"I love you", words sent from heaven...Sommarlovet är över. Skolan har börjat och jag har redan spenderat 945 minuter där. Första dagen hade jag förväntat mig ett "hej och välkomna, jag hoppas ni har haft ett skönt sommarlov. Jag har saknat er så mycket och det är så roligt att ni är tillbaka", ni vet dom där bullshit orden...men icke. Alla elever kom för tidigt till uppropet (och fick vänta) och sedan hade vi dessutom två lektioner. Håltimme hade man också innan sista lektionen (på grund av att visa smarta jävlar tydligen hade valt Matematik B), m-e-n-i-n-g-s-l-ö-s-t skit!
Hahahahahahahaha. Och den där jävla Kultur- och konstanalys-lektion skippar jag gäääärna. Jävla bullshit, hur kan en konservburk vara konst? Skärp er!

Förutom skolan så är livet underbart. Jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har helt enkelt inte haft lust. Jag spenderar hellre tid med min pojkvän än sitter här och berättar om mitt underbara liv. Jag kan dock berätta det senaste om mitt kända jag. I fredags firade jag och pojkvännen vår två månadersdag med bio, Apornas revolution blev det, en mycket sorglig och hemsk film. Lördagen spenderades hemma hos Anton med hans vänner, mat, godis och filmer. Och på söndagen for vi över till Antons pappa och åt middag. Mycket treeeeeeeevligt. Yesyes!

Idag är det dock skola igen, men den här dagen innehåller en mycket fin lektion. Jag har inte haft en fotolektion på hundra år känns det som och idag börjar Foto B-kursen. Jag har för mig att vi skulle iväg på ett museúm. Nice...niiiiiiiiiiice.

 


Kommentarer


Lanza hårvård upp till 35% billigare Kommentera inlägget här:

Namn:
Daglig besökare?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback