligen! :)

2011-12-19 @ 11:48:52
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus

sv: För att det är fullt på min skola i den engelskagruppen...

2011-12-19 @ 11:54:31
URL: http://babustyle.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Jag vill bara ha snö på just julafton och nyårsafton. Sen får den gärna försvinna :O

2011-12-19 @ 12:30:48
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

SVAR: Mens är sämst :( Tack finis :D

2011-12-19 @ 13:08:08
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Felicia

sv: dom som jag la upp bild på för några dagar sen :O

2011-12-19 @ 13:24:22
URL: http://hardluckwoman.webblogg.se/
Postat av: ami

tack så mycket, det värmer vettu! jag kämpar på varje dag och varje dag kommer jag ett steg närmare mitt mål :) vissa dagar är lite jobbigare än andra men då slutar jag inte, då kör jag på hårdare för veta det ger mig resultat för gå ner i vikt! jo, hon är så fantastisk snygg kropp så det är sjukt ^^Ja, hoppas det kommer snart för dom kläderna är så snygga! :o

2011-12-19 @ 14:38:34
URL: http://silverlady.blogg.se/

Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback